עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אמינות מבחינתי, זה שכל הפונקציות של הלוח (היציאות, זיהוי חומרה וכו') יעבדו בצורה תקנית ולאורך זמן, אני לא עושה OC . כמובן שלא יגיע DOA. אני קונה באייבורי או KSP לכן נושא האמינות חשוב לי ביותר. אני פונה לניסיון שלכם עם הלוחות, דבר שאין לי. מבחינת המפרט שאני רוצה לשים על הלוח, זה זכרונות 667 (2 ג'יגה) מעבד E8400 כרטיס מסך פשוט, כנראה 4550 או 4650 אני שואל רק לגבי הלוח, את הזכרונות יש לי כבר, ולגבי המעבד נראה לי הוא יספיק לי, אני צריך את המחשב לאימיול, אינטרנט, ולעלות VISTA ULTIMATE לגבי משחקים אני לא ממש צריך, רק אולי אם הורדתי לחבר, לראות שהמשחק פועל, לא הרבה מעבר. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לגבי בחירת הלוח (שצריך להתאים גם לזכרונות שיש לי) ותציעו, אם יש צורך בכך, לוחות אח…

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  2. אני הולך לקנות למחשב החדש שלי זכרונות 2 גיגה עכשיו לפי אנשים החברה הכי טובה לזכרונות היא קינגסטון...אבל כמו כול דבר שאני חושב ופה בפורום אני מגלה להפך...זה שקינגסטון הם אולי לא הכי טובים ושמוכרים מלא חקווים שלהם או לא יודע כבר מה... אני מאוד מבולבל כבר מרוב דעות שאני קורא כאן בפורום אז אולי תוכלו לעשות לי סדר גם בעניין הזה?? איזה חברה של זכרונות הם הכי מומלצים? ואיך אני אוכל לדעת שאני מקבל הכול מקורי ואמיתי...? אני כבר מפחד לקנות מחשב תאמינו לי ממה שרשום כאן בפורום היום כול חלק שאתה קונה במחשב יכולים למכור לך זבל ובמיוחד לי שאין לי מושג במחשבים רק רוצה שהמחשב שלי יהיה חזק(ואני הולך לשלם ממיטב כספי על זה) אני יותר מאשמח אם תעזרו לי.. תודה

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by es88,

C2D 6320 1.8GHZ, Asus P5B, 4GB, HD4770, Toshiba Lcd 42 המחשב נקנה לפני שנתיים, לפני זמ מה הוספתי זיכרון והחלפתי כ.מסך. בסה"כ עם המחשב אני משתמש לשימושיים ביתיים, ואם זה משחקים אז רק Pro Evoltuion. יצא הדמו של המשחק החדש, לפי הדרישות המומלצות שלו, אני בסדר גמור, מלבד המעבד שהוא רושם לי לידו "BAD", ליד שאר הדברים רשום לי "GOOD". הדרישות של המשחק הוא למעבד - Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor, ולי יש 1.8GHZ, כמה באמת אני אמור להרגיש הבדל בביצועים של המשחק בגלל זה? אם אני מנסה לשחק על רזולוציה יחסית גבוהה שמוגדרת במשחק על 16:9 (הכי טוב למסך טלווזיה שלי) 1280X720, אז המשחק רץ חלק, בלי תקיעות, אבל מסתבר שאיטי יותר פשוט בתנועות השחקנים, מאשר למשל רזולוציה של 1024*76…

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by taotao,

חרשתי על הביוס ימינה שמאלה למטה למעלה כלום לא מוצא תאופציה יש למישהו מושג אולי איפה זה נמצא (אם זה קיים בכלל או שצריך לעדכן תביוס או משהו) ???

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  5. Started by McJ,

שלום לכולם.... אבא שלי בחול עכשיו(ארה'ב) והוא שאל מה אני רוצה שהוא יביא לי..... כמובן שאמרתי כ.מסך חדש.....עכבר MX 500 או 700 וכמה מאווררים ושטויות כמו לדים וכד...... עכשיו,חשבתי שאולי שווה לי להחליף כבר גם לוח אם....כי הלוח שלי יחסית ישן...וממה שאני יודע.... ללוחות חדשים יש תמיכה במהירות זיכרונות גבוהה יותר וכד.... זה הלוח שלי: Gigabyte ga-7vaxp via kt400 תנו את דעתכם, מי שיכול בבקשה שיתן לי גם הסבר קטן... ....בקשר לתקציב....אני לא ממש יודע....אבל אני לא רוצה משו מוגזם מידיי נגיד...מקסימום 100 דולר....

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  6. הליבה תיוצר בתהליך של 65 נ"מ לעומת 90 נ"מ בדותנים הנוכחיים, ותעבור מקצה שיפורים קל בעיקר ל SSE ולנקודה צפה, שני דברים חלשים בדותן. כפולי הליבה יחיו ביחד עם הדותנים הנוכחיים בינתיים, לפחות בחודשים הראשונים הייצוג של היונה הוא נכון לעכשיו xYY כאשר YY זה הדגם בסדרה, ו x מייצג את קוד הסדרה (כמו 3 ב Celeron D ו Celeron M, ו 8 ב Pentium D) (שימו לב לכתבה השנייה שהבאתי על שינוי השמות, כנראה שה x הזה יתגלה בתור T1YYY - עוד על הדגם בכתבה השנייה) לפי הכתבה הזאת (שהיא מתאריך מוקדם יותר מהכתבה על שינוי השמות) יש כבר OEMים שהדביקו להם את הסדרה 800, כמו ה Pentium D הנוכחיים, כמו שעשו עם ה Celeron M וה Celeron D (שניהם נכללים בסדרה 300) דגמים פחות מעניינים אך כבר יצאו: 780 עם ליבת דותן,…

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by Lanzar,

האחד של GEIL 1GB (512 x2) SAMSUNG CHIP GEIL ONE TCCD CL 1.5 והשני של OCZ 1G (512Mbx2) KIT PC4800 PLATINUM TCCD ELITE יכולות אוברקלוק בעיקר, שניהם כוללים את אותם הצ'יפים אבל אני לא בטוח ששניהם אותו PCB, זה דיי דחוף לי כי אני צריך לקחת אותם בשעה הקרובה...! תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by mosdef,

אני מתלבט בזכרון , איזה עדיף ? CORSAIR או GSKILL או משהו אחר ? כמות נדרשת 1 GB

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by roeiw,

יש לי לוח Abit NF7 V.2 וכניראה עידכנתי את הביוס עם גירסה לא מתאימה, ועכשיו המחשב לא מתאחל מה אני יכול לעשות??

• 14 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by SunMen,

אהלן חברה, אני עומד לקנות מחשב חדש והחנות שממנה אני קונה לא מוכרת זכרונות וינבונד אלא סמסונג?... האם ההבדל בניהם קריטי אם יש בכלל?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  11. ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? שעולה 1140 שקל או ?P4 3.2 Ghz S-775 1M Cache? - שעולה 1300 שקל באחד יש 2 מגה במקום 1 מגה ובשני יש 2 מגה הרץ יותר. אני חושב שהמעבד עם 2 מגה קאש יותר טוב אבל אם הוא יותר טוב אז למה הוא יותר זול?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  12. הישן במהירות שעון של 1.86 החדש במהירות שעון של 2.8 ואיך ה E6300 הישן ביחס למשפחת ה 5000?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  13. שבת שלום אני מחפש לוח AMD שיענה על: 1. אורך חיים גבוה 2.יכולות שידרוג, והתפתחות עתידית. 3.לוח מקורר(מרווח?!) 3.יכולות אוברקלוקינג 4.יכולות גבוהות, כולל פיצ'רים. השימוש : 1. משחקים 2.מוזיקה במערכת קולנוע בתית 3.חיבור לסלון לצפיה בסרטים - HD בלו- ריי 4.אופצי לתיכנון אדריכלי- אוטו קאד 5.אינטרנט כמובן, והרבה - כולל צפיה בסרטים דרך הרשת. 6.המרות סרטים - מוזיקה. מחיר 1000 ש"ח +_ 20% תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  14. prime95 תעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by at,

הרצתי SiSoftware Sandra ובטיפים הוא רשם לי: Tip T2546 - Large memory modules (512 or greater) should be ECC/Parity. Since the probability that a bit will be corrupt is the same or increases with module density, the bigger the module, the bigger the overall probability that you will get one or more corrupted bits. While these modules add an extra delay on partial writes (e.g. less than data width) as parity for the whole line must be re-calculated, the stability will be worth it. Fix: If you plan on adding more memory, consider replacing the modules with ECC/Parity modules. Do note that running plain and ECC/Parity modules will turn off ECC/Parity for the whole memory ar…

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by nicirnTAL,

אלו השימושים העיקריים של המחשב... אפשר להבין שהמחשב לא למשחקים, ולא יועמס עליו הרבה - אבל השאלה האם זה יספיק (1700+ & 256MB)? הלוח הנבחר הוא ה ABIT nf7 בגלל שהוא חתיך וזול. אודה למי שיוכל לעזור לי בדילמה...

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  17. איך מעבד barton 2500 נותן ביצועים בסנדרה אשר מקבילים ל2200 מבחינת נתונים יבשים חלקכם אמרו לי שזה לפי תוכנה מראה ביצועים ירודים אבל הביצועים בשטח בתאלכס מהירים יותר מ2400 axp אבל אני עדיין לא מבין איך זה? המעבד עובד על 1830 קיבלתי בתוכנה פי סי מארק 2002 רק 5500 על המעבד בעוד שלחבר שלי יש מעבד 2400 axp והוא מקבל 6500 איך זה הגיוני? אני אשמח אם מישהו שיש לו ברטון 2500 יפרסם את התןצאות שלו וישווה אותן לשלי תודה רבה משתמש מודאג

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  18. מפרט מחשב: לוח אם P35-DS4 מעבד 9450 או 9550 - עוד לא הוחלט ספק או PCP&COOLING 610W או TT 650W QFAN מארז ANTEC 900 כ.מסך 9800 GX2 HDD 500GB X2 מערכת XP 32 לא מתוכנן OC (לפחות לא בהתחלה) מעוניין ב 2 סטים של 2X1GB שזה 4GB בסה"כ ... חשבתי לרכוש OCZ 800MHZ FlexXLC CL3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=407552 יש אפשרות שזה יעבוד גם בלי הקירור מים לדעתי (אין לי קירור מים) אשמח להמלצות ...

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  19. תודה רבה על העזרה

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by Pro_2004,

שלום האם זה הכי גבוה שהמעבד הזה יכול לעלות עם הטורבו ? הוא לא אמור להגיע עד ל3.9 .... שמתי לב כאשר אני עובד ומרנדר עם המעבד והוא על 100% המהירות יורדת ?! זה בגלל שזו לא הגירסא עם הK ? תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  21. ה GIGABYTE ישן יותר אבל נפוץ ואני ידוע שהוא טוב http://www.skypc.co.il/pl_product~39293~10~0.htm ה ASUS חדש, אין עליו ביקורות וניראה כאילו הקירור שלו לא משהו http://www.skypc.co.il/pl_product~31253~10~0.htm ל ASUS יש חיבורי FIREWIRE שאני צריך, ב GIGABYTE לא ראיתי חיבורים או אפשרות לחבר מה שאומר שצריך לקנות כרטיס. הלוח של GIGABYTE לדעתי מסודר טוב יותר. ל ASUS יש 8 פאזות ל GIGABYTE יש 6 (לא משנה בכלל, הם עושים את זה רק כי זה ניראה מרשים יותר). ל ASUS יש כרטיס קול חדש יותר. ל ASUS יש חיבור 8PIN למעבד ל GIGABYTE יש 4PIN. הקירור של ה GIGABYTE טוב יותר. איזה מהם כדאי לקנות?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by BigDragoon,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם ds3 ומארז .3d aurora הייתי אצל החנות אתמול לקחת את המחשב, והסתבר שהמקלדת לא עובדת. עכשיו התקשרו אלי מהחנות שלהם, והם אומרים שיש קצר בין המארז ללוח אם והמקלדת והעכבר לא עובדים. (הם טוענים שהם בדקו את זה עם שני לוחות אם DS3, ואותה מערכת במארז אחר עובד. רציתי לשאול אם למשהו יש את השילוב הזה? כי זה נראה לי ממש ממש מוזר שהמארז לא מתאים ללוח אם (ועוד שניהם של GIGABYTE). מה אתם אומרים??

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by Shbd,

נכנסתי לאוורסט והוא כותב שהמעבד על 70 ואני יודע שזה לא נכון. הלוח על פחות מ- 30 יש אפשרות לבדוק מה באמת הטמפ'?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by kfirlion,

כמה זמן לוקח מאז שיוצא לוח אם בחברה ועד שהיא מגיעה לארץ????????????

• 2 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים