עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המחשב ישמש אותי ללימודים, אינטרנט,משחקים ועריכת סרטים. אני פשוט מאוד מבולבל מההיצע הגדול של לוחות אם שאני לא לא יודע איזה מרכיבים יהיו חשובים לי. המעבד שאני אקנה יהיה - AMD ATHLON 64 3200 SOCKET 939. והלוחות האפשריים (מה שמצאתי) הינם: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 או כל לוח אחר שעולה בראשכם - ואשמח לדעת מה לעי לחפש בלוח אם לפני שאני רוכש אותו. תודה

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  2. שלום מישהו מוכן אולי להעלות מדריך כיצד לעדכן את הביוס בצורה שלא תהרוס את המחשב? ניכנסתי לאתר של גיגבייט הורדתי את העדכון ואני פשוט לא הבנתי איך אני עושה את העדכון. (זה חשוב לעדכן את הביוס מכיוון שאם העדכון הוא יידע איך לתקשר אם שאר הרכיבים במחשב ולזהות את כל המהירויות שיש בזיכרון ובכרטיסי מסך) תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  3. שלום . אני רוצה לקנות מעבד חדש כרגע זה המפרט שלי : E6400 MSI PLT CF 975X 4G ddr2 ocz 800mhz HD4850 HEC 550 אני רוצה לקנות מעבד חדש ושיהיה טוב לאובר קלוק כי אני מעוניין להתחיל באובר קלוק.. אז יש לי 2 שאלות.. איזה מעבד כדאי לקנות ? והאם הלוח אם הזה טוב לאובר קלוק וטוב בכללי? ואם לא למה אתם ממליצים להחליף?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by yoni_r,

אני קונה מחשב חדש (אינטל) והמליצו לי לקנות את המעבדים עם חיבור ה lga וראיתי שהלוחות שמתאימים נראו לי זה ה- asus p5p800 intel 865pe או לוח אם אחר עם הצ'יפסטק 915 אך ראיתי שאי להם חיבור agp רגיל אלא חיבור pci express מה זה אומר... איזה לוח יותר טוב? ואיזה כרטיסים יותר טובים? והאם כרטיס agp מתאים לכניסה החדשה?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  5. http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=7114146&CatId=3473 תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  6. מה צריך לדעת לפני שאני קונה משחה חדשה למעבד ? כאילו מה לא לקחת ומה יתאים לי למעבד ?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by ankriron,

1. מה זה סוקט מזה משנה בבקשה לפרט 2.איך מוצאים לוח אם Micro ATX בגודל הזה מתאים למעבד תודה ולהסביר..

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  8. Started by Lancer,

מישהו יכול לפרט לי קצת על התכונות של מעבד זה? יתרונות,חסרונות וכו.. והאם אפשר להשוות אותו לכפוליי הליבה כגון 4600+ או 4800+? תודה.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by bratwa_tut,

pentum 4 2.66 או AMD athlon 64 processor 3200+ 2.0

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by SixKiller,

שלום לכם אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא.. 512MB Micron DDR PC2700/333 - Micron Original זה שווה משהו? מה עדיף את ההוא או את זה??? GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory תודה רבה ביי...

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by nivezrati,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים כמעט ולא הייתי חכם מספיק כדי להתייעץ לגביו עכשיו שרכשתי ידע גדול יותר במחשבים וחומרה רציתי להתייעץ איתכם לגבי לוח האם שלי יש לי מעבד 2.6 פנטיום 4 של אינטל עם 533 באס עם לוח אם של ASUS P4S8X-X אין לי בעיות מיוחדות איתו אלה שיש לי 512 מגה בייט בזיכרון בשני סטיקים של 400 מגה הרץ של חברת מיקרון ומכיוון שרציתי להעלות את רמת הביצועים של המחשב חשבתי אולי להחליף לוח שיעבוד עם דואל DDR וינצל את הסטיקים כמו שצריך מכיוון שהלוח אם הנוכחי לא תומח בדואל חוץ מזה אין לי פיצ'רים כמעט והוא על שבב של SIS ורציתי אולי לעשות טרייד איתו ולהוסיף כסף ללוח מתקדם יותר... יש לי תקציב של בערך 600-700 שקל ללוח אם ואנ ירוצה אופציה טובה ומשתלמת למחיר לביצועים טובי…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  12. הלוא אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר תמיד שאני בודק את הטמפ' שלו דרך אוורסוט הטמפ' היא 25 מעלות וזה לא נראה לי הגיוני שתמידד זה אותו דבר יכול להיות שהחישן מזיף או משהו כזה?או שאוורסט מזיפת? אם איזה עוד תוכנה אפשר לבדוק? חשבתי שאולי אני ישים תיד וככה בערך אני ידע בערך מה הטמפ של הלוח אז איפה צריך לשים את היד? ליד הסוקט של המעבד? ד"א מזה גשר דרומי וגשר צפוני??

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by BeNzZy-BoY,

אני בהתחלה חשבתי שזה אומר את המהירות mhz של המעבד אבל מסתבר שטעיתי (או שאני חושב שטעיתי אבל אני טועה..חח התבלבלתי) אז בא תסבירו לי בבקשה מה אומר המספר על המעבדים של AMD לדוגמא : xp 2500 barton , בעיקרון הבנתי שהמהירות של המעבד הזה הוא 1800 mhz אז מה אומר המספר הזה ?!!?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by DrStyle,

סתם שאלה שעלתה לי.. יש לי מחשב ישן עם D 920 וזה 2 ליבות על 2.8GHZ, שבעצם זה לא רע אז חוץ מתהליך יצור יותר שונה חם וישן, איזה עוד הבדלים וחסרונות יש ?

15. Started by llliorrr,

AMD Phenom II X2 550 או AMD Phenom II X3 710? הלוח אם זה Gigabyte GA-MA770 וכרטיס מסך 4850

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  16. למה הם משתווים מה זה בכלל המעבדים האלה? :s05:

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  17. לצערי נשרף לי הלוח אם ואני צריך לקנות חדש, את המפרט של המחשב אתם יכולים לראות בצד. ומפני שאני לא מבין בזה בגרוש אני צריך קצת ייעוץ. המחשב משמש אותי למשחקים, סתם גלישה ופוטושופ פה ושם... עדיף לרדת במחיר, אבל אם צריך אני מוכן להעלות קצת את התקציב. תודה

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by ronik56,

רציתי לקבל המלצה ללוח אם למעבד SB או IB, יכלול קירור MUGEN 3, והמטרה תהיה OC (או I5 2500K, או I5 3550K). אני רוצה לקנות את זה מNEW EGG, ורצוי שלא יעבור את ה-700 ש"ח. המטרה שלוח האם לא יגביל את ה-OC, אלא הקירור (מקווה למשהו בסביבות של 5GHZ ~ 4.7GHZ), ואם אפשר כמה שיותר לחסוך.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  19. Started by amit_amit,

שלום לכולם ראיתי ששני המעבדים הנ"ל לא חולקים אותה ליבה ה6400 משתמש בליבתAllendale וה6600 משתמש בליבתConroe ורציתי מה ההבדל בין הליבות ואיך זה מתבטא בביצועים עמית

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by Gil80,

אהלן. האם יש יתרון ל- triple channel DDR3 לעומת אותו סוג זיכרון ב- Dual Channel? הכוונה ביתרון זה מבחינת ביצועים. מהירות קריאה/כתיבה. אם בכלל קיים שיפור, האם הוא משמעותי/זניח, שווה השקעה בכזה מערך או לא?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by ido-nava,

אני מנסה לעדכן את הביוס הישן שלי (שנת 03) שיש בלוח אם שלי מסוג P4P800 SE, וללא הצלחה ... ניסיתי את התוכנה ASUS UPDATE, ואי אפשר לעדכן דרכה היא מלאה בבאגים ... אחרכך הורדתי קובץ מהאתר של ASUS שאמור להיות ביוס בשם P4p8se08.rom ... ואין לי מושג איך להתקין אותו .. למישהו יש רעיון איך אני יוכל לעדכן תביוס שלי ??

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by טל קורקוס,

יש עוד מה לעשות עם המעבד הזה ? יש לי אותו שווה להשקיע לוח אם בשבילו ? הוא ברמה של ATOM ?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by tuvia,

שלום. יש לי כרגע 256 ddr 400 ואני הייתי רוצה לדעת מה ייתן לי עוד 256 מגה העסוקים העיקריים שלי במחשב הם וורקרפט ואינטרנט אפשר דומגא באחד מן הדברים שאני משתמש בהם.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  24. אשמח לעזרה בנושא. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3649 והאם כדאי להרים בביוס מ 800 ל 1000 שזה המקסימום שהוא נותן. המעבד ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by naorai,

יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1800 אני מחפש לוח אם חדש ותוספת זכרון של 256 או 512 מ"ב ב 1500 פלוס מינוס 200 שקל. אם יש הצעות משתלמות במיוחד עדיץ מהאינטרנט (אני מעדיץ להזמין מהבית).

• 4 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים