מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
הישן במהירות שעון של 1.86 החדש במהירות שעון של 2.8 ואיך ה E6300 הישן ביחס למשפחת ה 5000?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם היום או בעתיד הקרוב לגיימינג אזדקק לכך? או שעדיף לקנות H97 וזה יספיק לשנה הקרובה? *סליחה על הטעות שלי, הבנתי שזה Haswell-E.
-
- 25 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לפני סיום משמרת תושבת LGA1700 של אינטל אנחנו מקבלים מבט אל לוח אם יוצא דופן בנוף לוחות האם היוקרתיים ודנים בחשיבות של צמד ממשקי זיכרון במקום ארבעה בעידן בו נפחי הזיכרון גדלים משמעותית לצרכןלכתבה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שיש Q9550 בסביבות ה1300, כרגע יש לי E8400, הוא עשוי להספיק אבל יש סיכויי טוב גם שלא, ההמלצה באתר על התוכנה היא מרובע ליבות עם 8 ג'יגה. האם ההבדלים משמעותיים בביצועים בין 9400 ל 9650? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג כדי לשמור על האורך חיים שלו כמה שיותר.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
והאם אפשר להגדיר בלוח אם להשתמשבכרטיס מסך או במובנה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה בסגנון של 3DMARK אבל שתתן ציון לראם. יש כזה דבר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ומה הירידה בביצועים כתוצאה מכך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום פה אני מבקש המלצה ללוח אם איכותי למעבד i5 4690 3.5 ghz . לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג ולא מחפש לוח אם לגיימינג מטורף. אני שם דגש על: תמיכה במעבד i5 וi7 לשדרוג עתידי. 4 חריצים לכרטיסי זכרון DDR3 1600 GHZ לפחות ושיתמוך בכרטיס זכרון בודד בנפח 8 GB ברצוני להתקין על המחשב יותר מ16 GB זכרון. 1-2 חיבורי PCI- EXPRESS 1-2 חיבורי PCI לפחות 6 חיבורי SATA לפחות 6 יציאות USB מאחור יציאות HDMI , VGA , DVI מאחור לפחות 6 יציאות מהכרטיס קול המובנה ושיהיה איכותי ולא 3 כמו בלוחות צנועים יותר.. לוח אם איכותי עד 800 ש"ח מחנויות אייבורי או KSP או כל חנות אחרת באיזור חיפה והקריות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
או קיי מדובר במחשב 1700 XP עם לוח של EPOX 8RDA ו RADEON 9700 PRO עכשיו הזכרון ששמים עליו זה ככה או שני סטיקים של OCZ של PC2700 של 256MB שזה יוצא 512MB RAM.(CAS 2.5) או סטיק אחד של CORSAIR במהירות של 3200 אבל רק סטיק אחד שזה יוצא 256MB RAM. (CAS 2 מה יתן לי יותר יציבות וביצועים טובים יותר במשחקים!? וכמובן ב 3D MARK 2001 SE?! אז העקרון פה...יותר RAM איטי או פחות RAM מהיר... אין לי כסף להרבה RAM מהיר.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך -Gforc5700fx שני זכרונות קשיחים מסוג של IDE ועכשיו אני הולך לקנות: לוח אם , מעבד וזכרון פינמי. אז מעבד-חשבתי ללכת על AMD Athlon 64 bit וזכרון פנימי חשבתי ללכת על - Dual 512 DDRII 800Mhz וכל מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם שיתאים לכל הרכיבים כלומר - גם לכרטיס מסך גם לזכרונות הקשיחים גם לAMD 64 וגם ל DDRII שאני קונה, יש כזה??? בבקשה תביאו לי את השם המלא שלו!... תודה רבה!!!!! (אם יש לכם הערות והארות לגבי המפרט הזה הם יתקלו בשמחה...)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה: אי בקרוב אקבל מחשב עם זכרונות DDRII (אולי סטיק אחד לא ידוע :-\ ???) ואני רוצה למכור אותו / להחליף אותו או משהו כזה אני רוצה לקנות זכרונות 2X256 DDR יכול להיות גנרי גם כן מה אני עושה איפה מי בכלל אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
והאם שווה לקנות היום את ה5000 BLACK EDITION ב814 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם {שעה 22:52} נכון לרגע כתיבת שורות אלו, רציתי לדעת אם מישהו מצא מקום בארץ שניתן לקנות בו את ה-Abit BH7 החדש של Abit שלפי מה ש-Abit אומרים זה הלוח הכי טוב שקיים לאוורקלוקינג למעבדי Intel Pentium 4. אז לכל מי שיודע איפו אפשר לקנות שיידע אותי. תודה מראש, מתן {ולילה טוב לכולם}.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב שקניתי מלפני שנתיים או טיפה פחות. בלוח- אם הנוכחי שיש אני לא יכול לעשות אוברקלוק, ואני מעוניין לעשות. המעבד הנוכחי: INTEL PENTIUM 4 2.4MHZ NORTHWOOD לוח אם נוכחי: ECS P4VMM2 (7.3) אני זקוק להמלצה של לוח אם שב100% מאפשרים אוברקלוק דרך הביוס. לוח אחד עד מחיר של 400 ש"ח או פחות. לוח שני עד 600 ש"ח. העניין הוא שהלוח צריך לאפשר אוברקלוק דרך הביוס ב 100%. אם אפשר גם קישור יהיה מצויין, ויש לי העדפה מסויימת ל ג'יגה בייט אבל זה לא חובה. תודה רבה לכל מי שיעזור! בר
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם p55-ud3a של גיגה בייט, על הלוח יש יציאות SATA2 שיוצאות מבקר של אינטל, בנוסף יש על הלוח 2 יציאות SATA3 שיושבות על בקר של Marvell, רכשתי 2 כונני SSD של SATA3 כדי ליצור מערך רייד0 , סה"כ 256ג'ב למערכת ההפעלה. לפי בדיקות שראיתי באינטרנט הבקר של marvell לא הכי טוב, ומציג מהירויות לא הרבה יותר גבוהות משל SATA2 של אינטל. אני לא מבין למה גיגהבייט מכניסה ללוח אם שלה בקר שאמור להציג ביצועים עדיפים אך באיכות נמוכה? מה לעשות? לחבר על הSATA3 של מרבל או על SATA2 של אינטל? עד היום הייתי על SATA2 של אינטל עם הכוננים הישנים (vertex2) וזה עבר מעולה.. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו ראיתי באתר של גיגהבייט שהוסיפו שהם לא ממליצים להכניס 2 SSD ב רייד0 על הבקר של מרבל...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . חשוב לי לדעת מה ההבדלים בין לוחות ASUS P4P800-UAY לבין ASUS P4P800DLX-UAY . זה מאד חשוב לי מפני שקיבלתי לוח חלופי מתיקון והלוח שקיבלתי זה הלוח הראשון (P4P800) . ולי היה את השני . חשוב לי בעיקר ההבדל בביצועים תכונות וחיבורים . תודה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב אינטל פטיום 4 2.53 80 גגה ראידון 9700 פרו .. 80 גגה שתי זוכרנות של 256 מהירות 400 ... עכשיו זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 עכשיו את הזכורנות שמתי dual ddr אבל שזה dual ddr אין יש הוהובים במשחקים וכל מני דברים ... לא קשורים ...שחורים כאלה לא יודע אך להסביר ! עכשיו שזה לא dual ddr הכל טוב ... חבר שלי אמר יכל להיות הגדרה בה bios אבל אני לא יודע ! זה שהרכיב לי את המחשב מברר לי ... עוד לא שלמתי הוא אצלי ...המחשב עכשיו . רמקולים בהתחלה . קניתי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_705&products_id=3036 אוי אולוהים הםםםם גרועים לא שומעים טוב בכללל.. אז לא משנה יש לי כרטיס קול קראטיב 5.1 ... עכשיו יש לי 700 שח לקנות …
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות אני קונה מספר חלקים וצריך ייעוץ 1) האם משתלם לי לקנות זיכרון 500 MHZ של a - data 512 MB או 1GB של 400MHZ A - Data 2) האם עדיף לקנות את הלוח של MSI neo2 Platinum על ה Abit Av8 (לא ה 3rd Eye ) השאלה היא מה ההבדלים בין הלוחות האלה? ואם יש הבדלים משמעותיים במהירויות ואוברקלוקינג ?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי במחשב 1gb של זיכרון ddr 2 ,אני מעוניין להרחיב אותו בעוד 2gb ddr2,האם אני יכול? דגם לוח האם שלי הוא intel tappen 945gtp או שאני יכול להרחיב אותו בזיכרון אחד של 1gb או 2gb והאם זה ייתן לי תוספת בביצועים ודרך אגב,הזיכרונות הרצויים הם בתדר של 667mhz תודה.
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ל G.Skill , לעומת שאר החברות יש ממש מלא סוגים של שבבי זיכרון... (שלכל אחד צבע אחר... ותאחלס צבעים יפים חחח...) איפה אני יכול למצוא דירוג שלהם-> מהכי טוב להכי פחות טוב יש ממש מלא... HK, HZ, NR, PK, NQ, PQ, MQ, LA, NT, GA, ZX, JS זה מה שמצאתי... אולי יש עוד אפילו אם מישהו לא מוצא אתר עם דירוג שלהם אבל הוא יודע את הדירוג שלהם (מהכי טוב להכי פחות טוב) אז אשמח אם הוא ירשום אותו פה תודה לעונים...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 שאלות 1) ב- NORTH BRIDGE כתוב לי MCP-T מה זה אומר? 2) שמתי את שתי הזכרונות שלי באותו סידור כמו שאמרו בכתבה על הלוח של CHAINTECH וזה עדיין לא עובד לי למישהו יש רעיון מה לעשות? או אולי לשנות משהו בביוס? תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות 1. אם רשום לי Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz זה לא ליבה כפולה בגלל שרשום לי פעמיים 3.00GHZ נכון? וזה מוביל אותי לשאלה השניה שלי יש לי מעבד של אינטל 2.8 ליבה כפולה עכשו אם אני רוצה להחליף מעבד מה אני צריך לעשות קודם (מבחינת תוכנה) נ.ב איך אני יודע איזה דגם הולח אם שלי
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הנה המפרט המלא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109665.0 בהתחלה רציתי לוח K8N Neo4 Platinum ואז בגלל בעיות תאימות שונות עברתי לGIGABYTE "GA-K8N Ultra-9 ARG!!! דיברתי עכשיו עם אייבורי - היבואן של MSI. הוא טוען בתוקף שהזיכרון יעבוד. והוסיף שאין כזה דבר זיכרון DUAL, ושכל שני זכרונות מאותו יצרן באותה מהירות יעבדו בDUAL כי זו יכולת של הלוח ולא הזיכרון. (האומנם?) אני משתגע פה! אין כמעט הבדל בין הלוח של MSI לזה של GB, מלבד שהאחרון מגיע עם כ. רשת אלחוטי וצ'יפ שונה של כ. קול. התקשרתי לפנדס בהמלצה של אייבורי. הטכנאי שלהם (שנשמע מבין מאוד) הבטיח שהשילוב של MSI וPDP יעבוד. מבין GB או MSI הוא ממליץ על MSI בגלל שGB לא מוציאים עידוכונים לBIOS באותה תדירות של…
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אסוס (צ'יפסט SIS 648). מההתחלה חוויתי טונות של בעיות כרטיס הR9700 PRO שלי. מסכים שחורים, תקיעות באמצע משחקים, באגים בגרפיקה, הודעות שגיאה ומה לא. החלטתי לחקור את העניין לעומק ותראו מה מצאתי: http://www.tech-report.com/news_reply.x/4099/0/ כן כן- ATI יצאו בהודעה רשמית שיש ללוחות של SIS 648 בעיות עם כרטיסי הראדון שלה. לכן, מי שרוצה לקנות את הלוח- אל תקנו!! היום אני בא עם ההודעה הזאת למוכר ודורש ממנו שיחליף לי לוח מבוסס על צ'יפסט של אינטל. כרגע השאלה שלי היא איזה לוח לקחת שמתאים למעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ 2 זכרונות של 256 333MHZ זתומרת 512 333MHZ ו SAPPHIRE RADEON 9700 PRO. למי שיש את הכרטיס על איזה לוח הוא עובד עליו והאם חווה בעיות כלשהן.…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-