מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
למחשב לצורכי אינטרנט, אופיס וסרטים, על מה עדיף להתבסס?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני חדש פה בפורום... יש לי לוח אם מסוג Gigabyte GA-8SQ800 Ultra (ישן רצח)... אני רוצה להוסיף לו ram.. השאלה היא כמה ram אני יכול לשים בכל סלוט? אני רוצה לקנות 2 כרטיסים כל אחד של גיגה DDR400... האם הוא תומך?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזא :GigaByte GA-P35-DQ6 Chip שווה ליקנות ?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
האם הם יוכלו לפעול יחד מבלי שיווצרו מסכים כחולים או בעיות כלשהן? או שלא? הזכרונות הם מסוג DDR1 שניהם, בעלי נפח של 256MB.
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני לחלוטין לא מתמצא במה שאני הולך לשאול: אז הוזהרתי, שלפני שאני מעדכן דרייברים לחומרה כגון כרטיס מסך, או לווינדואס חדש, עלי להיות רגיש כלפי לוח האם. אם ברצוני לעדכן לווינדואס 8.1 מווינדואס 8, איך זה עובד? אני מעדכן לווינדואס החדש ולאחר מכן דרייברים מתאימים ללוח האם וכרטיס מסך? מקווה שאני ברור, תודה.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ככה...הביאו לי זירכרון למחשב... יש שם כמה מדבקות...הנה מה שכתוב... SAMSUNG 0219 M368L3313CT1-CD80 ועוד אחת MAIL MEMORY 256Mb PC133 (ומספר מחוק כנראה 5)M32M648YL-7 כל הצ'יפים עצמם כתוב... SAMSUNG 217 K4H280838C - TCB0 אפשר עזרה??..מידע על הזיכרון..סוג, איזה PC ותיזמונים... עכשיו עוד שאלה....מה עדיף??..אם הזיכרון הזה הוא DDR...אז להחליף את מה שיש לי SD384 PC133... ואם זה SD...אז אני יוציא את ה128 שיש לי ויחליף אותו...ואז יהיה לי 512...
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קודם כל, אני צריך מעבד לויסטה (שיעבוד חלק) - נכון לעכשיו יש לי את המפרט השני בחתימה עם מעבד PD 915 2.8GHZ@3.5GHZ אבל זה נראה כאיו הויסטה כבדה מדי בשבילו.... אז דרוש מעבד שיוכל להריץ את הויסטה שלי בעיות, מן הסתם אחד שטוב בOC. אני משחק גם משחקים כבדים מדי פעם כמו GRAW, R6:VEGAS, Test Drive Unlimited ועוד..... אז חשוב שיהיה מסוגל להסיץ אותם על הגדרות גבוהות. ככל הנראה יהיה את הכרטיס מסך X1950XT דבר שני, אני צריך לוח אם שהוא: א. מיועד לOC- לא יודע איזה מעבד אתם תתינו לי אבל הוא יעבוד OC של כ700GHZ עם זיכרונות 667MHZ. ב. 4 חריצי DDR2 - בשביל 4GB לויסטה (אני עובד גם עם תוכנות עריכה כבדות) אממ, זה נראה לי.... יש הצעות? חשבתי על IB9 ועל איזה E2160 , מה אומרים ?
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6091 מצויין בקישור 3 לוחות של GIGABYTE לא הבנתי בחלק של Features מה ההבדל בין GA-EX58-DS4 לשאר הלוחות
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אם אני קונה מע' מחשב עדכנית וחזקה מאוד עם מעבד כזה, האם אחרי שנתיים אני "אתקע" איתו ואגיע למצב שצריך לשדרג? אני חושב על הכיוון הזה כי אולי כדאי לי לקחת את ה-E6600 של אינטל. ה-AMD יצא ב-2005 וייתכן שלא יעשה את משימתו נאמנה לעוד הרבה זמן, ביחס ל-E660 שיצב ב-2006 שעוד בשיאו, וכנראה יחזיק יותר זמן. חשוב לי שהמחשב שאני אקנה יחזיק ארבע שנים בערך, ולא פחות. אם הוספת 1000 שקל וקניית מעבד אינטל (בהנחה שאני לא עושה OC) תעזור לאורך חיי המחשב (כי הרי שדרוג המעבד בעוד שנתיים יהיה לא רלוונטי בגלל הלוח אם, כנראה), אז זה כדאי. אשמח לשמוע דעתכם
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מתכנן אולי לקנות 2 סטיקים של קינגסטון, כל אחד של 512 ולהרכיב אותם על הלוח שלי המפרט: לוח: GA-7VAXP של ג'יגהבייט מעבד: AMD Athlon XP +2200 כ. מסך: Geforce 4 MX זיכרון נוכחי: 256 (אני אשים את הסטיק הזה במחשב אחר אם אני קונה חדש) רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף כזאת כמות של זיכרון למפרט שהוא כבר די ישן, זה יתן שיפור משמעותי במהירות או שהניצול של הזיכרון יהיה גרוע בגלל שאר הרכיבים הישנים?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היום רכשתי מחשב חדש והרכבתי לבד. הכול עובד מצוין והמחשב חזק מאד אבל... בתוכנה שאני מריץ Speccy או CPU-Z כל הפרטים נכונים וכפי שאני מצפה אבל בזיכרון רשום - 8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24) ואני קניתי - 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 DDR3 1600Mhz כלומר המהירות במקום 1600 מופיע 668... זה נכון? יכול להיות בעיה בזיכרון? אני לא מבין מה זה כל כך CL אז ההבדל לא נראה לי משמעותי אבל יכול להיות שזו גם בעיה? אודה לכם מאד.