עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vatos-Locos,

הבנתי שיש שתי סוגים, לי יש את הדגם הראשון ASUS MY LOGO (לא 2..) ובאתר שלהם כתוב שמתקינים ASUS UPDATE מותקן ה ASUS MY LOGO 2 שכנראה לא מותקן בלוח שלי אז מאיפה אני משיג את הראשון, ואיך אני משנה איתו תמונות?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. שמעתי פעם שמועה, שאם כל הסלוטים של הזכרון על הלוח מלאים, אז מהירות הזכרון יורדת ל 366MHZ זה נכון??? יש לי 2 של 512, ואני רוצה לקנות עוד 2 מה אומרים???

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by avidan28,

שלום. עם כל המבול עם החדשות אני דווקא נצמד לישנים. כמה לדעתכם שווה לשלם על אתלון XP 3200 יש לי פשוט תכנון מסויים והבחור בצבא ולא היה לי זמן לנהל איתו מ"ומ על המחיר סוקט 462\A להזכירכם. תודה מראש.

4. Started by le011,

היי איך הלוח הזה יחסית ללוחות האחרים עם אותו הציפסט(965)?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by Bright Moon,

פורסמה במקור בספרדית, באתר CilleHardware. גרסה מתורגמת לאנגלית ב-VR-Zone. מידע מפורט על צ'יפסטים - פירוט על 4X4, על FX ב-1207, HT3 וצ'יפסטים עם 4 כרטיסי מסך (!), תמיכה ב-DX10 וכנראה גם ויתור על master/slave ב-CF. 12 USB ו-6 SATA, תמיכה ב-NAND Flash (כנראה בגלל ויסטה). אני לא מכיר את האתר ומאחר שאלו מצגות שמעלות מידע חדש ומפתיע לא הייתי סומך עליהן יותר מדי. עם זאת, מספר אתרים (כולל VR-Zone) "אמינים" פירסמו את הידיעה הזאת, אז אי אפשר לדעת. מה אתם אומרים?

6. שלום לכולם אני חדש,אני מקווה שהאשכול קשור לפורום זאת הקטגוריה הכי מתאימה שמצאתי בשביל הבעיה שלי. הזמנתי לפני יומיים כרטיס מסך של ספייר HD5850 אני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף מעבד ולוח אם כדי לשחק משחקים כבדים עם המפרט הנוכחי. AMD ATHLON 64 X2 3600+ socket AM2 שכל מעבד בעיקרון זה 2000 אבל עשיתי לו אובר קלוק ל 2400 ובקרוב אחרי שאני אקנה את הספק החדש אני אמתח אותו עד כמה שאפשר כרגע אני עם ספק 250W. לוח אם די סביר שאפשר לשחק עם ההגדרות OC שלו הרבה של ABIT nf-m2s-. 2גיג'ה זיכרון. אני על וינדוס 7 64 מדובר על משחקים כמו GTA 4 וקריסס עם רזולוציה של 1440על 900.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by slowdive,

שלום, אני מרכיב מחשב חדש.ננעלתי כבר על מעבד intel ?Core2 Duo E6300 ו512X2 זכרון. אני לא מתכוון לעשות בעתידOC ולא להשתמש בשני כרטיסי מסך. האם יש טעם במקום ללכת על צ'יפסט 945 (נגיד,GIGABYTE 945P-S3) להוסיף איזה 200 ש"ח ל965 (נגיד LEMONT של INTEL)?זה יתרום איכשהו לביצועים? נ.ב. אני לא מתכוון לשחק עליו משחקים

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  8. המפרט שלי בצד יש לי 2*256 MB + 512MB ועכשיו אני רוצה להוסיף עודה 1GB סטיק אחד. ברגע שאני מחבר הכל המחשב עולה עד הרגע שהווינדוס אמור להיטען ואז שניה אח"כ הוא עושה RESET למה לא עובד??

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  9. המעבד שלי הוא E-6320 מעוניין להריץ וינדוס 7 למטרות אופיס וגלישה בעיקר, אבל גם משחק בPES11, אני צריך להתאים זיכרון של 2-3 גיגה ללוח ולא יודע מה כדאי כרגע יש זכרון 1 ג'יגה DDR2 ולוח אם שרוף. תודה לעוזרים אהה וחוץ מזה יש כרטיס מסך Geforce 210

10. Started by Quellious,

שלום, יש ברשותי את המחשב הבא: Pentium 4 1.4 socket 423 Intel 850E Motherboard 384MB RDRAM במשחקים חדשים הוא מקרטע (עם R9800PRO), ולדעתי זה בגלל שאין מספיק זכרון ואולי גם המעבד חלש. קניית עוד זכרון RDRAM היא חסרת טעם, אם כבר זורקים כסף עדיף על משהו שיהיה שימושי לשנתיים הקרובות לפחות. אז לצורך העניין אני מוכן להשקיע כ-2000 ש"ח, חשבתי על הרכיבים הבאים: CPU AMD AMD Athlon64 2800 (Box) 901 Mainboard for AMD Gigabyte GA-K8NS 501 Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 546 Sum 1948 יש איזה הצעות לשיפור ? אני אולי יהיה מוכן למתוח את התקציב בעוד 200 ש"ח אבל רק אם התמורה תהיה משמעותית תודה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by Impreza,

איך אני מוצא את הגירסה שאני צריך? יש לי לוח ABIT NF7-SL והביוס זה פוניקס 6.00 זה יכול לגרום נזק אם אני מעדכן? מישהו יכול לתת לי לינק לגרסה העדכנית?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by Notter,

שלום הגעתי לשלב שבתור גיימר המחשב שלי מתחיל לאכזב... והתקציב שלי מגיע רק מהצבא אז אני זקוק לעזרתכם אז ככה, כרגע יש לי: לוח אם - Gigabyte GA-7VTXH+ מעבד - AMD athlon 64 3000+ כרטיס מסך - MSI GeForce 7600GS והזכרונות אני לא בטוח, אבל נראה לי 2 סטיקים של 512 DDR בכל אופן, הכרטיס מסך הקודם שלי הלך לעולמו לפני לא יותר מדי זמן ולכן קניתי את הנוכחי בגלל שהוא היה דיי זול, הוא VGA... וחשבתי שאולי מעבד ולוח אם חדשים יוכלו לעזור לי להפעיל בצורה יותר נורמאלית משחקים כמו Crysis. אני לא מחפש משהו hige-end, אבל בכל זאת איזה dual proccesor שיחזיק לי לשנתיים עד שאני אוכל לעבוד ולהרוויח כסף למשהו נורמאלי. השאלה היא האם אני אצטרך גם לקנות זכרונות חדשים וכו'... יש לי בסביבות ה 2000 שקל להוצי…

• 12 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני מתכוון לשדרג את המערכת שלי ואשמח אם תעזרו לי בנושא לוח האם. בעקרון רציתי רק לשדרג כרטיס מסך וזכרונות, אבל אחרי שהבנתי שAGP הולך לעולמו, חשבתי שאולי כדי כבר לשדרג את הלוח אם לחדש... כרגע יש לי פנטיום 4 2.8, 512 מ"ב DDR, וכרטיס fx5200. האם כדאי לי לשדרג את הלוח אם על חשבון תוספת של 512 מ"ב לזכרון? או שעדיף להשאר עם אותו הלוח, להגדיל זכרון לג'יגה ולקנות כרטיס מסך 7600GT אבל בחיבור AGP? או לוותר כרגע על זכרונות ולשדרג את הכרטיס יחד עם לוח אם? איזה לוח אם מומלץ עבורי? שיתאים למעבדים וזכרונות החדשים שייצאו בעתיד? אני לא צריך שום אוברקלוקינג, ולא כרטיס קול - יש לי משלי furtissimo 3... תודה מראש לכולם!

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by izahk,

זמן מה אני קורא על oc . אבקש קצת מידע או מקור למידע. תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח של DFI NFORCE 3 וכדי לעבור את ה 3.15V לזיכרון צריך לעשות מוד לספק, בגלל שלא רציתי לוותר על האחריות קניתי בוסטר והרמתי את המתח של הזיכרון ל 3.6V והורדתי את המכפלה ל4 כדי שהמעבד לא יגביל אותי... העלתי את התדר לאט לאט והגעתי לתדר הזה בלי שגיאות ב MEMTEST וזה ניראה לי ממש אבל ממש לא הגיוני !!! :-X [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by iKiS,

אני רוצה לקנות מחשב חדש... אז אני רוצה שמישהו ימליץ לי על לוח אם ומעבד במחיר סביר אבל שיהיה טוב

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by dorbarnea,

אהלן רציתי לדעת בקשר למעבד ולוח : [table][tr][td]INTEL SCANLON BAYH61SA [/c][/t][table][tr][td][/td][td] INTEL G620 2.60GHZ 3MB BOX ולמה בד"כ משתמשים בהרכב הזה? עבודה משרדית וכו.. ואם בכלל זה מומלץ או שיש מעבדים ברמות האלה יותר חדישים ואני ישמח לקבל שם של מעבד איי אמ די המגביל לרמות האלה של מעבדים.. תודה מראש[/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by Gil28,

טוב ל-oc? http://www.skypc.co.il/pl_product~18466~10~0.htm

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  19. Started by Impact,

היי. כשיצאו מעבדי ה i7 לחנויות, באותו רגע ירדו מחירי הC2? לפי מה שאני יודע, ב 17/11 מתחילים לצאת ה I7, זה אומר שגם ב 17/11 המחירים של C2 ירדו?

20. Started by x-dude,

אני מחפש לוח ל פנטיום 4 socket 478 שייתמוך ב AGP 8X וב DDR 266 PC2100 עד 500 שקל אם קצת יותר יקר זה בסדר

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  21. P5B Deluxe http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=344

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by mrwolf,

אהלן אני לקראת שדרוג רציני ויש לי שאלה. אני הולך על מעבד עם 2MB, מהשיקול הכספי, 800 שקל הבדל לעומת מעבדים עם 4MB. רציתי לדעת על כל העניין הזה של הזיכרון על המעבד... אני לא מבין בזה כלום. עד כמה שהבנתי באפריל אמורים לצאת מעבדים חדשים ואינטל תעשה פחות או יותר יישור קו על ה 4MB בשילוב עם הורדות מחירים. תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by idoyi,

יש לי אופצייה לשדרג את המחשב שלי עד 1200 ש"ח אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך והלוח אם, האם ב- 1200ש"ח אני יכול לקנות כרטיס מסך ולוח אם שעדיפים על מה שיש לי??? סביר להניח שכן... איזה כרטיס מסך ולוח לקנות??? (המפרט למטה)

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by Sunny Jim,

יש לי 256 מגה של זיכרון SDRAM ולוח ASUSA7V133 שלא תומך בDDR...(נכון?) אני רוצה לקנות עוד סטיק של 256 מגה, אבל לפי החנויות שבדקתי(pch\zigzag) הזכרונות האלה מאד יקרים ועולים בין 220-350 ש"ח וDDR אפילו יותר זול מהם... אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות זכרון כזה בזול? כי הזכרון הזה שווה בלחץ 100 שקל לדעתי... (אני יודע שאסור להתעסק במכירות ישירות כאן בפורום, אבל אם מישהו מעוניין למכור לי זכרון כזה שירגיש חופשי לפנות אלי בפרטי). אני עדיין לא מעוניין לעשות את השדרוג הגדול למחשב, אבל אם אני אקנה DDR זה לא יהיה נמנע...

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  25. שלום לכולם איזה מבין המעבדים הנ"ל חזק יותר: הסמפרון 2800 64 ביט 256K תושבת 754 או אתלון XP 2500 512K (הנוכחי שלי) בפעולות רגילות, משחקים קידוד וידאו וכו'.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים