עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by roisg,

שלום, מה ההבדל בין לוח אם סדרה 75 ו77? המחשב אמור להיות i3 לצורכי אינטרנט ואופיר וסרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by CrossFireX,

אני מרכיב מפרט, והרכבתי אחד ממש טוב, אבל נאלצתי להתפשר על הלוח הזה, במקום ה - Gigabyte ZX68-UD4 שרציתי בהתחלה (עולה 400 ש"ח יותר) בעיקר חשוב לי פוטנציאל OC, איך הוא ב - OC?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. מה היתרון בעבודה עם שני מעבדים (בסביבת SMP) , לעומת עבודה עם מעבד DUAL CORE?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by הגיימר,

רציתי לשאול האם יש עדיפות לשים סטיק אחד של 4GB או ששני סטיקים של 2 GB מספקים אותה תוצאה שואל עקב רצון לקנית זכרון יד 2 ורוב האנשים מוכרים שני GB (זכרון באותו מהירות 1330MHZ תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  5. שלום!... קניתי זיכרון 2 ג'יגה ,ג'יגה בכל כרטיס עכשיו שמתי אותם נכון אבל המחשב קורא לי רק 800 מגה! אני לא יודע מה לעשות ניסיתי להוריד גירסה חדשה של ביוס מהאתר של אסוס שזה הלוח שלי וזה עדין לא נתן לי 2 ג'יגה מבקש עזרה דחוף תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by shar00750,

רציתי לדעת איך הלוח הזה ואם הוא טוב לאוברקלוק? http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_LE/ הסוקט הזה חדש לי ואני רוצה לבנות מחשב חדש עם הלוח הזה ועם הזכרונות האלה : http://www.gskill.com/products.php?index=345

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by Monopoly,

שלום לכולם יש לי מחשב שמיועד למשחקים: e5200 [2.5ghz] @ 3.0ghz Radeon HD4580 512mb DDR2 800mhz 2GB [סטיק אחד] המחשב סוחב בסדר, GTA IV וכו', לפעמים קצת תקיעות וכאלה אבל אין ספק שהאוברקלוק עוזר הרבה. אני משחק על רזולוציה של 1024x768 ככה שלפי דעתי הכרטיס מסך מספיק חזק. אני רוצה לשחק בModern Warfare 3 ולא יודע אם המחשב יהיה מספיק חזק, יעצו לי להוסיף ראם ל4GB בסה"כ, האם לדעתכם הראם הוא החוליה החלשה או שמכיוון שהמעבד קצת ישן וחלש אין טעם בשדרוג? [דרישות מערכת למשחק הנ"ל] תודה מראש ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  8. עולם לוחות האם משתדל להמציא את עצמו מחדש בכל דור והפעם אנחנו רואים מה מציע לוח אם המיועד ספציפית עבור יוצרי תוכן - ה-ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFIלכתבה

9. ברשותי סט 8x2 זכונות של corsair vengeance RGB 8x2 & corsair vengeance RGB pro סהכ 32 גיגה. התקנתי תוכנה בקרה iCUE והכל סבבה שולט בתאורה וכו אבל מפריע שכהמחשב נכנס למצב שינה התאורה של לוח אם וכרטיס גרפי נכבת אבל הזכרונות ממשיכים להאיר והייתי שמח שגם הם יתכבו בזמן שינה וידלקו מתי שהמחשב מתעורר אשמח לעזרה

10. Started by kfirbep,

קניתי מחשב קומפלט והורדתי את התוכנה cpu-z בשביל לראות את הרכיבים של המחשב. ואני מעוניין לדעת כמה עולה הזיכרון שיש לי (חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי) עדיף מהארץ אבל אם אין אז חול גם בסדר... הזיכרון הוא:kingston PC3-10700 אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי כמה המחיר שלו (בערך) בארץ או בעולם. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by AlonXp,

שלום לכולם תמיד רציתי לדעת על מעבדי ה Haswell , יש לי כמה שאלות אני מקווה שתענו על כולם (: 1) מתי מעבדי Haswell יגיעו? 2) את מי הם מחליפים? 3)ומה יהיה עם ivy bridge ו עם Sandy bridge , לא ייצרו אותם יותר ? 4) איזה תושבת Haswell יהיו ? , אני יוכל להשים מעבד Haswell על 1155? תודה לעוזרים (:

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by tidan26,

שלום! ברשותי לוח אם של z77 asus maximus v extreme ברצוני לעשות מערך sli של שני כרטיסים gigabyte gtx 680 oc 2gb על הלוח יש 5 חריצי pci וברשותי שני גשרים 3way ו-4way ואין ברשותי גשר של 2way עם איזה גשר אני אמור לחבר את שני הכרטיסים ובאיזה חריצים למקם את שניהם על מנת שתהיה סגירת מעגל ויעבדו כמו שצריך באותה מהירות? ???

