עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מחשב נייד מישני עם 4gb 1600 ויש אפשרות הרחבה, יש לי מס' של מחשבים ניידים בלי שימוש עם כרטיסי זיכרון של 2gb 1066 האם יש טעם לפרק ממחשב ישן ולהתקין בחדש? לא תהיה ירידה בביצועים מורגשת?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. Started by borsood,

אני לא מצליח לאתר אחד כזה בביוס וגם לא בspeedfan

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) ומעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU שיהיה זיכרון של 512 MB

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by Impreza,

למה אין יותר מעבדים בסלוט 1? פעם אמרו לי עלויות וכל מיני דברים אבל לא קיבלתי תשובה סופית סתם מסקרן אותי כי יש לי אחד כזה של פנטיום 3 500MHZ ורציתי לדעת למה לא מייצרים מעבדים בשיטה הזאת

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by idox,

מה ההבדל בין ה AMD XP לסמפרון ? ראיתי שרוב הסמפרונים מגיעים עם 256K קש, אבל זה אמור להיות ההבדל בין XP לדיורון ... האם כדאי לקנות מעבד XP? שמעתי שבקרוב יפסיקו לייצר אותם.

6. Started by guy a,

שלום, אני חדש בפורום והוא נראה לי די טוב רציתי לשאול אותכם אם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם? הסיפור שלי הוא ארוך והולך ככה: כבר בערך שנה וחצי יש לי כרטיס מסך GF Ti 4200 ולוח אם של אינטל. במשך השנה הזאת הכרטיס נהרס והייתי צריך להחליף אותו 6 (!!) פעמים (בלי תשלום, יש אחריות). אז זה נמאס ורציתי לתקן את הבעייה הזאת סופית+ שדרוג המחשב. אז רניתי Radeon 9800 Pro של PowerColor ועדיין לא חיברתי אותו מכיוון שהבנתי שהבעייה בקלקול הכרטיסים היא הלוח אם, אז אני מחליף אותו ורק שיגיע לי הלוח אם החדש אני יחבר את הראדון. אז תוכלו להמליץ לי על לוח אם? התקציב פחות חשוב כאן מכיוון שאחרי שהחלפתי כרטיס מסך 6 פעמים חשוב לי הפעם אמינות, איכות ושהלוח יהיה טוב מאד. המליצו לי על הלוח אם ASUS P4…

• 14 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by Nemesis,

שלום לכולם, אני מחפש בנרות זכרונות של Winbond. לא הצלחתי למצוא אותם בשום חנות כאן בארץ. אולי מישהו יואיל לתת לי טיפ קטן? תודה.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  8. איזה סוג של כרטיס זיכרון אני צריך ל'מחשב שלי?אלה הפרטים של המחשב http://www.siz.co.il/my.php?i=tjzzwhymiwhe.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=gmuxmxynimzt.jpg של 1 GB וגם ואיך מחברים אותו ?אני יכול לבד או צריך תכנאי וגם איך מגדילים תמקום של המחשב מה צריך לקנות במקום 80 GB כונן שיהיה יותר

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  9. 2 שאלות לפני רכישה: 1. רשום באתר של היצרן שהוא תומך בזיכרון DDR2 במהירות של 800/667 האים הוא יתמוך גם בתדר נמוך יותר? 2. רשום שהוא תומך במערכת אקס פי ו ויסטה אבל באתר של היצרן יש דריברים גם לווינדוס 7 שזה סטירה, האים לא יהיה שום בעיה בהתקנת ווינדוס 7? עריכה: בנוגע לשאלה הראשונה לא משנה כי אין DDR2 בתדר נמוך מ667, אים אפשר להיתיחס לשאלה השניה, תודה.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  10. צריך להתאים ללוח אם Ga 770ud3

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by isragal,

שלום קניתי היום מחשב כבר והמוכר החליף לי בשניה האחרונה את הלוח אם הוא אמר שזה אותו דבר והכל אבל רציתי לבדוק אם אני רוצה לשנות אני צריך להתקשר אליו כבר היום אלה לוחות האם היה לי בהתחלה GA-EP43-DS3L והוא החליף לי ל: לוח אם P43 NEO3-F MSI MSI שתיהם באותו מחיר תודה לעוזרים עריכה: עכשיו שמתי לב לפורום ללוחות אם אם אפשר בבקשה להעביר את האשכול תודה

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by haim652,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי E4500 ויש לי זכרונות של 2GB x2 667 שזה הבעיה שלי שהם 667 MHZ (אני רוצה להגיע ליותר) והם שונים, אחד של SAMSUNG ואחד שאני לא יודע את השם, שזה גם הבעיה. השאלה שלי היא מה כדי לי: כדי לקנות 2 כרטיסי זיכרון של 1GB או 1 של 2GB מה מומלץ יותר?, של 800MHz, ושל איזה חבר'ה OCZ,G.Skill,Kingston וכו'..? חשוב לציין, זה לOC, ובמחיר טוב. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by xgershon,

זה המפרט של המחשב שלי http://www.tms.co.il/preview/spec/2dnr5mqh יש לי שני כרטיסים hynix korea 09 1gb 1Rx8 זה י תאים למחשב שלי ? תודה על העזרה

14. Started by Ashand,

שלום רציתי לשאול אם הלוח הנ"ל יחזיק מעמד בניגון HD 720 או 1080 ? ובכללי האם למישהו יש אותו ומה דעתו על הלוח...

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. טוב, יש לחבר שלי Pentium 4 2.4A, והוא צריך לוח אם חדש, הציעו לו לקחת את הלוח הזה: ASUS P4S8X-MX זה טוב? אבל הוא יכול לבחור איזה לוח אם שבא לו, שכמובן מתאים למעבד שלו.. אני יודע שצריך לקחת לוח שמתאים לסוקט שלו, מישהו יכול להציע איזה לוח לקנות? או איזה סוקט יש לו? איך בודקים את זה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by lmlm,

רציתי להביא לכם את המאמר על 4X4 שראיתי ב XS: http://abcnews.go.com/Technology/ZDM/story?id=2192231 וגם את זה שפורסם לא ממזמן ב INQ: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33081 מה דעתכם? ייתן מענה לקונרו? תחשבו על שני X2 3800 כל אחד 169 דולר. זה כמו E6600 במחיר רק צריך שיתן ביצועים מעל ה E6600

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

יש לי 2 מערכות מיועדות למחשב שני (סרטים בהיי-דפנישן, פוטושופ, קצת קידוד, בעצם הכל חוץ ממשחקים). הראשון: AMD 4800X2 939 ASUS A8N-E, NFORCE4 2GB DDR1 השני: INTEL 2180 ASUS P5KPL-CM, G31 2GB DDR2 מי מהם עדיף לשים בתור מחשב שני? האחר ילך להיות מחשב ללינוקס\מק אז לא ממש קריטי לי ביצועים בו. גם RADEON X1050 ו- GEFORCE 6200TC מי ילך לאן... תודה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by xxgalxx,

שלום לכולם יש לי שאלה דיי חשובה , זה הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLCM/ עכשיו אם תשימו לב בתמונה של הלוח מתחת למעבד יש את הגוף קירור הגדול הזה הכתום שרשוםעליו asus. האם זה באמת גוף קירור? ולמה אין עליו מאוורר או משו שיקרר אותו? כי שמתי לב כמה פעמים שכיביתי את המחשב הוא הדבר הראשון שמתחמם הכי מהר והוא הכי חם מכל החלקים של המחשב. מזה בעצם הדבר הזה ? והאם הוא מצריך גם מריחה של מישחה טרמית כי שיחררתי תתפסנים שלו והוצאתי ושמתי לב שיש ריבוע קטן באמצע ועליו היה מין משחה כזאת זה הרגיש לי כמו מסטיק כזה ולא כמו משחה טרמית רגילה. ניסיתי להוריד אותה בעזרת אלכוהול וצמר גפן ומקלות וזה לא עזר לא ירד כלום. החזרתי בחזרה כמו שהיה ולא מרחתי מישחה טרמית, מה לעשות? א…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. אוקי זה מחשב נייד , דגם hp ZV5000 כרגע יש 2.8 מעבד כרטיס ראידון 9000 40 גגה וה 256 ddr צריך לעשות הרבה בשביל להריץ xp במהירות מעל טובה 512 זיכרון אז צריך לקנות עוד 256 זיכרון אנשים תברור לי בבקשה כמה עולה 256 ddr של hp אני לא רוצה שהם מוכרים תבררו בשבילי כמה עולה 256 333 שיהיה 512 ואז זה יהיה מסודר לגמרי תודה .

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by MooShoo,

לא מתכוון לעשות OC. מתלבט בין 3 סוגי זכרונות למערכת מרובת ליבות עם לוח Gigabyte EP45: 2X2GB OCZ REAPER 1066MHZ 5-5-5-18 ב-380 ש"ח. 2X2GB OCZ REAPER 800 MHZ 4-4-4-15 ב-300 ש"ח. 2X2GB Corsair 800 MHZ DHX TwinX CL4 4-4--4-12 ב-400 ש"ח. לטעמי ההבדלים הם לא משמעותיים במחיר אבל השאלה היא האם ארגיש בכלל הבדל בביצועים?

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by kobi_af,

עוד שאלה אם אני מחבר בכל לוח שתומך במעבדי א.מ.ד 3 זכרונות מה הוא לא יפעל המחשב?תסבירו קצת על זה באיזה ליבות כן ..ובאיזה סוקטים... :nixweiss: :nixweiss:

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by nimrodim,

ביקורות ראשונות ברשת. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=611 מעניין מתי יגיע ארצה. במחיר טוב עם ביצועים כמו שנראים בביקורת - הלוח יהיה עדיף מבחנתי על הגיגביט DS3. דעות?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  23. למי שיש את הלוח הנ"ל צריך לדעת יש לי בתפריט של הביוס את האפשרות לכוון את המהירות של ה HTT אבל שאני לוחץ עליה אנטר לא קורה כלום!!! איך אני משנה את זה?? ועוד שאלה יש שם את אפשרות שמופעלת שקוראים לה COOL N' QUIET משהו כזה מה זה עושה?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

הבנתי שיש שתי סוגים, לי יש את הדגם הראשון ASUS MY LOGO (לא 2..) ובאתר שלהם כתוב שמתקינים ASUS UPDATE מותקן ה ASUS MY LOGO 2 שכנראה לא מותקן בלוח שלי אז מאיפה אני משיג את הראשון, ואיך אני משנה איתו תמונות?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by tusik,

אני מתלבט בין שני לוחות מבוססי kt400 ל AMD , שניהם עולים בערך אותו מחיר , אשמח אם מישהו יוכל לעמוד על היתרונות והחסרונות שלהם אחד מול השני , מי בסופו של דבר עדיף. תודה. לוחות : Gigabyte GA-7VAX KT 400 , MSI KT4V KT 400.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.