מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
איזה תוכנות מומלצות? המפרט הוא E6300 ,512*2 667,INTEL965X מצאתי בינתיים בחיפוש של הפורום על התוכנה Super Pi ועשיתי בדיקה של 32M ולא הייתה שום בעיה ניסיתי גם בדיקה של 1M ויצא 30 שניות , התוצאה מתאימה למפרט? לי זה נראה די חרא כי אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל ראיתי שE6600 מוציא 21 שניות למישהו כאן יש E6300 סטנדרטי שגם מוציא 30 שניות? משהו דפוק אצלי במערכת? או שפשוט ההבדל בין ה6600 ל6300 =9שניות? איפה אפשר לראות תוצאות של מערכות סטוק ולא משופרות באוברקלוק? כל מה שהגוגל מוצא זה משופרים תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי 8RDA+, ( אם זה משנה משהו AMD 2400 + (AIUHB 256MB WINBOND, 3200 בביוס כתוב לי שהזיכרונות הם DDR400 , שהמעבד הוא 2400 אבל הבאס הוא רק 133. כשאני מנסה לעלות לבאס של 166 ומפעיל מחדש את המחשב הוא לא עולה : המסך פשוט לא נדלק והחשב רק פועל והמאוורים מקבלים חשמל. למה זה קרורה? הזכרונות והמעבד אמורים לפעול בבאס של 166 !!! עזרה מישהו?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה ללוח אם ל E6400 למטרות הבאות: 1. בשום פנים ואופן לא אבצע OC 2. 965 3. לא מעוניין לעבור את איזור ה 500-600 (בבקשה תנסו לא להמליץ לי על לוח ב 700 פלוס ולהגיד זה רק עוד 100 שקל) ועכשיו בבקשה לקאטצ', אני זקוק להמלצה ללוח כזה עם כרטיס מסך OB ובלי. העניין הוא שאני מתכנן לקנות כרטיס מסך ל DX10 כשיהיו נורמלים מבחינת מחיר וזה אומר משהו כמו חודשיים בלי משחקים ממש אבל עם ויסטה. אבל אני עדיין לא בטוח אם לקחת X1900 או משהו בסגנון ב 1000 שקל או לחכות. אז לסיכום המלצה בבקשה ללטוח אם עם כרטיס מסך OB ואותו הדבר בלי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם של gigabyte בתקופת האחריות. מסרתי את המחשב לתיקון ולאחר חודש עדיין לא קבלתי אותו חזרה(הלוח כבבר לא מיוצר ) מה עליי לעשות כדי לפתור את המצב ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי האם זה שייך לכאן או למערכות הפעלה. בכל אופן, אני אשמח לדעת האם העובדה שאני מעדכן את החומרה (לוח-אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך אך לא דיסקים קשיחים) אומרת שגם אצטרך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או שאין סיבה? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מתי מרובעי הליבות של AMD יגיעו לשוק וכמה בערך הם יעלו?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59555
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות תוספת זיכרון למחשב ויש לי מספר שאלות... ??? 1- האם כדאי לי לקנות עוד 256 RAM של זיכרון למחשב, יש לי כרגע 256 RAM של סמסונג במהירות של 333MHz, האם השיפור בביצועים יהיה משמעותי? (כרגע יש לי מערכת מחשב סבירה ביותר ואני מתכנן להריץ משחקים חזקים בעתיד). 2- האם יש בעיה בהפעלת שני סטיקים של זיכרונות במהיריות שונות? 3- מה משמעות הסימונים PC2100 או PC3200 ? (אני יודע שלוח האם שלי תומך בזכרונות עד 2700 והזיכרון שלי כרגע הוא 2100). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עכשיו הביוס שלי הוא Phoenix Technologies,LTD איך אני יכול לשלוט עליו בצורה בסיסית אתם יודעים כמו ,Clare Bios, או לבטל BOOT CD בבקשה תעזרו לי תודה לכול העוזרים!.
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד על win7,64bit יש לי כרגע 4 GB http://mushkin.com/Memory/Silverline/996760.aspx האם שידרוג ל 8 GB לצורך עבודה במולטי טסקינג כגון פלאש,פוטושופ,VM,משחקים כבדים וכיוצא בזה יגרום לשינוי ? המפרט שלי : gigabyte EP43 e8400 9800gtx+ אשמח לקבל תשובה תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי, אני הולך עוד מעט לאסוף את המחשב, ורציתי לדעת מה כדאי לוודא לפני שאני עוזב את החנות: 1. איך אני מוודא שהזכרונות ששמו לי הם באמת DUAL CHANNEL (זה אמור להיות כתוב על המדבקה שליהם או משהו?) 2. איך אני מוודא איזה מעבד שמו? אפשרי בלי להוריד את המאוורר? 3. יש איזו דרך לוודא שהכל תקין כשאין מערכת הפעלה מותקנת? ואחרון: אחרי שהמחשב כבר יהיה בבית. יזה בנצ'מרקים מומלץ להריץ כדי לוודא שהכל תקין?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
משתמשי חמשב רוכשים "זכרונות" בצורת DIMM, כלומר לוח קטן ועליו מולחמים ג'וקים. ה"מהירות" של ה-DIMM תלויה בשני גורמים. במהירות של הג'וקים שעליו, ובצורת הארגון שלהם על גבי הלוח ממודפס. מרבית יצרני הג'וקים מסמנים על גבי האריזה סימון שממנו אפשר ללמוד את מהירות התגובה של הג'וק. לגודמא, חברת Winbond מסמנת את הרכיבי ה-DDR שלה באופן הבא: אם הספרה האחרונה של הרכיב היא 5 - פרושו שהרכבי מגיב במהירות של 5 ננו שניה. מהירות כזו מתאימה לזכרונות DDR400. אם הספרה האחרונה היא 6 אזי הזכרון הוא בקצב של DDR333. אם הספרות האחרונות הן 75 אזי הג'וק הוא מסוג DDR266. הבעיה היא לגבי אירגון הרכיבים. לא ברור לי כיצד משפיע אירגון הרכיבים על המהיורת הכוללת. האם ארגון בצורת 32Mx8 שונה מבחינת המהיורת מאר…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אמינות מבחינתי, זה שכל הפונקציות של הלוח (היציאות, זיהוי חומרה וכו') יעבדו בצורה תקנית ולאורך זמן, אני לא עושה OC . כמובן שלא יגיע DOA. אני קונה באייבורי או KSP לכן נושא האמינות חשוב לי ביותר. אני פונה לניסיון שלכם עם הלוחות, דבר שאין לי. מבחינת המפרט שאני רוצה לשים על הלוח, זה זכרונות 667 (2 ג'יגה) מעבד E8400 כרטיס מסך פשוט, כנראה 4550 או 4650 אני שואל רק לגבי הלוח, את הזכרונות יש לי כבר, ולגבי המעבד נראה לי הוא יספיק לי, אני צריך את המחשב לאימיול, אינטרנט, ולעלות VISTA ULTIMATE לגבי משחקים אני לא ממש צריך, רק אולי אם הורדתי לחבר, לראות שהמשחק פועל, לא הרבה מעבר. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לגבי בחירת הלוח (שצריך להתאים גם לזכרונות שיש לי) ותציעו, אם יש צורך בכך, לוחות אח…
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חייב להחליף זכרונות במחשב של הבת, סטודנטית לגרפיקה. צריכה 4 GB ללוח אם קיים אינטל DG31PR. האם כל ה- 4GB יוכרו על ידי XP PRO? מהכתוב באתר אינטל למדתי שצריך זכרונות עם SPD. (תכונה זו לא רשומה ב- זאפ) non-ecc dimms מקסימום 800mhz בבקשה רשמו זכרונות שמחירם סביר. לא חייב אחריות לכל החיים! מצ"ב קישור למפרט יצרן לוח האם: http://downloadmirror.intel.com/15064/eng/DG31PR_TechProdSpec.pdf תודה. אבא צביקה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי לוח מסוג ASUS STRIKER EXTREME 680i ורק לאחר שרכשתי אותו גיליתי שלא ניתן הפעיל בו מעבדים מסוג Yorkfield שהם המעבדים החדשים של אינטל Q9450 Q9550 Q9650 וכ'ו. האופציות הכי קרובות שניתן להריץ הם : C2E X6800 . X6850 Q6600. Q6700 ומסדרת ה core 2 dou ישנם כל האופציות : E8400 E8500 וכ'ו. אני קצת לא בקיא כי אני רואה שמעבדי ה- core 2 extreme הם יקרים מאוד אבל הנתונים שלהם אינם עולים על ה-Q6600 אלה רק במהירות (שזה דבר שבכל מקרה אני יתעסק ואעשה אוברקלוק) כי הזיכרון המטמון הוא אותו הדבר לפי מה שאני הבנתי. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי כיוון קצת לגבי מעבדי core 2 extreme X6800 ובמה הם שונים מה-Q9550 למשל ומה-Q6600 כי חוץ מהנתונים הרשומים אני לא שמתי לב למ…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לוח אם ל PENTIUM D920 2*512 DDR2 דרישות: AGP/PCIEx16 DUAL CHANNEL SATA2 GIGABIT LAN *מעדיף ציפסט של אינטל
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי המשפחות האלו? ישנם מעבדים שלכאורה נראים זהים, למשל: Athlon II x4 635 ו Phenom II x4 925
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרגל4 ג'יגה זיכרון ויש לי שתי שאלות 1:האם אקספי 32 ביט יפעל רגיל עם 4 ג'יגה? 2:אני מתלבט בין זיכרונות של http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm cl4 שעולים 275 לבין שלoczCL5 ב300 (ksp) מה עדיף? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הליבה תיוצר בתהליך של 65 נ"מ לעומת 90 נ"מ בדותנים הנוכחיים, ותעבור מקצה שיפורים קל בעיקר ל SSE ולנקודה צפה, שני דברים חלשים בדותן. כפולי הליבה יחיו ביחד עם הדותנים הנוכחיים בינתיים, לפחות בחודשים הראשונים הייצוג של היונה הוא נכון לעכשיו xYY כאשר YY זה הדגם בסדרה, ו x מייצג את קוד הסדרה (כמו 3 ב Celeron D ו Celeron M, ו 8 ב Pentium D) (שימו לב לכתבה השנייה שהבאתי על שינוי השמות, כנראה שה x הזה יתגלה בתור T1YYY - עוד על הדגם בכתבה השנייה) לפי הכתבה הזאת (שהיא מתאריך מוקדם יותר מהכתבה על שינוי השמות) יש כבר OEMים שהדביקו להם את הסדרה 800, כמו ה Pentium D הנוכחיים, כמו שעשו עם ה Celeron M וה Celeron D (שניהם נכללים בסדרה 300) דגמים פחות מעניינים אך כבר יצאו: 780 עם ליבת דותן,…
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן. לפני יותר מחצי שנה עשיתי OC למחשב שלי כאשר השתמשתי ב- Offset voltage והמתח היה משתנה בהתאם למהירות המעבד. היום שמתי לב שהמהירות לא משתנה וגם המתח לא למרות שאין שום process שרץ ברקע. המפרט: Ivy bridge 3770K Asus P8Z77-V-Deluxe המהרה ל- 4.5GHZ offset = +0.020v המתח אמור להשתנות מ- 0.92 עד 1.224 וולט במאמץ. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה קורה פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איך אני אמור לבחור לוח יש מיליון סוגים אני רוצה מעבד i5 לצרכי עריכת וידאו פוטושופ קצת עריכת מוסיקה.. למה לא לקחת לוח אם הכי פשוט שיש? מה ההבדל אם אקח לוח פשוט או לוח יקר יותר? הרי שניהם בסוף יריצו את המעבד החזק באותה עוצמה לא? ונצא מנקודת הנחה שלא ממש חשובלי המשחקים
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה של msi כדי לראות את ה vcore(אין לי מולטימטר המתח למעבד לא יציב וכאשר אני שם אותו על 1.45+5% הוא קופץ בין 1.5-1.54 כנ"ל לגבי תוכנות אחרות כמו everest ו cpu-z אני משתמש בספק הק 400W שנותן רק 15A ב 12V האם הבעיה היא שהספק חלש מדי/הספק לא תקין/הלוח פשוט לא קורא נכון את המתח? כמו כן האם הטמפרטורות שהלוח מדווח עליהם הן נכונות? אני משתמש בביוס האחרון 1.5X המעבד הוא 3200 תודה עריכה:בסטוק הוא נותן לי 1.36-1.37 במקום 1.4
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם הלוח אם הבא של חברת ג'יגהבייט: GA-M59SLI-S5 עם צ'יפסט nforce590. ורציתי לדעת האם יש לי אפשרות לשדרג את המעבד מ-5000 לסדרת הפאנומים החדשה... ניסיתי לחפש קצת בגוגל, אבל התשובה היא לא חד משמעית (הבנתי שג'יגהבייט הוציאה עדכון ביוס כדי שתהיה תמיכה, אבל זה לא חד משמעי...) אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העניין, תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שבת שלום אני מחפש לוח AMD שיענה על: 1. אורך חיים גבוה 2.יכולות שידרוג, והתפתחות עתידית. 3.לוח מקורר(מרווח?!) 3.יכולות אוברקלוקינג 4.יכולות גבוהות, כולל פיצ'רים. השימוש : 1. משחקים 2.מוזיקה במערכת קולנוע בתית 3.חיבור לסלון לצפיה בסרטים - HD בלו- ריי 4.אופצי לתיכנון אדריכלי- אוטו קאד 5.אינטרנט כמובן, והרבה - כולל צפיה בסרטים דרך הרשת. 6.המרות סרטים - מוזיקה. מחיר 1000 ש"ח +_ 20% תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חברים, היה לי לוח אם של Asus P5P800 סוקט 775 והוא נשרף. אני מחפש תחליף ללוח בעל אותו סוקט שיתמוך בcpu ובזכרונות. Intel CPU3.00 GHz 1M/800 04A Memory DDR 400 1GB תודה רבה, נמרוד טל
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-