מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שגיליתי את הבעייה בלוח אם הנוכחי שלי, הפיתרון הוא להחליפו.. חיפשתי ברשת פתרונות זולים וןמצאתי את אלו: http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3282&ProductName=GA-M68M-S2P http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2775 שני לוחות אם, הgigabyte עולים 270 .. אני לא מבין כלום בזה... מה עדיף לי? חוץ ממספר חיבורי sata יש עוד פרמטר שצריך להסתכל עליו? אודה אם מישו יבחר לי אחד משניהים ואני אסיים תסיפור הזה עריכה: מפרט מחשב: amd4400x2 corsair2gb ddr2 667mhz x1950pro 256mb ddr3 hec 400w-trt
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
OK אז ככה לפני 4 שנים שהמחשב שלי היה נקרא סוס ועלה לי 4700 שקל, אבא שלי קנה לי אותו במחיר הזה ושאלתי אם זה פנטיום 4 (שהיה סוס חשבתי בזמנו) ולא, הוא אמר לי שזה מעבד חדש שקוראים לו דואל קור אבל היום אני מבין לפי כמה פורומים שזה לא אז לעזאזל איזה מעבד זה בבקשה? הנה תמונה:
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
במאפייני המערכת הווינדוס לא מזהה 1024MB אלה רק 256 מה ניתן לעשות עם הבעיה ?... העלתי דיסק עם livecd של לינוקס ושם זה זיהה את כל הזיכרון... ד"א ב cpu-z המערכת מזהה גם 1024
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מעוניין בלוח GA-MA69VM-S2 של ג'יגבייט לסוקט AM2 בדף המוצר לא נמצא המעבד החדש יחסית 5050e AM2 ברשימת הנתמכים, אלא אחד טיפה יותר איטי, 4850e. מצד שני באף לוח של ג'יגבייט, גם היקרים, ה5050 לא מוצג. אפשר לקנות בבטחון או שג'יגבייט עשו באן על המעבד הזה ?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי את ה UD3P החדש שלי, הכל עובד תקין חוץ מבעיה אחת. כשאני מדליק את המחשב, המאוורר של המעבד לא נדלק ישר, לוקח בערך 10 שניות עד שהמסך של GIGABYTE מופיע ורק אז המאוורר נדלק. בביוס עשיתי ENABLE ל- CPU Fan Fail Warning ואחרי בערך 5 שניות מאז שאני מדליק את המחשב אני שומע את הצפצוף אזהרה, אחרי שהמסך של גיגהבייט מופיע המאוורר נדלק פתאום. אני לא רוצה לנטרל את הצפצוף כי אם באמת המאוורר יפסיק לעבוד לי אני לא אדע מזה, כמו כן גם שמתי את CPU SmartFan Control על Enabled. בדקתי גם מאוורר סטוק של אינטל ואותו דבר קרה, המאוורר מתחיל לעבוד רק אחרי 10-5 שניות. למרות שזה צפצוף של כמה שניות זה בלתי נסבל, יש למישהו מושג?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני כותב אליכם ממחשב פנטיום 4 בתושבת 478, שקניתי בדיוק בשלב שהיא גססה (אז לא ידעתי לשאול את מה שאני יודע לשאול היום), ועד שהבנתי מי נגד מי, היא כבר נכחדה. ככה יצא שנתקעתי בלי אפשרות שדרוג, בהתחלה עם מחשב בן 4, ואחר כך בן 5 והיום אפילו +6 עכשיו באמת הגיע הזמן לקנות חדש - ואני מנסה לא לחזור על טעויות העבר. נזניח לרגע שיקולים אחרים - החלטתי שמערכת מבוססת AMD Athlon II X4 630 באובר קלוק תספק את צרכי (עיבוד תמונה ועיצוב, לא באופן מקצועי) אבל - תמורת תוספת של כ-500 ש"ח, שאני מוכן לספוג אותה, אני יכול לקנות מערכת דומה מבוססת i5 750 + P55 - והשאלה שאני שואל היא למי משתי התצורות יש אופק שדרוג רחוק יותר? ל-AM3 או ל-1156? אשמח לעצתכם,
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים, האם קיים מעבד לפי הפרסום : מעבד 4 ליבות Intel Core 2 Quad EQ6600 מערכת מחשב עם לוח אם מקורי Intel® Pearl Creek הטבה לרוכשים, שדרוג למעבד EQ6700 ב 99 ש"ח!! חיפשתי באתר של אינטל מידע על המעבד הזה אך ללא הצלחה. מוכר לכם ?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לא מתכוון לעשות OC. מתלבט בין 3 סוגי זכרונות למערכת מרובת ליבות עם לוח Gigabyte EP45: 2X2GB OCZ REAPER 1066MHZ 5-5-5-18 ב-380 ש"ח. 2X2GB OCZ REAPER 800 MHZ 4-4-4-15 ב-300 ש"ח. 2X2GB Corsair 800 MHZ DHX TwinX CL4 4-4--4-12 ב-400 ש"ח. לטעמי ההבדלים הם לא משמעותיים במחיר אבל השאלה היא האם ארגיש בכלל הבדל בביצועים?
