מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי ביקש ממני לפרסם את השאלה הזאת ברצוני לקנות לוח לפנטיום 4 עם RAID ב SATA, ולחבר שני רפטורים בסטריפינג. עדיין לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין הצ'יפסטים של אינטל, הבנתי שה PAT שיש ל875 עובד יותר טוב רק בתאורייה אבל אף אחד לא הוכיח את זה עדיין, אבל שהוא גם מגיע עם בקר RAID שיכול לחסוך בעלויות. הלוח שאני מחפש חייב להיות אמין ואיכותי. משהו שיעבוד בלי תקלות. עכשיו כמובן שאני מחפש לוח שיהיה כמה שיותר זול. בגדול אני מתלבט בין שלושה לוחות שהבנתי שהם טובים. Gigabyte GA-8I875 שעולה 871 בזיגזאג ומגיע עם אחריות לשלוש שנים, שני SATA בצ'יפסט של אינטל, ושש מקומות לזיכרון. הבנתי שזה לוח איכותי מאוד שלא עושה בעיות, אבל שלא משתווה ל ABIT. Abit IC7 שעולה 670 ב KSP, מגיע עם אחריות לשנתיי…
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
צריך לפרמט אחרי החלפת לוח? ואחרי החלפת זיכרון? ומעבד? תגידו זה מסובך להרכיב, כי זאת תיהיה הפעם הראשונה שלי..
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
-
האם RAID זה כמן IDE RAID? חשבתי שללוח GIGABYTE 8SQ800 ULTRA יש RAID אבל באתר כתוב שיש רק ב- ULTRA 2 - GA-SINXP1394 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/ComparisonSheet_ChipsetType_SiS+655.htm ומה זה S.ATA? בכלל חוץ מ-RAID, מה ההבדלים בין ה- 8SQ800 הרגיל ל-ULTRA (לא 2)? ואיזה צ'יפסט הכי טוב היום חוץ מה E7205 החדשים והיקרים? מי שיענה על כל השאלות יזכה בתודה והערכה רבה ובמחשב NEWRON, שלא תגידו..... ;D
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
חשבתי על זה קצת.. ואינטל משתמשים בQDR לעומת הDDR של AMD.... איפה רואים את השיפורים? כי טכנית זה צריך לתת עיתרון גדול מאוד לאינטל.. במיוחד בבאס החדש של ה200.. אינטל 800 AMD: 400.... אז למי שיש תשובה... PLZ :saint:
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח פותח את המכפלה של המעבד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
Corsair CMX512-3500C2PT 512MB DDR433 PC3500 XMS Memory או Corsair CMX512-3200LLPT 512MB DDR400 XMS3200 Low Latency SPD Memory
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כנראה שיש לי בעיות חשמל קלות בחדר.. מדי פעם יש קפיצות מתח קלות - המחשב אינו נכבה, אך אני רואה כי המתחים בלוח האם קופצים מדי פעם ומייד חוזרים. האם יש איזושהי דרך לקבע את המתח הזה ? ע"י מכשיר או משהו? (UPS קשור?) אני פשוט לא רוצה שיהרס לי המחשב...
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני עושה כרגע כמה סקירות כדי להגיע להחלטה בנוגע ללוח אם הלוח מיועד למעבד אינטל רוב הסיכויים שזה יהיה 2.4c חשוב מאוד שיהיה גם כרטיס רשת און בורד אני מתלבט בין abit{דרך אגב מה בנוגע לבעייה הזו עם הכרטיס קול האם היא נפתרה כבר}יש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם. לבין Epox EP-4PCA3I לבין Asus{דרך אגב מה אומרת האופציה של ה- vga בלוח p4p800VM}...התקציב הוא בסביבות ה800-900 ש"ח...ואני כן מעוניין ב-oc..כלומר אני לא בטוח שאני אכן יעשה את זה אבל כן הייתי רוצה שהאופציה הזו תהייה אפשרית וברמה בינונית פלוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מיתלבט אם לקחת את mushkin 256mb pc2700 333mhz בלי צלעות קירור לבין geil 256mb pc2700 333mhz שבא אם צלעות ושניהם אותו מחיר!!! אין לי מושג אם הצלעות משפיעות או לא
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה לדעתכם הלוח שהכי משתלם לקנות עכשיו ל - INTEL P 2.4C בעזור ה - 600 שקל והאם שווה להשקיע פחות\יותר בלוח אם? P.S אם אני לא מתכנן OC
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
לחברת 3com נגמרו אספקת הצ'יפים של ה 10/100 לחברת ABIT. אז כל מי שקנה בזמן האחרון לוח של ABIT עם 10/100 או מתכוון לקנות עכשיו כזה לוח יקבל כנראה GIGABIT LAN!!! 8) רק עכשיו גיליתי את זה כי באמת לא הבנתי למה זה רשם לי gigabit כשהתקנתי את הדריוור ;D ;D ;D :funn: :coolman: יצא שקיבלתי גם את הקירור לצ'יפסט החדש (הכחול) וגם GIGABIT LAN, כנראה שקניתי אותו בדיוק בזמן הנכון
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 865PERL של אינטל. עד אתמול היו לי שני רכיבי זכרון (קינגסטון) של 256MB / 400MHZ / CL3 כל אחד - הלוח זיהה ו'דיבר' איתם ב-400MHZ. הוספתי שני רכיבי זכרון חדשים (CORSAIR) גם הם 256MB/400MHZ אבל CL2.5, ואז הלוח התחיל 'לדבר' איתם ב- 320MHZ. ב-BIOS הוא מזהה את כל 4 הרכיבים כ-400MHZ, אבל בזמן העלייה מציין גישה ב-320MHZ. ניסיתי מספר קומבינציות חיבור, מסתבר שכאשר זוג עם אותו CL נמצא יחד אז הבורד עולה ל-400MHZ וכאשר יש ערבוב איזשהו יורד ל-320MHZ. האם אכן קיים עניין שכזה שלא מערבבים זכרונות עם CL שונה? האם מישהו נתקל ? האם יש דרך פתרון או שרק החלפת הזכרונות החדשים ל- CL3. תודה.......
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
Chipset: NForce 2 Socket A (462) DUAL DDR 400 (לפחות) SERIAL ATA PCI-E AGPX8 AUDIO 6 CHANNEL לא משהו יקר.... אוברקלוקינג אולי בעתיד הרחוק (שנה וחצי ;D) נ.ב: מה זה IEEE1394 (משהו כזה) ? ? ?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Intel core 2 duo E6750 בלי OC בתדר 2.66GHZ. הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-P35-DS3L והמחשב שלי מיועד למשחקים. השאלה היא האם אני ארגיש הבדל משמעותי אם אני אשדרג למעבד מסדרת הCore 2 Quad כמו Q9550 מבחינת מהירות והאם הפריימים יעלו במשחקים? האם זה כדאי בכלל? האם המעבד שלי כרגע עוד נחשב לטוב?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
היי. ללוח יתווספו שני סטיקים של זכרונות DDRII 667 אחד ג'יגה כל אחד, אז אין צורך בהמלצה לזכרונות. בנוסף, אם אני לא טועה הלוח צריך להתאים למארז Micro ATX כי הוא יחובר למארז הבא: http://www.silentpcreview.com/article763-page1.html אם ישנו צורך להגדיל תקציב למעבד או ללוח (או לשניהם), אני אוכל לרדת למארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2247&products_id=22885 שימושים - עבודה על פוטושופ ותוכנת צריבה מדי פעם, תוכנת הורדה תהיה פתוחה באופן תמידי, גלישה ואופיס...אתם יודעים, משרדי. האם יש לי סיכוי לקבל מעבד עם 3 מגה באפר בתקציב הזה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רציתי לשאול לפני שאני קונה לוח אם כזה. האם זיכרון מסוג DDR2 וזיכרון מסוג DDR3 יכולים לעבוד בו זמנית על הלוח אם (במידה והלוח תומך גם DDR2 וגם DDR3)? ? לא יכולים להיווצר בעיות כתוצאה מכך?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה למעבד בעל צריכת חשמל כמה שיותר נמוכה עד 300 ש"ח +- חשבתי על Athlon Dual Core 4050e מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני זמן מה אירעה תקלה במחשב עלה עשן וריח שרף,המחשב כבה וזהו. ניסיתי לבדוק מה קרה,פתחתי את המארז ומצאתי שבב שרוף יש גם קבלים נפוחים. הגעתי למסקנה שלוח האם נשרף מחאר והמחשב פועל אבל ללא מסך בכלל,החלפתי כרטיס מסך אבל הבעיה לא נפתרה.וכבן קניתי כרטיס מסך של אסוס תומך במעבד AMD הרכבתי בעבר לוח אם ואפילו מחשב ,זה היה לפני הרבה שנים,היום אני קצת חלוד וחושש שלא אחבר את הכבלים בצורה הנכונה (כבלי החשמל) השאלה האם יש מדריך שמסביר איך עושים זאת? אנא אל תפנו אותי לטכנאי,פשוט אני מחפש קצת בטחון. אני מקווה שהסברתי את הבעיה תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש עוד מה לעשות עם המעבד הזה ? יש לי אותו שווה להשקיע לוח אם בשבילו ? הוא ברמה של ATOM ?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי 2 זכרונות של G.skill DDR2 1024MB 800Mhz cl 5-5-5-15 NY מעוניין להרחיב את הזיכרון ל4 G. האם אני צריך לקנות בדיוק אותם זכרונות , כלומר 2 סטיקים של 1 G? אני יכול לקנות חברה אחרת? מהירות שונה? או רצוי בכלל להחליף את הכל ל2 סטיקים של 2 G? מה יעבוד הכי טוב והכי מהר וינצל את הפוטנציאל המקסימלי של הזיכרונות? תודה, נמרוד.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
Asus P5QL או GIGABYTE GA-EP43-DS3L הבנתי ש-Asus טוב יותר ל-OC וה-Gigabyte מגביל בצורה מסוימת, אבל אני עושה OC עד ל-3.6.. אז אולי זה לא אמור לשנות הרבה.. עדיין מה עדיף לקחת? עריכה: המעבד הוא Q6600
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני לא מתמצא בחומרה החדשה בשוק כי לא התעניינתי בזה כמה שנים ועכשיו בדרך למחשב הבא אני בודק שוב את השוק אז ככה... amd phenum tripple core 9550 לדוגמא משתווה לCore 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB ? ואם יש הבדל ליעוד של המעבדים. אז מה עדיף למשחקים בHIGH DEFINITION?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-