עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ashand,

שלום רכשתי את הלוח אם - MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 הוא תומך בזיכרון - Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs Supports a maximum memory size up to 4GB with ECC Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM יש לי זכרונות שאני רוצה להעביר מהמחשב הישן הם: 2X PC2100 133MHZ 512MB האם הם מתאימים ללוח? הלוח כול לעבוד איתם?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  2. IBM היא יצרנית השרתים הגדולה בעולם. IBM מייצרת בעצמה מעבד לשרתים (Power) ותמשיך לייצר שרתים מבוססי זיאון. לא יצאה הודעה רשמית של IBM או אינטל בענין זה. מקור: http://news.com.com/Sources+IBM+ditching+Itanium+altogether/2100-1006_3-5590780.html?tag=nefd.top הערה: גם חברות אחרות נטשו את האיטניום בדרגות שונות בזמן האחרון מאותה סיבה. מן הסתם ה AMD64 תרם לא מעט לכישלון האיטניום.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by omrij,

בשעה טובה ומוצלחת מכרתי לפני דקות אחדות את הזכרון שלי השאלות שלי הם: מה עדיף לקחת 4800LA או 4400LE או אולי משהו אחר בכלל (אני לוקח 2*512) עדיף 437, 441 או בכלל משהו אחר? בעיקרון הבנתי שה LE עדיפים ב 2*512 אבל לא הצלחתי להבין למה אז אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה נחמד בעיקרון המטרה שלי היא שהזיכרון יגיע ל300 (עד עכשיו עבדתי ב10*270 ורוצה לעבור ל9*300) אם אפשר אז ב CL2.5 תודה למגיבים

4. Started by EliranB,

חוץ מזה שמזערו אותו ל65nm ששמו לו HT והתדר אם הרימו ? בכלל מה ההבדל בין הסדרות חוץ מהדברים האלה ?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by yoni_r,

אני קונה מחשב חדש (אינטל) והמליצו לי לקנות את המעבדים עם חיבור ה lga וראיתי שהלוחות שמתאימים נראו לי זה ה- asus p5p800 intel 865pe או לוח אם אחר עם הצ'יפסטק 915 אך ראיתי שאי להם חיבור agp רגיל אלא חיבור pci express מה זה אומר... איזה לוח יותר טוב? ואיזה כרטיסים יותר טובים? והאם כרטיס agp מתאים לכניסה החדשה?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. Started by gbox,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 3000 ואני יודע שיש לו 1800 מגהרץ וראית שיש משחק שהדרישות שלו זה 2400 מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  7. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.vr-zone.com.sg/?i=1641&s=4 קבלו תסנדרה הם יפעלו ככה על אינטל גם?

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  8. רציתי לדעת מה מהם יותר טוב ולמה amd נקרא 3000 כש הוא 1800mhz? תודה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by saphisto,

קיבלתי את זה על הזכרונות שלי (תמונה מצורפת) האם זה אומר שהזכרונות שלי הם בעצם על 400mhz ולא על 800 כמו שחשבתי? או שאני מכפיל את זה ב2 הסטיקים ואז זה כן 800? אני קצת מבולבל [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by sha1823,

קיבלתי מחשב עם המעבד הנל ו1 גיאה זיכרון ראם עכשיו אני רוצה להוסיף לו סטיק נוסף של 2 gb ראם ככה שיהיה 3 גיגה ראם. האם כל זה יספיק לי להריץ windows 7 כמו שצריך ? (המעבד הנ״ל ו3 גיגה ראם ). תודה .

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by Impact,

היי. כשיצאו מעבדי ה i7 לחנויות, באותו רגע ירדו מחירי הC2? לפי מה שאני יודע, ב 17/11 מתחילים לצאת ה I7, זה אומר שגם ב 17/11 המחירים של C2 ירדו?

12. Started by whitiger19,

שאלה בקשר ללוח אם שלי, K8N Neo4-F (PCB 1.0). הוא PCB1.0, האם אפשר דרך עדכון ביוס לעדכן אותו ל-3.0? הבנתי ש3.0 תומך במעבדי DC ושלי לא. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by WinnerLine,

אז ככה קודם כל ששידרגתי לוח אם כבר הרבה זמן שהיה אצלי חח (3 שנים ABIT IL 8) וקניתי ת - ‏EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E‎ עלה לי 430 השאלה היא האם הוא טוב לOC ? כרגע יש לי 945 (Pentium D 3.40 GHz 800 MHz4 MB (2x2 עד שאני ישדרג כמובן.. המכפלה שלו היא Min / Max CPU Multiplier 12x / 17x אז מה אתם אומרים עד כה?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. Started by verynoti,

סלחו לי על הבורות אבל אחרי קריאה באתר קצת התבלבלתי איזה תיזמון עדיף בזיכרונות כמה שיותר נמוך(CL7) או גבוהה (CL9)

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  15. יש לי מחשב עם לוח אינטל שחצי מהקבלים שם מפוצצים. יש לי מעבד pentium 4, 1.6 מגה הרץ, כמובן סוקט 478. זכרונות DDR1 400 איזה לוח יכול להתאים לי? ואיפה אני יכול לקנות? חבל לי להוציא כסף על מחשב חדש. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  16. הלוח אם שלי בדרך לשבוק חיים. קבלים מנופחים, מסכים כחולים וכו'. אני רוצה להחליף אותו. כרגע יש לי msi k8n neo4, שירת אותי נאמנה 4 שנים כמעט. השאלה היא כזאת : 1. האם ניתן לתקן אותו (מדובר בכארבעה קבלים מנופחים) ליד המעבד ? איפה באיזור י-ם, תל אביב ? בזול ... 2. איזה חנויות מוכרות לוחות יד שנייה בזול (!) ? המעבד המדובר : AMD ATHLON 64BIT 3000 socket 939+ זיכרון : DDR1 כמובן. תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. שלום לכולם, השבוע הרכבתי מחשב חדש (סוף סוף), הרצתי בדיקת יציבות למשך הלילה (Prime 95 ו IntelBurnTest) ושניהם נכשלו והודיעו לי על Hardware Failure. לאחר חיפושים הגעתי לת'רד הזה שמודיע על בעיות של אי יציבות בלוחות החדשים של MSI ו B3 במיוחד: http://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=8076 הייתי מציע לא לרכוש את הבאנדל הזה כרגע עד שיצא עדכון ביוס בנושא. חד שמח לכולם.

18. שלום, יש לי כרטיס מסך radeon hd3650 512mb AGP ומעבד intel pentium 4 ו2 גיגה זיכרון של DDR2. לוח אם של pc-partner... אני רוצה להחליף מעבד וזיכרון. הבעיה שאני לא מצליח למצוא לוח אם שיש לו אפשרות לחיבור של עד 4 גיגה זיכרון מסוג DDR2 וגם כרטיס מסך מסוג AGP... אתם מכירים כאלה? אם כן איזה ? בתודה מראש! ליאור.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by hm123,

האם יש הבדלים בין שני המעבדים האלה או שזה אותו מעבד

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by shirNoshe,

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=455&l1=3&l2=15&l3=171 אני לא מצליח להגיע ללוח של חבר לעשות לו OC.. בלוח שלי GB זה CTRL+F1 ושם אני לא מצליח...

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by aloneg,

hello i have an hp pavilion ze2140ea and its using the wrong timings i think, it is impossible to change it through the bios since its a laptop, so i am using the MEMSET program. the thing is i don't know which timing setting i should use, if you can help me i would be happy. thanks [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by ofeky1,

איך אני יכול לדעת אם לוח אם יכול לזהות לבד HDD SATA מבלי להכניס לו דיסקט עם דרייברים בהתקנה של הוינדוס? ואם יש לתכונה הזאת שם שאפשר לדעת את זה לפני קניה?

• 12 תגובות
    • 681 צפיות
  23. במחשב של אח שלי יש מודם וראוטר, ואני משתמש באינטרנט הזה דרך כרטיס רשת אלחוטי במחשב הזה.. אני קונה מחשב חדש(מחר על הבוקר אני הולך לחנות לקנות את המחשב)ואני צריך לדעת אם כבר יש בלוח אם הנ"ל כרטיס רשת אלחוטי מובנה, או שאני אצטרך לקנות אחד בנפרד. תודה מראש, רן

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  24. שלום, אני מחפש את ההבדלים בין הלוח GA-EP45-DS4 לבין GA-EP45-DS5 ולא ממש מצליח למצוא. כנראה אני עיוור. מישהו יוכל לעזור לי? תודה מראש

25. Started by KoDkOd,

שלום אני מעוניין בעזרה לקניית לוח \מעבד\זכרונות חדשים, אני לא כלכך בעניינים אז אם מישהו יכול לעזור לי בנושא אני אשמח. המחשב הוא לעבודה משרדית(אינטרנט מוזיקה אופיס וכו') פחות או יותר תודה מראש לעזורים.

• 7 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים