עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני צריך את עזרתם, קניתי מחשב על פי המלצת האתר לפני כמעט שנה, עכשיו המחשב רץ ממש טוב רק שלפעמים יש עומס על הזכרונות בכלל שנגיד האימיול, הפירפוקס, האיסיקיו, המסנגר והמדיה פלייר עובדים בו זמנית, או שלעומת זאת בCOMPNY OF HEROS יש לי לפעמים זמני טעינה ארוכים מידי. עכשיו כרגע אבא שלי בארה"ב והחלקים שם זולים משמעותית אז החלטתי להשקיע קצת, המפרט שלי מופיע בצד כאשר להחליף כרטיס מסך ירד מהפרק (אבא חוזר עם פלייסטישן 3). אני חשבתי על זכרונות כאשר בלוח אם שלי יש 4 סלוטים (2+2) שאצלי יש 2 של 512, רציתי לדעת האם לקנות עוד 2 של 512 או שיש קומבינציה אחרת שהיא עדיפה. תודה מראש, יוסי!

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by ozeini,

שלום, יש לי מעבד athlon 1200mhz אבל אני לא יודע מה הדגם שלו? הכוונה היא שבמעבדי AMD הדגם שונה/גבוה ממהירות ה-MHZ, כמו לדוגמא מעבד AMD SEMPRON 2400, מהירות המעבד היא לא באמת 2400 אלא 1667MHZ, אז השאלה היא אם יש לי את ה-ATHLON במהירות 1200MHZ אז מה הדגם שלו? מקווה שלא סיבכתי יותר מדיי, תודה

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  3. שלום לכולם מעוניין לשדרג אחד מהמחשבים,ע"מ לקבל כח עיבוד גדול יותר לעיבוד וידאו בעיקר ועם אפשרות ל OC . בגדול אלה שני המפרטים: 1.AMD +2600 ,לוח אם ABIT NF7 ,זכרון CORSAIR ,שני סטיקים של 512 ,מהירות 400 ,CL2 . 2.P4 2800 HT ,לוח אם ASUS P4P800 DELUXE ,זכרון GEIL ,שני סטיקים של 512 ,מהירות 400 ,CL=2.5 . אני מעוניין להחליף את המעבד ואוליי להגדיל טיפה את הזכרון.השאלה היא על איזו פלטפורמה כדאי לעשות זאת,בהנחה שאני מעוניין לקנות מעבד חדש ולא יד שנייה. פשוט,אלה שמוכרים יד שנייה לא מחוברים למחירי השוק וכנראה מעוניינים לקבל מחיר כמו זה שבו רכשו הם.כך שיוצא שההבדל אינו גדול ולזה מתווסף עניין האחריות שלך תחפש את ההוא מיד שנייה אם יש בעייה. האמת שניסיתי להתאים מעבד מזאפ ל P4 ,אבל יש שם…

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  4. מה אתם אומרים על אלה? 945P-S3 (מה ההבדל בינו לבין ה S2?) Abit IL9 מי שממליץ אם הוא יכול גם לפרט למה הוא ממליץ עליו, יעזור לי מאוד. תודה רבה!!!!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  5. מעבד: Intel® Pentium 4 2.8GHz 800MHz 1MB Cache Prescott 478Pin לוח: P4P800 SE או: מעבד: AMD Athlon 64 3500 (939-pin) DH-E6 לוח: Gigabyte GA-K8NSC-939 שאר המפרט בצד צריך את דעתכם תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by FPSbanana,

יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte וFSB עד 800 אז זה אומר שאני יכול להכניס את המעבד C2D E4400? הלוח הוא זה פה ומה זה I-DNA?? יש לי את זה בלוח

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  7. Started by haim744,

יש לי שתי זיכרונות של כל אחד 256M ADATA ואני מנסה להוסיף זיכרון נוסף קינגסטון אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק אני מחבר אותו לבד המחשב עובד ניסתי להפעיל אותו גם רק עם 256 אחד לא עובד בקיצור הזיכרון החדש עובד רק לבד... מה זה אומר?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by FPSbanana,

מתי יצואו לוחות אם עם התושבת החדש?? כמה הם יעלו בערך?? יש שיפור משמעותי בביצועים מPCI-E הראשון?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by Qtec,

היי השאלה בכותרת, תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by kwan,

קראתי באחת מהתגובות כאן שיש מדריך לבניית יציאת TVOUT בשאלות נפוצות . לא מצאתי .. האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור או אפילו מדריך אחר . אני מקווה שזה לא מסובך לבנות יציאה כזו . תודה מראש לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by Markis,

אני מתלבט בין שני לוחותלמעבד קונור: gigabyte 6-quad ga-965p-dq6 או asus P5B Deluxe (או שמא לוח אחר דומה אבל יותר זול ?) המחשב ישמש לשימושים כלליים אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים וגרפיקה כשצריך. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by din707b,

אני מתלבט בין 2 הלוחות הנ"ל, ההפרש במחיר לא קריטי אבל אני מעדיף לוח עם יציאת FIREWERE. לא מתוכנן OC מדובר על שמוש לסרטים, מוסיקה, אינטרנט וגם משחקים אבל לא העיקר. מעבד - ככל הנראה E6300 זכרונות - 512*2 DDRII 667 ההתלבטות בין GB-965P-S3 750 ש"ח לבין http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1890 INTEL DP965LT 645 ש"ח האם GB שמאד מומלץ יתן לי משהו מעבר לאינטל שיותר זול וכלל יציאת FIREWERE ? תודה על העזרה ובכלל אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע בתקציב של עד 750 ש"ח

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  13. מישהו מכיר סוחר כזה ?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by Lirux,

יש לי עכשיו 2 סטיקים של בליסטיקס ddr 512 mb.... הם עושים עבודה מעולה!! אבל אני רואה עכשיו שכל משחק מתחיל לקחת לבד איזה 512 ראם ואז המערכת עוברת את הג'יגה ונהיית איטית... אז אני רוצה המלצה לקיט של 2 ג'יגה (2 סטיקים של ג'יגה) ושיהיו ddr כמובן ולא ddr2... הכי חשוב לי בהם שהם יהיו לאוברקלוק כמה שיותר טוב ואפילו אם אפשר יותר טוב מבליסטיקס שיש לי.. אפשר לחרוג ולהגיע לאיזה 210-220 דולר במקסימום... עדיף מ newegg תודה

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by D-j-d,

אוקי, כרגע אני מחפש לוח אם אשר יתמוך ב- Conroe יענו Core 2 Duo E6300 .. אך שיתמוך גם כן בחיבור AGPx8 ! ושיהיה איכותי =] עד כה הגעתי ללוח אם אחד בלבד ואשמח אם תאירו עיניי עם אחרים. ( http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-VSTA ) תודה לחבר'ה שעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  16. Started by davis5,

לוח אם לcore 2 E6300 עם כרטיס קול אם יציאת spdif coaxial מתכוון לעשות oc בינתייםחשבתי עלGA-965G-DS3 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1982 או לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 לא ברור לי מה הבדל בינהם תודה

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by okitai,

שלום לכולם, קניתי את הלוח הזה בשביל פרוייקט HTPC. הלוח הזה נבנה ע"י ASUS במיוחד עבור HP ולכן כל מידע שיש הוא מועט ביותר (HP לא רוצה שימכרו אותו לפרטיים) ונמצא רק באתר של HP. אני צריך לדעת מה הפינים של חיבורי ה-F_Panel1 (חיבורי Power, Reset, HDisk, Power LED). אנא עזרתכם, תודה...

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by hp,

שלום, אבקש את חוות דעתכם על לוח האם הבא DG965RYCK ROGERS CITY של חברת אינטל . האם הלוח מספיק טוב? איך הוא מבחינת אמינות ? עובד טוב עם מעבד 6300e core2duo ? זקוק לתשובה בדחיפות כי אני לפני רכישה. תודה לעונים .

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by subarel,

והאם הוא מצדיק 200 שקל הפרש..? דיי חשוב - מחר קונה מחשב.... תודה.. בראל.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by Screw_Master,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 אני קונה בקרוב מחשב חדש, וצריך חלופה איכותית לזכרונות האלה שיכולה לעבור OC וכמובן במחיר דומה (כלומר, 100+-, כשהמחיר של ה-PK הוא בערך 1500 שקל)

• 45 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by subarel,

הייתי באייבורי מחשבים - וכחלק משידורוג מערכת מחשב הם הציעו לי זכרונות OCZ 800MHZ 1G..עם צלעות קירור.. עד כאן נחמד - אבל למה אני לא מצליח למצוא שום אתר ישראלי שמציע לי לקנות אותם? או איפלו בפורומים ובגוגל... או שאיבורי מנפיצים מוצר חדש? .. למישהו יש חוות דעת עליהם?(הזיכרונות לא אייבורי - זה יש הרבה בפורמים) בראל.

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  22. ברצוני לקנות לוח אם עם כרטיס גרפי און בורד וצ'יפסט INTEL 965 התקציב הוא 1000 שקלים. וחשוב שיהיה PCI-E X16 כי אני מעוניינת להוסיף כרטיס מסך תומך DX10 כשיצאו הזולים יותר. תודה חשוב לציין כי אני לא הולכת לעשות OC

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, הבעיה היא שאני חושב שהמעבד הישן שלי P4 2.8 הוא בשוקט 435. (יש לי לוח של אסוס P4P800 SE , ואמרו לי שללוח הזה יש את השוקט הנ"ל, אם טעו ויש לו שוקט אחרת תגידו בבקשה) עכשיו, אני משדרג את כל המחשב כך שכרגע המפרט לא משנה, כולל לוח, כך שאני צריך לדעת איזה לוח לקנות, שיהיה תואם למעבד. (אם השוקט היא של המעבד שלי היא 775 אני לא ישדרג את המעבד)

24. Started by sahargt,

דוד שלי רוצה הוסיף זכרונות למחשב שלו מעבד AMD 3200 לוח גיגביט לא זוכר דגם זכרונת ADATA 512 אני קונה מהחנות הבא תמלצו לי משהו מהחנות http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=33

• 6 תגובות
    • 491 צפיות
  25. Started by NETANELKOREN,

יש לי שאלה האם יש מעבד ששמו INTEL CORE 2 DUO E6700 EXTREME? האם הCORE 2 DUO E6700 יוכל לרצות אותי ל7 שנים לפחות במהירות טובה? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי שאלה מה יותר טוב GEFORCE 7950 GT 512MB EXTREME הוא GEFORCE 7900 GTX ומה יכול לספק אותי טוב במשך 7 שנים וחשוב לזכור אני לא גימר כבד אז תענו לי. בתודה נתנאל

• 5 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים