עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נשרף לי הלוח אם P4T533-C, אחרי שנסיתי לאתר לוח אם דומה ללא הצלחה, כרגע מצאתי את שני התחליפים : Albatron PX865PEC Pro V2.0 Socket 478 Motherboard DFI Infinity 875P Socket 478 Bulk Motherboard http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=intel478.h אשמח להמלצה על אחד מ-2 לוחות האם. ההתלבטות העיקרית שלי היא האם במקום לרכוש לוח + 1 גיגה זכרון שיעלו לי 1000 שקל או לרכוש חלקים הכוללים מעבד חדש+לוח+זכרונות בתקציב של עד 1500 שקל. הבעיה היא כי המחשב משמש גם לעבודות פוטושופ, ולכידת וידאו. אולם, אם לא תהיה ברירה אעביר את כרטיס הלכידה למחשב אחר? אם ללכת על חלקים אחרים - על איזה מפרט הייתם ממליצים? איך התקלות מגיעות בזמן לא מתאים

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  2. יש הבדל מורגש בין CL5 ל CL4 במהירות 667 1ג'יגה ??

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  3. SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK שעולה בערך 1770 לבין זה Corsair DDR2 2048MB 800MHz CL5 שעולה 1870 לבין זה G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 שעולה 1550 בערך ומה הכי שווה ביחס עלות והביצועים? תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. מה זה עושה ועוד שאלה איך מנטרלים את האופציה שהביוס מכבה את המאוורר כשהמעבד יורד לחום מסוים כלומר אני רוצה שהמאוורר יעבוד רצוף? תודה

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  5. הוצע לי לוח אם שך אינטל, דגם INTEL H55 TOM COVE LGA1156 בפורום מפרטים הוצא לי לוח אחר, של GIGABYTE:H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI רציתי לדעת איזה יהיה יותר טוב למערכת הזאת: מעבד INTEL CORE I5 750 2.66GHZ 8MB BOX זיכרון PATRIOT SECTOR 5 CL9 4GB 1333MHZ כרטיס מסך HD5770 1GB DDR5 - לא נאמר לי איזה חברה. דיסק קשיח SEAGATE BARRCUDA 500GB 7200RPM SATA 16MB מארז NZXT TEMPEST EVO ספק כוח SPIRE JEWEL 450WATT TRUE 12 CM FAN ועוד שאלה, הוצעו לי הזכרונות האלה: PATRIOT SECTOR 5 CL9 4GB 1333MHZ. אמרו לי שהחברה הזאת לא ממש טובה, האם זה נכון? ובקשר למעבד, האם צריך לקחת לו מאוורר בנפרד? הציעו לי את זה:http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by T-Flash,

ליבת ה-Penryn באה להחליף את ליבת ה Conroe עליה מבוססים מעבדי ה Core2Duo המצליחים. השיפור שהליבה החדשה תביא זה היכולת להגדיר תדר מעבד גבוה יותר ללא בעיות שנגררות כתוצאה מכך כגון חום או קריסות. כל זאת ניתן מפני שליבה מיוצרת בתהליך ייצור חדשני של 45nm לעומת תהליך ייצור של 65nm בליבת הדור הנוכחי. ההבדל הוא גדול, תהליך הייצור מסמל גודל של טרנזיסטור יחיד, לדוגמא תהליך ייצור של 65nm אומר שהטרנזיסטורים ברכיב שווים בערך לגודל של 65 ננומטר (אלפית המיקרון) וכדומה. ככל שהטרנזיסטור קטן יותר הוא יצטרך למעט יותר חשמל על מנת לבצע את עבודתו וכתוצאה מכך גם פליטת החום של הטרנזיסטור יורדת בהתאמה. צריכת החשמל של המעבד היא כלל שחשוב לשים לב אליו בעיקר במחשבים הניידים, מכיוון ששם זמן אספקת הח…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by Shlagr,

יש לי מעבד כזה.. הוא מיוצר ב 65 ננומטר?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by pain_killer12,

איזה מהם יותר חזק?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  9. לא מובן לי..

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  10. יש לי לוח asus a8n-sli deluxe ושמתי לב שהמאוורר שעל ה-chipset עובד במהירות של 7000-7500 סיבובים לדקה,האם זה הגיוני ? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  11. איך הלוח GA-EG43M-S2H ? ומה עדיף הלוח הזה או GA-EP43-DS3L בתוספת - nVIDIA GeForce 9400GT 512MB

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by ofir2000,

האם יש הבדל אם שמים שני כרטיסי זכרון של 4GB כל אחד או 4 כרטיסי זכרון של 2GB כל אחד?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by Gil28,

איך הוא ב-OC ואיך הוא בכלל?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. היי, לא ידעתי האם זה שייך לכאן או למערכות הפעלה. בכל אופן, אני אשמח לדעת האם העובדה שאני מעדכן את החומרה (לוח-אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך אך לא דיסקים קשיחים) אומרת שגם אצטרך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או שאין סיבה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by Royz,

שלום. אני צריך המלצה ללוח אם בשביל מחשב חדש: המעבד הוא amd 3800 dual core לא יודע עדיין איזה זכרונות אבל הם יהיו שני סטיקים של 1gig כל סטיק - ביחד 2gig כרטיס מסך כנראה7800 gtx כרטיס קול audigy 2zs הארד דיסק - לא יודע. שימוש: למשחקים בעיקר, לא לOC תקציב? עד 800 שקל. מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by soulz,

יש לי את הלוח הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1860 היו לי שני סטיקים של 256 מגה, וחבר שלי הביא לי את הישנים שלו...2 של 256 ואחד של 512 כולם 400. בהתחלה שמתי קומבינציה אחת...והמחשב לא עלה, אחרי זה עוד אחת...והתחיל משחק של כסאות מוזיקיות למשך איזה חצי שעה, עד שהמקסימום שהוצאתי זה שבסלוט אחד יהיה 256 ובשני הלא צמוד לו 512. ואני חושב על לקנות שני סטיקים של 1024 כל אחד...ואני חושש שהלוח אם ימשיך לעשות לי בעיות בקטע, ממה זה מגיע? משום מה גם אני לא יכול להכנס לביוס של הלוח אם...המסך פשוט נתקה מתי שאני מנסה להכנס אליו.

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by jackbh,

שלום לכולם היצרנית GIGABYTE הרכיבה הרבה לוחות אם עם כרטיס קול של REALTEK ועכשיו בדגמים האחרונים של לוחות האם הם משתמשים יותר עם כרטיס קול של VIA , במיוחד בדגמים יוקרתיים. רציתי לדעת האם יש סיבה מסויימת לזה ? ומה האיכות של VIA מול REALTEK ? מנסיון אני יודע ש- REALTEK לא רעים בכלל. האיכות סאונד ממש טובה וגם הממשק שלהם טוב. יש למשהו אינפורמציה בנושא ? תודה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by trek,

אני יכול להשתמש באופצייה הזאת אם יש לי זכרון אחד של winbond ואחד של סמסונג?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by Lucifer,

היי, אני מתכנן לקנות תוספת זיכרון למחשב ויש לי מספר שאלות... ??? 1- האם כדאי לי לקנות עוד 256 RAM של זיכרון למחשב, יש לי כרגע 256 RAM של סמסונג במהירות של 333MHz, האם השיפור בביצועים יהיה משמעותי? (כרגע יש לי מערכת מחשב סבירה ביותר ואני מתכנן להריץ משחקים חזקים בעתיד). 2- האם יש בעיה בהפעלת שני סטיקים של זיכרונות במהיריות שונות? 3- מה משמעות הסימונים PC2100 או PC3200 ? (אני יודע שלוח האם שלי תומך בזכרונות עד 2700 והזיכרון שלי כרגע הוא 2100). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  20. כידוע, "אחריות לכל החיים" עדיין בתוקף מה הכתובת לשליחת המעבד לבדיקה ומה הפרוצדורה באופן כללי ? - תוך כמה זמן מקבלים תשובה (אם בכלל) ואופציות להחלפה (הרי לא ייתנו לי את אותו מעבד, כבר לא מייצרים כאלו)? כל פרט יעזור. תודה ושנה טובה !

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by alexbmw,

כמהgigaflops עושה ה amd Athlon 3000+ ?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  22. המממ מעניין מאיפה הגיע השם ;D http://www.tgdaily.com/2006/04/26/intel_tavor_cellphone_processor/

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by marvje,

תקציב 1650 +- ש"ח מבוסס AMD 512MB RAM חובה לוח אם עם AGP (כי יש לי gf 6600nongt agp) הציעו לי את הלוח ASROCK 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E שיש בו גם PCI-E וגם AGP זה טוב שיש בזה את שניהם או לא ? תודה :-]

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by andrey12341,

אני בטוח ששתי סטיקים של ג"יגה יתנו יותר ביצועים כיוון שיהיה DC,השאלה היא בכמה באחוזים?

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  25. דבר ראשון בביוס העדכני ללוח שלי (k8n ultra9 - nforce4 ultra), נוספה אופציה של top preformance, או משהו בסגנון. יש enable או disable בלבד, על מה זה משפיע ומה זה משנה בעצם? בנוסף, בקשר למתחים ראיתי שתי אופציות, core pcie chipset voltage ht-link voltage על מה משתנה המתח באופציות האלה? רב תודות

• 8 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.