מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש לוח אם ל AMD 1700. לוח עם כרטיס מסך מובנה. אני לא מתכנן OC ולא משחקים על המחשב. מהם הלוחות הזולים שאני יכול למצוא היום ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה AMD XP לסמפרון ? ראיתי שרוב הסמפרונים מגיעים עם 256K קש, אבל זה אמור להיות ההבדל בין XP לדיורון ... האם כדאי לקנות מעבד XP? שמעתי שבקרוב יפסיקו לייצר אותם.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קראתי פה שכרטיס שעובד על PCI-E 2.0 יעבוד גם על PCI-E רגיל, פשוט בלי החידושים שיש בגרסא 2... אז בעצם איזה הבדל יש בין 2 הגרסאות, והאם אלה שינויים פיסיים בחיבור של הכרטיס או שינויים תוכנתיים או משהו שאפשר יהיה לעשות עדכון BIOS ולהתאים את הלוח אם לכרטיסי PCI-E 2.0 ???? ולשאלה השניה, יש לי 4 חיבורים למודולי זיכרון על הלוח שאפשר לחבר 2 מודולים בסלוטים 1 ו3, או 2 בסלוטים 2 ו4 בתנאי שהם זהים, אז אפשר לחבר בסלוטים 1 ו3 זיכרון מסוג מסוים וב2 ו4 זיכרון מסוג אחר ובמהירות שונה? תודה לעזורים...
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אז ככה,אני משאיר את המחשב פתוח בלילה בד"כ,הבנתי שהCool N' Quiet אמור להפחית את מידת הרעש שמחשב מייצר. לא מצאתי את האופציה הזאת בביוס ולא בדרייברים של Amd . אז שתי שאלות. 1.שווה בכלל להפעיל את זה,זה עוזר במשהו,אם זה מתעסק עם הקלוקים זה לא מסכון? 2.איך מפעילים את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://us.shuttle.com/barebone/Models/sg33g5_pro_spec.html זה המחשב, אני מזמין אותו מאיביי עוד כמה ימים, באמת שתשתדלו לעזוב שיקולי האם כדאי דווקא SHUTTLE ולמה... כרגע מה שרוצים בבית, מארז קטן ויפה על השולחן ולאחר שהSHUTTLE הקודם הגיע לפני שבוע אין ספק שאני לא חוזר בזמן הקרוב למארזים הגודלים והמגושמים (למרות שמן הסתם אני גם משחק פחות אז הדרישות בהתאם). בכל אופן... אני לא הכי מעודכן בדקויות האחרונות בעולם החומרה אז אני אצטרך קצת עזרה... הכיוון הוא מעבד מרובע ליבה כי המחשב הוא בעיקר לסרטים/אינטרנט/עריכה וכו' והוא לא מיועד למשחקים, הכרטיס שיהיה בשימוש יהיה זה המובנה ואני מעדיף כרגע את המרובע ליבה שיוכל בעתיד לתת יותר ביצועים בהבדל משמעותי יותר מהכפולים. בגדול אני פתוח להצע…
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ברשימת המחירים המעודכנת של INTEL, לא מופיע מעבד ה D805. האם זה אומר שאינטל מפסיקה לייצר/לשווק אותו? בנוסף, שימו לב ל D915, שמחירו גבוה מזה של ה D930. נראה לי קצת מוזר... הרשימה: http://www.intel.com/intel/finance/pricelist/June_4_06_1ku_Price_web.pdf
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
זה שאלה בשביל חבר שלי.. יש לו מעבד אינטל 2.8 והוא מתכנן לשדרג ל3.4 שאר המפרט שלו מעולה(גיגה ראם 6800 gt)אז הוא רוצה לדעת מה יתן לו מעבד חדש?ישפר לו הרבה ביצועים במשחקים?וכמה נקודות ישפר ב3דימארק למשל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מחשב פשוט. Dual-Core E5300 עם SSD, הוא עושה הכל אבל מרגיש כבר איטי ומעצבן הייתי רוצה לשדרג. יש משהו שאני יכול לחסוך כאן או שאני פשוט צריך לקנות מחשב חדש לגמרי ? . מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920x1080 …
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי (ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים ומדפסת) והמחיר הוא עד 2600 שקל המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית=גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים כתיבת עבודות אני מתכוון לרכיבים שעברו ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? השאלות שלי הם: מעבד: איזה מעבד עדיף אינטל או AMD ?(ביחס לדרישות שלי) אני מתכוון למעבד שעבר ביקורות באתרים של חומרה כמו טומס וכל מיני אתרים כאלו? איזה מעבד הכי טוב והכי משתלם מבחינת ביקורות ביחס למחיר וביחס לדרישות שלי? איזה מעבד הכי משתלם ונותן תוצאות ביחס למחיר ולדרישות שלי?, ואם אפשר לציין דגם של אותו מעבד, נגיד אם i3 אז לציין כמה מהירות ואת הסוג והכל.... i3/i5? לוח אם: אני מתכוון ללוח אם שעבר ביקורות באתרים של…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
רציתי לדעת האן אני יכול לשלב מעבד בארטון על לוח NF7 של אביט? אם כן עד איזה מהירות הלוח תומך? עוד שאלה : הבנתי שיש סטפחנג טוב של בארטונים ל- OC רציתי לדעת מה הוא? ועל מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשאול לגבי הפונקצייה ADVANCED CLOCK CLABIRATION בלוח GIGABYTE GA-MA790X-UD3P. יש אופציה בביוס שניתן לשנות תחת הACC כל מיני אחוזים שנעים מטווח של מינוס 12% ועד +12, מה זה אומר מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם מצד המעבד בלבד, הוא צריך יותר כוח או לא יודע מה, כדי לעבוד בבאס יותר גבוה ומכפלה נמוכה, מאשר בבאס נמוך ומכפלה גבוהה, כאשר מדובר בשני המקרים באותו תדר סופי למעבד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה מקבילים ביצועי מעבדי האתלון למעבדי הפנטיום? כלומר,האם מעבד אתלון 3200 הוא גם מעבד פנטיום במהירות של 3200? האם מחירי האתלון נמוכים יותר ממחירי הפנטיום? תודה.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום ;D הזמנתי את המחשב שלי מPCH הוא צריך להגיע בימים הקרובים ;D הנה המפרט: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler Arctic Silver 5 Thermal Grease ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channel Kit CAS 2-2-3-5 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply (420W Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFG Green Tower w/Transparent Window (P/S not included) בבית יש לי כבר GF2 ישן, אבל משחקים זה לא הקטע שלי אז לא כל כך נורא. פלופי, צורב, דיוידי יש לי גם…
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אני מחפש לקנות לוח אם של ינטל שיהיה לו PCI-E יתמוך ב DUAL CHANNEL ויוכל להריץ משחקים מהר.... כמובן שבקשר למשחקים יותר חשוב כרטיס מסך , אני קונה 9800XT , אבל בכול זאת , אני מחפש לוח אם מהיר טוב ואמין. בתקציב של עד 1000 בערך. חשבתי על משו בסגנון 915 , אז אם אפשר המלצות ורעיונות תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי הלך לי הלוח, מעבד socket 487 זיכרון ddr 400 זה משנה איזה chipset הלוח שאני יקנה במקומו ? (אני מתקין וינדוס מחדש בכל מקרה) ואיך הלוחות של asrock ?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי שאלה טוב אז ככה יש לי מעבד פנטיום 3 (סתם מפורק) כזה כמו בתמונה הראשונה ורציתי לדעת מה יש בתוך המעבד פנטיום 3 אם פותחים אותו האם יש מעבד כזה כמו בתמונה הראשונה?? תודה מראש..! nimrods [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם DDR רגיל עם תזמונים מאוד נמוכים יותר מהיר מ DDR2 שמעתי את זה בכמה מקומות ..
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אם אני יחבר על הלוח הזה EP45-DS3R s775 C2Q שני כרטיסי מסך מאותו דגם הם יעבדו לי ביחד?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היי, האם סטיק זיכרון DDR2 1GB 800MHZ של קינגסטון (95 ש"ח, הכי זול ב-KSP) יכול להתאים ללוח Msi P965 Neo שיש עליו כבר שני סטיקים של 512MB 800MHZ של CEON?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=455&l1=3&l2=15&l3=171 אני לא מצליח להגיע ללוח של חבר לעשות לו OC.. בלוח שלי GB זה CTRL+F1 ושם אני לא מצליח...
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן ברשותי ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500+ @ 3200+ A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 למרות שהמחשב עומד יפה מאוד באוברקלוק אני לא מצליח לעבור את ה-450 MHZ בזכרונות במצבים שונים שניסיתי, זה המקסימום מעל זה , הווינדוס כבר לא מצליח לעלות... המכפלה נעולה :\ מה עליי לעשות תודה
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קראתי עכשיו את כתבה על הקואד החדש של אינטל. למרות שאין שם יותר מידי ניתונים נראה שיש לו פוטנציאל. בכל מקרה שהוא יצא בנומבר יש מצב שסוף סוף המחירים של ה X6800 ירדו. אין שם אומנם אידקציה לאיך הוא יתפקד במשחקים אבל הם אמרו שהם יבחנו את זה בשלב הבא. כמו כן נראה שהמעבד הזה הוא סוס עובודה לא קטן נותר רק לקוות שהוא מספק את הסחורה במשחקים. גמר חתימה טובה וצום קל לכולם.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני זכרונות שהייתי רוצה להתיעץ איתכם באיזה אחד מהם לבחור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 זה אחד.... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2142&catcode=291 וזה השני...... לשניהם יש את אותם תימונים...........pqi 512mb pc3200 2.2.2.5 והשני..................ocz 512mb pc3200 el platinum rev2 2.2.2.5 משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי באיזה זכרון לבחור??? ההפרש מחירים ביניהם הוא 150 שקל.......הocz עולה יותר........... תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!!!!!!!!!! :-* :-*
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בדף באתר של ASUS, כתוב: האם המעבד קונרוי לא נכלל ב-"next generation 65nm CPU"? ומה אומר ה-"Intel® 05B/ 05A and 04B/04A processors"? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-