מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
עזבו כרגע את המחיר בצד כי את כל המעבדים הנ"ל אני משיג במחירים מאוד מוזלים כרגע. לצרכי משחקים, איזה מהמעבדים הבאים כדאי? QX6850 Q9300 Q6700 Q6600 או שפשוט עדיף להמשיך ולהתלבט בין ה-Q9450 ל-Q8500 (או שזה Q8400)? שוב, ללא כל התייסחות למחיר!
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה להתאים לוח אם למעבד i7 920 ול6GB זכרונות עם אופציה להרחבה ל12GB בעתיד ,ראיתי את הלוחות של ASUS אבל הם קצת יקרים...
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מחשב פשוט. Dual-Core E5300 עם SSD, הוא עושה הכל אבל מרגיש כבר איטי ומעצבן הייתי רוצה לשדרג. יש משהו שאני יכול לחסוך כאן או שאני פשוט צריך לקנות מחשב חדש לגמרי ? . מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920x1080 …
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצות ללוח אם בעל כרטיס מסך מובנה לתמיכה בסרטי FULL_HD , למעבד אינטל (E7400), DDR2 . עד 700 שח . האם כדאי לי לחשוב על כיוון של כרטיס מסך בנפרד ולוח זול יותר שיתנו תוצאות טובות יותר ? תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מסתמן כי AMD בחרו לשווק את אחרון המעבדים בסדרת ה X2 שלהם ה 6400+ תחת השם Black Edition. זה אמור לבדל אותו מהסדרה ולתת לו יחוד מסוים. המעבד הוצג באירוע ביפן (Akiba) וישווק החל מה 20 באוגוסט כולל מלאי זמין בחנויות . המחיר עדיין לא נקבע. מקור: ידיעה מתורגמת מיפנית tcmagazine
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי בקישור פרטים על הלוח אם שברשותי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=xIQsDaYqaKM8aoNT אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב (כרגע ג'יגה אחד). איזה כדאי לי לקנות ? תודה, ניצן
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום וחג שמח חשוב לי לדעת את ההבדלים בינהם והאם הם מתאימים לאוברקלוק בינוני, ASUS P5QL PRO P43 Chipset ASUS P5QSE P45 GIGABYTE GA-P43 -DS3
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה הלוח אם הכי טוב בתקציב של 600-650 שקל מותאם לקונרו..?? הלוח לשימוש כללי בלי OC עדיפות למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32 BIT ו4 ג'יגבייט ראם . עכשיו אני לא יודע איזה נתונים צריך להזין כאן כי כל פעם המחשב מגיע ל50%-60% בזיכרון הפיזי. תמונה: איזה נתונים צריך להזין בתמונה למה נראה לי שזה לא כ"כ הגיוני מה שמופיע (תביאו לי נתונים שמתאמים למערכת ההפעלה שלי ולזיכרון הראם,מכיוון שכל המדריך הם של 512-1 ג'יגבייט ראם)
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג לוחות כאלו בארץ? אני זוכר שלפני כמה זמן ראיתי כאלו בפלונטר, אבל נדמה שהם נעלמו מרשימת הלוחות למכירה שלהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי היום Freezer Pro Rev 2 בשביל להחליף את הקירור הגנרי של המעבד. המעבד שלי הוא מדגם :amd phenom x4 9500 שמתי לב, שכאשר הורדתי את המערכת קירור הנוכחית, שה"ריבוע" של המעבד שלי יותר גדול מה"ריבוע" שיש למערכת קירור של פריזר. כלומר - במידה והייתי מרכיב את ה Freezer על המעבד שלי, הוא היה מכסה רק 70 אחוז ככה מהמעבד... זה בסדר? זה אמור להיות ככה? כי למיטב הבנתי ה Socket של המעבד שלי הוא AM2 וה Freezer הספציפי הזה אמור לתמוך במעבד הזה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול מה אתם אומרים על הלוח אם הזה GA-MA785GMT-UD2H האם הוא טוב ?? דבר שני האם הלוח אם תומך ב CrossFire? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לצרכי אוברקלוק ויציבות אני בעל זכרון DDR וזה מיועד לסוקט 478 Pentium® 4 processors Socket 478 supports 533 MHz FSB+ Intel 845PE Chipset + ICH 4 2 PC2700 DDR SDRAM modules for Maximum 2 GB memory 5 PCI slots - 1 AGP (AGP 4X 1.5V graphics card only) 1 Floppy drive controller - 2 serial ports - 1 parallel port 2 standard IDE ports for ATA-100, backwards compatible with ATA-33/66 4 USB 2.0 ports of which 2 are optional Onboard sound, 6 channel Supports Digital SPDIF Standard ATX format Post port onboard (Diagnostic LED system) אם למישהו יש הצעות בסביבות המחיר הזה שלא יעז לא להגיב ! :AR15:
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי הלך לי הלוח, מעבד socket 487 זיכרון ddr 400 זה משנה איזה chipset הלוח שאני יקנה במקומו ? (אני מתקין וינדוס מחדש בכל מקרה) ואיך הלוחות של asrock ?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כמה חיבורי IDE יש בלוח הזה של ג'יגה בייט? והאם אתם חושבים שיש בעיית התחממות בלוחות של ג'יגהבייט ובלוח הזה ספציפית? תודה.
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. זכרון: האם עדיפות משמעותית ל- kingstone המפורט או OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision (הבדל של כ 200 שח במחיר) במפרט שמימין ? מיועד לGAMER "בינוני", הרבה חלונות פתוחים עם יישומי אופיס ווידאו במקביל וכן רצון לקנות מחשב למספר שנים. אשמח לתגובותיכם. סופ"ש נעים
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם DDR רגיל עם תזמונים מאוד נמוכים יותר מהיר מ DDR2 שמעתי את זה בכמה מקומות ..
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של המעבדים הללו??, איזה מעבד משניהם אתם מציעים לקנות??
-
- 11 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי והוא עדיין מצויין... רציתי לדעת מה כדאי לשדרג כדי שהוא יעבוד מצויין גם אחרי שאני יתקין עליו את הויסטה עדיף זיכרונות דבר ראשון והשאלה אם זה יספיק וכמה זכרון להוסיף
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מעבדי Ice Lake מודרניים עם חיבורים מודרניים מצפים לכם בדור החדש של הטאבלט המתקדם - שבוחר לשמור על העיצוב המוכר שלו מהשנים הקודמות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי עכשיו באתר Tom's Hardware Guide שהצ'יפסט החדש 655 של SIS לא כזה מלהיב בכלל ויש לא בעיית תאימות עם זיכרונות ובשורה התחתונה הם לא ממלצים לרוץ ולקנות לוחות עם הצ'יפסט הזה. הם טוענים שיש לו פוטנציאל אבל הוא עדיין לא מספיק בשל. SIS הכתבה על הצ'יפסט 655 של
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום האם ביטול טכנלוגיית הHT במעבד פריסקוט 3.2 תניב תוצאות טובות יותר במשחקים ? או בכל דבר אחר אשר לא צורך MULTI TASKING ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש.... בעיקרון E8400 ו2GB DDR2 800 וכרטיס מסך 8800GTS 512 הבעייה העיקרית היא לגבי לוח האם אני מאד מתלבט בין לוח כל שהוא של X38 לבין לוח 750i מישהו יודע אם יש הבדל משמעותי ביניהם או סיבה אחרת לבחור אחד מהם (יש גם קרוב ל300 ש"ח הבדל ביניהם)? לינק ללוח 750 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=627 תודה
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לעבודה בוורד+אינטרנט+ג'אווה+סרטים, אך חשוב שלא יהיה איטי. הוא גם ישמש למשחקים פשוטים וישנים יחסית כמו סימס 2 וקאונטר סטרייק. מה שחשבתי עליו זה מעבד AMD כי במחיר הזה נראה לי שהיחס עלות ביצועים נוטה לכיוון AMD. לוח אם משולב עם כרטיס מסך, ראיתי כמה לוחות מעניינים של אסוס שמשולבים עם Geforce 6100 וכדומה נראה לי שהכרטיס גם יספיק לשימושים של המחשב. זיכרון 512 מגה יספיק כרגע ותמיד אפשר להוסיף.
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לראות ביצעוים של מעבדים והשאלה שלי אם יש אתר שאפשר לראות ביצעוי מעבדים למשל במשחקים ובכל מיני דברים ..
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-