עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. השילוש הוא: axp 3000+ (512kb,333fsb) epox 8rda3+ micron 512MB cl@2.5 וכ. מסך רדאון 9550 128MB 64BIT למטרת משחקים... מה אתה אומרים? מפרט זה מספיק למטרה זו? (כ. מסך אין אפשרות והצדקה לטוב יותר.) שווה להשקיע עוד סכום נוסף כדי לרכוש A64 (3000( ? תודה.. נ.ב תגובת ה"פסה" הייתה לכוון המעבד.. ולגביו השאלה. תודה. בנוסף יש לציין שרוב החנויות בקושי מחזיקות בארטונים והן עברו לסמפרון וA64

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  2. זה מה שקורה שאין תחרות בשוק - וזו רק ההתחלה: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=215998

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חשוב לי שיהיה מעבד הכי חזק במחיר הזה.אם קיימים שתי מעבדים באותו רמה שאחד מהם עם גיגה הרץ גבוהה יותר אז הוא יהיה עדיף .כי אני משתמש בתוכנה avid liqid ‎‏ והיא ישנה ולא בטוח שביצועים של מעבדים חדשים יעזרו.יש ברשותי amd6000 שתי ליבות ואני חייב משהו בהרבה יותר חזק

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  4. שלום, אני מתלבט האם לקנות מעבד 3.4 GHZ או 2.8 עם DUAL CORE מה עדיף בשביל גיימר ממוצע?

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  5. שלום לכולם , יש לי לוח ASUS A8N-SLI DELUXE והכל סבבה איתו. דבר אחד מציק לי , בתור אחד שמתעב רעש מהמחשב השקעתי הרבה מאוד כסף בציוד יחסית שקט למחשב כמו ספק כח החדש של אנרמקס שעל עוצמה הכי גבוהה שלו פשוט לא שומעים אותו , מארז עם מאווררים 120 מ"מ שקטים וכו'. אבל מסתבר שהרעש בא לי מכיוון שלגמרי לא חשבתי עליו.. המאוורר של הצ'יפסט על הלוח הזה עובד כמו זבוב היפראקטיבי. בכוונה פתחתי את המארז ובדקתי שהרעש לא מהמאוורר של המעבד או ממקור אחר של חוט שנוגע או משהו , פשוט רעש צווחני כזה מי שמכיר ויש לו לוח עם מאוורר קטן על הצ'יפסט אולי יודע למה אני מתכוון. שומעים אותו בכל הסלון. אנא מכם , תעזרו לי לפתור את הבעייה הזאת. אני חייב לדעת אולי אפשר להוריד את המהירות שלו או בכלל לנתק אותו מה…

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  6. שהיא 1.75 (מעבד 2000 אי אמ די) וכמובן פעולה הפוכה להעלות מתח.. שאלתי היא הורדתי את המתח של המעבד והכל עובד מצוין והטמפרטורת תנחו ל35 מעלות מעבד לוח 32 האם הורדת המתח יכולה להרוס את המעבד ניסיתי להוריד עד ל1.5 וולט אבל המחשב נתקע.. עכשיו ב1.55 הוא יציב נ.ב עם השאלה הזאת אמורה להיות בפורום אובר קלוק איתכם הסליחה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  7. Started by AndreY`,

שלום כולם 1) האם דואל צ'אנל באמת משפיע על רמת הביצועים של המחשב במשחקים\עבודה שוטפת? 2) הסטיקים של הראם חייבים להיות מאותה החברה, אותו דבר, אותם תיזמונים ואותה כמות? 3) כל סטיק צריך להיות בצבע נפרד או בצבע דומה כדי שיהיה דואל צ'נאל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  8. מצאתי באינטרנט זיכרונות שני ג'יגה TWIN2X2048-6400C5 ב200 שקל וזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה שלי היא האם זה לא מסוכן לקנות זכרונות אלה אחרי שהם עבדו שנתיים והם ללא אחריות (לפי מה שהמוכר אומר).?הוא אמר שיש לו שני סטים כאלה. אני פוחד שאני אבוא הביתה ואבדוק את הסטיקים והם חס וחלילה לא יעבדו אבל יהיה כבר מאוחר מדי. תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by mani007,

האם המעבד הזה במחירו הנוכחי בממוצע 650 ש"ח נחשב לקניה משתלמת היום ? במידה ולא מהי האלטרנטיבה מבית אינטל? ו

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by balash-,

אני עוד מעט (חצי שעה שעה) הולך לקנות זכרונות DDR למחשב הישן שלי כדי שהוא יזוז טיפה (ראו מפרט בעל ה256 זכרון...) ואני רוצה שתעזרו לי לבחור זכרון DDR400 בעל 512MB שיש לו תזמון CL 2.5 ומטה... בתקציב הנקוב... כנראה שאני קונה מאייבורי ב210 שח כי זה זול וקרוב לבית. רציתי לשאול עוד שאלה לגבי המעבד... האם הוא תומך בDDR2? אם כן אז כדאי לקנות 533MHZ או שאין ממש הבדל שמצדיק 50 -100 שח... תעזרו אנשים!

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by andrei21,

רציתי לדעת את ההבדלים בין הצ'יפסטים עד עכשי הבנתי ש P תומך יותר בריבוי כרטיסי מסך ו H בליבה גרפית אין לי צורך לא בזה ולא בזה חשבתי על המערכת הבאה מעבד Intel Core i5-750 Tray I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold OCZ3421K אשמח מאוד לשמוע דעות והצעות לגבי הלוח אם בעיקר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by generalA,

הזמנתי מחשב חדש עבור חבר. רציתי לדעת.. הזמנתי לו זיכרון 512 בשני סטיקים של 256 כאשר רציתי סמסונג אבל נאמר לי כי קינגסטון יותר טובים אז הלכתי עליהם. כאשר התברר לי שהם יגיעו מאוחר יחסית, אמרתי שאולי כדאי להתפשר על חב' בשם Micron שנאמר לי כי היא לא פחות טובה ואף יותר יקרה. האם כדאי ללכת עליה ?? (אני מקבל אותו באותו המחיר) וכל סוגי הזיכרונות הנ"ל הם של 400MHz. תודה אנשים !!

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by choochoo,

שלום, בקרוב (לאחר ירידות המחירים של Intel והצגת ה-8600GT) אקנה מחשב חדש ;D את המחשב הישן אני רוצה לתת לאחותי. המפרט הוא: Athlon XP 1700 עם קירור סטוק (מאוורר יוחלף לחדש בעת ההעברה) 2x256MB DDR1 (רץ על 266MHz בגלל יציבות) Maxtor 60GB + Maxtor 120GB מלאים בתוכנות + הרבה מוזיקה ... צורב DVD מסך מאג 19" CRT כרטיס מסך nVidia MX440 (היה R9200 שנשרף ..) אחותי סטודנטית והשימושים העיקריים שלה יהיו אינטרנט + office. השאלה היא - מה אפשר לעשות על מנת לתת לה את המחשב במצב האופטימלי ? (אל תשכחו שמחשב הוא כבר כמעט בן 7 שנים) תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Gigabyte P55A-UD3 תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by who_Cares,

איזה יצרנית עדיפה מבחינתכם? אם איזה לוח ניתן להגיע לFSB גבוה יותר?

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. הכוונה באופן כללי לאו דווקא למשחקים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז ככה נשרף לי הסטריקר 2 שלי וחברת מור לוי נותנת האחריות הציעו לי 4 לוחות במקום,שאיני יודע במה לבחור ואם בכלל לוחות אלה מספיק טובים אבל בשלב ראשון אבקש את בחירתכם מבין הארבע הלוחות הם- 1. ראוי לציין שהלוח לא מגיע חדש MAXIMOM FORMULA 2.גם הלוח הזה לא מגיע חדש P5E WS PRO 3.P5W64 4P5WDG2WS PRO הלוח צריך להיות מתאים לאובר קלוק + כרטיס מסך 285GTX+מעבד Q6600 +ddr2 תודה על עזרתכם בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by Drek Boy,

יש לי לוח A8V DELUXE של ASUS ויש לי גם סטיק אחד של 512 A-DATA ורציתי לעשות אוברקלוק עצבני ורציתי לקנות עוד סטיק בשביל זה. חשבתי לקנות עוד סטיק של 512 A-DATA אבל אני לא יודע אם ה256 מגה של A-DATA DDR2 553 MGH השאלה היא בכלל האם הלוח שלי תומך בכזה זיכרון או רק בDDR 400? ואם כן מה עדיף ה512 או ה256 DDR2 533? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 1. איך אני יודע שהזכרנות שלי חמים אני מתכון עד כמה אני יכול לעלות להם volt 2. אני לא יודע מה לעשות ללמכור את הזכרנות שלי ולקנות dc לoc יש לי 120 שקל פנוי או להעיף את הMosel הזה לקנות עוד kingstone?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  20. אז כמו שכתבתי אשמח לשמוע תשובות

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by BIGWOLF,

חברה שלום בלוחות החדשים עם ה-NFORCE , חייבים זהזכרונות יבואו בזוגות כמו ה - RDRAM או לא? אני מדבר על הלוח החדש של GIGABYTE GA-7N400PRO תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. שלום אנשים.. אני סטודנט לעיצוב גרפי שנה שניה ואני מתעסק הרבה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אילוסטרייטור וכד'.. ככה שאני צריך מעבד חזק. אני עובד תחת מערכת הפעלה win7. המחשב הנוכחי נקנה לפני כארבע שנים והוא מתחיל לתת איתותים שהוא עשה את שלו והוא רוצה להשתדרג. חשבתי להחליף כרגע רק את המעבד אבל אני לא כ"כ מבין בדברים האלה, אני יודע שיש לוחות אם שתומכים במעבדים מסויימים ובמהירויות מסויימות ואני לא רוצה לקנות מעבד שלוח האם לא תומך בו או שחלק המפרט יצור התנגשויות איתו(מהירות זיכרון יכולה להתנגש עם מהירות מעבד?) -תקציב הוא עד 1000 ש"ח, ושוב רק למעבד, בעדיפות לאינטל. לא מעוניין להחליף לוח אם או כל דבר אחר.. אז תודה מראש לכל העוזרים ולמבינים בתחום.. כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד : אי…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by O.G.D 2k5,

מה התיזמונים של הזכרונות האלה: Corsair TWINX 2048MB PC3200C2 PRO LED 2*1024MB DDR 400 והאם הם עדיפים על אלה: Corsair TWINXP1024-3200XL 2-2-2-5 DDR XMS3200 XPERT או לא??? (מבחינת טיב לא מחיר)

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  24. למשחקים לא לOC

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by arkadur,

אני צריך המלצות עבור לוח שכזה, עדיף 2 דגמים 1. עבור 775 2. עבור I7. תודה רבה (ולכל אלו שתוהים אם אני הולך לשנות את הפרוייקט שוב - אז לא, זה לא קשור אלי אישית)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.