מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט אם לרכוש לוח זה כי הוא נועד לHTPC. אני צריך לחבר לו מסך 17 CRT (חיבור VGA) וTV בחיבור SVIDEO. האם ניתן לעשות CLONEבתצוגות?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
באתר של אינטל הם מפנים לכתבה שממליצה על שילוב של מעבד E6600 עם לוח נושא רכיבים מסוג Q965 רציתי לשאול: מה יתרון של תת המשפחה Q בלוחות עם סט 965 במקום G965 למשל? מה נותן המתאם טלפוניה בלוחות אינטל? האם לאורך שנים הלוחות של אינטל יותר אמינים במשך חייהם מיצרנים אחרים כגון ASUS ? האם שווה להשקיע במעבד E6600 לעומת E6300 והאם במקרה זה היתרון יתבטא רק אם הזכרון יהיה גדול ( 1GB X2 ) ומהיר מאוד ( 800 ולא 667 )? תודה ליודעי דבר!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מתככוון לקנות מחשב ב זמן הקרוב אבל יש לי קצת בעיה בבחירת לוח אם... מה עדיף? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? או ?IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E? תודה לעוזירם
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468963 אני לא מבין למה ה-geil כל כך יקרים, אבל אני יכול להשיג אוותו ב-300$ לכל היותר (כולל משלוח ואחריות "לכל החיים") זה יוצא יותר זול מה-g.skill, אבל מסיבות כאילו ואחרות - אני יכול להשיג את 2 הזכרונות באותו המחיר ~ אז בהנחה ששניהם עולים לי 1300+- ש"ח, איזה כדאי לקנות מבחינת יציבות\ביצועים\מתח וכו', (לשילוב עם לוח evga 680i ככל הנראה) ? :s05:
-
- 59 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ASUS STRIKER לEVEGA 680I מי מביניהם יותר טוב לOC ומגיע ליותר גבוה בקירור אוויר?
-
- 13 תגובות
- 716 צפיות
-
-
Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name 01-B9C29F381D98 User Name 01 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1400 MHz (14 x 100) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (PC800 RDRAM) BIOS Type AMI (12/08/00) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port ECP Printer Port? (LPT1) האם אפשר להוסיף עוד זיכרון למפרט? אם כן תוכלו לתת לינקים לזכרונות מסוג זה? אפילו יד שניה זה סבבה כל עוד המחיר בהתאם.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני לא מחפש לרדת לעומק הדברים אלא להתעדכן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי, במסגרת בניית מחשב חדש, חבר שלי החליט לקנות את הכרטיס 1950XTX 512 GDDR4. כשבשלב מאוחר יותר יוחלף לכרטיס DX10 כלשהו (ואולי שניים) התלבטנו בין שלושת ערכות השבבים שיכולות להתאים לשני כרטיסי מסך 965 ו975X של אינטל, ו 680i של NVIDIA. המעבד יהיה כנראה 6300, ולא ברורים לנו ההבדלים בין שלושת הערכות (חוץ מזה ש680 היא הרבה יותר יקרה). מה הלוח שאתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לחבר שלי הלך הלוח אם והוא חשב לקנות לוח אם + מעבד עד 1000 ש"ח והוא אמר שמישהו שהוא מכיר אמר לו שזה אפשרי למצוא מעבד AMD core dou ולוח אם שתומך ב AGP עד 1000 שקל... אתם מכירים דבר כזה? תנו לי המלצה אם אתם מוצאים ואם אפשר גם את החנות שממנה אתם לוקחים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 449 צפיות
-
-
רכשתי P5B DLX, ובחוברת המשתמש בקטגוריה של זכרונות של 800MHZ לא מופיעה כלל החברה TRANSCEND שאני אמור לקבל בקרוב. האם זו מילה אחרונה? נדפקתי ואין מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הנה העתקה מה - EVERST : Field Value DRAM Slot #1 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) איזה זכרונות אני צריך לחפש ב- yad2 שיתאימו לזה אם אני רוצה להוסיף על זה ... איזה סוג הם צריכים להיות והאם חייב חברה מסוימת או משהו (כפי שאתם רואים אני לא מבין גדול בדברים האלה אז לא לצחוק)
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בהמשך למפרט שהומלץ, היכן ניתן להשיג ומומלץ לקנות את הלוח אם (Biostar TForce P965) תודה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אף פעם לא שמתי לב ל2 חשבתי שזה אותו דבר... אז מה בתכלס ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק כמה CL יש לזכרונות שלי? ואם אני צריך אותו CL וגם אותה חברה כדי שיעבדו בדואל?. תודה
-
- 17 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היום קניתי P5B DLX, ואני אמור לקבל בהמשך זכרונות של טרנסנד, האם צפויות לי בעיות בתיאום? האם זה מסובך לכוון תאימות דרך הביוס?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי לוח conroe945G-dvi. בלוח יש 4 סלוטים שתומכים עד 4 ג'יגה זיכרון במהירות 667. כרגע יש לי כרטיס אחד של קינגסטון 512 ויש לי כמה שאלות : 1. האם אני יכול לשים כרטיס של חברה אחרת אבל גם 512 בחריץ המקביל. האם במקרה שכל כרטיס יהיה בעל CL אחר ימנע קיום מערך של dual chanel 2. האם אני יכול לשים בשני חריצים שני כרטיסים של 512 ובשניים האחרים שני כרטיסים של 1 ג'יגה. כלומר שבסוף יהיה בסך הכל 3 ג'יגה זיכרון ושכל זוג כרטיסים יעבוד במערך dual chanel. או האם חובה שכל הארבעה יהיו באותו גודל זיכרון. תודה מראש לכל מי שיענה.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
איך בודקים האם החומרה תקינה? איך בודקים את המאפניים כמו סוג של DDR מהירות MHZ מהירות CL
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם .. רציתי לשאול האם בלוח של ג'יגהבייט יש כרטיס קול מובנה וכרטיס מסך מובנה ?? ואם כן תוכלו לציין שמם?? והאם כדאי להשקיע בכרטיס קול בנפרד מהלוח?? תודה רבה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני אמור לקנות 4 של 512 המחירים 512MB DDR-2 kingston 667MHZ CL3 63.0$ 512MB DDR-2 ELPIDA 667MHZ CL2.5 55.00$ המחירים לפני מע"מ מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
זאת פניה למי שמעדכן את מדור מפרטים ולכל מי שיודע גם הלוח שלמעלה נמצא במדור מפרטים תחת קטגוריה קולנוע ביתי השאלה שלי היא האם ללוח הזה יש יציאה לטלוויזיה כי במפרט שהוא נתן אין כרטיס מסך ובדקתי את המידע על הלוח ולא ראיתי שם S VIDEO אז איך בדיוק הוא מתחבר לטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי בכיוון של ג'יגהבייט 965GM-S2 בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל כנראה שאני יורד מכרטיס מסך מובנה ובנוסף קראתי בפורום שהלוחות של ג'יגהבייט בעיתיים (משהו עם המאוורר..) אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם טוב של חברה/ות אחרת/ות באותה סביבת מחיר אני אשמח תודה! דרך אגב איזה לוח של אסוס בערך באותה רמה של הג'יגהבייט שהזכרתי למעלה?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אז ככה אני יודע שניתן למצוא את המידע הזה באתר היצרן או בספר לוח האם. אבל הבעייה היא שבמחשבים של IBM זה קצת יותר מסובך עברתי על החוברת (הPDF) ובאתר... ולא מצאתי בשום מקום הסבר למה המהירות המקסימלית של המעבד (אני יתקן: עד איזה מהירות מעבד אני יכול לקנות ולהתקין על לוח האם שלי). הדגם של המחשב הוא 8189-MUB. ומשום מה אני לא מצליח למצוא את המידע הזה... אשמח לעזרה ואשמח אם מישהו יגיד לי אם הלוח הזה תומך HT
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם ל-Core2Duo (רצוי צ'יפסט 965). ברשותי יש כבר 2 HD ישנים (IDE) וצורב IDE שהייתי מעוניין להעביר. אילו לוחות אם מומלצים מבוססי 965 יש בנמצא עם 2 חיבורי IDE? תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לאמיר צברי שזה מישהו שהוא לא חבר שלי זיכרון של 667 מגה הרץ עכשיו בגלל שהוא לא חבר שלי רציתי לבאס אותו אז שמתי אצלו את התוכנה CPU-Z והיה כתוב שהתדר שהם עובדים זה 333 האם זה הגיוני?
-
- 11 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה להחליף אם מישהו רוצה כמובן לוח אם של חברה מוכרת אבל לוח טוב שמיועד לIntel Socket 478 תומך 800mhz FSB בתמורה ללוח שמיועד לאוברקלוק 754 של abit NF8 חדש חדש שלא שומש מעולם! עם האריזה עם הכל בפנים... מי שמעוניין שישאיר פרטים ואני יצור איתו קשר, רצוי אייסקיו בתור התחלה.
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-