עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by joniar,

המערכת תהיה עם לוח P45 לא יודע בדיוק של איזו חברה הקניה תהיה מחר או מחרתיים וזה ישולב עם 4 GB רייד0 וכרטיס-4870 שהרי כפי שאני מבין שלמעבד אין כימעט קשר לגרפיקה ולכן איזה מהם עדיף או שבכילל כדאי E8200 מה הכי כדאי מחיר עד-800 שקל ולא מתוכנן OC {שייך להזכיר שאולי כדאי מרובע של AMD במחיר הזה??ואז צריך להתאים לוח אם...?}

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מבוסס על מעבד AMD 3000 64 bit ולוח אם Gygabyte GA-K8/F-9. מכיוון שאני חוסך בכסף, החלטתי לקנות 2 זיכרונות של 256 MB. האם בעתיד כשארצה להחליף זיכרון אני אצטרך לזרוק אותם לזבל ולקנות 2X512 MB או שאני אוכל להוסיף עוד 2X256 MB (כך שיהיו סה"כ 4X256)? זה יפגע בביצועים (מול 2X512 MB) ?

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by dark_zero,

מה דעתכם על ביצועי המעבד במשחקים אני לא רוצה לקנות E21XX כי יש רק 1MB בו ושמעתי שההבדל משמעותי אז רציתי לדעת איך הE4300\E4400 במשחקים בלי OC.?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  4. סליחה על שתי אשכולות שפתחתי צמוד זה לזה. יש לי: מעבד : P4 2.4 533MHZ זכרון: 256MB 333MHZ - סטיק 1. לוח: MSI 865PE Neo 2 S - דואל צ'אנל. בעוד כמה ימים אני אקבל את הזכרון שהזמנתי (שזהה למה שיש לי כרגע, PQI).. אז על איזה מהירות הזכרונות יעבדו? על 666MHZ, או שהמעבד יגביל אותם ל533MHZ(זה קשור?)? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by DarkIDevil,

קיצר אני מנסה לפתוח ת'ליבה (שם על הייבריד ואז אוטו או פייר +2) ואז כשזה בא להכנס לווינדוס המחשב נתקע על ה-Starting Windows (יש לי ווינדוס 7) אתם יודעים למה זה?

6. ששמתי את הכרטיס בחריץ התחתון לא קיבלתי BOOT, אבל ב SLI-DR אני יודע שזה אפשרי (גם עם כרטיס ATI). רב תודות (:

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by shu sha,

טוב אז מהו הלוח הכי משתלם וטוב שאני יכול למצוא עד 550 שקל למעבד athlon XP 2600+ barton אני לא מתכוון לעשות OC אז שזה לא יהיה פאקטור להחלטתכם אגב אמרו לי שהכי טוב במחיר הזה הוא הabit nf7-SL מה אתם אומרים? אין יותר טוב?

• 14 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by lompy,

אני מנסה לעדכן את ביוס עם BIOS@ הוא מוריד את הקובץ מאתר שלהם מנסה לעדכן ואז כותב ERASE ERROR וכשהוא מסיים הוא כותב BOIS WRITE PROTECTION איך אני מוריד את ההגנה הזאת

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  9. אני מתלבט בין שני זכרונות שהייתי רוצה להתיעץ איתכם באיזה אחד מהם לבחור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 זה אחד.... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2142&catcode=291 וזה השני...... לשניהם יש את אותם תימונים...........pqi 512mb pc3200 2.2.2.5 והשני..................ocz 512mb pc3200 el platinum rev2 2.2.2.5 משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי באיזה זכרון לבחור??? ההפרש מחירים ביניהם הוא 150 שקל.......הocz עולה יותר........... תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!!!!!!!!!! :-* :-*

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by go_go,

אני עומד להחליף את המחשב הנוכחי שלי בחדש ובמסגרת זאת,אני עורך בדיקה לרכישת לוח אם ומעבד (AMD כמובן). המעבד יהיה כנראה AMD 3500 בסוקט 939 .על לוח האם חשבתי לרכוש MSI K8N NEO2 PLATINUM אולם ראיתי באתר של MSI שיש כבר דגמים חדשים כגון K8N NEO4 PLATINUM ו-K8N DIAMOND. ידוע לי שהלוחות הנ"ל מחייבים אותי להחליף גם כרטיס מסך (PCI-E) . לעצם שאלתי,האם ניתן להשיג את הלוחות בארץ? האם כדאי לקנות את ה-NEO2 ולחסוך את רכישת כרטיס המסך? ההתלבטות היחדה שלי הינה, האם בעוד שנה אני יצטער שלא קניתי טכנולוגיה מתקדמת יותר ונשארתי מאחור? לפי החתימה שלי ניתן להבין שגם כיום יש לי מפרט מחשב שעומד יפה בסטנדרטים העכשווים. אשמח אם תעזרו לי בקבלת ההחלטה . בברכה go_go

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by MoonMage,

דבר ראשון מה ההבדל הגדול בין שני הצ'יפסטים(כמה אמרו לי שההבדל הוא pat אבל ראיתי בביקורות שונות של865 יש את זה גם רק במילים שונות כמו למשל אצל אסוס) האם הם יתמכו במעבדים שמבוססים על דור העתיד של אינטל?(Prescott )(כלומר האם נגיד גרסה חדשה של לוח מסוים שמבוסס על ה865 או ה875 תתמוך במעבדים החדשים) למה כולם ממליצים על הIS-7 של Abit שבביקורות הMSI neo 2 מנצח אותו בא עם יותר דברים טובים(פיצ'רים שונים תוכנות וכבל ide מעוגל) וגם עולה פחות ? ??? (640 בksp) ויש לי עוד כמה אבל אני לא רוצה להעמיס שטויות בפורום ;D תודה לכל המגיבים\קוראים 8) עריכה:וסליחה עם כבר שאלו את השאלות האלו לא ראיתי אותן בשום מקום : נראה לי שבחרתי שעה קצת מוקדמת\מאוחרת

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  12. Started by Ragg,

חיפשתי לוח שמתאים ל I5 ולא מצאתי לוח שיש לו טריפל צ'אנל לזיכרון. ואז לא הבנתי מה הטעם לקנות DDR 3 אבל דואל צ'אנל? העיקרון הוא שב DDR II הלוח קורא את שני זכרונות בבת אחת וב 3 הוא קורא שלושה זכרונות בבת אחת לא?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. חברה קבלו את המעבד הכי חזק שיש קיום למחשב שולחני ביתי רגיל: http://www.intel.com/products/processor/pentiumXE/index.htm כפול ליבה. עם 4 מגה קאש (2 מגה לכל ליבה) מהירות FSB 1066 MHZ תדר שעון של 3.73 GHZ !!!! עם 64 ביט ... וכל שאר הבולשיט!! אחלה מעבד הכי טוב של אינטל ושל AMD ....... וגם נראה לי יותר טוב מה FX 60 ...... להלן עמוד של השוואתו למעבדי Intel אחרים: http://indigo.intel.com/compare_cpu/default.aspx?familyID=1 נ.ב 65 ננומטר....+ HT....

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by Shavoigen,

אני מנסה למצוא דרייברים לxp 32 ללוח הזה וזה לא ממש צולח לי, אשמח אם אקבל קישור כי אני חייב אותם למחר על הבוקר מתחנן לעזרה,תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by nimrodim,

ביקורות ראשונות ברשת. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=611 מעניין מתי יגיע ארצה. במחיר טוב עם ביצועים כמו שנראים בביקורת - הלוח יהיה עדיף מבחנתי על הגיגביט DS3. דעות?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  16. אני מקווה שהכותרת בסדר,אם לא אשנה. אם נניח אני רוכש לוח עם תדר FSB של 800MHZ,וקונה מעבד עם תדר FSB של 1333MHZ(נניח את ה-E6750) מה אני מפסיד במהירויות והזיכרונות? ממה שאני מבין,תדר הבאס הוא 1333/4=333MHZ שזה של המעבד. ותדר הבאס של הלוח הוא 800/4=200MHZ. במקרה הזה הצעבד יעבוד בתדר באס של 200MHZ כי הלוח לא תומך בתדר הבאס(FSB?) של המעבד. מה יקרה עם הזיכרונות?נניח פעם זיכרונות 800MHZ,ופעם זיכרונות 667MHZ? כלומר,חייבים לוח שיתמוך במהירות ה-FSB של המעבד,אבל האם ביחס בין המעבד לזיכרון אפשר כן "לנצל" את מהירות הזיכרונות למרות תדר הבאס הנמוך(200MHZ).

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by ofir5300,

שלום יש לי בעיית טמפרטורות עם המעבד שלי מסוג Q9300 במצב מנוחה הוא על 60 מעלות בממוצע לכל הליבות ובמצב מאמץ על 67 מעלות בממוצע יש לי קירור זלמן עם וסט ואפילו כששמתי על הכי גבוה (רמת קירור הכי חזקה) זה לא עזר זאת תמונה בזמן מאמצון....

18. Started by Evil_Mind,

למפרט מחשב חדש לאוברקלוק קל-בינוני עם E6420 האם כדאי לקחת G.SKILL 1024MB (1024MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-1GBNQ ולמה למרות שהם 800Mhz הם יותר זולים מאשר ה667Mhz? )G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT( ? ואם לוקחים 800 האם שווה להשקיע עוד 100 שקל ולקחת את ה TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 הקישורים לדפי הזכרונות בהתאמה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3203 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3198 ולסיום, איפה אלו נכנסים בין כל זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 תודה רבה לעוזרים וסליחה על הבלאגן

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

הבנתי שיש שתי סוגים, לי יש את הדגם הראשון ASUS MY LOGO (לא 2..) ובאתר שלהם כתוב שמתקינים ASUS UPDATE מותקן ה ASUS MY LOGO 2 שכנראה לא מותקן בלוח שלי אז מאיפה אני משיג את הראשון, ואיך אני משנה איתו תמונות?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by galCool,

אני אמכור AMD 3800+ DUAL CORE אחד משומש ואחד חדש שניהם בלי אחריות... כמה לקחת עליהם??

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  21. שמעתי פעם שמועה, שאם כל הסלוטים של הזכרון על הלוח מלאים, אז מהירות הזכרון יורדת ל 366MHZ זה נכון??? יש לי 2 של 512, ואני רוצה לקנות עוד 2 מה אומרים???

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by T-Flash,

שלום שמעתי שכשמחברים זיכרונות בדואל, רוחב פס (או משהו כזה ) גודל מ 64BIT ל 128BIT... אפשר לקבל הסבר על זה בעברית? מה זה רוחב הפס הזה?...מה הוא עושה?... וכו'... תודה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by avidan28,

שלום. עם כל המבול עם החדשות אני דווקא נצמד לישנים. כמה לדעתכם שווה לשלם על אתלון XP 3200 יש לי פשוט תכנון מסויים והבחור בצבא ולא היה לי זמן לנהל איתו מ"ומ על המחיר סוקט 462\A להזכירכם. תודה מראש.

24. Started by le011,

היי איך הלוח הזה יחסית ללוחות האחרים עם אותו הציפסט(965)?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by Bright Moon,

פורסמה במקור בספרדית, באתר CilleHardware. גרסה מתורגמת לאנגלית ב-VR-Zone. מידע מפורט על צ'יפסטים - פירוט על 4X4, על FX ב-1207, HT3 וצ'יפסטים עם 4 כרטיסי מסך (!), תמיכה ב-DX10 וכנראה גם ויתור על master/slave ב-CF. 12 USB ו-6 SATA, תמיכה ב-NAND Flash (כנראה בגלל ויסטה). אני לא מכיר את האתר ומאחר שאלו מצגות שמעלות מידע חדש ומפתיע לא הייתי סומך עליהן יותר מדי. עם זאת, מספר אתרים (כולל VR-Zone) "אמינים" פירסמו את הידיעה הזאת, אז אי אפשר לדעת. מה אתם אומרים?

דיונים חדשים בפורומים