מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
האם הגלה כנ"ל, מטעמי תקציב, מועילה ובאיזה מידה ? סליחה על הכפילות, כתבתי כבר שאלה דומה אבל משום מה לא הופיעה לי על המסך.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי מחשב נייד מדגם hp ze4508ea pavilon עם מעבד AMD 2400 mobile ו256MB 333 עכשיו יש לי כמה שאלות 1. ב-5 דקות הכניסה המחשב מנוטרל לגמרי לוקח לו הרבה זמן לטעון, אחרי שעברו ה-5 דקות האלה הוא עובד חלק, עכשיו שאלתי היא הוספת זיכרון 256 תשפר לי תכניסה לווינדוס משמעותית? 2. הנתוני יצרן ושקנינו תמחשב באינטרנט היו 256 אך שאני נכנס להגדרות חומרה ודומיהן כתוב 192mb של ram, האם אני יכול לדרוש שיחליפו לי ל-256 ללא תשלום? http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=11012&Count=0414191950
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ראיתי כאן כבר ת'רד אחד בנושא הזה, והייתי מבקש להבהיר את הנושא. אני מעוניין ב Dual 512*2 . איזה זיכרון נחשב מוצלח יותר?
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וצריך עזרה בקשר לכמה דברים: הזכרונות. חשבתי על Twinmos PC3700, מבוססים 43D. איך הם? עד איפה הם יגיעו ב OC? עוד חשבתי על ה A-DATA ועל ה OCZ Gold. אני קונה 2X512. על מה הייתם הולכים? הלוח אם. אני כנראה אלך על Gigabyte GA-K8n Pro כי הם מנועלים PCI ו AGP. שווה לחכות עוד איזה שבוע שבעויים ללוח הזה רק מבוסס NF3-250, ה GA-K8NS Pro? הוא אמור להיות בקצת יותר טוב. לדעתכם שווה לחכות איזה חודש ללוח של DFI ל A64? ל Lanparty. קירור למעבד, לדובים הגיע ThermalRight 948U, עדיף אותו או את ה Zalman CNPS7000-Cu? אני גם בונה פאן-באס, וצריך מאווררי לדי וUV, שידחפו דיי הרבה אויר ולא ירעשיו מדי. אני גם קונה כבלי ATA, FDD ו SATA מעוגלים ו UV, וכנראה אבנה תאורת לדים שתאי…
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עדכון: ל TMS אין צפי לחידוש המלאי. בינתיים חבר מצא עבורי בפיסיהוליק בחיפה. פי 2+ במחיר אבל עדיין זול מספיק... תודה לעוזרים!! ********** הי, רכשתי גוף קרור של NZXT דגם Z-73, אבל ללא התושבת עבור מעבדי דור 12 של אינטל. התושבת אזלה מהמלאי בחנות TMS, ואני לא מוצא כזו. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא כזו, או אולי למישהו יש תושבת מיותרת כזו כי הוא הרכיב ל AMD, אשמח לדעת!! כרגע אני עם מחשב חדש עם כל הרכיבים אבל ללא אפשרות להרכיב את גוף הקירור....(מעבד I9). תודה רבה! (פניתי לחברה בחו"ל שאמורה לשלוח לכל מי שאין תושבת כזו אבל זה ייקח שבועות).
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB וברצוני להוסיף עוד כרטיס 8800GTS 640MB שיעבדו ביחד ב SLI. יש לי 2 PCI slots ו 3 PCI express x16 הלוח אם שלי תומך Crossfire, אך לפי מה ששעמתי, גם ב SLI. הבעיה היחידה היא הדרייברים. הלוח אם שלי קישור: http://xtreview.com/addcomment.php?id=479&view=Intel-D975XBX2-motherboard "Formally chipset i975X can supported not only CrossFire, but also SLI, and even Quad SLI. In two last cases the problem consists only in the limitations, of drivers. " אז יש אולי דרייברים פרוצים או משהו? מצאתי 8800GTS 640 ב 450 שקל בלבד (יש שנייה) ואני ממש ממש רציתי לקנות. אולי לא קשור לכאן... אבל מי שרוצה לוח אם Crossfire חזק... אולי יחליף איתי ללו…
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח 965P-S3 של GIGABYTE ומעבד E2160 מומהר ל3GHZ. האם שדרוג למעבד E5200 והמהרה שלו ל3.4GHZ פלוס מינוס תהיה שדרוג מורגש במשחקים, בעיקר משחקי FPS וRTS כמו CRYSIS וC&C? ברור לי שהמעבד הנוכחי שלי לא יגביל כרטיס כמו 4670 אבל האם הוא יגביל כרטיס מסך כמו 9800GT? יש איפשהו בנצ' עדכני של ביצועי מעבדים שונים בתדרי OC ממוצעים?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה יש לי חבר שקנה היום שילוש של p2.4 + לוח ECS 661FX-M וזיכרון 256 טוב אז ככה הלוח יש לו ציפ של sis ו מה שאני יודע שהציפסט הזה דיי חלש וגרוע נכון? ואולי אני טועה והלוח הזה טוב? ע איזה לוח עד 400 גג 450 שקל הייתם ממליצים לו? (במקרה והלוח הזה באמת לא משהו) המטרה הכי עיקרית זה משחקים אז איזה לוח יתן לו את הביצועים הכי גבוהים במשחקים? בין הציפסטים של sis , intel , via ואיזה חברה ודגם כדי לו להחליף ועם בכלל כדי לו? מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי חבל שלא תיהיה לו הזדמנות ללהחליף למשהו יותר טוב.
-
- 14 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ענתיקה ATHLON 1800 256 GENERIC 266 ddr new- 512 micron -dont ask why i bought this crap. GA-7vaxp win xp sp1 עם כל אחד מהסטיקים הוא רץ חלק בנפרד אבל ביחד הוא מקרטע, לעומת זאת MEMTEST עובד חלק. הרצתי גם בנצ' קליל ב EVEREST הכל שם בסדר הסטקים לא חונקים אחד את השני. למישהו יש מושג מאיפה עשויה לבוא הבעיה? נ.ב- אל תגידו "יש לי רעיון מטורף- הבעיה בזיכרון!!!" או משהו כזה למה את זה כבר קלטתי. לדעתי זו לא בעיה של חומרה אלא קטע בהגדרות. אני פשוט לא מבין מה. ד"א- לא קלטתי למה אין כמעט כניסות לת'רד ואז הסתכלתי על השעון אמלא כדאי שני ילך לישון. לילה טוב HWZONE
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איזה לוח אתם ממליצים למעבד E6600 או E6300 לא החלטתי בינהם. חשבתי על לוח 965LTCK LEMONT מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום..אני מעוניין לרכוש מחשב חדש..לפי כל התגובות שקיבלתי בפורום-מפרטי מחשב - אני חושב ללכת על AMD זאת פעם ראשונה שאני קונה מעבד של AMD ורציתי רק לשאול אם יש כיום הבדל בינו לבין פנטיום..כאלה שעלולים לעשות לי בעיות.. לפני שלוש שנים בערך אני זוכר שהתענינתי המעבדים של AMD היו חלשים יותר.. 2.0G שלהם היו בעצם 1.8 .. פנטיום ששם 2.0 זה 2.0 האם זה נכון גם היום כלפי ה3.2 או 3.0..... אז גם היו להם בעיות של קירור..האם פתרו בעיה זו..וזה עובד לי בסדר עם מארז וקירור בסיסי פשוט? דבר שני אולי עדיף לקנות כבר INTEL כי הלוחות שלהם תומכים בניגוד ל AMD כבר ב DDR 2 ... תיכננתי לקנות את זה: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 900 ש"ח לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות KN8 ULTRA S-939, nForc…
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה צריך לדעת לפני שאני קונה משחה חדשה למעבד ? כאילו מה לא לקחת ומה יתאים לי למעבד ?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
-
טוב חברסס... החלטתי שאני קונה עוד 512... ראיתי תאדאטא בקספ.. איך זה ? ותאמינו לי שהייתי לוקח תדדר500.. אבל שני הסטיקים האחרים שלי הם 400.. אז לא... לקחת תאדאטא 400 ? 490 שח.. מחיר סבבה ממש.. צודההה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת ב26/6 בערך לNEW YORK ורציתי לדעת הם הוא כבר יהיה בחנויות בתאריך הזה והאם יהיו לו לוחות בתאריך הזה.. כי אם אני לא יקנה ת930 (שאני מתכנן כבר חודש לקנות אותו אבל לא יוצא מכמה סיבות.. אבל שבוע הבא בטוח אני קונה) אני יקח ת6300 עם לוח נורמלי... אני צריך לדעת אבל אם יהיה לוח שתומך AGPX8+PCI-E ושיהיה OCER נחמד משהו בסגנון ה775DUAL-880PRO של אסרוק וגם שהוא לא יהיה יקר כל כך
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. האם לוח אם מוגבל מבחינת נפח ההארד דיסקים שאני יכול לחבר אליו? 2. במידה ויש לי חיבור SATA1, אני יכול לחבר HD SATA2 בנפח 2TB? 3. במידה ואני קונה מתאם PCI TO SATA, אז אני יכול תאורטית להרחיב את הנפח עד שנגמרים לי חריצי הPCI? אגב סוג הלוח אם הוא intel D865PERL, מעבד p4 2.8ht, מערכת הפעלה xp pro sp3. תודה.
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
שלום לכולם איזה מבין המעבדים הנ"ל חזק יותר: הסמפרון 2800 64 ביט 256K תושבת 754 או אתלון XP 2500 512K (הנוכחי שלי) בפעולות רגילות, משחקים קידוד וידאו וכו'.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה עדיף ? TWINMOS 1GB DDR PC3200 CL2.5 x2 TWINMOS 512MB DDR PC3200 CL2.5 x4 מישהו פעם אמר לי משהו על T2 או משהו כזה ורציתי לדעת מה ההבדלים בביצועים , ועד כמה הם גדולים תודה
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח אם זה המקום לשאלה, אבל זה פשוט נובע מחוסר ידע בסיסי בחומרה אני לקראת קניית מחשב נייח חדש. רציתי לדעת אם בלוחות האם (או בכל רכיב בסיסי אחר לצורך העניין) קיים צ'יפ WIFI מובנה, או שצריך להוסיף כרטיס כלשהו למחשב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 התקנתי את הדרייברים מהדיסק ועשיתי עידכון ל-SATA(מה זה בדיוק?) מהאתר של אסוס אבל נראה לי שה-USB לא מותקן. מה אני בדיוק אמור להוריד כי לא מצאתי?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הלוחות האלה (לשניהם יש אותם אפשרויות) 1.Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) 2.Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, USB 2.0 ) וההבדל במחיר בינהם הוא 150 ש"ח (ה Epox יותר יקר) והאם בכלל שווה להוסיף 150 ש"ח (אם המערכת לא מיועדת בכלל ל oc )
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
השרבורטורים שלו לא עובדים כמו שצריך והבוחונות לא מסתובבות כמו שצריך תקוע שם מסטיק בין הMhz הראשון לשני ואין לי מושג איך מוצאים אותו? cpu-z אמרה לי שהבוחנות שלי לא מסתובבות כמו שקניתי אותם. "your bochnot arn't working well check this problem out please before" מה לעשות בבקשה? הלוח אם שלי ב60מעלות כל הזמן. (נכון שווה? יש לי 5מאווררים) בבקשה עזרה!! אני חייב עזרה ויש לי עוד דבר. קניתי את הamd64 ושלחתי E-mail ל AMD הם אמרו שamd נוטים להיתחמם ולפעמים הבוחנות לא שוות) (עולות 20 שקל בטירה. סתם) והם אמרו גם שהשרבורטורים הם זולים מאוד בלי שום תוספת SSE 8. והקירור שמגיע עם זה הוא קירור מים ובטעות השתנתי פנימה אך זה לא עזר אם אמא שלי מוצאת את זה אני מת... לא נורא 600 שקל הלך... ואי…
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני יודע שיש מדריך אבל לא הבנתי איזה קובץ להוריד בדיוק מהאתר הראשי ! אם אפשר בקשה הדרכה טיפה יותר ! זה הלוח שיש לי כיום Gigabyte GA-K8NF-9 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-