עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by T-Flash,

שלום שמעתי שכשמחברים זיכרונות בדואל, רוחב פס (או משהו כזה ) גודל מ 64BIT ל 128BIT... אפשר לקבל הסבר על זה בעברית? מה זה רוחב הפס הזה?...מה הוא עושה?... וכו'... תודה

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by עידו אהרון,

איפה הוכל לשאול שאלות לגבי קניית mp3?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. המפרט שלי בצד יש לי 2*256 MB + 512MB ועכשיו אני רוצה להוסיף עודה 1GB סטיק אחד. ברגע שאני מחבר הכל המחשב עולה עד הרגע שהווינדוס אמור להיטען ואז שניה אח"כ הוא עושה RESET למה לא עובד??

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  4. מעבד Q8200 מטרה גלישה ועבודה משרדית ומדיי פעם סרטים

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  5. האם יש כזה דבר לוח אם עם כרטיס מסך און בורד סביר?תקציב עד 600 ש"ח

6. Started by hott444,

היי אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (מעבד, לוח אם וזיכרון), ואני מחפש המלצות על מפרטים בסביבות ה- 3000 - 3500 ש"ח. יש ברשותי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO וחשוב מאוד שלא תהיה בעיית תאימות בין הלוח אם לכרטיס. שכחתי לציין שהמערכת צריכה להיות מבוססת INTEL. בתודה מראש לעונים

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by yossial,

תסתכלו לינק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3421

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by BedBoy,

200IPC ו- 200MHZ ?

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by brk2k,

האם זה נכון מה ששמעתי שהתאימות כיום לארכיטקטורת 64BIT קצת בעייתית ולא נקייה מבאגים?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by liram21,

אני רואה לפעמים בלוחות אם שרשום להם : 1xPCI-E x16 Running at x8 מזה אומר ? שזה אפשר לפתוח את אותה הנקודה ל-X16 ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by stavcas,

האם מעבד בעל תושבת AM2+(Phenom 2)יתאים ללוח אם בעל תושבת AM2?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by MoRtZkInG,

תראו את זה, זה לא נורמאלי.... אין לי מושג מה לעשות. זה מעבד AMD-K6-2 450MHZ ללוח (החרא עם ערכת שבבים SIS 530), יש חיישן שמראה בביוס בין 55 בIDLE ל65 בLOAD וזה נראה לי גבוהה מידי, אבל למה כאן זה מראה ככה: המאוררים מסתובבים כמובן, הם לא ב0RPM מן הסתם. ומה אתם אומרים על המתחים?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by b127,

שלום, אני מתכנן שדרוג למחשבי, והחלטתי ללכת על ה6400. מה שאני מחפש זה לוח אם שיוציא ממנו את המיץ... והבוונה לOC מקסימלי על אויר. דהיינו מינמום באס 400. הדרישות שלי הן: הכנה למעבד מרובע ליבות. OC בטוח ובקלות עם ביוס סביר. לא חייב שום תוספות מלבד RAID ושבב קול איכותי. עדיפות ללוח עם יציאת E-SATA משיטוט הבנתי שעומדים על הפרק הלוחות הבאים גיגהבייט DS4 אסוס P5B DLX אסוס P5W-DH Deluxe מה ההמלצה הסופית? כמובן שנימוקים יכוונו אותי יותר טוב. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by Bone-Breaker,

לפני כמה ימים פתחתי את המארז והוצאתי את הכרטיס מסך את המאורר של המעבד ואת הזכרון כדי לנקות ואחרי שהחזרתי אותם והפעלתי את המחשב ולא ראו כלום על המסך וגם לא שמעו כלום אז איפסתי את הביוס ואז ראו את מסך הפתיחה אבל היה צריך לעשות עוד פעם load optimize defaults ואז ששמרתי את ההגדרת עוד פעם הוא לא העלה אז חשבתי שאולי קרה משהו למעבד אבל ניסיתי לשנות עוד משהו לא רציני בביוס כמו לשנות את הfirst boot device מהסידי לפלופי אבל גם את זה הוא לא הצליח לעשות מה אפשר לעשות? וגם אחרי שהווינדוס עולה במצב הראשוני שלו אחרי שאיפסתי את הביוס ולא נגעתי עשיתי בדיקה בPC MARK והמעבד והזכרון קיבלו תוצאות הרבה יותר נמוכות מאשר פעם אז מה זה יכול להיות? הלוח?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  15. שלום לכולם איזה מבין המעבדים הנ"ל חזק יותר: הסמפרון 2800 64 ביט 256K תושבת 754 או אתלון XP 2500 512K (הנוכחי שלי) בפעולות רגילות, משחקים קידוד וידאו וכו'.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  16. אחים שלי אני מימו המזרחי מתי יוצעים מאבדי קורנו אקס 6800 ?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  17. מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ללוח אם לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרגע הזמנתי את הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 אבל אני מטלבת אם לשנות ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 מה ההבדל בינהם? חוץ מ40 שקל במחיר.

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by Gil80,

אהלן. האם יש יתרון ל- triple channel DDR3 לעומת אותו סוג זיכרון ב- Dual Channel? הכוונה ביתרון זה מבחינת ביצועים. מהירות קריאה/כתיבה. אם בכלל קיים שיפור, האם הוא משמעותי/זניח, שווה השקעה בכזה מערך או לא?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by SUPER300,

שלום, לפני שבוע קניתי לוח Sabertooth Z77 כמובן של ASUS, ובלוגו ענק על המארז שלו כתוב שיש עליו חמש שנים אחריות. בKSP אמרו לי שיש עליו בארץ שלוש שנים אחריות. למישהו זה נראה הגיוני? והאם אני יכול לשלוח את זה לחו״ל אחרי שלוש שנים ושם תהיה לי אחריות? דרך אגב, במילא הם שולחים את זה באאץ לתיקון בחו״ל לASUS, לא?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  20. Started by hirs,

מזה אומר המספר הזה בסוף (CL5/CL4)? לפעמיים גם מפורט מספרים נוספים עם קו הפרדה בינהם, מה זה? האם 800mhz טוב גם למי שלא רוצה OC? אני קיבלתי הצעת מחיר למפרט עם g.skill, האם זה חברה מספיק טובה? מי הן החברות הטובות? איזה עוד הבדלים יש בין סוגי זיכרונות? :s05:

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. שלום לכולם, השבוע הרכבתי מחשב חדש (סוף סוף), הרצתי בדיקת יציבות למשך הלילה (Prime 95 ו IntelBurnTest) ושניהם נכשלו והודיעו לי על Hardware Failure. לאחר חיפושים הגעתי לת'רד הזה שמודיע על בעיות של אי יציבות בלוחות החדשים של MSI ו B3 במיוחד: http://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=8076 הייתי מציע לא לרכוש את הבאנדל הזה כרגע עד שיצא עדכון ביוס בנושא. חד שמח לכולם.

22. Started by borsood,

אני לא מצליח לאתר אחד כזה בביוס וגם לא בspeedfan

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by syaron66,

שלום! יש לי בעיה קטנה יש לי לוח אם של Board: Gigabyte Technology Co., Ltd. M1689D היו לי שני זכרונות ddr400 של 1\2 מגה כל אחד קניתי עוד 1 גיגה על הלוח אם יש שני סלוטים סגולים ושניים כתומים (מישהו יודע מה ההבדל בינהם אם יש??) בכל אופן כאשר אני שם את כל הזכרונות המחשב לא עולה ועושה ריסטרטים. אם אני מוציא את הכתום אז זה עובד. מישהו יודע אולי מה הבעיה? כרגע בגלל זה אני משתמש ב1.5 גיגה RAM למרות שיש לי עוד זיכרון של 1\2 מגה פנוי. תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת אני מעוניין לקנות מעבד ורציתי לדעת למה צריך מעבד למשל 2.4 מה זה עושה !!!! יותר מהר א המחשב!! מה??

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by idox,

מה ההבדל בין ה AMD XP לסמפרון ? ראיתי שרוב הסמפרונים מגיעים עם 256K קש, אבל זה אמור להיות ההבדל בין XP לדיורון ... האם כדאי לקנות מעבד XP? שמעתי שבקרוב יפסיקו לייצר אותם.

דיונים חדשים בפורומים