עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by wiretap,

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג לוחות כאלו בארץ? אני זוכר שלפני כמה זמן ראיתי כאלו בפלונטר, אבל נדמה שהם נעלמו מרשימת הלוחות למכירה שלהם. תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  2. Started by yoav9,

ככל הנראה, לאחר שבהתחלה סירבתי להאמין, כנראה הלוח הזה הוא חתיכת חר* על מקל... תראו בעצמם באוברקלוקרז כנראה שאני לא יקנה אותו...

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Duron morgan 1200Mhz + 128 MB ram Duron morgan 1300Mhz + 64 Mb ram להתחשב במפרט שלי, מי מהצירופים יתן לי יותר ביצועים במשחקים וב3dsmax? אני קנראה גם יעלה את כול העסק ל באס 133 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by Dante_9,

אני מנסה להבין איזה לוח עדיף: ה- ASUS A8V Deluxe או ה- EP-8KDA3J

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by ExploiT,

תראו אנשים אני מחר מקבל תוח הזה ושמעתי שיש לו מעין כזה דבר שיש גם ל k8neo שמתי שמכבים תמחשב אז הוא לא באמת נכבה והספק נשאר דולק ומדליקים תמשחב דרך המקדלת האם זה נכון? האם זה שימושי? זה גורם נזקים לאיזה חלקים? ואיך אפשר לבטל את זה? האם כדאי להשאיר את זה? ומה קורה אם זה באמת ככה והספק דולק ועכשיו חורף והמחשב חוטף ברק אז אני אומר בי לספק שלי?

• 14 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by not_connected,

האם בזמן חיבור המעבד לפני הדלקה ראשונית בכלל (בזמן הרכבת המחשב) יש להשתמש במשחה תרמית ולמרוח על המעבד ורק אז לחבר את המאוורר? יש חלופות ביתיות למשחה? ???

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. שלום לכולם ראיתי כבר בכמה וכמה אתרים את הלוח הזה והמחיר שלו עולה על 1000 שקל רציתי לדעת מה כל כך מיוחד בוא ולמה ההבדלים במחיר ביחס ללוחות אחרים ?? הלוח הוא של ג'יגה בייט והדגם הוא : 7NNXP אני יודע שיש לו DPS או משהו כזה אמרו לי שזה עוזר ל OC זה נכון ?? ועם למישהו יש את הלוח הזה שיכול להביא תגובות עריכה: זה הלוח... http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBGGB7NNXP&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1455

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  8. טוב חברסס... החלטתי שאני קונה עוד 512... ראיתי תאדאטא בקספ.. איך זה ? ותאמינו לי שהייתי לוקח תדדר500.. אבל שני הסטיקים האחרים שלי הם 400.. אז לא... לקחת תאדאטא 400 ? 490 שח.. מחיר סבבה ממש.. צודההה

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  9. אני כרגע עם 16GB (ראו תמונה). מעוניין בשני סטיקים של 16GB. אשמח אם תוכלו להמליץ מה לקנות ולזרוק פה לינקים אם נתקלתם במבצעים כלשהם במסגרת הסייבר מאנדי. תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by clip99,

שלום , רציתי לדעת אם אפשר להתקין מודולים בתזמון CL9 ביחד עם מודולים CL7 על אותו לוח אם. יש לי לוח של ג'יגהבייט GA-H67M-UD2H , עם 2 מודולים בתזמון סי-אל-7 (7-7-7-21) של GSKILL , ואני רוצה לקנות 2 מודולים בתזמון סי-אל-9 (9-9-9-24) . אם זה אפשרי בטח התזמון הקובע יהיה האיטי יותר מבין 2 הסוגים מן הסתם , אך אני רוצה לדעת אם זה אפשרי ואם המחשב יעבוד בכלל.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by ezb2co,

שלום. אני לא בטוח אם זה המקום לשאלה, אבל זה פשוט נובע מחוסר ידע בסיסי בחומרה אני לקראת קניית מחשב נייח חדש. רציתי לדעת אם בלוחות האם (או בכל רכיב בסיסי אחר לצורך העניין) קיים צ'יפ WIFI מובנה, או שצריך להוסיף כרטיס כלשהו למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by benyben,

למי שמתעניין http://www.tomshardware.com/news/Intel-Ivy-Bridge-CPU-LGA-1155,14106.html#xtor=RSS-1811

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by Pierot,

כותרת^, פשוט כמשמעו [שניהם אותו מחיר].

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by tmpusr,

http://www.pcstats.com/NewsView.cfm?NewsID=59454

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by Ashand,

שלום רציתי לשאול אם הלוח הנ"ל יחזיק מעמד בניגון HD 720 או 1080 ? ובכללי האם למישהו יש אותו ומה דעתו על הלוח...

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. היי חברים, יש לי את המפרט המצורף. אני עובד עם 3D MAX ואני רוצה להוסיף זיכרון. האם אני יכול להוסיף עוד 2G זיכרון למחשב לפי המפרט? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  17. nForce 520,560,570 AMD 690 G/V, 770. 790 איזה הכי משתלם למפרט בסביבות ה3000 ש"ח ? תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  18. Started by (G),

חבר שלי קנה מחשב לפני שלושה חודשים ועקב החלפת קירור נפל לו חלק בלוח, מן קאבל כזה. האם האחריות מכסה את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by shlomiu,

למה רשום לי שהזיכרונות פועלים ב-2T ולא ב-1T? ודבר נוסף: עבור סטיקים של זיכרונות, אם מצוין על סטיק שהוא עובד במתח שגדול מ-1.8, צריך להגדיל את המתח בביוס בשביל שיעבוד במהירות מקסימלית? או שהלוח אם מתאים את עצמו לבד? (העלאת מתחים כזאת מסוכנת?)

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by .dreyfus,

שלום לכולם, אתמול הזמנתי מחשב ואמרו לנו שהזכרונות של OCZ יותר טובים משל KINGSTON [רמה אחת מעל, כך אמרו לנו] הייתי רוצה לדעת מי יותר טוב , איזה חברה יותר טובה ? [כדי להיות בטוח] תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  21. שלום רב אני מחפש לוח אם חזק ל gaming של אסוס או גיגבייט עד 1500 שקל! מה הלוח שהכי טוב היום בשוק ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  22. שלום חברים, ברשותי מעבד AMD שאני לא מצליח לנתק אותו מההיטסינק בעקבות זה שהחומר קירור הדביק אותו, מה עליי לעשות? אני כרגע לא יכול להכניס את המעבד חזרה למקומו כיוון שאני צריך לפתוח את המוט בצד ואני לא יכול כיוון שההיטסינק מחובר אליו!!! בבקשה עזרה דחוף!!! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן אני צריך מערכת מחשב פשוטה יחסית... לא למשחקים חשבתי על 754 עם כרטיס מסך מובנה אבל!!! שתהיה אופציה כמובן ל AGP או עם 939 ל PCI E בעתיד... יש דבר כזה? תודה יניב

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  24. זכרון של A-DATA בפנדה עולה 440ש"ח ל-512MB ובKSP עולה 320ש"ח מדובר על זכרונות שונים? בפנדה רשום שהם CL2.5 וב-KSP רשום משהו עם VT לא יודע מה זה. תודה

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by Snufkin,

יש לי יציאה של - SPDIF_I ו - SPDIF_O למה נועדו היציאות האלה??

• 3 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים