מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, אני הולך עוד מעט לאסוף את המחשב, ורציתי לדעת מה כדאי לוודא לפני שאני עוזב את החנות: 1. איך אני מוודא שהזכרונות ששמו לי הם באמת DUAL CHANNEL (זה אמור להיות כתוב על המדבקה שליהם או משהו?) 2. איך אני מוודא איזה מעבד שמו? אפשרי בלי להוריד את המאוורר? 3. יש איזו דרך לוודא שהכל תקין כשאין מערכת הפעלה מותקנת? ואחרון: אחרי שהמחשב כבר יהיה בבית. יזה בנצ'מרקים מומלץ להריץ כדי לוודא שהכל תקין?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
E4400 אחיו הגדול של E4300 רק עם מכפלה 10! ותדר שעוןGHz2.0 לעוד פרטים,תמונות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=130028 ולקינוח: 103% אוברקלוק לE4300 בקירור סטוק: http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1914360&postcount=104 E4400 נראה מפתה ;D
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
ומשהו לא בסדר..... http://img265.imageshack.us/my.php?image=wtfuy5.jpg אבל במפרט רשום 667 MHZ.... האם אני עומד להקטל או שעבדו עלי?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המעבד שהרוב ממליצים עליו Intel Dual Core E6300 יצליח להריץ משחקים כבדים (Crysis, RainBow Six Vegas וכד'), כי יש לו בסה"כ 1.8Ghz בכל ליבה... וכמו שידוע לי משחקים משתמשים בליבה אחת.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה לוח טוב של ASUS - P5LD2 תודה
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
הלוח אם הזה תומך במעבדים החדשים של אינטל ויש לו מעבד גרפי וקול משולב על הלוח אם מישהו שמכיר את הלוח יודע אם ללוח יש יציאת DVI או שבשביל יציאת DVI עבור מחשב שמבוסס על הלוח אם הזה צריך להוסיף כרטיס גרפי עם יציאת DVI תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שקט רצוי עם יציאות firewere בעקבות ירידת המחירים של AMD מעדיף ללכת על למעבד +3800 X2 הלוח מיועד למערכת קולנוע ביתי ולקצת משחקים לא מיועד ל0C ולכן מה מה שהכי חשוב זה השקט והיציאות FIREWERE . מחפש לוח בלי כרטיס מסך מובנה + 3XPCI התקציב קריטי כי מעבר ל-700 ש"ח אני מעדיף כבר להשקיע את ההפרש כדי ללכת על 6300E תודה אנשים
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 11 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מתעניין בלוח אם אשר ניתן להתקין עלי 2 מעבדים כפולי ליבה של אינטל כדוגמאת ה- 6600. הוא מעוניין לבדוק את האלטרנטיבה מבחינת המחיר. על הבורד להכיל גם את המחברים הרגילים כמו PCIE16 אם מישהו יוכל לכוון אותי לדגמים כאלו אני מודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אינטל ברבעון הרביעי של 2006 הרוויחה כ39% פחות מאשר הרבעון הרביעי של 2005 (2.45$ מילייראד כאשר רק 1.5$ מיליארד ברבעון הרביעי של 2006) הסיבה העיקרית: מלחמת המחירים כנגד AMD http://www.dailytech.com/Intel+Q4+Profit+Drops+39+Beats+Analysts+Expectations/article5735.htm http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aRN6QioBzTtM&refer=home :-\
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה היא משמשת?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
במערכת שלי מותקנים כרגע 2*64 ו2*128 סטיקים של זכרונות RDRAM על לוח אם אינטל d850gb(אני חושב שזה הדגם) לאחרונה קניתי שני סטיקים של 256 וניסיתי להתקינם(יש לציין שהם משומשים), ניסיתי להשתמש בהם במקביל עם הסטיקים של 128 וגם עם הסטיקים של ה64. לאחר ניסוי וטעיה העברתי את הסטיקים בין הסלוטים בכל הקומבינציות שיכולתי לחשוב עליהם והמחשב סירב לעלות(ליתר דיוק לא הדליק את המסך, לא היו ציפצופים או שרצים אחרים) בשלב מסויים המחשב התחיל להריץ את ווינדוס(XP אם זה משנה) וביצע איתחול באמצע. הפעלתי במצב בטוח והכל עלה כרגיל. אחר כך העלתי שוב במצב רגיל והמחשב עלה מעולה(כאשר הוא מזהה את כל 768 המגה) אך לאחר 5-10 דקות של פעולה המחשב קרס ושוב לא הצליח לעלות(שוב עם הבעיה שלא הדליק מסך). השאלות: האם…
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קבלתי לוח אם וברצוני לבדוק אותו. האם חיבור הלוח אם למארז + ספק + כרטיס מסך יראה לי אות על המסך ? האם יתאפשר להכנס ל BIOS או אפילו רק לראות הודעת שגיאה שאין מעבד ? המטרה היא לבדוק שהלוח אם "חי" (מבלי לחבר מעבד וזכרונות).
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדגם DELL LATITUDE CPT ישן. אני מחפש להרחיב לו זיכרון - לקנות זיכרון יד שניה. אני לא מצליח למצוא. האם מישהו יכול להגיד איפה אפשר לקנות דברים כאלה ישנים יד שניה. תודה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אף אתר לא רואה שיש שינוי במחיר. ועל הדרך כמה יעלה E6300?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
2 לוחות של ASUS האם מישהו מכיר או קרא על הלוחות האלו יותר לעומק ויכול לספר לי מה ההבדלים בינהם
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עומד ללמוד מקצועית עריכת סאונד עם CUBASE וקונה מחשב חדש רק לשימוש עם התוכנה (עבדתי עם גירסא ישנה יותר באופן חובבני על פנטיום 4 3 ג'יגה ולוח 478 ישן וזיכרון 1 ג'יגה..ללא בעיות . יש אולי למישהו ניסיון עם מחשב תקציבי והתוכנה הזאת ...סדר גודל של סמפרון 3500 או משהו אחר ..אני חפש מעבד+לוח ב -800 שקל +- תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
1. שיתאים למפרט שלי (מחליף HS ל- TUNIQ בקרוב) 2. OC לסביבות 3.6GHZ ללא בעיה 3. מתוכנן לעבודה מאומצת לאורך זמן (תחנת עבודה) + גיימינג מזדמן אבל בהגדרות גבוהות. מה דעתכם על DFI INFINITY? GIGABYTE DQ6? עוד המלצות? תודה מראש TMP
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
צריך המלצה בבחירה של לוח אם למחשב חדש לעבודה עמוסה מאוד עם מוזיקה (המחשב לסטודיו) אני קונה זכרון של 2X1GB 800MHZ קשיח אחש למע' הפעלה ואחד 10000RPM לעבודה עם קבצים עזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם .. רציתי לדעת משהו שמסקרן אותי כבר הרבה זמן .. האם ההבדל בין התדרים 667 ל 800 כל כך גדול בביצועים שבגללו הוא עולה ב 100 שקל +- יותר? ובנוסף, האם שווה לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה בתדר 667 או סטיק של ג'יגה של 800 ובעתיד, כשאני מאמין המחירים של 800 ירדו, לקנות עוד סטיק ? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה לגבי זיכרונות שעובדים יחד כ-DUAL ומכפילים את המהירות. בד"כ מוכרים אותם בזוגות,לפי מה שראיתי. השאלה היא האם מוכרים אותם אם בבודדים ואני יכול לקנות אחד ואח"כ לקנות אחד נוסף והוא יעבוד במהירות כפולה על DUAL.אמרו לי שזה תלוי בעצם בלוח עצמו,כאילו לא משנה איזה זיכרון זה הלוח עצמו אחראי על אפקט ה-DUAL. תודה רבה! מתן
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איזה לוח טוב יותר לפי דעתכם? ללא קשר למחיר!
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ברשותי 2 זכרונות של 256MB*2 400MHZ ורכשתי אתמול סלוט נוסף של 512 של קינגסטון, ושאלתי את המוכר אם זה יעבוד 3 סלוטים והוא אמר שכן. הגעתי לבית אני מנסה שעה להתקין את הזכרונות ולא מצליח, אז החלטתי לחפש את הספר של הלוח בבדיקה מול הספר אני מגלה שהלוח לא תומך ב 3 סלוטים של זכרונות........ איזה בעסה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות בעולם עכשיו אין לי בררה אלה לקנות עוד סלוט של 512 או להישאר עם 768MB שזה די מציק לעין תודו..... דרך אגב הלוח הוא GIGABYTE GA-K8NSC-939
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עם יש לי זיכרון 256 mb ואני רוצה להוסיף 512 mb שיהיה768 . אז זה יכול להזיק ? זה יכול לשפר ?
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-