מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל.... (נערך מחדש)
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
1. האם PENTIUM D מהיר יותר מ-E4300? 2. האם PENTIUM D הוא DUAL CORE? תודה.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מעבד intel pentium 4 1.5 ולוח אם D850GB המחשב בערך בן 6 שנים יש לי רק 256 זכרון, ואני חייב להוסיף. האם עוד ניתן למצוא זכרונות מתאימים בשביל הלוח אם הזה?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מה קורה? טוב שמעו חשבתי על לקנות את המעבד של אי אמ די אבל אמרתי לעצמי : למה שאני אקנה את המעבד הזה אם רק עוד שנתיים הוא ינצל את המהירות שלו? [ד"א ראיתי אחת שרקנה פנטיום 4 2.8 ואת המקס 3 של אביט עשה אובר קלוק ועבר את האי אמ די!} וגם נגיד עוד שנתיים, בטוח אבל בטוחחחחח שיהיו מעבדים בטכנולוגיה שלו או אפילו יותר מתקדמת! והוא יהיה המעבד הכי חלש! אז למה לקנות סתם? אני קונה כרב את ה2.8 עם מקס 3 והוא יהיה מצוין! וגם אני נותן עוד שנתים וחצי את המחשב שלי לאחותי ואז אני קונה חדש! אז בקיצור : למה לקנות את המעבד החדש הזה אם יש יותר טובים ממנו במחיר יותר זול? וגם אחרי שהוא יתחיל לנצל את המהירות שלו יהיו מעבדים אחרים פי כמה וכמה יותר מהירים ויותר זולים! תחשבו על זה! נ.ב. לא התלחתי להסבי…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
נאבד לי הדסיק שהיו כל ההתקנות של usb והעדכונים וחבר שלי אמר שבאתר אפשר למצוא הכל ואפילו עדכונים יותר חדשים .. מה האתר למישהו יש את הכתובת המדויקת תודה.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היום קיבלתי AM2 Cpu Board חדש דנדש של ASRock כמה לדעתם הוא שווה בערך... אני מזכיר הוא חדש.. (יש אותו בישראל בכלל?) http://www.asrock.com/product/AM2CPU%20Board.htm עריכה : הנה גם ביקורת - http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/AM2%20CPU%20Board/g1.htm
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת AMD עם לוח אם GIGABYTE עליו קיים כ.קול של ATI לפי מה שהבנתי עדיף לקנות כ.קול חיצוני כדי לחסוך במשאבים של לוח האם האם זה נכון ואם כן כמה זה משמעותי ועל מה זה משפיע ?? האם שווה להשקיע 240 שח על כ.קול חיצוני ולעזוב את המובנה לנפשו ? (יחס עלות תועלת) תודה לכל העונים שי מילגי
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אני מתלבט בין amd 939 3500+ לבין האינטל 64bit 3.0mgh החדשים. מה כדאי ומומלץ?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
דיווח חדש מצהיר שגם בחברת TSMC מתקשים בייצור שבבים חדשניים בהיקף ראוי - ולא מן הנמנע שגם בסמסונג חווים בעיות דומות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
היי מחפש לוח שיכנס במארז מיקרו או מיני, למעבד אינטל i3 על תושבת 1155 עם USB3, יציאת אודיו קואקסיאלית או אופטית, ולפחות שתי יציאות לSATA3 (אחבר אליו כונן קשיח 2TB ועוד אחד קטן SSD למערכת הפעלה) תודה
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אם למשל יש לי לוח אם שתומך DDR400, ואני שם לו שני סטיקים של DDR500, אז הזכרונות יעבדו ב-500 מגהרץ?
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שמעתי מאיפה שהו שישנה בעיית תאימות עם שבבי INTEL 975X כאשר עובדים עם 4GB זיכרון בתדר 800MHZ האם מישהו כאן מכיר משהו כזה ? בכל מקרה מה עדיך למשחקים זכרונות 800MHZ או 667 ? אני לא מתכוון לאוברקלוק. תודה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
השתדרגתי (ללא תשלום) מ-Gigabyte GA-p965-DS3 rev 3.3 ללוח של MSI P35 Platinum Combo הייתי שמח לשמוע מידע וחוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה (כרגע הוא פועל עם מעבד E7300).
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24663 ואם לא יש המלצות אחרות...? תודה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
במידה ואני מרכיב מחשב לגיימר ממוצא אך התקציב נמוך, איזה מעבד הכי כדאי לשים ולשמור על הביצועים הטובים ביותר? תודה עריכה: התקציב לכל המערכת הוא 3000-3500.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב נרשם על המסך CHECKING DIVICES והמחשב "נעצר" לכמה שניות. כשקניתי את הלוח אמרו לי שהשלב הזה לא חיוני ואפשר לבטל אותו בביוס. מישהו יודע איך מבטלים את הפעולה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ראיתי מבצע באמזון. האם יש טעם בשדרוג לצורך ישומים כלליים? (גלישה מרובה, PDF כבדים וכו') כיום אני עם 5 3600 ועם 1660SUPER אני מניח שלגיימינג אין הרבה משמעות בגלל צוואר הבקבוק בכרטיס המסך. אבל האם יהיה ערך ביתר השימושים?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
- 1 follower
-
-
עבור המפרט שרשום מטה , יש לי סטיק זכרון אחד של 512 במהירות 400 כבר במחשב. והיום קיבלתי עוד 2 סטיקים כל אחד של 256 במהירות של 333. השאלה שלי היא מה האופציה הכי טובה לשים את הזכרונות הללו ? האם עדיף להשאיר סטיק יחיד או לשים עוד סטיק אחד של 256 בנוסף ל 512 או לשים עוד שניים של 256 בנוסף ל 512. (אני חייב לציין שבעבר כשהיה 3 סטיקים אז זה גרם לבעיות , אך אותם סטיקים הוחלפו בחדשים). האם עדיף לרכוש סטיק חדש נוסף של 512 ולשים בנוסף לסטיק הקיים ? המחשב עצמו משמש לעבודה עמוסה של תוכנות מוסיקה. המפרט - לוח-אם - Gigabyte GA-K8NS מעבד - AMD Athlon 64 +3000 זכרון - סטיק יחיד DDR 512mb 400mhz דיסק קשיח - Hitachi Deskstar Sata 160Gb 7200rpm 8mb + Hitachi Deskstar Sata 80Gb 7200rpm 8mb כרט…
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אנשים היום יש את הכרטיס REDON 9700 PRO שהוא כיום הכריס הכי מתקדם ! הוא עובד על X8 ! לוחות כיום אין לוחות נורמליים עם X8 ! הלוח הכי טוב כיום הוא לוח המבוסס ציפ 8PE של INTEL (הלוח של גיגהביט) ! והוא AGP X4 (אני לא מבין למה אינטל הדפוקים עשו את זה) ! אז כיום עם אני או מישהו אחר לוקח REDON 9700 PRO אז הוא יעבוד על X4 שזה אומר שהוא לא ינצל את כל הכרטיס לה רק חצי ממנו (בתאוריה) ! אז כיום אמרתם לי שזה יהיה הבדל רק של 5 FPS בערך ! אבל העם בעתיד שהכל ישתככללל והכל כן תהיה לזה השפעה ? כי אני לא מעוניין להחליף לוח בעוד שזה כי שלי לא ינצל עד הסוף את הכרטיס מסך ! אז ? ...... ?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
המחשב למשחקים וסרטים בעיקר ומתוכנן OC משמעותי והייתי רוצה לעשות יחס למעבד ולזיכון 1:1 עד בטח אני יקח 800MHZ לפחות.. יהיה לי E6600 וP5B DELUXE אז רק תגידו לי מה הזכרונות הכי טובים למשחקים, סרטים וOC עד 1500 ש"ח.. גם תדאגו ל2GB אתם יכולים להגיד לי גם למה המחירים פתאום ירדו? (לזכרונות)
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המחשב החדש של AMD 1090T על לוח אם Gigabyte GA-890GPA-UD3H 890GX+SB850 Chipset Socket AM3 Model G890GPAUD3H המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל גם כן לגרפיקה. המוכר המליץ לי על הזיכרון הזה OCZ 4Gb DDR3 1600MHZ PC3-12800 8-8-8-24 Gold OCZ3G1600LV4GK Model OCZ3421K אבל קראתי באתר של היצרן שהזיכרון הזה מיועד או מתאים יותר ללוח אם של אינטל. עכשיו לשאלה העיקרית:האם אני יכול בכל זאל לרכוש את הזיכרון הזה בלי לחשוש ממשהו שיקרא כי הוא לא מתאים או משהו כזה או שאולי לרכוש זיכרון אחר שהוא מתאים ללוח אם המיועד? אשמח, אם תמליצו לי על זיכרון שכן מתאים ללוח אם שאני רוצה לרכוש או שהזיכרון שהמליצו לי הוא טוב מספיק. תודה רבה לעוזרים מחכה לתשובתכם.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה לוח גיגה-בייט GA-8INXP, ונתקלתי בכמה בעיות לי כמה בעיות, כרטיס הקול לא מוציא קול, למרות שהדרריברים מותקנים, אין התנגשויות חומרה, כשמריץ קובץ MP3 בWMP הVISUALIZATIONS עובד 100%, וידיתי שב BIOS הכרטיס ENABLED, למטרת בדיקה התקנתי כרטיס קול PCI והכל עבד חלק (כולל הקול), אין לי מושג מה אני מפספס. בעיה אחרת היא עם הUSB, יש לי מסך עם HUB שמחוברים לו כל התקני הUSB, לרוב כשאני נכנס ל WINDOWS, אני צריך למחוק את הגדרת ה GENERIC HUB ולהתקינה מחדש על מנת שיפעל כראוי. ולגבי הזכרון, יש לי זכרון 512MB (256X2, DDR 333, והלוח מזהה אותם כ 266 ב DUAL CHUANNEL.
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הדילמה בכותרת, אני רוצה לעבור לחלונות 7 64 ביט, מה עדיף? יותר זיכרון במהירות נמוכה יותר או פחות זיכרון במהירות גבוהה יותר? המעבד הוא פנטיום דואל קור E6300 - במהירות 2800 מה"ז. והאם תהיה השפעה כלשהי בגלל האיטיות של הזיכרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז אחרי שכנראה אני יחליף את הקירור שתכננתי בקירור זול יותר(מקווה שאני לא יתחרט על זה) אני צריך המלצה לזכרונות טובים אז הנה המפרט: מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP (Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling) מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM קירור למעבד- -AC FREEZER 7 PRO התקציב הכולל שלי למחשב הוא 5400..
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
חברה , מעבד AMD 2400 הוא עם ליבה BARTON או לא. אם הוא לא אז איזה מעבדים הם כן עם ליבה הזו. תודה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-