עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pAnAhI,

ברשותי קיים מעבד E4500 על לוח של MSI 945GCM5 V2 עם OC ל 2.8... (אי אפשר להעלות מתחים זה זה הסוף...) חשבתי על לקנות E6300 + לוח אם טוב ל OC + קירור יעודי ולעשות איזה OC נחמד אבל אני לא יודע עד כמה אני ירגיש בשיפור... כרגע המעבד מסריח ב מולטי טסקינג אבל לא מקרטע כמעט בשום משחק... מה אתם אומרים? שווה לי המחיר של כל הבלאגן הזה והמאמץ הזה או שעדיף שאני אמתין? גם AMD יתקבל בברכה כי גם ככה אני מחליף לוח... (שיניתי לעברית )

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by clip99,

שלום , רציתי לדעת אם אפשר להתקין מודולים בתזמון CL9 ביחד עם מודולים CL7 על אותו לוח אם. יש לי לוח של ג'יגהבייט GA-H67M-UD2H , עם 2 מודולים בתזמון סי-אל-7 (7-7-7-21) של GSKILL , ואני רוצה לקנות 2 מודולים בתזמון סי-אל-9 (9-9-9-24) . אם זה אפשרי בטח התזמון הקובע יהיה האיטי יותר מבין 2 הסוגים מן הסתם , אך אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ואם המחשב יעבוד בכלל.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. תקשיבו אנשים, תיכננתי לקחת את ה4300 ולעשות לו OC, רק אמרו לי שלא תמיד אתה תגיע לאותם נתונים בOC כמו שכולם הגיעו, אתה יכול להידפק עם מעבד לא טוב וכנ"ל גם לגבי ה6600! אז מה לעשות? יענו ל 333 בOC עם ה4300 אני יגיע, בלי שום בעיה, זה ז"א 3.0GHZ X 2 אתם חושבים שזה יספיק לי לשנה שנתיים הבאות???.. אני מאוד רוצה את ה 4300 אבל הרבה אמרו לי לחכות ל 4320 ולא הבנתי למה. תודה!

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by Pitzinyelo,

בהוראות של הלוח אם שלי רשום שהFSB הוא 400. כיצד ייתכן שבביוס, בשורה ההיא שבה אני מעלה את המכפלה בשביל OC, רשום 100? מה ההבדל בין שני הנתונים האלה?(400,100) שניהם תחת המושג FSB.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by sh2006,

רציתי לדעת האם DDR רגיל עם תזמונים מאוד נמוכים יותר מהיר מ DDR2 שמעתי את זה בכמה מקומות ..

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  6. שלום חברים! מבקש המלצה לזכרונות DDR 400 Mhz, שיפעלו ב-Dual (בקיצור 2x512). לוח אם: Abit IS7-E מעבד: P4 2.8C מטרה: עבודה משרדית, משחקים, וכו'... אולי גם קצת OC בעתיד הרחוק יותר. תקציב: 600-700 ש"ח, לא להשתולל. בדקתי קצת ושמתי עין על Twinmos CL2.5. רציתי לדעת מה דעתכם, והאם יש המלצות נוספות.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by thebestof2005,

מה אתם אומרים על הלוח אם הזה למחשב שתפקידו העיקרי הוא לשימוש ביתי , בעיקר לגלישה באינטרנט. ASROCK AM2NF4G-SATA2 Socket AM2, DDRII 800 ועוד שאלה אם הכרטיס מסך המובנה שבו באמת שווה משהו... הכרטיס מסך הוא GEFORCE 6100 תודה לעונים..

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by zeev1,

ההמלצה באתר ללוח אם למחשב מישרדי (אצלי הוא לשימוש ביתי ללא משחקים ) מתקדם היא: ga-eg41nf-us2h בחנות מחשבים שפניתי אמרו לי שבלוח ga-73pvm-s2h הכרטיס הגרפי עדיף והוא גם זול יותר ,אבל חסר לו לעומת הכרטיס המומלץ יציאת fire wire שהיא לא בשימוש כמעט למשתמש רגיל, וגם כמות זיכרון 8G שהיא לא נדרשת עבורי. האם לדעתכם המוכר צודק והאם הכרטיס בחנות עדיף מבחינות נוספות כמו אמינות ואיכות ?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. Started by g-a-l,

שלום לכם לפני כחודש הלך לי המחשב שהיה אצלי בערך חמש שנים-פנטיום 3 חודש לקח לי להתעניין/לקבל אינפורמציה חדשה דרך האתר שלכם בנוגע ללוחות אם, זיכרונות ולמעבדים של ימיינו ולהחליט לבסוף על מחשב שכולל את הלוח והמעבד שאני רוצה ואז ראיתי את הכתבה הזאת על ההוזלת מחירים של אינטל בעוד כ-4 חודש http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ ראיתי שלאחר ההוזלה המחיר של הE6600 יהיה זהה למחיר של E6400 היום אז רציתי לדעת אם כדאי לחכות 4 חודשים ולקנות באותו מחיר את הE6600 .? האם ההבדל במהירות הכללית של המחשב תהיה שונה משמעותית בין הE6600 ל E6400 ? שמצדיק את החשיבה המוזרה שלי להיות 4 חודשים ללא מחשב פרטי (יש לאחותי בינתיים אני משתמש בו רק בערב) יש לציין שאני לא מבין כלום בOC ניסיתי ליקרוא על ז…

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  10. עוד מישהו נתקל בבעיות מוזרות עם הלוח הזה והתוכנה של MSI? כבר לוח שני שפשוט מראה נתוני טמפ' שגויים. המעבד הוא A64 3200 Winchester תודה

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by snoopdogg,

בסופ השבוע חיברתי מחשב חדש המורכב מהרכיבים הבאים: AMD 64 3200 MSI K8N PT 256MB ADATA LEADTEK 6800 GT WD 80G 8MB THERMALTAKE 420W אחרי שעידכנתי את הביוס בלוח האם ל1.4 הטמפ" במצב מנוחה במערכת: מעבד = 45 מעלות מערכת = 50 מעלות כרטיס מסך = 60 מעלות אני חייב לציין שהכרטיס מסך שהיה מורכב על פנטיום 4 2.26 היה בטמפ" של 56 מעלות . האם יש לעוד מישהו לוח אם כזה? או מערכת כזאת ? מה אתם מקבלים? והאם יכול להיות מצב שהטמפ" במערכת תהי גבוהה מטמפ" המעבד? דרך אגב המארז פתוח...

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  12. שלום אני מעונין לראות ביצעוים של מעבדים והשאלה שלי אם יש אתר שאפשר לראות ביצעוי מעבדים למשל במשחקים ובכל מיני דברים ..

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  13. צריך 1GB (דרישות למשחק)אתם חושבים שאני יכול להוסיף את הזיכרון הזה http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=35&catcode=32&AdCat=&parentid= ל512 שיש לי כדאי שמהשחק יפעל או שצריך 1 GB שלם חדש לקנות והאם DDR יכול להיות ביחד אם כרטיס של DDR2 יש לי לוח ASUS והכרטיס מסך הזה יספיק לספידרמן 3 נכון? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=887

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by MooShoo,

לא מתכוון לעשות OC. מתלבט בין 3 סוגי זכרונות למערכת מרובת ליבות עם לוח Gigabyte EP45: 2X2GB OCZ REAPER 1066MHZ 5-5-5-18 ב-380 ש"ח. 2X2GB OCZ REAPER 800 MHZ 4-4-4-15 ב-300 ש"ח. 2X2GB Corsair 800 MHZ DHX TwinX CL4 4-4--4-12 ב-400 ש"ח. לטעמי ההבדלים הם לא משמעותיים במחיר אבל השאלה היא האם ארגיש בכלל הבדל בביצועים?

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by asher666,

שלום , ברשותי מחשב חביב בן 4.5 שנים ,עם לוח אם msi K8n daimond וספק כח שרשום עליו ATX 12 V כרטיס המסך שלי התקלקל. ברצוני לדעת האם קיימים כיום כרטיסי מסך חדשים התואמים ללוח האם הנ"ל ,וכן האם ניתן לשדרג את המעבד ואת הזיכרון. תודה רבה ,אשר

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. שלום רציתי לשאול את השאלה הזאת כבר זמן רב... יש ברשותי 4 כרטיסי זיכרון למחשב ואין לי מושג מה טוב יותר לביצועים של המחשב. טוב אז ככה יש לי 2 X כרטיסי זיכרון HYNIX pc3200u 256MB DDR 400MHZ CL3 הסט השני הוא 2 X כרטיסי זיכרון ELPIDA 512MB PC2700U CL2.5 אם זה משנה משהו המחשב שלי הוא AMD ATHLON XP 1100 MHZ ואני משתמש בWINDOWS XP השאלה בקיצור באיזה סט של כרטיסי זיכרון עדיף לי להשתמש??? ניסיתי לבדוק בעצמי את הביצועים אבל לא ראיתי הבדל ממשי... תודה רבה למי שיוכל לתת לי תשובה ברורה בעניין חג שמח!

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by megaeagle,

אהלן, אני זקוק להמלצה על לוח אם ל Core I7 אני לא מתכנן על אוברקולקינג רצחני, וגם לא על מערך SLI או CROSSFIRE חשבתי בכיון של הX58PRO של MSI, כי הוא זול יחסית, השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד 60$ (אני מזמין מNEWEGG) לP6T או ללוח של אינטל? מודה מראש על העזרה....

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  18. שלום לכולם. המחשב החדש (חצי שנה) שלי הוזמן עם קיט VALUE SELECT 2GB 800MHZ של CORSAIR. לפני כמה ימים כנראה שנדפק אחד הסטיקים, אז לקחתי לחנות, הריצו MEMTEST וראו שבאמת הזכרונות דפוקים. עכשיו אמרו לי שהם שמים זכרונות TRANSCEND באותה מהירות במקום ה CORSAIR, כי היו להם הרבה בעיות תאימות עם הדגם הזה. מישהו שמע/קרא על בעיות הזכרונות האלה ? נראה לי מאוד מוזר שלחברה רצינית כמו CORSAIR יש בעיות תאימות עם זכרונות, אבל באמת בבדיקה מהירה בזאפ לא ניתן למצוא כאלה יותר. ד.א - על זכרונות אחרים, לא TRANCEND אמרו לי שאני אצטרך להוסיף תשלום (מן הסתם, כי הזכרונות של TRANCEND הם הכי זולים שיש) עד מחר אני צריך להחזיר להם תשובה האם להשאיר את ה TRANCEND או להזמין CORSAIR חדשים. בבקשה עזרו לי להחל…

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by Parallel,

שלום אני עושה כרגע כמה סקירות כדי להגיע להחלטה בנוגע ללוח אם הלוח מיועד למעבד אינטל רוב הסיכויים שזה יהיה 2.4c חשוב מאוד שיהיה גם כרטיס רשת און בורד אני מתלבט בין abit{דרך אגב מה בנוגע לבעייה הזו עם הכרטיס קול האם היא נפתרה כבר}יש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם. לבין Epox EP-4PCA3I לבין Asus{דרך אגב מה אומרת האופציה של ה- vga בלוח p4p800VM}...התקציב הוא בסביבות ה800-900 ש"ח...ואני כן מעוניין ב-oc..כלומר אני לא בטוח שאני אכן יעשה את זה אבל כן הייתי רוצה שהאופציה הזו תהייה אפשרית וברמה בינונית פלוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  20. זכרון של A-DATA בפנדה עולה 440ש"ח ל-512MB ובKSP עולה 320ש"ח מדובר על זכרונות שונים? בפנדה רשום שהם CL2.5 וב-KSP רשום משהו עם VT לא יודע מה זה. תודה

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  21. אהלן אני רוצה לקנות לוח מעבד וזכרון זה קצת דחוף לי כי אני קונה את זה מחר... עכשיו אני מתלבט ככה: בגדול יש לי עד 4000-5000 כסף ללוח מעבד זכרון וכרטיס מסך ככל הנראה אני רוצה או את HD5850 או HD5870.. זה תלוי בשאר... אם אתם יכולים לעזור לי בבחירה אני באמת אשמח אני לא יודע או Q או I5 או I7 גם לעתיד כי אני לא הולך לקנות מחשב בזמן הקרוב עוד פעם.... אשמח אם תעזרו לי תודה רבה! אה והמחירים של הכרטיס זה או 1990 או 1380.. שזה תלוי בשאר החלקים ששאלתי הכל ביחד כוולל הכרטיס אני צריךבין 4000 ל5000 גג גג..\ תודה מראש לכל העוזרים!!

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by alexbmw,

נפל לידיי ה bad axe הראשון וסתם באה לי לעשות עילו פרויקט קטן של o.c . אבל ליפניי זה יש לי כמה שאלות . 1)איך הוא בתור לוח ל o.c (בכול זות הערכת שבבים בזמנה היתה הערכה הכי יקרה כמו ה x48 ) 2)ממה יש לי להיזהר אם הלוך הזה מה החולשות שלו ? 3)אני ראיתי אותו ואין עילו חיבור של 4 פינים רגיל כזה http://www.mysuperpc.com/build/msi_k8n_neo_platinum_4_pin_power_cr.jpg אלה משהוא אחר ואין לי על הספקים חיבור כזה אז איזה ספק אני צריך ? 4)הוא תומך ב זיכרון 800 mhz כי ראיתי שלא רשום שהוא תומך ב800 אל רק ב 667? 5)איזה מעבד כדיי לי לעשות איתו o.c על הלוח הזה כי הוא תומך ב fsb של 1066 אז זה מונעה מימני את כל מעבדי ה אקסטרים למיניהם אני חשבתי על איזה p4 או pentium d טוב ל o.c ו אולי אם אני יו…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by RT2,

עולה 1400 בחנות אחת ו1800 בחנות אחרת?! (החנויות הן בארץ).

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by T-Flash,

שלום שמעתי שכשמחברים זיכרונות בדואל, רוחב פס (או משהו כזה ) גודל מ 64BIT ל 128BIT... אפשר לקבל הסבר על זה בעברית? מה זה רוחב הפס הזה?...מה הוא עושה?... וכו'... תודה

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by עידו אהרון,

איפה הוכל לשאול שאלות לגבי קניית mp3?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים