עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by puuma,

.

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by Zeev86,

היי יש לי 2 סטיקים של DDR SDRAM PC3200 200 MHz 64 bit. אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה. איזה אתם ממליצים לי לקנות? המליצו לי בפורום אחר על זיכרון זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1351_2034&products_id=9959 האם הדבר הזה טוב, ויעבוד בסדר עם מה שיש לי עכשיו? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by Burning Ice,

מתלבט מאוד בין השניים . ראיתי המון אנשים עם האסוס ומשום מה לא ראיתי אף אחד עם הגיגבייט... יש סיבה לזה ? יש משהו לא טוב בלוח של גיגבייט ? הם בעיקרון כמעט אותו מחיר , ואני לא יודע מה עדיף .

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. המפרט הנוכחי: מעבד- CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4A, 2200 MHz (5 x 440) לוח אם - Asus P4B266-C זכרונות - סטיק אחד של 256 וסטיק אחד (של קורסאייר) 512 מגה...איך אני מברר בדיוק איזה חברה/דגם וכל זה? אידה32 לא אומרת לי כ. מסך - יש לי רדאון 9550 128 ביט 128 מגה למה בתוכנה אידה32 רשום שיש לי 9600 רגיל? במפרט שכבר בדרך בתהליכים - מעבד- AMD Athlon XP 3000+ לוח אם - GigaByte GA-7N400-L זכרונות - Mushkin blue 2*256 400MHZ עד כמה המפרט החדש יותר טוב? (מבחינת אחוזים בביצועים...כמה אחוז יותר אני אקבל בערך?) איך הזכרונות של מושקין? תודה רבה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by kabirsh,

שלום יש לי 2 זוגות סלוטים בלוח אם (ASUS P5GDCV) צהוב כחול שחור וצהוב כחול שחור (הוספתי תמונה של הלוח) ויש לי 2 זכרונות של 256 השאלה שלי איך אני מחבר את הזכרונות מה שנקרא dual memory? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by omrij,

בשעה טובה ומוצלחת מכרתי לפני דקות אחדות את הזכרון שלי השאלות שלי הם: מה עדיף לקחת 4800LA או 4400LE או אולי משהו אחר בכלל (אני לוקח 2*512) עדיף 437, 441 או בכלל משהו אחר? בעיקרון הבנתי שה LE עדיפים ב 2*512 אבל לא הצלחתי להבין למה אז אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה נחמד בעיקרון המטרה שלי היא שהזיכרון יגיע ל300 (עד עכשיו עבדתי ב10*270 ורוצה לעבור ל9*300) אם אפשר אז ב CL2.5 תודה למגיבים

7. Sempron 2400 or Celeron 2400 Mhz (533Mhz, 256KB cache) (סלרון D) תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by T-R,

אז ככה, אני משדרג את המחשב שלי והכל עכשיו אני רוצה לקנות athlon64 3000 סוקט 939. אני יודע שיצא NFORCE4 אבל זה לא כזה קריטי עכשיו וגם ככה עוד שנה לא יהיה לי זמןלמחשב (צבא - קרבי) אז בעיקרון מה עדיף...KT800 או NFORCE3 ? ואיזה לוח אם הבנתי שיש רק של ABIT או GIGABYTE אז מה כדאי? החברה ממפרטים המליצו לי על הEPOX עם ה NFORCE3 אבל הוא 754 אז אני לא קונה...אשמח אם תעזרו לי, תודה!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  9. לשאלות... אני מעוניין בלוח הזה כי הוא מציע את "כל הטוב שיש בעולם" בלוח אחד, כ.רשת אלחוטי, שני כ.רשת רגילים, יציאת FIRE WIRE ועוד כל מיני "תופינים"... השאלה היא האם הלוח הזה יהיה טוב גם למעבדי ה4 ליבות שמאחרים לבוא? האם כדאי לקנות אותו (המחיר, המחיר), או ליקנות משהו יותר פשוט וכשיבוא היום, להחליף? בקיצור, איך הלוח הזה ב"חיים האמיתיים"? מאוד היתרשמתי מהכתבה עליו כאן באתר, והייתי רוצה לקבל טיפה דעות ממי שהישתמש בו. כמו כן, אילו זיכרונות הייתם ממליצים? אני חושב על KINGSTONE, כי ניסיון העבר הטוב שלי איתם לא משקר... יש שני סוגים שניראים לי מתאימים, שניהם בעלי מהירות של 800MHZ, אחד ניראה כמו מיליון $$ והשני, פשוט למראה, נבירה בפרטים הטכניים מגלה שהשוני הקיים הוא נתון הL…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  10. יש דרך להמהיר מעבד ואז לגרום לכך שתוכנות כמו EVEREST יראו כאילו שזה התדר המקורי שלו?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  11. אמא שלי, אדריכלית, נשרף לה המחשב. הציעו לנו את הלוח אם הבא: FOXCONN P4M800P7MB-RS2H S775 אני לא מכיר את הלוח אם הזה, אבל מכיוון שבמפרט לא נמצא כ.מסך הנחתי שיש על הלוח אם אחד. השאלה שלי: האם הכ.מסך המובנה הזה יספיק להרצה חלקה של autocad?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by b127,

שלום, אני מתכנן שדרוג למחשבי, והחלטתי ללכת על ה6400. מה שאני מחפש זה לוח אם שיוציא ממנו את המיץ... והבוונה לOC מקסימלי על אויר. דהיינו מינמום באס 400. הדרישות שלי הן: הכנה למעבד מרובע ליבות. OC בטוח ובקלות עם ביוס סביר. לא חייב שום תוספות מלבד RAID ושבב קול איכותי. עדיפות ללוח עם יציאת E-SATA משיטוט הבנתי שעומדים על הפרק הלוחות הבאים גיגהבייט DS4 אסוס P5B DLX אסוס P5W-DH Deluxe מה ההמלצה הסופית? כמובן שנימוקים יכוונו אותי יותר טוב. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by lmlm,

http://www.tgdaily.com/content/view/32008/135/

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  14. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1060&Itemid=1

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by Chura,

כמו שציפיתי ! E6600 ב213$, מצטער שאני לא יכול לפרט מאיפה רק נשאר לי למצוא איך להביא אותו לארץ ואני מזמין :-)

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  16. יש לי במחשב חיבורים מאוחרה וחיבורים מקדימה של הרמקולים והמיקרופון ומקדימה זה לא עובד ואני רוצה שזה יעבוד מקדימה.... איך אני מעביר את זה שזה יעבוד?(לוח: asus a8n-sli) תודה!

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by shirNoshe,

מיכוון שהשאלה הזאת נוצרת איכשהוא בשאלות זיכרון,האם אפשר להגיד מהם כללי האצבע בשילוב זכרונות SS/DS. האם זה תלוי בבקר הזיכרון(ב-939 במעבד) או שזה תלוי בגורם אחר. מה קורה אם מערבבים SS/DS?

• 14 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by NOVA,

http://www.mushkin.com/cgi-bin/Mushkin.storefront/3e9eaf7f0c4b89f8273fc0a8010306b9/Product/View/990992 http://www.mushkin.com/cgi-bin/Mushkin.storefront/3e9eaf7f0c4b89f8273fc0a8010306b9/Product/View/990989 מי יותר טוב ולמה?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

תראו את זה, זה לא נורמאלי.... אין לי מושג מה לעשות. זה מעבד AMD-K6-2 450MHZ ללוח (החרא עם ערכת שבבים SIS 530), יש חיישן שמראה בביוס בין 55 בIDLE ל65 בLOAD וזה נראה לי גבוהה מידי, אבל למה כאן זה מראה ככה: המאוררים מסתובבים כמובן, הם לא ב0RPM מן הסתם. ומה אתם אומרים על המתחים?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by danik,

שלום אני צריך לקנות זיכרון DDR של איזה חברה עדיף? אני יודע שKingston היא חברה מאוד טובה מאמינה... אבל לאחר עיון קצר בפורם הבנתי שהרבה ממליצים על SAMSUNG אז איזה חברה היא חברה טובה? יש גם את OCZ ועוד כמה חברות... מה עדיף? למשתמש הביתי....

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  21. זה נכון שאי אפשר להתקין WIN98 על מחשב מבוסס מעבד AMD?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by MasterGolfer,

אני מתלבט בין: ASUS P4S8D EPOX EP- 4PDA3I MSI 865PE NEO 2 PLS את אקח את אחד הלוחות האלה בטוח כמעט (זה לדודה שלי ). המחירים לא משנים לשאלה שלי גם. אם יש למישהו ידע מביקורות או משהו אז זה יעזור לי. והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי טוב מכל בחינה וסה'כ. תודה מראש :>

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by עינב,

עד לפני שבוע המחשב שלי היה מותקן בו WIN XP הוא עשה בעיות של ריסטים ותקיעות .... פירמטי והתקנתי WIN98 , עכשיו הבעיה היא כזאת , הזיכרון שלי 256SDRAM לפי מה שרשום לי ב ADIA מנוצל מהזיכרון 255MB , זאת אומרת שלא נשאר לתוכניות כלום .... ??? מה ניתן לעשות כדיי לבדוק את הנושא ולשחרר זיכרון שתוכניות שעובדות ברקע יעבדו טוב ... ? ועוד בעיה נוספת , לפי מה שראיתי שרשום יש לי מתח במעבד של 1.7V מה עושים ... ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. Started by Impreza,

למה אין יותר מעבדים בסלוט 1? פעם אמרו לי עלויות וכל מיני דברים אבל לא קיבלתי תשובה סופית סתם מסקרן אותי כי יש לי אחד כזה של פנטיום 3 500MHZ ורציתי לדעת למה לא מייצרים מעבדים בשיטה הזאת

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by pringles,

חחחח איזה אחד חמור אמר לי לי ככה מה אמד זה דפוק וזה ביכלל טוב למישחקים?? או וינדוס?? חחחח קיצר הוא כזה בא אומר שאינטל זה הכי טוב ואין מה להתוכאך בטח יש לו מחשב מה מודעות האלה בעיתון ששם כתבו "מעבד אינטל פנטיום הכי טוב בעולם"!!!! ולוח אם מקצועי מקורי שמותאם לעבדה מקצועית חחח בטח גם זיכרון sdram וכרטיס מסך אוןבורד חחחחח איזה פוץ

• 7 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים