עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי חברים, יש לי את המפרט המצורף. אני עובד עם 3D MAX ואני רוצה להוסיף זיכרון. האם אני יכול להוסיף עוד 2G זיכרון למחשב לפי המפרט? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  2. לוח שתומך במרובי ליבה גם מי שלא בקיא באמת בבקשה לא להגיב סתם

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. Started by adirmor455,

מצטער על הבורות..... איך אני יודע אם מעבד הוא : 2 ליבות 4 ליבות, אם אני מסתכל על מפרט איך זה רשום ? סתם לדוגמא המעבד שלי הוא : intel core i3 530 2.93ghz ואגב, מה ההבדל בין מעבד ליבה כפולה, לבין מעבד ליבה כפולה "2" ? תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  4. שלום לכולם! אני חדש פה בפורום ויש לי שאלה המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6420 2.13 GHz לוח אם:Intel DG965WH זכרון: שני זכרונות DDR2 של 1GB כל אחד שפועלים ביחד במהירות של 667MHz של קינגסטון, בקרוב יגיע OCZ OCZ2RPR10664GK 2X2GB 1066MHZ CL5 כ. מסך: MSi GeForce 9600GT 512MB עכשיו השאלה היא כזאת, כדי שהמחשב יחזיק לטווח של כמה שנים קדימה מבחינת הרצת משחקים יש משהו שאני צריך לשדרג (יותר מכוון למעבד כי את הכרטיס מסך כבר שידרגתי ואת הזכרונות עכשיו שדרגתי)? עריכה: בהתחלה חשבתי על לעשות OC אבל מצאתי שעם לוח האם הנוכחי זה בלתי אפשרי לבצע OC. ואני קלולס לגבי איזה מעבד יותר כדאי להרצת משחקים וגם שיחזיק לטווח הארוך.. עריכה 2: אחרי שראיתי באילו מעבדים הלוח שלי תומך השאלה היא …

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by haim652,

רציתי לשמוע דיעות על לוח אם מסויים על הלוח GigaByte GA-EP45T-DS3 ורציתי לדעת עם הוא תומך בDDR2 בכלל או שהוא לDDR3 רק? ורציתי לדעת מה עדיף GA-EP45T-DS3 או GA-EP45-DS3 או GA-EP45-DS3R , בעיקר לOC. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by AviBsH,

מבחינת ביצועים במשחקים איזה משתווה אליו והאם בכלל זה כדאי. כרטיס מסך NVIDIA 8800 GTS 640MB לצורך העניין. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  7. Started by zeroone,

שלום לכולם קניתי לוח ג'יגהבייט GA-7N400-L ומעבד AMD BARTON 2800? 333FSB הרכבה מינימלית לוח+מעבד+כרטיס מסך כאשר אני מדליק את המחשב נשמעת מנגינה במשך מס' שניות והמחשב נכבה. ככל שאני בדקתי ג'מפרים זה נראה בסדר. בבקשה עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by waizman,

קיבלתי לוח אם מבית PcPartner, הלוח הוא מיקרו-ATX וזיהיתי אותו כלוח מסוג BXMS1-929 ע"פ המידע שידוע לי בהצלבה עם הדף הזה: http://www.pcpartner.com/support/bios/i440.htm#440bx כשניסיתי לעדכן לו ביוס שהורדתי מאותו דף, התוכנה הודיעה לי שגרסת הביוס לא מתאימה ללוח או משהו כזה. למישהו יש אתר עם אחד שיכול להתאים? או רעיון מה לעשות? תודה

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by snik,

שלום אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך- GeForce 9800 GT Super+ 1GB Video Card בלוח אם : Gigabyte GA-880GA-UD3H AMD880G CHIPSET יש לי שני חיבורים של PCI Expres בחוברת של הלוח אם מופיע שחיבור אחד הוא PCIx4 ובשני PCIx16 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4 מה ההבדל בינהם ולהיכן צריך לחבר את הכרטי מסך תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן אני צריך מערכת מחשב פשוטה יחסית... לא למשחקים חשבתי על 754 עם כרטיס מסך מובנה אבל!!! שתהיה אופציה כמובן ל AGP או עם 939 ל PCI E בעתיד... יש דבר כזה? תודה יניב

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  11. מה זה FSB וBUS?? אני באמת לא יודע איך אני לא יודע מה זה אבל כדי לדעת צריך לקבל את הידע מאיפה שהוא! אז יש לי תקווה שתידעו אותי קצת אז רציתי לישאול מה הוא כל אחד מהמושגים הנ"ל. מה יוצא לי מזה שאני מעלה אותם? איך אני מעלה אותם? ואיך זה בא לידי ביטוי (במשחקים, OC וכדומה)..?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  12. הפעלתי מחדש את המחשב ואז הופיעה לי הודעה בהתחלת ההפעלה משהו על עך שהמעבד שונה או משהו כזה. אז אחרי שנכנסתי לווינדאוס בדקתי את המעבד (לחיצה ימנית על האייקון של "המחשב שלי") וראיתי שהמעבד שלי מזוהה כ- AMD ATHLON TM 1.09GHZ וב-AIDA כתוב: CPU Properties CPU Type AMD Athlon XP-A, 1100 MHz (5.5 x 200) CPU Alias Barton CPU Stepping A2 L1 Code Cache 64 KB L1 Data Cache 64 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, Full-Speed) CPU Physical Info Package Type 453 Pin PGA Package Size 4.95 cm x 4.95 cm Transistors 54.3 million Process Technology 6Mi, 0.13 um, CMOS, Cu Die Size 101 mm2 Core Voltage 1.65 V I/O Voltage 1.6 V Typical Power 53.7 - 60.4 W (depending on clock speed) Maximum Power 68.3 -…

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  13. בדקתי בדיון ההוא בראש הפורום בנושא תיזמונים הכול טוב ויפה אבל איך אני מעלה תיזמונים? סילחו לי אם התשובה כבר מופיעה בדיון ההוא ואם כך כנירא שלא שמתי לב בכול מיקרה אשמח לקצת עזרה. בנוסף גם עברתי על תוכן הביוס שלי ולא מצאתי שם שום דבר שקשור לתיזמונים בזיכרונות

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי לוח P4S533 יש לי גם את התוכנה PC PROBE המסופקת ע"י ASUS - ראיתי שאפשר לראות את מהירות המאורר של המארז והספק אך אני לא מצליח לגרום לשני הבקרות הללו לעבוד. אם מישהו הצליח בלוח זה או לוח אחר, או יודע מה לעשות כדי שפונקציה זו תעבוד ענה תגיבו לתרד זה. נ.ב. לא ידעתי בנוגע למדיניות הפורום ולא בדקתי את התקנון לפני כתיבת ההודעה. אנא קבל את התנצלותי.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  15. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  16. Started by alop,

היי , שמתי לב שהמהירות של המעבד שלי ב IDLE היא 60 מעלות. האם זה תקין ? תודה, ערן.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by Mor Abergel,

האם המעבד שיש לי C2D E6300 שפועל בתדר של 1.8GHZ. יכול להפעיל יישום שדורש (סתם כן..) 2.4GHZ?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  18. שלום אני קונה מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד כמאה שקל בשביל CL4 במקום CL5. אני קונה שני סטיקים של 2GB של G.SKILL.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by bubin689,

אני לפני קניה של זכרונות חדשים ואני מתלבט על מה כדאי ללכת מהירות או תזמונים, אלו האופציות שלי: OCZ REAPER 800Mhz 3-4-4-15 OCZ REAPER 1066Mhz 5-5-5-15 מה יעבוד יותר מהר?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  20. האם יש כזה דבר לוח אם עם כרטיס מסך און בורד סביר?תקציב עד 600 ש"ח

21. Started by abarbotel,

איך אני אמור לבחור לוח יש מיליון סוגים אני רוצה מעבד i5 לצרכי עריכת וידאו פוטושופ קצת עריכת מוסיקה.. למה לא לקחת לוח אם הכי פשוט שיש? מה ההבדל אם אקח לוח פשוט או לוח יקר יותר? הרי שניהם בסוף יריצו את המעבד החזק באותה עוצמה לא? ונצא מנקודת הנחה שלא ממש חשובלי המשחקים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by Swimmer,

=/ כנראה שהציפים האלה הקדימו את זמנם http://theinquirer.net/?article=28250 לקנות כל עוד יש?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by pringles,

אני מיתלבט אם לקחת את mushkin 256mb pc2700 333mhz בלי צלעות קירור לבין geil 256mb pc2700 333mhz שבא אם צלעות ושניהם אותו מחיר!!! אין לי מושג אם הצלעות משפיעות או לא

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by rom747,

מדובר בלוח dfi LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 זה נכון שקשה להשיג אותו בארץ ? 2 איך הכרטיס קול שלו ? Karajan Audio(Theater like7.1 /8ch supported) 3 יש לו רק 2 יציאות pci רגילות זה יתרון או חיסרון ? 4 מערך היציאות שלו מבוסס על pcie למה הם נועדו חוץ מכרטיסי מסך . 2 PCI Express x16 slots 1 PCI Express x1 slot 1 PCI Express x4 slot 2 PCI slots ואשמח לשמוע על יתרונות וחסרונות של הלוח תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  25. היי רציתי לדעת אם יש הבדל בין זיכרון של 2 MHZ במהירות של 800 MHZ לבין זיכרון של 4 MHZ במהירות של 667 MHZ בבצועים של מישחקים ? או שאני לא הרגיש בהבדל. רוני

• 4 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.