מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
1) איך אני יודע אם הזיכרון בפועל עובד בDual Channel? ניסיתי לראות במסך הבוט אבל לא שמתי לב שכתוב שם משהו לגבי זה. 2) יש לי לוח אם Asus A8N5X ומעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ -עד כמה עבודה בדואל צ'אנל מוסיפה בביצועים? קראתי באיזהו מקום שמישהו כתב שזה תוספת של רק כ-2% בביצועים..
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ראיתי שתי כרטיסי זיכרון אחד מהם התדר פעולה(MHZ) גבוה יותר והשני התיזמון(CL) טוב יותר, איך אני יודע איזה כרטיס מהיר יותר?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן עם הלוח האם הבא: Motherboard 945GC intel Lakeport GI945G כרגע יש לי סטיק אחד של זכרונות - 1 גיגה DDR2 667 איך אני יכול לדעת עד כמה זכרונות ובאיזו מהירות הוא תומך? חשבתי להוסיף עוד סטיק של גיגה, השאלה אם אפשר להוסיף יותר או סוג אחר ולא 667.. תודה (:
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, לא כותב פה הרבה אבל מרבה לקרוא, מעבר לזאת בתור אחד שמחכה בכיליון עיניים כבר ל LGA2011 מחפש מחליף ל QX9650 על 4GHZ שלי, הצלחתי למצוא קצת פרטים וזה נראה טוב מתמיד.....אז קבלו אותו הנה הפרטים: http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-3930K.html [table][tr][td] Microarchitecture Sandy Bridge [/td][/tr] [tr][td] Processor core ? Sandy Bridge-E [/td][/tr] [tr][td] Core stepping ? C1 (SR0H9) [/td][/tr] [tr][td] Manufacturing process 0.032 micron Hi-K metal gate process [/td][/tr] [tr][td] Data width 64 bit [/td][/tr] [tr][td] Number of cores 6 [/td][/tr] [tr][td] Floating Point Unit I…
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
לאוברקלוק רציני... אין הגבלת מחיר.. שני סטיקים של 512 .. תודה רבה.. שיהיה הכי טוב שיש!
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להוריד רקעים של C2D וערכות השבבים 965?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול לראות איזה סוג זכרון יש לי במחשב (בלי לפתוח את המארז ולראות פיזית את הזכרון - האם יש אפשרות דרך איזושהוא תוכנה או דרך מערכת ההפעלה?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ככה.....יש לי שני סטיקים של 512 CL3 שלא עובדים בדאול צ'אנל... אני רוצה לקנות את הקיט של OCZ PLATINUM 2X1GB CL2 השאלה היא כזאת: האם עדיף לי להשאיר ת'זכרונות שלי ורק להוסיף??? מה עדיף? 3GB בCL3 או 2GB ב CL2 ???? (מבחינת משחקים...)
-
- 12 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. חוות דעת על הלוח הנ"ל ? והמלצות על לוחות אם דומים 965 עם כרטיס מסך OB . 2. יש לי היום ( במחשב הישן ) שני IDE )HD ) וצורב DVD האם ניתן לחבר ?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://virtualexperience.amd.com/ אתר חדש לריכוז מידע על כל הטכנולוגיות. Virtual IT Experience + חולצה ל 3000 הנרשמים הראשונים - בהצלחה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי לוח פיצוץ p5ld2 לצערי הרב גרסה 1. השקעתי הרבה כסף בכרטיס טלויזיה,כרטיס מסך זיכרון אדיר,הארד דיסק כמעט חצי טרה (2x250). אני מאוד מרוצה הכל רץ פיקס, הבעיה שצריבות ו קידודי סרטים הולכים יחסית לאט.(שוב רק יחסית) לפי רוב המבחנים אין כ"כ הבדל בין פנטיום 4 גרסה ....6 ופנטים d. הקפיצה הגדולה היא ה core 2. אז מה אתם אומרים? לחכות קצת ולהחליףלוח ומעבד? או לשדרג למעבד פנטיום d? ואז להתקע עם לוח ומעבד מדור הביניים? תודה רביב
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
באיזה לוח לבחור? GIGABYTE 945P-S3 או INTEL® LEMONT DP965LTCK ? אני לא מעונין בOC... בתודה מראש, אור
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שני סטיקים של 2X512 PC 3200 שפועלים בדואל צ'נל (מצ"ב קובץ המראה את סוג הזכרונות) ברצוני להוסיף את הזכרונות הללו Kingston DDR2 512MB 667MHz CL5 אני יודע כי זכרונות אלו מהירים יותר אבל חשבתי שבבוא היום אני העביר אותם למחשב שארכוש בעתיד (זכרונות אלה ממש זולים כיום) האם הזכרונות יעבדו? תןדה רבה וחג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר אליו DDR3 וDDR2 בו זמנית? לאיזה באס הוא מגיע בOC?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש, עם מעבד E6550 ורציתי לדעת האם יש איזשהו לוח אם שהוא ברמה טובה במחיר זול,אני מחפש משהו בין 200-350 ש"ח .
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
איזה זיכרונות יותר טובים לאוברקלוק http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=28 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=929 די דחוף לוח אם Abit IP35-E מעבד e2180
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
להלן המפרט: Athlon 64 X2 4200 GA K8 NF-9 2xDDR2 512mb 3-3-3-8 2xDDR2 256mb 2.5-3-3-8 (ב BIOS התזמון הוא 3-3-3-8) הזכרון עובד ב 200MHZ, המעבד ב 2200MHZ, ה BUS ב 200MHZ. לא נעשה OVERCLOCK. MEMTEST86 רץ 8 שעות מבלי לגלות כל בעייה. S&M לעומתו, הודיע על בעייה בסוף הסיבוב הרביעי. כאשר אני מוריד את מהירות הזכרון ל 166MHZ אין שום תקלות. מה יכול להיות מקור הבעייה?
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף 4גיגה במהירות 800 או 2גיגה במהירות 1066, בהנחה שאני לא יבצע OC עתידי בכלל. המחיר כמעט אותו מחיר. מעבד מבוסס Q9300. תודה.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם ישנה בעיה של הפעלת תוכנות מסוימות או שהתוכנה לא מנצלת את יכולות החומרה כגון מעבד 4 או 2 ליבות או 4 ג'יגה זיכרון, אני מתכוון לתוכנות גרפיקה כגון פוטושופ וכו וגם בכלל האם יש תוכנות שלא מסתדרות עם החומרה הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום! לאח שלי יש מחשב Packard Bell Platinum, עם לוח-אם MSI MS-6309 ומעבד pentiumIII 733 MHz עם זיכרון SDRAM 64 MB 133 MHz. - ניסיתי להוסיף לו זיכרון SDRAM 256 MB, double sided 133 MHz גנרי (ללא שם) - המחשב מזהה אותו (סופר ובודק אותו) - אך לא ממשיך לעלות ל- Windows Me או 98SE - גם ב- safe mode. אם מכניסים רק את הזיכרון החדש (ללא ה- 64 מ"ב) - אין כלל תצוגה על המסך - מסך שחור... עדכנתי לו ביוס ללוח האם מהאתר של PB - אך ללא הועיל... לא מצאתי תיעוד לבעיה כזאת ב- PB או MSI ולפי MSI הלוח תואם לזיכרון של עד 1.5 ג"ב (3x512MB) - ב- single or double-sided. מיותר לציין שהזכרון שניסיתי להתקין הוא תקין ונבדק על שני מחשבי פנטיום 3 אחרים, עם לוחות-אם של אינטל (D815EPEA2) ו- Abit BE6. מי…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
סוף סוף אני הולך לקנות שרת חדש, כנראה שזה יהיה Xeon 2.4ghz x2... עכשיו, אני עדיין מחפש איזה לוח אם לקנות, ראיתי את ה ASUS PR-DLS אבל הוא ל ATX, ואני צריך ל 1U/2U המחיר אמור להיות בין 3000-4000 וחייב להיות עם SCSI אבל לא של ג'גהבייט. מקווה שלמישהו יש ידע בזה,
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
could someone tell me what the diffrence between amd xp 1700 0.13 micron and amd 2000 (except the price ? ) and which one is better
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר ודשים רבים עם נסיונות כושלים לפתור את הבעיה של ה- DUAL CHANNEL בסוף הצלחתי!!! אתם תצחקו אבל כל מה שעשיתי זה לעדכן את הביוס ועכשיו הוא עובד אז ככה לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא כותב לי את הדברים הבאים memory frecuency 200 (ddr 400) memory dual chnnel enabled ואיך שמחתי כשראיתי את זה... עוד שניה היו יורדות לי דמעות אבל מה הקטע שאני הולך לתוכנה כמו SISOFT SANDRA אני מקבל את אותו - BANDWITH כמו מקודם.. =\ וגם כשאני מפעיל את התוכנה CPU-Z הוא כותב לי בקטגוריה של ה- MEMORY ב- CHNNELS שזה עובד ב- SINGLE למישהו יש מושג מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לצורך משחקים, אינטרנט וקצת OC. מעבד פנטיום 4 800 2.8. לוח אם אסוס P4P800, זכרון 512MB. שאלתי היא איזה זכרון עלי להעדיף? 1. GEIL 3500 256X2 2. TWINMOS 3700 256X2 3. האם עדיף ציפ אחד של 512 או שניים של 256? 4. האם עדיף לי זכרון אחר מהנ"ל, בהנחה שאין ברצוני להוציא יותר מכ-900 ש"ח על זכרון? תודה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-7DPXDW-P כרגע הוא תומך ב-ONBOARD ב-USB 1 האם יש דרך לעדכן ל-USB 2 ? דרך אתר החברה אין אפשרות והוא מפנה אותי לאתר של מייקרוסופט ששם הלכתי לאיבוד... יש מישהו עם אותו לוח אם שעחדכן את הדרייברים שלו או מישהו שיודע איפה אני משיג דרייברים ל-USB 2 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-