עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, יש לי מחשב P4 2.26 שרץ על Asus P4B533-E. החלטתי לשדרג אותו זמנית לכמה חודשים ואז לקנות את המחשב החדש ולהעביר אליו רכיבים. בגדול בדקתי את האפשרות של להעביר את הרכיבים שאני רוצה לקנות מלוח ללוח ואני די מסודר, חוץ משני גורמים קריטיים: דיסק וזיכרון. הבעיה היותר קריטית זה הזיכרון. לפי הSpecs של הלוחות נראה שהP4B533 יהיה חייב DDR1 וזה אומר שאני לא אוכל לחבר את הזיכרון אח"כ ל P5B שצריך DDR2. זה נכון? או שאולי יש מצב ש DDR2 כן יצליח להתחבר לP4B533, רק לא יפעל במלוא הפוטנציאל שלו בינתיים, עד שאני אקנה את הP5B? האם זה רק עניין של תזמונים בין סוגי הזיכרון או שהחיבורים בBoard פיזית שונים? ואם הם פיזית שונים, יש איזה מתאם? עם דיסק הבעיה פחות נוראית, לפחות באופן תאורטי, כי הבנתי …

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  2. מעבד - Intel Core 2 Duo E6400 Box - ¤1178 לוח אם - ¤ כרטיס זיכרון - 690¤ - Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 כרטיס מסך -nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe - ¤857 כרטיס קול - Creative Live 7.1 24Bit - 183¤ ספק כוח - 360 ¤ - TOP-550P5 Topower צורב דיוידי - DVDופנימיוGSA-4167BוLGו16וXו 177¤ כונן קשיח - ¤518 - Western Digital WD3200KS SATA2 מארז - POSEYDON SILVER/BLACK TOWER CASE FUN 120MM LED FUN ¤489 מערכת קירור - ¤ צריך בעיקר המלצות ללוח אם... אני גם רוצה בעתיד להוסיף עוד כרטיס מסך כזה אז צריך לוח אם בהתאם ! מחפש לוח עד 1000 שקל אוליי טיפה יותר דרך אגב אני קונה הכל מזאפ. (אז תבדקו כמה עולה לוח כזה בזאפ תודה.)

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by y10,

יש בידי מעבד שקיבלתי איך אני יודע אם הוא תקין בלי לחבר אותו למחשב?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by xXaXdXaXrXx,

יש דבר כזה sli למעבד?

5. ערב טוב, אני מחפש לוח אם שמתאים למעבד קונרו 6300 וגם שיש לו פיירוויר מישהו יודע איזה לוחות מציעים את מה שאני מבקש?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  6. הרבה נוהגים לעשות השוואת רכיבי חומרה לרכב- "אם תשים במכונית ספורט עם מנוע 4 ליטר גיר של משאית-תקבל משאית." ועוד כל מיני דברים בסגנון. רכשתי מחשב חדש עם P5B DELUXE של ASUS, התקנתי כרטיס קול פשוט וישן תומך, הוא פעל יפה מאוד. אחד הטכנאים שראה את המחשב לאחר תקלה כלשהי בכונן הCD-ROM, אמר שבגלל היותו של כרטיס הקול ישן מאוד על לוח אם חדש ומהיר, זה גורם לתקלות-מלמל משהו על QRH-IQR משהו בסגנון... "פיסקה". אני אישית לא הבנתי, כנראה שניסה לסבן אותי. יש קשר?!?! ??? שאלה נוספת בנושא אחר-האם הורדת קודקים מסויימים עלולים לגרום לכונן הCD-ROM להפסיק לקרוא דיסקים?! זה נשמע לי יותר הגיוני-אבל יש אמת בדברים?

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by zahi,

שלום לי יש לוח lanparty ultra nf4 וספק כוח של 550w toppower והמתחים בביוס הם 3.32v 4.97v 12.02v 5vsb-5.02 האם זה נורמלי או נמוך כול החיבורים מחוברים ללוח

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  8. Started by arielb1,

אני שוקל לקחת את אחד מהמעבדים הבאים רציתי לדעת האם ההדבל בינהם משמעותי? האם בהפעלת אפליקציות וישומים רבים במחשב יש הבדל גדול בין שני המעבדים האלה? יש לציין שאני לא מתכוון לעשות OC אז מה עדיף לי לקחת? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by SharonSx,

היי אממ יש לי כרגע 512 ג'נרי ואני רוצה לעבור ל 1024 ואני רוצה שיהיה משהו טוב ושיעבוד עם המפרט הזה: מעבד- AMD Sampron 2800 1600 Mhz @ 2000 Mhz. לוח אם- ASRock AM2NF6G-VSTA עם ציפ'סט של nVidia NF6100-405 רצוי שיעבדו במהירות גבוהה, DDR2 כמובן ושיהיה 2 סטיקים של 512 שיעבדו ב Dual Cannel... ועוד שאלה, בעתיד אני מתכוון לקנות גם מעבד כפול ליבה של AMD אז אני אצטרך לקנות גם זכרונות חדשים?? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 614 צפיות
  10. היי לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק האם 2 הזכרונות שקניתי פועלים? לא חלילה שהם יד 2 או מחודשים אלא האם 2 הזכרונות פועלים או רק 1 מהם? למה אני שואל? כי שמעתי מחבר שקנה גם מחשב עם 2 זכרונות ואחרי שנה התברר לו שרק אחד מהם עובד. בתודה מראש לכל העונים. נ.ב-הזכרונות הם: TWINMOS 512MBx2 667mhz .

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by olegu,

יש לי כרגע במחשב זכרון פנימי בגודל של 256MB. המשחק Company of Heroes דורש מינימום של 512Mb זכרון פנימי, וכאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הודעת שגיאה המודיע שהזכרון הפנמימ שלי קטן מדי בכדי להריץ אץ המשחק יש לי מחשב חזק עם מעבד 2.6Ghz וכרטיס מסך מצויין וכל המשחקים החדשים עובדים אצלי מעולה גם עם 256Mb ddr. אני בטוח שגם המשחק הזה יכול לרוץ אצלי, ואני לא רוצה לקנות זכרון פנימי נוסף במיוחד בשבילי. השאלה שלי היא האם יש תוכנה כלשהי שתדמה כי במחשב שלי יש 512Mb Ram ולא 256mb ?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by a-gold,

יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה פרסקוט (775) 512 מגה זיכרון DDR2 ולוח של אינטל עם צ'יפסט 915. השימושים שלי במחשב הם רק אינטרנט מוסיקה דברים רגילים,לא משהו מיוחד וכבד. ואני מתלבט אם להוסיף עוד 512 מגה זיכרון או לחכות חצי שנה ולשדרג לוח+מעבד+זיכרונות???? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  13. Started by יניב קופר,

השאלה שלי האם הלוח הזה תומך ב64 BIT ASUS P5RC-LA חיפשתי ולא מצאתי משהו שמציין זאת אשמח לקבל עזרה

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  14. אני רוצה לדעת מה יותר טוב ובכמה מעבדים של אינטל וamd בסוג במעבד הזה 3.4H D

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  15. מדוע אין ביקורת על הלוח אם "ASUS P5WDG2 WS PRO' מעניין בדרך כלל עורכים סקרים על כל לוחות האם ודווקא על הלוח אם הזה לא נערך כלום? תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  16. אני לא סגור איזה מבין השלושה לקחת. מצד אחד אני רוצה לשמור את האופציה לCF או SLI (שדרך אגב ב680I אפשר להריץ CF נכון? לא רק SLI ולהפך בRD600?) ומצד שני אני רוצה לוח מצויין לOC. קראתי המון על שלושת הלוחות ואני לא מצליח לחלטה. (אני יודע שהP5B DLX לא מתאים לCF או SLI אבל הוא מצויין לOC). כרגע אלו הלוחות שיש בארץ שאני חושב לקנות (לא בא לי להזמין מחו"ל בגלל הסיכון שאם יקראה משהו בOC אני אצטרך לשלוח את זה להם וזה סיפור של כמה שבועות אני מניח). אם יש לכם רעיונות ללוחות אחרים בסיגנון הזה אני אשמח לשמוע, ובלי קשר אשמח לשמוע את דעתכם איזה לוח אתם ממליצים לי לקחת ולמה. מה שכן אני קונה את ה2407WFP ככה שאני כן אצטרך תמיכה בSLI או CF ככה שנראה לי שאני ארד מה P5B DLX. אם זה עקרוני זיכרונו…

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. תודה רבה נ.ב קיבלתי המלצה על ABIT תגובה גם על זה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  18. כפי שרשמתי בכותרת אני מעוניין לקנות 3800X2 AM2 ומחפש לוח עם כרטיס מסך מובנה והכי חשוב יציאת S-VIDEO. אם אפשר המלצות. תודה. נראה לי שמצאתי: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=296

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  19. Started by kelazar,

הדגם של הלוח אם במחשב הוא MSI MS-6318 הזיכרון במחשב הוא SD-RAM והוא שייך לחברה שלא קיימת עוד נדמה לי משו בשם DIMM אולי זה בעצם מושג כלשהו אני לא בטוח. הנפח שלו הוא 128MB. זה הדגם שלו לפי תוכנת EVEREST. DIMM1: Apacer Tech. 128 MB PC133 SDRAM (3.0-3-3-6 @ 133 MHz) איזה זכרון אני יכול לקנות לו כדי להוסיף לו עוד אחד באותו הנפח. האם זה יתאים? http://www.pandas.co.il/product_inf...roducts_id=3672 תודה רבה לעוזרים, חן

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  20. Started by yossi051,

שלום לכולם. אני חייב עזרה בקניית מעבד לוח וזיכרון בתקציב של 1500. לא חייב שיהיה על הלוח כרטיס מסך ועדיף שהלוח יתמוך במעבדי ה-c2d, למרות שלפי התקציב אין מצב שאני יקנה אחד כזה כרגע. חשבתי על מעבד Intel Pentium D 915 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Tray שעולה 600 שקל בפנדה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by shainov,

שלום לכולם, מעוניין להמלמצה בנוגע לזכרונות יש לי לוח אם של P5ND2 SLiASUS ואני מעוניין להוסיף זכרונות כרגע יש לי 2*512 של סמסונג במהירות DDR2-667 עם צלע קרור של טרמל-טק מנחושת עליהם אני מ עוניין להוסיף אולי עוד 1 גיגה או 2*512 (תלוי בהמלצתכם) מיד שנייה או חדש.. אנא המליצו לי מה כדאי מבחינת זכרון טוב ותמורה מלאה למחיר..חובה גם צלע קרור (כי הבנתי שאם אני מוסיף זה מבטל אחריות) התקציה הוא עד 800 שקלים האם יפעל לי קיט כזה בנוסף לזכרונות שלי OCZ 1GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Enhanced Latency Platinum XTC Edition DC או שחייה תדר שווה ותזמונים שווים..

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  22. קניתי זיכרון ceon cl3 ddr1 400mhz יש לי שני מחשבים בבית באחד יש לי שני זיכרונות של 512 .לוח biostar gf6100 .754 amd 2 הזיכרונות חברת ceon דגם 2.5 .cl 400hz ddr1 במחשב השני יש לי לוח יותר ישן gigabite k8 754 amd ויש לי בא הרבה בעיות בגלל שאני צריך לעשות עדכון ביוס.בקיצור אם אני מחבר אליו את הזיכרון בדגם cl 3 הוא מראה לי רק 256 במקום 512 . השאלה שלי אם למחשב הראשון אני יחבר את ה cl3 ויעביר אחד מה cl2.5 למחשב השני זה בסדר שמחובר שני דגמים שוניםלמחשב הראשון? זאת אומרת 512 cl2.5 512 + cl3 למחשב אחד

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Sting,

שלום , אני רוצה לשדרג קצת את המחשב על מנת לנסות ולמשוך איתו עוד כשנה הזמנתי את ה X1950 512MB ב AGP ואני מעוניין גם להוסיף עוד זיכרון , הבעיה היא שאני לא בטוח איך השידוך של שני הסטיקים שיש לי כבר כרגע יתמודדו עם תוספת של עוד גי'גה זיכרון זר אם בכלל רצוי לציין שאין OC והם עובדים על סטוק 400 אז האם ניתן להוסיף עוד גי'גה ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by assaf12,

יש לי סטיק אחד של סמסונג 512 האם הוא יעבוד עם סטיק נוסף 512 של קינגסטון בלי לעשות בעיות? יש לי AMD ולוח של גיגהבייט (מעדיף קינגסטון מעצלנות כי KSP מטר מהעבודה)

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by King Kong,

http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA3700DAA5BN איך המעבד הזה ? נראה טוב ((: סאן דייאגו ((: 600 ש"ח .

• 48 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים