עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רציתי לשאול אם יש הבדל מהותי (שמצדיק הבדל של יותר מ250 ש"ח) בין זכרונות 2GB 667MHZ של Twinmos? מול זכרונות מקבילים של OCZ? הזכרונות של OCZ מגיעים עם קירור אבל חשוב להדגיש שזה למחשב שלא יעבור OC, אולי קטן ביותר (10% גג)

• 13 תגובות
    • 679 צפיות
  2. טוב אז כמו שהנושא אומר נתקלתי בבעיה. סוף סוף אחרי לבטים רבים קניתי מעבד 3600X2 AM2 עם 1ג'יגה זיכרון (2 סטיקים של 512) DDR2-667 תוצרת Corsair. כבר בחנות תהיתי האם לא עדיף ddr2-800 אבל החברה שם טענו שלא, למרות שאני מכיר את החברה וסומך עליהם לא הייתי שקט, ביצעתי גיחה קטנה לרשת לוודא שהקוד של המעבד תואם למה שהזמנתי ונתקלתי בביקורת בדיוק על המעבד שלי. עשו שם את הבדיקות עם זיכרון ddr2-800 שלא לדבר על אוברקלוק מדליק שהביא את המעבד למקביל ביצועים של מעבד 5000X2. אני ברמת העיקרון לא מעוניין לעשות אוברקלוק אבל מעוניין להשאיר את האופציות פתוחות. למתוח ddr2-667 לרמות כאלו נראה לי לא אפשרי מה שמצביע על כך שעדיף ddr2-800. לפיכך הרי השאלות: 1.) ללא אוברקלוק האם 667 מספיק או ש-800 ש…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  3. מה אתם אומרים על הלוח והזכרונות הבאים? זכרונות : TRANSCEND 512DDR2 667MHZ -- החברה מוכרת למישהו???...היא טובה, סבירה, משהו<? לוח אם : GIGABYTE GA-M55S-S3 -- הלוח האם הזה טוב??

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by naory159,

אני רוצה לקנות זכרון פנימי מסוג DDR1... (כן אני יודע שזה ישן...) בנפח של 2GB (שתי סטיקים של 1GB) הציעו לי 2 חברות יחסית זולות... ואני רוצה שתתנו את חוות דעתכם על החברות האלה... המחיר בין 2 החברות בכלל לא משמעותי... ולכן אני רוצה שתתנו לי את חוות דעתכם רק לגבי האיכות של החברות האלה... החברה הראשונה היא A-DATA. והשניה היא Patriot. תודה רבה לכם...

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. התפרסם כתגובה לכתבה הבאה http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/04/24/nvidia-declares-war-intel גדול - לקרוא ולהנות Thought I'd post it for a bit of fun. Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Today on the Jerry Springer show, Nvidia confesses to Intel that not only is she cheating on Intel, but Nvidia is also a Transexual!!! Nvidia: Thats right Jerry, I'm here to tell Intel what a loser he is and also that I'm a Transexual. Jerry: How long have you been cheating on Intel? Nvidia: Since he started with this CPU/GPU buushit... Jerry: Do we need to go to commercials? No? Let's bring Intel out! *** Crowd Cheers *** Jerry, Jerry, Jerry,…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. מה טוב מה לא טוב? כמה זה משמעותי מבחינת ביצועים?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. Started by V00d00,

שלום לכולם. אז ככה, לפני משהו כמו חצי שנה היה לי מחשב P4 1.7GHz, FSB 400 (סוקט 478) עם לוח עגלה של ECS (שתומך עד 533 FSB). אחרי כמה פעמים שראיתי שהלוח הזה עושה לי בעית רציניות עם ההארדיסק, החלפתי לוח למשהו קצת מעודכן ומודרני - ASRock P4i65G (הלוח עלה לי 300 שקל). הלוח החדש כולל יציאות SATA, סוקט 478, תמיכה בFSB 800\533\400 ועוד הרבה אופציות שלא היו לי בלוח הקודם. עכשיו לחלק המעניין. החלטתי שאני רוצה קצת לשדרג את המעבד ואין לי כסף לקנות לוח וזכרונות חדשים אז אמרתי לעצמי אם הלוח תומך 800FSB אז למה אני לא יקנה כבר מעבד חדש שיתאים ללוח. חשבתי על לקנות: P4 3.0\3.4GHz 800FSB (סוקט 478, סביבות ה500 שקל) אבל חבר שלי אמר לי שבגלל הHT המעבד מתחמם יותר ועושה יותר בעיות או משהו כזה. …

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by ben060,

טוב לאוברקלוק?

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by avieini,

שלום ! חבר שלי ביקש ממני להמליץ לו על לוח אם ומעבד בסך כולל של 1500-1700 ש"ח לשידרוג מחשב ישן. מכיוון שאני לא מבין כל כך בנושא הזה אבקש את עזרתכם. מה השילוב הכי טוב שאתם יכולים להשיג בסכום כזה? כמובן לוח אם שתומך בזיכרונות ותקנים מהסוג החדש ומעבד שלא יהווה בעיה בעת משחקים נ.ב אם זהו איננו הפורום הננכון בבקשה תעבירו אותי לאחד כזה...

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by ~Bulldog~,

המעבד עצמו עובד ב FSB 1333Mhz בהנחה ואני קונה לוח אם עם תמיכה בזכרונות DDR3 עד כמה זה קריטי להתאים את הFSB של הלוח לזה של המעבד ולדאוג שגם הזכרונות יהיה 13333Mhz? האם אני מאבד משהו בזה שאני לא עובד לצורך העניין עם זכרונות של 1600Mhz? או לוח אם מהיר יותר? כמו כן, אני מבקש המלצה על לוח אם מתאים שיתאים למעבד הזה ולזכרונות DDR3 (אני לא שוקל תמיכה גם בDDR2) אם אפשר. המחשב בעיקר נועד להחליף את הזקן הנוכחי ולהרצה של מישחקים על הרשת תמיכה בCF או SLI יכולה להיות נחמדה למרות שזה לא בתכנון הראשוני. תודה עומר

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by toktok,

הי, שאלתי את השאלה בפורום תמיכה תכנית ובינתיים לא נתנו לי תשובה לשאלה, לאור כך שאנשים פה מבינים בזיכרונות אני חושב שהשאלה קשורה גם לפורום הזה (אם לא אז מצטער). השאלה בקישור הזה,אשמח אם תתנו לי תשובה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319123.0 תודה

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  12. תוספת של בין 200MHz ל-300MHz לתדרי הבסיס ותדרי ההמהרה המירביים לצד מחירים מומלצים נמוכים יותר תעשה את העבודה אל מול משפחת המעבדים החדשה מבית אינטל? לכתבה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. עדכון: ל TMS אין צפי לחידוש המלאי. בינתיים חבר מצא עבורי בפיסיהוליק בחיפה. פי 2+ במחיר אבל עדיין זול מספיק... תודה לעוזרים!! ********** הי, רכשתי גוף קרור של NZXT דגם Z-73, אבל ללא התושבת עבור מעבדי דור 12 של אינטל. התושבת אזלה מהמלאי בחנות TMS, ואני לא מוצא כזו. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא כזו, או אולי למישהו יש תושבת מיותרת כזו כי הוא הרכיב ל AMD, אשמח לדעת!! כרגע אני עם מחשב חדש עם כל הרכיבים אבל ללא אפשרות להרכיב את גוף הקירור....(מעבד I9). תודה רבה! (פניתי לחברה בחו"ל שאמורה לשלוח לכל מי שאין תושבת כזו אבל זה ייקח שבועות).

14. Started by galpeeri,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח אם הזה?Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כרגע אני לוקח עליו Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value, (שני סטיקים ) האם בעתיד אני אוכל לשדרג את הזיכרון? האם אני אוכל לרכוש בעתיד כרטיס מסך טוב במידה והכרטיס מסך המובנה של המעבד לא יספיק? השימושים הם בייתים רגילים לא משחקים כבדים רק לאינטרנט ואופיס...

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. שלום. יש לי לוח אם Z68, וגם כרטיס מסך יעודי. עד היום השתמשתי בכרטיס המסך. מסקרנות, רציתי לעבור לליבה הגרפית המובנית. כיבתי את המחשב, שלפתי את הכבל DVI מהכרטיס הגרפי, והכנסתי כבל HDMI ישירות לכניסתו בלוח האם. הפעלתי את המחשב (כמובן, לאחר שברחתי ביציאת ה HDMI במסך עצמו), ושום תמונה לא הוצגע. שמעתי את ווידנוס עולה ברקע, אבל לא קיבלתי שום תצוגה (המסך אותו "No HDMI Cable"). אני קצת מבולבל תודה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  16. היי, אני מנסה להרכיב מחשב חדש ( דיון כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453606.0 ) וכרגע נראה לי שהלוח שהמליצו לי עליו GIGABYTE GA-P55-US3L (P55) LGA1156 I5 - ATX - Parallel + COM CrossfireX לא מתאים למה שאני צריך. שיקולים: 1. המעבד יהיה i5-750 2. אני רוצה ללכת על DDR3-1333. (בהתחלה חשבתי על 1600, ואז החלטתי שלא שווה בגלל יחס ביצועים-עוד כסף כשגם ככה אני בחריגה) 3. ההארד דיסק עם ה-SATA3 (השחור של WD, ג'יגה) 4. כרטיס מסך PCIE 5. לא צפויות הרחבות בעתיד. איך אני בוחר לוח אם סבבה לעניין?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. אני חייב לציין שהפורום הנ"ל מאוד מעשיר את הידע ונותן הרגשה של תמיכה בכל בעיה שהיא.. תודה רבה.. עכשיו לשאלתי, יש לי לוח אם Gygabyte Technology 945gcmx-s2 ומעבד Dual Cpu e2140 1.6GHZ הייתי רוצה להחליף מעבד כי הוא מאוד חלש היסתכלתי באתר של GygaByte לגבי הלוח אם ויש שם רשימה ענקית של מעבדים שבהם הוא תומך.. Http://www.gigabyte.com.tw/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2521 לא נראה לי כל כך הגיוני העניין אז אני מעלה את השאלה פה.. 1. האם אני יכול להחליף למעבד Intel Core 2 Quad Q9650 3.00Ghz 12MB Cache Tray עם אותו לוח אם שיש לי.. 2. מכל הרשימה איזה מעבד הכי מומלץ מבחינה כספית ומבחינת עבודה? 3. אחרי ונגיד שהחלפתי מעבד.. אני צריך לפרמט את הווינדוס? תודה רבה מראש לכל העונ…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by איל-24,

MSI דגם P55A-G55 או לוח אם Gigabyte דגם GA-X58A-UD3R

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. יש לי את המפרט הזה: AMD 64 4200X2 939 Zalman 7700Cu DFI Infinity NF4 SLI PQI Turbo 1Gb DDR 400 2x512Mb Dual Ch. 2-2-2-5 OCZ DDR 400 2x1024MB Dual Ch. Platinum XTC 2-3-2-5 Leadtek Geforce 8800GT 512MB + THERMALTAKE Duo ORB WD 250GB YS WD 320GB AAKS Thermaltake 480W Silent PurePower Raidmax Cobra Creative X-Fi Xtreme Audio Samsung T220 למרות המעבד היחסית חלש, המחשב מריץ לי יפה מאוד משחקים על מקסימום חוץ מGTA ואולי עוד משחק שניים שקורעים מעבדים... ככל שעובר הזמן יש לי יותר ויותר בעיות ש99 אחוז באות מהלוח אם וזה הגיע למצב שהוינדוס שמחשב לא עושה פוסטים הרבה פעמים, בעיות עם עליית הוינדוס וכו כו...אשכרה כל כמה ימים יש לי בעיה איתו.. אני מתגייס בעוד שבועיים, לצוללות (כלומר אנ…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by a1a1a1a,

קראתי הרבה השוואות ואני לא מצליח להחליט איזה מעבד לקחת, התקציב שלי הוא 1200 בערך, אני מוכן לשלם עוד 200-300 לשדרג ל940\9550 אם זה שווה את זה. השימושים שלי הם משחקים כבדים וסרטי HD. לא מתוכן OC כרגע לכן זהו לא שיקול לבחירה. איזה מעבד הכי מתאים לי מארבעתם? ואם אפשר גם לוח אם שמתאים לבחירה. תודה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  21. שלום, רציתי את חוות הדעת שלכם על הבנדל שחברת RSM: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2619 למטרת משחקים.. תודה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by dyn,

אז ככה כרגע יש לי במחשב 4 GB , שתי סטיקים של 2. עכשיו הזכרונות שיש לי הם 800 MHZ והתזמונים הם 4-4-4-12 CL, קיבלתי מחבר 2 GB של זכרונות שהם גם 800 MHZ אבל התזמונים שלהם הם CL 4-5-4-15. השאלה שלי היא אם אני יכול להוסיף את אותם 2 GB שקיבלתי על מנת שיהיה לי 6 GB ראם במחשב או שלא בגלל שהתזמונים של הזכרונות שונים. תודה רבה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  23. ראיתי את הכתבה באתר שאפשר להפוך את המעבד החד ליבתי של AMD למעבד דו ליבתי AMD ATHLON ע"י לוח אם כלשהו אפשר הסבר על זה? אפשר מידע על הלוח הזה ובכללי מידע איך להפוך אותו לדו ליבתי חשבתי אולי לעשות את זה כי אני בכל מקרה הולך לקנות מעבד של ליבה כפולה בקרוב

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  24. יש לי 2 של 667 ואני רוצה להוסיף עוד 1 גיג'ה, השאלה האם כדאי כלכלית להחליף, לסט 3 גיג'ה 800 . ועוד ה800 מהיר יותר . אנא תשובתכם!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by assaffa,

אני מעוניין לקנות מחשב למטרת עבודה משרדית וצפייה בסרטים(בנוסף לגלישה הורדות וכדומה) המחשב ללא מסך .חשוב לי שיהיו גם כמה שיותר יציאות USB ואופציה לצפייה ב HD : האם הלוח אם הזה טוב לדרישות ומתאים לרכיבים שמסביבו? אם כך איך המפרט הבא מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39268 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤121 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD3650 Silent 5…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים