עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לזיכרונות של חבר והוא בעיקר משחק משחקים ורואה סרטים. השאלה שלי מה יתן לו יותר ביצועים במשחקים וסרטים באס גבוהה של הזיכרונות או תיזמונים נמוכים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by haim652,

רציתי לשמוע דיעות על לוח אם מסויים על הלוח GigaByte GA-EP45T-DS3 ורציתי לדעת עם הוא תומך בDDR2 בכלל או שהוא לDDR3 רק? ורציתי לדעת מה עדיף GA-EP45T-DS3 או GA-EP45-DS3 או GA-EP45-DS3R , בעיקר לOC. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  3. מצאתי כבר תשובות לכל השאלות... לדוגמא AM242DCB מול AM242DCT. אני מבין שמסיבה כל שהיא הBOX עדיף, אבל אני רוצה פירוט... ושאני קונה מעבד האם אני מקבל מאוורר או שלא חייב... או שזה מגיע עם הלוח אם? ,או שגם איתו לא וצריך לקנות בנפרד?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by tomer2004,

איזה יותר עדיף / וטוב למשחקים ול אוברקלוק Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX או Intel Pentium IV 2.8E GHz Prescott HT 1024K 800MHz Socket 478 CPU BOX ? ???

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  5. שלום! הזמני לעצמי מעבד כזה מ-ebay, הנזק הוא 112$ כולל משלוח - אבל במעטפה (זה מעבד OEM). עכשיו אני מתלבט לגבי לוח ולכן גם זכרונות: יש לי כרטיס מסך geforce 9600GSO ואני לא מתכנן לשדרג ועד כמה שאני מבין הוא יותר טוב מה-OB שבא על על ה-780G או 785G. אני יודע שהמחירים של לוחות AM3 בארץ הם מאוד גבוההים, אבל יש פה benchmarks של 2 מעבדי phenom II שניהם הורצו ב- 2.6MHZ אבל לאחד יש 6 מגה cache והוא רץ על לוח AM2+ והשני שיש לו רק 4 מגה cache אבל רץ על לוח AM3 כלומר זכרונות DDR3 והוא לוקח את המעבד "היותר חזק". למעבד שלי לא יהיה בכלל L3 cache אז עד כמה שאני מבין זכרונות DDR3 מהירים יתנו הבדל יותר משמעותי. מה אתם חושבים, האם כדאי להשקיע בלוח עם סוקט AM3 וזכרונות רק כדי לנסות לכסות על המ…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by gggilad13,

אמרו לי בנועה מחשבים שהAMD 64 3200 בעל ליבת הVENICE אמור להגיע כבר בתחילת השבוע הבא!!! (לגבי ה3000, הוא כנראה לא יגיע) המעבדים יגיעו גם בBOX וגם בOEM, כאשר המחיר של המעבד בגירסת BOX יהיה 1370 ש"ח (הבדל של 170 ש"ח מהגירסה הנוכחית). אני בדיוק עומד לקנות מחשב חדש, אז מה אתם אומרים, כדאי ללכת על המעבד הזה? האם כל הלוחות תומכים בו?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  7. אני צריך לקנות מעבד חזק למשחקים ואני רוצה Prescott 2.8 ghz ht 1 mb אבל שמעתי שהוא מתחמם אבל גם שמעתי שאינטל הוציאה סדרה חדשה של מעבדים של Prescott עם תושבת lga775 אבל אני לא יודע אם כבר הם בארץ והאם הם אותו מחיר של המעבד שאני רוצה בבקשה דעות ועצות ואם הם הגיעו לארץ תשלחו לי תמונות או כתבות וכו'... תודה רבה לאנשי האתר !!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  8. Started by IpDo,

לא חשבתי שזה מתאים לעוגן מכיוון שאני מחפש מס' חלופות שונות ללוח הזה, אז פתחתי אשכל חדש. הזמנתי היום מחשב עם המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: ABIT IP35 PRO כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU ספק: Enermax Liberty 500W כשהנציג של IQPC התקשר לוודא את ההזמנה הוא ציין שהיבואן של אלביט בארץ לא הכי אמין ושאל אם אני מעדיף לה…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. חיפשתי והתייעצתי וגיליתי שהרוב ממליצים על מעבד AMD ובעיקר AMD PHENOM 2 955 אבל אי אפשר שלא לשים לב לסדרת המעבדים החדשה של אינטל ובעיקר I5 וI7 מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר, על מה עליי להתבבסס אם אני מעוניין במחשב שהוא רב תכליתי, כלומר משלב גם גיימינגוסרטים וגם עבודה משרדית ותוכנות כבדות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  10. יש לי 3 כרטיסי זכרון. אחד של 512 DDR ושניים של 256 DDR לא משנה באיזו קומבינציה אני מחבר שניים או שלושה המחשב עושה לי אתחולים פתאומיים אקראיים עם כרטיס אחד לא חשוב איזה הכל עובד כשורה. יש למישהוא פתרון ? ואני צריך גם המלצה ללוח אם חדש אם אני לא אצליח לפתור את הבעיה. אין חשיבות למחיר אבל שתהיה לו תמיכה לכמה שיותר כוננים לפחות 8 כונני ATA רגילים. שיהיו לו הרבה חיבורי USB לפחות 6. לפחות 4 חיבורים לזכרונות ושיהיה כמובן מהיר ואמין. תודה מראש DEMULTI

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by Ashand,

שלום ברצוני לשדרג את הזיכרון שלי ל-8 גיגה (OSX) ורציתי לדעת מה ההבדל בין מהירות 800 ל-1066 ? האם אני יראה הבדל בביצועים? אני עובד עם תוכנות מוסיקה ווידאו...ואם יש הבדלים אז על איזה זכרונות הייתם ממליצים לי? תודה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by snik,

שלום אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך- GeForce 9800 GT Super+ 1GB Video Card בלוח אם : Gigabyte GA-880GA-UD3H AMD880G CHIPSET יש לי שני חיבורים של PCI Expres בחוברת של הלוח אם מופיע שחיבור אחד הוא PCIx4 ובשני PCIx16 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4 מה ההבדל בינהם ולהיכן צריך לחבר את הכרטי מסך תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by tovtov,

שלום, ברשותי לוח אם ישן של ASUS מסוג: P2B-F אני עובד תחת WINXP איך אני מעדכן את ה BIOS של לוח האם? הורדתי מהאתר של ASUS קובץ עידכון aflash.a איך מפעילים אותו?? תודה, יוסי

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  14. שלום, אני הזמנתי מחשב חדש שמיועד לעריכת וידאו. עוד לא החלטתי אם אבצע OC או לא. קראתי איפשהו שזה מפריע לתצורת RAID.. שאלתי היא, האם לבקש שהמעבד יגיע עם stepping EO? הוא עדיף על פני C1? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by arnoNz,

נכון בזכרונות יש CX מזה אומר ? הםם איך נקראת הטכנולוגיה של ATI (שהיא כמו ה SLI)? מה ההבדל בין 939 ל 754 (ניראה לי)? הא ואיך אני יודע כמה באס יש לי בזיכרון (נגידDDR 3200) ? ושאלה אחרונה מזה SSE ?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by what the fuck,

אני צריך לעת מהם המתחים המומלצים למחשב P4 יש לי לוח אם של elit (esc( וספק 380W ג'נרי. אז בבקשה תגידו לי מהם המתחים המקסימלים והמינימלים לכל אחד מההבאים: (אני רוצה לקבוע שהתוכנה MBM תעשה אזעקה מתי שאחד המתחים מגזים קצת לאיזשהו כיוון) core0 core1 +3.3 +5.0 +12.0 -12 -5 +5 standby vbat battery ולמה ה MBM5 אומר שה -5 על 0 ולט אצלי ? (evrest לא מציג את ה -5 בכלל...) ואיך אני קובע בביוס מתי תהיה אזעקה על טמפ' גבוהה ומתי המחשב יתכבה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by Demon-Slayer,

אני מאוד מעוניין לדעת מתי יצא המעבד הנ"ל וכמה הוא יעלה... (עברתי על מספר דיונים פה, ולא ראיתי שאלה דומה..)

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by nepet,

קראתי היום בבוקר את השרשורים בפורום לגבי זיכרונות של ceon. קניתי אתמול מחשב ב IVORY , וגם לי הם המליצו לקנות זיכרון של ceon למחשב שהרכבתי. המחשב מורכב מחלקים שבחרתי לפי אחד המפרטים המומלצים שראיתי באתר שלכם, מלבד הזיכרון. הבנתי שהם היבואנים של ceon , וזו חברה גנרית , ולא איזשהו מותג, מה שכן , משכנעים את הלקוח שיש אחריות לכל החיים על הזיכרונות שלהם. השאלה שלי היא כזו, האם מישהו יודע / למישהו יש נסיון רע עם הזיכרונות האלה ? עדיין לא קיבלתי את המחשב , כש שאין בעיה לשנות את המפרט, ואני שוקל לקנות CL5 של קינגסטון 1GB במהירות 667 באותו מחיר , ואני לא יודע אם מבחינת ביצועים זה רעיון טוב ,או שכדאי להשאר עם ה ceon במהירות 800MH . השימוש במחשב יהיה בעיקר לקולנוע בייתי / mp3 ותעבוד …

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by hosham,

מחפש לוח טוב ל E6600 עם FIREWIRE ON BOARD. לא מתוכנן OC. בסביבות 100-110$ הקנייה מתוכננת בניו יורק כך שאם אפשר לינק לחנות אודה לכם מאוד.

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  20. האם ניתן לדעת לפי WCPUID את סטפינג המעבד? כיוון שיש שם Model וStepping ID אבל ספרות ולא אותיות. האם ניתן לדעת דרך זה את סטפינג המעבד באותיות? (אולי דרך אתר כלשהו?)

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by shlomi_x,

היי, שתי שאלות: 1. האם ניתן עדיין לקנות AMD CPU ב Socket A ? 2. מכירים איזה מבצע אטרקטיבי לצירוף של לוח אם + מעבד (האם קוראים לזה bandal - באנדל?) למחשב לצורכי פיתוח? תודה! שלומי

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by ItayGurvitz,

שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB וברצוני להוסיף עוד כרטיס 8800GTS 640MB שיעבדו ביחד ב SLI. יש לי 2 PCI slots ו 3 PCI express x16 הלוח אם שלי תומך Crossfire, אך לפי מה ששעמתי, גם ב SLI. הבעיה היחידה היא הדרייברים. הלוח אם שלי קישור: http://xtreview.com/addcomment.php?id=479&view=Intel-D975XBX2-motherboard "Formally chipset i975X can supported not only CrossFire, but also SLI, and even Quad SLI. In two last cases the problem consists only in the limitations, of drivers. " אז יש אולי דרייברים פרוצים או משהו? מצאתי 8800GTS 640 ב 450 שקל בלבד (יש שנייה) ואני ממש ממש רציתי לקנות. אולי לא קשור לכאן... אבל מי שרוצה לוח אם Crossfire חזק... אולי יחליף איתי ללו…

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by erjerjerj,

יש לי את הלוח הזה וכרטיס מסך gigabayte 5870 הבנתי שניתן להפעיל crossfire בין הכרטיס שעל הלוח אם לבין כרטיס המסך התקנתי את הדרייברים מהדיסקים שהגיעו עם לוח האם ועם כרטיס המסך, אבל האפשרות של crossfire לא מופיע תחת תפריט graphics בנוסף בצעתי את ההוראות שהיו כתובות במדריך של לוח האם: set internal graphics mode to uma set uma frame buffer size to 256mb set surround view to disabled set init display first to onchipvga האם מישהו הצליח להפעיל crossfire בלוח זה? אפשר בבקשה לקבל הנחיות (מערכת הפעלה win7) בתודה מראש לעוזרים, ערן

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by Ashand,

מחפש לוח אם בתושבת 775 gigabyte בתצורת matx נקי זאת אומרת בלי gpu built in וכל השטויות האלו...שיהיה לו לפחות 2-3 חאיצי pci-e ...יש המלצות? כמובן שיהיה זמין בשוק ...

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. איזה לוח אתם ממליצים למעבד E6600 או E6300 לא החלטתי בינהם. חשבתי על לוח 965LTCK LEMONT מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים