מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
המטרה היא ביצועים גבוהים במשחקים ובמערכת בכלליות... לא לתוכנות עריכה כבדות או דברים כאלה... רק למשחקים ועבודות כלליות במחשב (winrar לדוגמה) כרגע יש לי 512*2 440MHZ 2.5-4-4-7 של GEIL ונראה כבר שהם לא מחזיקים כמו שצריך האפשרויות הן או 512*2 ב600MHZ 2.5-4-4-7 בערך... או 1024*2 על 400MHZ ותזמונים דומים.. משהו כזה.. זה לא דגמים ספציפיים המערכת שלי היא AMD 3200 Venice @ 2.2GHZ על DFI Lanparty Ultra-D וכרטיס מסך כרגע 6600GT Extreme Edition *כמובן שאני אעשה OC במידה וצריך (בהתאם לזכרונות אז קחו את זה בחשבון - או 1GB על 600 + OC או 2GB על 400 בלי OC רציני) תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע (2x2gb) זכרונות, DDR3 1333MHz. מפרט: GA-870A-UD3 AMD Phenom II x4 955 Samsung HD502HJ Nvidia Gefore 460GTX 1gb אם אני אוסיף למחשב עוד 2GB או עוד 4GB של RAM, במה זה יבוא לידי ביטוי בביצועים? ראיתי שיש סטיקים של 2GB שעולים 150 שקל וכאלה שעולים 110 שקל. מה ההבדלים ביניהם ולמה זה ככה? אם אני מתכנן להוסיף למחשב שלי כונן SSD מהיר, כדאי לי ביחד עם זה להוסיף RAM כדי שלא יגביל אותי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף למחשב ישן(פנטיום 4) זיכרון ע"מ שיריץ win7. בכל הזכרונות שאני מוצא בebay מצויין עליהם שהם לא לא תואמים\מומלצים ללוחות אינטל. למשל יש את זה- http://www.ebay.com/itm/NEW-1GB-PC2100-266Mhz-184PIN-DDR-SAMSUNG-BRAND-DESKTOP-RAM-MEMORY-LIFETIME-WARR-/380369424691?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588fc8d133#ht_1573wt_1064 Compatibility These are High Density memory and may not be compatible with your motherboard. We carry low density RAM that is compatible with most motherboards. WE CAN NOT GUARANTEE COMPATIBILITY OF THESE MODULES WITH YOUR PARTICULAR MOTHERBOARD.Please ensure compatibility prior to purchasing. Contact your hardware manufacturer if necessary. T…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מפרט ראשון: ASUS P5ND2- SLI 945P CHIPSET Pentium 4 lga775 3.0ghz 64 bit 65nm cedar mill 2mb chache מפרט שני: ASUS P5LD2 NFROCE 4 CHIPSET Pentium 4 lga775 920 Dual Core 2.8ghz 64bit 65nm עכשיו השאלה העיקרית האם הלוח הזה P5LD2 יתמוך לי בדו ליבתיים החדשים שיצאו כמו הCONRE ? או שלא שווה בכלל לקנות מחשב עכשיו כי שיצא הCONROE הלוחות שיש כרגע לא יתמכו בו ואז אני יצטרך להחליף את כל המפרט לא משנה מה אני יקנה עכשיו מה אתם אומרים מה כדאי?? ללכת על הדו ליבתי הזה 920 או לרדת מזה ולקחת את החד ליבתי ואז כשיבוא הזמן להחליף את הלוח והמעבד? או שלא כדאי בכלל לקנות מחשב כי זאת מן עונת מעבר כזאת!?!?!
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הניקוד 4802 האם זה ציון טוב? או חלש... המפרט שלי הוא: e6420 gigabyte 965p ds 3 rev 3.3 2GB kingston 8500GT 250HD הבדיקה שעשתי היתה בדיקה איך שהתקנתי את התוכנה הרצתי טסט לא נגעתי בכלום.. מה דעתכם על התוצאה?
-
- 13 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה עדיף: מעבד 2 ליבות עם 6MB מטמון (E8400) או מעבד 4 ליבות עם 4MB מטמון (Q8200)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מתלבט מאוד בין השניים . ראיתי המון אנשים עם האסוס ומשום מה לא ראיתי אף אחד עם הגיגבייט... יש סיבה לזה ? יש משהו לא טוב בלוח של גיגבייט ? הם בעיקרון כמעט אותו מחיר , ואני לא יודע מה עדיף .
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה לוח טוב יותר לפי דעתכם? ללא קשר למחיר!
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האים אפשרות להפוך שרת שיעבוד כמחשב אישי??? כלומר לשחק עליו משחקים לגלוש באינטרנט וכו אם כן אז איך...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אהלן חברה. אז ככה, יש לי 2 בנקים של 400MHZ 512MB DDR1 והם נמצאים בסלוטים הנכונים בשביל הדואל צ'נל וכמובן שהלוח אם תומך... אבל אין לי מושג איך אני מפעיל את הדואל צ'נאל בביוס לא מצאתי כלום ולפי תוכנות כמו אוורסט ופיסי וויזארד אני על סינגל צ'אנל כרגע. למישהו יש מושג איך להפעיל??? אם צריך אז הלוח אם הוא: asus p5gl-mx תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ראיתי באתר www.digma.co.il זכרונות זולים של GEIL : Geil DDR 512Mb 3200 PC400 with COOLING CL2.5 ב- 326 ש"ח , אם נכפיל ב-2 נקבל ג'יגה ב-652 ש"ח קישור למוצר בחנות: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=26_51&products_id=126&osCsid=f5678fadbc3c203df22bf2ec6b75fab2 קישור רשמי למוצר בחברה: http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_b.php לעומת זכרונות דומים אשר באים ביחד (חבילת DualChannel): Geil Dual DDR Kit 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz Value Series ב-630 ש"ח קישור למוצר בחנות: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=26_53&products_id=87&osCsid=f5678fadbc3c203df22bf2ec6b75fab2 קישור למוצר בחברה: http://www.geil.com.tw/portal/product_400_tv_dc.p…
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אז ככה איזה לוח מיקרו יש לקור2..? הדרישות הם 4 סיקטים של זיכרונות.. רצוי כרטיס קול איכותי... ובתכלס שיהיה טוב... חשבתי על ASUS P5B-VM DO מה אתם אומרים?..יש חלופות אחרות??.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שימו לב לזה! - http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7255&Itemid=35 הסבר: ערכת השבבים היקרה של אינטל למעבדי ה NEHALEM היא ה BLOOMFIELD , אינטל רוצה לאפשר המהרה רק לצרכנים אשר ירכשו את ערכת השבבים היקרה ולכן אינטל הכניסה במעבדי ה-NEHALEM שעון PLL ובמקביל בלוח האם שעון נוסף , כך שאם השעון החיצוני והשעון הפנימי לא עובדים באותו תדר , הרי שהמעבד יעבוד במהירות הרגילה שלו , ללא שום המהרה. סיכום: אינטל הולכת להפסיד בקטנה עקב מהלך זה!,כל המשתמשים ''הביתיים'' המעוניינים ב''אוברקלוק למחצה''/המהרה ''בקטנה'' לא ילכו לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל הלוח שאינטל תשים בו את שעון ה-PLL. לפי דעתי - AMD - זה הזמן לנקום!,אחרי מהלך כזה מצד אינטל (לא שהוא …
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התחילה קצת ירידת מחירים של הזכרונות או עדין לא?? ואם לא מתי כבר ? :'(
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הגי פורס 4 MX שיש על הלוח משתמש בזיכרון המערכת או בזיכרון יעודי לו??? ועם הוא משתמש בזיכרון המערכת, מה הבדלי הביצועים בינו לבין כרטיס MX אחר?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של Kingstion 1 gb 667, בCPUZ הTRC של הסטיק הראשון הוא 20, ולסטיק השני הוא 18 . אני גם רואה שאחד יוצר בשבוע 12 ואחד בשבוע 14 . מה זה אומר ? מה זה למעשה הTRC (לא מצאתי כלום על זה בדביק) ? למה הם שונים ?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
סביר להניח שאני כבר כנראה לא כל כך מכיר כאן אף אחד אך עדיין.... בשלושה חודשים האחרונים אספתי כאן מספר לא קטן של חלקים לבניית תחנת עבודה של שני מעבדים לצרכי עבודה לצערי אני נתקלי בקושי שאני חייב עזרה חיצונית על מנת לפתור כי עזלו האמצעים וגם הכוח כבר מדובר מחשב מבוסס על שני מעבדים מסוקט 2011 מסוג E5 2650 ES לוח אם מסוג asus z9pe-d8 ועוד רבים טובים הרכיבים פשוט זה עיקר הבעיה בעקרון אני נתקלתי בשגיאה שהופיע על חיישן הלוח ותהייתי מה זה אומר בדיקתי בספר שגיאות וההפניה היתה שהלוח לא מסיים לטעון תמעבד דיברתי אם ASUS בחול שלחתי להם את הלוח אם קוד השגיאה חיכיתי שבועיים בסבלנות הם תיקנו אותו לדעתם והרכבתי וזה שוב חוזר על עצמו ועכשיו נשאלת השאלה איפה הבעיה?? בלוח??? או במעבדים??? …
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הי לכולם איזה CHIP עדיף ה- P45 או X48 לוחות - GA-EP45-EXTREME של גיגבייט או GA-X48-DQ6 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA 8ST 800 של ג'יגבייט אל הלוח מחוברים HDx2 & CDx2 וזהו! נגמר המקום השאלה היא כזאת אם אני ירצה להוסיף עוד HD ו CD איך אני יכול? שמעתי על בקר IDE שמחובר דרך PCI אבל ממה שהבנתי הם לא ממש מהירים כמו הבקרים המובנים תודה לכל העוזרים והיועצים
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המערכת שלי היא פנטיום 4 2.0 לא משהו חזק במיוחד. לוח אם של אסוס [אם חשוב הדגם אני אבדוק וארשום] עכשיו יש לי 512 של קורסאייר דגם value שזה 400MHz אני חושב. יחסית ישן. אני רוצה להחליף לג'יגה. אז רציתי לדעת כמה שיפור אני ארגיש? ומה עדיף לי? סטיק אחד של ג'יגה או שניים של 512? ועכשיו שאלה שקצת פחות קשורה לזכרונות. אם אני מחליף..אני חייב לפרמט את המחשב או שאני יכול להמשיך רגיל אחרי ההחלפה?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני מרכיב מפרט, והרכבתי אחד ממש טוב, אבל נאלצתי להתפשר על הלוח הזה, במקום ה - Gigabyte ZX68-UD4 שרציתי בהתחלה (עולה 400 ש"ח יותר) בעיקר חשוב לי פוטנציאל OC, איך הוא ב - OC?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום!... קניתי זיכרון 2 ג'יגה ,ג'יגה בכל כרטיס עכשיו שמתי אותם נכון אבל המחשב קורא לי רק 800 מגה! אני לא יודע מה לעשות ניסיתי להוריד גירסה חדשה של ביוס מהאתר של אסוס שזה הלוח שלי וזה עדין לא נתן לי 2 ג'יגה מבקש עזרה דחוף תודה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לוח זול, אבל טוב ל AMD64 939... החלטתי לקנות את הלוח (ביחד עם עוד כמה דברים) מ comp-il וכרגע אני מתלבט בין: 1. Gigabyte "GA-K8NF-9" nForce4 4X /PCIX 16 socket-939 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NF-9.htm 2. /Abit "AN8" nForce4 w/Socket 939/PCI-E http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=259 הג'יגההבייט יותר זול ב90 שקל .... אבל לabit יש את שני המאוורים האלה מאחורה וגם על הצ'יפסט נראה לי יש מאוורר ולא חתיכת מתכת ואני מחליף מחשב בעיקר מהסיבה ששלי התחמם יותר מדי והיה נתקע וקופא ונכבה מלא ........ אבל בחיפוש פה בפורום ראיתי כמה הודעות שאמרו שאיזה גרסה ספציפית של an8 היא לא מוצלחת .. ונרא…
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-