עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה בבקשה שתביאו לי את הלוח אם הכי טוב שאפשר לקנות בארץ ל amd(64bit)ולאינטל nforce2 או nforce3 או לא יודע מה העיקר שיהיה הכי טוב להכול! תודה מראש אם אתם יכולים לתמוך את רעיונתיכם עם מאמרים או משהו כזה זה יהיה טוב עוד פעם תודה! לא איכפת לי המחיר ועד משהו מה עדיף: זיכרונות 500mhz בתזמונים גבוהים או זיכרונות 400mhz בתזמונים נמוכים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. אהלן אנשים, קיבלתי מחשב שאני אמור להתקין עליו האקינטוש. המפרט: לוח: GIGABYTE X58 : GA-X58-UD5 מעבד: i7 920 CPU קרור מעבד: Zalman CNPS9500 92mm for 1366 I7 CPU Cooler כרטיס גרפי: GTX285 2GB OC מארז: Zalman GS1000 No P/S ATX Titanium Case המאוורר תקוע על מקסימום כל הזמן - משלב ההדלקה - בתוך הביוס ובמערכת הפעלה. לא משנה מה אני משנה - FAIL PROOF DEFAULTS ניסיתי לשנות fan control to enabled מה שגם ככה היה הבררת מחדל ניסיתי לשחק לשנות: control method in the bios to "Auto" (default), "Voltage" or "PWM" לא עזר האם משהו נתקל בזה כרגע אני מריץ את גרסת הביוס הכי עדכנית BIOS F7 binary update אולי לנסות לחזור לביוס קודם? מה עוד אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  3. עד כמה שידוע לי, הסימון "K" במעבדי הסנדי מציין מכפלה פתוחה, כאמור - ניתן להעלות את המכפלה של המעבד ללא הגבלה, זה גם מה שעושה את המעבדים האלו לכ"כ טובים לאוברקלוק ובנוסף גם יקרים. (תקנו אותי במידה ואני טועה). לאן אוכל להגיע גם אם אין לי מעבד עם סיומת K?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by bears,

באוברקלוק ובכלל יש הבדל?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  5. היי, ראיתי שאפשר לבצע סוג של CROSSFIRE בלוחות הנ"ל, מתאים גם ל NVIDIA או רק מבית ATI? תודה.

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  6. http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278 תנו לי תגובות עליו והאם יש אחד טוב ממנו באותו מחיר בערך של חברת ג'יגהבייט כי אני צריך לקנות לוח אם

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by Pc_freak,

אני צריך Usb 3 sata 3 ושהיה טוב ל Oc אני קונה מKsp

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. החברה של הזיכרון היא ceon או xeon אני לא ממש יודע איך רושמים את זה אבל אני חושב שזה הראשון (ceon). הזיכרון הוא 512MB DDR400 PC3200 אם מישהו יכול להביא לי פרטים על הזיכרון זה מאוד יעזור לי(כל פרט יתקבל:תזמונים ואיך הוא?)!!! ד"א זה דחוף!!!!!!! תודה מראש לכל העוזרים!! נ.ב בבקשה מכם אל תגיבו תגובות בסגנון הזה : "אני לא מכיר את הזיכרון הזה" או משהו כזה. ושוב תודה Ratzabi עריכה:---------------------------- אם הכותרת נראת לכם לא עניינית או משהו כזה אז תגידו לי ואני אשנה זאת בהקדם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Gigabyte GA-EP45-UD3 Gigabyte GA-EP45-UD3L Gigabyte GA-EP45-UD3LR וגם מדוע?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. ב NF7 יש ??

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by daniel1saida,

שלום יש לי כמה שאלות(סליחה על הבורות) ואם זה לא הפורום הנכון תעבירו 1) מה עושים הBITIM במעבד ? 2)אם מהירות הFSb של המעבד היא 1300 ארי אני משתמר ב800 MGz בזיכרון אז מה זה משנה 3) אך למשל בכתבה של ה לוח החדש של הסוס(58X) יש לו פס של GB 6.7 ורוחב פס של 26 GB 4)מה זה מעבדי זרימה ? 5)מה זה משנה החברה של הזיכרונות במלה יש החריות לכול החיים וכולם אותו דבר לא ? 6)למה ב DDR חשוב לקחת 2.5 cL (ראיתי באיזה פורום) וב DDR2 צריך 5 cL (אני יודע מה זה) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  12. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1197

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. Started by Unavoidable Encounter,

טוב בקיצור אני צריך עזרה לבחור מעבד שיהיה יציב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות ופשוט שיהיה מחשב יציב וחזק ואני צריך שהוא ישרוד לכמה שנים לפחות איזה 3 ולא יהיה דפוק ביחס למשחקים והתוכנות שיהיו אז תודה! נ.ב. עכשיו יש לי INTEL PENTIUM 4 2.87HT (ככה אמרו לי שזה HT אין לי מושג מה זה..) אז מן הסתם אני רוצה שהמעבד החדש יהיה יותר טוב.. תודה!

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by SomeoneUknow,

טוב אז ככה לפני יום יומיים אני חושב יצא מעבד E5200 עכשיו הוא פועל ב800MHZ BUS ככה שלא צריך להפריד בלוח אם ל1333 ומעלה הוא 45NM מהירות של 2.53 ומכפלה של 12.5 @!#@ זה מטורף הוא פועל בFSB של 200 איזה פוטנציאל OC אדיר יש למעבד הזה והמחיר כל כך זול שזה מדהים 400 שקל מקסימום ( יש חנויות ב350) sSpec Number: SLAY7 CPU Speed: 2.5 GHz PCG: 06 Bus Speed: 800 MHz Bus/Core Ratio: 12.5 L2 Cache Size: 2 MB L2 Cache Speed: 2.5 GHz Package Type: LGA775 Manufacturing Technology: 45 nm Core Stepping: M0 CPUID String: 10676h Thermal Design Power: 65W Thermal Specification: 74.1°C VID Voltage Range: 0.85V 1.3625V שווה לי לקנות אותו ? ד"א הרגע ראיתי משהו בSpecs הVID וולטג' זאת אומרת מתח…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  15. משפחת ה-Core של הדור התשיעי נמצאת על המדפים כבר כמה חודשים במחירים גבוהים למדי - ועתה נראה כי יהיה פוטנציאל לקבלת עלויות קורצות מעט יותר תודות לדגמים ראשונים מסוגם בהם הליבות הגראפיות המובנות אינן פעילות לכתבה

16. Started by Ancient1,

הלדים מראים קוד שגיאה CF שמשמעו שהקריאה/כתיבה לBIOS לא תקינה. ניקיתי את הלוח ו"לא זז הרברס" מחפש בעל לוח כזה עם נסיון ב HOT FLASH לצ'יפ כזה ) צריך לדעת להוציא ( יש לי נסיון בפרוצדורה אבל הלוח האחר שייך לבעליו ... רצוי איזור חיפה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  17. שלום, אני מעונין לשדרג את הזכרונות (המעפנים) שלי לזכרונות איכותיים יותר למטרת אוברקלוק, ואני צריך המלצות. אני מתלבט בין 800MHz ו CL4 לבין 1066MHz עם CL5 (כמובן שבשניהם מפזרי חום). הנה הדגמים שעליהם חשבתי, אשמח לקבל עוד המלצות והשוואות. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6587 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4085 תודה.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  18. דגם ה-MasterAir החדש מיועד להתמודד בכבוד גם עם דגמי ה-Threadripper האימתניים ביותר בשיטות קונבנציונליות, ללא שימוש בנוזל לכתבה

19. Started by rbu99fm,

אני יודע ששאלו את השאלה... אבל אני קונה מעבד Intel p.4 3 ghz 800 fsb ורציתי לדעת מה עדיף הנורטווד אוו הפרסקוט???? (השימוש שלי הוא מישחקים) תודה...

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by raz002,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב פשוט יחסית במחיר של 2000 שקל עם 4 ליבות מKSP. רציתי לשאול איזו חברה של לוחות אם נחשבת יותר אמינה - אסוס או ג'יגבייט?

21. חבר של אחי נתן לו זיכרונות למחשב ,שנלקח ממחשב אחר.. איך אני בודק אם הם DDR\SDR ? אם אני יחבר למחשב שלי עלול לקרות לו משהו במידה והזיכרון הוא ddr? ד.א יש עליהם מספר סידורי במדבקה..זה עוזר במשהו ?

22. אהלן, בסוף החלפתי ללוח אם של gigabyte 990xa-ud3 והחלפתי את הזיכרונות ל-ddr3 4GB כשאני מעלה את המחשב,המערכת לא עולה. התקנתי את הוינדוס על HD אחר והמחשב עלה.

23. קניתי מחשב חדש , ומהיום הראשון התחילו הבעיות הכרטיס רשת לא מצליח לקבל כתובת תקינה , אני עובד עם ראוטר של D-LINK 624 ומודם בי פוקוס 270... על כל מחשב אחר וכרטיס רשת אחר הכל עובד טוב (אני עכשיו מחובר מכרטיס רשת אחר על אותו מחשב (לקחתי מהמחשב הישן)). ניסיתי הכל , ניסיתי לחבר רק את הראוטר , רק את המודם , לאפס , להתקין מחדש את הווינדוס , להתקין מחדש את הדרייברים, הגיע הטכנאי של החברה (קניתי מTMS) הוא גם ניסה הכל ולא הצליח . היום החלפתי את הלוח אם הלכתי למעבדה והחליפו לי , במעבדה חיברנו ראינו שהכל עובד... חזרתי הביתה אני מחבר ושוב אותה בעיה הכרטיס רשת מושך כותבת apipa 169.254.X.X אני לא יודע מה לעשות , ניסיתי שוב להתקין דרייברים הורדתי חדשים, שום דבר פשוט לא עוזר... אני ממש…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by Impreza,

יש ברשותי מעבד פנטיום 3 סלוט 1 500 מגה הרץ, ונדפק לי או הלוח או המעבד, אין לי מושג מה אז פרקתי את ההיטסינק שעל המעבד וראיתי את הריבוע הכחול הזה (לא ידעתי שזה הליבה ) מה קורה אם נגבתי אותו עם החולצה ונגעתי בו? הוא נהרס?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים