עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by daniel1saida,

שלום יש לי כמה שאלות(סליחה על הבורות) ואם זה לא הפורום הנכון תעבירו 1) מה עושים הBITIM במעבד ? 2)אם מהירות הFSb של המעבד היא 1300 ארי אני משתמר ב800 MGz בזיכרון אז מה זה משנה 3) אך למשל בכתבה של ה לוח החדש של הסוס(58X) יש לו פס של GB 6.7 ורוחב פס של 26 GB 4)מה זה מעבדי זרימה ? 5)מה זה משנה החברה של הזיכרונות במלה יש החריות לכול החיים וכולם אותו דבר לא ? 6)למה ב DDR חשוב לקחת 2.5 cL (ראיתי באיזה פורום) וב DDR2 צריך 5 cL (אני יודע מה זה) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1197

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. Started by Unavoidable Encounter,

טוב בקיצור אני צריך עזרה לבחור מעבד שיהיה יציב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות ופשוט שיהיה מחשב יציב וחזק ואני צריך שהוא ישרוד לכמה שנים לפחות איזה 3 ולא יהיה דפוק ביחס למשחקים והתוכנות שיהיו אז תודה! נ.ב. עכשיו יש לי INTEL PENTIUM 4 2.87HT (ככה אמרו לי שזה HT אין לי מושג מה זה..) אז מן הסתם אני רוצה שהמעבד החדש יהיה יותר טוב.. תודה!

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by SomeoneUknow,

טוב אז ככה לפני יום יומיים אני חושב יצא מעבד E5200 עכשיו הוא פועל ב800MHZ BUS ככה שלא צריך להפריד בלוח אם ל1333 ומעלה הוא 45NM מהירות של 2.53 ומכפלה של 12.5 @!#@ זה מטורף הוא פועל בFSB של 200 איזה פוטנציאל OC אדיר יש למעבד הזה והמחיר כל כך זול שזה מדהים 400 שקל מקסימום ( יש חנויות ב350) sSpec Number: SLAY7 CPU Speed: 2.5 GHz PCG: 06 Bus Speed: 800 MHz Bus/Core Ratio: 12.5 L2 Cache Size: 2 MB L2 Cache Speed: 2.5 GHz Package Type: LGA775 Manufacturing Technology: 45 nm Core Stepping: M0 CPUID String: 10676h Thermal Design Power: 65W Thermal Specification: 74.1°C VID Voltage Range: 0.85V 1.3625V שווה לי לקנות אותו ? ד"א הרגע ראיתי משהו בSpecs הVID וולטג' זאת אומרת מתח…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. משפחת ה-Core של הדור התשיעי נמצאת על המדפים כבר כמה חודשים במחירים גבוהים למדי - ועתה נראה כי יהיה פוטנציאל לקבלת עלויות קורצות מעט יותר תודות לדגמים ראשונים מסוגם בהם הליבות הגראפיות המובנות אינן פעילות לכתבה

6. Started by Ancient1,

הלדים מראים קוד שגיאה CF שמשמעו שהקריאה/כתיבה לBIOS לא תקינה. ניקיתי את הלוח ו"לא זז הרברס" מחפש בעל לוח כזה עם נסיון ב HOT FLASH לצ'יפ כזה ) צריך לדעת להוציא ( יש לי נסיון בפרוצדורה אבל הלוח האחר שייך לבעליו ... רצוי איזור חיפה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  7. שלום, אני מעונין לשדרג את הזכרונות (המעפנים) שלי לזכרונות איכותיים יותר למטרת אוברקלוק, ואני צריך המלצות. אני מתלבט בין 800MHz ו CL4 לבין 1066MHz עם CL5 (כמובן שבשניהם מפזרי חום). הנה הדגמים שעליהם חשבתי, אשמח לקבל עוד המלצות והשוואות. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6587 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4085 תודה.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  8. דגם ה-MasterAir החדש מיועד להתמודד בכבוד גם עם דגמי ה-Threadripper האימתניים ביותר בשיטות קונבנציונליות, ללא שימוש בנוזל לכתבה

9. Started by rbu99fm,

אני יודע ששאלו את השאלה... אבל אני קונה מעבד Intel p.4 3 ghz 800 fsb ורציתי לדעת מה עדיף הנורטווד אוו הפרסקוט???? (השימוש שלי הוא מישחקים) תודה...

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by raz002,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב פשוט יחסית במחיר של 2000 שקל עם 4 ליבות מKSP. רציתי לשאול איזו חברה של לוחות אם נחשבת יותר אמינה - אסוס או ג'יגבייט?

11. חבר של אחי נתן לו זיכרונות למחשב ,שנלקח ממחשב אחר.. איך אני בודק אם הם DDR\SDR ? אם אני יחבר למחשב שלי עלול לקרות לו משהו במידה והזיכרון הוא ddr? ד.א יש עליהם מספר סידורי במדבקה..זה עוזר במשהו ?

12. אהלן, בסוף החלפתי ללוח אם של gigabyte 990xa-ud3 והחלפתי את הזיכרונות ל-ddr3 4GB כשאני מעלה את המחשב,המערכת לא עולה. התקנתי את הוינדוס על HD אחר והמחשב עלה.

13. קניתי מחשב חדש , ומהיום הראשון התחילו הבעיות הכרטיס רשת לא מצליח לקבל כתובת תקינה , אני עובד עם ראוטר של D-LINK 624 ומודם בי פוקוס 270... על כל מחשב אחר וכרטיס רשת אחר הכל עובד טוב (אני עכשיו מחובר מכרטיס רשת אחר על אותו מחשב (לקחתי מהמחשב הישן)). ניסיתי הכל , ניסיתי לחבר רק את הראוטר , רק את המודם , לאפס , להתקין מחדש את הווינדוס , להתקין מחדש את הדרייברים, הגיע הטכנאי של החברה (קניתי מTMS) הוא גם ניסה הכל ולא הצליח . היום החלפתי את הלוח אם הלכתי למעבדה והחליפו לי , במעבדה חיברנו ראינו שהכל עובד... חזרתי הביתה אני מחבר ושוב אותה בעיה הכרטיס רשת מושך כותבת apipa 169.254.X.X אני לא יודע מה לעשות , ניסיתי שוב להתקין דרייברים הורדתי חדשים, שום דבר פשוט לא עוזר... אני ממש…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by Impreza,

יש ברשותי מעבד פנטיום 3 סלוט 1 500 מגה הרץ, ונדפק לי או הלוח או המעבד, אין לי מושג מה אז פרקתי את ההיטסינק שעל המעבד וראיתי את הריבוע הכחול הזה (לא ידעתי שזה הליבה ) מה קורה אם נגבתי אותו עם החולצה ונגעתי בו? הוא נהרס?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  15. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות בארץ את לוח האם: ASRock 990FX Extreme3? תודה לעוזרים..

16. Started by harel1,

קניתי מחשב חדש, עם מעבד razen 3700x המעולה, השאלה שלי היא כזאת, צימתי סרטון ואני רוצה לשנות לו את הפורמט בתוכנה HandBrake אבל ראיתי שכשאני מתחיל תהליך של שינוי פורמט סרטון, המעבד שלי מגיע למאה אחזו, ואני מפחד שיקרה לו משהו, כי זה ארבעים דקות של שינוי פורמט, והמעבד מגיע מאה אחוז כל הזמן, האם יש לי סיבה לדאוג, או שאני יכול לעשות אתזה? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לוח הכי אמין ונוח שיש במחיר הגיוני. רצוי גם עם כרטיס רשת 1G וכרטיס קול 5.1 על הלוח.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by Lioriii,

האם כדאי לעשות עידכון ביוס ואם כן כיצד? ואם אני רוצה לאפס אותו מחדש איך אני עושה זאת???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by F430,

בקיצור אני שומע ציפצוף אחד ארוך יחסית ושניי צפצופים אחריו מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by Tuniqt,

אהלן. אני צריך להחליף לוח אם ומעבד. אני כבר לא מבין בזה מאחר שעברו 10 שנים מאז קניית המחשב, עם זאת הכרטיס מסך יחסית חדש (gtx 1060 6gb). הומלץ לי על רייזון 5 3600 am4 box עם לוח אם b450 Aurora elite. וזכרונות קרוסהיר 3200 cl 16 8×2gb ומאוורר למעבד. רציתי לדעת האם זה התוצר הכי חזק לסכום הזה (1800) בשביל משחקי fps ותוכנות עריכה. תודה רבה, שבת שלום ובריאות איתנה לכולם.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  21. אמור להיות לפחות לוח אחד כזה מסידרת Z68 , איזה דגם זה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני כל הזמן רואה את זה ואני לא מבין מה ההבדל...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by igal_nazar,

שני המעבדי הם כמובן מעבדים למחשבים ניידים. ידוע לי שה T7300 הוא מעבד סנטה רוזה, אך לגבי ה T7250 לא ידוע לי דבר. אם כן מי מבין השניים חזק יותר? תודה מראש יגאל

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  24. Started by DownLoad_Master,

זה משנה אם אני אקח CL5 או CL4? יהיה הבדל? אני מתכנן OC אם זה משנה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.