מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה: אי בקרוב אקבל מחשב עם זכרונות DDRII (אולי סטיק אחד לא ידוע :-\ ???) ואני רוצה למכור אותו / להחליף אותו או משהו כזה אני רוצה לקנות זכרונות 2X256 DDR יכול להיות גנרי גם כן מה אני עושה איפה מי בכלל אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
והאם שווה לקנות היום את ה5000 BLACK EDITION ב814 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם {שעה 22:52} נכון לרגע כתיבת שורות אלו, רציתי לדעת אם מישהו מצא מקום בארץ שניתן לקנות בו את ה-Abit BH7 החדש של Abit שלפי מה ש-Abit אומרים זה הלוח הכי טוב שקיים לאוורקלוקינג למעבדי Intel Pentium 4. אז לכל מי שיודע איפו אפשר לקנות שיידע אותי. תודה מראש, מתן {ולילה טוב לכולם}.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב שקניתי מלפני שנתיים או טיפה פחות. בלוח- אם הנוכחי שיש אני לא יכול לעשות אוברקלוק, ואני מעוניין לעשות. המעבד הנוכחי: INTEL PENTIUM 4 2.4MHZ NORTHWOOD לוח אם נוכחי: ECS P4VMM2 (7.3) אני זקוק להמלצה של לוח אם שב100% מאפשרים אוברקלוק דרך הביוס. לוח אחד עד מחיר של 400 ש"ח או פחות. לוח שני עד 600 ש"ח. העניין הוא שהלוח צריך לאפשר אוברקלוק דרך הביוס ב 100%. אם אפשר גם קישור יהיה מצויין, ויש לי העדפה מסויימת ל ג'יגה בייט אבל זה לא חובה. תודה רבה לכל מי שיעזור! בר
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם p55-ud3a של גיגה בייט, על הלוח יש יציאות SATA2 שיוצאות מבקר של אינטל, בנוסף יש על הלוח 2 יציאות SATA3 שיושבות על בקר של Marvell, רכשתי 2 כונני SSD של SATA3 כדי ליצור מערך רייד0 , סה"כ 256ג'ב למערכת ההפעלה. לפי בדיקות שראיתי באינטרנט הבקר של marvell לא הכי טוב, ומציג מהירויות לא הרבה יותר גבוהות משל SATA2 של אינטל. אני לא מבין למה גיגהבייט מכניסה ללוח אם שלה בקר שאמור להציג ביצועים עדיפים אך באיכות נמוכה? מה לעשות? לחבר על הSATA3 של מרבל או על SATA2 של אינטל? עד היום הייתי על SATA2 של אינטל עם הכוננים הישנים (vertex2) וזה עבר מעולה.. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו ראיתי באתר של גיגהבייט שהוסיפו שהם לא ממליצים להכניס 2 SSD ב רייד0 על הבקר של מרבל...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . חשוב לי לדעת מה ההבדלים בין לוחות ASUS P4P800-UAY לבין ASUS P4P800DLX-UAY . זה מאד חשוב לי מפני שקיבלתי לוח חלופי מתיקון והלוח שקיבלתי זה הלוח הראשון (P4P800) . ולי היה את השני . חשוב לי בעיקר ההבדל בביצועים תכונות וחיבורים . תודה.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב אינטל פטיום 4 2.53 80 גגה ראידון 9700 פרו .. 80 גגה שתי זוכרנות של 256 מהירות 400 ... עכשיו זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 עכשיו את הזכורנות שמתי dual ddr אבל שזה dual ddr אין יש הוהובים במשחקים וכל מני דברים ... לא קשורים ...שחורים כאלה לא יודע אך להסביר ! עכשיו שזה לא dual ddr הכל טוב ... חבר שלי אמר יכל להיות הגדרה בה bios אבל אני לא יודע ! זה שהרכיב לי את המחשב מברר לי ... עוד לא שלמתי הוא אצלי ...המחשב עכשיו . רמקולים בהתחלה . קניתי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_705&products_id=3036 אוי אולוהים הםםםם גרועים לא שומעים טוב בכללל.. אז לא משנה יש לי כרטיס קול קראטיב 5.1 ... עכשיו יש לי 700 שח לקנות …
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות אני קונה מספר חלקים וצריך ייעוץ 1) האם משתלם לי לקנות זיכרון 500 MHZ של a - data 512 MB או 1GB של 400MHZ A - Data 2) האם עדיף לקנות את הלוח של MSI neo2 Platinum על ה Abit Av8 (לא ה 3rd Eye ) השאלה היא מה ההבדלים בין הלוחות האלה? ואם יש הבדלים משמעותיים במהירויות ואוברקלוקינג ?
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי במחשב 1gb של זיכרון ddr 2 ,אני מעוניין להרחיב אותו בעוד 2gb ddr2,האם אני יכול? דגם לוח האם שלי הוא intel tappen 945gtp או שאני יכול להרחיב אותו בזיכרון אחד של 1gb או 2gb והאם זה ייתן לי תוספת בביצועים ודרך אגב,הזיכרונות הרצויים הם בתדר של 667mhz תודה.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ל G.Skill , לעומת שאר החברות יש ממש מלא סוגים של שבבי זיכרון... (שלכל אחד צבע אחר... ותאחלס צבעים יפים חחח...) איפה אני יכול למצוא דירוג שלהם-> מהכי טוב להכי פחות טוב יש ממש מלא... HK, HZ, NR, PK, NQ, PQ, MQ, LA, NT, GA, ZX, JS זה מה שמצאתי... אולי יש עוד אפילו אם מישהו לא מוצא אתר עם דירוג שלהם אבל הוא יודע את הדירוג שלהם (מהכי טוב להכי פחות טוב) אז אשמח אם הוא ירשום אותו פה תודה לעונים...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 שאלות 1) ב- NORTH BRIDGE כתוב לי MCP-T מה זה אומר? 2) שמתי את שתי הזכרונות שלי באותו סידור כמו שאמרו בכתבה על הלוח של CHAINTECH וזה עדיין לא עובד לי למישהו יש רעיון מה לעשות? או אולי לשנות משהו בביוס? תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות 1. אם רשום לי Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz זה לא ליבה כפולה בגלל שרשום לי פעמיים 3.00GHZ נכון? וזה מוביל אותי לשאלה השניה שלי יש לי מעבד של אינטל 2.8 ליבה כפולה עכשו אם אני רוצה להחליף מעבד מה אני צריך לעשות קודם (מבחינת תוכנה) נ.ב איך אני יודע איזה דגם הולח אם שלי
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הנה המפרט המלא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109665.0 בהתחלה רציתי לוח K8N Neo4 Platinum ואז בגלל בעיות תאימות שונות עברתי לGIGABYTE "GA-K8N Ultra-9 ARG!!! דיברתי עכשיו עם אייבורי - היבואן של MSI. הוא טוען בתוקף שהזיכרון יעבוד. והוסיף שאין כזה דבר זיכרון DUAL, ושכל שני זכרונות מאותו יצרן באותה מהירות יעבדו בDUAL כי זו יכולת של הלוח ולא הזיכרון. (האומנם?) אני משתגע פה! אין כמעט הבדל בין הלוח של MSI לזה של GB, מלבד שהאחרון מגיע עם כ. רשת אלחוטי וצ'יפ שונה של כ. קול. התקשרתי לפנדס בהמלצה של אייבורי. הטכנאי שלהם (שנשמע מבין מאוד) הבטיח שהשילוב של MSI וPDP יעבוד. מבין GB או MSI הוא ממליץ על MSI בגלל שGB לא מוציאים עידוכונים לBIOS באותה תדירות של…
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אסוס (צ'יפסט SIS 648). מההתחלה חוויתי טונות של בעיות כרטיס הR9700 PRO שלי. מסכים שחורים, תקיעות באמצע משחקים, באגים בגרפיקה, הודעות שגיאה ומה לא. החלטתי לחקור את העניין לעומק ותראו מה מצאתי: http://www.tech-report.com/news_reply.x/4099/0/ כן כן- ATI יצאו בהודעה רשמית שיש ללוחות של SIS 648 בעיות עם כרטיסי הראדון שלה. לכן, מי שרוצה לקנות את הלוח- אל תקנו!! היום אני בא עם ההודעה הזאת למוכר ודורש ממנו שיחליף לי לוח מבוסס על צ'יפסט של אינטל. כרגע השאלה שלי היא איזה לוח לקחת שמתאים למעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ 2 זכרונות של 256 333MHZ זתומרת 512 333MHZ ו SAPPHIRE RADEON 9700 PRO. למי שיש את הכרטיס על איזה לוח הוא עובד עליו והאם חווה בעיות כלשהן.…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
http://www.intel.com/support/platform/ht/os.htm לפי אינטל לHYPERTHREADING AKA HT יש תמיכה אך ורק בWINDOWS XP (ללא LINUX, שם יש תמיכה במספר מערכות), האם לדעתכם זוהי מזימה בין שתי החברות ? האם הייתם עובדים רק עם WINDOWS XP עם מעבד בעל HT ? והאם נראה לכם שעם מערכת הפעלה כמו WIN2K PRO הטכנולוגיה תעבוד ? זה מוסיף הרבה בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לאחרונה אני קורא פה הרבה בפורום על ליבות כפולות שעומדות לצאת למעבדים. מזה אומר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
-
-
שלום בחנות המליצו לי על הלוח אם הזה ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 למרות שאני רוצה לוח של Gigabyte GA-P35-DS3L מה ההבדל ביניהם והאם יש הבדל הבדל. המחשב מיועד למשחקים כבדים , ההבדל בכסף הוא 10 שח" .
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום חברים אני הייתי מעוניין לדעת עוד פרטים על הלוח אם Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 עכשיו אני יודע פחות או יותר מה זה CrossFire & Nvidia SLI פשוט שמתי לב שהלוח אם הזה תומך בשניהם רציתי לדעת אם זה אומר שבעתיד אני יוכל לשים שני כרטיסי מסך של NVIDIA או CF אני ראיתי שהוא תומך: חריץ כרטיס מסך ATI CrossFire Nvidia SLI PCI-E x16 http://www.tms.co.il/product/10541
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
זה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560615[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪953/934[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Kingston[/td] [td]KVR16N11-8[/td] [td]זכרונות - DDR3 - לנייח KVR16N11-8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz - CL-11 - KVR16N11/8... Lifetime Warranty[/td] [td]₪284/278[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GV-N…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אנשים.. יש לי כרגע את המחשב הזה : AMD 64bit 3500 MSI K8Neo Platinium Gskill 512X2 ATi X850 עכשיו אני רוצה להתקין vista פעם אחרונה שניסיתי , הבנתי שמשחקים על ויסטה צריכים יותר מגיגה זכרון. בכל מקרה , הבעיה שלי שאין לי מושג (לא זוכר) איזה זכרונות יש לי במחשב.. אם הם 533hz יותר או פחות... חשבתי אולי תדעו לפי המעבד\לוח אם איזה זכרונות יש לי או איזה זכרונות אני יכול לקנות כדי לקבל 2 גיגה 512 כפול 4. ואם בכלל הלוח תומך בזה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי , למרות שכסף זאת לא בעיה.. אז תמליצו... תודה! נ.ב - התקנתי sandra והיא לא זיהתה את הזכרונות .. פירקתי את המחשב ולא ראיתי את הדגם שלהם...
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הדגם של הלוח אם: Asus p5vd2-mx הלוח אם תומך בDDR2 עד מהירות 533 אבל קניתי שני סטיקים שהם במהירות 667 איך אני מגדיר שהזיכרון יעבוד על 533? בזמן האחרון שאני נכנס לכל מיני משחקים המחשב נתקע ולא מגיב ופשוט קופא מה שאפשר לעשות זה רק לכבות ולהדליק שוב ולפי מה שהבנתי שהמחשב קופא זה בעיה של המעבד ולא של הזכרון איך אני מסדר את הבעיה הזו? נראלי שהורדה של המהירות ל533 תפתור זאת אבל אני לא יודע איך עושים זאת בדיוק לפי הביוס
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שווה לקנות את הזכרונות האלה? אם כן כמה CAS יש להם ואני רוצה הרבה פרטים עליהם כי אני לא רוצה ללכת לקנות חתול בשק..... והליברטי זאת החברה שמייצרת את הציפים או שהם קראו להם ליברטי בגלל שהם חברה אמריקאית? טוב אז שווה אם כן תביאו לי הרבה פרטים ואם אפשר סיקורים מחו"ל(כי אני הולך לקנות 4 סטיקים כאלה .....ואל תשאלו למה...! ) לינק: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PDP256M400C25&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=208&aff=Zap
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-