מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב 4 חודש והלך לי המאורר של המעבד.יש לי אחריות עליו?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי לוח DFI P35 מעבד Q6600 ואני רוצה להחליף אותו למשהוא יותר רציני כי במשחקי אסטרטגיה שונים מרגישים תקיעות המפרט הוא לוח DFI P35 מעבד כמו שרשום למעלה 4GB זיכרון על הלוח DDR 2 800 כרטיס מסך HD4870X2 וכו וכו אני רוצה מעבד שירוצו עליו משחקי אסטרטגיה כמו CNC3 ,WAR FRONT TUNING..,WORLD IN CONFLICT וכו וכו ברמה טובה בתקציב 2500 שקל! תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/llano-apu-memory-performance,3017.html לאלו שלא מתכוונים (כמוני, למשל) לשחק משחקים על כרטיס מסך מובנה, מדובר באחלה של השוואה בין קיטים של 8 GB שהולכים ונעשים רלוונטיים. תהנו.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, לאחר שגיליתי את הבעייה בלוח אם הנוכחי שלי, הפיתרון הוא להחליפו.. חיפשתי ברשת פתרונות זולים וןמצאתי את אלו: http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3282&ProductName=GA-M68M-S2P http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 שני לוחות אם, הgigabyte עולים 270 .. אני לא מבין כלום בזה... מה עדיף לי? חוץ ממספר חיבורי sata יש עוד פרמטר שצריך להסתכל עליו? אודה אם מישו יבחר לי אחד משניהים ואני אסיים תסיפור הזה עריכה: מפרט מחשב: amd4400x2 corsair2gb ddr2 667mhz x1950pro 256mb ddr3 hec 400w-trt
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי את הלוח אם הזה באייבורי (הם היו היחידים שנתנו לי לוח אם שתומך זכרונות OCZ 667 CL4 וצ'יפ 975 - הזכרונות לא עובדים עם לוח 965 ולא משנה איזה יצרן), רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח אם הזה והאם יש לוח אחר במחיר דומה (850 שקל) שאני יכול לקחת במקומו, אני מבצע OC די בסיסי (לא יותר מ - 10-15 אחוז), ואני בעיקר משחק ומוריד סרטים. בתודה מראש על התגובות......
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קראתי קצת ביום האחרון וצמצמתי את השאלות שלי בנושא שדרוג לזה: אני מנסה לבחור לוח mATX זול יחסית למעבד 5050e, עד 120 דולר מNEWEGG, רצוי פחות. אני כנראה ארצה לשדרג לפנומים חדשים בעתיד אז צריך שתהיה תמיכה. צריך שיהיה IGP כמה שיותר טוב עליו וחוץ מזה כלום. קיבלתי כמה הצעות, 1 היא לוח עם צ'יפסט 790GX בגלל התמיכה במעבדים והRadeon 3300 HD שעליו. השנייה היא לוח עם צ'יפסט Geforce 8 אז נתחיל בבסיס, במשפט אחד, האם יש צ'יפסט מועדף ? או, איזה כרטיס מסך יותר טוב, 3300HD שעל הAMD או ה8300 שעל ה nVidia ? האם יש עוד כרטיסים טובים שאני לא יודע עליהם ? המלצות ספציפיות אולי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1x1024mb/667/cl5 קיבלתי במתנה 2x512mb/667/cl5 אם אחבר את 512 על סלוטים 1+3 ואת הגיגה על 2 או 4,הדואל יעבוד עם 2x512 ? מעבד e-6300 לוח asrock xfire esata תודה
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היום פורסמה ידיעה ש AMD התחילו להפיץ ביפן semprom 3100 סוקט 754 שמיוצר בטכנולוגית 90nm, מה שאומר שבין היתר הוא מעבד קריר יותר מהדגם שמיוצר ב 130nm.. האם יש סיכוי שגם מעבדים אחרים בסוקט 754 ייצאו גם בגירסה של 90nm ? או שמכאן רק המעבדים לסוקט 939 יהיו כאלה ?
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רכש את הלוח GA-7N400V-L ונסיתי עם זיכרון DDR400 והמוכר הבטיח לו שהלוח תומך בבאס כזה אז הפעלתי תוכנות ניטור ובדקתי באתרים ומתברר שה המקס זה 333 FSB חבר שלי פנה למוכר והוא הסביר לו ככה- בגלל הכרטיס מסך המובנה הבאס יורד ל333 וברגע ששמים כרטיס מסך אחר או שמבטלים את המובנה הבאס עולה ל400 האם זה הגיוני או שהמוכר מאכיל אותו כי אני לא הצלחתי לברר את זה? נ.ב עוד שאלה בעניין אם בתוכנות כגון CPU-Z וAIDA לא מופיעה שם יצרן הזיכרון אלא רק מספרים במקום האם זהו זיכרון NONAME (משום שהמוכר הבטיח לו שזהו SAMSUNG OEM) תודה חברה!
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מסתמן כי AMD בחרו לשווק את אחרון המעבדים בסדרת ה X2 שלהם ה 6400+ תחת השם Black Edition. זה אמור לבדל אותו מהסדרה ולתת לו יחוד מסוים. המעבד הוצג באירוע ביפן (Akiba) וישווק החל מה 20 באוגוסט כולל מלאי זמין בחנויות . המחיר עדיין לא נקבע. מקור: ידיעה מתורגמת מיפנית tcmagazine
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חחחח איזה אחד חמור אמר לי לי ככה מה אמד זה דפוק וזה ביכלל טוב למישחקים?? או וינדוס?? חחחח קיצר הוא כזה בא אומר שאינטל זה הכי טוב ואין מה להתוכאך בטח יש לו מחשב מה מודעות האלה בעיתון ששם כתבו "מעבד אינטל פנטיום הכי טוב בעולם"!!!! ולוח אם מקצועי מקורי שמותאם לעבדה מקצועית חחח בטח גם זיכרון sdram וכרטיס מסך אוןבורד חחחחח איזה פוץ
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך המלצה לזיכרונות 512 * 2 שיהיו יציבים , מהירים , אמינים עם יכולת לאובר קלוק חזק, ובקיצור הזיכרונות הטובים ביותר בתקציב של 1900 שקל ולא יותר! תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
פשוט, איך הוא האם הוא טוב או שיש יותר טובים האם הוא שווה את המחיר?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
נכון יש זיכרונות DDR 400 ומעלה?...לא ראיתי לוחות שתומכים מעל DDR 400 וראיתי אנשים שמשתמשים בזיכרונות האלו?... האם אני יכול גם? יש לי AMD 2200+ @ 2400+ לוח: Gigabyte 7n400 Pro2
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני בקרוב הולך לקנות עוד 2 מסכים ולסדר לי מערכת EYE FINITY של 3 מסכים (שכל מסך עובד ברזול' 1080P) המערכת כרגע: EP45-DS3 HD6870X2 (CF) E8400 4GB DDR2 CM690 השימוש הוא גיימינג כבד ותיכנות (השדרוג האמיתי הוא בשביל גיימינג..) אני שוקל להחליף את המעבד לאחד מהבאים: Q9550/QX9650 - אני יוכל להשאר עם אותו לוח אם שיש לי וזכרון והכל.. CORE I7 950 - כאן אני יאלץ לקנות לוח אם וזכרונות חדשים, כך שההוצאה גדולה יותר. (במידה ואני ילך על הQX9650 אני יבצע לו OC) קיים הבדל משמעותי בין I7 לסדרת הQ9000 במשחקים? האם המעבד שיש לי יהיה חלש מדי למערכת של EF ברזול' הזאת? לא מצאתי השוואה בין מעבדי Q9 או I7 עם E8400 במערכי EF ובכל המבחנים שראיתי לא ראיתי הבדל רציני בין E8400 לשאר המעבדים ב…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אם אני יחבר על הלוח הזה EP45-DS3R s775 C2Q שני כרטיסי מסך מאותו דגם הם יעבדו לי ביחד?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי משהו מוזר במחשב עד לפני שבוע היה לי לוח של גיגבייט 875P שעשה לי קצת בעיות בהדלקה!כל בדיקה עם הלוח על הטמפ הראה 39 מעלות בזמן מנוחה! לאחר שלקחתע את הלוח לבדיקב נאמר לי שהלוח לא תקין והחליפו לי ללוח אחר 865G טוב הרכבתי אותו לבד וחבר שלי נתן לי משחה למעבד ארקטיק סילבר 5 לא האמנתי למראה עיני 22 מעלות על המעבד(לא פרסקוט)3G האם זה יכול להיות משהו נראה לי מוזר ויש חיישן על המעבד?????? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
תראו אנשים אני מחר מקבל תוח הזה ושמעתי שיש לו מעין כזה דבר שיש גם ל k8neo שמתי שמכבים תמחשב אז הוא לא באמת נכבה והספק נשאר דולק ומדליקים תמשחב דרך המקדלת האם זה נכון? האם זה שימושי? זה גורם נזקים לאיזה חלקים? ואיך אפשר לבטל את זה? האם כדאי להשאיר את זה? ומה קורה אם זה באמת ככה והספק דולק ועכשיו חורף והמחשב חוטף ברק אז אני אומר בי לספק שלי?
-
- 14 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ואני רוצה להתאים לוח למעבד שבחרתי (Q6600) במסגרת התקציב שלי ללוח אם (500-600 ש"ח מקסימום) ראיתי שהאופציות עבור לוחות עם צ'יפסט P35 של אינטל הן לא רבות - אני מתכוון בעיקר ללוחות של Asus ו Gigabyte, אני רוצה להדגיש שאחד היעדים של המחשב יהיה בעתיד גם OC לכן נורא חשוב לי אופציות OC מתקדמות האם הלוחות היקרים יחסית עם הצ'יפסט P35 מצדיקים את המחיר או שניתן להתפשר על צ'יפסט אחר כדוגמת G33/31 ? ההתלבטות שלי היא בין הלוחות של ASUS ו GIGABYTE עם צ'יפסט P35 בתקציב של עד 550 שקל למישהו יש המלצה? :s05:
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני יודע ששני הזכרונות הם בערך בעלי אותם הביצועים, השאלה שלי היא האם יש זיכרון שהוא יותר טוב מהשני? Corsair 2GB KIT XMS2 6400 C4 4-4-4-12 או הזיכרונות המקבילים של geil הultra c4 800MHZ 4-4-4-12 מבחינת המחיר אין ממש הבדל גדול, על מי אתם הייתם הולכים ולמה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי והוא עדיין מצויין... רציתי לדעת מה כדאי לשדרג כדי שהוא יעבוד מצויין גם אחרי שאני יתקין עליו את הויסטה עדיף זיכרונות דבר ראשון והשאלה אם זה יספיק וכמה זכרון להוסיף
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הפרטים הם כדלקמן: CPU Properties: CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping C1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz CPUID Revision 00000F27h CPU Speed: CPU Clock 2411.7 MHz (original: [ TRIAL VERSION ] MHz) CPU Multiplier 18.0x CPU FSB 134.0 MHz (original: 133 MHz) Memory Bus 167.5 MHz DRAM:FSB Ratio 5:4 CPU Cache: L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache …
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 ולו 512MB ואני רוצה לשדרג , בכל אופן ראיתי בKSP שני סוגי זכרונות אחד אחד מסומן כCL2.5 והשני CL3 מה זה אומר ? ואיך אני יכול לדעת מה עובד על הלוח ASROCK שלי ?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני זקוק למעבד שיבצע עיבוד סאונד בזמן אמת (Time-Stretching), אבל בתקציב מוגבל. ראיתי שלמעבדי אינטל יש יתרון בנוגע לקידוד אודיו ווידאו, מצד שני - אני מבין שלמעבדי AMD יש יתרון בחישובי נקודה צפה. כיון שהגורם העיקרי בעיבוד, למיטב הבנתי, הוא חישוב FFT, נראה לי שיש כאן סתירה מסויימת. למישהו יש הסבר? שאלה נוספת - עקב התקציב המוגבל אני מחפש מעבד שיתן לי יחס אופטימלי של ביצועים למחיר, אני רואה שיש קפיצת מחירים בין +Athlon64 3000 ל- +Athlon64 3200 ו- Pentium-4 3.0 Ghz (במיוחד בתוספת לוח אם מתאים). האם יש גרף שמציג את ההבדלים, בתחום הספציפי הזה, בין המעבדים האלו (וחזקים יותר) כדי שיהיה אפשר להעריך את היתרון באחוזים לעומת המחיר? מה ההשפעה של זיכרונות שונים בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-