מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
דגמי ה-H הניידים הטריים מבית AMD הצליחו להרשים אותנו בגדול עם הביצועים והיעילות שלהם - ומה לגבי מעבד מתומן ליבות בעל מעטפת של 15 וואט בלבד? יכול להיות שנקבל תשובות בתוך זמן קצר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה קצת מוזרה - יש לי לוח ASrock Z77 Extreme4 עם הביוס העדכני ביותר. הבעיה היא שגם התמונה של asrock בהדלקת המחשב וגם הביוס עצמו לא מוצגים במסך מלא אלא בריבוע קטן יותר. אני עם מסך 23" שמחובר ב-DVI לכרטיס GTX460, דרייברים עדכניים והמסך עצמו מדווח כשנמצא בביוס שהוא על 1920x1080. רעיון למישהו?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום! אני לחלוטין לא מתמצא במה שאני הולך לשאול: אז הוזהרתי, שלפני שאני מעדכן דרייברים לחומרה כגון כרטיס מסך, או לווינדואס חדש, עלי להיות רגיש כלפי לוח האם. אם ברצוני לעדכן לווינדואס 8.1 מווינדואס 8, איך זה עובד? אני מעדכן לווינדואס החדש ולאחר מכן דרייברים מתאימים ללוח האם וכרטיס מסך? מקווה שאני ברור, תודה.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי ABIT הוציאה גרסאות חדשות לNF הידוע כאחד מלוחות הOC הטובים ביותר לסוקט A והרי הם לפניכם NF7-S2G http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=205 NF7-S2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=204
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם יצא כבר לוח האם PCI-Express? ואם כן האם יש כבר אותו בארץ? ואם אין אותו בארץ אז האם יש כבר בחו"ל ואם הוא עדיין לא יצא מישהו יודע מתי הוא ייצא ??
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי לכולם!!! רציתי לדעת מה ההבדל בין הסנטרינו למובייל ואם יש לינק טוב שמסביר את הנושא אני יישמח לקבל.... תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום והוא נראה לי די טוב רציתי לשאול אותכם אם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם? הסיפור שלי הוא ארוך והולך ככה: כבר בערך שנה וחצי יש לי כרטיס מסך GF Ti 4200 ולוח אם של אינטל. במשך השנה הזאת הכרטיס נהרס והייתי צריך להחליף אותו 6 (!!) פעמים (בלי תשלום, יש אחריות). אז זה נמאס ורציתי לתקן את הבעייה הזאת סופית+ שדרוג המחשב. אז רניתי Radeon 9800 Pro של PowerColor ועדיין לא חיברתי אותו מכיוון שהבנתי שהבעייה בקלקול הכרטיסים היא הלוח אם, אז אני מחליף אותו ורק שיגיע לי הלוח אם החדש אני יחבר את הראדון. אז תוכלו להמליץ לי על לוח אם? התקציב פחות חשוב כאן מכיוון שאחרי שהחלפתי כרטיס מסך 6 פעמים חשוב לי הפעם אמינות, איכות ושהלוח יהיה טוב מאד. המליצו לי על הלוח אם ASUS P4…
-
- 14 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לדוד שלי יש מחשב חדש שהוא קנה רק לפני איזה שבועיים, ושהוא הפעיל את המחשב הוא הראה לו בהתחלה: cpu overclocking error והמעבד שלו על 3 ג'יגה הרץ ללא שום אובר קלוק, מה זה יכול להיות? האם המעבד שלו הוא על אובר קלוק ורימו אותו או משהו??
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם 128 מ"ב זכרון SDRAM אני רוצה להוסיף עוד זכרון ויש לי שני זכרונות 64 מ"ב sdram האם זה אפשרי? האם כדאי?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב חדש עכשיו, שהולך להיות עם P4 2.4C, אני מתכנן OC ל-3 או 3.2.. תלוי ביציבות\חום.. לצערי אין לי מושג בזכרונות.. אני יודע אבל שכדי לקבל שיפור בביצועים של DUAL DDR, עדיף להשתמש בשני סטיקים של זיכרון במהירות שמותאמת ל-FSB של המעבד.. השאלה שלי היא אם אני מתכנן את האוברקלוק, נניח ל-3 כי אני בספק שאני יגיע ל-3.2 ביציבות טובה וחום סביר.. איזה זיכרון יתאים לי? 3200, 3500 או 3700? האמת היא שהמחשב שאני מתכנן כבר יוצא לי קצת יקר, אז אני מחפש זיכרונות במחירים סבירים. אני לא רוצה להתקמצן על משהו חשוב כמו זיכרון, אלא לקנות משהו באיכות גבוהה שלא עולה יותר מדי.. מה שנקרא BANG FOR THE BUCK..
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הייתי רוצה שבב של עיבוד נתונים התומך בזכרונות חיצוניים (אני מתכוון לשבבי מולטי כמו מעבדי אינטל רק שאינם נועדו למחשב) בשביל פרויקט
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) ומעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU שיהיה זיכרון של 512 MB
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ראיתי שיש בערך 4 "מהדורות" של הלוח הזה (PRO ULTRA וכו'...) אתם יכולים להגיד לי אולי מה ההבדלים החשובים בניהם (אם קיימים כאלו) האם ההבדלים האלו מצדיקים את ההבדל במחיר?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה למצוא חנויות מחשבים כדי לקנות רק לוח אם ורק מעבד בלי כל הבפנוכו . אז אני צריך למצוא חנויות שאוכל לקנות בה ~! עזרה send Backup
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חברה מחר אני הולך לקנות את הלוח הזה (NF7-SL REV2) איך אני יכול לבדוק ולוודא שהלוח שאני יקבל הוא באמת זה ולא גירסאות ישנות יותר? ???
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מהו מינמום המעבד שאני יכול להרכיב עם כרטיס מסך 8800 GT מבלי שהמעבד יהווה צאוור בקבוק ובכמה שפחות כסף ? חשבתי על E4600 או E7200 או E6550 עם עדיפות למעבד שעומד בתנאי הזה ועולה פחות. ומי יותר טוב 6550 או 7200 ?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחכה ללוח האם הנ"ל אני יודע שהוא הגיע לארץ אבל בחנויות המחשבים לא מההרים לשוווק אותו אני רוצה להרכיב מערכת עם הלוח הזה בגל שאין אותו אני נאלץ לחכות
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כתבה מבית AnandTech על המוצרים העתיידים של AMD: -"שאנגאחי" -"מאניה" -"בולדוזר" -"Fusion" -"bobcat" -ציפטים חדשים הכוללים DDR3 ו PCIE2 (מענה לציפסטים הבאים של אנוידה? -R7XX -דמו של פאנום ב3Ghz לכתבה המלאה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3050&p=1
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2GB = 2X1GB של KINGSTON 667MHZ אני לא רוצה OC. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 1GB מאותה החברה של KINGSTON 667MHZ. מצאתי במרדנית ש1GB עולה 160 שח. שווה? מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כרגע זוג זכרונות של TWINMOS 512MB DDR400 CL2.5 אני חייב להזמין עוד שני סטיקים של 512 כ"א, על מה הייתם הולכים במקומי? TakeMS 512MB DDR400 CL3 או Kreton 512MB DDR400 CL2.5 הקאץ' הוא כזה, שניהם באותו מחיר, רק שאת הKRETON זה מחנות בתל אביב וייקח כמה ימים עד שזה יגיע, ואם חס וחלילה זה פגום או משהו, זה סיפור לסוע אליהם... הTAKEMS זה מחנות שהיא ממש מתחת לבית שלי ואני יכול ללכת ברגל במידה וקורה משהו כמה הבדל יש כבר בין התזמונים האלה ? (על שניהם יש אחריות לכל החיים אגב)
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא : GA- 8S648 של חברת GigaByte. יש שם 3 חריצים לזכרונות, כך ש2 מהחריצים כבר תפוסים ואין לי מושג איך שמו את זה במקום. יש לי כרטיס פנוי של 256MB DDR, ואני בשמחה רוצה לחבר אותו למחשב, אך לאחר ניסיונות ללא הצלחה, ויתרתי ופניתי אליכם, מה לעשות בשלב זה. התמונה של הזיכרון (חברת GEIL) : והזיכרונות שמחוברים ללוח אם : אז כפי שאתם רואים, אני מנסה לא לשבור את הלוח אם ואין לי ברירה מה לעשות עם זה : עזרה בבקשה !
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב וחדש וכרגע הייתי בחנות מחשבים לקבל סוג של כיוון, הוא אמר לי ש CROSAIR זו החברה הכי טובה לזכרונות ואפילו 2GB שלה יותר טוב ומהיר מכמעט כל 4GB של המתחרות.. זה נכון או שהוא חרטט לי בשכל? והאם 4GB של CROSAIR שעולים 1100 שקל בשביל CL5 שווים את המחיר?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן , שהסתכלתי היום מאחורי המחשב ראיתי יציאה דיי מוזרה , יש לה מין מכסה שכזה ובפנים יש בו מנורה אדומה.. תמונות להמחשה: http://img49.exs.cx/img49/3853/aut08743sl.jpg המכסה עצמו : http://img236.exs.cx/img236/3683/aut08765uc.jpg מה שבפנים : http://img236.exs.cx/img236/3630/aut08772wz.jpg תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בקשר לאיזה לוח לקנות.. החומרה שמסביב: Pentium 4 3.6Ghz 2M 64bit Sock775 2GB DDR2 667 MHZ H.D SATA2 250 nVidia Based: GeForce 7800 GTX חשבתי על לוחות ה Nforce 4 sli מישהו יכול לתת לי המלצה יותר טובה.. ואם אכן הNFORCE4 הכי טובים לי אז של איזו חברה כדאי??... תודההההה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מה עדיף לשים? 4 זיכרונות של 512 MB או שניים של 1024 MB.. מדובר בDDR2 איך החלוקה יותר טובה??
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-