מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אהלן, PDP PSD512400 512MB DDR 400MHz Liberty CL2.5 Memory או Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory שניהם אותו מחיר,660 ש"ח ל ג'יגה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מצאתי כבר תשובות לכל השאלות... לדוגמא AM242DCB מול AM242DCT. אני מבין שמסיבה כל שהיא הBOX עדיף, אבל אני רוצה פירוט... ושאני קונה מעבד האם אני מקבל מאוורר או שלא חייב... או שזה מגיע עם הלוח אם? ,או שגם איתו לא וצריך לקנות בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים במשחקים איזה משתווה אליו והאם בכלל זה כדאי. כרטיס מסך NVIDIA 8800 GTS 640MB לצורך העניין. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, בתור משתמש כבד ועורך וידאו, מיציתי כבר את ה2x1GB 800mhz CL4 של חברת OCZ שברשותי. אני מעוניין לשדרג את המערכת ל4 ג'יגה זיכרון. הלוח שלי תומך עד 1066mhz אז אני אלך על המהירות הזו. כרגע התכנון הוא לקנות את הREAPER של OCZ, עם 2 סטיקים של 2 ג'יגה וCL5 במחיר של 670 שקל. אני עתיד "לסחוט" את הזכרונות הללו, אז אשמח לשמוע הצעות לזכרונות נוספים שיעמדו בעומס רב יותר, כשנכון לעכשיו התקציב אינו מוגבל. כמו כן, קנייה של 8 ג'יגה זיכרון לא באה בחשבון מסיבות שלא אפרט (ואינן קשורות למערכת ההפעלה). תודה מראש. נ.ב הזכרונות לא מיועדים לאוברקלוק.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מהו מינמום המעבד שאני יכול להרכיב עם כרטיס מסך 8800 GT מבלי שהמעבד יהווה צאוור בקבוק ובכמה שפחות כסף ? חשבתי על E4600 או E7200 או E6550 עם עדיפות למעבד שעומד בתנאי הזה ועולה פחות. ומי יותר טוב 6550 או 7200 ?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן כולם, ה-Asrock Z68 Pro 3 שלי שבק שחיים ואני צריך מחליף. המעבד הוא 2500k שהיה מומהר, עם קירור של TRUE 120. הכ.מסך הוא ADM R9 280X. ניסיתי לעבור על הלוחות אם ב-IQPC (משם אני אקנה) אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה הערכת שבבים שאני צריך? אני זוכר שה-h61, p61 לא היו מתאימים, אבל אני לא מוצא את ה-p67 או z68. במקום אני רואה B75 ו-H/Z 77. מישהו יכול לסייע לי במה אני צריך? עקרונית אני לא מתכנן להחליף מעבד בקרוב, אבל אני אשמח אם יש לוח אם שייתמוך במעבד haswell/Ivy עם תאימות אחורה ל-LGA 1155 שיוכל להתאים לי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי זוג זכרונות 400MHZ שעבדו יחד כבר קרוב לשנתיים, לפני כמה ימים המחשב לא נדלק ורק כאשר הוצאתי את אחד הסטיקים הוא נדלק כדי להיות בטוח שהזכרון מקולקל הפעלתי את שני הזכרונות במחשב אחר ופלא הם עובדים יופי. החזרתי אותם למחשב שלי לא עובד, לקחתי זוג זכרונות נוסף 400MHZ למחשב שלי עובד יופי. אבל עדיין הזוג הראשון לא עובד אצלי אבל כן במחשב אחר מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני שומע את המושג הזה הרבה כשאני קורא על Sandy Bridge ואני קצת מתקשה למצוא הסבר נורמלי על המושג הזה. אני ישמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי למקור מידע בנושא.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים בעיקר-כולל אמולטורים שדורשים מעבד חזק רציתי לדעת קודם כל אם מספיק זכרון 4 גיגה-יספיק לשנים הקרובות ? או שכבר לקנות 6 והאם עדיף מעבד AMD או INTEL ? איזה גם מתחמם פחות ? תודה מראש גיל
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. חיפשתי והתייעצתי וגיליתי שהרוב ממליצים על מעבד AMD ובעיקר AMD PHENOM 2 955 אבל אי אפשר שלא לשים לב לסדרת המעבדים החדשה של אינטל ובעיקר I5 וI7 מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר, על מה עליי להתבבסס אם אני מעוניין במחשב שהוא רב תכליתי, כלומר משלב גם גיימינגוסרטים וגם עבודה משרדית ותוכנות כבדות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ללוח כזה מסך CRT שניקנה לפני שנה,אני שואל מכיוון שהבנתי שמדפסות ישנות לא ניתן לחבר ויש צורך במתאם. תודה
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני קונה מחשב חדש AMD Athlon 64 3500 (939 כרטיס מסך- Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B -pin) Box מה עדיף??? לוח אם- 1 - Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Bulk 2- ASUS A8N-SLI Premium nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי asus striker II formula nvidia 780I \ עם זיכרון 4 גיגה שתיים של 2 גיגה- corsair xm2 TWIN2X 2048-6400C4 DHX 800mhz והמערכת מזהה רק 400 Mhz ... יש למישהו רעיון איך לסדר את זה? נ.ב אני עובד על מערכת XP 64-bit
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי בנטיום 4 3GHZ ואני חושב לעשות OC כי זה די איטי היום(אני יודע שזה מעבד גרוע ל-OC). אם אני עושה את זה עם איזה שהי תוכנה האחריות עדיין מתבטלת? ד"א יש לי אפשרות לעשות OC דרך הדרייבר של כרטיס המסך.
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. השאלה כמו שהיא בכותרת. אין צורך להרחיב. תודה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום - כשקראתי את המדריך של ה 8RGA+ שלי שמתי לב שכתוב שאם יש לי זכרון 64-bit DIMM אז הם צריכים להיות ב DIMM2 ו DIMM3 ואם יש לי זכרון 128bit DIMM אז הם צריכים להיות ב DIMM1 ו DIMM3 או DIMM1 ו DUMM2 מה לעזאזל אומר 128bit DIMM ??? יש לי 265MB 3200 סמסונג X 2 אז איך הם אמורים לשבת ??? - אני מניח שזה קשור ל Dual DDR ? תודה :jump:
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בכמה DDR3 1333 יותר מהיר בתאכלס בביצועים מDDR2 מהירות 667 ?
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 3000 ואני יודע שיש לו 1800 מגהרץ וראית שיש משחק שהדרישות שלו זה 2400 מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל זה איכשהוא קשור בלוח אם שלי יש לי בקר sas של lsi בתצורת pcie הכרטיס מותקן בחריץ השני על הלוח חריץ pcie ווינדוס 7 מזהה לי את הכרטיס ואומר שהכל תקין, כשהמחש עולה בבוט אני אמור לראות את הביוס של הכרטיס אבל הוא לא מופיע לי מישהו יודע איך אני מאפשר את זה? הכרטיס שלי הוא lsi megaraid 9260 4i וכרגע מחובר אליו הרדיסק אחד בינתיים כדי לראות מה פה קורה פה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש את הדעה הרווחת שלא טוב לערבב זכרונות מיצרנים שונים. יש לי במחשב 8GB של זיכרון ואני מעוניין להרחיב ל- 16GB. אלא שהזכרון הספציפי שיש לי יחסית יקר כרגע ויש זיכרון יותר זול של יצרן אחר. מלבד היצרן השונה כל שאר הפרמטרים זהים (DDR3, 1600MHZ, CL9). מה בעצם הבעיה עם זה ? הרי לזכרון יש מן הסתם פרוטוקול תקשורת שהוא סטנדרד וכל היצרנים הגדולים עומדים בו, אז מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היום בבוקר נכנסתי לאתר שלהם כדי לבנות מפרט למישהו, וה-Z68 Pro3-M קפץ מאזור ה-584 לאזור ה-679. מישהו אחר שם לב לזה? הם החליטו ככה סתם להעלות את המחיר ב-100 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
-
לאחר שביררתי בכל אתר אפשרי אני ינסה שוב פעם להשיג את הפתרון לפי המפרט שלי ועל הציפסט שקיים על הלוח שלי NF 3 ULTRA צריך להיות לי פיירוול מובנה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא את האפליקציה שמובילה להגדרות ( ראה תמונה ) באתר של NVIDIA מצאתי כמה מדריכים ואף בדף ההורדה של הדריבר ניתן לראות בבירור כי אמורה להיות תוכנה שמפעילה את ההתקן ( ראה תמונה נוספת ) דבר נוסף אני חייב לציין שכשאני מתקין את הדרייבר אני מקבל כל מיני הודעות שגיאה אבל על אף אחת מהם אני לא מוצא פרטים לגבי הפיירוול ** למנהליי הפורום אני רושם את ההודעה כאן בהבנה כי ניסיתי לכתוב את זה בפורום תוכנה ולא נעניתי כלל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי האם ה250 שקל שווים את הפרש הביצועים בין: G.Skill EXTREME DDR PC4800 TCCD 1024MB-FR http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3538&catcode=498 לבין OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3411&catcode=278 תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אחרי 10 שנים של עבודה למופת, הלוח אם שלי שם קץ לחייו היה לי לוח p4vma-m סוקט 478 אם אומר למישהו משו... לפי מה שבדקתי נראה לי שאני אלך על הלוח ASR-P4I65G http://www.omc.co.il/Products.php?id=ASR-P4I65G&category=ASR-P4I65G&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/prdTreeCode_032/ יש לי זיכרון DDR ומעבד intel p4 1.5 GH רק להיות בטוחה לפני שקונים, הלוח הזה יתאים לו?
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-