מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין GIGABYTE GA-P35C-DS3R ל GIGABYTE GA-P35-DS3R ? מה יותר טוב? האם יש לוח אם טוב יותר במחיר של עד 900 בערך?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
קראתי קצת ביום האחרון וצמצמתי את השאלות שלי בנושא שדרוג לזה: אני מנסה לבחור לוח mATX זול יחסית למעבד 5050e, עד 120 דולר מNEWEGG, רצוי פחות. אני כנראה ארצה לשדרג לפנומים חדשים בעתיד אז צריך שתהיה תמיכה. צריך שיהיה IGP כמה שיותר טוב עליו וחוץ מזה כלום. קיבלתי כמה הצעות, 1 היא לוח עם צ'יפסט 790GX בגלל התמיכה במעבדים והRadeon 3300 HD שעליו. השנייה היא לוח עם צ'יפסט Geforce 8 אז נתחיל בבסיס, במשפט אחד, האם יש צ'יפסט מועדף ? או, איזה כרטיס מסך יותר טוב, 3300HD שעל הAMD או ה8300 שעל ה nVidia ? האם יש עוד כרטיסים טובים שאני לא יודע עליהם ? המלצות ספציפיות אולי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1066MHZ CL5 הוא יותר גדול אבל הcl שלו יותר מי 800MHZ CL4 וזה יותר קטן ה cl שלו פחות בקיצור מי משתהים יותר טוב? ויותר מהיר?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נתקלתי באיזו פרסומת של החנות "נועה מחשבים" http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1144 אלו הם הפרטים של המבצע : לוח אם EPOX 8RDA3 PLUS הכולל כרטיס קול 6 ערוצים FIREWIRE 2 כרטיסי רשת מבוסס NFORCE 2 ULTRA 400 כבלים עגולים זכרון - 2 יחידות 512/400 DDR סמסונג אורגינל אחריות לכל החיים מעבד AMD ATHLON 2600 BARTON 333 2000 ש"ח משתלם ?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם MSI P45C Neo-FIR. כרגע מותקן עליו זכרון של 4GB (2x2GB) DDR2 800Mhz. לצורך שדרוג המחשב קניתי 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz של חברת קינגסטון - KVR13N9S8/4. הבעיה היא שכשאני שם את הזכרון החדש בחריצים המתאימים (וכמובן מוציא את הישנים) המחשב לא עולה. הוא מצפצף 3 פעמים ואז מכבה את עצמו והמסך כלל לא נדלק. ניסיתי גם לשים רק שבב זכרון אחד וגם זה לא עובד. ניסיתי לעדכן את גרסת ה-BIOS וגם זה לא עובד. ניקיתי את ה-CMOS וגם זה לא עובד. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS NZXT Apollo No PSU Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 400W 30A @ 12V Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret הציע לי פה Xtract את ה:Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L אבל נישאר לי כסף וריצית לדעת מה עדיף יותר אם בכלל: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 תודה
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתמוך במעבדים מרובעי ליבה ככל הנראה אני יקנה q6700,אני לא צריך כרטיס קול מובנה על הלוח אם ולא כרטיס מסך. איזה לוח אם יהיה הכי טוב?
-
- 14 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום אני מבקש המלצות ללוח אם בעל כרטיס מסך מובנה לתמיכה בסרטי FULL_HD , למעבד אינטל (E7400), DDR2 . עד 700 שח . האם כדאי לי לחשוב על כיוון של כרטיס מסך בנפרד ולוח זול יותר שיתנו תוצאות טובות יותר ? תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
hello i have an hp pavilion ze2140ea and its using the wrong timings i think, it is impossible to change it through the bios since its a laptop, so i am using the MEMSET program. the thing is i don't know which timing setting i should use, if you can help me i would be happy. thanks [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום Freezer Pro Rev 2 בשביל להחליף את הקירור הגנרי של המעבד. המעבד שלי הוא מדגם :amd phenom x4 9500 שמתי לב, שכאשר הורדתי את המערכת קירור הנוכחית, שה"ריבוע" של המעבד שלי יותר גדול מה"ריבוע" שיש למערכת קירור של פריזר. כלומר - במידה והייתי מרכיב את ה Freezer על המעבד שלי, הוא היה מכסה רק 70 אחוז ככה מהמעבד... זה בסדר? זה אמור להיות ככה? כי למיטב הבנתי ה Socket של המעבד שלי הוא AM2 וה Freezer הספציפי הזה אמור לתמוך במעבד הזה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה בדיוק לוח אם אני צריך בשביל מעבד intel i7 920 tray גם כן, מה בדיוק הקשר ביו מהירות המעבד לבין מהירות לוח האם? האם לוח אם של 6400MHZ יאיט מעבד מרובע ליבות במהירות של 2660GHZ? תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי את הלוח שלי מחו"ל (MSI P45 DIAMOND) . קראתי את ההוראות וכו' וראיתי שיש לו חיבור לקירור מים. אינני מתכונן לבצע אוברקלוקינג , האם אני חייב לחבר את הקירור הנ"ל (צינורות משאבת מים וכו")???. אם אני לא אחבר את הקירור הנ"ל זה אומר שהלוח יתחמם לי? מצורף לינק: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Diamond&class=mb תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. ראיתי לוחות של GigaByte, ובחלקם הקירור לצ'יפסט הוא בצלעות קירור (Heat Sink) ובחלק יש משהו שנקרא Silent-Pipe. מה ההבדל בין השיטות? האם יש אחת שעדיפה על השנייה?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים, אשמח לעזרה תודה מראש.. אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הייתרונות של מעבד i7 לעומת i5 בגרפיקה, רינדורים וכאלה(ידוע של- i7 יש HT). כמו כן האם לפוטושופ עדיף i7 או שמספיק i5 , מה עם עריכת תלת מימד, מה עדיף ? כמו כן היכן יש העדפה לכמות זכרון גדולה 8/16 GB פוטושופ, תלת מימד/סוליד? אם תוכלו לצרף קצת גרפים ובדיקות אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם Asus M2A-VM HDMI עם ארבע חריצי DDR2 DIMM. נכון לעכשיו מותקנים על הלוח שני זיכרונות של Transcend כל אחד מסוג 1G DDR2 800 DIMM. בעקבות האטה הולך ומתמשכת בביצועי המחשב (למרות שאני מתחזק אותו כמיטב יכולתי) ברצוני לשדרג את הזיכרון ל4G. השאלה איזה סוג זיכרון, האם חובה שיהיה מאותו יצרן? האם חובה שיהיה בשני זיכרונות של 1G או אפשר גם אחד של2G? בקיצור אשמח לעצה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. זכרון: האם עדיפות משמעותית ל- kingstone המפורט או OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision (הבדל של כ 200 שח במחיר) במפרט שמימין ? מיועד לGAMER "בינוני", הרבה חלונות פתוחים עם יישומי אופיס ווידאו במקביל וכן רצון לקנות מחשב למספר שנים. אשמח לתגובותיכם. סופ"ש נעים
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב עם המעבד שניינתי. בתחילת הפתיחה רשום לי שהוא בתדר של 1.4GHz היתי בטוח. תקנו אותי עם אני טועה, שהוא רק בתדר 1.86GHz ואצלי מופיעה 1.4 האם קיימת גירסה שלו של 1.4GHz?
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אוקיי הדגם שאני מעוניין לקנות הוא : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 למי שלא מכיר ורוצה לקרוא את המאפיינים שלו הנה הקישור לאתר החברה (הקישור הוא מיידית לדגם שעליו אני מדבר) פשוט תעשו פאסט באקספלורר ותיכנסו (לאלה שנתקלים..) http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400%20Pro.htm תנו תגובות וכו' .....
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
למה הצבעים שלהם שונים יש 2 בצבע כזה ושניים בצבע כזה..
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 2 סטיקים של 64 MB של RDRAM (הלוח שלי לא תומך DDR) ו2 סטיקים מפלסטיק (לא יודע למה הם... ניראה לי שלא יתלכלך המקום..) עכשיו מה כדי לעשות? לקנות עוד 2 סטיקים של 64?? כי שמעתי שהסטקים צריכים להיות זהים בשביל שיעבוד... (אם אפשר גם המלצה על דגם מסוים וזול יחסיתת - RDRAM יקר )
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות עדיף למעבד קונרו E6300?
-
- 14 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים, קבלתי את המחשב הזה ,איך פותחים את הברגים המוזרים של המאוורר מעל המעבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מי משני הלוחות עדיף? לOC...וגם בכללי מי משניהם יותר עדיף...אני יודע שהABIT הוא בעל צ'יפסט יותר חדש...אבל על הDS3 תמיד שמעתי דברים טובים והABIT חדש אז אוליי יש בעיות עם הלוחות החדשים או דברים שאני עוד לא יודע
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-