עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חברים, האם קיים מעבד לפי הפרסום : מעבד 4 ליבות Intel Core 2 Quad EQ6600 מערכת מחשב עם לוח אם מקורי Intel® Pearl Creek הטבה לרוכשים, שדרוג למעבד EQ6700 ב 99 ש"ח!! חיפשתי באתר של אינטל מידע על המעבד הזה אך ללא הצלחה. מוכר לכם ?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by weamir,

קיבלתי AMD 64 3500 ואני צריך להחליף לוח חשוב שיהיה: 1) AGP 2) תמיכה בDUAL המפרט שלי כרגע מופיע בחתימה.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by FastJack,

שלום. בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש שהמחשב שלי קצת מקרטע, במיוחד כשאני מבצע מספר משימות במקביל, ובמשחקים. השאלה שלי היא כך: יש לי מספר אפיקים שאני יכול להשקיע על מנת לשפר את המחשב אבל כפי שראיתם בכותרת, יש לי תקציב כנראה רק לאחד מהם. 1. שיפור הקירור - כרגע יש לי את הFreezer 64Pro ללא OC. הסיבה שעדיין לא עשיתי OC היא משום שאני לא כל כך מבין בזה ולא היה לי כוח להתעסק עם זה. אם אני יעשה זאת, זה יהיה רק עם AMD OverDrive שמבצע זאת אוטומטית. 2. החלפת מעבד - אם תסתכלו במפרט שלי תראו שיש לי AMD 5000 ולוח אם שתומך בAM2+, אולי שווה לי להשקיע במעבד חדש? רק צריך לקחת בחשבון שאני צריך גם משחה טרמית בשביל הקירור. 3. הוספת זיכרון - יש לי 2GB עם מערכת הפעלה WIN7 32bit 4. שדרוג כרטיס מסך -…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

עזבו כרגע את המחיר בצד כי את כל המעבדים הנ"ל אני משיג במחירים מאוד מוזלים כרגע. לצרכי משחקים, איזה מהמעבדים הבאים כדאי? QX6850 Q9300 Q6700 Q6600 או שפשוט עדיף להמשיך ולהתלבט בין ה-Q9450 ל-Q8500 (או שזה Q8400)? שוב, ללא כל התייסחות למחיר!

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  5. אשמח לעזרה בנושא. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3649 והאם כדאי להרים בביוס מ 800 ל 1000 שזה המקסימום שהוא נותן. המעבד ?Athlon64 3200+ (s939) Venice Core?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by בור ועם הספר,

בחדשות של HWZONE נוספה היום כתבה על השקת מעבדי Llano לניידים... אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה כאן: http://hwzone.co.il/news/135329 ניסוח הכתבה צרם לי ולכן נטלתי לי את החרות לנסח חלקים ממנה באופן קצת שונה אבל עדיין להישאר בעובדות וכל שינוי שלי אמת. כל מה שכתבתי נכון עובדתית. הטקסט שלי מתיימר להציג מוצרים של אינטל כ"נחותים" או "מיושנים" או "מפגרים טכנולוגית" מה שכמובן איננו נכון. אבל כמו שהצגת הדברים שלי איננה נכונה כך גם הצגת הדברים בכתבה איננה נכונה. חבל לי. הכותב כאילו מדבר מגרונם של אנשי המכירות של אינטל במקום להישאר אובייקטיבי.

7. 2 שאלות לפני רכישה: 1. רשום באתר של היצרן שהוא תומך בזיכרון DDR2 במהירות של 800/667 האים הוא יתמוך גם בתדר נמוך יותר? 2. רשום שהוא תומך במערכת אקס פי ו ויסטה אבל באתר של היצרן יש דריברים גם לווינדוס 7 שזה סטירה, האים לא יהיה שום בעיה בהתקנת ווינדוס 7? עריכה: בנוגע לשאלה הראשונה לא משנה כי אין DDR2 בתדר נמוך מ667, אים אפשר להיתיחס לשאלה השניה, תודה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  8. צריך להתאים ללוח אם Ga 770ud3

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by pringles,

חחחח איזה אחד חמור אמר לי לי ככה מה אמד זה דפוק וזה ביכלל טוב למישחקים?? או וינדוס?? חחחח קיצר הוא כזה בא אומר שאינטל זה הכי טוב ואין מה להתוכאך בטח יש לו מחשב מה מודעות האלה בעיתון ששם כתבו "מעבד אינטל פנטיום הכי טוב בעולם"!!!! ולוח אם מקצועי מקורי שמותאם לעבדה מקצועית חחח בטח גם זיכרון sdram וכרטיס מסך אוןבורד חחחחח איזה פוץ

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  10. יש לי 2 אבל הכרטיס מסך לוקח את כול המקום של השני אז ככה שנשאר לי1 עכשיו אני צריך עוד איזה חיבור 1 לפחות של PCI אפשר לעשות משהו בנידון ? או שרק לוח חדש כי הלוח הזה חדש .. יש דבר כזה אולי PCI חיצוני ? או משהו בסגנון ?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת איזה לוח אמ משתלם לי להביא אני צריך שיתמוך בזיכרון של 1333 mhz או של רק 800 mhz ורציתי לדעת האם כדאי לי להביא P45 או P43 והאם ההבדל של הביצועים כ"כ גדול ושווה תתוספת מחיר המחיר שאני מתכנן זה 400 - 600 ש"ח תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  12. Started by genia,

אהלן, אני רוצה להוסיף זכרון ללוח של אביט שרושם בכותרת http://abit.ws/page/en/motherboard/motherboard_detail.php@pMODEL_NAME=BE7II&fMTYPE=Socket+478 האופצייה השפויה שמצאתי היא: http://www.ebay.com/itm/NEW-1GB-PC2700-184PIN-DDR-333-MHz-DIMM-MEMORY-1G-PC-2700-184-PIN-Desktop-ram-/180921711249?pt=US_Memory_RAM_&hash=item2a1fc63a91#ht_3563wt_1210 אך משום מה המוכר טוען שזכרון לא יעבוד על לוחות עם צ'יפסט של אינטל יש בזה אמת? יש סיבה שהוא לא יעבוד ? עד כמה זכרון כזה יכול להיות אמין?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by hakoki,

כמה חיבורי IDE יש בלוח הזה של ג'יגה בייט? והאם אתם חושבים שיש בעיית התחממות בלוחות של ג'יגהבייט ובלוח הזה ספציפית? תודה.

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  14. שלום . יש לי 4 סטוקים של 512 מגה DDR-1 400 אבל המחשב מזהה לי רק 3 בכל פעם ( יעני אני יכול להגיע רק ל 512 ) , ניסיתי את כל הקומבינציות ( ובדקתי כל הסטוקים תקינים ) יש לי לוח אם nForce 2 400 Ultra ( של ג'יגבייט ) שאמור לתמוך ב-עד 3 ג'יגה ... יש למשהו רעיון מה אפשר לעשות ?

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  15. המחשב ישמש בעיקר לעבודה בוורד+אינטרנט+ג'אווה+סרטים, אך חשוב שלא יהיה איטי. הוא גם ישמש למשחקים פשוטים וישנים יחסית כמו סימס 2 וקאונטר סטרייק. מה שחשבתי עליו זה מעבד AMD כי במחיר הזה נראה לי שהיחס עלות ביצועים נוטה לכיוון AMD. לוח אם משולב עם כרטיס מסך, ראיתי כמה לוחות מעניינים של אסוס שמשולבים עם Geforce 6100 וכדומה נראה לי שהכרטיס גם יספיק לשימושים של המחשב. זיכרון 512 מגה יספיק כרגע ותמיד אפשר להוסיף.

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by avi2014,

המפרט הוא: Seagate 120GB Barracuda 7200RPM SATA with NCQ Hard Drive, Model ST3120827AS, OEM G.skill (Samsung TCCD) Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-4400, Model F1-3200DSU2-1GBLC- Retail DFI "LANPARTY UT nF4 SLI-DR" NVIDIA nForce4 SLI Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU AMD Socket 939 Athlon 64 4000+, 2.4 GHz, 1MB L2 Cache 64-bit Processor - Retail MSI ATI RADEON X850 XT Video Card, 256MB GDDR3, 256-Bit, TV-OUT, PCI-E, Model "RX850XT-TD256E" -RETAIL Thermaltake Black Highest Xaser III Super Tower without Power Supply, Model "V1000A" -RETAIL ENERMAX Noisetaker Series 420W Power Supply, ATX12V Ver2.01, Model "EG425P-VE SFMA 2.0" -RETAIL לגב…

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by Screw_Master,

אז ככה , אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב שמתוכנן למשחקים ולאוברקלוק שיבוסס על THERMALTAKE BIG TYPHOON VX , חשבתי לבסס את מפרט על הלוח בכותרת , אבל עכשיו התגלו איתו בעיות התחממות של הצ'יפסט , מכייוון שאני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מאווררים , אני מבקש המלצה ללוח אם שייתן לי אוברקלוק טוב למעבד INTEL CORE 2 DOU E6300 או E6400 , בשילוב עם הזכרונות G.SKILL DDR II 800MHZ PC6400 CL-5 2GB DUAL CHANNEL KIT , ולא ייתחמם יותא מדיי אבל עדיין ייתן לי אוברקלוק יפה

• 12 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by MooShoo,

לא מתכוון לעשות OC. מתלבט בין 3 סוגי זכרונות למערכת מרובת ליבות עם לוח Gigabyte EP45: 2X2GB OCZ REAPER 1066MHZ 5-5-5-18 ב-380 ש"ח. 2X2GB OCZ REAPER 800 MHZ 4-4-4-15 ב-300 ש"ח. 2X2GB Corsair 800 MHZ DHX TwinX CL4 4-4--4-12 ב-400 ש"ח. לטעמי ההבדלים הם לא משמעותיים במחיר אבל השאלה היא האם ארגיש בכלל הבדל בביצועים?

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by HeroesCut,

שלום, רציתי לדעת אם הלוח אם DP55WB תומך בCrossfire, ואם לא אז זה אומר שכרטיס כמו 5870X2 לא יעבוד לי ?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by Oranili,

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  21. שלום לכולם. המחשב החדש (חצי שנה) שלי הוזמן עם קיט VALUE SELECT 2GB 800MHZ של CORSAIR. לפני כמה ימים כנראה שנדפק אחד הסטיקים, אז לקחתי לחנות, הריצו MEMTEST וראו שבאמת הזכרונות דפוקים. עכשיו אמרו לי שהם שמים זכרונות TRANSCEND באותה מהירות במקום ה CORSAIR, כי היו להם הרבה בעיות תאימות עם הדגם הזה. מישהו שמע/קרא על בעיות הזכרונות האלה ? נראה לי מאוד מוזר שלחברה רצינית כמו CORSAIR יש בעיות תאימות עם זכרונות, אבל באמת בבדיקה מהירה בזאפ לא ניתן למצוא כאלה יותר. ד.א - על זכרונות אחרים, לא TRANCEND אמרו לי שאני אצטרך להוסיף תשלום (מן הסתם, כי הזכרונות של TRANCEND הם הכי זולים שיש) עד מחר אני צריך להחזיר להם תשובה האם להשאיר את ה TRANCEND או להזמין CORSAIR חדשים. בבקשה עזרו לי להחל…

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by Parallel,

שלום אני עושה כרגע כמה סקירות כדי להגיע להחלטה בנוגע ללוח אם הלוח מיועד למעבד אינטל רוב הסיכויים שזה יהיה 2.4c חשוב מאוד שיהיה גם כרטיס רשת און בורד אני מתלבט בין abit{דרך אגב מה בנוגע לבעייה הזו עם הכרטיס קול האם היא נפתרה כבר}יש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם. לבין Epox EP-4PCA3I לבין Asus{דרך אגב מה אומרת האופציה של ה- vga בלוח p4p800VM}...התקציב הוא בסביבות ה800-900 ש"ח...ואני כן מעוניין ב-oc..כלומר אני לא בטוח שאני אכן יעשה את זה אבל כן הייתי רוצה שהאופציה הזו תהייה אפשרית וברמה בינונית פלוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by yonib5,

אני רוצה לעשות שינויי חומרה במחשב ובתור התחלה חשבתי להחליף את הזיכרון עכשיו יש לי זיכרון 256מ"ב DDR-SDRAM בהספק של 133מגה הרץ של קינגסטון. ולוח אם של MSI מדגם 6533. חשבתי על הוספה של זיכרון נוסף על הלוח אם שלי שהוא תומך ב-2 זיכרונות אבל מישהו הציע לי שלא כדאי להוסיף על הזיכרון הישן זיכרון חדש מהסיבה שהוא לא יעבוד טוב והישן יעכב את החדש. השאלה שלי היא ככה: מה אתם אומרים על זה? ומה אתם מציעים לי?

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by MisterL,

שלום רב, הזמנתי מחשב חדש (Q6600, P35, Mushkin 2GB ddr2 וכו'..) והלוח היה P35 ובתוספת קטנה של 100 שקלים הציעו לי ללכת על MSI P45 אז הזמתי את הP45 עכשיו, ביררתי עם המוכר זה של MSI וזה חדש (רק היום הגיע לחנות) המוכר אמר שקוראים ללוח MSI P45 Neo-F האם זה יותר טוב מהP35 ושווה עוד 100 ש"ח ? נ.ב. מה ההבדלים בין הP35 ו-P45 ? והאם הם משמעותיים? תודה לעוזרים. ה-MSI P45 Neo-F: http://www.komplett.co.uk/k/ki.aspx?sku=351717

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים בעיקר-כולל אמולטורים שדורשים מעבד חזק רציתי לדעת קודם כל אם מספיק זכרון 4 גיגה-יספיק לשנים הקרובות ? או שכבר לקנות 6 והאם עדיף מעבד AMD או INTEL ? איזה גם מתחמם פחות ? תודה מראש גיל

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים