מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
המעבד שלי הוא E-6320 מעוניין להריץ וינדוס 7 למטרות אופיס וגלישה בעיקר, אבל גם משחק בPES11, אני צריך להתאים זיכרון של 2-3 גיגה ללוח ולא יודע מה כדאי כרגע יש זכרון 1 ג'יגה DDR2 ולוח אם שרוף. תודה לעוזרים אהה וחוץ מזה יש כרטיס מסך Geforce 210
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני והלך לקנות מחשב חדש ואני רוצה זכרונות טוהים עכשיו אני לא יודע איזה דגם לקחת כי שמעתי שCORSAIR הם מצויינים וגם GEIL עכשיו ההבדלי מחירים הם גם משחקים אני הסתכלתי על שני דגמים שונים משני החברות שמחיר הוא בערך אותו דבר לעומת הבדל של 50 שקל אז הראשוןם הוא CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory *2 או GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit או שחשבתי אפילו על ה3700 אבל זה פוחת בעייתי כי זה רק 70 שקל הפרש.... מה אתם אומרים או שאתם ממליצים בכלל על דגמים אחרים.. ולא מתוכנן OC כי אני לא אוהב להתעסק עם הרכיבים עצמם פיזית.
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איזה זיכרון כדאי לקנות למחשב 2של 1 גיגה או סטיק 1 של 2גיגה? בתקציב עד 170 שח ללוח אם אם 2 סלוטים לזיכרון?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לא הבאנתי מה רוצים ממני פה בבקשה אם תוכלו להסביר לי בהרחבה ויבורך מי שיתרגם את הכל ויסביר בסוף מה הם רוצים ממני...תודה...
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מפרט: amd athlon 64 3800 כרטיס מסך: 7600gt
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם הלוח אם הבא של חברת ג'יגהבייט: GA-M59SLI-S5 עם צ'יפסט nforce590. ורציתי לדעת האם יש לי אפשרות לשדרג את המעבד מ-5000 לסדרת הפאנומים החדשה... ניסיתי לחפש קצת בגוגל, אבל התשובה היא לא חד משמעית (הבנתי שג'יגהבייט הוציאה עדכון ביוס כדי שתהיה תמיכה, אבל זה לא חד משמעי...) אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העניין, תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש... אז אני רוצה שמישהו ימליץ לי על לוח אם ומעבד במחיר סביר אבל שיהיה טוב
-
שאלה קצת מוזרה - יש לי לוח ASrock Z77 Extreme4 עם הביוס העדכני ביותר. הבעיה היא שגם התמונה של asrock בהדלקת המחשב וגם הביוס עצמו לא מוצגים במסך מלא אלא בריבוע קטן יותר. אני עם מסך 23" שמחובר ב-DVI לכרטיס GTX460, דרייברים עדכניים והמסך עצמו מדווח כשנמצא בביוס שהוא על 1920x1080. רעיון למישהו?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
למה אסור חתימות קצת גדולות? אולי תשנו קצת את הרזולוציה החוקית בשביל שלפחות יהיה אפשר לשים USER BARS ? אחרת החתימה משעממת תודה
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאוור שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם טוב ופשוט שאוכל לבצע איתו אוברקלוק ולהגיע עד 3GHZ+.. עם הלוח שיש לי כרגע הצלחתי להגיע עד 2.41GHZ. המפרט שלי זה: intel core 2 duo e6320 1.86GHZ @ 2.41GHZ asus p5g41c-m lx seasonic 430WAT msi ati hd4670 512MB מחיר עד 300+-.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן אני לקראת שדרוג רציני ויש לי שאלה. אני הולך על מעבד עם 2MB, מהשיקול הכספי, 800 שקל הבדל לעומת מעבדים עם 4MB. רציתי לדעת על כל העניין הזה של הזיכרון על המעבד... אני לא מבין בזה כלום. עד כמה שהבנתי באפריל אמורים לצאת מעבדים חדשים ואינטל תעשה פחות או יותר יישור קו על ה 4MB בשילוב עם הורדות מחירים. תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מפתחת השבבים ממשיכה להתכונן לעידן מעבדי ה-Zen, אך במקביל משיקה דגם חדש ויכולות חדשות למשפחת ה-APU העדכנית שלה אנחנו כבר יודעים ששנת 2016 תביא לנו מעבדים ראשונים באריכטקטורת ה-Zen החדשה של AMD גם עבור עולם השרתים וגם עבור שוק הביצועים הגבוהים השולחני, דרך משפחת מוצרי ה-FX, אך מה בנוגע לדגמי ה-APU אשר מציעים ליבות עיבוד לצד ליבות גראפיות מובנות? כאן צפויה לנו עוד שנה של ארכיטקטורת ה-Bulldozer הוותיקה ונגזרותיה, אשר מתחילה עתה עם ה-A10-7890K החדש. המעבד החדש של AMD מהווה עדכון קל לדגם ה-A10-7870K המוביל של דור ה-Kaveri (או העדכון שלו Godavari, אם לדייק), עם תדר מירבי של עד 4.3GHz במקום 4.1GHz, אשר מספיק לו בכדי לקבל על עצמו את התואר 'ה-APU העוצמתי ביותר של AMD עד ה…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על הלוח הנ"ל: GIGABYTE GA-MA69G-S3H (AM2 : דגם AMD690G_SB600 : לוח עם מבוסס מעבד FSB 2000Mt/s : מיהירות DDR2 DUAL 800MHZ X4 : יציאת SATA II RAID X4 : יציאת ATA133 X1 : יציאת FLOPY 1.44 X1 : יציאת PCI-Express X16 x1 : יציאת PCI-E X1 x3 : יציאת PCI-E X4 x1 : יציאת PCI x2 : יציאת USB 2.0 X10 : יציאת IEEE 1394 X2 : יציאת HyperTransport X5 : תמיכה ב DUAL CHANNEL DDR2 800MHZ : תמיכה ב SATA II : תמיכה ב DUAL CORE תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64BIT תמיכה במעבדים בטכנולוגיית כרטיס מסך משולב ATI RADEON X1250 256MB + HDMI (HDCP) כרטיס כול משולב REALTEL HD 7.1 CHANNEL + S/PDIF FULL SUPPORT BLU-RAY HD DVD PLAYBACK כרטיס רשת משולב REALTEK GIGABIT 100…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בדרך כלל אני קונה מעבדים של אינטל.וחשבתי כרגע לשדרג ל מעבד q9300 מצד שני בעוד תשעה חודשים מחליפים את המעבדים לסוקט אחר. אז עלתה לי מחשבה .אוליי לקנות מרובע ליבות AMD ואופציית השידרוג העתידי של המעבד תישאר פתוחה . מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן.. מי שמכיר אותי לפני הרבה זמן כתבתי המון בפורום וגם עסקתי בOC והתעסקות בלי סוף במחשב... אבל זה היה כבר לפני כמה שנים, ומאז אני לא מתעסק ולא זוכר כלום.. אז אני צריך טיפונת עזרה: המפרט הנוכחי של המחשב שלי - אפוקס 8K9A (לוח מבוסס KT400) טוינמוס 256 (400 cl2.5) ומעבד AMD 1700, מהאלה שעובדים ב0.13 מירון ומצוינים להמהרה (לא זוכר ת'שם שלהם..) ועליו גוף קירור ענק ואיכותי מנחושת (גם לא זוכר ת'שם, למרות שזה נראה לי היה sk משהו, אבל אולי אני מתבלבל..) בכל מקרה, בקרוב אני רוצה לעשות שידרוגון למחשב, משהו צנוע. אז, 1. איזה מעבדים יתאימו ללוח הזה? (אגב, אם זה משנה, הלוח הזה ידע לעבוד על באס 166, ובאסים הרבה יותר גבוהים, (הגעתי לאיזה 210 פעם) ולשנות מכפלות..) קיצר איזה מעבדים עובד…
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
החברה האמריקאית לא מבזבזת אפילו דקה מיותרת - ומשיקה כבר עתה את הנייד היוקרתי הראשון שמציע מעבדי Ice Lake ב-10 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש מוסג אם לוח אם זה יכול להריץ את הזכרון שהזכרתי המהירות 667??? הוא יעלה איתם בכלל? תודה?
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה שבודקת תתקינות של הזיכרון שלי אם יש לכם אחת שפועלת ללא קשר לוינדוס גם טוב אבל גם כאלה שפועלות על וינדוס יהיו טובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800MHZ יש לי סטיק זיכרון של 128 ואני לא יודע איזה סוג הוא SDRAM RDRAM הכרטיס ש חברת LD ורשום עליו PC133 לפי מה שנראה לי הוא SDRAM מישהו יודע איזה סוג הוא?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לפני מספר לא קטן של חודשים, המחשב שלי התחיל לעשות פריזים/ריסטרטים. בדר"כ זה היה קורה בשעתיים הראשונות אחרי הדלקת המחשב וגם בדר"כ תוך כדי הפעלת סרטון באינטרנט/שיר בWMP. בהתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך אבל נאמר לי שהטמפרטורות תקינות. לאחרונה שמתי לב שלפעמים המחשב מזהה 4GB מתוך 6GB של הזיכרון RAM ולפעמים את כולם. פה חשדתי. כרגע מאז שהוצאתי את הזיכרון שהימרתי שיש סיכוי הכי גבוה שיהיה בעייתי (ליד המעבד) לא היו פריזים/ריסטרטים, טפו טפו. עכשיו, אני יודע שיש על זיכרונות אחריות לכל החיים, חיפשתי בגוגל וראיתי שיש גם כל מיני סעיפים של (אם נגרמו נזקי טבע כמו התחמצנות וכו וכו אז לא מחליפים.. חארות) כדאי לי לשלוח להם את הזיכרונות? החנות שקניתי ממנה כבר נכחדה (pandas.co.il).. יש מקום…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש לוח אם של INTEL מדגם Avalon D915GAV . דף עם הפירוט שלו פה: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d915gav/sb/CS-012066.htm במסגרת שדרוג המחשב שלו חשבתי שאולי כדאי לו לקנות 2 ג'יגה ראם במקום ה512 מגה שיש לו כרגע, אבל לפי הפירוט הבנתי שהלוח לא תומך בDDR2 (מה שהופך את העסק להרבה יותר יקר) יש משהו לעשות או שכדאי לרדת מהעניין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לא ברור לי אם זה טעות או שיש מעבד כזה, כי אני לא נתקלתי בדבר כזה. אני יודע שיש צ'יפסט כזה, אבל יש גם מעבד כזה? מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יש לי מחשב עם עדכון ביוס שעשיתי מהווינדוס במהלך העדכון הוא רשם שהעדכון נכשל רק שהכל המשיך לעבוד רגיל שהדלקתי מחדש את המחשב אני שומע צפצופים והמחשב לא נדלק אני ממש לא יודע מה לעשות אתם מכירים מישהו שצורב ביוסים ? הלוח אם אחרי תקופת האחריות ... מכירים מישהו עם אותו לוח אולי ?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למחשב ישן מאוד [בן 8 שנים] כרטיס מסך 430GT 1GB Point of view, אבל הלוח שלו זה ASUS P4PE והוא אפילו לא תומך בזיכרון DDR2 ??!!!! אז רציתי לדעת אם זה יעבוד... [דרך אגב אני מחליף גם ספק כוח.] תודה מראש [=
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-