מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת האם באמת כל חברה שלא נותנת אחריות של איסטרוניקס מוכרת למעשה מעבד מזוייף. אמרו לי שאיסטרוניקס זה היבואן הרישמי היחיד של אינטל בישראל.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הבנתי שבלוחות ג'יגהבייט רצוי לנטר את הטמפ' בעזרת התוכנה שהם נותנים, רק איזו תוכנה זו? איך קוראים לה?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איזה קטע..... הכתבה לקוחה מהאתר המכובד tomshardware לפי מה שאני רואה שם, לא ברור לי למה אנחנו מחכים לכניסה והשתלבות בשוק של הזכרונות האלה תציצו ותראו שחוץ בתוכנת ה winrar אף תוכנה לא זוכה ליתרון ביצועים ששווה להצביע עליו, אם יש לה ddr2 533 או ddr 1066 איזה קטע http://www.tomshardware.com/2005/07/18/pushing_your_ddr2_ram_to_the_max/page8.html
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת בסדר,אם לא אשנה. אם נניח אני רוכש לוח עם תדר FSB של 800MHZ,וקונה מעבד עם תדר FSB של 1333MHZ(נניח את ה-E6750) מה אני מפסיד במהירויות והזיכרונות? ממה שאני מבין,תדר הבאס הוא 1333/4=333MHZ שזה של המעבד. ותדר הבאס של הלוח הוא 800/4=200MHZ. במקרה הזה הצעבד יעבוד בתדר באס של 200MHZ כי הלוח לא תומך בתדר הבאס(FSB?) של המעבד. מה יקרה עם הזיכרונות?נניח פעם זיכרונות 800MHZ,ופעם זיכרונות 667MHZ? כלומר,חייבים לוח שיתמוך במהירות ה-FSB של המעבד,אבל האם ביחס בין המעבד לזיכרון אפשר כן "לנצל" את מהירות הזיכרונות למרות תדר הבאס הנמוך(200MHZ).
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חוץ מP35 חשוב לי שיתמוך בDDR2 1066 וכן RAID 5. מתוכנן OC די כבד. לא צריך SLI. תודה.
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היו להם רעיונות מעניינים (code-morphing), היו להם מעבדים עם צריכת חשמל נמוכה ביותר, היו להם עובדים מוכרים (לינוס טוראבלד), אבל עכשיו הכל נגמר. טארנסמטה, סוף הסיפור
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
במאפייני המערכת הווינדוס לא מזהה 1024MB אלה רק 256 מה ניתן לעשות עם הבעיה ?... העלתי דיסק עם livecd של לינוקס ושם זה זיהה את כל הזיכרון... ד"א ב cpu-z המערכת מזהה גם 1024
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD סוקט 939 אבל אני לא יודע איזה לקחת יש לך המלצה? דבר שני שמעתי שיש כזה דבר מתאם DDR1 לDDR2 של ג'יגה בייט מוכרים את זה בארץ אם כן יש לכם לינק אני מתכוון לדבר הזה: http://hwzone.co.il/archive/1124824626/40499/ דבר שני אני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש כמו שאתם רואים אבל מצד שני אני כל הזמן מתלבט עם לחכות לסוקט החדש של AMDסוקט AM2 שיהיה לו DDR2 ו940 פינים (בסדר שונה משל היום) כדיי לי לחכות כי זאת תיהיה לדעתי טעות לקנות את הסוקט שיש כיום ה939 (אם שאלתי את זה פעם אז אני מצטער אני פשוט לא בטוח) דבר שני שמעתי שהיום אפשר לקנות לוח אם אולטרא למשל DFI AMD NFORCE 4 ULTRA ולהפוך אותו לאולטרא SLI אמרו לי שיש כזה דבר מוד לSLI איך עושים את זה?? ועוד דבר אחד אחרון י…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תכננתי לקנות השבוע מחשב חדש שמורכב ממעבד פנטיום 2.4 ולוח אם GIGABYTE 8SQ800 ULTRA המבוסס על SIS655. אתמול קראתי מאמר-ביקורת ב- TOM'S HARDWARE שבו נבחנו מעבדי ה- 3.06אינטל על לוחות עם 7205, 850 ו-SIS 655. ברור שמלכתחילה הSIS מיועד לשוק הבינוני שרוצה הרבה פיצ'רים במחיר זול אבל עדיין ביצועיו היו נמוכים יחסית ובטח יהיו אף פחות טובים על מעבדי ה-800 MHZ. בעתיד שארצה לשדרג אני יעדיף להחליף רק מעבד ולא לוח אם. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות את הלוח הזה GA-P35C-DS3R (תמיכה ב-DDR3 בהפרש של 15 ש"ח סה"כ מהלוח GA-P35-DS3R ו775 ש"ח ו-760 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=ga-p35 מישהו יודע מה ההבדל בין Rev 1.x לבין Rev 2.0? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום הבדל מהותי חוץ מהיציאות USB. ב-Specfication לא רשום כלום , אבל בתמונה רואים שאין LPT Port ו-COM Port. אלה ההבדלים היחידים ? תודה..
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הממ רציתי לדעת אם הכרטיס קול שמובנה על הלוח- https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=2295 אם הוא טוב? כי אמרו לי שהכרטיס בכלל לא משהו... שווה לבחור לוח אם אחר רק בגלל הכרטיס קול? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האים כדאי לשדרג מעבד AMD ATHLON 4800X2 למעבד AMD ATHLON 5200X2 ? איזה מעבד של INTEL מקביל למעבדים אלו?
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים יש לי 256 RDRAM UNREAL II לא פועל מי-יודע-מה ולפי הרבה ת'רדים זה הRAM בלי קשר לUNREAL2 האם כדאי? יש שתי אופציות 256RDRAM שבסוגריים כתוב (128X2) שעולה 570 ש"ח [!] ואחד אחר שהוא 256 ובסוגריים (32BIT) וזה עולה 490 ש"ח [!] WTF ההבדל ומה הקטע של השחיטה הזאת למה זכרון כל-כך יקר?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש,אני מקווה שהאשכול קשור לפורום זאת הקטגוריה הכי מתאימה שמצאתי בשביל הבעיה שלי. הזמנתי לפני יומיים כרטיס מסך של ספייר HD5850 אני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף מעבד ולוח אם כדי לשחק משחקים כבדים עם המפרט הנוכחי. AMD ATHLON 64 X2 3600+ socket AM2 שכל מעבד בעיקרון זה 2000 אבל עשיתי לו אובר קלוק ל 2400 ובקרוב אחרי שאני אקנה את הספק החדש אני אמתח אותו עד כמה שאפשר כרגע אני עם ספק 250W. לוח אם די סביר שאפשר לשחק עם ההגדרות OC שלו הרבה של ABIT nf-m2s-. 2גיג'ה זיכרון. אני על וינדוס 7 64 מדובר על משחקים כמו GTA 4 וקריסס עם רזולוציה של 1440על 900.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הרבה נוהגים לעשות השוואת רכיבי חומרה לרכב- "אם תשים במכונית ספורט עם מנוע 4 ליטר גיר של משאית-תקבל משאית." ועוד כל מיני דברים בסגנון. רכשתי מחשב חדש עם P5B DELUXE של ASUS, התקנתי כרטיס קול פשוט וישן תומך, הוא פעל יפה מאוד. אחד הטכנאים שראה את המחשב לאחר תקלה כלשהי בכונן הCD-ROM, אמר שבגלל היותו של כרטיס הקול ישן מאוד על לוח אם חדש ומהיר, זה גורם לתקלות-מלמל משהו על QRH-IQR משהו בסגנון... "פיסקה". אני אישית לא הבנתי, כנראה שניסה לסבן אותי. יש קשר?!?! ??? שאלה נוספת בנושא אחר-האם הורדת קודקים מסויימים עלולים לגרום לכונן הCD-ROM להפסיק לקרוא דיסקים?! זה נשמע לי יותר הגיוני-אבל יש אמת בדברים?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני יכול להרכיב חומרה חדשה וחזקה כמו כרטיסי מסך, מעבדים וזיכרון בלי בעיה או שצריך לשדרג?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ראיתי כתבות על ערכות השבבים החדשים של אינטל 915 ו-925 עם DDR-2 533 ,הביצועים בקושי מתקרבים לערכות השבבים הקודמות 865 ו-875 בקיצור קודם פרסקוט ועכשיו הלוחות אם החדשים ,מה קורה פה ? משיהו מבין את ההגיון של אינטל ?
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם החברה טובה ואמינה באיזה רמה היא ?[br]פורסם בתאריך: 15.08.2008 בשעה 00:15:00 לוח G31
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לקנות חדש ואני מטלבת מה עדיף לוח אם עם ציפסת יותר ישן(P43) אבל עם FIREWIRE ואופציה לDDR3 הדגם:http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=31&Cat2ID=0&pid=39475 או אחד יותר חדש (P45)בערך באותו מחיר עם PCI X16 2.0 אבל בלי FREWIRE ואז אני אצתרך לקנות כרטיס נפרד וגם יש לו רק שתי סלוטים של PCI הדגם:http://skypc.co.il/pl_product~39433~10~0.htm או ביכלל לקחת לוח אם זול ולקחת מעבד חזק יותר E8400 בימקום E7400 אני עובד עם התוכנות PINCLE STUDIO 12 וPHOTOSHOP
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדים מאותו סוג ובאותה מהירות רק שההבדל היחידי הוא בכמות הזיכרון המטמון מה עדיף 2X512 ו 2X1024 ומה הסיבות לכך.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
NF7-V.2 VS. 8RDA מי מהלוחות יותר מוצלח ב-OC? התאכזבתי מאוד שאין ב-NF7 כרטיס רשת.. אני הולך לעשות בעתיד OC למעבד AMD 2100, ואחד מהלוחות ישמש לכך, לא OC גדול מאוד..
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התפרסמו הודעות שונות ברשת על כך שב-16 ביוני תהיה הוזלה דרסטית של מעבדי אינטל . השאלה היא : כמה מתוך ההוזלה הזאת תגיע באמת בסופו של דבר ללקוח הסופי בישראל (שהיא מדינה שנישלטת על ידי יבואנים ושאין בה תחרות אמיתית ) ומתי זה יקרה גם כאן , על סמך ניסיון העבר ? במילים אחרות האם כדאי להמתין בקנייה עד ה-16 ליוני , או שמדובר בהוזלה זניחה של כמה עשרות שקלים בסך הכול ,שלא מצדיקים שום עיכוב נוסף?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5, מה התיזמון של הזכרונות האלו? אולי בגלל זה הוא כזה זול? האם כדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות זיכרון עם תזמונים טובים יותר? האם תזמונים טובים יותר באמת ישפיעו? זכרון RAM בכלל משפיע במשחקים (יש הבדל בין 1GB לבין 2GB במשחקים)? תודה :]
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן אני לקראת שדרוג רציני ויש לי שאלה. אני הולך על מעבד עם 2MB, מהשיקול הכספי, 800 שקל הבדל לעומת מעבדים עם 4MB. רציתי לדעת על כל העניין הזה של הזיכרון על המעבד... אני לא מבין בזה כלום. עד כמה שהבנתי באפריל אמורים לצאת מעבדים חדשים ואינטל תעשה פחות או יותר יישור קו על ה 4MB בשילוב עם הורדות מחירים. תודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן אם 4gb ram עכשיו אני רוצה להגדיל את זה ל8gb ram יש לי crucial 4gb ddr3 1600 mhz אם אני ישים corsair 4gb ddr 1600 mhz זה משנה משהו או שמה יותר טוב crucial או corsair תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-