עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DCAG,

חבר'ה הצילו! הזמנתי מחשב שבוע שעבר זה המפרט שהזמנתי: Intel Core2 Duo E6300 1.83GHZ 2MB DFI INFINITY 975X /G WD 250GB SATAII 16MB BUFFER 7200RPM HEC COMPUCASE 6A19 סה"כ כולל מע"מ/תשלומים...: 3200ש"ח~ הבאתי לחנות את ה- OCZ 1GB (2x512) PC2-5400 667MHZ 4-4-4-12 GOLD EDITION ואת ה- MSI NX7600GT-VT2D256E-HD שקניתי מבעוד מועד בארה"ב. בחנות נתגלתה בעיה והזכרונות לא עובדים על הלוח של DFI הטכנאי של החנות מציע את הלוח של INTEL ה-BAD AXE (975XBX) להחליף ל-INTEL? להחליף ללוח אחר? יש הצעות? למכור את הזכרונות ולקנות אחרים? (אני הייתי חושב שזה הפתרון האידאלי אבל איפה למכור? מי יקנה?) נ.ב. הלוח של DFI עולה כ-1010 ש"ח.

2. Started by lmlm,

הדגם P5B לא הדלוקס היה אמור להשתחרר בחודש יולי. אבל לא שומעים ולא רואים ממנו כולום . משהו יודע תאריך משוער/מדויוק מתי הוא יוצא? ושחררו כבר את מחירו? אם כן מהו?

• 12 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by BoRiS.K,

שאלה דחופהההההההה... האם ללוח אם..K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II של גיגבייט אפשר לשים את הזיכרונות? ??512Mb 400MHz Samsung? ואיך הכרטיס?7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO תודה..:]]

• 12 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by yaronzeev1,

היי יש לי עוד שבוע יום הולדת ויש לי מעבד 1.7 של אינטל ואני רוצה להחליף מעבד עכשיו יש מעבד שאני הסתכלתי עליו ובתוכנה של החברה שלי אמרו לי שאני יכול מעבד עד המהירות 3066 mhz אז הנה המעבד שאני רוצהסוג המעבד: Pentium 4 , bit: 64 , ליבה: בודדת , זכרון מטמון(Cache): KBו 1024, סוג חיבור (Socket): LGA 775 , FSB: Mhzו 533, יצרן: Intel , מהירות מעבד: Mhzו 3060 פרטים נוספים... Pentium 4ו סוג המעבד 3060וMhz מהירות מעבד LGA 775ו סוג חיבור (Socket) 533וMhz FSB 1024וKB זכרון מטמון(Cache) בודדתו ליבה 64ו bit ויש לי פנטיום 4 עם ג'יגה זיכרון אז האם הוא מתאים לי???

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by Chura,

הנה, מהיום בבוקר בנועה... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5926 או מבוסס 965 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5925 או גיגהבייט ב710 ש"ח עם כרטיס מסך O\B http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5928 עריכה : ASUS P5P ב425 ש"ח , מוכן לקונרו! (AGP) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5920

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Saito,

הלוח מיועד עבור משחקים בעיקר, אין כוונה לעשות OC. עוד פרטים- אם צריך: ישולב עם מעבד Core i5-2500 וכרטיס מסך HD6870 או HD6850. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by godis,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב .. הדרישות הבסיסיות של המחשב הם משחקים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך תומך DX10 אני קונה את הלוח הזה כי הוא במחיר סביר ויש בו כרטיס מסך מובנה ובינתיים לא יהיה לי כרטיס מסך. יש לי התלבטות בין הלוח אם הזה: ?P5L-MX s775 Conroe, 945G לבין הלוח הזה: gigabyte GA-945G-S3 בחנות שאני מתכוון לקנות יש רק את האסוס(הלוח הראשון) - אני מחפש גם לוח עם ארבע סלוטים של זיכרון. - אז מה אתם אומרים האם כדאי לקנות אותו ?

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by Nemesis,

שלום לכולם, אני מחפש בנרות זכרונות של Winbond. לא הצלחתי למצוא אותם בשום חנות כאן בארץ. אולי מישהו יואיל לתת לי טיפ קטן? תודה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by bears,

הFSB של הלוח הוא : 1600Mhz,כשאין מעבד שעובר את ה1333... http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by Avdan,

רציתי לדעת אם הביצועים של הדור השני טובים יותר מהביצועים של הדור הראשון של המעבדים של אינטל. הדגש הוא על ביצועים של המעבדים נטו ללא קשר לליבה הגראפית. אלא אם כן הליבה הגראפית תורמת איכשהו לביצועים הכלליים. בכלל כדאי לעבור למעבדים מהדור השני? אם למישהו יש גם איזושהי השוואה בין כל מעבדי אינטל אני אשמח לקישור. כולל מעבדים לניידים. אשמח לעזרה בעניין. תודה רבה ושבת שלוש!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו ? Asus P6T Deluxe V2 ל- Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  12. האם המשלוח הגיע? האם תיהיה ירידת מחירים כתוצאה מכך?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by hkglh4,

http://tms.co.il/product/6091 מצויין בקישור 3 לוחות של GIGABYTE לא הבנתי בחלק של Features מה ההבדל בין GA-EX58-DS4 לשאר הלוחות

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  14. למחשב)איך אני יכול לדעת איזה ערכים הם תודה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by sa_ka,

השאלה בכותרת אשמח לתשובה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by yoni66,

לוח אם לAMD שיהיה טוב לOC תומך dual core בתקציב של עד 700 אפשר טיפה לחרוג איך הלוח הזה? DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX - (יש תמונה) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by Ashand,

שלום רציתי לשאול אם הלוח הנ"ל יחזיק מעמד בניגון HD 720 או 1080 ? ובכללי האם למישהו יש אותו ומה דעתו על הלוח...

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by שםמשתמש,

שלום לכולם, אני חדש פה הזמנתי מחשב עם לוח אם p4p800, וקיבלתי את גרסת ה- se. מישהו יודע מה ההבדל? והאם כדאי לי ללכת לצעוק עליהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by harfar,

שלום אני קונה מחשב חדש ומתלבט על איזה זכרון לקנות. אני צריך 2 גיגה. הוצע לי לקנות את TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5. רציתי לקבל מידע על חברת TWINMOS, אני לא מכיר אותה. האם הזכרונות נחשבים איכותיים? אני יודע שהזכרונות של KINGSTON נחשבים איכותיים. מה עדיף? בנוסף, רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין זכרונות במהירות 667MHZ לבין זכרונות במהירות 800MHZ. והאם שווה להשקיע את ההפרש בשביל 800. תודה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Jack_g,

יש לי שניי סטיקים של CORSAIR PC3200C2 512MB השאלה היא על איזה מתח ברירת מחדל הם עובדים ואיזה תיזמונים אפשר להגיע איתם הכי גבוה ובאיזה מתח כמובן בבאס של 400. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by nadnad,

קניתי את המחשב שלי ביחד עם זה לפני שנה וחצי, ובדקתי ב My computer (דרך לחצן ימני) והמהירות הייתה 1500 משהו כזה (1.5 Ghz) לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בכרטיס מסך והחליפו לי אותו, ולפני כמה ימים אני בודק אותו דבר ב my computer ואני רואה שזה 1150 (1.15 Ghz) יכול להיות שהחליפו לי את המעבד? יכול להיות שזה השתנה כי היה לי 98 ועכשיו XP? יכול להיות שזה סתם בעיה? או שהחליפו לי מעבד בלי ידיעתי! תודה, יוני. ד"א מה המהירויות הרגילות של המעבד הזה? 1500? תודה לעונים. טוב עכשיו בדקתי באתרים וראיתי שזה 1500 ואצלי זה 1150... מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by asafm,

אני צריך שיהיה לו כרטיס רשת אונבורד אסור שיהיה לו כרטיס מסל עליו וצאריך AGP*8 וצריך גם DUAL DDR יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by shmulikg,

גרסא CK8UDA19 השיפורים הם fix dualcore 3800+ S3 fail show CPU current frequency in POST. fix USB keyboard can't be used אני לא הרגשתי שום שיפור אחרי העדכון אם מישהו הרגיש שיפור הוא מוזמן לשטף

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג קצת את המחשב וחשבתי על ערכת השבבים החדשה (X38) והמעבד החדש E8400 של אינטל (לא מעוניין כלכך במרובע ליבות ובמיוחד לא ב65NM כדוגמת הQ6600 ומרובעי הליבה החדשים יעלו די הרבה),עכשיו חשבתי לייבא אותם מחו"ל אך לא מצאתי קישורים מתאימים (והאם כדאי להביא כאלו חלקים מחו"ל??מתוכנן OC די רציני). חשבתי על הלוח של ASUS הP5E החדש כי הוא מגיע עם באנגל עשיר ומגוון מאוד ומאוד מושך אותי ועל המעבד הנ"ל(יש לציין שיש לי קירור BIG TYPOON ומשחת קירור מותאמת כיוון שאני מרכיב את הרכיבים של AC). לשאלתי מה שווה כספית יותר לייבא מחו"ל (אם ההפרש די רציני אז אשמח ללינקים מתאימים מחנויות ששולחות ארצה כיוון שיש לי אפשרות לפטור את החבילה ממכס כיוון שאני חייל,או ששווה יותר לקנות בא…

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by nik55,

הי מתלבט בין המעבדים ההבדל 100 שח במחיר ואולי פחות...השימוש למערכת ביתית גלישה מוסיקה סרטים...האם 4 ליבות עדיף על ה 2 של אינטל? האינטל מהיר יותר 2.9 לעומת ה 2.5 2.6 של הAMD אפשר לקבל דעה?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים