מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
האם נפלה טעות וזה תוייג כמאמר במקום חדשה ? מלבד תיאור יבש של מה המעבד מכיל, אין התייחסות לביקורות, השוואת ביצועים וכו'. או שסתם נחתכו כל העמודים אחרי הראשון ? http://hwzone.co.il/articles/shanghai_launch/
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי לוח Asus K8n-dl ,אבל ספק הכוח לא מתאים ? בנוסף ל 24 פינים מהספק ללוח יש עוד חיבור חשמל בלוח של 8 פינים, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות ספק מתאים ?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
כנסו לנועה (www.noacomp.co.il) ותרשמו בחיפוש AM2 וזה ימצא לכם את הלוחות והמעבדים...
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן מי יכול להמליץ לי על קיט 2GB בתדירות 667 (רצוי 800... שיהיה לקונרו) DUAL CHANNEL במחיר טוב?
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קיבלתי AMD 64 3500 ואני צריך להחליף לוח חשוב שיהיה: 1) AGP 2) תמיכה בDUAL המפרט שלי כרגע מופיע בחתימה.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש שהמחשב שלי קצת מקרטע, במיוחד כשאני מבצע מספר משימות במקביל, ובמשחקים. השאלה שלי היא כך: יש לי מספר אפיקים שאני יכול להשקיע על מנת לשפר את המחשב אבל כפי שראיתם בכותרת, יש לי תקציב כנראה רק לאחד מהם. 1. שיפור הקירור - כרגע יש לי את הFreezer 64Pro ללא OC. הסיבה שעדיין לא עשיתי OC היא משום שאני לא כל כך מבין בזה ולא היה לי כוח להתעסק עם זה. אם אני יעשה זאת, זה יהיה רק עם AMD OverDrive שמבצע זאת אוטומטית. 2. החלפת מעבד - אם תסתכלו במפרט שלי תראו שיש לי AMD 5000 ולוח אם שתומך בAM2+, אולי שווה לי להשקיע במעבד חדש? רק צריך לקחת בחשבון שאני צריך גם משחה טרמית בשביל הקירור. 3. הוספת זיכרון - יש לי 2GB עם מערכת הפעלה WIN7 32bit 4. שדרוג כרטיס מסך -…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חשבתי על זה קצת.. ואינטל משתמשים בQDR לעומת הDDR של AMD.... איפה רואים את השיפורים? כי טכנית זה צריך לתת עיתרון גדול מאוד לאינטל.. במיוחד בבאס החדש של ה200.. אינטל 800 AMD: 400.... אז למי שיש תשובה... PLZ :saint:
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הביצועים שלהם גרועים או מה? והאם הם יכולים להיות בכל לוח אם של מחשב חדש...
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.pcstats.com/NewsView.cfm?NewsID=59454
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
טוב זה המפרט שלי: amd 64bit 3200+ venice k8nsc agp leadtek 7600gt agp a-data 512mb ddr400 cl2.5 אני רוצה עוד זיכרון והיחיד של A-DATA שמצאתי זה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5756 וזה בCL3 זה יתאים לי ולא יעשה בעיות בדואל צ'אנל
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן חברים תעזרו לי בבקשה לעשות סדר בבלדן לגבי הנתונים של הזכרונות. מה זה CL2 CL2.5 CL4? תזמונים: איך התזמונים משפיעים על הביצועים? איך לפרש את : 2-2-2-5 למשל? (מה כל אחד מן המספרים אומר?) תודה רבה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי במחשב חיבורים מאוחרה וחיבורים מקדימה של הרמקולים והמיקרופון ומקדימה זה לא עובד ואני רוצה שזה יעבוד מקדימה.... איך אני מעביר את זה שזה יעבוד?(לוח: asus a8n-sli) תודה!
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כרגע יש לי 965P-S3 עם E6550 ו 8800GT אני עם אוברקלוק למעבד על 3.15 רציתי לדעת אם החלפת לוח תעזור לי לתוספת ביצועים? יש לי תקציב של בערך 600 לאחד חדש אבל חייב את הדברים הבאים: עדיף שתהיה אופציה ל RAID כמה שיותר חיבורי USB 2.0(עדיפות לשמונה) לפחות שלושה חיבורים למאוורר כרטיס קול מובנה כמה שיותר איכותי שיאפשר אוברקלוק כמובן שישפר בכמה שיותר מהלוח הנוכחי שלי שיעלה כמה שפחות בלי חריגה...
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה הלוח אם הכי טוב בתקציב של 600-650 שקל מותאם לקונרו..?? הלוח לשימוש כללי בלי OC עדיפות למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי 2 אבל הכרטיס מסך לוקח את כול המקום של השני אז ככה שנשאר לי1 עכשיו אני צריך עוד איזה חיבור 1 לפחות של PCI אפשר לעשות משהו בנידון ? או שרק לוח חדש כי הלוח הזה חדש .. יש דבר כזה אולי PCI חיצוני ? או משהו בסגנון ?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי: Gigabyte 7vtxe AMD Athlon XP 1600+ ATI Radeon 9600 Pro בשלב זה אני רוצה להחליף את המעבד בעיקר בגלל שהוא לא מנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך במשחקים כמו AA ו-DOOM3. השאלה שלי להתחלה-האם אני חייב להחליף גם את הלוח אם ?
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחיר 5600 670 ש"ח עם מאוורר מחיר 5200 606 ש"ח עם מאוורר חשבתי לקנות את ה5600 בשביל הביצועים אבל התבעסתי לשמוע שזה 89w ואין אחרת. בכל מקרה אני לא מתכנן אוברקלוק האם שווה להוסיף 70 ש"ח ל 5600 אפילו שהוא 89w או לקחת את ה5200 וזהו . והאם הקירור סטוק מספיק למעבד 89w ?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את ההבדלים בין הלוח GA-EP45-DS4 לבין GA-EP45-DS5 ולא ממש מצליח למצוא. כנראה אני עיוור. מישהו יוכל לעזור לי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני לא מתמצא בחומרה החדשה בשוק כי לא התעניינתי בזה כמה שנים ועכשיו בדרך למחשב הבא אני בודק שוב את השוק אז ככה... amd phenum tripple core 9550 לדוגמא משתווה לCore 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB ? ואם יש הבדל ליעוד של המעבדים. אז מה עדיף למשחקים בHIGH DEFINITION?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. למרות כל מה שקראתי שלפיו ההבדל (הנובע מבדיקות ומבחנים כיום) בין CACHE של 4MB לCACHE של 2MB הוא לא גדול. יחד עם זאת, המעבדים שיש לנו כיום בשוק המשלבים 4MB CACHE מהירים יותר מאלו המכילים 2MB CACHE ככה שלא ממש ניתן לערוך בינהם השוואה שווה והוגנת (למשל הE6300 או E6400 אל מול הE6600) השאלה שלי היא, עד כמה לדעתכם יוסיפו וישפיעו 4MB CACHE לעומת 2MB במעבדים העתידים לצאת עוד כמה חודשים במקום הE6300 והE6400? האם יהיו לכך השפעות על אופן ריצתה של הWINDOWS VISTA? כבר היום למערכת הזאת יש דרישות לא קטנות אם רוצים להנות מהממשק הגרפי המתקדם שלה. אז האם עוד קצת CACHE ישפיע הרבה, תחת אותה מהירות שעון? כי עם הVISTA ברקע נותר פחות מקום לתוכנות אחרות, לא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם ההבדל הוא משמעותי בין שתי כרטיסי הזיכרון הללו? 512mb PC3200 - Samsung Original 333mhz DDR 512mb PC2700 - Samsung Original 333mhz DDR
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב, יש לחבר שלי Pentium 4 2.4A, והוא צריך לוח אם חדש, הציעו לו לקחת את הלוח הזה: ASUS P4S8X-MX זה טוב? אבל הוא יכול לבחור איזה לוח אם שבא לו, שכמובן מתאים למעבד שלו.. אני יודע שצריך לקחת לוח שמתאים לסוקט שלו, מישהו יכול להציע איזה לוח לקנות? או איזה סוקט יש לו? איך בודקים את זה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי את המעבד Q6600 עם GHZ 3.0 קניתי את המחשב מחברת TMS והם עשו לי OC. הכל היה יפה עד שסתם בדקתי את המחשב וגיליתי שהוא צנח ל 1.6 GHZ ??? פחות מהמינימום??? תמונה: http://i37.tinypic.com/14xzdk1.jpg מישהו יודע מה קרה ????
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כשבועיים ביקשתי עזרה בנוגע לזכרונות מתאימים ל-i5 ועפ"י רוב נאמר כאן כי מותר ורצוי להשתמש בזכרונות במתח 1.65 וולט ומטה. העבודות הן כי עפ"י אתר אינטל רשום במפורש שיש להשתמש בזכרונות במתח 1.5 וולט +- 5 אחוז משמע מקסימום 1.575 וולט. עובדה נוספת שנוגדת את העובדה הראשונה היא שבאתרים של חברות יצרני הזכרונות הגדולים (OCZ, Corsair, Kingston) מציעים זכרונות שמותאמים ל-i5 אך המתח שלהם נע בין 1.6-1.7 וולט. לפני שאני מוציא 5000 ש"ח או יותר על מחשב חשוב לי לא למהר ולקנות זיכרון שיכול להיות הרסני למחשב אז פניתי לאינטל בסוגייה זו והצגתי בפניהם לינקים לאתרים של יצרני הזכרונות וזאת התשובה שקיבלתי: Hello Dean, Thank you for contacting Intel Customer Support. As the manufac…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-