מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
הלוח נקרא INTEL BILLINGS 845 DDR + SB מתאים לפנטיום 4 כמובן... חיפשתי באתר של אינטל אך לא מצאתי דבר...תוכלו לעזור בבקשה? ולתת עליו את דעתכם
-
אני מעוניין לשדרג למעבד כפול-ליבה ולשמור על הכוננים הקשיחים והצורב הישנים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הרכבתי מפרט אבל אני עדיין מתלבט בקשר לזיכרונות. אני צריך שתמליצו לי על זיכרונות שיתנו לי ביצועים טובים בכללי ויכולת OC טובה ! המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY thermaltake w0062RU silent purepower 420W v2.0 התקציב הוא 700 ש"ח אפשר לחרוג קצת ל-512X2 זיכרון שחשבתי הוא Twinmos Speed Premium BH5 pc3500 שמגיע אם צ'יפים BH5 שהבתי שהם טובים ! יש עלהם ביקורת כאן - http://www.vr-zone.com/?i=2179&s=1 עוד זיכרון שחשבתי הוא G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם - F1-3200PHU2-1GBZX על מה אתם ממליצים ? ושהזיכרון היה מנעה מחשבים ! תו…
-
- 19 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=282&page=2 האוברקלוק נעשה על מאורר סטוק [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. מצאתי את הדרייברים המעודכנים של הלוח אם שלי באתר החברה,הורדתי אותם. רק אני רוצה לדעת, איך מסירים את הדרייברים הישנים בצורה הטובה ביותר? (כולל גם דרייברים לכ.קול מובנה)
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהוא כבר בן 3 שנים, לאחרונה הלוח אם מזייף וגם היא לי שריפה קטנה בו ביציאה של הספק ומאז הוא נדפק. אני רוצה להחליף אותו למשהו שיתאים לי ומאז שקניתי אותו הוספתי עוד דיסק קשיח עוד זיכרון של 512 מגה. העלתי בקישור את המפרט של המחשב ומה הוא מכיל בתוכו, אם מישהו יכול לעזור לי והלפנות אותי לאיזה לוחות אם יתאימו לי ומה יהיה כדאי לעשות חשוב לי לציין שהבחור שהמחשב שלו אין לו הרבה כסף לכן הוא לא כל כך מעוניין להוציא יותר מדי אבל אם יש חלופה כדאית בכמה מאות שקלים אשמח לשמוע תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות HP6660 בעל 1G זיכרון. אני רוצה לדעת האם כדי להרחיב את הזיכרון ל-2G מאחר ותוכנת ההפעלה היא VISTA? או שאפשר להשאיר את הגודל הקיים?
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
יש לי לוחgigabyte ga-7vx via kx133 עם מעבד 750 אני רוצה להוריד את המעבד ולהסים חדש עד איזה מהירות אני יכול להסים על הלוח הזה? ואם הוא תומך במעבדי amd xp? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ועכשיו נותר רק להיסגר על לוח אם. אשמח להסברים. DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 מול INTEL P-35 אני יודע שעל ה Q35 יש כרטיס גרפי מובנה וזה קצת מרתיעה. תודה, ארז.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
זכרונות OEM יכולים לפעול ביחד עם זכרונות אחרים ?והאים יש הבדל גדול בינהם?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין ה820 ל920 או ה830 ן930 אני רואה שיש זיכרון כפול אבל מה זה אומר ולמה יש גם את זה וגם את זה אם ההפרש במחיר לא כזה גדול, ובמה יש ל9XX יתרון במציאות כי לפי מה שראיתי בTOMSHARDWARE ההבדל די קטן אם אפשר תשובה מפורטת זה יעזור מאוד וממש ממש תודה כי זה מחשב לעבודה(לא שלי)
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם Athlon Xp 2000 . הלוח אם יהיה כנראה Gigabyte GA-7VAX KT 400. התקציב שלי לא מאפשר לי לקנות כרטיס קול בנפרד , לכן רציתי לשאול איך הכרטיס קול שבא עם הלוח הזה , כרטיס הקול נקרא : AC97 Realtek ALC650 6-channel sound Chip (אני הולך להשתמש ברמקולים 2.1). בכלליות , האם יש לכם המלצות לכרטיסי קול אונבורד טובים? ואם אפשר אותו הדבר בקשר לכרטיסי הרשת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי!! אני זקוק ללוח אם וזכרון למפרט הבא: intel core 2 quad q6600 asus/gigabyte 8800gt WD 320GB sata 2 המליצו לאבא שלי:asus p5kc and ocz 2x1gb 800mhz platinum revision 2 xtc ואני חושב:gigabyte p35-ds3l and crossair 2x1gb 800mhz xms 2 חשוב שהמחשב יהיה טוב למשחקים ובכללי... איזה לוח אם יותר טוב ה-asus או ה-gigabyte ומה יותר טוב-crossair או ocz תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium-d-920-930.html ה amd עדין אוכל את ה אינטל אפילו שהוא עם OC! ( אני גם רוצה להזכיר שגם ל AMD אפשר לעשות OC , לכן קחו את ההשוואה הנקיה של המעבדים ללא ה OC) אז להפסיק להמליץ על האינטל חזרה לחיים האמתיים ;D
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הישן במהירות שעון של 1.86 החדש במהירות שעון של 2.8 ואיך ה E6300 הישן ביחס למשפחת ה 5000?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם היום או בעתיד הקרוב לגיימינג אזדקק לכך? או שעדיף לקנות H97 וזה יספיק לשנה הקרובה? *סליחה על הטעות שלי, הבנתי שזה Haswell-E.
-
- 25 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לפני סיום משמרת תושבת LGA1700 של אינטל אנחנו מקבלים מבט אל לוח אם יוצא דופן בנוף לוחות האם היוקרתיים ודנים בחשיבות של צמד ממשקי זיכרון במקום ארבעה בעידן בו נפחי הזיכרון גדלים משמעותית לצרכןלכתבה
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שיש Q9550 בסביבות ה1300, כרגע יש לי E8400, הוא עשוי להספיק אבל יש סיכויי טוב גם שלא, ההמלצה באתר על התוכנה היא מרובע ליבות עם 8 ג'יגה. האם ההבדלים משמעותיים בביצועים בין 9400 ל 9650? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג כדי לשמור על האורך חיים שלו כמה שיותר.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
והאם אפשר להגדיר בלוח אם להשתמשבכרטיס מסך או במובנה?
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה בסגנון של 3DMARK אבל שתתן ציון לראם. יש כזה דבר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ומה הירידה בביצועים כתוצאה מכך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום פה אני מבקש המלצה ללוח אם איכותי למעבד i5 4690 3.5 ghz . לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג ולא מחפש לוח אם לגיימינג מטורף. אני שם דגש על: תמיכה במעבד i5 וi7 לשדרוג עתידי. 4 חריצים לכרטיסי זכרון DDR3 1600 GHZ לפחות ושיתמוך בכרטיס זכרון בודד בנפח 8 GB ברצוני להתקין על המחשב יותר מ16 GB זכרון. 1-2 חיבורי PCI- EXPRESS 1-2 חיבורי PCI לפחות 6 חיבורי SATA לפחות 6 יציאות USB מאחור יציאות HDMI , VGA , DVI מאחור לפחות 6 יציאות מהכרטיס קול המובנה ושיהיה איכותי ולא 3 כמו בלוחות צנועים יותר.. לוח אם איכותי עד 800 ש"ח מחנויות אייבורי או KSP או כל חנות אחרת באיזור חיפה והקריות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
או קיי מדובר במחשב 1700 XP עם לוח של EPOX 8RDA ו RADEON 9700 PRO עכשיו הזכרון ששמים עליו זה ככה או שני סטיקים של OCZ של PC2700 של 256MB שזה יוצא 512MB RAM.(CAS 2.5) או סטיק אחד של CORSAIR במהירות של 3200 אבל רק סטיק אחד שזה יוצא 256MB RAM. (CAS 2 מה יתן לי יותר יציבות וביצועים טובים יותר במשחקים!? וכמובן ב 3D MARK 2001 SE?! אז העקרון פה...יותר RAM איטי או פחות RAM מהיר... אין לי כסף להרבה RAM מהיר.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך -Gforc5700fx שני זכרונות קשיחים מסוג של IDE ועכשיו אני הולך לקנות: לוח אם , מעבד וזכרון פינמי. אז מעבד-חשבתי ללכת על AMD Athlon 64 bit וזכרון פנימי חשבתי ללכת על - Dual 512 DDRII 800Mhz וכל מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם שיתאים לכל הרכיבים כלומר - גם לכרטיס מסך גם לזכרונות הקשיחים גם לAMD 64 וגם ל DDRII שאני קונה, יש כזה??? בבקשה תביאו לי את השם המלא שלו!... תודה רבה!!!!! (אם יש לכם הערות והארות לגבי המפרט הזה הם יתקלו בשמחה...)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-