מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
לחברי הפורום ערב טוב, לאחרונה חבר שלי רכש מחשב חדש שכולל בתוכו: מעבד I7-930, זכרונות OCZ 6GB בתדר של 1800MHZ שעובדים ב TRIPLE CHANNEL ולוח אם של ASUS שכרגע אני לא זוכר את הדגם המדוייק. היום שהוא קיבל את המחשב הוא בדק ב-BIOS וגילה שתדר העבודה של הזכרונות עומד על 1066 השאלה שלי האם זה תקין ועם לא אז מה יכולה להיות הבעייה? תודה מראש, ושיהיה לילה טוב
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מעבד I5 3470 עם לוח אם z77m-d3h. כמה שאני יודע, טכנולוגית הTurbo boost עבור המעבד שלי עובדת באופן הבא: 1core -3.6 2cores -3.6 3cores -3.5 4cores -3.4 וככה זה גם מוגדר בbios ווידאתי שturbo boost לא מכובה. כשעשיתי בדיקה בprime 95 ובמקביל בתוכנה עם אינפורמציה על הליבות קיבלתי שכל הליבות פעלו בתדר של 3.6. מה אני מפספס פה? אגב, כשאני מעלה את התדרים לx40,x40,x39,x38 בbios אז כולם עובדים על 4ghz באופן דומה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה משפיע על משהו במערכת? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
האם המהירות הכפולה מושגת גם כאשר משתמשים ב3 סלוטים, שאחד מהם שונה? הסידור אצלי כרגע: 256MB == 256MB == 512MB הוא יקרא את 2 הראשונים במהירות כפולה? וכמה שיפור בתכלס נותן הDual Channel DDR הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלום, בתת כותרת של הנושא הנ"ל מופיע הגדרה בשם : performance enhance שיש לה 3 אפשרויות : -standart -turbo -extreme אצלי זה עומד על turbo ככה קיבלתי את המחשב. אפשר לקבל הסבר מה בידיוק זה עושה ? ואיך זה משפיע אם אני משנה את אחד ההגדרות ? נ.ב: יכול להיות שפתחתי את הנושא במקום הלא נכון אם כך אשמח שיעבירו את הנושא למקום המתאים. תודה
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר ללוח: 1) יש לו תמיכה במעבדים החדשים של AMD שיצאו בקרוב עם באס של 400MHZ?? 2) הוא כבר יצא בארה"ב? 3) יש גם NF7 2.0 ולא רק NF7-S 2.0 (אני לא מעוניין בכל הפיצ'רים)? 4) יהיה הבדל במחיר שלו? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח אם של asus 533 או giga byte ultra 2 8pe667 מה כדאי לקנות יותר? דרך אגב giga byte הם טובים בכלל? איזה חברה של לוחות אם אתם ממליצים לי לקנות? משהו לא יותר מ- 700 ומזה החברה אביט =abit הם טובים? כדאי לקנות אותם?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ב-BIOS יש את האפשרות Set Supervisor Password שבמדריך למשתמש רשום שזה מגביל את הגישה למערכת ול-BIOS. השאלה היא,האם הסיסמא הזו מתפקדת כהגנה נוספת על המחשב. אם מאפשרים את הסיסמא הזו,אז כשמדליקים את המחשב ,חייבים להקיש את הסיסמא הזו כדי שייתאפשר boot של מע' ההפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה מעצבנת ונגמרו לי הרעיונות: הבורד: gigabyte 7vrxp rev1.1 /bios f12 הבעיה: לאחר התעוררות ממצב חיסכון בחשמל S3 (STR) ביצועיי הגרפיקה פשוט צונחים - ממש עלובים, אם זה ב2D , אם זה ב 3D (זה היה עם הGF2 , זה עדיין גם עם ה 9500P) והטמפרטורות של המעבד והלוח לא קריאות (0) אחרי ריסטרט הכל חוזר להיות בסדר. ניסיתי גרסאות ביוס שונות ומשונות, התקנה מחדש של XP ,עדכונים אפשריים (מיקרוסופט, וג'יגהבייט =enable s3 for usb) ראוי לציין יש לי עוד כרטיס רשת, SCSI , ו DXR3... חוץ מלנסות להוציא את כל הכרטיסים האלה יש לכם עוד רעיונות.. זה משגע אותי,אני רוצה לעשות suspend-to-ram* כשהמחשב לא עושה כלום (אל תגידו לי להשאיר דלוק\כבוי או לעבור למצב S1...) *str=שהכל כבוי, כו…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שבת שלום. לפני כ 4 חודשים קניתי מחשב חדש, קניתי מעבד פנטיום, רק לאחר מכן מצאתי את האתר הזה והתבאסתי שלא קניתי AMD. אז יש לי קצת כסף להשקיע ואמרתי אולי אני יוכל לשדרג את המחשב שלי לAMD. אז המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Pentium 3GHZ 800FSB GigaByte GA-8IPE1000 Pro-G Geil PC3200 2*256 PowerColor ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 7200RPM 8MB Cache ספק 300W של HEC האם יש אפשרות לשדרג את המחשב ל-AMD בעלות מינימלית (כלומר רק לוח ומעבד). הלוח אני רוצה שיהיה טוב ויוכל לעמוד ב-OC, אני חושב שעדיף מעבד בסוקט 939, לא? ועוד שאלה, יש לוחות שתומכים ב-Socket 939 בלי PCi-e? תודה רבה מראש, דוד.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 4 עם לוח אם שאני לא יודע איזה הוא, יש לו ארבעה סלוטים של RDRAM שתיי מהם מלאים בזכרונות של סמסונג 64 PC 800 ושתיים ריקים!! בשתיים הריקים הוא רוצה להוסיף עוד זכרונות של סמסונג אחד 128 והשני 256! זה אפשרי? כי אמרו לו שצריך עוד זוג שהוא זהה ביחד עם הזוג שקיים אצלו במחשב? מה הוא צריך לעשות?
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 512 של זיכרון של a-data 400 מגה הרץ השאלה: יש לי מחשב ישן יחסית סוקט 478 אם מעבד 2.4 נורטהוד ולוח אוקטק ריינו אחד יש לי זיכרון אחד של סמסונג 400 מגה הרץ 256 השני אותו דבר רק שכנראה הוא גנרי אם אני לא טועהההההההה!כי בדקתי ולא רשום תשם ... אני רוצה להוסיף עוד 512 זיכרון אחד זה ישפר לי תביצןעים(יש לי שלושה חריצים של זיכרון)
-
לאחר חודש תלאות, מעבדי ה - E8400 הגיעו ארצה. אממה, ישנם הפרשים של יותר מ - 300 שקלים בין החנויות השונות: טי אם אס - 1304 ש"ח פוקס פי סי - 1299 ש"ח פנדה (מחירה מוקדמת) - 1260 ש"ח IQPC - רק 986 ש"ח. טעות כתיב (שלא סבירה), או שוד לאור יום?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה מישהו כנראה השיג את ידו על המעבד הזה...הCPUz עדיין לא מזהה אותו... חישוב SUPER PI 1M חישוב SUPER PI 32M מקור - http://www.digital-info.net/vbb/showthread.php?t=2635
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מעבד למחשב חדש. ראיתי את שני המעבדים ההלו במחירים דומים. רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מבחינת הטכנולוגיה ומי מהם עדיף מבחינת ביצועים.. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העניין הוא שאני מתלבט בין 2 מפרטי מחשב וראיתי שהi5 עם 2.9 GHZ לעומת ה i3 שהוא 3.3 חשוב לי במחשב החדש שאקנה שהוא יהיה מהיר ויפעיל כמה תוכנות בבת אחת ומשחקים חשובים אך בעדיפות אחרונה אז השאלה היא מה ההבדל בתכלס?
-
- 7 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=3662&s=1
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤392 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤44 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤242 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail אז זה המחשב שלי איזה מעבד כדיי? E8400 או Q6600? ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המעבדים הללו אף פעם לא הוכרזו ע"י AMD שהם יצאו לסוקט 939 קח מדווח DailyTech. הטעות שהייתה באתר שרשום שזה בסוקט 939 תוקנה והתכוונו בכלל ל AM2. מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2610
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
יש משהו שמעניין אותי שלא כך הבנתי מקריאה מכתבות וסיקורים לגבי ריבוי הליבות. במעבדים של היום כידוע יש יותר מליבה אחת בוא נדבר על מרוטבעי ליבה ה Q או הפינום יש לכל מעבד 4 ליבות בואו נגיד שכל ליבה פועלת ב 2.0GHZ אם נקח תוכנה שלא מבינה בכלל מה זה ריבוי ליבות , ונותנים לה TASK מסויים האם העיבוד יתבצע כאילו על מעבד חד ליבתי 2.0GHZ ואותה תוכנה משתילים לה קוד שתבין לעבוד במקביל ב 4 ליבות , האם עכשיו התוכנה תבע את ה עיבוד במהירות כפול 4 משעשתה קודם , הרי שעכשיו 4 מעבדים 2.0GHZ מבצעים את העיבוד ביחד !! ולבסוף האם ה VISTA תומכת ביותר מ4 ליבות !?? והאקס פי SP2 ??
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
הלוח אם Asus P5KPL-CM יתאים עם מעבד e2180 ? וזה משנה איזה ספק כוח יהיה איתם? ואם כן איזה אתם ממליצים
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-