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. Started by pakariel,

מה ההבדל בין cl9 לcl11? ומה ההבדל בין זיכרון 1 של 8 ג'יגה לעומת 2 זיכרונות של 4 ג'יגה בייט ? במחשב שמשמש לעבודה רב תכליתית (לא משחקים כבדים) האם אני ירגיש בכלל בהבדל?

14. Started by Pro_2004,

שלום האם זה הכי גבוה שהמעבד הזה יכול לעלות עם הטורבו ? הוא לא אמור להגיע עד ל3.9 .... שמתי לב כאשר אני עובד ומרנדר עם המעבד והוא על 100% המהירות יורדת ?! זה בגלל שזו לא הגירסא עם הK ? תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  15. אוקיי אז ככה לפני שבוע היה לי זיכרון SPECTEK 256MB 266MHZ @ 333MHZ ואז קניתי TWINMOS 512MB 400MHZ והוספתי אותו לסטיק שלי היום, הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר, אז היה לי 768MB 333MHZ אוקיי בימים האחרונים התקנתי SP2 ווינדוס החל להראות סימנים לא טובים (היו מסכים כחולים מידי פעם, וקריסות מידי פעם) אז החלטתי לחזור לSP1 וגם שם זה קרה(גם בהתקנות של כל הוינדוסים, ההתקנה אמרה שהיא לא מצליחה להעתיק קובץ מסויים), יש להזכיר שלא עשיתי OC לשום דבר חוץ מלזכרון הקודם (שגם עם ה OC לא היה עם שגיאות). אז הרצתי MEMTEST וגיליתי מלאאאא שגיאות! איזה 1000 ומשהו וזה ממשיך לעלות החלטתי לראות מה גורם הבעיה, הוצאתי את הזיכרון 256MB והשארתי את ה512 לבד, הרצתי MEMTEST והיה מלא שגיאות הוצאתי את ה512 והחזר…

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by bluemail,

אני קונה את הרכיבים הבאים והייתי רוצה לדעת אם הם מתאימים... Gigabyte 8SG667 FSB533/SIS648/DDR400/AGP 8X/Audio/USB 2.0 Intel Pentium 4 2.4GHZ FSB533 Socket 478 / 512K Cache 512MB DDR 400Mhz 64X64 PC3200 ותודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  17. יש לי מעבד 1300סלקון 013 מיקרון הוא יעבוד על הלוח הנ"ל ASUS CUSL2? כי חישפתי באתר של אסוס השידרוג ביוס האחרון שמצאתי זה לשנה 2001.

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  18. מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. איזה שילוש מבוסס amd יש ב 1000 ש"ח (לא כולל זכרונות) שיתנו לי אוברקלוק יחסית גבוה משהו מעל 2000mhz אחרי אובר אם אתם יכולים לתת ביותר נמוך אז בבקשה תודה, אוריאל

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  20. מחשב ניייד עם סנטרינו 1.5 + 512 זיכרון פנימי או מחשב ניייד 2.6 GHZ + זיכרון פנימי 512 איזה מחשב יותר עוצמתי וכדאי להרצת אפליקציות כבדות?

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

מעבד+לוח אם+זכרונות.. 2500 אפשר לחרוג קצת חשבתי על זה: 512 a-data Athlon 64 3000+ (S-754) (box) K8NPro (s754),GBL,Fwire הכול יוצא ביחד 2600 בדיוק ;D אשמח לשמוע הצעות נוספות..

• 13 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by dino,

לפי מה שראיתי בכל מיני אתרי חומרה, זה הלוח הכי טוב שמבוסס על KT400, והוא מגיע לביצועים הכי גבוהים. מישהו יודע כמה הוא אמור לעלות? (אבל שיהיה עליו גם SATA), ודרך אגב מה שמיוחד בו זה שהוא מגיע עם המתאם מחיבור IDE רגיל ל-SATA, וכולל 2 כבלים של SATA, ועוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by BoBd,

כאשר בדקתי השוואות של התוצאה של עם תוצאות של אנשים אחרים ראיתי שהתוצאה שני יותר קטנה ב1000+ יש למישהוא רעיון איך אני מעלה את התוצאה (או את היכולת של המעבד והזכרון)?? http://service.futuremark.com/compare?pcm=1022192 את המפרט שלי אפשר ליאות ב"מפרט מחשב" תןדה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by rudyzplace,

איזה לוח כדאי לקנות באזור ה 400 שקל למטרות OC? יש לי כרגע זכרונות PC2500 אני יצתרך לקנות חדשים?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by gggilad13,

מה אתםן אומרים על הזכרונות האלה? טובים? איך הם ביחס למחיר? (לא לאוברקלוקינג)

• 9 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים