מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
ברשותי לוח האם ASUS A7NVM 400 כאשר אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד/לוח בעזרת HWINFO, אז לאחר לחיצה על SENSORS הוא מודיע לי שאין סנסורים. מוזר מאוד, לדעתי בלוח הזה יש סנסורים, מה גם שבהגדרות ב BIOS ניתן לראות את הטמפרטורה...
-
- 12 תגובות
- 673 צפיות
-
-
DDR3 XMP EVO ONE 1600MHz DUAL CHANNEL KIT---- http://www.geil.com.tw/products/show/id/131 OCZ PC3-10666 ReaperX HPC Enhanced Bandwidth----- http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_10666_reaperx_hpc_enhanced_bandwidth המחשב blitz extreme q9450 8800gt הזכרונות הם בעיקר בשביל O.c תודה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הכירו את דגמי ה-Celeron וה-Pentium המוזלים שימתינו לכם במחשבים ניידים ונייחים בקרוב מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לוח עם יציאת S-VIDEO לAMD מתלבט בין ASUS M2A-VM HDMI NVIDIA GeForce 6100 - Gigabyte A-M61VME-S2/ ALBATRON KM61S/ Foxconn 6100K8MARS איזה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אני קונה מחשב חדש.. כדאי לשדרג את ה-Q6600 ל-Q9300 ב-210 ש"ח??
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
ראיתי שרק מעבדים מתקדמים יותר תומכים בזה.. כלומר חלק ממעבדי האיי3 בכלל לא תומכים בזה. השאלה, האם כשאני מחבר את המחשב למסך חיצוני,(ולא משנה את הגדרות הגרפיקה במחשב) - האם יראו יותר טוב תוכן 720p במסך חיצוני, בגלל הפיצ'ר הזה במעבד ? או שזה נועד אך ורק למי שרוצה לשנות את הגדרות התצוגה במחשב?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום. האם השילוב של מעבד AMD Phenom X4 9750 וכרטיס 8400GS עם 256MB של DDR2 מספקים לעבודה משרדית "אינטנסיבית"? קרי - מעבר מהיר בין אתרי ווידאו, שימוש בריבוי טאבים בדפדפן, מסמכי וורד ואקסל, צפייה בתכני ווידאו (לא HD). אשמח לשמוע האם הקונפיגורציה מספקת, או עצלה. בנוסף (ואני מקווה שאפשר לשאול בפורום הזה) - האם המעבד דנן ניתן להמהרה (OC) במידת הצורך? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני במהלך בניית מפרט לHTPC, עכשיו אני צריך המלצה ללוח אם לAMD (כנראה 4850E), שתומך בלפחות 4 PCI (מודם 56K, כרטיס טלויזיה, כרטיס קל ואחד נוסף), 4 סטה (צורב DVD, בהמשך BLUE RAY, שני הארדיסיקים), וכניסת IDE אחת לפחות. 450 ללא חריגה (בטווח הסביר זה בסדר) עד לעמוד 2 תגובה ראשונה דובר על לוח MICRO ATX נ.ב אם אפשר לוח גם בעל אפשרות תמיכה בCF HYBRIDE (שילוב של הכרטיס מסך של הלוח אם יחד אם כרטיס מסך אחר), זה יהיה נחמד אפשר לחרוג ל550 אם יש את הכרטיס.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב זכרון של 1024MB בשתי כרטיסים. אני רוצה לשדרג את הזכרון.האם אני יכול "לערבב" בין DDR2 לבין DDR3 וDDR או בין מותגים שונים? והאם רק צריך לחבר את הכרטיסי הזכרון למיקום שלהם בלוח האם כדי שהם יעבדו או צריך גם להתקין תוכנה מסוימת. אני צרכן די כבד של סימולטורי טיסה לכן אם יש לכם המלצה לזכרון ממולץ לתחום הזה אני ישמח,התקציב עד 500 ש"ח. תודה דורון
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב אז ככה כל פעם שאני ניכנס לאתר שלהם אני רואה תלוח הזה GA-945GCM-S2L שמורכב עליו מעבד E7200 נכון שהוא עובד על 1066FSB אבל הוא גם 45NM איך הלוח ביכלל תומך אותו ? והקטע הכי מוזר זה הזיכרונות שעומדים עליו כתוב שעומדים עליו זיכרונות של DDR2 800 4-4-4-12 השאלה פו איך צ'יפסט של 945 מחזיק גם מעבד כזה וגם מחזיק זיכרונות כאלו ? משהו מוכן להסביר לי ? וגם אולי זה עידכון באיוס ? למה אני שואל את כל זה כי רציתי בדיוק ליקנות תמעבד הזה ורציתי ליקנות לוח חדש כדי שתיהיה לי תמיכה בDDR2 800 לביצוע OC גבווה יותר בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מבולבל פו וגם יש לי תלוח הזה ובמיפרט שלו כתוב שהוא תומך עד זיכרונות 667. מיצטער שפתחתי תפוסט כאן אבל לי זה ניראה יותר מתאים לכאן אינה הלינק למודעה http…
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן למעבדי SOCKET A של AMD, הלוח נקרא ASUS A7V8X-X, בררתי באתר שלהם והגרסא האחרונה (שלא בטא אלה בדוקה) היא 1013, בררתי ב-CPU-Z וכתוב שם שהגרסא הנוכחית היא 1011 (revision 1011), כלומר, אם אני רוצה יותר אוברקלוק אני צריך לעדכן, שמתי את הביוס החדש שהורדתי (UNZIPPED) על כרטיס COMPACT FLASH, כי שמתי לב שבזמן ה-POST, הלוח מזהה כונני USB, האם הוא מסוגל גם לעדכן דרכם ביוס? (אני לא עושה את זה עם דיסקט מכמה סיבות, אחת שאין לי ושתיים שהם נוטים למות בדיוק בנקודות הכי קריטיות, ומות הדיסקט באמצע עדכון ביוס זה דבר רע מאוד)
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היייייייי השגתי זכרונות OCZ 1024 M 4200 ב- 1750 ש"ח יש לי לוח IC7MAX3 מה אתם אומרים שווה העיסקה?
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף זיכרון למערכת שלי,אני מאמין שמה שיש לי עכשיו הוא זוועתי לא ? אבל אני קצת מבולבל מכל הדדברים ! מה זה אומר PCXXXX ? מה ההבדלים? וCLX.X ? ראיתי בלוח יד שניה זיכרונות של GGEIL ? איך הם ? http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4392 או כאלה חדשים ב450 כל 512.... http://www.supertalentmemory.com/pdf/240%20PIN%20512-1GB%20Unbuffered%20DDR2-667%20DIMM%2008-05.pdf חן
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עושה לו בביוס 1T בCOMAND RATE ואני נכנס לEVEREST הוא רושם לי שהוא עובד ב2T הזכרון: twinmos 1GB 667MHz 5-5-5-15
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לוח אם בתושבת 775 gigabyte בתצורת matx נקי זאת אומרת בלי gpu built in וכל השטויות האלו...שיהיה לו לפחות 2-3 חאיצי pci-e ...יש המלצות? כמובן שיהיה זמין בשוק ...
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
משהו יודע מה מהירות המעבדים החדשים 45 של AMD ? ומתי יוצא מעבד עם SSE 5 "בולדוזר " ?
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בקשר למעבד במפרט http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=74301.0 CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 כמה דברים: -הבנתי שבשביל מעבד 64 צריך גרסה מיוחדת של WIN XP, האם זה נכון? האם זה יכול לגרום לי בעיות (במשחקים או תוכנות למשל)? -האם כדאי לקנות ב PCH את זה (עם המאורר) ב 1444, או לקנות מעבד לחוד ומאורר לחוד? -האם ה 64 עושה הבדל גדול בביצועים יחסית למחיר שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מה הרעיון של לוחות SLI עם שני PCI-E האם יש הבדל משמעותי בזיכרון במהירות 533HZ ל 800HZ DDR2 מה ההבדל בין IDE ל SATA ל SATA2
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מפרטי הלוחות - כאן : http://www.intel.com/products/desktop/motherboard/index.htm?iid=mbd_main+dt הלוחות נבדלים במעבד גרפי OB (+ תקע VGA) ללוח הראשון. בהנחה והמחיר זהה, ואפילו אם קונים כרטיס גרפי יש סיבה מדוע לא לרכוש דווקא את הלוח *עם* המעבד הגרפי ?
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב אז רציתי לישאול במה עוזרים התיזמונים ונה יותר טוב...תיזמונים נמוכים או גבוהים? וגם לא הבנתי מזה X-X-X-X בבקשה מישהו יכול להסביר לי??? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
תגידו איזה מעבד יותר טוב Athlon 3200 64Bit Socket 939 או 3.2GHz 64 BIT 2MB 640 אני צריך את המעבד למשחקים אז מה יותר טוב ?
-
- 11 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חברה יש לי כרגע במחשב 2 סלוטים של kingston ddr cl4 512 mb*2 אני רוצה להוסיף עוד חצי ג'יגה רציתי לדעת האם יהיה שיפור ביצועים משמעותי בויסטה? והאם יהיה לי שיפורים במשחקים מהירות וכו' ישלי כרטיס geforce 6200 tc תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
או בעצם קבורתו בעודו בחיים, יהיה הניסוח המתאים יותר. הסוקר המפורסם joker productions החליט להעמיד לשיפוט הציבור את ההדגמה הבאה: מצד אחד ניצב אינטל 9900k ספינת הדגל החדשה ביותר, זו שמחירה כידוע מרקיע שחקים = 580$ , אל מול מצד שני ריזן 2700x החוצפן שמחירו העממי חונה על 310$ (או בקיצור מחצית מהקודם). זהו פער דרמטי כן (יחס של פי 2 מחיר בינהם). הסוקר עשה משהו מעניין: א. גם הריץ את שני המעבדים בתדר ברירת המחדל שלהם, בו על כל 8 הליבות האינטל 9900k עובד על 4.7Ghz בשעה שהריזן עובד על 4Ghz הבסיסיים. הסוקר רצה להדגים מקרה כזה, שמובטח כי כל משתמש יוכל לשחזר בביתו בלי להתאמץ. ב. גם שידך את כרטיס המסך ספינת הדגל הכי חזקה שיש כיום בש…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט בקשר לרכישת הלוח. האם בAXTU בתוכנת המוניטורינג קיים LOG FILE שמתריע ומתעד תוצאות חריגות כגון נפילות מתח רגעיות וכיוב'?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לעשות לי קצת סדר ביעוץ מה לקנות ? P4 3.0 הבנתי ש Pentuim 4E Prescott 478 לא מומלץ מכיוון שהוא מתחמם מאוד ויש לו המון באגים כמו כן הבנתי שה- Pentuim 4c 478 (עם 512k) הוא אומנם קצת ישן אך הוא הרבה יותר אמין ומומלץ לבסוף הבנתי שאינטל הוציאו מעבד חדש של Pentuim 4E Prescott Socket 775 שאין לי מושג את מה הוא בדיוק מחליף אנא עזרו לי בדחיפות מכיוון שהבנתי שכמעט אזל המלאי של Pentuim 4C 478 (512K) ואם אני רוצה אותו אני חייב להזדרז. אגב הזמנתי כבר לוח של Asus P4C 800 E Deluxe עם 2*512 זכרון של OCZ תודה
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-