עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nik55,

הי מתלבט בין המעבדים ההבדל 100 שח במחיר ואולי פחות...השימוש למערכת ביתית גלישה מוסיקה סרטים...האם 4 ליבות עדיף על ה 2 של אינטל? האינטל מהיר יותר 2.9 לעומת ה 2.5 2.6 של הAMD אפשר לקבל דעה?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. Started by zeroone,

שלום לכולם קניתי לוח ג'יגהבייט GA-7N400-L ומעבד AMD BARTON 2800? 333FSB הרכבה מינימלית לוח+מעבד+כרטיס מסך כאשר אני מדליק את המחשב נשמעת מנגינה במשך מס' שניות והמחשב נכבה. ככל שאני בדקתי ג'מפרים זה נראה בסדר. בבקשה עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by MentalisT,

אהלן חברה. אז ככה, יש לי 2 בנקים של 400MHZ 512MB DDR1 והם נמצאים בסלוטים הנכונים בשביל הדואל צ'נל וכמובן שהלוח אם תומך... אבל אין לי מושג איך אני מפעיל את הדואל צ'נאל בביוס לא מצאתי כלום ולפי תוכנות כמו אוורסט ופיסי וויזארד אני על סינגל צ'אנל כרגע. למישהו יש מושג איך להפעיל??? אם צריך אז הלוח אם הוא: asus p5gl-mx תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  4. אני בונה מערכת חדשה. לוח- נעול רק אסוס. חשבתי על P5B למיניהם, או P5LD. מעבד - רק אינטל, COR2DOU - חשבתי על ה E6300. זיכורן- 2 סטיקים של Kingston KVR667D2N4-512MB DDR-II DDR 667 Memory . מה דעתכם? איזה עוד לוחות טובים באותו סדר גודל מחיר יתמכו במעבד הזה? האם כדאי לקנות זה ה 6400? האם כדי לרכוש זיכרון 800? כאן הנושא המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237119.10 תודה

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Abit Fatal1ty F-I90HD ATI® RX1250 HDMI 1080i אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שמכיר את הלוח אם.. לגבי היציאות שלו, לגבי הכרטיס מסך שלו ואיזה משחקים הוא יכול להריץ, ובכללי האם הוא מומלץ או שיש לו מתחרה יותר טוב ... תודה מראש ;D

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  6. איזה זיכרונות מKSP הכי טובים בשבילי עד 700ש''ח אני לוקח (כנראה) I5 750 עם ‏P55A-UD4P בקובץ המצורף יש את הזיכרונות שנוסו ונמצאו טובים ללוח הזה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  7. המערכת שלי היא פנטיום 4 2.0 לא משהו חזק במיוחד. לוח אם של אסוס [אם חשוב הדגם אני אבדוק וארשום] עכשיו יש לי 512 של קורסאייר דגם value שזה 400MHz אני חושב. יחסית ישן. אני רוצה להחליף לג'יגה. אז רציתי לדעת כמה שיפור אני ארגיש? ומה עדיף לי? סטיק אחד של ג'יגה או שניים של 512? ועכשיו שאלה שקצת פחות קשורה לזכרונות. אם אני מחליף..אני חייב לפרמט את המחשב או שאני יכול להמשיך רגיל אחרי ההחלפה?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by IlanF,

רשום עליו INTEL PENTIUM PRO והוא רחב וגדול יותר מהמעבדים האחרים שראיתי. יש לי גם לוח אם מתאים לו. מה אתם אומרים? נראה לי שזה מעבד ישן של שרת, אבל יכול ליהות שאני טועה

9. שלום לכולם, המחשב שלי פנטיום 4 2400 זיכרון רק 256 במהירות 333 DDR. לדברי אוורסט, הדברים הבאים נכונים בקשר לזיכרון : 2.5-3-3-7 refresh rate 7.8ns אני מניח ש refresh rate זה התיזמון.. לפי המצגת באתר של corsair, התיזמון הוא 1/BUS והבאס אצלי הוא 166 כלומר אמור להיות בערך 6 נאנו-שניות ולא קרוב ל-8 מה דעתכם?

10. Started by slowdive,

שלום, אני מרכיב מחשב חדש.ננעלתי כבר על מעבד intel ?Core2 Duo E6300 ו512X2 זכרון. אני לא מתכוון לעשות בעתידOC ולא להשתמש בשני כרטיסי מסך. האם יש טעם במקום ללכת על צ'יפסט 945 (נגיד,GIGABYTE 945P-S3) להוסיף איזה 200 ש"ח ל965 (נגיד LEMONT של INTEL)?זה יתרום איכשהו לביצועים? נ.ב. אני לא מתכוון לשחק עליו משחקים

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. אז לאחר מחקר מקיף באתרים רבים ולאחרונה באתר הנפלא הזה, החלטתי לבנות מחשב חדש על בסיס A64 אך פתאום צצו כמה מחשבות שגרמו לי לפזול שוב לכיוון אינטל. - נראה לי שאינטל קצת יותר מתקדמים מבחינת chipsets, תמיכה ב-DDR מהיר יותר, PCI-EX ועוד. אם אני מחפש מחשב בעיקר ליישומים כבדים בסביבת windows xp/longhorn ורוצה להנות מפלטפורמה חדשה - מה המקביל בעולם אינטל ל- socket 939 - כלומר ארכיטקטורה שתישאר זמן רב? - איזה מעבד מומלץ היום ליישומי windows בסיסיים, הרצת שרתים על המחשב וקצת משחקים ? האם זה prescot או northwood? תודה

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by bennyma,

לפי המידע הידוע כרגע, אילו CHIPSETS יתאימו להפעלת קונרו? האם בורדים של 945 יוכלו תמוך בו?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by ShuBy,

שלום, יש לי לוח אם מסוג EP35 DS3L והשאלה שלי אם אני יכול לשים עליו 4 סטיקים של 1GB ראם כל אחד + מחברה שונה ( 2 ו-2 ). תודה.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  14. שלום חברים אני הייתי מעוניין לדעת עוד פרטים על הלוח אם Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 עכשיו אני יודע פחות או יותר מה זה CrossFire & Nvidia SLI פשוט שמתי לב שהלוח אם הזה תומך בשניהם רציתי לדעת אם זה אומר שבעתיד אני יוכל לשים שני כרטיסי מסך של NVIDIA או CF אני ראיתי שהוא תומך: חריץ כרטיס מסך ATI CrossFire Nvidia SLI PCI-E x16 http://www.tms.co.il/product/10541

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  15. האם כדאי לקנות זיכרון עם קירור? האם זה עוזר?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  16. משהו משונה: עם הלוח הקודם, p4p800s se תומך ב800 באס אבל לא בדיואל לזיכרון ואותם קלוקים למעבד ולכ. מסך השגתי תוצאה של 2900 ב 3dmark05. היום הרצתי בדיקה, עם הלוח החדש, קלוק קצת יותר גבוה למעבד - 3.2 יציב ואותם קלוקים לכ. מסך, וקיבלתי תוצאה הנמוכה ב250 מהתוצאה הקודמת.. מוזר, כיוון שכרגע הוספתי עוד סטיק של 512 ויש לי 2X512 בדיואל של Twinmos 2.5cl מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחיד שעוד " הוספתי" הם הדרייברים החדשים של nvidia. הלוח שיש לי כרגע: GA - 8IPE1000-G של Gigabyte . לגבי האוברקלוק, ביצעתי אותו בהעלאת הבאס בביוס.. והזכרונות רצים לי עכשיו על 457 במקום 400... (יש לי גם סינקים של TT לזכרונות). מה שכן, אני מרגיש בשיפור בביצועים, אבל משום מה הביצועים הגרפיים ירדו?!?! איך ולמה…

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  17. שלום לכולם, התלבטות גדולה לפני קניית מחשב. שימוש ביתי רגיל + גיימינג מזדמן גם במשחקים חדישים בהגדרות בינוניות. כרגע ברשותי samsung 710T שכנראה יישאר בשנים הקרובות, הרזולוציה היא 1024*1280 מספר שאלות: 1.לגבי מעבד, יש הצדקה להשקיע עוד מעט עבור 5300 - תדר מעט מהיר יותר אבל גם מכפלה מעט גבוהה יותר? 2. לגבי הלוח, אני מבין שההבדלים העיקריים בין שתי הערכות הם: מגבלת 4GB זיכרון ב P31 - נראה לי שלא יגביל אותי, והשני הוא PCIE 2.0, האם ברזולוציה שבה אני משחק יש לזה בכלל משמעות? 3. האם P43 יאפשר תיאורטית אפשרות לשדרג את כ. המסך בעוד נאמר שנתיים (בגלל PCIE 2) ובכך להאריך את חיי המפרט, או שאז המעבד התקציבי גם כך יהיה צוואר בקבוק? 4. עבור OC בינוני, האם יורגש הבדל בין CL4 ל CL5? 5. האם …

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  18. אהלן. כרגע ארבעת הסלוטים שלי מלאים כך: 2 Geil 256Mb DDR 333MHZ CL2.5 2 Corsair 512Mb DDR 400MHZ CL2.5 אני שוקל להעיף את ה-GEIL, ולקנות עוד 2 סטיקים של 512. האם זה כדאי? תודה!

19. 8I945pl-g של גיגהבייט rev1 כתוב שהוא תומך רק בשני גיגה של זכרון, מה גורם למגבלה הזאת? יש לו 4 חריצים של DDR2 יש דרך לעקוף את זה?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by adizarko,

אני צריך הצעה לזכרונות למפרט הבא: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם בעיקרון זה מחשב למשחקים כבדים. אני לא יודע אם יתבצע בהם OC אבל עדיין זקוק לזכרונות שיתנו ביצועים טובים במיוחד למשחקים. בנוסף אם ניתן שהם יהיו מKSP אך לט חובה. שכחתי לציין 2 סלוטים של 512 במחיר סביר . תודה

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by lipa,

http://www.techspot.com/article/61-intel-p35-motherboard-roundup/

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  22. משמאל המעבד מרובע הליבה האמיתי של AMD ומימין הקנספילד המודבק של אינטל! http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36085

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by Dano,

שלום! יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנתיים עכשיו למה זה טוב אם אני אעדכן את הערכת השבבים של המחשב? כלומר של הלוח אם אם הבנתי נכון? יש לי מעבד Pentium D 2.66Gh ולוח אם Intel D945GNT זה חשוב שאני אעדכן את ערכת השבבים ומאיפה אפשר להשיג עדכון? והאם הביוס גם כדאי שיתעדכן? תודה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by Anas-Nanas,

אני עכשיו בארה"ב ואני רוצה לקנות אחד מהלוחות הנ"ל! את האסוס אני יכול להשיג ב- 183$ שזה 805 ש"ח ואת האביט ב- 188$ שזה 827 ש"ח ההבדל ממש לא משמעותי ככה שאני צריך לבחור לפי מה שיותר טוב! בבקשה תנו לי תשובה חד משמעית!!! אני רוצה לוח טוב ושאני יוכל לעשות עליו ניסויים באוברקלוק אבל ל משהו רציני במיוחד! בתודה ניר -עריכה אני גם רוצה זכרונות חדשים אבל פה יש לי התלבטות גדולה! אני מתלבט אם לקבות שני סטיקים של Corsair XMS 3500 cas 2 256Kb או סטיק אחד של Corsair XMS 3500 cas2 512Mb בבקשה תנו תשובות הגיוניות!

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by jacobra,

האם ההבדל היחיד בין ה-945P-S3 ל-965P-S3 הוא בזה ש-965 תומך בליבות מרובות? ועוד משהו, מה ההבדל בין ה-S3 ל-S2?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים