עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רצוי מ-IQPC, אבל לא חובה. אם אפשר בפחות - מה טוב. יעבדו עם I7-930 על לוח X58 (לא ברור עוד אם משהו של GB או P6T-SE של אסוס). תודה מראש, גונן.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by asher666,

שלום , ברשותי מחשב חביב בן 4.5 שנים ,עם לוח אם msi K8n daimond וספק כח שרשום עליו ATX 12 V כרטיס המסך שלי התקלקל. ברצוני לדעת האם קיימים כיום כרטיסי מסך חדשים התואמים ללוח האם הנ"ל ,וכן האם ניתן לשדרג את המעבד ואת הזיכרון. תודה רבה ,אשר

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. טוב אני מתלבט בין 2 לוחות אם אני לא יודע מה עדיף לגיימינג וגם בכללי .. הראשון הוא : Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪961 http://tms.co.il/product/9086 והשני הוא : Gigabyte GA-PH67A-UD3 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪614 http://tms.co.il/product/9081 על מה בדיוק הלוח אם משפיע במחשב? מזה יעזור לי היותר יקר? אני לא כל כך יודע מה ההשפעה של לוחם אם תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by redersh,

האם מסתתר משהוא באיכות ובנתונים נניח --> E6300=266*7=1862 E4300=207*9=1863 יהיה איזשהוא הבדל?? נאמר לי שסדרת הE4XX לא תומכת בוירטואליזציה.. עוד משהוא? נראה לי קצת תמוהה ש7MHZ באס יהיו שווים הפרש כזה במחיר.. תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by patrik,

ASUS יתרונות: יציאות RGB לHDTV AMD Live Ready - מה זה?! תמיכה בDDR800 חסרונות: אין אפשרויות אוברקלוקינג וכיול ביצועים נרחבות כרטיס קול 5.1 אין יציאות אודיו דיגיטליות כלולות DFI יתרונות: יציאת אודיו דיגיטלית (אופטית) כרטיס קול 7.1 אפשרויות אוברלוקינג וכיול ביצועים נרחבות מאוד לעומת הASUS חסרונות: אין יציאות RGB לHDTV (לא משמעותי אם הטלויזיה היא LCD שלרובן יש כניסה של VGA) לא AMD Live Ready תמיכה עד DDR667 יש מה להוסיף? אז מה עדיף? תודה.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by Alechko88,

סוף סוף מישהו בארץ שחושב (החנות מקיסריה ;D) מיבאת את הזכרונות המעולים של OCZ וגם במחיר זול יותר מקורסייר למרות שהם פחות או יותר שווים בביצועיהם 256*2 של PC4000 עולה 875 שקל! ו512 מגה גולד אדישן עולה 1000... זכרונות מוצלחים ומומלצים

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. שלום אני משתמש בחלונות XP פרו, אני מבצע כיבויי מחשב לוחץ --> התחל --> כיבויי --> תוך שניות כתוב "שומר הגדרות....". ואז המסך הופך לכחול ויש הודעה שגיאה. שאומרת: A problem has been detected and windows has been shut to prevent damage to your computer. if this is the first time you've seen rhis stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems. continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable Bios me…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  8. אני צריך לקנות מעבד חזק למשחקים ואני רוצה Prescott 2.8 ghz ht 1 mb אבל שמעתי שהוא מתחמם אבל גם שמעתי שאינטל הוציאה סדרה חדשה של מעבדים של Prescott עם תושבת lga775 אבל אני לא יודע אם כבר הם בארץ והאם הם אותו מחיר של המעבד שאני רוצה בבקשה דעות ועצות ואם הם הגיעו לארץ תשלחו לי תמונות או כתבות וכו'... תודה רבה לאנשי האתר !!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. Started by yonib5,

אני רוצה לעשות שינויי חומרה במחשב ובתור התחלה חשבתי להחליף את הזיכרון עכשיו יש לי זיכרון 256מ"ב DDR-SDRAM בהספק של 133מגה הרץ של קינגסטון. ולוח אם של MSI מדגם 6533. חשבתי על הוספה של זיכרון נוסף על הלוח אם שלי שהוא תומך ב-2 זיכרונות אבל מישהו הציע לי שלא כדאי להוסיף על הזיכרון הישן זיכרון חדש מהסיבה שהוא לא יעבוד טוב והישן יעכב את החדש. השאלה שלי היא ככה: מה אתם אומרים על זה? ומה אתם מציעים לי?

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by firemebad,

מהו מינמום המעבד שאני יכול להרכיב עם כרטיס מסך 8800 GT מבלי שהמעבד יהווה צאוור בקבוק ובכמה שפחות כסף ? חשבתי על E4600 או E7200 או E6550 עם עדיפות למעבד שעומד בתנאי הזה ועולה פחות. ומי יותר טוב 6550 או 7200 ?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by IpDo,

לא חשבתי שזה מתאים לעוגן מכיוון שאני מחפש מס' חלופות שונות ללוח הזה, אז פתחתי אשכל חדש. הזמנתי היום מחשב עם המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: ABIT IP35 PRO כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU ספק: Enermax Liberty 500W כשהנציג של IQPC התקשר לוודא את ההזמנה הוא ציין שהיבואן של אלביט בארץ לא הכי אמין ושאל אם אני מעדיף לה…

