עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Demon-Slayer,

אני מאוד מעוניין לדעת מתי יצא המעבד הנ"ל וכמה הוא יעלה... (עברתי על מספר דיונים פה, ולא ראיתי שאלה דומה..)

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by spacedude,

אני די סגור על המעבד ועל הלוח. המעבד הנחבר הוא קונרו E6600 והלוח הוא asus p5WDH deluxe. אני זקוק ל 2gb זכרון, מה הזיכרון שיתן את התמורה הכי גבוה לכסף (נגיד עד 2000ש"ח עם עדיפות לפחות). תודה שחר

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by פייכלה,

אני צריך לוח אם עבור מעבד ויניס 3200 amd הלוח צריך להיות עם תמיכת sli עם כרטיס קול איכותי סביר ואפשרות לאובר קלוק עתדי תמיכה ב pci _e nforce 4 בסכום בין 800 - 1000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by generalA,

הזמנתי מחשב חדש עבור חבר. רציתי לדעת.. הזמנתי לו זיכרון 512 בשני סטיקים של 256 כאשר רציתי סמסונג אבל נאמר לי כי קינגסטון יותר טובים אז הלכתי עליהם. כאשר התברר לי שהם יגיעו מאוחר יחסית, אמרתי שאולי כדאי להתפשר על חב' בשם Micron שנאמר לי כי היא לא פחות טובה ואף יותר יקרה. האם כדאי ללכת עליה ?? (אני מקבל אותו באותו המחיר) וכל סוגי הזיכרונות הנ"ל הם של 400MHz. תודה אנשים !!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by shlomiu,

למה רשום לי שהזיכרונות פועלים ב-2T ולא ב-1T? ודבר נוסף: עבור סטיקים של זיכרונות, אם מצוין על סטיק שהוא עובד במתח שגדול מ-1.8, צריך להגדיל את המתח בביוס בשביל שיעבוד במהירות מקסימלית? או שהלוח אם מתאים את עצמו לבד? (העלאת מתחים כזאת מסוכנת?)

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by mnm,

אני מתכוון להשתמש בפנטיום 4 2.4B עם לוח אם בצ'יפסט 845PE. הייתי רוצה זיכרון 256 טוב לאוברקלוקינג + ביצועים טובים עד 600+- שח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. Started by RazorJunior,

סידרתי כמה דברים במחשב של אחותי, כל מיני הגדרות בביוס, שלפתע נתקלתי בזכרונות: הם על BY-SPD ו 2-2-2-5. חשבתי אולי אני לא מבין את זה נכון. אז הפעלתי CPUZ ואלה התוצאות. הגיוני?!?! או טעות בזיהוי?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

8. Started by yoni_r,

אני קונה מחשב חדש (אינטל) והמליצו לי לקנות את המעבדים עם חיבור ה lga וראיתי שהלוחות שמתאימים נראו לי זה ה- asus p5p800 intel 865pe או לוח אם אחר עם הצ'יפסטק 915 אך ראיתי שאי להם חיבור agp רגיל אלא חיבור pci express מה זה אומר... איזה לוח יותר טוב? ואיזה כרטיסים יותר טובים? והאם כרטיס agp מתאים לכניסה החדשה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  9. הלוח הוא Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2) . רשום שהוא תומך ב IEEE1394 , זה אותו דבר נכון? לגבי זיכרונות, אני רוצה 4 סטיקים.(4X256) איזה סוג מומלץ?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by Pierot,

כותרת^, פשוט כמשמעו [שניהם אותו מחיר].

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by Impact,

היי. כשיצאו מעבדי ה i7 לחנויות, באותו רגע ירדו מחירי הC2? לפי מה שאני יודע, ב 17/11 מתחילים לצאת ה I7, זה אומר שגם ב 17/11 המחירים של C2 ירדו?

12. מה החיבור הזה ( PCI Express x4 slot (Refer to the graphics cards support list.? נימצא לדוגמה על לוח GA-EG43M-S2H .

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. http://www.theinquirer.net/?article=13663 בהחלט מסקרן...

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום. אני מתלבט בין Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX (קאש גדול יותר) או Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 1333FSB 6MB Box 45nm (קאש מהיר יותר) (שני המעבדים אותו מחיר בערך) אני לא משתמש במשחקי מחשב, אלא בתוכנות סימולציה כבדות של 2GB כמו מטלב, ספייס, שכלל לא בטוח שהן נתמכות ע"י 4 ליבות. בנוסף אני נוטה להריץ מספר תוכניות בו זמנית. תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by SaXtoR,

שלום, אני ממש חדש פה.. לא יודע אם זה קשור לפה,אם לא מצטער מקסימום תעבירו שאלתי,האם אני יכול לקחת שתי מחשבים בנפרד,שתי מארזים יעני והכל,בערך אותה חומרה ולחבר את שתיהם שייחשבו כפול מזאת אומרת ייחשבו כפול? זאת אומרת ,שנאמר יש לי מחשב אחד: פנטיום 4 עם 2800MHTZ,ו200GB כרטיס מסך לא משנה,לוח אם אסוס זיכרון 512 קינג סטון 400 DDR ואחד פנטיום 4 עם 1800 מגה ארצ,ו10GB,ו256MB לא משנה של איזה חברה,SDRAM.. בקיצור,שאלתי האם ניתן והאם בכלל זה קיים לקחת שתי מחשבים בנפרד,להשים אותם אחד ליד השני,אם איזשהי תוכנה או משהו כזה שייפעלו כפול זאת אומרת,אני אקח את המחשב היישן וייחחבר לחזק,ואז החזק שלי יעבוד עוד יותר חזק,ואז יהיה לי פשוט שרת רציני .. יעני זה יעבוד הכל כפול,יהיה כמה זכרונו…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by waizman,

עשיתי אוברקלוק ועכשיו המכפלה כל הזמן קופצת מ 6 ל 8 (בזמן אמת)! בדקתי עם CPU-Z, גרסה אחרונה. נראה לי שזה מן הגנה של הלוח או משהו כדי שהמעבד לא יהיה כל הזמן באוברקלוק או משהו כזה. הלוח הוא P5K, המעבד הוא E6750 שנמצא על באס של 450 מה"צ ומכפלה של 8. איך אני מקבע את העסק? תודה!

• 13 תגובות
    • 690 צפיות
  17. http://www.tomshardware.com/reviews/llano-apu-memory-performance,3017.html לאלו שלא מתכוונים (כמוני, למשל) לשחק משחקים על כרטיס מסך מובנה, מדובר באחלה של השוואה בין קיטים של 8 GB שהולכים ונעשים רלוונטיים. תהנו.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by dR-TraNce,

ASUS P4P 800+Lan רציתי לדעת, על הלוח אם הזה יש כרטיס רשת 10\1000 יש עליו גם כרטיס קול נכון ? ואם יש עוד משהו ספרו ד"א הבנתי שזכרון של Kingstone הולך טוב עם ASUS.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by amir77a,

היה לי זכרון של Geil 4 רכיבים של 256 מגה שעבדו (או היו אמורים לעבוד) ב-Dual Channel. עקב בעיות שונות החלפתי היום את הזיכרון ל-2 מודולים של 512 שבאו במארז אחד לעבודה ב-Dual Channel. מדובר בזכרונות מסוג Golden Dragon PC3500. כאשר אני מרכיב כל אחד משני הרכיבים בנפרד הוא עובד יופי. כאשר אני מרכיב את שני הרכיבים - לא משנה באיזה סדר ובאיזה שיטה - ללא כל ניסיון להאצה או O/C מכל דת גזע ומין, הכל נמצא ב-default המחשב לא עושה בכלל boot. מה יכול לגרום לזה, זה כל כך מרגיז. תודה מראש למציעים.

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  20. אני מתכוון לרכוש בין השאר את 2 הרכיבים הנ"ל- ASUS P5W DH Deluxe Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box הבנתי שאני אצטרך לעשות FLASH ל-BIOS ע"מ שיזהה לי את המעבד... הבעיה היא שאין לי איזה P4 ע"מ לעשות איתו BOOT... מה אני יעשה ??? תשובה - הורדתי BOOT IMAGE שאיתו אני אעדכן את ה-BIOS... -שאלה שנייה , אני מתכוון לקנות את הזכרונות : Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) עכשיו האם יש בעיה להתקין אותם על הלוח ?? משהו עם 1.8 V מול 2.1V שהוא אמור לרוץ על ??

• 11 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by Ashand,

שלום רכשתי את הלוח אם - MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 הוא תומך בזיכרון - Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs Supports a maximum memory size up to 4GB with ECC Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM יש לי זכרונות שאני רוצה להעביר מהמחשב הישן הם: 2X PC2100 133MHZ 512MB האם הם מתאימים ללוח? הלוח כול לעבוד איתם?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by amitai124,

יש לחבר שלי לוח אם בשם asus m4n78 ורשום שם שיש כפתור שמשפר את המהירות של הלוח אם ואת הביצועים מישהו יודע איפה הכפתור נמצא ? זה מה שרשום "turbo key preformance boost"

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  23. שלום חברים, ברשותי מעבד AMD שאני לא מצליח לנתק אותו מההיטסינק בעקבות זה שהחומר קירור הדביק אותו, מה עליי לעשות? אני כרגע לא יכול להכניס את המעבד חזרה למקומו כיוון שאני צריך לפתוח את המוט בצד ואני לא יכול כיוון שההיטסינק מחובר אליו!!! בבקשה עזרה דחוף!!! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by RoyShefy,

ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) The AI7 is the first motherboard with intelligent hardware monitoring: µGuru. Based on the 865PE chipset, the AI7 also comes with Game Accelerator, a BIOS tweak that allows users to increase their performance up to 30%. [PIV/DDR] מה הולך פה? ולמה זה עולה פחות מה IC7 שלי עם 30% שיפור בביצועים? מישהו יכול להסביר לי קצת?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  25. ga-ex58-ud3r ga-x58a-ud3r P6TSE מה ההבדל בין אלה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.