מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
סדרת Strix Halo של AMD הופכת למציאות ומביאה איתה משהו שטרם ראינו בעולם המעבדים או הליבות הגרפיותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 363 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לחבר שלי , ואני לא יודע איזה לוח אם לקחת. מצד אחד הוא רוצה את ה P5W DH של ASUS בגלל השלט ובמיוחד בגלל שאפשר לחבר לו יותר IDE כי יש ברשותו HD של 160 GB . מצד שני אולי עדיף לקנות את ה P5B DELUXE שאני יודע שהוא מעולה כי יש לי אותו. הבעיה שהחבר שלי התקשר לחנות כבר כדי לרכוש את ה P5W DH ואמרו לו שהלוח הזה לא כ"כ מוצלח. מה עדיף אנשים ? אני מקווה שתוכלו לתת לי נקודות חזקות וחלשות של הלוחות האלו תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/loh-mainboard-gigabyte-z68x-ud3h-p-11922?cPath=215 לוח אם http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mabd-intel-core-2600k-lga1155-tray-p-11874?cPath=21_22 מעבד http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/loh-gigabyte-x58-usb3-lga1366-p-10736?cPath=215 לוח אם http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1688 מעבד תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה יותר טוב ? החברים שלי משגעים אותי ש AGP 8 "יותר טוב זה מעלה את הביצועים" וכו' ואני אומר ש AGP 8 עוד לא התפתח . מה אתם אומרים????.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מעבד של שAMD שקניתי מPCHARDWARE. השוותי אותו למעבד שאמור להיות זהה, בחנות מקומית ויש הבדל מסוים בצורה של המעבדים. איך אני יכול לבדוק (אם בכלל) איזה מעבד הוא מקורי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם עדיף ? אני מחפש שילוש (לוח אם מעבד זיכרון וכרטיס מסך) במחיר דיי נמוך, מה העדיפות ל 2120 או ל 955 של AMD? (ד"א - איזה כ"מ אני יוכל לקנות שלא יהיה צוואר בקבוק ועם ספק 450W?) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לדן מרחסין אם אינני טועה החוק מדבר על כל 18 חודש מספר הטרנזיסטורים במעבד אמורים להכפיל את עצמם. דעתי בנושא היא שבמקרה גורדון מור העלה השערה שבמקרה הוא צדק כמעט לחלוטין. וסתם עושים מזה עניין. עידו
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
מה יקרה אם אני יקח שני כרטיסי מסך 7600GT למשל ויחבר אותם ללוח שיש לו תמיכה בCF??
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון למחשב הבא, להלן המפרט: AMD Athlon II X3 440 - מעבד G Skill F3-10666CL8-2GBECO , 666.7 MHz DDR3-1333 / PC3-10600 - סה"כ זיכרון של 4GB שמחובר ע"י 2 יחידות של 2GB ב Dual GIGABYTE GA-880GM-UD2H - לוח אם עכשיו אני לא יודע איזה זיכרון כדאי לקנות, האם שווה להשקיע 8GB או שמספיק רק להוסיף 4 ? יש לזכור שזה מחשב טיפה ישן האם כדאי לשמור על עניין ה Dual , זה דרמטי או שפשוט רק לדחוף כמה זכרון שאני רוצה להוסיף? בזמנו שקניתי את המחשב...התייחסנו למשהו שנקרא CL , האם זה עוד רלוונטי? אני חשבתי אם אני משקיע כ 350 ש"ח בערך על 8GB ...אז לפחות שזה יהיה זכרונות מהסוג חדש...כדאי שזה ילך למחשב אחר במידת הצורך...או שכבר החיבורים השתנו וזה כבר לא יתחבר ..…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה: האם הלוח asus maximus formula תומך ב SLI?? כי כתוב שהוא תומך רק ב crossfire תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
-
העים לוח אם Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 תומך בדואל dddr שיש לי שני זכורנות של 256 400 מישהו יכל לברר לי ?!
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קונה בקרוב מחשב ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב AMD phenom 2 940 או intel Q9550 ??? והם אתם אומרים שamd יותר חזקים אז תגידו למה !? בלי oc
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אני לא עושה אני רוצה לדעת יש לי ATI RADON 9700 PRO עד כמה אני יכל לעשות לו אוברקלוק ?!
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי PCI-E ב SLI עכשיו אין לי כרטיס מסך ב PCI-E כי הוא עוד לא הגיע $%$@#% לעזאזל אני כבר שלוש שבועות עם מחשב חדש בן זונה פה ולא מפעיל אותו בגלל זה ! אולי שווה לחבר כרטיס מסך PCI ישן מאוד ? זה יעבוד בכלל ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! קניתי זכרונות חדשים למחשב המשודרג שלי : Winbond 512MB PC3200 DDR400 עכשיו אין מדבקה אין כלום כמו לחמנייה קיבלתי אותו. רק עם מדבקה של אחריות... וראיתי שכתוב BH-5. זהו באתי הביתה שמח לקראת המחשב ה"חדש" שלי... ט-ו-נ-ה של בעיות אי יציבות המחשב עושה ריסטים HD לא נדלק פול בעיות משהו מפחיד!!! ביקצר ישבתי ופתרתי כמעט את כולם אחת אחת....בייאוש גדול. עכשיו , הגעתי למסקנה שלדעתי הזכרונות דפוקים והם גורמים למס' בעיות מכיוון שכאשר אני מפעיל אותם על DDR266 הכל עובד טוב. כשאני מעלה ל-333 יש כבר חוסר יציבות...וב-400 כמעט שום דבר לא פועל ואח"כ יש ריסט אוטומטי. ללכת לחנות ולהחליף סטיק ???????? ואם להחליף...לקחת שוב ווינבונד או שכדאי לי כבר ללכת על חברה אחרת ואולי גם באותה הזמדנות על …
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אנשים . מחפש לוח אם טוב לאוברקלוק מהאתר NEWEGG . רצוי שיהיה בו RAID . בנתיים בחרתי ב DFI LP 790FX -M2RS . אשמח לשמוע המלצות נוספות . תודה .
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כמה אמור לעלות לי מעבד 1800 של אינטל?????
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם הבדל בביצועים בין amd 3200 ל amd 3500 מציק את ההבדל במחירים שלהם?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב...יש לי לוח אם תוצרת גיגהבייט , תואם מעבד אטלון 64 המחשב שיש לי אמור להריץ ישומי גרפיקה כבדים כגון maya ו- 3D studio max. כמות הזיכרון לא חשובה, אבל אם אפשר להמליץ לי על חברה כי אני לא יודע מי נחשב הכי חזק בתחום הזה השאלה החשובה באמת היא אם עדיף DDR או DDR2 (הבנתי ש-2 זה לא שווה) איך אני יודע איזה תדר לקנות והאם יש לי הגבלה ע"י הלוח אם. כעיקרון, הסטנדרט שאני מכיר הוא 400 הרץ, אבל אני לא יודע אם להשקיע ביותר - 433....533... כל מי שיוכל לתת לי תשובות....תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
השאלה היא : האם הזכרונות של geil הם זכרונות טובים ? והאם כאדי להחליפם בזכרונות ocz ?
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח + מעבד + זיכרונות חדשים, מישהו ממליץ במיוחד על לוח טוב לAMD לOC ? יש הבדל בין לוחות NFORCE שעובדים בDUALDDR לעומת לוחות KT400 רגילים? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-