עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by דנית,

שלום רציתי לקנות את לוח האם: Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard אבל הודיעו בחנות שיקח כמה ימים עד שיגיע. במקום זה הציעו לי את: DFI Infinity C51PV-M2/G + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard ואמרו לי שיתנו לי אותו באותו המחיר. איזה לוח עדיף? (בבקשה לא לנסות לשכנע לקנות דברים אחרים. אני מעוניין בלוח אם מובנה עם יציאת DVI למעבד AMD) אם יש יתרון לאחד מהשניים - אשמח לדעת אותו. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by nvered,

שלום רב, יש ברשותי 2 זכרונות של G.skill DDR2 1024MB 800Mhz cl 5-5-5-15 NY מעוניין להרחיב את הזיכרון ל4 G. האם אני צריך לקנות בדיוק אותם זכרונות , כלומר 2 סטיקים של 1 G? אני יכול לקנות חברה אחרת? מהירות שונה? או רצוי בכלל להחליף את הכל ל2 סטיקים של 2 G? מה יעבוד הכי טוב והכי מהר וינצל את הפוטנציאל המקסימלי של הזיכרונות? תודה, נמרוד.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by em28,

האם קיים לוח המתאים למעבדי הליבה הכפולה ומאפשר להתקין עליו גם מעבד עם ליבה בודדת ? :s05: הרעיון : ע"מ להוזיל עלויות לקנות עתה את הלוח עם מעבד חד וזול. בעתיד , אם וכאשר ירווח , להחליף המעבד לאיזה D960 שאז יהיה זול ופושט. בעבר הרחוק , הרכבתי על לוח סיאטל של אינטל מעבד סלרון זול 300MHZ, ולאחר שנתיים החלפתי לפנטיום 3 600MHZ בכלום כסף - אז השינוי היה דרמטי. האם קיימת אפשרות הזו גם כיום ? האם זה או ?

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  4. http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDM2

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by Kolshamen,

קראתי באינטרנט ש775 ו1156 הם באותו גודל ואז יהיה אפשר להישאר עם אותו הקירור ! למישהו יש אימות או ידע בנושא?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by shay360,

256MB ddr kingsone pc3200 הזיכרון הזה ב 200 שקל שווה? איך אני ידע אם זה מתאים למחשב שלי?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by yamedi,

שלום, רציתי לדעת האם קיים לוח אם שיכול להכיל מערך Crossfire/SLI של כרטיסי מסך HIGH-END , לדוגמה : 8800, X1950, כרטיס קול (כמובן לא ONBOARD), כרטיס TV וסתם אם דוחפים את השאלה למצב יותר קיצוני, אז גם כרטיס פיזיקלי, כרטיס רשת לא ONBOARD השאלה פה היא לא למה צריך מחשב כזה, אלא האם זה אפשרי בפועל ! תודה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  8. במקסימום זה יצא 6 ג'יגה בכל מקרה אפשרי אם כרטיסי הזיכרון לא באותו נפח? אני לא עושה או משהו רק בשביל התאוריה

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by Sarlula,

מה דעתכם על 965P-S3? יש סיקור\מאמר\משהו עליו? ביקורות טובות? ומה בקשר ל-OC?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. אני מתלבט בין הזכרונות האלה : 2x1GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channe 200 שקל, 1066 MHZ 1GB Kingston Value שניים כאלו עולים 150 שקל, 800MHZ 2x1GB Patriot Signature 160 שקל, 800MHZ 2x1GB Patriot Signature 190 שקל, 800MHZ בשני הסלוטים השניים שלי יש לי זכרונות של KINGSTON אם זה משנה.. תודה מראש =0[br]פורסם בתאריך: 25.08.2009 בשעה 20:40:00 אשמח אם תענו כי זה דחוף למחר

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  11. Started by Zippy,

1) איך אני יודע אם הזיכרון בפועל עובד בDual Channel? ניסיתי לראות במסך הבוט אבל לא שמתי לב שכתוב שם משהו לגבי זה. 2) יש לי לוח אם Asus A8N5X ומעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ -עד כמה עבודה בדואל צ'אנל מוסיפה בביצועים? קראתי באיזהו מקום שמישהו כתב שזה תוספת של רק כ-2% בביצועים..

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  12. אני רוצה לקנות אותו אבל אני עדיין לא יודע של איזה חברה מישהו יכול להמצליץ לי? ואני גם רוצה שהוא יעבוד במהירות DDR 400 אז אני גם צריך זכרונות מסויימים, כי הצי'פסט הזה לא תומך בכל סוגי הזכרון (החברות) של DDR 400 אז אני צריך זכרונות מסויימים ואני רוצה לקנות את הכל מפנדה אז אני צריך זכרון משם מישהו יכול המליץ לי על חברה ועל סוג זכרון של DDR 400 שהלוח אם יתמוך בו? תודה על כל עזרה שתנתן

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by zedisdead,

אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ולאופיס האם מערכת שיש לה מעבד 5200 תהייה חלשה באופן משמעותי ממערכת עם מעבד 8400 ? האם שווה להוסיף את ההפרש שהוא 400 ש"ח במחיר ? תודה

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by שמנואל,

שלום. נתבקשתי לעזור לחבר בעניין מחשב שהוא קיבל ופניתי כמובן מייד אליכם הוא קיבל את המחשב עם המעבד שציינתי ועם 64 מגה זיכרון , אבל מכיוון שזה סלרון ניסינו להקביל אותו עד כמה שאפשר לפנטיום או לפחות להבין מה הוא "שווה" ודי התקשנו: האם זהו מחשב שיכול "להחזיק" חיבור ADSL בתנאים סבירים (ללא הורדות מטורפות או משחקים) - יש לו USB . האם אפשר לעשות לו הקבלה (גסה אפילו) לפנטיום כלשהו ? יש עליו ווינדוס 98 שעובד די טוב - האם כדאי ל"תפרן" כמוהו להשקיע 250 ש"ח על מחשב שכזה ? תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  15. האם יכול להיות מצב שלוחות אם כמו a-bit או asus או gigabyte של היום יוכלו לתמוך במעבדים של ה"מחר" של amd , ז"א האם הם יכולים לתמוך במעבדים שייצאו עם תמיכה ב-ddr2 או שזה מצריך קניה של לוח אם חדש???

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by black spider,

איזה זיכרון עדיף 4גיגה במהירות 800 או 2גיגה במהירות 1066, בהנחה שאני לא יבצע OC עתידי בכלל. המחיר כמעט אותו מחיר. מעבד מבוסס Q9300. תודה.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  17. מעוניין להוסיף 2X512 MHZ לזיכרון קים 2X1024 האם ניתן ? לוח ניתן עד 4 GB האם לא יהיו בעיות של 512 מצטרף ל - 1024 שני הזכרונות של קורסייר שני הזכרונות CL2 מערכת ויסטה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  18. ערב טוב לכולם. למרות כל מה שקראתי שלפיו ההבדל (הנובע מבדיקות ומבחנים כיום) בין CACHE של 4MB לCACHE של 2MB הוא לא גדול. יחד עם זאת, המעבדים שיש לנו כיום בשוק המשלבים 4MB CACHE מהירים יותר מאלו המכילים 2MB CACHE ככה שלא ממש ניתן לערוך בינהם השוואה שווה והוגנת (למשל הE6300 או E6400 אל מול הE6600) השאלה שלי היא, עד כמה לדעתכם יוסיפו וישפיעו 4MB CACHE לעומת 2MB במעבדים העתידים לצאת עוד כמה חודשים במקום הE6300 והE6400? האם יהיו לכך השפעות על אופן ריצתה של הWINDOWS VISTA? כבר היום למערכת הזאת יש דרישות לא קטנות אם רוצים להנות מהממשק הגרפי המתקדם שלה. אז האם עוד קצת CACHE ישפיע הרבה, תחת אותה מהירות שעון? כי עם הVISTA ברקע נותר פחות מקום לתוכנות אחרות, לא? תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by gameplan,

יש לי כבר 2 סלוטים תפוסים של 1 ג'יגה כל אחד קינגסטון 667 אני רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה כי במחירים של היום זה שטות לא לעשות את זה וכי אני צריך את זה לתוכנה החדשה של avid עכשיו ה2 gb שלי פועלים בדואל צ'אנל ויש לי 2 סלוטים פנויים, אם אני יזמין שני סטיקים ויחבר אותם זה יפעל אוטומטית בדואל צ'אנל? או שצריך לעשות עוד משהו? שווה להסתבך עם זה או ללכת לטכנאי? כי אין לי נסיון בזכרונות בכלל. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  20. היי במצב הנוכחי כיום יש לי זכרונות של 256X2 בדואל צ'אנל. רציתי לשאול דבר כזה - האם זכרונות יכולים לעבוד בדואל צ'אנל כשהחברה לא זהה או כשהנפח של הזיכרון של כל אחד מהם שונה? כלומר אם כרגע יש לי 256X2 ובסלוטים הנוספים אשים 512 ו256 לדוגמא..

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by שםמשתמש,

שלום לכולם, אני חדש פה הזמנתי מחשב עם לוח אם p4p800, וקיבלתי את גרסת ה- se. מישהו יודע מה ההבדל? והאם כדאי לי ללכת לצעוק עליהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by benyben,

למי שמתעניין http://www.tomshardware.com/news/Intel-Ivy-Bridge-CPU-LGA-1155,14106.html#xtor=RSS-1811

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by ToMuSH,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין Intel Core 2 Duo לבין Intel Dual Core והאם זה הבדל ממש גדול בביצועים, כי אני קונה השבוע כנראה E5200 ועושה לו OC גדול (עם MUGEN2). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by Pc_freak,

יש לי 3X2GB 1333MHZ KINGSTONE ,אני מעוניין להוסיף עוד 6GB או 3GB העיקר שיהיו סט של שלוש. אני כבר לא מוצא את הדגם שקניתי לפני 3 שנים הם קטנים יותר מהסטנדרת , איזה זכרונות אפשר להרכיב הדגם שיש לי הוא KVR1333D3N9/2G

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  25. יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים ויכולות אוברקלוקינג (אוברקלוקינג גם של הזיכרונות, המעבד, הלוח ואפילו הכרטיס מסך) או אחר בין זיכרונות: G.skill 2X1GB CL5 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ לבין G.skill 2X1GB CL4 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK ?

• 10 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים