עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ye_3333,

?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  2. Started by idle`,

מה יקרה אם אני יקח שני כרטיסי מסך 7600GT למשל ויחבר אותם ללוח שיש לו תמיכה בCF??

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון למחשב הבא, להלן המפרט: AMD Athlon II X3 440 - מעבד G Skill F3-10666CL8-2GBECO , 666.7 MHz DDR3-1333 / PC3-10600 - סה"כ זיכרון של 4GB שמחובר ע"י 2 יחידות של 2GB ב Dual GIGABYTE GA-880GM-UD2H - לוח אם עכשיו אני לא יודע איזה זיכרון כדאי לקנות, האם שווה להשקיע 8GB או שמספיק רק להוסיף 4 ? יש לזכור שזה מחשב טיפה ישן האם כדאי לשמור על עניין ה Dual , זה דרמטי או שפשוט רק לדחוף כמה זכרון שאני רוצה להוסיף? בזמנו שקניתי את המחשב...התייחסנו למשהו שנקרא CL , האם זה עוד רלוונטי? אני חשבתי אם אני משקיע כ 350 ש"ח בערך על 8GB ...אז לפחות שזה יהיה זכרונות מהסוג חדש...כדאי שזה ילך למחשב אחר במידת הצורך...או שכבר החיבורים השתנו וזה כבר לא יתחבר ..…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by kaspersky,

השאלה: האם הלוח asus maximus formula תומך ב SLI?? כי כתוב שהוא תומך רק ב crossfire תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  5. פנטיום 4 2.4... 256 Ram אני חושב כרטיס מסך ג'יפורס 4.. ואולי אני משדרג ל6600 fx .... איזה כרטיס אתם ממליצים לי.. לא יקר מידי

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. העים לוח אם Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 תומך בדואל dddr שיש לי שני זכורנות של 256 400 מישהו יכל לברר לי ?!

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  7. קונה בקרוב מחשב ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב AMD phenom 2 940 או intel Q9550 ??? והם אתם אומרים שamd יותר חזקים אז תגידו למה !? בלי oc

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  8. Started by yosizach,

אני לא עושה אני רוצה לדעת יש לי ATI RADON 9700 PRO עד כמה אני יכל לעשות לו אוברקלוק ?!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by GZA3,

קניתי מחשב חדש ויש לי PCI-E ב SLI עכשיו אין לי כרטיס מסך ב PCI-E כי הוא עוד לא הגיע $%$@#% לעזאזל אני כבר שלוש שבועות עם מחשב חדש בן זונה פה ולא מפעיל אותו בגלל זה ! אולי שווה לחבר כרטיס מסך PCI ישן מאוד ? זה יעבוד בכלל ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום! קניתי זכרונות חדשים למחשב המשודרג שלי : Winbond 512MB PC3200 DDR400 עכשיו אין מדבקה אין כלום כמו לחמנייה קיבלתי אותו. רק עם מדבקה של אחריות... וראיתי שכתוב BH-5. זהו באתי הביתה שמח לקראת המחשב ה"חדש" שלי... ט-ו-נ-ה של בעיות אי יציבות המחשב עושה ריסטים HD לא נדלק פול בעיות משהו מפחיד!!! ביקצר ישבתי ופתרתי כמעט את כולם אחת אחת....בייאוש גדול. עכשיו , הגעתי למסקנה שלדעתי הזכרונות דפוקים והם גורמים למס' בעיות מכיוון שכאשר אני מפעיל אותם על DDR266 הכל עובד טוב. כשאני מעלה ל-333 יש כבר חוסר יציבות...וב-400 כמעט שום דבר לא פועל ואח"כ יש ריסט אוטומטי. ללכת לחנות ולהחליף סטיק ???????? ואם להחליף...לקחת שוב ווינבונד או שכדאי לי כבר ללכת על חברה אחרת ואולי גם באותה הזמדנות על …

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  11. שלום אנשים . מחפש לוח אם טוב לאוברקלוק מהאתר NEWEGG . רצוי שיהיה בו RAID . בנתיים בחרתי ב DFI LP 790FX -M2RS . אשמח לשמוע המלצות נוספות . תודה .

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. כמה אמור לעלות לי מעבד 1800 של אינטל?????

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by ea666,

האם הבדל בביצועים בין amd 3200 ל amd 3500 מציק את ההבדל במחירים שלהם?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  14. טוב...יש לי לוח אם תוצרת גיגהבייט , תואם מעבד אטלון 64 המחשב שיש לי אמור להריץ ישומי גרפיקה כבדים כגון maya ו- 3D studio max. כמות הזיכרון לא חשובה, אבל אם אפשר להמליץ לי על חברה כי אני לא יודע מי נחשב הכי חזק בתחום הזה השאלה החשובה באמת היא אם עדיף DDR או DDR2 (הבנתי ש-2 זה לא שווה) איך אני יודע איזה תדר לקנות והאם יש לי הגבלה ע"י הלוח אם. כעיקרון, הסטנדרט שאני מכיר הוא 400 הרץ, אבל אני לא יודע אם להשקיע ביותר - 433....533... כל מי שיוכל לתת לי תשובות....תודה מראש

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by The-StiG,

השאלה היא : האם הזכרונות של geil הם זכרונות טובים ? והאם כאדי להחליפם בזכרונות ocz ?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by vourt,

אני הולך לקנות לוח + מעבד + זיכרונות חדשים, מישהו ממליץ במיוחד על לוח טוב לAMD לOC ? יש הבדל בין לוחות NFORCE שעובדים בDUALDDR לעומת לוחות KT400 רגילים? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by Yaniv.E,

מה אני עושה לא טוב? למה 5:4 ולמה 159MHZ במקום 400?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 20:29:45 התקדמתי קצתעכשיו מה שמפריע לי זה ה 200 במקום 400. איך אפשר לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  18. Started by barry,

היי , יש לי כמה שאלות על thunderbolt למי שמתמצאה, ראיתי שכבר היום לוחות לPC מתחילים לשלב את הפורט הזה ו INTEL מאוד מתלהבים מהעניין מהפורט הזה שלהם (בצדק אני בטוח) וטוענים שבמחצית השניה של 2012 נתחיל ליראות כבר הרבה דברים שמשתמשים בזה. עכשיו יש לי שאלה בעניין אחרי שקצת ראיתי על הפורט ועל ההמצאה הזו בכלל סרטונים וקראתי הסברים. יפה וטוב שזה מעביר 10Gbps עד 4 ערוצים של 20Gbps העלה ו 20Gbps הורדה (הבנתי את זה נכון?) וכל הקטע שאפשר לחבר מכשיר אחד שיעיבר לבא בתור וכו' וכו' בתכלס כרגע זה מביא לנו צרוך העניין כהעברת מידע ממכשיר למחשב בערוץ אחד בעצם עד 1 גיגה לשניה של מידע אוקי... אבל... בכל סרטון שראיתי שמיסמיים את העניין הזה אם השתמשו ב HDD מכני היו צרכים לפחות 4 ב "RAID" כדי ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. או זה INTEL Pentium 4 3.0Ghz 775 800Mhz HT המחשב משמש בעיקר לקידודים מה בעצם ההבדל בינהם שכן ההבדל במחיר זניח תודה

• 51 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. האם AM2 היא רק שיפור מינורי ל-939? קראתי כמה וכמה ביקורות על הזיכרון DDR2 שהתווסף לו והפרש הביצועים זניח.. אך שמתי לב שאלו רק הזיכרונות הראשונים שיצאו עם תיזמונים גבוהים.. מעניין מה יהיה עם הנמוכים.. בקיצור.. אני חושב על השידרוג הבא שלי, ולא, אל תגידו לי לקנות קונרו. אז האם שווה להישאר עם ה-939? או לקפוץ ל-AM2? הבאסה היא שראיתי את מפת הדרכים של AMD וזה ממש מבאס שאחרי AM2 יהיה AM3 ותקן PCI-Express 2.. אוף זה לא נגמר.. אבל מילא.. בקיצור אני רוצה בעיקרון כפול ליבה של AMD ואני לא יודע אם לקחת מבוסס 939 או AM2.. ואני מוכן לחכות כמה חודשים לירידת מחירים.. אז.. אם אפשר- תמליצו לי מה לעשות... תודה.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by vich,

מה אתם אומרים על הלוח ABIT Fatal1ty AN8 ?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. בלינק הבא : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2746&ProductName=GA-P35-DS3R רשום באתר שיש 2 בקרי רייד על לוח האם- ds3r: South Bridge: 1. 6 x SATA 3Gb/s connectors (SATAII0, SATAII1, SATAII2, SATAII3, SATAII4, SATAII5) supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices 2. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 GIGABYTE SATA2 chip: 1. 1 x IDE connector supporting ATA-133/100/66/33 and up to 2 IDE devices 2. 2 x SATA 3Gb/s connectors (GSATAII0, GSATAII1) supporting up to 2 SATA 3Gb/s devices 3. Support for SATA RAID 0, RAID 1, and JBOD השאלה היא : האם ניתן להקים 2 מערכי raid שונים על לוח האם d…

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by ThePinkPanther,

מהי המהירות של PCI2.0 ?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by Roeebaeloha,

שלום חבר הביא לי שני סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד במהירות 1600mhz כאשר רציתי להוסיף את אחד הסטיקים למחשב שלי( מפרט בצד), התקנתי אותו על הלוח וכאשר ניסיתי להדליק את המחשב כל המאוררים הסתובבו ואז המחשב נכבה וניסה להידלק שוב וחוזר חלילה.. אחרי זה הוצאתי את הסטיק שהוספתי והמחשב עלה כרגיל זה קרה גם עם הסטיק השני.. ראוי לציין שהסטיקים הם סטיקים מקוריים של G.Skill... מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zolder,

אני מחפש לוח אם איכותי,אני הולך לשדרג כנראה גם מעבד ולוקח בארטון 2500 מה אתם אומרים על הלוחות האלו(מחירים בדולרים): AMDABIT AMD : 3 Years Warranty MB010NF7 Nvidia, 3dual dd400, Sound5.1, AGPx895 MB011NF7-SL Nvidia,5pci,3dual dd400, Sound5.1,1394, AGPx8115 MB009NF7-M Nvidia, 3dual DD400, Sound5.1, AGPx8,GF4-440115 call MB005KD7 via KT400 ,6P, 4DD400, USB2,Lan ,Sound5.1, AGPx897 MB006KD7-E Via ,6P, 4DD400, USB286

• 3 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.