מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בלוח כבר חודשיים בערך משו כזה אני על אובר קלוק של 3.04GHZ (כולל העלאת מתח בטיפה - 380X8 BUS) זה המצב כבר חודש (הOC...). אבל הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי VISTA אני משחק במשחקים ויש לי מסך כחול ואז ריסט, הבנתי שזה יכול להיגרם מתקלות בלוח אם קבלים עם נזילות ודברים כאלה... אני הרכבתי בעצמי את המחשב כלומר הזמנתי בחלקים והרכבתי (כדי לצבור ניסיון). אחרי שסיימתי להרכיב מרוצה ושמח רצתי והפעלתי את המחשב בום ריח של שרוף נכבה המחשב לא נדלק..... , הספק? לא ולא..... זהו איזה חלק שחור שנשרף כנראה חלק שאחראי על משו בקירור של המעבד.... אני רוצה לציין שאני משתמש כבר חודשיים בערך מאז שזה קרה והמחשב עבד מעולה עם XP ורק עם VISTA עושה מסכים כחולים. מהרגע של הבום הזה החיבור של הקירור למע…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות לוח מעבד וזכרון זה קצת דחוף לי כי אני קונה את זה מחר... עכשיו אני מתלבט ככה: בגדול יש לי עד 4000-5000 כסף ללוח מעבד זכרון וכרטיס מסך ככל הנראה אני רוצה או את HD5850 או HD5870.. זה תלוי בשאר... אם אתם יכולים לעזור לי בבחירה אני באמת אשמח אני לא יודע או Q או I5 או I7 גם לעתיד כי אני לא הולך לקנות מחשב בזמן הקרוב עוד פעם.... אשמח אם תעזרו לי תודה רבה! אה והמחירים של הכרטיס זה או 1990 או 1380.. שזה תלוי בשאר החלקים ששאלתי הכל ביחד כוולל הכרטיס אני צריךבין 4000 ל5000 גג גג..\ תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של ASUS P4S533 ויש לי את הASUS PROBE אך הוא לא כותב לי שום דיאגנוסטיקה על מאורר המארז ומאורר ספק הכח ואני רואה שיש אפשרות לעשות עליהם MONITORING אז אם משהו יודע שיענה לי בבקשה.
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. חיפשתי והתייעצתי וגיליתי שהרוב ממליצים על מעבד AMD ובעיקר AMD PHENOM 2 955 אבל אי אפשר שלא לשים לב לסדרת המעבדים החדשה של אינטל ובעיקר I5 וI7 מישהו מוכן לעשות לי קצת סדר, על מה עליי להתבבסס אם אני מעוניין במחשב שהוא רב תכליתי, כלומר משלב גם גיימינגוסרטים וגם עבודה משרדית ותוכנות כבדות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שאלה האם לוח אם P5VD2MX Asus מתאים לקונרו והאם הוא כולל כרטיס קול חיבורי USB וכו' והאם הלוח האם הזה טוב בשביל קונרו 6600 והאם לוחות האם שעולים 1,400 שקל של אינטל לקונרו ירדו בצורה משמעותית עד סוף חודש ה 8
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני הזמנתי מחשב חדש שמיועד לעריכת וידאו. עוד לא החלטתי אם אבצע OC או לא. קראתי איפשהו שזה מפריע לתצורת RAID.. שאלתי היא, האם לבקש שהמעבד יגיע עם stepping EO? הוא עדיף על פני C1? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים יש לי 256 RDRAM UNREAL II לא פועל מי-יודע-מה ולפי הרבה ת'רדים זה הRAM בלי קשר לUNREAL2 האם כדאי? יש שתי אופציות 256RDRAM שבסוגריים כתוב (128X2) שעולה 570 ש"ח [!] ואחד אחר שהוא 256 ובסוגריים (32BIT) וזה עולה 490 ש"ח [!] WTF ההבדל ומה הקטע של השחיטה הזאת למה זכרון כל-כך יקר?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. השאלה כמו שהיא בכותרת. אין צורך להרחיב. תודה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי פנטיום 4 2400 זיכרון רק 256 במהירות 333 DDR. לדברי אוורסט, הדברים הבאים נכונים בקשר לזיכרון : 2.5-3-3-7 refresh rate 7.8ns אני מניח ש refresh rate זה התיזמון.. לפי המצגת באתר של corsair, התיזמון הוא 1/BUS והבאס אצלי הוא 166 כלומר אמור להיות בערך 6 נאנו-שניות ולא קרוב ל-8 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש את הלוח הכי טוב! [אל תתיחסו למחיר ואל תומרו לי להשקיע את הכסף על משהו אחר!] כשאני אומר הלוח הכי טוב וחזר אני מתכוון לא הכי חזק המבחינת אובר קלוק! ושיהיו בו הרבה פיצ'רים כרטיס קול טוב וכו'.... ואם אתם מביאים את הלוח תביאו גם סקר\השואה שיוכיח את תענתכם! נ.ב. אל תתיחסו למחיר של הלוח! תודה וביי :
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הנה הזכרונות: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGIL4003C&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 אבל יש להם תיזמונים יחסית גבוהים לזיכרונות אחרים בשוק, 2.5 8-4-4 התיזמונים בסדר?
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כולכם או רובכם, ממליצים בחום לקנות מעבדי AMD ולא INTEL, אני לא מיושן וחושב שבגלל שלINTEL יש שיווק טוב יותר אז צריך לקנות אותם, אבל השאלה שלי היא פשוטה: למישהו מכל אותם ממליצים יש באמת מעבד AMD64 שמותקן אצלו במחשב ויכול להבטיח לי עמידות כמו מעבדי INTEL (ואל זה אין וויכוח - אחריות לכל החיים....) אשמח לקבל תשובות.... ???
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה התוצאה? הזכרונות יהיו איטיים? האם תהיה בעייה לעשות OVERCLOCK?! (לוח של EPOX 8RDA+ ו זכרונות C2 של CORSAIR 256MB ועוד סטיק של OCZ 256MB C2.5)
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
nForce 520,560,570 AMD 690 G/V, 770. 790 איזה הכי משתלם למפרט בסביבות ה3000 ש"ח ? תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1406&ProductName=GA-8PE667 אני רוצה לקנות ללוח הזה שני סטיקים של 1GB. שמתי לב שזכרונות High Density זולים יותר מזכרונות Low Density אך לא נתמכים בכל הלוחות. בחוברת של הלוח רשום שהוא תומך (512Mbit(16Mx8x4 וב (512Mbit(8Mx16x4 עריכה: לא משנה, קראתי דברים רעים זכרונות High Density אז אני הולך להזמין זכרונות רגילים. אפשר לנעול. תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחר שביררתי בכל אתר אפשרי אני ינסה שוב פעם להשיג את הפתרון לפי המפרט שלי ועל הציפסט שקיים על הלוח שלי NF 3 ULTRA צריך להיות לי פיירוול מובנה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא את האפליקציה שמובילה להגדרות ( ראה תמונה ) באתר של NVIDIA מצאתי כמה מדריכים ואף בדף ההורדה של הדריבר ניתן לראות בבירור כי אמורה להיות תוכנה שמפעילה את ההתקן ( ראה תמונה נוספת ) דבר נוסף אני חייב לציין שכשאני מתקין את הדרייבר אני מקבל כל מיני הודעות שגיאה אבל על אף אחת מהם אני לא מוצא פרטים לגבי הפיירוול ** למנהליי הפורום אני רושם את ההודעה כאן בהבנה כי ניסיתי לכתוב את זה בפורום תוכנה ולא נעניתי כלל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום מישהו מוכן אולי להעלות מדריך כיצד לעדכן את הביוס בצורה שלא תהרוס את המחשב? ניכנסתי לאתר של גיגבייט הורדתי את העדכון ואני פשוט לא הבנתי איך אני עושה את העדכון. (זה חשוב לעדכן את הביוס מכיוון שאם העדכון הוא יידע איך לתקשר אם שאר הרכיבים במחשב ולזהות את כל המהירויות שיש בזיכרון ובכרטיסי מסך) תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם הקונרו אמור להתחמם פחות מהמעבדים כפולי הליבה של אינטל דהיום (805 ו-930)? מה לגבי צריכת החשמל שלהם? ואם אפשר להטריח אתכם עוד טיפה - אותן שאלות ביחם להבדלים בין 805 ו-930 (אני מניח שה-930, בהיותו בן לדור ה-65 ננו, יתחמם פחות, אבל באמת שקטונתי ...)
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
Motherboard Properties Motherboard ID 07/11/2006-I945-6A79TG08C-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 536 MHz Effective Clock 536 MHz Bandwidth 4286 MB/s
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מעבד ולוח אם שמתאים לעבודה של ריבוי עיבודים ,חישובים וסימולציות ,כולל עבודה באקסל . המחשב לא מיועד למשחקים כלל. ברצוני להתקין מערכת הפעלה ויסטה 64 עם 4 ג'גה זיכרון ,איזה מעבד לבחור ? תודה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום בחלק הקדמי של המארז שלי יש פאנל יציאות לאודיו (phone line in וכו') - לאן אני מחבר את הקונקטור שלו בלוח האם?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
היי, מה ההבדל בין 2 הלוחות האלה? מה יותר טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-