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  13. שלום, אני הזמנתי מחשב חדש שמיועד לעריכת וידאו. עוד לא החלטתי אם אבצע OC או לא. קראתי איפשהו שזה מפריע לתצורת RAID.. שאלתי היא, האם לבקש שהמעבד יגיע עם stepping EO? הוא עדיף על פני C1? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  14. corsair cmx256a-27002pt לבין samsung ddr 333mhz (2700) האם יהיה בכלל הבדל ? אני מתכוון בנצ'מרקים כמו הבדל בפיסי מארק , 3D MARK ... תודה לכל העוזרים ד"א אם אני לא מתכנן O/C אז שווה לי להשקיע את ה100 ומשהו שקל הנוספים בזכרונות של קורסאייר ?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by Tzach_n,

אהלן, התקנתי את ה UD3P החדש שלי, הכל עובד תקין חוץ מבעיה אחת. כשאני מדליק את המחשב, המאוורר של המעבד לא נדלק ישר, לוקח בערך 10 שניות עד שהמסך של GIGABYTE מופיע ורק אז המאוורר נדלק. בביוס עשיתי ENABLE ל- CPU Fan Fail Warning ואחרי בערך 5 שניות מאז שאני מדליק את המחשב אני שומע את הצפצוף אזהרה, אחרי שהמסך של גיגהבייט מופיע המאוורר נדלק פתאום. אני לא רוצה לנטרל את הצפצוף כי אם באמת המאוורר יפסיק לעבוד לי אני לא אדע מזה, כמו כן גם שמתי את CPU SmartFan Control על Enabled. בדקתי גם מאוורר סטוק של אינטל ואותו דבר קרה, המאוורר מתחיל לעבוד רק אחרי 10-5 שניות. למרות שזה צפצוף של כמה שניות זה בלתי נסבל, יש למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  16. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. Started by nepet,

קראתי היום בבוקר את השרשורים בפורום לגבי זיכרונות של ceon. קניתי אתמול מחשב ב IVORY , וגם לי הם המליצו לקנות זיכרון של ceon למחשב שהרכבתי. המחשב מורכב מחלקים שבחרתי לפי אחד המפרטים המומלצים שראיתי באתר שלכם, מלבד הזיכרון. הבנתי שהם היבואנים של ceon , וזו חברה גנרית , ולא איזשהו מותג, מה שכן , משכנעים את הלקוח שיש אחריות לכל החיים על הזיכרונות שלהם. השאלה שלי היא כזו, האם מישהו יודע / למישהו יש נסיון רע עם הזיכרונות האלה ? עדיין לא קיבלתי את המחשב , כש שאין בעיה לשנות את המפרט, ואני שוקל לקנות CL5 של קינגסטון 1GB במהירות 667 באותו מחיר , ואני לא יודע אם מבחינת ביצועים זה רעיון טוב ,או שכדאי להשאר עם ה ceon במהירות 800MH . השימוש במחשב יהיה בעיקר לקולנוע בייתי / mp3 ותעבוד …

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by p-o-i,

מה עדיף מצטער שאני ניכנס לנושאים שחפרו עליהם בעבר פשוט החיפוש לא עובד לי מה עדיף?... מה שהבנתי מחבר וע"פ הבנצ'ים בtomshardware שעדיף את ה8400 (השימוש העיקרי שלי הוא משחקים) מה אתם ממליצים?? כי עדיין יש אפשרות להחליף את המעבד שלי

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  19. Started by motorishta,

מה זה ה-"CL" בזיכרונות? ואיזה מהם יותר טוב? 2? 2.5? 3? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by erjerjerj,

יש לי את הלוח הזה וכרטיס מסך gigabayte 5870 הבנתי שניתן להפעיל crossfire בין הכרטיס שעל הלוח אם לבין כרטיס המסך התקנתי את הדרייברים מהדיסקים שהגיעו עם לוח האם ועם כרטיס המסך, אבל האפשרות של crossfire לא מופיע תחת תפריט graphics בנוסף בצעתי את ההוראות שהיו כתובות במדריך של לוח האם: set internal graphics mode to uma set uma frame buffer size to 256mb set surround view to disabled set init display first to onchipvga האם מישהו הצליח להפעיל crossfire בלוח זה? אפשר בבקשה לקבל הנחיות (מערכת הפעלה win7) בתודה מראש לעוזרים, ערן

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  21. הי אני מעונין במחשב לעבודה משרדית בלבד - כך שמראש אין צורך בכרטיס מסך נפרד. מצד שני - אני מעונין לחברו לשני מסכים ולהגדיל את שולחן העבודה. אם אין - העלות של שני מסכים תכלול עוד כרטיס מסך לא זול - וזה עלול להפוך את העיניין ללא רלוונטי. יש מצב?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by BedBoy,

200IPC ו- 200MHZ ?

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by Skid,

הלך לחבר האן 7 אף והוא צריך תחליף,מה מומלץ? תודה!

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by mnm,

אני מתכוון להשתמש בפנטיום 4 2.4B עם לוח אם בצ'יפסט 845PE. הייתי רוצה זיכרון 256 טוב לאוברקלוקינג + ביצועים טובים עד 600+- שח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  25. Started by Snufkin,

יש לי מעבד Amd 64bit 3200 עכשיו רציתי לדעת (אני יודע שזה לא בדיוק עובד ככה אבל פחות או יותר) מה המעבד המקביל שלו מבחינת פנטיום...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים