מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט של המחשב שלי http://www.tms.co.il/preview/spec/2dnr5mqh יש לי שני כרטיסים hynix korea 09 1gb 1Rx8 זה י תאים למחשב שלי ? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מה היתרון בעבודה עם שני מעבדים (בסביבת SMP) , לעומת עבודה עם מעבד DUAL CORE?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכם אחרי משחק מרובה קצת במחשב, הוא מקבל לו פריז רציני שאי אפשר לגעת בכלום, אלא רק לכבות דרך הכפתור של המחשב.. וברגע שמדליקים הוא נותן הודעת אזהרה ב-BIOS על טמפרטורה גובהה ב-CPU. למה זה קורה פתאום? ומה צריך לעשות על מנת לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איזה לוח אם מבין הארבע האופציונאליים מוצלח דיו לעריכת וידאו,משחקים,קולנוע ביתי ואולי בעתיד הקרוב OC -עם מעבד מסוג CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ¤ 1063.89 ] 1 CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ¤ 1327.91 ] 1 להלן הלוחות האופציונאליים: Motherboards for Intel : ]Epox EP-4PCA3I Intel 875P Motherboard ] (HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) ¤ 773.82 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) ¤ Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה ללוח אם ל E6400 למטרות הבאות: 1. בשום פנים ואופן לא אבצע OC 2. 965 3. לא מעוניין לעבור את איזור ה 500-600 (בבקשה תנסו לא להמליץ לי על לוח ב 700 פלוס ולהגיד זה רק עוד 100 שקל) ועכשיו בבקשה לקאטצ', אני זקוק להמלצה ללוח כזה עם כרטיס מסך OB ובלי. העניין הוא שאני מתכנן לקנות כרטיס מסך ל DX10 כשיהיו נורמלים מבחינת מחיר וזה אומר משהו כמו חודשיים בלי משחקים ממש אבל עם ויסטה. אבל אני עדיין לא בטוח אם לקחת X1900 או משהו בסגנון ב 1000 שקל או לחכות. אז לסיכום המלצה בבקשה ללטוח אם עם כרטיס מסך OB ואותו הדבר בלי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המשך הודעה על תאימות מעבדים למטה... אני רוצה לפתוח בהתנצלות אני ראיתי שיש תארד מתחתי בנושא אבל זה קצת שונה אז.... שששש! :] בכל מקרה יש לי לוח אם שתומך עד 333 יש לי 512 של 333 היום כמעט ולא מוכרים כאלה רק 400 אם אני יקנה היום 512 של 400 האם הוא יוכל לעבוד בלוח שלי, במקביל ל 333 ? אם אני יוסיף עוד 512 האם יראו הבדלים משמעותיים בין חצי גיגה ראם לבין גיגה ראם? זאת אומרת תוכנות יעלו מהר יותר ? (פוטושופ וכאלה) משחקים ירוצו טוב יותר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ששמתי את הכרטיס בחריץ התחתון לא קיבלתי BOOT, אבל ב SLI-DR אני יודע שזה אפשרי (גם עם כרטיס ATI). רב תודות (:
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה דיי חשובה , זה הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLCM/ עכשיו אם תשימו לב בתמונה של הלוח מתחת למעבד יש את הגוף קירור הגדול הזה הכתום שרשוםעליו asus. האם זה באמת גוף קירור? ולמה אין עליו מאוורר או משו שיקרר אותו? כי שמתי לב כמה פעמים שכיביתי את המחשב הוא הדבר הראשון שמתחמם הכי מהר והוא הכי חם מכל החלקים של המחשב. מזה בעצם הדבר הזה ? והאם הוא מצריך גם מריחה של מישחה טרמית כי שיחררתי תתפסנים שלו והוצאתי ושמתי לב שיש ריבוע קטן באמצע ועליו היה מין משחה כזאת זה הרגיש לי כמו מסטיק כזה ולא כמו משחה טרמית רגילה. ניסיתי להוריד אותה בעזרת אלכוהול וצמר גפן ומקלות וזה לא עזר לא ירד כלום. החזרתי בחזרה כמו שהיה ולא מרחתי מישחה טרמית, מה לעשות? א…
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, מנסה למקד את השאלה הקודמת... אם יש לי את הנתונים הללו במחשב: דגם לוח אם - ASUS psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) האם כרטיס מסך של nvidia geforce 550 או 560 יכול להתאים לי? או שכדאי להשקיע בכרטיס מדגם אחר (גם של גיפורס nvidia) שיותר יתאים למחשב?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ככל הנראה, לאחר שבהתחלה סירבתי להאמין, כנראה הלוח הזה הוא חתיכת חר* על מקל... תראו בעצמם באוברקלוקרז כנראה שאני לא יקנה אותו...
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. נאמר רבות בפורום שלמהירות הזכרון יש השפעה מעטה (אם בכלל) על ביצועי המערכת. הבוקר נתקלתי בכתבה הבאה - שמתייחסת אמנם ל APU החדש של AMD, אבל מעלה את השאלה ביתר שאת. הנה: http://gigabytedaily.blogspot.com/2011/07/using-high-performance-ram-with-amd.html
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אין ב-KSP... אייבורי... מרדנית... איפה אני יכול למצוא באספקה מיידית או גג תוך 2-3 ימים ? אני משתגע... לנועה ולפנדה יש אבל אספקה של שבוע-שבועיים.. איזה באסה חבל שלא קניתי עוד חודש שעבר ב-KSP... כל חנות אומרת לי שיש בעיה באספקה של Asus לא יודע מה הם מחרטטים לי... :-[ :'(
-
- 12 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מי מכיר או יודע מה היכולות עבור מעבד אינטל 4 ליבות Q8200
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
הלוח שלי (EPOX 8KDA3J( עשה בעיות, קראתי שאת חלקן עדכון הBIOS אמור לפתור. עדכנתי אותו, וכשאני מפעיל את המחשב מופיעה מולי הודעה עם הBootBlock V1.0. בעקרון זה נועד על מנת לתקן מצב כמו שיש לי עכשיו, ולשחזר BIOS שנדפק מעדכון. הבעיה היא שזה לא עובד. ככל הנראה בגלל שהוא נדפק ממש חזק, ולכן לא מגיב לשום דבר. מה אני יכול לעשות עכשיו ? הרי אין אחריות על זה והם לא יחליפו לי. יש אולי איזו חנות\אדם שיכול לעזור לי לעשות Hotflash ?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המהירות של המעבד שלי אמורה להיות 2.666 333X8 אבל בEVEREST כתוב לי שהמהירות היא 2.000 333X6
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היו להם רעיונות מעניינים (code-morphing), היו להם מעבדים עם צריכת חשמל נמוכה ביותר, היו להם עובדים מוכרים (לינוס טוראבלד), אבל עכשיו הכל נגמר. טארנסמטה, סוף הסיפור
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח הנ"ל עם מעבד פנטיום D ואני רוצה לשדרג אותו רציתי לדעת אם מעבדי 45nm יעבדו עליו
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחרונה בולבלתי קצת ואבדתי את ההשוואה בסוגיי זיכרונות DDR כלומר אני יודע ש266,333 ו400 אומר בדיוק אותו דבר כמו 2700 ו3200. רק מה זה מה?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
מה בדיוק ההבדל בין לוחות אם: LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro ו- Leadtek NFORCE2 WinFast K7NCR18G-PRO
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שווה להשקיע עוד 200 - 300 שקל כדי לקנות 4 ג'יגה במקום 2 ג'יגה? אני עומד להתקין במחשב Vista.. עדיין לא יודע כמה ביט... ובגלל זה אני שואל.. המחשב מבוסס על מעבד Q6600 והוא לא מיועד למשחקים, אלא יותר לעבודה יומיומית ותוכנות טיפה כבדות... המחיר הכללי של המחשב יהיה 3000 ש"ח מקסימום לא כולל מסך..
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני פעם בכמה שנים עושה שדרוגים למחשב(פעם כרטיס מסך,פעם עוד דיסק קשיח וכדומה..). כרגע יש לי I7 5820. כדאי לשדרג למעבד שציינתי? מפעם לפעם אני משחק במשחקים שדורשים מעבד חזק,אבל בתכלס אני לא צריך מעבד כזה חזק. אני פשוט רוצה לקנות משהו חזק כשאני משדרג שיהיה לכמה שנים טובות לפחות. אני יודע שזה לא זול..מדובר בעלות של 3.5 אלף מ EBAY
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
למחיר גבוה ב 30% ואף יותר.......מטורף,מה קורה פה???
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי אותם זה מה שנתנו לי קניתי אותם מתי שלא הבנתי כל כך במחשבים השאלה היא אם אני צריך להחליף אותם ? לא ידעתי מה השם שלהן אז זאת התמונה של מה שהראה לי בתוכנה תגידו לי עם הם טובים http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632092665225527867-untitled.jpg
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-