מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
לפני שאתם ישר רושמים משהו, תסתכלו על המפרט שלי. עכשיו, בעתיד אני מתכוון לשדרג את המחשב או לקנות חדש אז רציתי לשאול מה עדיף - לקנות לוח אם חדש + זיכרונות + קירור + כרטיס מסך למחשב הנוכחי או כבר לשדרג ל A64?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום האם זה הכי גבוה שהמעבד הזה יכול לעלות עם הטורבו ? הוא לא אמור להגיע עד ל3.9 .... שמתי לב כאשר אני עובד ומרנדר עם המעבד והוא על 100% המהירות יורדת ?! זה בגלל שזו לא הגירסא עם הK ? תודה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי שאלה על הסוקט אז הנה היא מה ההבדל בין סוקט אחד לשני נגיד בין ה775 לבין הסוקט השני (אני לא זוכר בדיוק מה המספר) וגם על פי מה הם קוראים להם במספרים 775 ולא 765? וגם עוד שאלה מה עדיף הסוקט הנוחכי של AMD אי החדש יותר ה939?? תודה
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מישני עם 4gb 1600 ויש אפשרות הרחבה, יש לי מס' של מחשבים ניידים בלי שימוש עם כרטיסי זיכרון של 2gb 1066 האם יש טעם לפרק ממחשב ישן ולהתקין בחדש? לא תהיה ירידה בביצועים מורגשת?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי החליט להפטר מה- P 3 שלו ורוצה לקנות מחשב חדש המעבד שהוא החליט לקנות זה P 4 2.4 עם באס של 533 עכשיו אני צריך לוח אם תומך בבאס הזה. לא צריך שיהיה טוב למשחקים העיקר זה אמינות, וביצועים טובים יחסית בשביל עבודות משרדיות אני מעדיף שהצי'פסט יהיה של אינטל (לא שאני לא אוהב את SIS או את VIA) אבל לדעתו הם הכי אמינים וטובים... לא חייב להיות בלוח תמיכה ל- AGP 8 אבל מה שכן לפחות תמיכה לזכרונות של DDR 333 וזהו בעקרון נראה לי.. תודה לכל עזרה שתינתן..
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ראיתי במפרטים שיש באתר את הלוח של MSI K8N Neo3 אבל אחרי בדיקה אצל כמה חנויות גיליתי שהוא לא קיים בארץ בכלל, כלומר כנראה עוד לא הגיע. אני מחפש משהו תחליפי שיכלול PCI-E וכמובן את כל שאר הפיצ'רים הקיימים כיום כסטנדרט בלוחות. הלוח מיוחד למעבד סמפרון 2600. תודה
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4593 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4625 המחיר של הקינגסטון היפרx יקר יותר האם ההבדל יהיה רציני כמו ההבדל במחיר?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת האם קיים לוח אם שיכול להכיל מערך Crossfire/SLI של כרטיסי מסך HIGH-END , לדוגמה : 8800, X1950, כרטיס קול (כמובן לא ONBOARD), כרטיס TV וסתם אם דוחפים את השאלה למצב יותר קיצוני, אז גם כרטיס פיזיקלי, כרטיס רשת לא ONBOARD השאלה פה היא לא למה צריך מחשב כזה, אלא האם זה אפשרי בפועל ! תודה
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מין רמקול שאפשר לחבר אותו ישירות על הלוח אם אין ברשותי בשימוש במקביל רמקולים, לכן אני מעוניין לחבר את הרמקול הפנימי הזה... אני מעוניין לדעת איפה אני מחבר אותו בלוח אם מדגם asus m2n צירפתי גם תמונה של הרמקול... (אפשר לשמוע דרכו מוזיקה וכד' בעוצמה יחסית חזקה) http://www.2send.us/uploads/66a444f757.jpg תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
אז ככה אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם הלוח אם הנ"ל. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר HD עם חיבור של IDE? יש ללוח אם כניסה של IDE? כי אני יודע שכבר אין כמעט שימוש בזה. נ.ב. איך הלוח אם? יש לוח חדש בטווח מחיר זהה שעדיף? נ.ב. 2 : משהו יכול להסביר לי על ההבדלים בין CL4 ל CL5 ומה בעצם הם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני לא יודע מה ל כתוב בכותרת כי אני לא יודע מה זה ובגלל זה אני שואל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=610
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
התקציב, 1000-1200 שקל, יש לי כבר HD של 80 גיגה IDE, כרטיס קול, מארז, ספק. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי היום במחיר 357*2 CL5 SUPER TALENT 1G 667MHZ*2 השאלה שלי האם הם זכרונות טובים ואם הם שווים ל-G.SKILL (אין אותם כרגע במלאי והשביתה בנמלים אוליי עוד שבוע) האם שווה לחכות ל-G.SKILL ? וגם האם שווה להוסיף עוד 300 שקל ולקחת CL4 במקום CL5 ?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות את המפרט הבא. אנא תאמרו מה עלי להוריד ומה עלי להוסיף, ומה אינו מתאים למפרט, והאם עדיף HT של פנטיום על AMD64 השימוש במחשב הוא לכל הצרכים החל מקידודי וידיאו עד לסימולטורים, וברצוני לשמוע ממומחי האתר, האם לקידוד עדיף אינטל על ה- 4. וכן לבי הזיכרון, מה ההבדלים בין אוריגינל ולא אוריגינל וכו'. תודה. מעבד: AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray לוח אם: Gigabyte GA-K8VT800 זיכרון: DDR 256X2MB 3200 Samsung Original Memory פתרון קירור: Zalman CNPS7000A-Cu קשיח: WD120GB 7200 8MB Buffer SATA מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 300W
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מעבד 550 mhz פנטיום 3.... המאורר של המעבד לא עובד בצורה אחידה האם זה צריך להיות ככה או שזה בעיה?? אם זאת בעיה מה ניתן לעשות? ???
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
[ltr]I had a problem with the Abit AN7 board, it kept giving "CMOS sumcheck error" and reseting the BIOS on cold boots. different BIOS versions didn't help, neither did more voltage or lower FSB freq. well after about 3 months of owning the board I thought up of a possible cause for the problem. it turns out to be the motherboard battery, quite interesting since it's a brand new board. anyway I check the battery using a multi meter and gave less than 0.1v instead of 3v. I haven't had time to see if it fixed the problem (it's my mom's comp), but I'm sure that will be the end of that. I thought I'd let you know, just in case it'll happen to anybody. gotta say it's one of th…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מעבד+לוח אם+זכרונות.. 2500 אפשר לחרוג קצת חשבתי על זה: 512 a-data Athlon 64 3000+ (S-754) (box) K8NPro (s754),GBL,Fwire הכול יוצא ביחד 2600 בדיוק ;D אשמח לשמוע הצעות נוספות..
-
- 13 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הביאו לי כאן מחשב חדש. אני רוצה לבדוק את המהירות של הזכרון שלו (עדיף ללא מערכת הפעלה [אולי אפשר עם WINDOWS PE]) איך אפשר לעשות את זה? BIOS לא נותן לי את הנתונים האלו, גם תוכנות כמו SISANDRA מראים רק מהירות של BUS של לוח אם ולא של זכרון. אז איך אפשר לבדוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
באיזה לוח לבחור? GIGABYTE 945P-S3 או INTEL® LEMONT DP965LTCK ? אני לא מעונין בOC... בתודה מראש, אור
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את לוח האם הנ"ל אך יש לי 2 שאלות בנושא של RAID אני מתכוון לעשות שני מערכות RAID על הלוח הזה כאשר RAID 1 על מ"ה על שני דיסקים SAS וRAID 5 על הSOTRAGE שלי האם זה אפשרי לבצע את זה על הלוח הזה או צריך לקנות עוד חלקים ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אז בשעה טובה שידרגתי את המעבד הישן שלי e6600 למעבד חדש q9550 ושאלה קטנה על טמפרטורות במנוחה כרגע על 35 ככה כי קצת חם פה היום ברגיל היה איזה 3-4 מעלות פחות,לפי הטמפרטורות של כל ליבה בנפרד אז יש לי 2 ליבות שהטמפרטורה שלהם תמיד גבוה יותר ב 2-3 מעלות מה2 האחרות האם זה תקין? במאמץ הוא על 47 מעלות... מבחינת הטמפרטורות מנוחה ומאמץ אני יודע שהוא ממש בסדר(המארז והאוורור אצלי מסודרים יופי)
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש רגוע יחסית (רשת, וורד, סרטים, מוזיקה), אבל שונא lag (איטיות בכלל). מפרט המחשב שלי מצוי מימין, אבל אציין שאני משתמש ב Celeron G530 (דו ליבתי), ובליבה הגפרית המובנית בו, ואני מבסוט. עם זאת, אני משתמש בכונן SSD Sata 3 מהיר (550MBPS R/W). השאלה שלי היא כזאת: מכיוון שכרגע יש לי נטבוק (עם Atom, אין לי מילה אחרת מלתאר אותו מאשר - מאעפן!) בנוסף לשולחני - דבר שדי מעצבן אותי - עניין אותי לדעת האם לדעתכם כדאי לחכות ל Surface של מייקרוסופט כתחליף ראוי גם לשולחני וגם לנטבוק. אני סטודנט, ובשיעורים אני לרוב על וורד. אך תמיד (תמיד!) גם גולש בצד לאתרים אחרים. כאשר אני מגיע לבית, אני אך ורק על השולחני, וגם שם - בעיקר ברשת. אז שקלתי לרכוש Chrombook החדש, ובסוף ירדתי מה…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-