עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ^^^^

• 13 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by manz11,

שלום . מישהו יודע אם לוח אם MSI P3 NEO 7.1 שווה משהו ? והאם מישהו יודע את המחיר שלו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  3. Started by PyroGhost,

על הלוח אם שלי יש לי שני סטיקים של 64 מגה RDR, למרות שאני מתעלל במחשב עם כזה זיכרון ( לא אני קבעתי את הקונפיגורציה שלו כשקנו אותו לפני 3 וחצי שנים... ) הוא עדייו סוחב כמו גדול, בזמן האחרון חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי כרגע תקציב לזה אז החלטתי להסתפק בלשדרג כמה רכיבי חומרה בו, בין היתר הזכרונות. גיליתי שיש לי 2 סלוטים פנויים של זיכרון והשאלה שלי היא האם אני יכול להכניס בשניהם סטיקים של 128 מגה בייט? השאלה הזאת מגיעה אחרי שיחה עם חבר שגם לו הייתה בעיה דומה ואמרו לו שהוא לא יכול להכניס סטיקים של יותר מ64... תודה לכל העוזרים.

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by coolmeen,

שלום אני רוצה לקנות amd 64 bit ואני צריך לוח אם זול, אני לא מתכנן oc ולא כלום , רק שיהיה ביצועים סבירים

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  5. Started by AmirNadav,

שלום.. הזמנתי מעבד סמפרון 2600+ [סוקט 754] , למרות שהעדפתי את ה2800. אשמח אם תגידו לי האם ההבדלים ביניהם גדולים, ומה הם ההבדלים.. תודה

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by gerdamen,

שלום אני מעוניין לרכוש מעבד +לוח אמ+זכרונות.. עקב קניית 8800GTS וצוואר הבקבוק המטורף שנוצר לי... עכשיו יש לי כבר גיגה ראמ חדשים שקניתי (KINGSTON DDR2 1GB (512X2) 667MHZ) תקציב עם חריגות..1800 עדיף לוח אמ חדש ומעבד גם... חשבתי על מעבד E6750... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  7. היי לאחרונה שידרגתי את המחשב למפרט שכתוב כאן בפורום. הזכרון הוא זכרון ג'נרי שהזמנתי לפני איזה שנה מ EBAY. בהתחלה (לאחר ההרכבה) היו בעיות יציבות. חשדתי בזכרון והורדתי את תדר העבודה שלו ל 1066. זה פתר את העניין וכך השארתי את זה עד עתה. בהמשך שמתי לב שהרכבתי את הזכרון אל DIMM4 ולא אל DIMM1. היום החזרתי ל DIMM1 והעלתי בחזרה ל 1333. עושה רושם שבעיות היציבות נפתרו או לפחות השתפרו (אריץ בדיקות יציבות בהמשך). סתם לצורך העניין, המטרה היא להמהיר את המעבד הזה בהמשך הדרך. לאור התוצאות מה 750K ולאור השיפור שיש ב Richland-ים למינהם, בהחלט יש למה לצפות. לפי הפרופיל שכתוב ב CPU-Z (או ב HWinfo64) הזכרון אמור לעבור על תזמונים של 9-9-9-24 כאשר הוא רץ ב 1333MHz. כאשר אני נכנס ל BIOS, לאיזור …

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  8. הוא קונה מעבד AMD ATHLON XP 2800 לוח אם ABIT NF7-S2 זכרון GEIL 256 MB BLUE PC3200 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=248_574&products_id=6960 והוא לא רוצה לקנות דיסק קשיח חדש בגלל בעיות תקציב והוא רוצה לדעת אם המחשב החדש יתמוך בדיסק הקשיח הישן(20GB)

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  9. האם יכול להיות שיש כזה כבר בארץ שבוע 40 ? ונ.ב אני רוצה להודות לכל האנשים בפורום הגדול והמכובד הזה שעזרו לי לקנות את המחשב החדש למרות כל השאלות ששיגעתי אותכם זה השתלם לי וכבר קניתי את המחשב והוא צריך להגיע עוד שבוע וחצי (ראה מפרט) ובמיוחד להודות ל- Liorp23 שעזר לי הרבה אז תודה לכולכם !!!

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by orior123,

מה ההבדלים בין הוורסיות השונות (1.0 1.1 2.0 ) האם לדרוש וורסיה מסוימת האם מומלץ לשימוש עם E6300

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by liav12,

מהו תפקיד ה Cache במעבד??

• 58 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by compman12,

אהלן, רכשתי את המעבד [h=1]Intel Core i3 3220 3.3Ghz 3MB L3 Cache s1155[/h]ומארז ‏SilverStone Milo ML03 Micro ATX HTPC Case Black No PSU‎ זקוק לזכורונת ולוח אם. המחשב הוא HTPC למטרות בלוריי מלאות ולא תלת מימד אשמח להמלצה ללוח אם והסיבה לכך. כמובן שארצה בעתיד הרחוק אפשרות לשדרוג.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. היי חבר'ה לאחר שימוש בלוח אם 5 שנים הוא די גוסס וגורם לבעיות, ולכן אני בא עם השאלה: האם יש סיכוי למצוא לוח אם לתושבת הזו? ואם כן אז מה הוא סדר גודל המחיר? אני מדבר על לוח חדש ולא משופץ כמו שראיתי יש 2 כאלא בKSP.

14. שמעתי פעם שמעבדי Box עדיפים לאוברקלוק ממעבדי Tray.. לי זה נשמע כמו סיפור מעשייה, מה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים יש לי E8400 במהירות סטוק. עליו יושב נכון להרגע פריזר 7 פרו. בדקתי כל הקליפסים מהודקים היטב. ריעננתי משחה ועדיין יש לי הפרש טמפ' בין הליבות. ההפרש נע בין 5 ל 10 מעלות. ממה זה יכול לנבוע?

16. Started by trxman,

אהלן תראו, 2 הלוחות בעלי כ.מסך מובנים + תמיכה ב HDMI.. האביט הוא X1250 Chipset אשר לא תומך ב pernyn והג'יגה בייט הוא G33 אשר כן תומך. קראתי ביקורת טובה על F-190, בעיקר על התמורה שהוא נותן בHD אך החיסרון הנ"ל דיי מציק.. התקציב, בסביבות 600 ש"ח. ללכת על G33? שימושים: עבודה משרדית ונטייה לחבר את המחשב לHDTV או משהו כזה תודה :}

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by DakloN,

מה עדיף לשים? 4 זיכרונות של 512 MB או שניים של 1024 MB.. מדובר בDDR2 איך החלוקה יותר טובה??

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by yotam1983,

שלום לעוזרים, ברצוני לרכוש מעבד חדש. ברשותי מעבד מסוג +Athlon 64 3200 . לוח האם שלי הוא של ג'יגהבייט, התושבת של המעבד היא 939. הזכרונות שלי הם מסוג 3 ג'יגה של DDR 1. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא פוטושופ ומשחקים. (ברשותי כרטיס מסך מסוג GT9800 ). השאלה שלי היא כזו: 1. מהו המעבד המתקדם ביותר כיום המתאים לתושבת שלי? והיכן אפשר לקנות אותו? 2. האם שווה לי לקנות לוח אם חדש וזכרונות חדשים על מנת לשדרג את המעבד לדור החדש? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (גמיש) תודה מראש, יותם

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by shay33,

ערב טוב מה ההבדל בין מעבד 64 bit למעבד dual core ? תוכלו להסביר לי קצת על ה dual core מה המהירות שהוא מגיע תמונות שלו והסבר? מזה משנה הסוקט שיושב עליו המעבד? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Eyal-Style,

למה אין אף לד חיווי על הלוח ? אני מתכוון ללד שדולק כשיש מתח\כשהמחשב פועל. ב - איך מאפסים את הביוס,דרך אחרת חוץ מלהוציא את הבטריה ? למה אין JUMPER ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by arieltan,

ברשותי HTPC מבוסס AMD X4 640 GM880-USB3 BOARD וסטיק אחד של 8GB המושאל ממחשב העריכה שלי. המחשב משמש למשחקים בסלון ושימושים כלליים. אני רוצה להתקין זיכרונות 2X4GB. לפי אתר היצרן סוג הזיכרונות המומלץ הוא מסוג: http://ksp.co.il/?uin=15283 בעלות 525 שח רציתי לדעת מה ההבדלים בין הזיכרון הנ"ל לזכרונות הבאים: http://ksp.co.il/?uin=13485 בעלות 425 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10402 בעלות 460 שח אציין שהשיקול הכספי לא משמעותי. מה שחשוב לי הוא אמינות מהירות/ביצועים לשימוש עתידי במערכות בעתיד. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by alia,

שלום יש לי שאלה קטנה באופן כללי:אם אני יתקין זכרון דואל(הלוח תומך) האם נרגיש הבדל מהותי ביחס לזכרון זהה אך לא דואל? על מה בדיוק משפיע הדואל התקנתי לסירוגין את 2 השיטות אך לא הרגשתי כל שינוי תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by Tal13,

היי לכולם יש לי מחשב חדש עם corsair vengeance rgb pro 16GB וכשאני שם את המחשב במצב שינה האורות בזיכרונות ממשיכים לעבוד. יש לי גם RGB בלוח אם וכשהורדתי את הASUS AURA הצלחתי דרך ההגדרות בתוכנה לבטל את האורות במצב שינה. לאחר מכן הצלחתי להגדיר שגם את הזיכרונות אני יוכל להגדיר מAURA אבל זה לא עזר לי. בסופו של דבר למרות שהגדרתי שהם לא יעבדו בזמן שהמחשב במצב שינה זה לא עזר והם כן עובדים. יש למישהו דרך לפתור את זה? דרך אגב כדי לא לפתוח דיון נוסף יש לי שאלה נוספת לגביי הזיכרונות. ברמת העיקרון הזיכרונות הם 3000MHZ אבל לפי המנהל משימות המהירות שרשומה שם היא 3200MHZ זה תקין?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by HitmanX,

יש לי לוח של Elitegroup שמסרב לפעול.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נותן לשנייה מתח למאוררים שמחוברים אליו ונכבה. מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by NOSTREDAMUS,

על פי הידיעה הבאה בתאריך השני למאי AMD תתחיל להשיק מעבדים שייוצרו בטכנולוגיית 0.13 מיקרון החבר'ה ב X-BIT מעט סקפטיים לגביי התאריך הנקוב ואף מביעים תמיהה האם יצור בטכנולוגיית 0.13 מיקרון יהווה שינוי משמעותי, דעתי האישית: לא ממש! אבל כנראה השינוי יהיה בהפחתת החום חסרון משמעותי שהיה למעבדי AMD עד כה ..

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים