עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אשמח אם תוכלו לי להגיד לי אם יש הבדל רציני בין השניים למטרת רינדור גרפיקה תלת מימדית ממחושבת ברמה גבוהה יחסית, תודה

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by zolder,

לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 התקנתי את הדרייברים מהדיסק ועשיתי עידכון ל-SATA(מה זה בדיוק?) מהאתר של אסוס אבל נראה לי שה-USB לא מותקן. מה אני בדיוק אמור להוריד כי לא מצאתי?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  3. עדיף מחנות מהצפון

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  4. מה לקחת ? INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING GO - TRAY ומה ההבדלים בינהם?עוד דבר אין אני יכול ליראות כמה אחוזים לוקח לי מכל ליבה?כמו במעבד ליבה אחת? עלט קונרול דליט ואז ליראות ביצועים?או שזה לא יראה לי את 4 הליבות?ואני צריך תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורה....אבל הבנתי שזה מראה מעלות לכל ליבה מה אני יכול להבין מזה?אני צריך לחבר תמעלות או משו איך זה הולך?והבנתי שצריך גם לעשות משו עם מכפלות וה fsb שלו יעשו לי את זה כבר בiqpc או שאני יצתרך?ומזה בידיוק על מה מדובר? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by winil,

מה נותנת בדיוק הליבה הגרפית? יש שינוי קריטי לגבי משחקים? שווה עכשיו לקנות מחשב חדש או לחכות עד שיגיעו מעבדים עם ליבה גרפית? ההבדל יהיה גדול בין המעבדים 4 ליבות של היום למעבדים בעלי ליבה גרפית?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by Ohad Citron,

אם אני רוצה מאוורים עם RGB אני צריך לוח אם מיוחד שתומך בהם?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  7. יש לכולם מפרט זהה של 16 ג'יגה, מהירות 3200, מחיר מתחת לרף המכס ו 260 Pin CL22): https://www.amazon.com/gp/product/B08J2WGSRZ/ https://www.amazon.com/gp/product/B08T1D76WH https://www.amazon.com/Patriot-Signature-3200MHz-SODIMM-Single-Sided/dp/B0887G5LYT https://www.amazon.com/TEAMGROUP-T-Create-Classic-3200MHz-PC4-25600/dp/B092LW3P8J

8. ראיתי אותו מופיע בnoacomp כדאי שיהיה להם חתיכת מלאי לפי כל המפרטי HTPC שראיתי כאן בזמן האחרון חחח

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by or2077,

מנשמע? 8) אחרי הרבה זיבולי זבל שלי אליכם בקשר לקניית זיכרון של 1GB החלטתי שאני קונה 2GB כי החלטתי שיש לי מספיק כסף אז ראיתי שהלוח אם המעפן שלי: Intel Eatonville D915GEV הנה פרטים עליו http://www.comx-computers.co.za/specification-sheet.php?products=11939 קיצור גיליתי שהוא תומך רק 400MHZ ו533MHZ אז זה דיי משנה את הכל... ראיתי את הזכרון הזה של G.Skill http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 טיילתי קצת בפורום וראיתי שG.SKILL חברה דיי טובה אז סבבה עכשיו שאלות: 1)בשביל לא לקנות סתם אני צריך לדעת אם בטוח הזכרון יעבוד על הלוח אם, וצריך להזכיר שהוא דואל צ'אנל הזכרון 2) האם נועה מחשבים היא חנות אמינה ואני לא אדפק עם איזה חנות של מאותגרים שכלית תו…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by pergola,

הוא תומך ב800MHZ או לא? כמה סלוטים לזיכרונות יש לו? 4?? ואיזה כרטיס מסך מובנה מגיע איתו..?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  11. אוקיי,מכיוון שהלך לו עוד לוח לעולמו (P4S800D-E ז"ל) החלטתי שאני לא מיתכוון לעשות אוברקלוק יותר.......אני מתלבט אם לקחת ציפס'ט של VIA או של SIS (תקנו אותי אם אני טועה אבל אינטל לא נכנס בתקציב של 470 ש"ח ) אני מתלבט אם לקחת את הP4P800SE /לוח של אביט עם ציפסט של VIA.......תנו המלצתכם על לוח כלשהו שייכנס בתקציב,לוח שיעבוד טוב עם מעבד נורטווד.....10X

12. Started by not_connected,

האם בזמן חיבור המעבד לפני הדלקה ראשונית בכלל (בזמן הרכבת המחשב) יש להשתמש במשחה תרמית ולמרוח על המעבד ורק אז לחבר את המאוורר? יש חלופות ביתיות למשחה? ???

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by Orantr,

קודם כל רציתי לשאול מה אתם אומרים על הלוח אם הזה GA-MA785GMT-UD2H האם הוא טוב ?? דבר שני האם הלוח אם תומך ב CrossFire? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by bd,

אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה שילוב אני יקח מיועד לקידוד עריכה משחקים וכדומה. הדגשה במשחקים שאני לא גיימר או משהו בכיוון , ואני לוקח לוח עם PCI EXP..ו6600GT ואז בקשר למעבד אני לא יודע מה לבחור, אני לא רוצה שהמעבד יתפחלץ לי בדברים שהוא לא מיועד אליהם. הבנתי ש AMD טוב למשחקים וINTEL לקידודים עריכה ועבודה בתחום הזה זמן קידוד או עריכה לא ישנו לי כל כך אם זה יקח שעה או שעה ועשרים דקות אני רוצה מחשב יציב , אמין, וללא כל חששה שמשהו יקרה לו, לא מתוכנן OC וכאן אני לא יודע מה לקחת AMD 64 3000 )939 או INTEL P 4 3GHZ .. תעזרו לי אני מיוווווואש בגלל זה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by clip99,

שלום , רציתי לדעת אם אפשר להתקין מודולים בתזמון CL9 ביחד עם מודולים CL7 על אותו לוח אם. יש לי לוח של ג'יגהבייט GA-H67M-UD2H , עם 2 מודולים בתזמון סי-אל-7 (7-7-7-21) של GSKILL , ואני רוצה לקנות 2 מודולים בתזמון סי-אל-9 (9-9-9-24) . אם זה אפשרי בטח התזמון הקובע יהיה האיטי יותר מבין 2 הסוגים מן הסתם , אך אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ואם המחשב יעבוד בכלל.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by haim652,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי E4500 ויש לי זכרונות של 2GB x2 667 שזה הבעיה שלי שהם 667 MHZ (אני רוצה להגיע ליותר) והם שונים, אחד של SAMSUNG ואחד שאני לא יודע את השם, שזה גם הבעיה. השאלה שלי היא מה כדי לי: כדי לקנות 2 כרטיסי זיכרון של 1GB או 1 של 2GB מה מומלץ יותר?, של 800MHz, ושל איזה חבר'ה OCZ,G.Skill,Kingston וכו'..? חשוב לציין, זה לOC, ובמחיר טוב. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by Pitzinyelo,

בהוראות של הלוח אם שלי רשום שהFSB הוא 400. כיצד ייתכן שבביוס, בשורה ההיא שבה אני מעלה את המכפלה בשביל OC, רשום 100? מה ההבדל בין שני הנתונים האלה?(400,100) שניהם תחת המושג FSB.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by Clint Eastwood,

האם ההבדל הוא משמעותי בין שתי כרטיסי הזיכרון הללו? 512mb PC3200 - Samsung Original 333mhz DDR 512mb PC2700 - Samsung Original 333mhz DDR

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by sh2006,

רציתי לדעת האם DDR רגיל עם תזמונים מאוד נמוכים יותר מהיר מ DDR2 שמעתי את זה בכמה מקומות ..

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  20. יש לי את המעבד Q6600 עם GHZ 3.0 קניתי את המחשב מחברת TMS והם עשו לי OC. הכל היה יפה עד שסתם בדקתי את המחשב וגיליתי שהוא צנח ל 1.6 GHZ ??? פחות מהמינימום??? תמונה: http://i37.tinypic.com/14xzdk1.jpg מישהו יודע מה קרה ????

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש לי משהו מוזר במחשב עד לפני שבוע היה לי לוח של גיגבייט 875P שעשה לי קצת בעיות בהדלקה!כל בדיקה עם הלוח על הטמפ הראה 39 מעלות בזמן מנוחה! לאחר שלקחתע את הלוח לבדיקב נאמר לי שהלוח לא תקין והחליפו לי ללוח אחר 865G טוב הרכבתי אותו לבד וחבר שלי נתן לי משחה למעבד ארקטיק סילבר 5 לא האמנתי למראה עיני 22 מעלות על המעבד(לא פרסקוט)3G האם זה יכול להיות משהו נראה לי מוזר ויש חיישן על המעבד?????? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  22. אני עומד לקנות מחשב וחדש וכרגע הייתי בחנות מחשבים לקבל סוג של כיוון, הוא אמר לי ש CROSAIR זו החברה הכי טובה לזכרונות ואפילו 2GB שלה יותר טוב ומהיר מכמעט כל 4GB של המתחרות.. זה נכון או שהוא חרטט לי בשכל? והאם 4GB של CROSAIR שעולים 1100 שקל בשביל CL5 שווים את המחיר?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  23. שלום אני מעונין לראות ביצעוים של מעבדים והשאלה שלי אם יש אתר שאפשר לראות ביצעוי מעבדים למשל במשחקים ובכל מיני דברים ..

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by avi2014,

המפרט הוא: Seagate 120GB Barracuda 7200RPM SATA with NCQ Hard Drive, Model ST3120827AS, OEM G.skill (Samsung TCCD) Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-4400, Model F1-3200DSU2-1GBLC- Retail DFI "LANPARTY UT nF4 SLI-DR" NVIDIA nForce4 SLI Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU AMD Socket 939 Athlon 64 4000+, 2.4 GHz, 1MB L2 Cache 64-bit Processor - Retail MSI ATI RADEON X850 XT Video Card, 256MB GDDR3, 256-Bit, TV-OUT, PCI-E, Model "RX850XT-TD256E" -RETAIL Thermaltake Black Highest Xaser III Super Tower without Power Supply, Model "V1000A" -RETAIL ENERMAX Noisetaker Series 420W Power Supply, ATX12V Ver2.01, Model "EG425P-VE SFMA 2.0" -RETAIL לגב…

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  25. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לזיכרונות של חבר והוא בעיקר משחק משחקים ורואה סרטים. השאלה שלי מה יתן לו יותר ביצועים במשחקים וסרטים באס גבוהה של הזיכרונות או תיזמונים נמוכים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים