מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אנסה לסכם בקצרה, נכון, amd יותר זולים. ולגבי יכולת המהרה אני לא ידבר, כי רוב המשתמשים לא ממהירים. עכשיו, אם ניקח למשל מעבד אחד של pentium4 ואת המתחרה שלו מ amd נראה שהמעבד של amd יותר זול, לא בהבדל רצחני במיוחד.. אבל הוא גם פחות טוב! למשתמשים המבינים, אולי עדיף לקנות amd כי זה יותר זול והם יכולים להמהיר אותו כדי לקבל ביצועים יותר טובים. אבל לרוב המשתמשים, עדיף pentium 4. P4 2.4 533mhz יותר טוב מ +Athlon XP 2400 P4 3.0 ghz יותר טוב מ +Athlon XP 3000 ואפשר לראות את זה בשלושת השוואות המעבדים האחרונות ב toms hardware שלום וכל טוב.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ASUS P4P 800+Lan רציתי לדעת, על הלוח אם הזה יש כרטיס רשת 10\1000 יש עליו גם כרטיס קול נכון ? ואם יש עוד משהו ספרו ד"א הבנתי שזכרון של Kingstone הולך טוב עם ASUS.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת מתי יירדו המחירים של המעבדים החדשים של AMD שעובדשים ב 64ביט. אני רוצה לקנות מחשב חדש בעוד חודשיים שלושה ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם עד אז או עוד כמה זמן תיהיה ירידת מחירים של המעבדים ולוחות האם המתאימים. תודה, יובל
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב! הום נכנסתי לאתר http://www.isramods.net/isramods/ וקראתי שם שמצאו דרך לפתוח את המכפלה: הנה עוד כמה לינקים: http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=&threadid=283956 http://www.overclockers.ru/news/newsitem.shtml?category=1&id=1072762712 http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=35;t=003859;p=1 http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=&threadid=281060 בבעלותי בארטון של שבוע 42 (נעול) רציתי לדעת מה בדיוק צריך לעשות כדי לפתוח את המכפלה. מה זה יתן והאם אני יכול לשנות את המכפיל ל12 והאם מותר לעשות את זה בכלל? תודה מראש! אם כבר יש תרד כזה אני מצטער.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
בהוראות של הלוח אם שלי רשום שהFSB הוא 400. כיצד ייתכן שבביוס, בשורה ההיא שבה אני מעלה את המכפלה בשביל OC, רשום 100? מה ההבדל בין שני הנתונים האלה?(400,100) שניהם תחת המושג FSB.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
השרבורטורים שלו לא עובדים כמו שצריך והבוחונות לא מסתובבות כמו שצריך תקוע שם מסטיק בין הMhz הראשון לשני ואין לי מושג איך מוצאים אותו? cpu-z אמרה לי שהבוחנות שלי לא מסתובבות כמו שקניתי אותם. "your bochnot arn't working well check this problem out please before" מה לעשות בבקשה? הלוח אם שלי ב60מעלות כל הזמן. (נכון שווה? יש לי 5מאווררים) בבקשה עזרה!! אני חייב עזרה ויש לי עוד דבר. קניתי את הamd64 ושלחתי E-mail ל AMD הם אמרו שamd נוטים להיתחמם ולפעמים הבוחנות לא שוות) (עולות 20 שקל בטירה. סתם) והם אמרו גם שהשרבורטורים הם זולים מאוד בלי שום תוספת SSE 8. והקירור שמגיע עם זה הוא קירור מים ובטעות השתנתי פנימה אך זה לא עזר אם אמא שלי מוצאת את זה אני מת... לא נורא 600 שקל הלך... ואי…
-
- 11 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של ASUS P4S533 ויש לי את הASUS PROBE אך הוא לא כותב לי שום דיאגנוסטיקה על מאורר המארז ומאורר ספק הכח ואני רואה שיש אפשרות לעשות עליהם MONITORING אז אם משהו יודע שיענה לי בבקשה.
-
דבר ראשון מה ההבדל הגדול בין שני הצ'יפסטים(כמה אמרו לי שההבדל הוא pat אבל ראיתי בביקורות שונות של865 יש את זה גם רק במילים שונות כמו למשל אצל אסוס) האם הם יתמכו במעבדים שמבוססים על דור העתיד של אינטל?(Prescott )(כלומר האם נגיד גרסה חדשה של לוח מסוים שמבוסס על ה865 או ה875 תתמוך במעבדים החדשים) למה כולם ממליצים על הIS-7 של Abit שבביקורות הMSI neo 2 מנצח אותו בא עם יותר דברים טובים(פיצ'רים שונים תוכנות וכבל ide מעוגל) וגם עולה פחות ? ??? (640 בksp) ויש לי עוד כמה אבל אני לא רוצה להעמיס שטויות בפורום ;D תודה לכל המגיבים\קוראים 8) עריכה:וסליחה עם כבר שאלו את השאלות האלו לא ראיתי אותן בשום מקום : נראה לי שבחרתי שעה קצת מוקדמת\מאוחרת
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היה לי זכרון של Geil 4 רכיבים של 256 מגה שעבדו (או היו אמורים לעבוד) ב-Dual Channel. עקב בעיות שונות החלפתי היום את הזיכרון ל-2 מודולים של 512 שבאו במארז אחד לעבודה ב-Dual Channel. מדובר בזכרונות מסוג Golden Dragon PC3500. כאשר אני מרכיב כל אחד משני הרכיבים בנפרד הוא עובד יופי. כאשר אני מרכיב את שני הרכיבים - לא משנה באיזה סדר ובאיזה שיטה - ללא כל ניסיון להאצה או O/C מכל דת גזע ומין, הכל נמצא ב-default המחשב לא עושה בכלל boot. מה יכול לגרום לזה, זה כל כך מרגיז. תודה מראש למציעים.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם ההבדל הוא משמעותי בין שתי כרטיסי הזיכרון הללו? 512mb PC3200 - Samsung Original 333mhz DDR 512mb PC2700 - Samsung Original 333mhz DDR
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שתומך ב CF ומעבד של אינטל זה יכנס ב 1500 שקל? עכשיו יש לי AMD 4400+ ו לוח EPOX MF4 J3 וכרטיס 4850. אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד.חשוב שהלוח יתמוך ב CF ושהיה לאינטל.מעבד רק אינטל.מתכנן OC שימוש בעיקר למשחקים. ועוש שאלה הלוח אם והמעבד החדשים יצרחו יותר חשמל מעכשיו?ואם כן אני יצטרך להחליף את הספק?EZCOOL PS1000 500WATT אם צריך להחליף אז התקציב עומד על 2000 על הכל
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל זה איכשהוא קשור בלוח אם שלי יש לי בקר sas של lsi בתצורת pcie הכרטיס מותקן בחריץ השני על הלוח חריץ pcie ווינדוס 7 מזהה לי את הכרטיס ואומר שהכל תקין, כשהמחש עולה בבוט אני אמור לראות את הביוס של הכרטיס אבל הוא לא מופיע לי מישהו יודע איך אני מאפשר את זה? הכרטיס שלי הוא lsi megaraid 9260 4i וכרגע מחובר אליו הרדיסק אחד בינתיים כדי לראות מה פה קורה פה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח אם בשם asus m4n78 ורשום שם שיש כפתור שמשפר את המהירות של הלוח אם ואת הביצועים מישהו יודע איפה הכפתור נמצא ? זה מה שרשום "turbo key preformance boost"
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה בפורום ויש לי שאלה המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6420 2.13 GHz לוח אם:Intel DG965WH זכרון: שני זכרונות DDR2 של 1GB כל אחד שפועלים ביחד במהירות של 667MHz של קינגסטון, בקרוב יגיע OCZ OCZ2RPR10664GK 2X2GB 1066MHZ CL5 כ. מסך: MSi GeForce 9600GT 512MB עכשיו השאלה היא כזאת, כדי שהמחשב יחזיק לטווח של כמה שנים קדימה מבחינת הרצת משחקים יש משהו שאני צריך לשדרג (יותר מכוון למעבד כי את הכרטיס מסך כבר שידרגתי ואת הזכרונות עכשיו שדרגתי)? עריכה: בהתחלה חשבתי על לעשות OC אבל מצאתי שעם לוח האם הנוכחי זה בלתי אפשרי לבצע OC. ואני קלולס לגבי איזה מעבד יותר כדאי להרצת משחקים וגם שיחזיק לטווח הארוך.. עריכה 2: אחרי שראיתי באילו מעבדים הלוח שלי תומך השאלה היא …
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח אם יציב וטוב שתומך ב-I7 במחיר של עד 2500 שקל, חשוב לי שהוא יהיה יציב(שלא נשרף בקלות) ואיכותי ושל חברות מוכרות. אני רוצה שהוא יעבוד עם מעבד "Intel Core i7-920 Box" [br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 12:18:17 איזה לוח אם יותר טוב?Asus mATX ROG Rampage II Gene X58 או ASUS Rampage II Extreme או ASUS X58 P6T6 WS Revolution או Gigabyte GA-EX58-Extreme
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה , אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב שמתוכנן למשחקים ולאוברקלוק שיבוסס על THERMALTAKE BIG TYPHOON VX , חשבתי לבסס את מפרט על הלוח בכותרת , אבל עכשיו התגלו איתו בעיות התחממות של הצ'יפסט , מכייוון שאני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מאווררים , אני מבקש המלצה ללוח אם שייתן לי אוברקלוק טוב למעבד INTEL CORE 2 DOU E6300 או E6400 , בשילוב עם הזכרונות G.SKILL DDR II 800MHZ PC6400 CL-5 2GB DUAL CHANNEL KIT , ולא ייתחמם יותא מדיי אבל עדיין ייתן לי אוברקלוק יפה
-
- 12 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות עדיף למעבד קונרו E6300?
-
- 14 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הזכרונות שלי במחשב הלכו פייפן (מופיע לי 128 מגה זכרון במקום 256 + קריסות חוזרות ונשנות לאחר כמה שעות הפעלה) השאלה שלי: אילו זכרונות מתאימים למחשב שלי שאוכל לקנות יש לי פנטיום 3 866MHZ, אני לא יודע איך לזהות את הלוח אם שלי וכמובן אילו זכרונות מתאימים לו תודה
-
- 10 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך שילוש לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט, הורדות, קצת עבודה משרדית. אני צריך לפחות ג'יגה, שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט ושלא יהיו לגים. תקציב עד 1300+-100 שקל. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לעבודה בוורד+אינטרנט+ג'אווה+סרטים, אך חשוב שלא יהיה איטי. הוא גם ישמש למשחקים פשוטים וישנים יחסית כמו סימס 2 וקאונטר סטרייק. מה שחשבתי עליו זה מעבד AMD כי במחיר הזה נראה לי שהיחס עלות ביצועים נוטה לכיוון AMD. לוח אם משולב עם כרטיס מסך, ראיתי כמה לוחות מעניינים של אסוס שמשולבים עם Geforce 6100 וכדומה נראה לי שהכרטיס גם יספיק לשימושים של המחשב. זיכרון 512 מגה יספיק כרגע ותמיד אפשר להוסיף.
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חבר'ה הצילו! הזמנתי מחשב שבוע שעבר זה המפרט שהזמנתי: Intel Core2 Duo E6300 1.83GHZ 2MB DFI INFINITY 975X /G WD 250GB SATAII 16MB BUFFER 7200RPM HEC COMPUCASE 6A19 סה"כ כולל מע"מ/תשלומים...: 3200ש"ח~ הבאתי לחנות את ה- OCZ 1GB (2x512) PC2-5400 667MHZ 4-4-4-12 GOLD EDITION ואת ה- MSI NX7600GT-VT2D256E-HD שקניתי מבעוד מועד בארה"ב. בחנות נתגלתה בעיה והזכרונות לא עובדים על הלוח של DFI הטכנאי של החנות מציע את הלוח של INTEL ה-BAD AXE (975XBX) להחליף ל-INTEL? להחליף ללוח אחר? יש הצעות? למכור את הזכרונות ולקנות אחרים? (אני הייתי חושב שזה הפתרון האידאלי אבל איפה למכור? מי יקנה?) נ.ב. הלוח של DFI עולה כ-1010 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי והוא עדיין מצויין... רציתי לדעת מה כדאי לשדרג כדי שהוא יעבוד מצויין גם אחרי שאני יתקין עליו את הויסטה עדיף זיכרונות דבר ראשון והשאלה אם זה יספיק וכמה זכרון להוסיף
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם זה נכון שזו הערכה המתאימה ביותר למעבדי קונרו? ששאר הערכות תוכננו לPENTIUM ושודגו עקב יציאת הקונרו ורק ה680 תוכננה מראש לקונרו?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי, שתי שאלות: 1. האם ניתן עדיין לקנות AMD CPU ב Socket A ? 2. מכירים איזה מבצע אטרקטיבי לצירוף של לוח אם + מעבד (האם קוראים לזה bandal - באנדל?) למחשב לצורכי פיתוח? תודה! שלומי
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-