מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היום כמעט כל הזכרונות הם עם גופי קירור מולבשים עלייהם, איך אפשר לדעת איזה צ'יפים יש מתחת בלי להוריד את גופי הקירור? יש איזו תוכנה שמזהה אותם? תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
Due to the limitation of Windows 32-bit operating system, when more than 4GB of physical memory is installed, the actual memory available for the operating system will be less than 4GB; Windows 64-bit operating system doesn't have such limitation האם אני יכול להתקין XP 32 BIT על הלוח הזה GIGABYTE GA-M55plus-S3G
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה, סידרו לי בנאדם שיכול להביא לי את המעבד ועוד כמה דברים במחיר עלות (בבקשה לא לדבר פה על מחירים ודברים, אני פתח על זה עוד ת'רד בפורום מפרטים).. אבל הוא יכול להביא לי אותו רק סגור באריזת RETAIL, והוא לא יודע להבדיל בין הגרסאות עם אריזה סגורה, ולצערי הוא לא יכול לפתוח את האריזה.. אפשר לברר את הSTEPPING לפי האריזת RETAIL ? או לפי השם המדויק של ההזמנה? השם של המוצר שהוא יכול להזמין לי זה: intel core 2 quad q6600 bx80562q6600 מישהו יכול להגיד לי לפי זה משהו?? תודה רבה! אני צריך לתת לו תשובה עד מחר ב12 בצהריים...
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב די רציני אבל לא יותר מידי ואין לי מושג מה ההבדל וחשבתי אולי להוסיף את ה500ש"ח ולקנות core 2 duo e8600?[br]פורסם בתאריך: 21.10.2008 בשעה 02:15:57 לא פירטתי מספיק... אני רוצה מחשב משחקים שיחזיק לי לפחות שנתיים בסבבה...ואיזה לוח אם כדאי לי בסביבות ה500 ש"ח, עדיף פחות כסף אם יש טוב.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם היצרנית GIGABYTE הרכיבה הרבה לוחות אם עם כרטיס קול של REALTEK ועכשיו בדגמים האחרונים של לוחות האם הם משתמשים יותר עם כרטיס קול של VIA , במיוחד בדגמים יוקרתיים. רציתי לדעת האם יש סיבה מסויימת לזה ? ומה האיכות של VIA מול REALTEK ? מנסיון אני יודע ש- REALTEK לא רעים בכלל. האיכות סאונד ממש טובה וגם הממשק שלהם טוב. יש למשהו אינפורמציה בנושא ? תודה
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בדקתי את זכרונות שלי באוורסט ויצא ככה ולעומת זאת שאני מסתכל על דגמים הרבה יותר חדשים וחזקים וכאלה יוצא להם ככה http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/ocz_reaperx_pc2-6400_4gb_ddr2_kit/4 ומסתבר שככל שהדגם יקר יותר ואמור להיות טוב יותר יוצאות לו תוצאות פחות טובות. איך זה? או יש פה משהו שאני לא רואה?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן. אני כרגע בעל המחשב הנ"ל D805 P5LD2 2X512 PQI Turbo 667 7600GT. אין לי הרבה כסף, אני בסה"כ רוצה לשדרג את המערכת לC2D. E5300 כבר קניתי. אני מחפש לוח זול ככל האפשר, לשימושים משרדיים, אבל שלא יגביל כמובן באיזשהי צורה את ה7600. לוח באיכות סבירה כמובן. מבקש לקבל תשובות לאורך ספקטרום ה200-400 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד על win7,64bit יש לי כרגע 4 GB http://mushkin.com/Memory/Silverline/996760.aspx האם שידרוג ל 8 GB לצורך עבודה במולטי טסקינג כגון פלאש,פוטושופ,VM,משחקים כבדים וכיוצא בזה יגרום לשינוי ? המפרט שלי : gigabyte EP43 e8400 9800gtx+ אשמח לקבל תשובה תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם אמא שלי צריכה מחשב משרדי חשבתי ללכת על מחשב עם מעבד AMD Sempron כי הם יחסית זולים הםן נחשבים בסדר למשהו משרדי של רק word ואיימיל? דבר שני אני צריך המלצה ללוח אם תואם - אם יש לוח אם עם כרטיס מסך עליו אז עדיף יחסוך את הקניה של הכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי הצעה להחלפת לוח אם במחשב לאחר שנשרף, ללוח אם חדש ASROCK P4I65G-M-S-SRK , (אין להם מהסוג הישן במלאי כרגע -albtron). עלי לציין שזו הפעם הרביעית שנשרף לי לוח האם באותו המחשב. האם מישהו מקרה לטובה או רעה את לוח האם הזה ? אני אישית לא שמעתי על החברה... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ערב טוב, נדפק לי אחד מכרטיסי הזכרון במחשב ואני מעוניין להחליף אותו וכבר גם לשדרג את הכמות באותה ההזדמנות. המחשב שלי לא חדש, אבל נכון לעכשיו הוא עושה את העבודה ואינני מעוניין להוציא הרבה כסף על שדרוג של שלשה. אשמח לעצה, האם קיים זכרון טוב שאני יכול לקנות כעת שישמש אותי בלוח הקיים (גיגהבייט, מצ"ב תמונה) ואשר גם אוכל להעביר ללוח מודרני יותר וישרת אותי נאמנה שם? תודה רבה וחתימה טובה.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תקציב 1650 +- ש"ח מבוסס AMD 512MB RAM חובה לוח אם עם AGP (כי יש לי gf 6600nongt agp) הציעו לי את הלוח ASROCK 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E שיש בו גם PCI-E וגם AGP זה טוב שיש בזה את שניהם או לא ? תודה :-]
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני בטוח ששתי סטיקים של ג"יגה יתנו יותר ביצועים כיוון שיהיה DC,השאלה היא בכמה באחוזים?
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חרשתי על הביוס ימינה שמאלה למטה למעלה כלום לא מוצא תאופציה יש למישהו מושג אולי איפה זה נמצא (אם זה קיים בכלל או שצריך לעדכן תביוס או משהו) ???
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אבא שלי בחול עכשיו(ארה'ב) והוא שאל מה אני רוצה שהוא יביא לי..... כמובן שאמרתי כ.מסך חדש.....עכבר MX 500 או 700 וכמה מאווררים ושטויות כמו לדים וכד...... עכשיו,חשבתי שאולי שווה לי להחליף כבר גם לוח אם....כי הלוח שלי יחסית ישן...וממה שאני יודע.... ללוחות חדשים יש תמיכה במהירות זיכרונות גבוהה יותר וכד.... זה הלוח שלי: Gigabyte ga-7vaxp via kt400 תנו את דעתכם, מי שיכול בבקשה שיתן לי גם הסבר קטן... ....בקשר לתקציב....אני לא ממש יודע....אבל אני לא רוצה משו מוגזם מידיי נגיד...מקסימום 100 דולר....
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין להחליף מעבד למחשב נייד. ואני לא יודע אם זה אפשרי. הגדלתי לו תזיכרון RAM ל32 גיגה ואת הSSD ל2 טרה בית. רק המעבד מבאס אותי זה המפרט שלו דגם המחשב : hp pavilion - 14-al112nj
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
- 2 followers
-
-
הי, אני בדיוק בקטע של להתקין את WINDOWS על המחשב, ושניה לפני שאני עושה את זה - למישהו יש מושג לגבי DS3 REV 3.3 אם רק הפורטים הסגולים של ה-SATA (אלה שאיזה צ'יפ של ג'יגה בייט מפעיל) תומכים ב-RAID או שכל הפורטים תומכים ב-RAID? ואם בכלל כדאי לי לחבר את שני ההארד דיסקים על זוג חיבורי SATA (הם תמיד באים בזוגות) או שעדיף כל הארד דיסק על חיבור אחר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
הישן במהירות שעון של 1.86 החדש במהירות שעון של 2.8 ואיך ה E6300 הישן ביחס למשפחת ה 5000?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד AMD בסוקט 939 שיתמוך גם ב AGP וגם ב PCI-E יש חיה כזאת ? אם כן מה העלות ? ומהיכן ?
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
need help finding optimal mobo for the hardcore overclocking of the singlecore AMD athlon 64 4000+ with 512Kb cache 90nm AM2 2600mhz necessary board equipment : 16x PCI Express slot preferrably 2 Parallel IDE connections but 1 will do preferably without integrated video/audio/network/SLI support but if necessary then ok high maximum selectable voltages in BIOS, high tested & known FSB frequency best version I know so far : Biostar TForce 570 U Deluxe but if you think it is better to go for socket 939 because it has better mobos for overclocking then what mobo is it ?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מי יותר טוב? AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX או AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray ?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1) מה ההבדל בין : Asus P5B-VM לבין Asus P5B-V ? 2) מה ההבדל בין: Asus P5B לבין Asus P5B-E ?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם - אני מרכיב מחשב וגיבשתי מפרט אבל הבעיה שלי היא לוח אם שיתמוך בכל הרכיבים - ניסיתי לחפש ברב האתרים שמציעים את הקטלוג באינטרנט אבל הם לא מנדבים הרבה מידע - אז ככה: זיכרון ddr 2 533mghz hd sata 2 16mb cache cpu amd athlon 64 bit box 939 pin graphics card ati x550 256 mb 128bit תודה רבה לכם על העזרה . ביי
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי במצב רגיל טמפרטורת המעבד שלי היא כ-29-33 מעלות שזה די יפה. עכשיו הקטנתי קצת את מהירות המאווררים כדי שהמחשב יהיה שקט יותר וזה התבטא בעלייה לטמפרטורת מעבד של 37-39. השאלה שלי היא עד איזו טמפרטורה אני יכול לעלות מבלי שייגרם נזק (אני ללא אוברקלוק). תודה
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-