מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
לאחר ההכרזה על תושבת AM5 למעבדים שולחניים והצגת מעטפת חום כללית מירבית, מבהירה AMD שתשתמש במעטפת חום נוספת גבוהה עבור ביצועים מקסימלייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מה עדיף מבינת מהירות ומבחינה כספית חיבור FIRE WIRE בלוח והאם יש לוחות עם חיבור כזה היום? או חיבור דרך כרטיס תודה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
ראיתי כתבות על ערכות השבבים החדשים של אינטל 915 ו-925 עם DDR-2 533 ,הביצועים בקושי מתקרבים לערכות השבבים הקודמות 865 ו-875 בקיצור קודם פרסקוט ועכשיו הלוחות אם החדשים ,מה קורה פה ? משיהו מבין את ההגיון של אינטל ?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
הקיץ הגיע ואיתו גם המשחקים החדשים. כגיימר כבד אני לא מוכן להתפשר בהגדרות ולשם כך הקצבתי 1000 שח לשדרוג המחשב הקיים. אופציה אחת שחשבתי עליה היא לשדרג ללוח אם שיסחוב באס גבוה בשביל שאמשיך את האוברקלוק לe8400 כי הוא מציג טמפרטורות מעולות. בנוסף שיתמוך בקרוספייר זה יהיה יתרון להוספת hd4890 עתידי. במסגרת שאר התקציב גם צריך זיכרונות שיסחבו את האוברקלוק כי כרגע יש לי משו גנרי. אופציה שניה היא למכור את המעבד ולהביא מרובע ליבה חזק ואעשה עליו oc. מה דעתכם? פתוח לעצות. אם אתם ממליצים על מוצר אז יש עדיפות לחנות במרכז ושיהיה במלאי ולא ימרחו אותי.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם מסוג EP35 DS3L והשאלה שלי אם אני יכול לשים עליו 4 סטיקים של 1GB ראם כל אחד + מחברה שונה ( 2 ו-2 ). תודה.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חברה איזה כרטיס יותר טוב: eVGA GeForce 6800 AGP 8X 128MB DDR Video Card w/TV-Out & DVI Retail או MSI NX6600GT-VTD128SP GeForce 6600GT AGP 8X 128MB DDR3 Video Card w/HDTV-Out, DVI & VIVO Retail ומה אתה אומרים על הזיכרון הזה: Patriot PDC1G3200LLK 1GB Kit DDR400 PC3200 Dual Channel Memory Retail Retail Density: 1GB or 1024MB Organization: 2 - 64x64 mod. Speed (MHz): 400MHz (PC3200) Component Used: 32 x 8 Cas Latency: 2-3-2-5-1T Low Latency (CL2) to improve system performance 100% tested at 436mhz, 400mhz and 333mhz** Aluminum heat spreader to reduce thermal build-up תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מדובר באופטרון כפול ליבה בתדר 2.2 גיגה הרץ. במהלך החודש הקרוב יקבלו חברות נוספות משלוחי אופטרון כפול ליבות. השקה רשמית כנראה במהלך החודש (הלועזי) הנוכחי. כיום מלאו שנתיים להשקת האופטרון. עלפי התכנון המקורי של AMD ההשקה הייתה אמורה להיתרחש באמצע 2005, ברבע השלישי אך כעת ההשקה הוקדמה לתחילת הרבע השני. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=22289 הערה: למה AMD מקדימה את ההשקה? א. בגלל שהיא יכולה, כלומר המוצר ראוי לייצר המוני, זה תמיד תנאי הכרחי להשקת מעבד :-) ב. בגלל שאינטל הקדימה את השקת התיפלצת המגוכחת בדמות פנטיום 4 כפול ליבה שהוא בעיקר מעבד שנטועש לייצר הודעות לעיתונות יותר מאשר מערכוטת מחשב אמתיות שמי שיודע מה שהוא עושה לא יקנה לעולם. AMD פשוט לא מסוגלת לראות את אי…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע לוח-אם P35-DS4 של GIGABYTE ומעבד DUO CORE E6750 (LGA775)Z אני רוצה לשדרג את הלוח-אם מבלי להחליף את המעבד(יקר לי), האמת שאני רוצה פשוט יותר זיכרון וקצת קשה להשיג\יקר למצוא DDR2 אז אני מעדיף כבר לעבור ל DDR3 אז אני צריך לוח-אם חדש שיתמוך בהם, אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח-אם, שתומך במעבד שלי? אני גיימר אז אני צריך שתהייה PCI-E ל GEFORCE שכרגע יש לי התקציב שלי נמוך, עד 300 שקל (450-500 שח כולל זיכרונות DDR3) אני אעריך מאוד כל עזרה שהיא, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הרכבתי מחשב חדש עם המעבד Phenom II 955, קרור סטוק עם המשחה Antec Antec Formula 6. שאני בדוק טמפ' בeverest אני רואה שהטמפ' תקועה על 49, גם בבדיקת מאמץ. רק הטמפ' של הליבות זזות. הליבות נמצאות על 32 במנוחה ו50 במאמץ. זאת בעיה בבדיקה או שבאמת המעבד על 49 מעלות? מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
הלוח אם שלי במפרט ASROCK DUAL SATA2....הוא כרגע עובד לי על 256X4 בדואל, השאלה אם לא תהיה סתירה בגלל שזה גדלים אחרים?
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
משהו משונה: עם הלוח הקודם, p4p800s se תומך ב800 באס אבל לא בדיואל לזיכרון ואותם קלוקים למעבד ולכ. מסך השגתי תוצאה של 2900 ב 3dmark05. היום הרצתי בדיקה, עם הלוח החדש, קלוק קצת יותר גבוה למעבד - 3.2 יציב ואותם קלוקים לכ. מסך, וקיבלתי תוצאה הנמוכה ב250 מהתוצאה הקודמת.. מוזר, כיוון שכרגע הוספתי עוד סטיק של 512 ויש לי 2X512 בדיואל של Twinmos 2.5cl מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחיד שעוד " הוספתי" הם הדרייברים החדשים של nvidia. הלוח שיש לי כרגע: GA - 8IPE1000-G של Gigabyte . לגבי האוברקלוק, ביצעתי אותו בהעלאת הבאס בביוס.. והזכרונות רצים לי עכשיו על 457 במקום 400... (יש לי גם סינקים של TT לזכרונות). מה שכן, אני מרגיש בשיפור בביצועים, אבל משום מה הביצועים הגרפיים ירדו?!?! איך ולמה…
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי מחשב בן שנה (זקן הבחור), עם לוח אם של ABIT מסוג 3RD EYE בצ'יפסט 925. במשך הזמן שיש לי אותו, לא עדכנתי לו את ה BIOS. חבר שלי שקנה לא מזמן חדש עם 7800GTX טען שעידכון BIOS בלוח שלו (גם של ABIT, פשוט ה FATALITY), שיפר פלאים את הטמפרטורה של המעבד ובכלל החום שנפלט מהמחשב. האם כדאי גם לי לעדכן BIOS? מה הסיכונים הכרוכים בכך? ומה בדיוק להוריד מעמוד ההורדות של ABIT ללוח שלי? עמוד ההורדות של ABIT ללוח האם שלי תודה לכל עוזר.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
למה אסור חתימות קצת גדולות? אולי תשנו קצת את הרזולוציה החוקית בשביל שלפחות יהיה אפשר לשים USER BARS ? אחרת החתימה משעממת תודה
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מיכוון שהשאלה הזאת נוצרת איכשהוא בשאלות זיכרון,האם אפשר להגיד מהם כללי האצבע בשילוב זכרונות SS/DS. האם זה תלוי בבקר הזיכרון(ב-939 במעבד) או שזה תלוי בגורם אחר. מה קורה אם מערבבים SS/DS?
-
- 14 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך הצעה לזכרונות למפרט הבא: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם בעיקרון זה מחשב למשחקים כבדים. אני לא יודע אם יתבצע בהם OC אבל עדיין זקוק לזכרונות שיתנו ביצועים טובים במיוחד למשחקים. בנוסף אם ניתן שהם יהיו מKSP אך לט חובה. שכחתי לציין 2 סלוטים של 512 במחיר סביר . תודה
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב חדש אני לא כלכך מבין במעבדים והלוחות אם כיום . השימושים העיקריים יהיו אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים , הורדות) תוכנות מוסיקה כמו ableton , cubase ואולי ממש משחק או 2 חדשים שהולכים היום . הבנתי שיש היום את מעבדי ה i האם כדאי לחכות לi3 ? או לקנות כבר i5? או בכלל אני צריך c2d תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה GA-X48-DS5 אני נכנס ל EVEREST ורשום שהוא לא מזהה את הלוח אם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש קירור מים טוב יהיה גם לציפ סט פתוח להצעות עד 1000 פלוס מנוס ( אל תתנו לתקציב להגביל ) מחפש שישרת הרבה זמן מעבד Q6600 עדיפות ללוח עם DDR2 + 3 X38 ומעלה OC עם אפשרות BUS גבוה חיבוריי PCI-E 16X3 או 8X3 אמין וטוב יש אפשרות גם ל לוחות NVIDIA בעלי אותם פיצרים ( שיתמכו ב 3 SLI מהירות גבוהה ) פשוט יש לי כרטיס מסך של ATI ו CROSSFIRE לא נתמך על ידי לוחות NVIDIA תודה איתי
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193 הם טובים הם לא קורסים או משו כי אמרו לי דברים רעים על ocz...או שאין לי מה לידאוג? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אנסה לסכם בקצרה, נכון, amd יותר זולים. ולגבי יכולת המהרה אני לא ידבר, כי רוב המשתמשים לא ממהירים. עכשיו, אם ניקח למשל מעבד אחד של pentium4 ואת המתחרה שלו מ amd נראה שהמעבד של amd יותר זול, לא בהבדל רצחני במיוחד.. אבל הוא גם פחות טוב! למשתמשים המבינים, אולי עדיף לקנות amd כי זה יותר זול והם יכולים להמהיר אותו כדי לקבל ביצועים יותר טובים. אבל לרוב המשתמשים, עדיף pentium 4. P4 2.4 533mhz יותר טוב מ +Athlon XP 2400 P4 3.0 ghz יותר טוב מ +Athlon XP 3000 ואפשר לראות את זה בשלושת השוואות המעבדים האחרונות ב toms hardware שלום וכל טוב.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אם מעבד מסויים או זיכרון מסויים או רכיב מסויים "שותה מתח V " זה אומר שהוא מתחמם יותר ובעייתי יותר ? למשל אתלון 3.3 V או אתלון 1.7 V למשל ? ה 1.7 למשל יהיה מעבד קר יותר "ומהיר יותר" ? למשל זיכרון אם עודף מתח יעבוד פחות טוב ? אני אישית לא עובד עם פרסקוט הבנתי למשל שהפרסקוט שותה מתח V והוא מעבד חם האם זה נכון ? או שהוא חם מסיבה אחרת ? ( M1 ק'ש ) .
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יש לי מחשב עם עדכון ביוס שעשיתי מהווינדוס במהלך העדכון הוא רשם שהעדכון נכשל רק שהכל המשיך לעבוד רגיל שהדלקתי מחדש את המחשב אני שומע צפצופים והמחשב לא נדלק אני ממש לא יודע מה לעשות אתם מכירים מישהו שצורב ביוסים ? הלוח אם אחרי תקופת האחריות ... מכירים מישהו עם אותו לוח אולי ?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה נכון שאי אפשר להתקין WIN98 על מחשב מבוסס מעבד AMD?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה יותר חשוב ? באס או מהירות ? נניח 2.4 גיגה הרץ 800 באס או 2.6 גיגה הרץ 533 באס ? מה עדיף לבחור מעבד עם באס יותר גבוה או מהירות יותר גבוהה ?