עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shirNoshe,

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=455&l1=3&l2=15&l3=171 אני לא מצליח להגיע ללוח של חבר לעשות לו OC.. בלוח שלי GB זה CTRL+F1 ושם אני לא מצליח...

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  2. אני מבין דברים בסיסים בביוס ובבאס החלקים (לא מומחה גדול...) אני לא כל הבנתי את הקטע של 1:1 ו- 2:1 וכדומה... בקיצור, זה נכון שזיכרונות 533MHZ יתנו ביצועים יותר טובים מזיכרונות 667MHZ (לשניהם יש אותם תיזמונים) כאשר הם עובדים עם E6600 י? למה? למה? ולמה? תסבירו בפרוט כדי שאני יבין את הכל... (כי בתאכלס 667 יותר מהר מ 533 י)

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  3. הלוח אם שלי הוא : GA- 8S648 של חברת GigaByte. יש שם 3 חריצים לזכרונות, כך ש2 מהחריצים כבר תפוסים ואין לי מושג איך שמו את זה במקום. יש לי כרטיס פנוי של 256MB DDR, ואני בשמחה רוצה לחבר אותו למחשב, אך לאחר ניסיונות ללא הצלחה, ויתרתי ופניתי אליכם, מה לעשות בשלב זה. התמונה של הזיכרון (חברת GEIL) : והזיכרונות שמחוברים ללוח אם : אז כפי שאתם רואים, אני מנסה לא לשבור את הלוח אם ואין לי ברירה מה לעשות עם זה : עזרה בבקשה !

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by ThaOG,

קראתי עכשיו את כתבה על הקואד החדש של אינטל. למרות שאין שם יותר מידי ניתונים נראה שיש לו פוטנציאל. בכל מקרה שהוא יצא בנומבר יש מצב שסוף סוף המחירים של ה X6800 ירדו. אין שם אומנם אידקציה לאיך הוא יתפקד במשחקים אבל הם אמרו שהם יבחנו את זה בשלב הבא. כמו כן נראה שהמעבד הזה הוא סוס עובודה לא קטן נותר רק לקוות שהוא מספק את הסחורה במשחקים. גמר חתימה טובה וצום קל לכולם.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by muli90,

יש זיכרון 512 ואני לא ידע איזה חברה וכל הדברים האלה......ואני רוצה לקנות עוד כרטיס זיכרון של 512 רציתי לדעת אם אני יכול לפרק הזיכרון שיש לי עכשיו במחשב ללכת לחנות להגיד לו שיביא לי את אותו זיכרון בדיוק ואז לשים את מה שהיה לי ואת מה שקניתי ואז יהיה לי 1Gb זיכרון... אני יכול לעשות כזה דבר??? תודה ;)

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by zeroone,

שלום לכולם קניתי לוח ג'יגהבייט GA-7N400-L ומעבד AMD BARTON 2800? 333FSB הרכבה מינימלית לוח+מעבד+כרטיס מסך כאשר אני מדליק את המחשב נשמעת מנגינה במשך מס' שניות והמחשב נכבה. ככל שאני בדקתי ג'מפרים זה נראה בסדר. בבקשה עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by Amir74,

האם קיים הבדל בין זכרונות זהים למעט סידור הצ'יפים שלהם , 32MB * 8 vs. 16MB * 16 ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  8. שלום, בעלי מחשב עליו מותקנת תוכנת ההנדסה Matlab מוזמנים לשלוח ב- thread הזה את תוצאות הרצת הפקודה bench משורת הפקודה של matlab. לדוגמא עבור pentiumIII 833MHz , 312MB RAM ,winxp spII ,Matlab R13 : ans = 2.8840 3.5750 1.6720 2.2030 1.6620 3.8160 תודה!

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. אני יכול לקנות את הזיכרונות הנל ב465 ש"ח.. ובדיוק יש לי תקציב דומה (שבהתחלה תוכנן ללכת לקניית הארד-דיסק..) כרגע אני עם המפרט בצד ימין. וכפי שאתם יכולים לראות, הזיכרונות עברו OC חביב ביותר. אני פוחד לקנות את הזיכרונות האלה, ופתאום לגלות שאני אצטרך לוותר על הOC.. מה שעוד מציק לי זה המתח הנמוך שלהם. שלי כרגע צורכים 2.250, ואני חושש שאלו לא יוכלו להתמודד עם מתח כזה. למישהו יש ניסיון איתם? או ביקורת כלשהי? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by alexbmw,

נפל לידיי ה bad axe הראשון וסתם באה לי לעשות עילו פרויקט קטן של o.c . אבל ליפניי זה יש לי כמה שאלות . 1)איך הוא בתור לוח ל o.c (בכול זות הערכת שבבים בזמנה היתה הערכה הכי יקרה כמו ה x48 ) 2)ממה יש לי להיזהר אם הלוך הזה מה החולשות שלו ? 3)אני ראיתי אותו ואין עילו חיבור של 4 פינים רגיל כזה http://www.mysuperpc.com/build/msi_k8n_neo_platinum_4_pin_power_cr.jpg אלה משהוא אחר ואין לי על הספקים חיבור כזה אז איזה ספק אני צריך ? 4)הוא תומך ב זיכרון 800 mhz כי ראיתי שלא רשום שהוא תומך ב800 אל רק ב 667? 5)איזה מעבד כדיי לי לעשות איתו o.c על הלוח הזה כי הוא תומך ב fsb של 1066 אז זה מונעה מימני את כל מעבדי ה אקסטרים למיניהם אני חשבתי על איזה p4 או pentium d טוב ל o.c ו אולי אם אני יו…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by uziliv,

שלום יש לי מחשב dell latitude d630 ואני רוצה להוסיף לו זיכרונות - 2X2gb. ראיתי שבעיקרון הזיכרון שלו הוא pc2-5300 אבל אפשר להוסיף לו גם pc2-6400. להבנתי ה-6400 בכל מקרה ירוץ במהירות של ה-5300, ולא אמור לשפר את המצב. שאלתי היא האם ה-6400 יכול להיות בעייתי במחשב הזה? הסיבה שאני שואל היא שיש מקומות (כמו בלינק למטה) שאומרים שהם ישלחו 5300 או 6400, לפי מה שיהיה להם במלאי. http://www.ebay.com/itm/New-4GB-2X-2GB-Memory-DDR2-SODIMM-RAM-for-Laptop-DELL-LATITUDE-D630-/370579166853?pt=US_Memory_RAM_&hash=item56483d5685#ht_3769wt_936 תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by עידו אהרון,

איפה הוכל לשאול שאלות לגבי קניית mp3?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

עריכה: מסתבר שאסור לפרסם מחירים של אינטל שופ.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  14. הרבה נוהגים לעשות השוואת רכיבי חומרה לרכב- "אם תשים במכונית ספורט עם מנוע 4 ליטר גיר של משאית-תקבל משאית." ועוד כל מיני דברים בסגנון. רכשתי מחשב חדש עם P5B DELUXE של ASUS, התקנתי כרטיס קול פשוט וישן תומך, הוא פעל יפה מאוד. אחד הטכנאים שראה את המחשב לאחר תקלה כלשהי בכונן הCD-ROM, אמר שבגלל היותו של כרטיס הקול ישן מאוד על לוח אם חדש ומהיר, זה גורם לתקלות-מלמל משהו על QRH-IQR משהו בסגנון... "פיסקה". אני אישית לא הבנתי, כנראה שניסה לסבן אותי. יש קשר?!?! ??? שאלה נוספת בנושא אחר-האם הורדת קודקים מסויימים עלולים לגרום לכונן הCD-ROM להפסיק לקרוא דיסקים?! זה נשמע לי יותר הגיוני-אבל יש אמת בדברים?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by kobibo,

אני כמעט סגור לגבי רכישת ה AMD 3000 64Bit האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח ולרכוש את ה 3200 ? האם הביצועים שווים את ההפרש ( מחשב מיועד בעיקרו למשחקים וקידוד ) ?

16. Started by zahi,

שלום לי יש לוח gigabyte 990xa-ud3 ודיסק קשיח של hitaci deskstar 7k1000d שיניתי בלוח לאופציה ahci ולאחר התקנה win7 הדיסק לא עושה boot מדוע ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. אוקיי , אני וחבר שלי עשינו אוברקלוקינג לכרטיס מסך והכל עבד טוב וזה ואז נכנסנו ל-Bios לבדוק אוברקלוקינג למעבד ושינינו משהו ועכשיו יש את הבעיה הזאת עם הציפצוף הארוך.. ניסינו לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת בטריה אך ללא תועלת אני כבר נואש חבר שלי חושב שהלך הכרטיס מסך .... בבקשה כל מי שיוכל לעזור עזרה תתקבל בשמחה בתודה מראש טומי.

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by rtr,

הבלומפילד של אינטל צפוי להיות עד/מעל 4GHZ... http://www.nordichardware.com/news,5303.html והQ6400 אותו מעבד שcupra הביא משום מקום ליפני כמה זמן .. היה צפוי לעלות כ 500$ ברבע ה3 של 07 אבל ביגלל שעד אז ה Q6600 ירד למחיר צפוי לו מחיר של כ 450$ . הוא לא יהיה מסורס ויהיה לו 2X4MB קאש . כלומר שני E6420 8) http://www.nordichardware.com/news,5301.html

19. Started by Goadzilla,

מה עדיף בDDR2 ולמה cl שיהיה יותר גבוה או נמוך?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  20. Started by liav12,

יש לי פנטיום 4, לוח אם 850GB של אינטל תומך ארדיראם ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון. מצאתי ב KSP במציאון 256 אבל של 32 ביט וגם 1066 מגה הרץ ואני לא יודע אם הלוח שלי תומך בזה, כי הבאס שלי עד 400 והארדיראם הנוכחי שלי הוא 800 מגה הרץ, זה ישנה אם אני יוסיף זיכרון של 1066 מגה הרץ והם ירוצו באותם תדרים או שאני לא יכול בכלל להוסיף זיכרון כזה למחשב? ודרך אגב המציאון הזה זה מוצרים אחרי שימוש?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by Amir74,

האם מגיע עם הלוח המתאם ל-SPDIF ?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by M-a-T-a-N,

יש לי את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe ועליו יש את הכרטיס מסך הזה X1900 XTX 512MB עכשיו לשאלה הכרטיס מסך מחובר בPCIE הראשון והוא מפריע לי לדיסק הקשיח יש לי P180 קצת צפוף עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוריד את הכרטיס מסך ל- PCIE השני ?

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  23. היי, המרט הוא כזה: (LogicPC.co.il) Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Twinmos 1024MB DDR-II DDR 533 Memory חסר לי לוח אם * יש צורך בלוח עם כ.מסך סביר . עד 600 רצוי טיפה פחות אם אפשר. *** שאלה: לקחתי זכרון בסטיק 1, האם זה בסדר? (כל הזמן אומרים שרצוי DUAL... זה פשוט יותר זול ככה.) . תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 719 צפיות
  24. ניסיתי להחליף מעבדים בין שני מחשבים. המעבדים הם: Intel Pentium 4 1.6Ghz Intel Celeron 2.66Ghz כמובן שהתושבת של שניהם היא 478. כאשר העברתי את הסלרון למערכתבו ישב האינטל (אמנם זה סלרון אבל הבדל של 1Ghz), המערכת הפעלה לא עלתה. מה שכן- המחשב עצמו נדלק אבל אפילו לא היה פוסט. בנוסף, לא ניתן היה לכבות אותו(גם לא ע"י לחיצה ארוכה), אלא ע"י הוצאת כבל המתח. מה לא עשיתי נכון?

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by TheDiesel,

שלום. יש לי מעבד INTEL CORE I3 4130 לוח אם ASUS H81M-E האם אני יכול לשדרג למעבד טוב יותר מהדור החדש?

דיונים חדשים בפורומים