מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
MSI K9N NEO FULL ATX FULL ATX 550 NVIDIA זה מה שיש לי זה לוח אם טוב?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ ,ואני חושד שהזכרונות שבו לא מתפקדים כראוי, או שהוא לא מזהה את כל הזיכרון או משו... וגם היו לי כמה הודעות שגיאה שהיו קשורות אליו.. יש איזו תוכנה לבדיקת התקינות של הזיכרונות? לא עבודה במאמץ, תקינות. בין היתר אציין שכאשר אני מפעיל את CPUZ הוא מראה לי שיש לי גיגה זיכרון, אבל לא מראה את התיזמונות. :s05: תודה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
1. מהם השימושים המיועדים במערכת?:משחקים ,תוכנות הנדסיות(MATLAB VISUAL STUDIO) 2. מה התקציב לרכישת מעבד + לוח-אם (+זכרוןׂ:עד 1000 שקלים (לחסוך אם אפשר) 3.חשוב לי שהלוח יאפשר OC ,שימוש במעבד הגרפי המובנה ויאפשר הוספת כרטיס מסך חיצוני בהמשך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם של DFI דגם DK-X38-T2RB וכרטיס מסך HD4870, בגלל הקירור הגדול של ה4870 שתופס 2 סלוטים, הPCI-E x1 חסום. אני מתכוון לרכוש כרטיס קול בעל ממשק PCI-E x1. בלוח האם יש לי שני ממשקי PCI-E 2.0(x16) בגלל שהלוח בעל צ'יפסט x38. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את כרטיס המסך לPCI-E(x16) השני ולהשאיר אותו שם בדרך קבע, האם תיהיה ירידה בביצועים? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עד סוף החופש הגדול החלטתי שאני משדרג את המחשב חזק כלומר זה נהיה די מחשב חדש... אני מעוניין לקנות לוח אם תותחן לOC כמובן יחסית לתקציב (שלא תגידו לי איך אתה רוצה בתקציב שלך לוח אם טוב! ???) ומעבד חדש+קירור מעולה+ספק אני יודע שהקירור והספק לא קשורים לנושא אבל למה להתחיל ללכת מפה לשם לשאול ביחידות בואו נרכז את זה לנושא אחד שיהיה לי יותר פשוט להבין אתכם... (אם אפשר כמובן אני לא רוצה להתחיל לקבוע פה למנהלים את החוקים) עכשיו האפשרויות ששקלתי עד עכשיו: E2160+AC Freezer 7+Asus P5B כאשר הלוח אם תומך בזכרונות 800 ו-Quad Core כך שהוא עונה על שידרוג עתיד-עתיד... השאלה איך הוא ב-OC מישהו יודע? או שלהישאר עם המעבד שלי אבל נראה לי הוא חרא מידי לא יהיה טוב ל-OC חם כמו תנור (הוא 90NM זבל ח…
-
- 7 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הצרכים שלי לא גבוהים במיוחד,לא משחק משחקים כבדים יותר אינטרנט,הורדות,קצת עבודות גרפיות (יש כרטיס מסך מתאים כבר PCI-E ) אני מתכוון להוסיף לו מעבד D820 מה דעתכם על הלוח ? יתרונות\חסרונות ? מצורף קישור ללוח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=1251&modelmenu=1 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן חברים רציתי לדעת אם אני מתכנן לרכוש את המעבד מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ולוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP מה אני צריך לדעת לגבי הOC מומלץ לעשות או לא ? האם בכל זאת כדאי לי ללכת על הQUAD בהסתכלות לעתיד או להישאר עם ההנל? ולגבי סוגיית הקירור, איך אני צריך להתייחס לזה ?כן לקנות קירור לעמבד גם אם זה בגירסת RETAIL וכו כו? תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשים רייד 0 באולטרא די. התקנתי מהדיסקט את התוכנה של הרייד ואני שם רייד אפס וזה מראה לי בהתקנה של הווינדוס 150 ג'יגה במקום שניים של 75. אבל אחרי שהוא מתקין את הקבצי התקנה הוא אומר לי שאי אפשר לקרוא את הקבצים ולעשות אלט קונטרול דל. השאלה היא האם יש דרך לגרום לזה לעבוד\לעשות זאת דרך הווינדוס? 2)האם יש בביוס מקום לקבוע אפרצ'ר סייז? לא מצאתי...
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
נו טוב אחרי שהתייאשתי להשיג את הלוח האידיאלי מבחינתי , ראו : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349034.msg3016672#msg3016672 החלטתי לחפש אלטרנטיבות דומות . אני מחפש לוח שהינו בעל מאפינים כמו ה- EP43-DS3R : 1.יש לו 4 PCI 2.בנוסף יש לו גם 2 PCI-E .(לא pci-express ) 3.יש לו pci-express בודד , גירסא שנייה (X16 ) - הערה : אני לא מעוניין ב-crossfire . 4.raid מובנה שתומך בכל המצבים שהמשתמש הממוצע יצטרך אי פעם . 5.הצפנה מבוססת חומרה (ULTRA TPM ) 6.ביוס כפול חומרתי . 7. 2 יציאות ESATA עצות ולינקים יתקבלו בברכה (רק בקשה אחת : תמליצו רק על לוחות אם שמיוצרים על בסיס קבלים במצב מוצק ושיש להם 4 חריצי pci רגילים). תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חחח כשאני מתקין ווינדוס מאיפה לא את הדרייורים חחח של מעבד amd שיצא אחרי אם המעבד צריך בכלל דריוורים? חח אתם יכולים לצחוק חופשי פשוט רציתי לדעת...
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. איזה לוח היתם מעדיפים מבין שניהם ולמה? FOXCONN Bloodrage GTI Intel x58 שעולה 1400 DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 עולה 1260 למי מהם פוטנציאל האצה גבוה יותר? מחלות, בעיות וכל מה שידוע לכם אשמח אם תשתפו אותי. המפרט הוא הבא: Core i7 920 D0 GTX260 Gainward Corsair TX750W G.Skill 1333MHz 6GB תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט: amd athlon 64 3800 כרטיס מסך: 7600gt
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
צריך עצה בקשר לולחאם מולטי פורסס תביאו לי דגמים תומך amd 64 bit כמה שיותר וזל יותר טוב תודה לעוזירם מראש
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש 965P-DS3 גרסה או 2.0 או 3.3 או 1.0 (אם כי לפי קירור הצ'יפסט ומייצבי המתח זה צריך להיות לפחות 2.0) ואנחנו צריכים לדעת איזה גרסה הלוח בידיוק (3.3 תומך תמיכה מלאה ב45NM) על הלוח לא כתובה גרסה , סידור הכבלים מתחת למעבד הוא כמו בלוחות P35 שימו לב ל4 קבלים קטנים בצורת ריבוע ) באתר של GB כתוב שההבדל הוא ביציבות הלוח ובכרטיס הקול שזהה ב2.0 וב3.3 וזהו אכן הכרטיס על הלוח CPUZ לא מזהה כלום חוץ מגרסת הצ'יפסט שהיא C2 (בגרסה כתוב x.x) ודיסק הדריברים שעם הלוח הוא גרסה 1.02 מישהו יכול לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום לכם! יש לי לוח אם ישן שהדגם שלו זה ASUS P4T עם צ'יפסט INTEL I850 וסוקט 423(לא זוכר את הדגם המדויק של הלוח) שיש לו חיבורי USB אני מניח ש1.1, השאלה זה אם אני אחבר כרטיס הרחבה של USB2, אז מה שאני אחבר לכרטיס יעבוד ב400MBs? ועוד שאלה: נגיד ואני מוריד במהירות של 1.250MBs(מגה בייט) ואני מחבר לUSB1.1 הארד דיסק חיצוני, ומוריד אליו הכל. אז תיהיה הגבלה? יהיה צוואר בקבוק? אריאל
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש BARTON שהוא לא XP? מה זה ה-XP הזה בכלל אומר? סליחה שפתחתי שרשור חדש השאלה נבלעה לי שם בתחתית
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
למי שמתעניין https://wccftech.com/amd-2nd-generation-ryzen-5-2600-asus-crosshair-vii-hero-x470-leak/ לאתר של SISOFTWARE הגיע מעבד RYZEN לא מזוהה עם 6 ליבות ו 12 נימים נראה שמהירות השעון גדלה ב 200MHZ לעומת הדור הקודם, אם זה נכון אז זה די מאכזב. מקווה שאולי זה עוד ישתנה עד ההשקה באפריל
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ההפרשים הכספיים בין I5 2500 לI5 2400 וPhenom 965 לPhenom 955 עומדים על כ100 ש"ח. עד כמה ההבדלים של ה200MHZ בתדר של המעבדים מורגשים? הם שווים את התוספת הכספית? הPhenom 965 אוברקלוקר טוב יותר מאשר הPhenom 955?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לקראת קנית מחשב חדש, ובחרתי בשלוש ליבות של AMD. אני כן מעוניין בOC אך לא ישר. איזה לוח מתאים לי? איך אני צריך לחשוב קדימה? ה 770? 780? 790? מה ההבדלים ביניהם? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קיצר תשמעו אני רוצה לדעת מה אתם חושבים.. כדאי לי להשקיע את הכסף ולקנות ASUS A8N-SLI Premium או שלחסוך את ה200 שקל האלו ולקנות Asus A8N-SLI רגיל לא פריום לא דלוקס.. רגיל מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים ורציתי לדעת האם ההבדלים ביניהם משמעותיים מספיק בשביל להצדיק לקנות את האולטרה בתוספת של 100 שקל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש לוח אם עבור AMD AM2 עם CHIPSET 6100. שמתי לב כי ישנם לוחות עם CHIPSET 405 וגם עם 430. עוד שמתי לב כי ה - 405 תומך ב - PCIe X 8 וה - 430 תומך ב - PCIe X 16. האם זה נכון? אם כן מה עדיף לכרטיס מסך PCIe X 16 דוגמת Leadtek 8500GT PCIe? ד"א השאלה קשורה למפרט הזול המומלץ למשחקים שם הלוחות הן כמדומני עם 400/405.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קיים לוח אם nForce4 אם חריץ AGP? אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים אבל לא מצאתי לוח Nforce4 אם AGP הכל רק PCI-E אז אני שואל אותכם האם קיים דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אם יש לי 2 זכרונות של 256 DDR ויש לי את הלוח הזה: http://www.intel.com/products/motherboard/d865glc/ ואני רוצה לקנות עוד 2 סטיקים של 256DDR זאת אומרת 1GB אבל ה2 זכרונות שיש לי כבר על הלוח הם בתזמון CL3 ואם אני יקנה 2 זכרונות בתזמון CL2.5 זה יעבוד ביחד? תשובות בהקדם,תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-