מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום. לפני כ 4 חודשים קניתי מחשב חדש, קניתי מעבד פנטיום, רק לאחר מכן מצאתי את האתר הזה והתבאסתי שלא קניתי AMD. אז יש לי קצת כסף להשקיע ואמרתי אולי אני יוכל לשדרג את המחשב שלי לAMD. אז המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Pentium 3GHZ 800FSB GigaByte GA-8IPE1000 Pro-G Geil PC3200 2*256 PowerColor ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 7200RPM 8MB Cache ספק 300W של HEC האם יש אפשרות לשדרג את המחשב ל-AMD בעלות מינימלית (כלומר רק לוח ומעבד). הלוח אני רוצה שיהיה טוב ויוכל לעמוד ב-OC, אני חושב שעדיף מעבד בסוקט 939, לא? ועוד שאלה, יש לוחות שתומכים ב-Socket 939 בלי PCi-e? תודה רבה מראש, דוד.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 4 עם לוח אם שאני לא יודע איזה הוא, יש לו ארבעה סלוטים של RDRAM שתיי מהם מלאים בזכרונות של סמסונג 64 PC 800 ושתיים ריקים!! בשתיים הריקים הוא רוצה להוסיף עוד זכרונות של סמסונג אחד 128 והשני 256! זה אפשרי? כי אמרו לו שצריך עוד זוג שהוא זהה ביחד עם הזוג שקיים אצלו במחשב? מה הוא צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 512 של זיכרון של a-data 400 מגה הרץ השאלה: יש לי מחשב ישן יחסית סוקט 478 אם מעבד 2.4 נורטהוד ולוח אוקטק ריינו אחד יש לי זיכרון אחד של סמסונג 400 מגה הרץ 256 השני אותו דבר רק שכנראה הוא גנרי אם אני לא טועהההההההה!כי בדקתי ולא רשום תשם ... אני רוצה להוסיף עוד 512 זיכרון אחד זה ישפר לי תביצןעים(יש לי שלושה חריצים של זיכרון)
-
לאחר חודש תלאות, מעבדי ה - E8400 הגיעו ארצה. אממה, ישנם הפרשים של יותר מ - 300 שקלים בין החנויות השונות: טי אם אס - 1304 ש"ח פוקס פי סי - 1299 ש"ח פנדה (מחירה מוקדמת) - 1260 ש"ח IQPC - רק 986 ש"ח. טעות כתיב (שלא סבירה), או שוד לאור יום?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז ככה מישהו כנראה השיג את ידו על המעבד הזה...הCPUz עדיין לא מזהה אותו... חישוב SUPER PI 1M חישוב SUPER PI 32M מקור - http://www.digital-info.net/vbb/showthread.php?t=2635
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מעבד למחשב חדש. ראיתי את שני המעבדים ההלו במחירים דומים. רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מבחינת הטכנולוגיה ומי מהם עדיף מבחינת ביצועים.. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העניין הוא שאני מתלבט בין 2 מפרטי מחשב וראיתי שהi5 עם 2.9 GHZ לעומת ה i3 שהוא 3.3 חשוב לי במחשב החדש שאקנה שהוא יהיה מהיר ויפעיל כמה תוכנות בבת אחת ומשחקים חשובים אך בעדיפות אחרונה אז השאלה היא מה ההבדל בתכלס?
-
- 7 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=3662&s=1
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤392 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤44 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤242 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail אז זה המחשב שלי איזה מעבד כדיי? E8400 או Q6600? ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המעבדים הללו אף פעם לא הוכרזו ע"י AMD שהם יצאו לסוקט 939 קח מדווח DailyTech. הטעות שהייתה באתר שרשום שזה בסוקט 939 תוקנה והתכוונו בכלל ל AM2. מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2610
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
יש משהו שמעניין אותי שלא כך הבנתי מקריאה מכתבות וסיקורים לגבי ריבוי הליבות. במעבדים של היום כידוע יש יותר מליבה אחת בוא נדבר על מרוטבעי ליבה ה Q או הפינום יש לכל מעבד 4 ליבות בואו נגיד שכל ליבה פועלת ב 2.0GHZ אם נקח תוכנה שלא מבינה בכלל מה זה ריבוי ליבות , ונותנים לה TASK מסויים האם העיבוד יתבצע כאילו על מעבד חד ליבתי 2.0GHZ ואותה תוכנה משתילים לה קוד שתבין לעבוד במקביל ב 4 ליבות , האם עכשיו התוכנה תבע את ה עיבוד במהירות כפול 4 משעשתה קודם , הרי שעכשיו 4 מעבדים 2.0GHZ מבצעים את העיבוד ביחד !! ולבסוף האם ה VISTA תומכת ביותר מ4 ליבות !?? והאקס פי SP2 ??
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
הלוח אם Asus P5KPL-CM יתאים עם מעבד e2180 ? וזה משנה איזה ספק כוח יהיה איתם? ואם כן איזה אתם ממליצים
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום ויום טוב, אני מגיע מרקע כלכלי שלא יכול להרשות לעצמו קנייה של מחשב כל שנה אז ההשקעה שלי היא לטווח רחוק ככל הניתן ולכן אני שואף לקבל הצעות על רכיבים איכותיים ומתקדמים אודה לכם אם תקחו זאת בחשבון ותעזרו לי "לתפור" לעצמי את החלקים המתאימים ביותר ברצוני לשאול כמה שאלות על לוחות אם: 1) קראתי ביקורות על מארזים מסויימים (NZXT H2 , FRACTAL DESIGN DIFINE R3) ובשלב של הבדיקות שביצעו שם ראיתי שהטמפרטורה של לוחות האם הגיעה הרבה פעמים ל60 מעלות וקצת יותר- האם טמפרטורות כאלה מזיקות ללוחות האם? אם כן איך ניתן להימנע או לטפל בעלית הטמפרטורות המדוברת בלוחות האם ובאותו הזמן לשמור על שקט מירבי? האם יש לוחות אם עם טכנולוגית קירור פסיבית יעילה כלשהיא או שיטה אחרת? 2) אם כן, תוכלו להמליץ ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
90% שהלך לי המעבד אז אני מחפש מעבד חדש. הלוח אם abit kv8 pro סוקט 754. עוד שנה~ במילא אני קונה מחשב חדש אז אני מחפש משהו לא יקר ופשוט שיחזיק לי למשחקים ישנים (1.6) וקצת עומס של תוכנות כבדות/ואינטרנט/מוזיקה. המעבד שהיה לי הוא amd athlon 64 3200 2.4ghz ראיתי את SEMPRON_754_2800-64-Tray האם יש הבדל ממשי שיורגש בין המעבד הקודם לנתון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, 1. אני ממש לפני קניית מחשב חדש ומתלבט בין המעבדים שבכותרת. המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כמו אוטוקאד ופוטושופ (בעיקר בדו-מימד) 2. כרטיס המסך שישולב במערכת הוא: TwinTech GeForce GTS 450, 1GB, GDDR5 3. האם לוחות אם מסדרה H67 סוחבים IB בצורה טובה ? האם לוח מסדרה z68 יהווה שדרוג איכות משמעותי בקנייה? תודה, אורי
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3042817,00.html מעבד אשר הולך ליוצר,ע"י IBM ,Sony,ו Toshiba. מדובר ב 8 מעבדים בשבב אחד, ומעבדים שרצים ב 4.6Ghz . AMD ואינטל,דיי להתחרות על המעבד המהיר והפחות מתחמם, שימו לב,יש לכם יריב באופק. אבל בטוח של AMD יהיה מענה למעבד הזה, והם יוציאו איזה אטלון 128bit ...
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה דעה מקצועית איזה מהמחשבים יותר טוב (את שניהם אני מקבל בסדר גודל של אותה עלות בערך) אחד מהם הוא AMD64 3000 R9800 PRO 512 DDR השני הוא מחשב פנטיום 2.4 R9800 PRO אבל !.......עם 2 ג'יגה RDRAM !!! (שזה בערך 4000 שקל רק הזכרון) השאלה שלי מה עדיף למשחקים ?? לגרפיקה אני מעריך שעדיף כמובן את ה2.4 עם ה 2 גיגה RDRAM אבל אני שואל לגבי משחקים ? איזה מחשב טוב יותר ? ה AMD 64 3000 עם ה 512 DDR או ה 2.4 עם ה 2 ג'יגה RD-RAM ? אני צריך תשובה כמה שיותר מהירה תודה.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבחירה בין 2 לוחות: Asus m2a-vm או Asus M2npv-vm שניהם עם כ"מ מובנה, כמובן - מהם ההבדלים ביניהם, ואיזה מהם יותר מומלץ לתמיכה במעבד AMD 4800, למשימות של מולטי-טאסק, צפייה בסרטים ועריכת סרטים קלה (וירטואל-דאב, בעיקר). תודה מראש לכל המשיבים! אבירם
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הזמנתי לאחרונה את הGEIL DDR 3500 היום חזרו אלי מהחנות אמרו שאין להם GEIL במלאי וגם לא צפוי להיות בזמן הקרוב הנחתי שהחנות לא מחזיקה אותם במלאי כרגע אז החלטתי לפנות לחנות אחרת ושוב אותה תשובה- אין GEIL ולא צפוי להיות האם זו מיקריות? מישהו יודע משהו על זה? לא בא לי לשלם עוד 100 שקל על המושקין או הקורסייר המקבילים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש.. והציעו לי כמה מעבדים שפסלתי מראש ונשארו לי רק 2 מתמודדים.. השאלה שלי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעוזרים ! ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא איזה מאמר שיתמוך בפסקה הזאת? (בקיצור על השינוי בגישה הכלכלית של אינטל)
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אינטל ממשיכה להרוויח ערימות של כסף, אך קצת פחות מבעבר, וגם מאשרת כי שבבי 10 ננומטר ראשונים יגיעו אלינו רק בעוד כשנתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/אינטל-מתעכבת-מעבדי-kaby-lake-בדרך-ייצור-ב-10-ננו/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-