עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Screw_Master,

אז ככה , אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב שמתוכנן למשחקים ולאוברקלוק שיבוסס על THERMALTAKE BIG TYPHOON VX , חשבתי לבסס את מפרט על הלוח בכותרת , אבל עכשיו התגלו איתו בעיות התחממות של הצ'יפסט , מכייוון שאני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מאווררים , אני מבקש המלצה ללוח אם שייתן לי אוברקלוק טוב למעבד INTEL CORE 2 DOU E6300 או E6400 , בשילוב עם הזכרונות G.SKILL DDR II 800MHZ PC6400 CL-5 2GB DUAL CHANNEL KIT , ולא ייתחמם יותא מדיי אבל עדיין ייתן לי אוברקלוק יפה

• 12 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by go_go,

אני עומד להחליף את המחשב הנוכחי שלי בחדש ובמסגרת זאת,אני עורך בדיקה לרכישת לוח אם ומעבד (AMD כמובן). המעבד יהיה כנראה AMD 3500 בסוקט 939 .על לוח האם חשבתי לרכוש MSI K8N NEO2 PLATINUM אולם ראיתי באתר של MSI שיש כבר דגמים חדשים כגון K8N NEO4 PLATINUM ו-K8N DIAMOND. ידוע לי שהלוחות הנ"ל מחייבים אותי להחליף גם כרטיס מסך (PCI-E) . לעצם שאלתי,האם ניתן להשיג את הלוחות בארץ? האם כדאי לקנות את ה-NEO2 ולחסוך את רכישת כרטיס המסך? ההתלבטות היחדה שלי הינה, האם בעוד שנה אני יצטער שלא קניתי טכנולוגיה מתקדמת יותר ונשארתי מאחור? לפי החתימה שלי ניתן להבין שגם כיום יש לי מפרט מחשב שעומד יפה בסטנדרטים העכשווים. אשמח אם תעזרו לי בקבלת ההחלטה . בברכה go_go

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by muli90,

יש זיכרון 512 ואני לא ידע איזה חברה וכל הדברים האלה......ואני רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון של 512 רציתי לדעת אם אני יכול לפרק הזיכרון שיש לי עכשיו במחשב ללכת לחנות להגיד לו שיביא לי את אותו זיכרון בדיוק ואז לשים את מה שהיה לי ואת מה שקניתי ואז יהיה לי 1Gb זיכרון... אני יכול לעשות כזה דבר??? תודה ;)

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by yonib5,

אני רוצה לעשות שינויי חומרה במחשב ובתור התחלה חשבתי להחליף את הזיכרון עכשיו יש לי זיכרון 256מ"ב DDR-SDRAM בהספק של 133מגה הרץ של קינגסטון. ולוח אם של MSI מדגם 6533. חשבתי על הוספה של זיכרון נוסף על הלוח אם שלי שהוא תומך ב-2 זיכרונות אבל מישהו הציע לי שלא כדאי להוסיף על הזיכרון הישן זיכרון חדש מהסיבה שהוא לא יעבוד טוב והישן יעכב את החדש. השאלה שלי היא ככה: מה אתם אומרים על זה? ומה אתם מציעים לי?

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  5. במאפייני המערכת הווינדוס לא מזהה 1024MB אלה רק 256 מה ניתן לעשות עם הבעיה ?... העלתי דיסק עם livecd של לינוקס ושם זה זיהה את כל הזיכרון... ד"א ב cpu-z המערכת מזהה גם 1024

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by yirmi_opp,

אני הולך לקנות מחשב לצורך עבודה משרדית בלבד, הכוללת שימוש מסיבי ביישומי אופיס, סריקה של המון תמונות ומסמכים, אימיילים וכו'. לצורך ניהול ארכיון היסטורי מסויים. קיבלתי שתי הצעות למערכות מחשב מבוססות מעבד Pentium 4 2.8 Ghz HT 800 Fsb. שאלתי היא - האם כדאי ללכת על כונן קשיח בתקן s-ata? בהצעות שקיבלתי יש שני סוגי לוחות אם, הנה שני הדגמים: 1. MSI 6728 865 2. ABIT IC7 (875PE), DDR128b, HT 3. MSI 865PE - הבנתי שזה הלוח - http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433 אני מדגיש שהמחשב לא מיועד למשחקים, ככה שלא אכפת לי כרטיס קול על הלוח, רק חשוב שהמחשב יהיה יציב בצורה רצחנית! לא אוברקלוק ולא כלום. על מה עוד כדאי לשים לב כדי לבנות מערכת יציבה כמה שיו…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by barhanin,

PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL מעונין ליקנות אותם ורציתי חוות דעת שלכם האם שווים תמחיר ותאיכות או שעדיף ללכת על משהו יותר מוכר כמו סאמסונג או קינג סטון http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 תודה

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  8. אני קונה מחשב עוד לא החלטתי איזה מעבד אינטל עוד AMD אבל זה אחד מהשניים או שAMD 3000 החדש של ה64 ביט או פנטיום 4 3.0 עכשיו אני לא יודע עם שווה לקנות גיגה זיכרון שעולה לי 640 מKSP או 512 יענו מה אני ירגיש הבדל משמעותי ששוה לקנות אותו או שעדיף להשקיע תסכום הזה בחלק אחר?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות מחשב משחקים חזק עם Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=, עכשיו, אני צריך לדעת כמה המהירות CPU שלו. המעבד הזה מספיק טוב כדי להפעיל את המשחקים BioShock וCrysis?

10. Started by bezangeloo,

אני מחפש המלצה ללוח אם זול כמה שיותר, תקציב עליון 300₪. סוקט 775 (P4 3GHz). DDR1. AGP. SATA. תודה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by MasterGal,

שלום חבר'ה, כולכם או רובכם, ממליצים בחום לקנות מעבדי AMD ולא INTEL, אני לא מיושן וחושב שבגלל שלINTEL יש שיווק טוב יותר אז צריך לקנות אותם, אבל השאלה שלי היא פשוטה: למישהו מכל אותם ממליצים יש באמת מעבד AMD64 שמותקן אצלו במחשב ויכול להבטיח לי עמידות כמו מעבדי INTEL (ואל זה אין וויכוח - אחריות לכל החיים....) אשמח לקבל תשובות.... ???

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  12. הקיץ הגיע ואיתו גם המשחקים החדשים. כגיימר כבד אני לא מוכן להתפשר בהגדרות ולשם כך הקצבתי 1000 שח לשדרוג המחשב הקיים. אופציה אחת שחשבתי עליה היא לשדרג ללוח אם שיסחוב באס גבוה בשביל שאמשיך את האוברקלוק ‏לe8400 כי הוא מציג טמפרטורות מעולות. בנוסף שיתמוך בקרוספייר זה יהיה יתרון להוספת hd4890 עתידי. במסגרת שאר התקציב גם צריך זיכרונות שיסחבו את האוברקלוק כי כרגע יש לי משו גנרי. אופציה שניה היא למכור את המעבד ולהביא מרובע ליבה חזק ואעשה עליו oc. מה דעתכם? פתוח לעצות. אם אתם ממליצים על מוצר אז יש עדיפות לחנות במרכז ושיהיה במלאי ולא ימרחו אותי.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by GodMe,

האם הסדרה תתאים גם למחשבים ניידים??

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  14. המעבד שלי הוא E-6320 מעוניין להריץ וינדוס 7 למטרות אופיס וגלישה בעיקר, אבל גם משחק בPES11, אני צריך להתאים זיכרון של 2-3 גיגה ללוח ולא יודע מה כדאי כרגע יש זכרון 1 ג'יגה DDR2 ולוח אם שרוף. תודה לעוזרים אהה וחוץ מזה יש כרטיס מסך Geforce 210

15. מאיזה מהירות מתחיל הזכרונות של DDR3 ? שאני ידע להבדיל

16. Started by liav12,

יש לי פנטיום 4, לוח אם 850GB של אינטל תומך ארדיראם ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון. מצאתי ב KSP במציאון 256 אבל של 32 ביט וגם 1066 מגה הרץ ואני לא יודע אם הלוח שלי תומך בזה, כי הבאס שלי עד 400 והארדיראם הנוכחי שלי הוא 800 מגה הרץ, זה ישנה אם אני יוסיף זיכרון של 1066 מגה הרץ והם ירוצו באותם תדרים או שאני לא יכול בכלל להוסיף זיכרון כזה למחשב? ודרך אגב המציאון הזה זה מוצרים אחרי שימוש?

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  17. אז ככה...בעיקרון אני יעשה OC... חשבתי או על A-DATA 400MHZ או D-DATA VITESTA 500MHZ עכשיו...שמעתי שה400MHZ יכולים להגיע למשהו כמו 570-550... השאלה היא לאן ה500MHZ מגיעים??..יש מצב ל600MHZ?.? אני קונה מKSP...תודה...

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by AdidasEA,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט מה ליקנות DDR רגיל או DDR II??? \ אשמח אם תביאו לי את דעתכם ואיזה ביקורת משו שאני אבדוק מה ההבדלים... תודה רם

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  19. http://www.theinquirer.net/?article=13663 בהחלט מסקרן...

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by danik,

היי שגלשתי באתר של www.pch.co.il היו 2 סוגים לאותו מעבד שניהם 2500 אחד זה AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU NIS 583.81 השני: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU AMD recommended fan included NIS 635.37 מה ההבדל? *הבנתי שבשני הוא בא עם מאוורר... שאלה אם שווה?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by taotao,

יש לי פנטיום 3 800MHZ יש לי סטיק זיכרון של 128 ואני לא יודע איזה סוג הוא SDRAM RDRAM הכרטיס ש חברת LD ורשום עליו PC133 לפי מה שנראה לי הוא SDRAM מישהו יודע איזה סוג הוא?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by dR-TraNce,

ASUS P4P 800+Lan רציתי לדעת, על הלוח אם הזה יש כרטיס רשת 10\1000 יש עליו גם כרטיס קול נכון ? ואם יש עוד משהו ספרו ד"א הבנתי שזכרון של Kingstone הולך טוב עם ASUS.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by _xyz,

יש לי שני מודולי זיכרון. ה BIOS (וגם windows) מתעלמים מהמודול שנמצא ב slot השני. אם אני מחליף בין שני המודולים - הביוס שוב מתעלם מהמודול בslot השני (כלומר, הוא מכיר רק במודול שלפי ההחלפה הוא התעלם ממנו). לעומת זה, תוכנות כמו cpu-z מזהות את שני המודולים. פרטים (מתוך PC WIZARD) : הזיכרון: מצד אחד הוא מזהה מודול של 1024MB ומודול של 512MB, ומצד שני הוא כותב "A1 : empty". למה? General Information : A0 (RAS 1, RAS 2) : 1024 (Double Bank) A1 : Empty Information SPD EEPROM (A0) : Manufacturer : PDP Systems Part Number : PSD1G400 Serial Number : Unspecified Type : DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400] Size : 1024 MB (2 rows, 4 banks) Module Buffered : No Module …

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by Dj_CooL,

אני דיי חדש פא אבל יש לי כמה שאלות יש לי במחשב 2 גיגה רם ! ומעבד : q6600 עכשיו אני מבין שהוא לא ממש טוב לא טוב 4 ליבות חבל ויש לי ויסטה והכל סבבה .. יש לי שאלה שווה לי להחליף מעבד e 8400 ולקנות עוד 2 גיגה רם והמחשב לפני 8 חודשים קניתי אותו

• 6 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים