עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by EagleX2,

אני הולך לקנות עכשיו לוח.... על איזה לוח הייתם ממליצים לי? (ה64 לא תומך ב dualddr נכון?) כי אני קונה זכרונות 1 gb של crosair על איזה ללכת?

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by RevBlue,

לפני כשבוע התלקל לי המחשב של 3 שנים ולפי בדיקת הטכנאי נאמר לי שהלוח אם שלי נהרס, רציתי להתייעץ לגבי לוח חדש: לוח נוכחי:Asus M4A78-HTPC מעבד:AMD Phenom II X3 710 כרטיס גרפי: ATI Radeon 4870 ספק כוח:CW 550W DDR (זכרונות):4GB של קינגסטון אם אני זוכר נכון DDR2 רציתי לשאול גם האם לדעתכם כדאי לי פשוט לקנות אותו דגם (שמצאתי בזאפ בסביבות 430 שקל) או שעדיף לשדרג כבר ללוח יותר חדש או בכלל לשדרג לוח/מעבד/כרטיס גרפי למשהו יותר מודרני (מדובר על מחשב לגיימינג), אני שואל כי ב-3 שנים האלו הספקתי כבר להחליף לוח אם ופעמיים כרטיס גרפי, זה לא קרה לי בחיים לפני זה עם מחשב אינטל, אז אולי כבר עדיף? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  3. שלום אני צריך עזרה למצוא חנויות מחשבים כדי לקנות רק לוח אם ורק מעבד בלי כל הבפנוכו . אז אני צריך למצוא חנויות שאוכל לקנות בה ~! עזרה send Backup

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  4. מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ללוח אם לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 כרגע הזמנתי את הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 אבל אני מטלבת אם לשנות ללוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 מה ההבדל בינהם? חוץ מ40 שקל במחיר.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by Aviram,

יש לי מחשב AMD A64 3000+ עם סוקט 754. קניתי אותו לפני כיותר מחצי שנה. לפי מה שהבנתי פה בפורום ממה שקראתי, די נדפקתי עכשיו שיש לי 754 וגם לוח אם שרק תומך ב-754. בכל מקרה, יש לי 512DDR של סמסונג, ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זכרון, שיהיה לי 1536. אני חייב זכרון של סמסונג? או של חברות אחרות? אפילו לא מצאתי זכרון של ג'יגה בזיגזג (של סמסונג), אז מה אתם מציעים לעשות? גם בזה נדפקתי עריכה: המחשב שלי למשחקים.

• 11 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by hirs,

מזה אומר המספר הזה בסוף (CL5/CL4)? לפעמיים גם מפורט מספרים נוספים עם קו הפרדה בינהם, מה זה? האם 800mhz טוב גם למי שלא רוצה OC? אני קיבלתי הצעת מחיר למפרט עם g.skill, האם זה חברה מספיק טובה? מי הן החברות הטובות? איזה עוד הבדלים יש בין סוגי זיכרונות? :s05:

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. שאלתי ככה מעבדי AMD היום שולטים מבחינת ביצועיןם מחיר הכול השאלה היא אם הם ימשיכו גם בעתיד לעשות מעבדים טובים כמו עכשיו או ש אינטל תעבור אותם בהרבה כי אינטל יושבת כלכלית יותר טוב בהרבה מי AMD ומה שבטוח שלמי שיש יותר כסף מנצח אז מה יהיה בעתיד מה שאני יודע ז שלאינטל יש כבר תוכניות לעתיד כאילו בידיוק מה היא תעשה וזה ואני לא יודע אם AMD יוכלו בעתיד להתקרב ל אינטל !

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by arkadur,

אני מחפש ספציפית את הזכרונות הללו, אם מישהו נתקל בהם איפהשהוא - אשמח לדעת. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  9. Started by yaronzeev1,

היי יש לי עוד שבוע יום הולדת ויש לי מעבד 1.7 של אינטל ואני רוצה להחליף מעבד עכשיו יש מעבד שאני הסתכלתי עליו ובתוכנה של החברה שלי אמרו לי שאני יכול מעבד עד המהירות 3066 mhz אז הנה המעבד שאני רוצהסוג המעבד: Pentium 4 , bit: 64 , ליבה: בודדת , זכרון מטמון(Cache): KBו 1024, סוג חיבור (Socket): LGA 775 , FSB: Mhzו 533, יצרן: Intel , מהירות מעבד: Mhzו 3060 פרטים נוספים... Pentium 4ו סוג המעבד 3060וMhz מהירות מעבד LGA 775ו סוג חיבור (Socket) 533וMhz FSB 1024וKB זכרון מטמון(Cache) בודדתו ליבה 64ו bit ויש לי פנטיום 4 עם ג'יגה זיכרון אז האם הוא מתאים לי???

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by gorff55,

שלום יש לי 2400+ amd 512 singel channel- ddr/ 256 micron, 256 geil r9800pro ויש לי תמישחק call of duty יש לי עוד אבל זה המשחק שאני באמת משחק השאלה שלי היא יש לי 500 שקל ככה אז אני יכול ליקנות עוד סטיק 512 זיכרון שיהיה לי 1024 זה יעזור לביצועים של המחשב..? המשחק היחידי שאני משחק זה cod .. זה תופס רק 300-400 mb ... אז כדי להוסיף? יעשה תמחשב יותר מהר? קיצר בינתים יש לי את ה 512 ddr והם עובדים על תיזמוני טורבו בביוס 5.2.2.2 מה כדאי לשים אותם? לדעתי זה עושה לי לגים שאני מתקין דברים ובמשחקים בהתחלה כזה יש לגים שעוברים תוך כמה דקות...

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by a_a_aa,

תיקון

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  12. שלום יש לי ג'יגה ראם של OCZ בשני סטיקים של 512 ושניהם 400MHZ אבל בתוכנה EVERST זה מראה לי EFFECTIVE CLOCK 333MHZ איך זה יכול להיות ולמה? http://planet.nana.co.il/mars15/untitled.JPG <<<<תמונה

• 12 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by Avdan,

רציתי לדעת אם הביצועים של הדור השני טובים יותר מהביצועים של הדור הראשון של המעבדים של אינטל. הדגש הוא על ביצועים של המעבדים נטו ללא קשר לליבה הגראפית. אלא אם כן הליבה הגראפית תורמת איכשהו לביצועים הכלליים. בכלל כדאי לעבור למעבדים מהדור השני? אם למישהו יש גם איזושהי השוואה בין כל מעבדי אינטל אני אשמח לקישור. כולל מעבדים לניידים. אשמח לעזרה בעניין. תודה רבה ושבת שלוש!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  14. שדרוג לוח אם,מעבד,וזכרונות ב1200 ש"ח, אני צריך לוח אם עם כ.מ מובנה טוב אבל גם שיתאים לכ.מ עתידי מהדור החדש. אם יש מספיק בתקציב לקירור למעבד אז אחלה. מה אתם ממליצים לי? המון תודה...

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  15. הרי שיסימו לבנות את המפעל החדש חלק מהמעבדים של אינטל ייוצרו בארץ כלומר לא יהיו מיסי יבוא עלות משלוח מחו"ל וכו' השאלה שמתבקשת האם זה יתבטא במחירי שוק בארץ????

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  16. אני מתכנן על מחשב חדש עכשיו, שהולך להיות עם P4 2.4C, אני מתכנן OC ל-3 או 3.2.. תלוי ביציבות\חום.. לצערי אין לי מושג בזכרונות.. אני יודע אבל שכדי לקבל שיפור בביצועים של DUAL DDR, עדיף להשתמש בשני סטיקים של זיכרון במהירות שמותאמת ל-FSB של המעבד.. השאלה שלי היא אם אני מתכנן את האוברקלוק, נניח ל-3 כי אני בספק שאני יגיע ל-3.2 ביציבות טובה וחום סביר.. איזה זיכרון יתאים לי? 3200, 3500 או 3700? האמת היא שהמחשב שאני מתכנן כבר יוצא לי קצת יקר, אז אני מחפש זיכרונות במחירים סבירים. אני לא רוצה להתקמצן על משהו חשוב כמו זיכרון, אלא לקנות משהו באיכות גבוהה שלא עולה יותר מדי.. מה שנקרא BANG FOR THE BUCK..

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  17. שלום ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: pentium 4 630 3.0ghz 800mhz fsb לוח: gigabyte 8i915pl זיכרון: 1gb ddr 400mhz + 512mb ddr 400mhz שמתי לב שמהירות הבאס מכוונת על 100 עם מכפלה 15 > 1.5ghz המעבד אמור לעבוד ב 200 עם מכפלה של 15 > 3.0ghz כשאני מנסה לשנות בביוס את המהירות ושומר את ההגדרות, כשהמחשב עולה אני רואה שוב שהוא חוזר ל100mhz ניסיתי לתת מספר נמוך יותר מ200 והצלחתי לשים אותו על 120mhz ואז החלטתי לבדוק את המכפלה של הזיכרון - ראיתי שהיא מכוונת על 2.5. במהירות באס של 200 הזיכרון עובד במהירות 500 וכנראה זה מה שגורם לבעיה. באפשרויות מכפלה של הזיכרון יש auto/2.5/3/4. בחוברת של הלוח מופיע שעבור מעבד בעל באס 533 ניתן לכוון 2.5/3/4 ועבור מעבד בעל מהירות באס 800 ניתן לכוון…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by Nagash,

טוב אז אני קונה מחשב חדש, שמעתי שצפוייה הורדת מחירים של אינטל ב21 לאפריל האם למעבדי due 2 core צפוייה הורדה משמעותית, e6400 ו e6600 בפרט? כבר ראיתי הורדת מחירים של AMD למעבד ה 4600+ מתוכננת נוספת? שווה בכלל לחכות או כבר לקנות בחופשת חג הפסח? תודה.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by MATOK,

המעבד הזה: P4 3.0GHz 800MHz 630 2MB Cache- LGA 775 64Bit מתאים ללוח הזה: GA8S648FX Gigabyte ? והאם הלוח הזה בסדר? תקציב 400 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  20. שלום, להפתעתי מצאתי את המעבד החדש שדובר אליו בכתבה בעמוד הראשי ("אינטל מרעננת דגמים"), הפנטיום E6300 בזיגזג! הגיוני שהוא הגיע אליהם מהר כל-כך? יש עליו פרטים? הוא עולה 510 ש"ח, נרא כיאלו הוא מעבד ביניים בין E5X00 לבין E7X00 הוא בהחלט מתאים לי בתקציב למחשב שאני מתכנן לקנות. אשמח לדעתם אם ישנם פרטים אליו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10201 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by sahargt,

שלום אני קונה מחשב מ alienware וזה הלוח היחיד שיש לאם רציתי לדעת עם הלוח עם של אסוס שווה ?? דגם ASUS SK8N - NVIDIA® nForce3 Pro 150 Motherboard תודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. דגמי ה-H הניידים הטריים מבית AMD הצליחו להרשים אותנו בגדול עם הביצועים והיעילות שלהם - ומה לגבי מעבד מתומן ליבות בעל מעטפת של 15 וואט בלבד? יכול להיות שנקבל תשובות בתוך זמן קצר לכתבה

23. Started by Ck3,

אני מעלה דו"ח מקוצר שעשיתי עם AIDA32, עם הפרטים הרלוונטים (וגם קצת פרטים לא רלוונטים, just in case ). אודה לכם אם תוכלו לאמר לי אם כדאי להוסיף עוד ראם (אני מניח שכן..), ואם כן איזה כדאי לקנות? אני כמעט ולא משחק במחשב, בד"כ רק משתמש באינטרנט עם דפדפן, eMule, MS Visual Studio.NET, וצורב עם נרו מדי פעם, והרבה דברים 'קטנים' באמצע (ICQ, IRC, אולי עוד תכנת שיתוף קבצים, כל מיני..) מבחינת תקציב אני לא יודע אם אני יכול להרשות לעצמי 512, אלא אם אתם חושבים שזה ממש יעזור, בניגוד לעוד 256.. לסיכום, אודה לכם מאוד אם תוכלו לאמר איזה סוג זכרון בדיוק כדאי לקנות (איזה מהירות בעיקר, ואם חשוב לקנות של פירמה ידועה אם אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  24. כל הבעיות במסגרת תהליך המעבר לליטוגרפיית 10 ננומטר והחוסרים של מוצרי הדור הנוכחי לא מונעים מיצנית השבבים לשבור שיאים כלכליים לכתבה

25. Started by g-a-l,

שלום לכם לפני כחודש הלך לי המחשב שהיה אצלי בערך חמש שנים-פנטיום 3 חודש לקח לי להתעניין/לקבל אינפורמציה חדשה דרך האתר שלכם בנוגע ללוחות אם, זיכרונות ולמעבדים של ימיינו ולהחליט לבסוף על מחשב שכולל את הלוח והמעבד שאני רוצה ואז ראיתי את הכתבה הזאת על ההוזלת מחירים של אינטל בעוד כ-4 חודש http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ ראיתי שלאחר ההוזלה המחיר של הE6600 יהיה זהה למחיר של E6400 היום אז רציתי לדעת אם כדאי לחכות 4 חודשים ולקנות באותו מחיר את הE6600 .? האם ההבדל במהירות הכללית של המחשב תהיה שונה משמעותית בין הE6600 ל E6400 ? שמצדיק את החשיבה המוזרה שלי להיות 4 חודשים ללא מחשב פרטי (יש לאחותי בינתיים אני משתמש בו רק בערב) יש לציין שאני לא מבין כלום בOC ניסיתי ליקרוא על ז…

• 9 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.