עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ForresT,

זה שאלה בשביל חבר שלי.. יש לו מעבד אינטל 2.8 והוא מתכנן לשדרג ל3.4 שאר המפרט שלו מעולה(גיגה ראם 6800 gt)אז הוא רוצה לדעת מה יתן לו מעבד חדש?ישפר לו הרבה ביצועים במשחקים?וכמה נקודות ישפר ב3דימארק למשל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  2. שלום, אני כותב אליכם ממחשב פנטיום 4 בתושבת 478, שקניתי בדיוק בשלב שהיא גססה (אז לא ידעתי לשאול את מה שאני יודע לשאול היום), ועד שהבנתי מי נגד מי, היא כבר נכחדה. ככה יצא שנתקעתי בלי אפשרות שדרוג, בהתחלה עם מחשב בן 4, ואחר כך בן 5 והיום אפילו +6 עכשיו באמת הגיע הזמן לקנות חדש - ואני מנסה לא לחזור על טעויות העבר. נזניח לרגע שיקולים אחרים - החלטתי שמערכת מבוססת AMD Athlon II X4 630 באובר קלוק תספק את צרכי (עיבוד תמונה ועיצוב, לא באופן מקצועי) אבל - תמורת תוספת של כ-500 ש"ח, שאני מוכן לספוג אותה, אני יכול לקנות מערכת דומה מבוססת i5 750 + P55 - והשאלה שאני שואל היא למי משתי התצורות יש אופק שדרוג רחוק יותר? ל-AM3 או ל-1156? אשמח לעצתכם,

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by Dante_9,

אני מנסה להבין איזה לוח עדיף: ה- ASUS A8V Deluxe או ה- EP-8KDA3J

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by ofer_mat,

מה אומר הסיומת A או B במעבדי אינטל? והאם יש אתר שמשווה בין מהירויות של כל המעבדים האחרונים ( גם של אינטל וגם של AMD ) לא כולל ה 3G של אינטל? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by uguru1969,

מיתלבט בין שני מעבדים OPTERON 165 או ה-X2-3800 מי מהם כדאי יותר מבחינת ביצועים \המהרה וכו"ב תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by 1,

זאת על מנת שאני אוכל להוריד עדכון לBIOS מכיוון ששמעתי שללוח אם הזה העדכון הוא חיוני מאוד.

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by Brown_g,

היום רכשתי מחשב חדש והרכבתי לבד. הכול עובד מצוין והמחשב חזק מאד אבל... בתוכנה שאני מריץ Speccy או CPU-Z כל הפרטים נכונים וכפי שאני מצפה אבל בזיכרון רשום - 8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24) ואני קניתי - ‏‏ 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 DDR3 1600Mhz‎ כלומר המהירות במקום 1600 מופיע 668... זה נכון? יכול להיות בעיה בזיכרון? אני לא מבין מה זה כל כך CL אז ההבדל לא נראה לי משמעותי אבל יכול להיות שזו גם בעיה? אודה לכם מאד.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by 321321,

אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג לוח כזה p4 socket 478 rd-ram אודה לו מאוד. או אפילו לו עם סלוטים של ddr אבל בזול

9. שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את הלוח אם GIGABYTE GA-H270M-D3H האם הלוח אם הזה תומך אתחול מערכת הפעלה בכונן SSD של אינטל: Intel 750 Series AIC 400GB ? תודה, דניאל

10. Started by a1a1a1a,

קראתי הרבה השוואות ואני לא מצליח להחליט איזה מעבד לקחת, התקציב שלי הוא 1200 בערך, אני מוכן לשלם עוד 200-300 לשדרג ל940\9550 אם זה שווה את זה. השימושים שלי הם משחקים כבדים וסרטי HD. לא מתוכן OC כרגע לכן זהו לא שיקול לבחירה. איזה מעבד הכי מתאים לי מארבעתם? ואם אפשר גם לוח אם שמתאים לבחירה. תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by gedalia,

אני בונה מחשב HTPC, ועמדתי לרכוש מעבד G620 עם לוח תומך SATA3 (יש לי כבר דיסק) וזכרון. במקום, הציעו לי שילוש עם מעבד A4-3400, בערך באותו מחיר. השימוש במחשב יהיה לצפיה בסרטים HD (לא BLURAY), אינטרנט ומשחקים לא גרפיים (HOYLE וכו'). האם המעבד הזה שווה ל-G620? בנוסף, הזכרון שהציעו לי הוא ללא HEATSINK. האם זה משפיע על הזכרון לאורך זמן? לא מתוכנן שום OC או שינוי במפרט הראשוני. תודה

12. Started by bg1987,

אני מתלבט בין שני זכרונות למחשב, mushkin xp http://skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm או ocz reaper http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=500 יש לי ויסטה 64, עם מעבד e8400 @ 3.6 אני כנראה אהיה מעוניין לעשות OC לזכרון בשלב כלשהו. אני מחפש ביצועים למשחקים (אני רואה שה2GB שלי לא מספיק להחזיק את ויסטה לבד - 50% ניצול כל הזמן)

13. שלום חברים, קבלתי את המחשב הזה ,איך פותחים את הברגים המוזרים של המאוורר מעל המעבד? תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. שלום! אני יודע שקינגסטון חברה מוכרת אבל תמיד אמרו שהיא לשוק ה"חלש" אז זה אומר שבאמת יהיה הבדל בינו לבין חברה אחרת עם אותו נתונים?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  15. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לזיכרונות של חבר והוא בעיקר משחק משחקים ורואה סרטים. השאלה שלי מה יתן לו יותר ביצועים במשחקים וסרטים באס גבוהה של הזיכרונות או תיזמונים נמוכים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by HeroesCut,

שלום, רציתי לדעת אם הלוח אם DP55WB תומך בCrossfire, ואם לא אז זה אומר שכרטיס כמו 5870X2 לא יעבוד לי ?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by Kolshamen,

I5 750 I7 860 תודה...

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. התפרסם כתגובה לכתבה הבאה http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/04/24/nvidia-declares-war-intel גדול - לקרוא ולהנות Thought I'd post it for a bit of fun. Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Today on the Jerry Springer show, Nvidia confesses to Intel that not only is she cheating on Intel, but Nvidia is also a Transexual!!! Nvidia: Thats right Jerry, I'm here to tell Intel what a loser he is and also that I'm a Transexual. Jerry: How long have you been cheating on Intel? Nvidia: Since he started with this CPU/GPU buushit... Jerry: Do we need to go to commercials? No? Let's bring Intel out! *** Crowd Cheers *** Jerry, Jerry, Jerry,…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. Started by red_Joe,

שלום לכולם, בשעה טובה החלפתי מחשב, כאשר עברתי מלוח אם מאוד ישן של ASUS (מלפני 3 שנים וגם אז הוא היה בינונו), ללוח אם של GIGABYTE P31-S3G וממעבד intel pentium 3.00 mhz למעבד core 2 due E4600. ניסתי להתקין את ה- הארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, והבנתי שבגלל שה צ'יפסט שונה צריך לעשות ריפר למערכת ההפעלה. לא כל כך הצלחתי, בגלל שכשניסית הוא ביקש ממני adminstartive password ואין לי מושג. אני מפחד לפרמט את המחשב כי המערכת הפעלה שלי היא OEM ויתכן שהוא לא יתן לי להעלות אותה שוב עם צ'יפסט שונה. אנא המליצו לי מה לעשות. מנהלים אם זהלא הפורום המתאים (לי הוא היה נראה הכי מתאים), אנא הפנו אותי למתאים יותר באתר זה, תודה.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  20. הנה הדגם: Gigabyte 8I-915P-Duo אני יודע שזה לא DFI... אבל בכל זאת.. מה אתם אומרים/חושבים על הלוח אם הזה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 694 צפיות
  21. שלום, לאחר הרכבת מערכת חדשה, באילו תוכנות בדיקה מומלץ להשתמש על מנת לבדוק שהמערכת תקינה ורצה חלק ללא תקלות ולא תקיעות. השאיפה לסחוט את המערכת לתקופה של יום-יומיים על מנת לאתר מוקדם ככל הניתן בעיות שעלולות להיווצר לאחר תקופה ממושכת. אשמח לקבל שמות של מספר תוכנות מומלצות (ברצוני לבחון את המעבד/לוח אם/זיכרונות וכרטיס מסך). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by yaron@,

מה ההבדלים בין לוח אםו GA945GS3וGigabyte ל - GA965GS3וGigabyte. אם אפשר לפרט יהיה נהדר. האם בשנייהם יהיה ניתן לשדרג למעבד מרובע ליבות? תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  23. Started by patrik,

ASUS יתרונות: יציאות RGB לHDTV AMD Live Ready - מה זה?! תמיכה בDDR800 חסרונות: אין אפשרויות אוברקלוקינג וכיול ביצועים נרחבות כרטיס קול 5.1 אין יציאות אודיו דיגיטליות כלולות DFI יתרונות: יציאת אודיו דיגיטלית (אופטית) כרטיס קול 7.1 אפשרויות אוברלוקינג וכיול ביצועים נרחבות מאוד לעומת הASUS חסרונות: אין יציאות RGB לHDTV (לא משמעותי אם הטלויזיה היא LCD שלרובן יש כניסה של VGA) לא AMD Live Ready תמיכה עד DDR667 יש מה להוסיף? אז מה עדיף? תודה.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  24. אני צריך לקנות מעבד חזק למשחקים ואני רוצה Prescott 2.8 ghz ht 1 mb אבל שמעתי שהוא מתחמם אבל גם שמעתי שאינטל הוציאה סדרה חדשה של מעבדים של Prescott עם תושבת lga775 אבל אני לא יודע אם כבר הם בארץ והאם הם אותו מחיר של המעבד שאני רוצה בבקשה דעות ועצות ואם הם הגיעו לארץ תשלחו לי תמונות או כתבות וכו'... תודה רבה לאנשי האתר !!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  25. Duron morgan 1200Mhz + 128 MB ram Duron morgan 1300Mhz + 64 Mb ram להתחשב במפרט שלי, מי מהצירופים יתן לי יותר ביצועים במשחקים וב3dsmax? אני קנראה גם יעלה את כול העסק ל באס 133 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.