מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
טוב האם אפשר להרכיב מעבד של AMD על לוח של INTEL ? והאם AMD 500MHZ יותר טוב מסלרון 667? ואם אני מחליף גם לוח כל הכרטיסים יתאימו לי?
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסי RAM אחד של 2 Giga ועוד אחד של 512 ולוח P5vd2-MX, משום מה הוא מזהה לי רק 1 Giga מהכרטיס של ה2, עידכון BIOS יעזור במצב הזה?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז הגיע היום לוח . msi pro z690-a wifi ddr4 12600K אני יודע שלוחות MSI סבלו הרבה פחות מבעיית החום או יותר נכון היו יותר מוגנים הגיע עם ביוס פרהיסטורי - 7D25v11 - 2021-12-13 עד לאיזה גירסה לעדכן בלי לקחת שום סיכון. כרגע מתנהג יפה מאוד בלי בעיות חימום עם הביוס העתיק.
-
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רציתי לקנות את לוח האם: Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard אבל הודיעו בחנות שיקח כמה ימים עד שיגיע. במקום זה הציעו לי את: DFI Infinity C51PV-M2/G + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard ואמרו לי שיתנו לי אותו באותו המחיר. איזה לוח עדיף? (בבקשה לא לנסות לשכנע לקנות דברים אחרים. אני מעוניין בלוח אם מובנה עם יציאת DVI למעבד AMD) אם יש יתרון לאחד מהשניים - אשמח לדעת אותו. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש להורי שני מחשבים שולחניים (לא לצחוק בבקשה...): אחד: מעבד Pentium 4 3 GHz שני זכרונות256MB DDR-DIM PC3200 (cl2.5 (יש מקום לארבעה בלוח האם) המחשב השני: pentium DUAL CPU E2160 1.8 GHz שני זכרונות 512MB 2DDR2 DIMM והשאלה שלי: מה אפשר לעשות כדי לשפר את המהירות של מחשביהם? להוסיף זכרונות או להחליף? השימוש העיקרי שלהם זה אינטרנט ומעבד תמלילים... תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קראתי באינטרנט ש775 ו1156 הם באותו גודל ואז יהיה אפשר להישאר עם אותו הקירור ! למישהו יש אימות או ידע בנושא?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי 6GB זיכרון ראם וינדוס 7 64ביט וכרטיס של1GB SAHPIRE RADEON 6850 האם הכרטיס יכול לתת יותר אבל המעבד יוצר צוואר בקבוק? ועם בעתיד הקרוב אשדרג ל7850 או דגם יותר חזק האם זה יצור צוואר בקבוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! הבאתי כאן פרטים חדשים על המעבד AMD Athlon FX-60!!!: קודם כל המעבד יהיה כפול ליבה (!!!). המהירות שלו תהיה 2.6GHZ. 1MB קאש לכל ליבה... :xyxthumbs: מתוך AMDZONE.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
.. עד כמה זה תומך.. עכשו יש לי 2 גיגה בסלוט אחד ואני מעוניין בעוד 2 לדואל צ'אנל .. [= עד כמה זה תומך? ||||| תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מין רמקול שאפשר לחבר אותו ישירות על הלוח אם אין ברשותי בשימוש במקביל רמקולים, לכן אני מעוניין לחבר את הרמקול הפנימי הזה... אני מעוניין לדעת איפה אני מחבר אותו בלוח אם מדגם asus m2n צירפתי גם תמונה של הרמקול... (אפשר לשמוע דרכו מוזיקה וכד' בעוצמה יחסית חזקה) http://www.2send.us/uploads/66a444f757.jpg תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
..או במהירות 333מה"צ עם תזמונים פחות אגרסביים? AXP1800+ , הבאס שלו עובד ב133 והזכרונות ב 266 נכון,אם לא עושים OC אין טעם לכוון את הזיכרון ל333מה"צ?)
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה עכשיו שרת ביתי, המתוכנן להחזיק כ3,5 שנים. השרת הקודם שלי, היה דיי חלש, והכיל כמה דיסקים קישחים, עם מערכת הפעלה Windows Home Server. הוא עשה הרבה פעולות, חלק מהן: שרת מיילים קטן, airvideo, DAAP, utorrent ושרת קבצים כללי. השרת שאני בונה הולך לרוץ על VMWare ESXi5.5 או XenServer (כנראה Xen) והוא יריץ שתי מערכות הפעלה בהתחלה: UnRaid ו windows server. (אח"כ, כנראה, אריץ בו עוד שתי מערכות הפעלה נוספות) אני הולך לשים כמה דיסקים קשיחים SATA מסוג WD Red שיחוברו לכרטיס PCI. בכל מקרה, אני צריך מכם המלצה ללוח M ומעבד שיתמכו ויעבדו טוב עם התכנון שלי למעלה. 1) אני צריך לוח M עם פונקציות מתקדמות כגון WOL, כיבוי אוטומטי עם טמפרטורה עולה ועוד. 2) אני צריך גם מעבד מתאים…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא יודע מה ל כתוב בכותרת כי אני לא יודע מה זה ובגלל זה אני שואל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=610
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי היום במחיר 357*2 CL5 SUPER TALENT 1G 667MHZ*2 השאלה שלי האם הם זכרונות טובים ואם הם שווים ל-G.SKILL (אין אותם כרגע במלאי והשביתה בנמלים אוליי עוד שבוע) האם שווה לחכות ל-G.SKILL ? וגם האם שווה להוסיף עוד 300 שקל ולקחת CL4 במקום CL5 ?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות את המפרט הבא. אנא תאמרו מה עלי להוריד ומה עלי להוסיף, ומה אינו מתאים למפרט, והאם עדיף HT של פנטיום על AMD64 השימוש במחשב הוא לכל הצרכים החל מקידודי וידיאו עד לסימולטורים, וברצוני לשמוע ממומחי האתר, האם לקידוד עדיף אינטל על ה- 4. וכן לבי הזיכרון, מה ההבדלים בין אוריגינל ולא אוריגינל וכו'. תודה. מעבד: AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray לוח אם: Gigabyte GA-K8VT800 זיכרון: DDR 256X2MB 3200 Samsung Original Memory פתרון קירור: Zalman CNPS7000A-Cu קשיח: WD120GB 7200 8MB Buffer SATA מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 300W
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי 1250 שקל אני צריך לקנות זיכרון אני רוצה 512X2 DDR 400 אני קונה תלוח ABIT IS7-E הוא תומך ב DUAL? אני לא יודע איזה חברה לקנות בהתחלה חשבתי על TWINMOS כדי ללכת עליהם?..... או משהו אחר אני מתכנן אולי לעשות OC [אני לא יודע איך אני רוצה ללמוד..] ואני מקווה שהלוח יהיה טוב בשבילו... אז מה לקחת?.. המחשב מיועד לקידוד סרטים פוטו שופ משחקים עם R9800P אני בודק לפני שאני קונה תחלקים הרבה כי ניסו לעבוד עליי לפניי :\ איזה חנות מחשבים TWINMOS DDR 512MB 400mhz
-
- 13 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי היום מארז חדש והתחלתי להעביר את כל המחשב למארז, מה שקרה הוא שהמעבד לא השתחרר לי, כשוצאתי אותו ראיתי ששבערך רבע מהפינים עקומים (חלקם עקומים מאוד) אחרי שחיפשתי קצת ברשת ניסיתי לסדר אותם בעזרת מחט וכרטיס אשראי, מה שדיי עבד אבל אחד הפינים נקרע ונפל. כמו שאני מבין - המעבד לא יעבוד. אז אני צריך מעבד חדש הלוח אם הוא asus crosshair formula IV עם סוקט A3 ראיתי שמה שמוכרים מבחינת AMD כרגע הוא בעיקר סוקט A3+ קראתי קצת ברשת שיש גירסאת ביוס ללוח אם שמעדכנת תמיכה בסוקט A3+ אבל שזו גירסאת בטא ושאי אפשר כל כך לסמוך על זה.. בקיצור - אני צריך למצוא מעבד AMD סוקט A3 (הקודם שלי היה 6 ליבות, לא סגור על הדגם לדעתי ה1090T) או ללכת על מעבד אינטל ולוח אם תואם.. תקציב לא ממש מוגדר, כ…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד 550 mhz פנטיום 3.... המאורר של המעבד לא עובד בצורה אחידה האם זה צריך להיות ככה או שזה בעיה?? אם זאת בעיה מה ניתן לעשות? ???
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הסטיקי ללוחות אם מומלצים החלטתי לתור אחר Biostar. מצאת י את הלוח הזה במחיר טוב: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007&CatCode=8 אבל הדגם בסטיקי הוא שונה (TP43 D2-A7). הלוח הוא שדרוג למפרט המופיע בצד + החלפת מעבד ל E5300. OC בינוני (עד 3.5GHZ). אפשר לדעת מהם ההבדלים בין שני הלוחות והאם הלוח בקישור מעל מומלץ? תודה
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אם אני אשים מעבד 2.4 HT בעל בס של 800MHZ הלוח Abit IT7-Max2 יקבל אותו כ HT ויוכל לעבוד איתו ?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=670 הוא תומך בזכרונות 800MHz ? אם לא עידכון ביוס או משהו יכול לפתור את זה ?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מחפש אחר לוח לפנטיום 4 עם האפשרויות הבאות: *תמיכה ב-DDR333 ומעלה. *אפשרות לחבר לפחות 6 התקני IDE ומעלה. *USB גירסה 2.0 ומעלה. *כרטיס קול מובנה + כרטיס רשת. *4 חריצי PCI. *AGP 4 ומעלה. והכי חשוב שיש אותו כבר בארץ. ושיהיה איכותי.
-
קניתי את הקיט OCZ platinum 2x2GB 1066 PC 8500 עכשיו או שיש לי בעיה באחד מהזיכרונות או שאני לא עושה משהו נכון אני שם את שניהם בדואל, המחשב לא עולה לי...הוא רץ כמה שניות...אפילו לא מגיע לשלב של הביוס ועושה ריסט אבל ברגע שאני מעיף אחד מהזיכרונות המחשב עובד פרפקט.... יש לציין שזה קורה בגלל קיט ספציפי שגם אם אני שם אותו לבד המערכת לא עולה, אבל השני כן מעלה אותה. ניסיתי לשים את הזיכרון אחרי שהווינדוס כבר עולה ואז פתאום אין בעיה...המערכת קוראת 4 GB זיכרון והכל עובד...אבל ברגע שאני עושה ריסט יש מלא צפצופים מהלוח אם ועוד פעם המערכת לא עולה. יש מצב שהקיט הספציפי דפוק וצריך להחליף אותו? תודה נ.ב, המערכת שלי היא: E8400 gigabyte EP43-UD3L GTX260 Corsair 550W WD 500GB
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
המעבד יהיה AMD Athlon 5000x2 AM2 לפי פורום המפרטים הבני שהMA74GM של ג'יגבייט הוא המומלץ. אשמח לכיוון ועזרה, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-