מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אז לאחר מחקר מקיף באתרים רבים ולאחרונה באתר הנפלא הזה, החלטתי לבנות מחשב חדש על בסיס A64 אך פתאום צצו כמה מחשבות שגרמו לי לפזול שוב לכיוון אינטל. - נראה לי שאינטל קצת יותר מתקדמים מבחינת chipsets, תמיכה ב-DDR מהיר יותר, PCI-EX ועוד. אם אני מחפש מחשב בעיקר ליישומים כבדים בסביבת windows xp/longhorn ורוצה להנות מפלטפורמה חדשה - מה המקביל בעולם אינטל ל- socket 939 - כלומר ארכיטקטורה שתישאר זמן רב? - איזה מעבד מומלץ היום ליישומי windows בסיסיים, הרצת שרתים על המחשב וקצת משחקים ? האם זה prescot או northwood? תודה
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מאיזה חברה הלוח אם, וכל דבר אפשרי אחרי שאפשר לדעת עליו. איזה סוקט זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח אם עבור הI7-2600K שלי. יש לי אפשרות להשיג מחו"ל את הלוח אם של אינטל ב450 ש"ח. אני לא מעוניין בOC (אולי OC קל בעתיד, כרגע ממש אין צורך ) ולא מתכנן SLI/CF (צריך רק PCIE x16 אחד). רציתי לדעת האם זו עסקה טובה או שכדאי לי לקנות לוח אם של חברה אחרת בארץ. דבר נוסף, הסיבה שאני מעוניין בZ68 היא שאני רוצה לקנות גם SSD של 20GB ואז להשתמש בSmart Response על מנת להאיץ את הביצועים. האם השיפור בביצועים יהיה מורגש? או שכדאי לי כבר לקנות P67?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לוח לוח-אם מסוג Intel Garibaldi D850GB והבעיה היא שאני תקוע על 256 זיכרון כי ה- RDRAM עולה יקר... אפשר לשעות משהו או שהלוח-אם תומך רק ב- RDRAM? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מחפש זכרון ולוח אם ל 805D לוח אם שיחזיק ל אוברקלוק וגם זכרון שיחזיק לאוברקלוק ושאלה קטנה יש לי hdd1 אני לא צריך לקנות גם אותו נכון? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 4, לוח אם 850GB של אינטל תומך ארדיראם ואני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון. מצאתי ב KSP במציאון 256 אבל של 32 ביט וגם 1066 מגה הרץ ואני לא יודע אם הלוח שלי תומך בזה, כי הבאס שלי עד 400 והארדיראם הנוכחי שלי הוא 800 מגה הרץ, זה ישנה אם אני יוסיף זיכרון של 1066 מגה הרץ והם ירוצו באותם תדרים או שאני לא יכול בכלל להוסיף זיכרון כזה למחשב? ודרך אגב המציאון הזה זה מוצרים אחרי שימוש?
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לגבי הכרטיס הנ"ל -האם יעבוד טוב תוך גיבוי של 512MB 400MHZ DDR? השאלה נשאלת מאחר ואין לי כסף ל -Gigabyte 6600GT PCIE 128mb או 6600 הרי הוא מסוגל לגבות עליו מתוך הזכרון הראשי עד 128 כאשר עליו פחות לא? האם עדיף כך,הרי שבאותו רגע יעבוד רק המשחק המחשב נאמר HL2 ד"א -כל זאת אמור לגבי WIN98,אחרת לא יהיה אפשרי להעביר מסםיק זכרון אם היה XP ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
לוח לDual Opteron, או Athlon 64 בודד. זול יחסית, 210 דולר (בהשוואה לTyan-ים שעולים מעל 440). מישהו מכיר את הלוח? אם הוא תומך באוברקלוקינג כלשהו?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
עכשיו, כשגם AMD עברה ל DDR II וזמנם של זכרונות DDR I במחירים נורמלים הולך ואוזל החלטתי לשדרג ולהוסיף עוד ג'יגה. השאלה, אילו זכרונות אני צריך לקנות (של איזו חברה+דגם?) כדי שלא יהיו לי בעיות עם הזכרונות הקיימים. כרגע יש לי WINBOND 2X256MB PC2700. אוורסט מציגה את הדגם הזה: 32MX64U-33B. בגוגל אמנם אין אזכור כמעט לזכרונות האלה, אבל אני זוכר שבדקתי באתר של ווינבונד אחרי שקניתי את המחשב והדגם התאים. התיזמונים לא כל כך משנים וגם לא DUAL CHANNEL, העיקר שתהיה תאימות בין הישן לחדש. יש לי מקום רק לעוד סטיק אחד. תודה
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ואני צריך את הכרטיס זיכרון של 512 הכי זול ואורגנלי שיתאים לי למחשב תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, משהו שלא ברור לי נקח לדוגמא את המעבד Q6600 של INTEL המעבד הוא בעל ארבע ליבות ובמהירות של 2.4GHZ כידוע האם הכוונה שכל ליבה היא במהירות 2.4GHZ או שכל כל הליבות ביחד במהירות של 2.4GHZ כלומר כל ליבה במהירות 0.6GHZ? תודה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2504&catcode=333&AdCat=&parentid= מה אתם חושבים על זה?
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לוח: אני צריך למצוא את הלוח הזול ביותר בעל התכונות הבאות: 4 סלוטי זכרון DDR2 תמכיה במעבד p4 3.2ghz כניסת SATA2 חריץ pci express שיהיה במחיר הכי זול תודה מראש. [עדיפות לskypc] זכרון: קודם כל שאלה: האם עדיף לי להשקיע מחיר כפול בכדי לקנות 4GB? האם זה משתלם ויש יחס ישיר בין מחיר לביצועים.... אני מחפש זכרון שיהיה טוב לאוברקלוק לא רציני למעבד Q6600 ו2GB לפחות מחברה טובה שוב ההכי זול שאפשר[ושוב עדיפות לסקייפיסי] תודה.
-
- 12 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני השילובים הבאים (שניהם בסביבות 700 ש"ח) Pentium E2200 + Gigabyte 73PVM-S2H או AMD Athlon X2 5000 + Gigabyte MA78GM-S2H המחשב אמור להריץ XBMC + גלישה באינטרנט + Office... אם יש שילוב זול יותר עם אותן יכולות (DVI חובה ועדיף יציאת סאונד דיגיטלית אבל לא חובה) אני אשמח לשמוע
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה.. הזיכרונות שרשמתי ניכנסתי לאתר של g.skill למידע עליהם והלוח אם שלי לא מופיע ברשימה כי הוא כנראה יצא אחרי שהם יצאו או משהו השאלה שלי אם יש דבר כזה שזיכרונות לא מתאימים ללוח אם רק בגלל החברה או דגם ספציפי? משמע נגיד הזיכרונות האלה אמורים לפעול בכל לוח p55 שקיים? שנגיד יש לוחום אם שהזיכרונות האלה לא יפעלו בהם? כי אני קניתי את כל המחשב חוץ מכרטיס מסך (שמגיע עוד שבוע) והשאלה הזאת מטרידה אותי אם יש מצב שאני יצטרך להחליף אותם.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לי להגיד לי אם יש הבדל רציני בין השניים למטרת רינדור גרפיקה תלת מימדית ממחושבת ברמה גבוהה יחסית, תודה
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה לקחת ? INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX או INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING GO - TRAY ומה ההבדלים בינהם?עוד דבר אין אני יכול ליראות כמה אחוזים לוקח לי מכל ליבה?כמו במעבד ליבה אחת? עלט קונרול דליט ואז ליראות ביצועים?או שזה לא יראה לי את 4 הליבות?ואני צריך תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורה....אבל הבנתי שזה מראה מעלות לכל ליבה מה אני יכול להבין מזה?אני צריך לחבר תמעלות או משו איך זה הולך?והבנתי שצריך גם לעשות משו עם מכפלות וה fsb שלו יעשו לי את זה כבר בiqpc או שאני יצתרך?ומזה בידיוק על מה מדובר? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי את הלוח אם הזה באייבורי (הם היו היחידים שנתנו לי לוח אם שתומך זכרונות OCZ 667 CL4 וצ'יפ 975 - הזכרונות לא עובדים עם לוח 965 ולא משנה איזה יצרן), רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח אם הזה והאם יש לוח אחר במחיר דומה (850 שקל) שאני יכול לקחת במקומו, אני מבצע OC די בסיסי (לא יותר מ - 10-15 אחוז), ואני בעיקר משחק ומוריד סרטים. בתודה מראש על התגובות......
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
הרכבתי מפרט בפנדה הכולל לוח Asus P6T... היום אני שם לב שנוסף להם עוד לוקח תחת אותה קטגוריית מעבדים - P6T SE הלוח יותר זול ב-100 ש"ח בערך (לא שזה מה שיקטין לי את החור בכיס)... אבל מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? SE זה קיצור של מה? Second Edition? מה הולך פה? ???
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות סה"כ 8gb זיכרון השאלה היא 1.האם לקנות זוג אחד של 2x4 או 2 זוגות של 2x2 האם 2 זוגות משפר את מהירות התגובה? 2.האם אפשר לשים זוג אחד של 2X2 וזוג שני של 2x1 שזה סה"כ 6 gb .? תודה למשיבים ושנה טובה
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח כמות: 2 - מחיר: ₪630 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪93 מסך: Dell 23in U2311H Black Wid UltraSha…
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ראיתי אותו מופיע בnoacomp כדאי שיהיה להם חתיכת מלאי לפי כל המפרטי HTPC שראיתי כאן בזמן האחרון חחח
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-