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שמעתי שהQ6600 יעלה בסביבות ה1500 שקל ואני מעוניין לדעת מתיי בערך זה אמור לקרות שאני ידע אם שווה לחכות קצת או ללכת השבוע לקנות את החלקים למחשב. וגם עוד שאלה קטנה,לא תיהיה לי בעיה לעבוד עם שניי הארד דיסקים? יש לי עכשיו WD120GB ואני רוצה לשים עוד אחד של 250GB. יש לי C ו D ואני מעוניין שהוא יהיה E אם זה אפשרי,יש לי המון דברים לאחסן... תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם למעבד : AMD Athlon 64 3200 939-pin. אבל הלוח צריך לתמוך בדברים הבאים: PCI-E, ו DDR 2 עם אפשר אז גם SATA 2 (עם עוד יש מקום אז גם SLI) האם קיימת חיה כזאת ? תודה מראש סתו
-
- 14 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את הלוח אם GIGABYTE GA-H270M-D3H האם הלוח אם הזה תומך אתחול מערכת הפעלה בכונן SSD של אינטל: Intel 750 Series AIC 400GB ? תודה, דניאל
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
תקשיבו אנשים, תיכננתי לקחת את ה4300 ולעשות לו OC, רק אמרו לי שלא תמיד אתה תגיע לאותם נתונים בOC כמו שכולם הגיעו, אתה יכול להידפק עם מעבד לא טוב וכנ"ל גם לגבי ה6600! אז מה לעשות? יענו ל 333 בOC עם ה4300 אני יגיע, בלי שום בעיה, זה ז"א 3.0GHZ X 2 אתם חושבים שזה יספיק לי לשנה שנתיים הבאות???.. אני מאוד רוצה את ה 4300 אבל הרבה אמרו לי לחכות ל 4320 ולא הבנתי למה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
על מעבד חדש של amd שאני קונה יש אחריות רק שנה?? (אני מתכוון בקניית מחשב חדש)
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי http://www.tms.co.il/preview/spec/2dnr5mqh יש לי שני כרטיסים hynix korea 09 1gb 1Rx8 זה י תאים למחשב שלי ? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה - אני קונה לוח אם שתומך בזכרון של עד 1333MHZ, וחיפשתי זכרונות של 2X2GB והכי זול שמצאתי הוא 1600MHZ - תיהיה לזה השפעה רעה כלשהיא? מעבר לכך שהזיכרונות מן הסתם יעבדו בתדר הנמוך... הזיכרון הוא Patriot DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600MHz CL 9-9-9-24
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבחינת ביצועים, איזו מבין הגירסאות של ה-nF4 טובה יותר, ה-SLI או האולטרה (בכלליות, לא ספציפית לדגם מסויים)? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי אנשים! אני צריך המלצה לקיט של 6GB (שלושה סטיקים של 2GB) במהירות של 1,600MHZ. ישמש כמובן במערכת i7. ראיתי המון קיטים שונים ומשונים מהמון חברות מובילות בתחום הזכרונות ואני מאוד מבולבל. קיבלתי המלצות על סדרת ה-NQ של G.Skill, מכיוון שהיא זולה יחסית ומציגה ביצועים זהים לקיטים יקרים יותר. זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את לוח האם הקיים בלוח חדש עקב בעיות התאמה לדיסק קשיח של 200 מ"ב ומעלה מפרט קיים: לוח:Gigabyte GA-7VRXP גירסת ביוס F12 מעבד: AMD Athlon XP 1800+ זיכרון: 512 MB PC2700 DDR SDRAM כפול 3 אני מחפש לוח חדש יותר, מקביל מבחינת כל הפיצ'רים הקיימים של הלוח ושיהיה תואם לאחור למעבד ולזכרונות. אני לא זקוק להכי חדש ומתוחכם אבל שיאפשר לי בעתיד לשדרג לברטון 3000 עדיפות ל Gigabyte בשל התאמה לחלקים ואביזרים שיש לי כבר. אפשרות ל USB BOOT היא יתרון אבל לא חיוני כל הדיסקים הקשיחים - ארבעה במספר - הם ATA ואני לא מתכוון להחליף אותם. תודה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כחודש הלך לי המחשב שהיה אצלי בערך חמש שנים-פנטיום 3 חודש לקח לי להתעניין/לקבל אינפורמציה חדשה דרך האתר שלכם בנוגע ללוחות אם, זיכרונות ולמעבדים של ימיינו ולהחליט לבסוף על מחשב שכולל את הלוח והמעבד שאני רוצה ואז ראיתי את הכתבה הזאת על ההוזלת מחירים של אינטל בעוד כ-4 חודש http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ ראיתי שלאחר ההוזלה המחיר של הE6600 יהיה זהה למחיר של E6400 היום אז רציתי לדעת אם כדאי לחכות 4 חודשים ולקנות באותו מחיר את הE6600 .? האם ההבדל במהירות הכללית של המחשב תהיה שונה משמעותית בין הE6600 ל E6400 ? שמצדיק את החשיבה המוזרה שלי להיות 4 חודשים ללא מחשב פרטי (יש לאחותי בינתיים אני משתמש בו רק בערב) יש לציין שאני לא מבין כלום בOC ניסיתי ליקרוא על ז…
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-