-
- 10 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש Q9400 HD4870 512mb 4g 470w בקיצור,אני מחלף 3 קבצים RAR של 5-13GB כל אחד, והמעבדים רק על 10-30% מאמץ ! למה זה קורה,למה המעבד לא "מתאמצץ" יותר כדי לחלץ מהר יותר,הוא רק על 30% מקסימום? 3 חילוצים+ונטרילו+mIRC+CStrike+אינטרנט\2-5 טאבים תודה מראש! נ.ב הQ900 על 2.71
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של DFI NFORCE 3 וכדי לעבור את ה 3.15V לזיכרון צריך לעשות מוד לספק, בגלל שלא רציתי לוותר על האחריות קניתי בוסטר והרמתי את המתח של הזיכרון ל 3.6V והורדתי את המכפלה ל4 כדי שהמעבד לא יגביל אותי... העלתי את התדר לאט לאט והגעתי לתדר הזה בלי שגיאות ב MEMTEST וזה ניראה לי ממש אבל ממש לא הגיוני !!! :-X [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שינויי חומרה במחשב ובתור התחלה חשבתי להחליף את הזיכרון עכשיו יש לי זיכרון 256מ"ב DDR-SDRAM בהספק של 133מגה הרץ של קינגסטון. ולוח אם של MSI מדגם 6533. חשבתי על הוספה של זיכרון נוסף על הלוח אם שלי שהוא תומך ב-2 זיכרונות אבל מישהו הציע לי שלא כדאי להוסיף על הזיכרון הישן זיכרון חדש מהסיבה שהוא לא יעבוד טוב והישן יעכב את החדש. השאלה שלי היא ככה: מה אתם אומרים על זה? ומה אתם מציעים לי?
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
עוד שאלה אם אני מחבר בכל לוח שתומך במעבדי א.מ.ד 3 זכרונות מה הוא לא יפעל המחשב?תסבירו קצת על זה באיזה ליבות כן ..ובאיזה סוקטים... :nixweiss: :nixweiss:
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ענתיקה ATHLON 1800 256 GENERIC 266 ddr new- 512 micron -dont ask why i bought this crap. GA-7vaxp win xp sp1 עם כל אחד מהסטיקים הוא רץ חלק בנפרד אבל ביחד הוא מקרטע, לעומת זאת MEMTEST עובד חלק. הרצתי גם בנצ' קליל ב EVEREST הכל שם בסדר הסטקים לא חונקים אחד את השני. למישהו יש מושג מאיפה עשויה לבוא הבעיה? נ.ב- אל תגידו "יש לי רעיון מטורף- הבעיה בזיכרון!!!" או משהו כזה למה את זה כבר קלטתי. לדעתי זו לא בעיה של חומרה אלא קטע בהגדרות. אני פשוט לא מבין מה. ד"א- לא קלטתי למה אין כמעט כניסות לת'רד ואז הסתכלתי על השעון אמלא כדאי שני ילך לישון. לילה טוב HWZONE
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי לוח עם בעיה כזאת: הפלסטיק השחור שמחזיר את הקירור(TR2) נשבר בחלק של הפינים. ראיתי שהפלסטיק מחובר ב2 ברגים, סימן שניתן להוריד אותו. האם אוכל להחליף אותו, או שאפשר לומר שלום ללוח? :-[
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי אופצייה לשדרג את המחשב שלי עד 1200 ש"ח אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך והלוח אם, האם ב- 1200ש"ח אני יכול לקנות כרטיס מסך ולוח אם שעדיפים על מה שיש לי??? סביר להניח שכן... איזה כרטיס מסך ולוח לקנות??? (המפרט למטה)
-
- 11 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי פנטיום 4 2400 זיכרון רק 256 במהירות 333 DDR. לדברי אוורסט, הדברים הבאים נכונים בקשר לזיכרון : 2.5-3-3-7 refresh rate 7.8ns אני מניח ש refresh rate זה התיזמון.. לפי המצגת באתר של corsair, התיזמון הוא 1/BUS והבאס אצלי הוא 166 כלומר אמור להיות בערך 6 נאנו-שניות ולא קרוב ל-8 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מרכיב לי עכשיו מחשבב חדש שאני מתכננן לקנות חסר לי כמה דבריםם עכשיו רציתי לדעתת איפה הכי כדאי להשקיע אני גיימר ממוצע עכשיוו חסר לי בזכרון אני עוד מתלבט איזה חברה ודגם לקחת האם לקחת מפוצל של 512 או אאחד של ג'יגה וגפם חברה אינ עוד לא סגור מה אתם אומרים? בקשר ךמעבד אני עדיין מתלבט בין האינטל לAMD אז תנו לי המלצה ושלא יעלה יותר מדי למה לא פה אני רוצה להשקיע יותר מדי... בקשר ללוח אםם אני בבעיה גדולה מצד אחד אני חושב על הmsi ASUS אבל עכשיו שמעתי שהABIT ו EPOX יותר טוביים אז אין לי מושג מה לקחתת אם תוכלוו לעזורר לי אזז תודהה רבה רבה..
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם קטן, סטנדרטי[P3 1000], שכל הכרטיסים למינהם צרובים עליו[מעבד, כרטיס מסך, כרטיס רשת], בגודל של 24 על 15 ס"מ לפחות... למודינג חמוד לממיר של Yes
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך הלוחות של ג'יגה ביט??? וגם האם הלוח שלהם הGA-8ANXP-D תומך גם DDR1 ועד שאלה מזה היציאה הזאת?? 1 x DPS slot ?? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מתי יצא המעבד החדש של AMD (קלוהאמר) והאם כדאי לי לחכות לתאריך יציאה שלו או לקנות כבר עכשיו מעבד חזק כמו 2400
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
קניתי אותם זה מה שנתנו לי קניתי אותם מתי שלא הבנתי כל כך במחשבים השאלה היא אם אני צריך להחליף אותם ? לא ידעתי מה השם שלהן אז זאת התמונה של מה שהראה לי בתוכנה תגידו לי עם הם טובים http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632092665225527867-untitled.jpg
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, האם היום בכל לוח של אינטל יש DUAL DDR? האם צריך לסדר את זה או שברגע שמכניסים 2 סטיקים שמסוגלים לעבוד בצורה הזו הוא עובד לבד?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום ;D הזמנתי את המחשב שלי מPCH הוא צריך להגיע בימים הקרובים ;D הנה המפרט: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler Arctic Silver 5 Thermal Grease ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channel Kit CAS 2-2-3-5 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply (420W Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFG Green Tower w/Transparent Window (P/S not included) בבית יש לי כבר GF2 ישן, אבל משחקים זה לא הקטע שלי אז לא כל כך נורא. פלופי, צורב, דיוידי יש לי גם…
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כולכם או רובכם, ממליצים בחום לקנות מעבדי AMD ולא INTEL, אני לא מיושן וחושב שבגלל שלINTEL יש שיווק טוב יותר אז צריך לקנות אותם, אבל השאלה שלי היא פשוטה: למישהו מכל אותם ממליצים יש באמת מעבד AMD64 שמותקן אצלו במחשב ויכול להבטיח לי עמידות כמו מעבדי INTEL (ואל זה אין וויכוח - אחריות לכל החיים....) אשמח לקבל תשובות.... ???
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן פורום נכבד, אז מה עדיף ואם שווה לשים עוד 200 ש"ח ולקנות 3200. האם יש הבדל בין AMD62 athlon 3000 BOX לבין AMD62 athlon 3000 Plus תודה, גל.
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-