מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
היי יש לי לוח אם VIA P4M266(VT8751) ויש לי זכרון במהירות 100MHZ , אז רק רציתי לדעת עד איזה מהירות זכרון הלוח אם הזה תומך, זה דחוף!!!!
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון שבב של 512 כי בלוח אם יש לי כניסה רק של שתי כניסות זיכרון ואני לא רוצה למלאות את הכניסות עד הסוף אז השאולות שלי הם: 1). איזה זיכרון כדאי לי לקנות תמליצו לי על זיכרנות של 512 (שבב אחד) 2). אם אני לא טועה שמעתי שיש כל מיני סוגי זיכרון שיכולים לא להתאים למחשב יש ddr ויש sdr (אם זה נכון) בקיצור אני רוצה לדעת איזה סוג זיכרון יש לי איך אני בודק את זה בתודה GABIG12 מקווה שתענו לי במהרה :
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי ללימודים, אינטרנט,משחקים ועריכת סרטים. אני פשוט מאוד מבולבל מההיצע הגדול של לוחות אם שאני לא לא יודע איזה מרכיבים יהיו חשובים לי. המעבד שאני אקנה יהיה - AMD ATHLON 64 3200 SOCKET 939. והלוחות האפשריים (מה שמצאתי) הינם: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 או כל לוח אחר שעולה בראשכם - ואשמח לדעת מה לעי לחפש בלוח אם לפני שאני רוכש אותו. תודה
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שבב ה-Ryzen 7 5800U העתידי של AMD נצפה במאגר הביצועים של Geekbench, עם שיפור גדול לביצועים ליבות העיבוד בהשוואה לדגמים שמבוססים ויבוססו על ליבות ה-Zen 2 מהגלגול הקודםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
הרצתי SiSoftware Sandra ובטיפים הוא רשם לי: Tip T2546 - Large memory modules (512 or greater) should be ECC/Parity. Since the probability that a bit will be corrupt is the same or increases with module density, the bigger the module, the bigger the overall probability that you will get one or more corrupted bits. While these modules add an extra delay on partial writes (e.g. less than data width) as parity for the whole line must be re-calculated, the stability will be worth it. Fix: If you plan on adding more memory, consider replacing the modules with ECC/Parity modules. Do note that running plain and ECC/Parity modules will turn off ECC/Parity for the whole memory ar…
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם טוב ופשוט שאוכל לבצע איתו אוברקלוק ולהגיע עד 3GHZ+.. עם הלוח שיש לי כרגע הצלחתי להגיע עד 2.41GHZ. המפרט שלי זה: intel core 2 duo e6320 1.86GHZ @ 2.41GHZ asus p5g41c-m lx seasonic 430WAT msi ati hd4670 512MB מחיר עד 300+-.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לפני רכישה של לוח חדש, מתלבט בין 2 לוחות אלו של איביט : NF7-S Nforce 2 KV7 KT600 יש למישהו המלצה או נסיון עם לוחות אלו? האם בשביל להשתמש בDUAL DDR חייב לרכוש זיכרונות תואמים, או שאפשרי עם 2 סטיקים פשוטים של זיכרונות פשוטים להנות מDUAL DDR ? תודה! kfir@jesta.co.il
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
זכרונות DDR2 עובדים ב-default על 1.8V , אך יש זכרונות שנמכרים שעובדים ב-default על מתח של 2.2V השאלה האם המחשב "נדלק" בכלל עם זכרונות כאלה ? , יש לי בכלל גישה לביוס בשביל להגדיר את המתחים ?
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מתי AMD תוציא כבר את מעבדי ה-64BIT לשוק הביתי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מתלבט על אילו הגדרות לשים. האם בכלל יש הבדל בביצועים או בכלל איזשהו הבדל? : אני לא מעונין באוברקלוקינג ... יש לי שני 256MB של SASMUNG מהדגם הבא: 2X256mb DDR-SDRAM 8-1-1-1R 4-1-1-1W 2.5-3-3CL 2CMD
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחי הקטן מעבד qx9650 במקום[q9300 שהוא למכירה] האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של לוח האם [אסוס מקסימוס אקסטרים] או שהוא משנה את זה באופן אוטומתי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה: ניסיתי להוסיף זיכרון 1GB ללוח במחשב ישן (Msi PM8PM-IL). הזיכרון הקיים היה Ceon DDR2 512MB 533Mhz וביקשתי להוסיף Kingston DDR2 1GB 533Mhz. בהתחלה הזיכרון לא זוהה בביוס וגם לא בחלונות (רק דרך CPUZ או EVEREST אפשר היה לראות שקיים סטיק זיכרון נוסף). ניסיתי איתחולי ביוס, הגדרות ידניות ומה לא. To make a long story short המחשב זיהה לפרקים את ה-512 ולפרקים את ה-1 ג"ב אך לא את שניהם, למרות ששניהם היו בפנים, ופעמים רבות המחשב פשוט לא עלה ועשה ציפצופים ארוכים. אחרי מספר ניסיונות לא מבוטלים, רק ה-1 ג"ב מזוהים אך שני הסטיקים בפנים. מה הבעיה פה? האם אפשר לפתור את המצב כדי שיזוהו 1.5 ג"ב מלאים?
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי תE8400 דגם SLB9J בפוקס פי סי, ואחרי שהרכבתי הכל על הלוח שלי Abit IP35-E יש לי בעיות ממש רציניות. המעבד עובד על טמפרטורה של 98 מעלות קבוע לא יורד ולא עולה ולא זה לא הקירור יש לי סטוק וגם תפרייזר 7 פרו ועם שניהם אותה הטמפרטורה ממש לא מובן לי מה קורה כאן. מישהו אולי יכול להסביר לי ? וגם יש לי לוח GigaByte GA-945GCM-S2l שעשיתי לו עידכון באיוס לF6 והוא מראה תמעבד בטמפרטורה של 35 מעלות עם הסטוק. אולי צריך לעדכן תבאיוס בIP35-E גם ? ועם כן מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין תלוח הזה הוא מסובך מאוד. מה אתם אומרים על הבעיות שלי ?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי שאלה על הסוקט אז הנה היא מה ההבדל בין סוקט אחד לשני נגיד בין ה775 לבין הסוקט השני (אני לא זוכר בדיוק מה המספר) וגם על פי מה הם קוראים להם במספרים 775 ולא 765? וגם עוד שאלה מה עדיף הסוקט הנוחכי של AMD אי החדש יותר ה939?? תודה
-
- 12 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי לוח של אסוס P4S800D עם ציפסט של SIS655FX הקיצר למרות המחיר הנמוך מאוד שקניתי אותו(380 ש"ח-היה שווה אז קניתי)בתאחלס הביצועים שלו בסדר גמור יותר טובים מהMSI הקודם שהיה לי אז רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח אם הוא טוב לאובר קלוק ולמשחקים ולהריץ עליו דברים כי אם לא אני יכול להחזיר ולקחת אחר.......(אהההה ואני חדש כאן ....סתם שתדעו....) :s05: :s05: :s05:
-
- 13 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ועליה מורכב G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS, אני רוצה להוסיף עוד 4GB, איזה זיכרונות אתם ממליצים לקנות שיתאימו למערכת (לא עושה OC), עדיפות לחנות IQPC?
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המחשב הזה: מעבד: AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Oem Venice לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D דיסק קשיח: Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO ספק OCZ ModStream Power Supply 450W עכשיו אני לא יודע איזה זיכרונות לקנות Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline ??? או Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX ??? או OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2??? טווח המחירים של כל הזיכרונות האלה הוא בין ה 1350 או שלא יודע שפשוט לקנות 2 זיכרונות של 1024 של ADATA באותם מחירים ? מה אתם אומרים ?
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אנסה לסכם בקצרה, נכון, amd יותר זולים. ולגבי יכולת המהרה אני לא ידבר, כי רוב המשתמשים לא ממהירים. עכשיו, אם ניקח למשל מעבד אחד של pentium4 ואת המתחרה שלו מ amd נראה שהמעבד של amd יותר זול, לא בהבדל רצחני במיוחד.. אבל הוא גם פחות טוב! למשתמשים המבינים, אולי עדיף לקנות amd כי זה יותר זול והם יכולים להמהיר אותו כדי לקבל ביצועים יותר טובים. אבל לרוב המשתמשים, עדיף pentium 4. P4 2.4 533mhz יותר טוב מ +Athlon XP 2400 P4 3.0 ghz יותר טוב מ +Athlon XP 3000 ואפשר לראות את זה בשלושת השוואות המעבדים האחרונות ב toms hardware שלום וכל טוב.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה, המעבד אינו מזוהה כ 2500 אלא כ 1900. משיחה עם טכנאי, מסתבר כי הלוח מזהה את המעבד כ FSB 133 ויש לתקן ידנית ל 166 - ואז באמת המעבד מזוהה כ 2500 גם ב STARTUP וגם ב win xp. כמובן ששינוי זה יש לו השפעה על הטמפרטורה של המעבד. שאלתי: האם זה נורמלי שלוח כזה לא יזהה נכון את המעבד ? יש JUMPER בבורד שבא אוטומטי על 100MHZ ובספרות כתוב כי מהירות זו היא עבור מעבדים ב 200FSB (או משהוא כזה) ואם לא משתמשים בכזה , צריך להעביר את ה JUMPER ל AUTO - וכך עשיתי. מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ואיזה שידרוגים ניתן לעשות, הכוונה עד איזה מהירות המעבד אפשר לשים ואיזה כרטיס מסך חדש אפשר להתקין?
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לברר אם בסטיק אחד יש גם את הדגמים של CL2, CL3 והאם במחיר של 600 שקל יש הבדלים בין הסטיקים....ושל איזה חברה הכי משתלם לקנות סטיק של 1024, ומה הדגם המומלץ..... ואני מעוניין בסטיק של 1024 כי אני רוצה לשדרג בעתיד אז לא להציע דואל צ'אנל ...
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
הזמנתי זכרונות של קרוסיר ועכשיו חזרו אלי מהחנות ואמרו לי שאין יותר בכלל זכרונות שלהם כי אין כרגע אף אחד שמייבא אותם ולכן גם מי שמוצא כדאי שיחשוב פעמיים כי גם אין שירות. :'( ואני כל כך רציתי.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
התקציב של המחשב בכללי הוא כ 2300 חלק מהרכיבים (כנראה): 9600GT E7400 4GB 500GB HDD אז מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-