עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DownLoad_Master,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 אני מחפש משהו בטווח מחירים הזה לOC, ממוצע ואולי קצת יותר.. הם ישולבו במערכת הבאה : E6400+ Tuniq Tower P5B DLX וככל הנראה P150. ואם אני קונה אותם.. לאיזה מהירות אני אוכל בערך להגיע? אני אעבור ת3.0?

2. אל תתיחסו לתקציב ... אני הולך לעשות Oב בינוי למחשב שהחדש שאני יקנה ואני רוצה לשאול איזה זכרונות עדיפים? אינ צריך 2G לפחות... המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1520 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤603 מארזים 1 Antec P150 quit case +430w 833 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤517 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 182 1 מסך מחשב ViewSonic 19" LCD VX922 ¤1247 עכבר מתצ…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  3. אני רוצה לוח שיהיה אפשר לבצע איתו OC, בשלב ההתחלתי המערכת הנוכחית תהיה עליו (מפרט בצד) ולאחר מכן שדרוג למרובע ליבה. יש לי הרבה HDD'S, אז כמה שיותר חיבורי SATA, אין צורך בכרטיס מסך מובנה, יציאת אודיו איכותית עד כמה שאפשר וקירור טוב לצ'יפסט (ניסיון רע עם הצ'יפסט הנוכחי). חנות מועדפת היא KSP אז אנא לבחור לוחות משם. (אבקש לא להשמיץ את החנות בדיון זה) *אפשר לחרוג מעט בתקציב אם זה ממש הכרחי.

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by Cooler-Master,

אני קצת לא מעודכן בזמן האחרון אז איך הלוח הזה הוא טוב?

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  5. אמינות מבחינתי, זה שכל הפונקציות של הלוח (היציאות, זיהוי חומרה וכו') יעבדו בצורה תקנית ולאורך זמן, אני לא עושה OC . כמובן שלא יגיע DOA. אני קונה באייבורי או KSP לכן נושא האמינות חשוב לי ביותר. אני פונה לניסיון שלכם עם הלוחות, דבר שאין לי. מבחינת המפרט שאני רוצה לשים על הלוח, זה זכרונות 667 (2 ג'יגה) מעבד E8400 כרטיס מסך פשוט, כנראה 4550 או 4650 אני שואל רק לגבי הלוח, את הזכרונות יש לי כבר, ולגבי המעבד נראה לי הוא יספיק לי, אני צריך את המחשב לאימיול, אינטרנט, ולעלות VISTA ULTIMATE לגבי משחקים אני לא ממש צריך, רק אולי אם הורדתי לחבר, לראות שהמשחק פועל, לא הרבה מעבר. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לגבי בחירת הלוח (שצריך להתאים גם לזכרונות שיש לי) ותציעו, אם יש צורך בכך, לוחות אח…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by ychamp,

אני בונה מחשב חדש שאני רוצה שיהיה שקט אבל עם תמיכה ב-64 אז חשבתי לקנות turion. מישהו מכיר חנות בארצות הברית שמוכרת אותו??? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי לוח מסוג ASUS STRIKER EXTREME 680i ורק לאחר שרכשתי אותו גיליתי שלא ניתן הפעיל בו מעבדים מסוג Yorkfield שהם המעבדים החדשים של אינטל Q9450 Q9550 Q9650 וכ'ו. האופציות הכי קרובות שניתן להריץ הם : C2E X6800 . X6850 Q6600. Q6700 ומסדרת ה core 2 dou ישנם כל האופציות : E8400 E8500 וכ'ו. אני קצת לא בקיא כי אני רואה שמעבדי ה- core 2 extreme הם יקרים מאוד אבל הנתונים שלהם אינם עולים על ה-Q6600 אלה רק במהירות (שזה דבר שבכל מקרה אני יתעסק ואעשה אוברקלוק) כי הזיכרון המטמון הוא אותו הדבר לפי מה שאני הבנתי. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי כיוון קצת לגבי מעבדי core 2 extreme X6800 ובמה הם שונים מה-Q9550 למשל ומה-Q6600 כי חוץ מהנתונים הרשומים אני לא שמתי לב למ…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by a-gold,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את הלוח הזה: http://www2.abit.com.tw/page/au/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? מה היתרונות והחסרונות שלו? ואיך הוא בכללי ? האם החברה הזאת אמינה? אני לא מתכנן שום OC למחשב.

• 12 תגובות
    • 740 צפיות
  9. מחר אני מזמין את הלוח הזה אני חייב לדעת אם הכרטיס שיש לי תומך בו PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  10. היי, הביוס על הלוח אם שלי עושה לי בעיות. כל פעם שאני מפעיל את המחשב לאחר שאני מכבה אותו אני צריך לעשות טקס שכולל הכנסה של דיסק bootable , ריסטרט כניסה לביוס auto detect hard disk שמירה והפעלה מחדש ורק אז המחשב עולה לגמרי עד היום זה הסתדר עם הכנסה של הדיסק ואז זה עלה רגיל עכשיו הטקס הגיע לרמות מעצבנות ביותר אז החלטתי לנסות לעשות update לביוס כי לפי הבנתי המועטה אך מספקת שם נירא לי הבעיה כי בשאר הרכיבים(HDD ) אין שום בעיה והם עובדים כראוי, השאלה שלי היא כזאת: הנה הקישור לעידכונים:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1860 זהו גם הדגם המדויק של הלוח ואל תשאלו למה אני לא קונה חדש פשוט ככה עכשיו, אם אני אוריד את העידכון האחרון שיצא הוא יכלול …

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  11. הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו, אשמח שתתנו לי המלצה לאחד חדש, שיתאים לחומרה במחשב שלי: PENTIUM 4 630 3.0ghz 512*2MB DDRII A-DATA ati x700 PCI EXPRESS 2 הארד-דיסקים, אחד של SATA ואחד של SATAII. אשמח להמלצה על לוח אם טוב, שייתן לי בעתיד אולי גם לשדרג את המעבד. תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by Lanzar,

האחד של GEIL 1GB (512 x2) SAMSUNG CHIP GEIL ONE TCCD CL 1.5 והשני של OCZ 1G (512Mbx2) KIT PC4800 PLATINUM TCCD ELITE יכולות אוברקלוק בעיקר, שניהם כוללים את אותם הצ'יפים אבל אני לא בטוח ששניהם אותו PCB, זה דיי דחוף לי כי אני צריך לקחת אותם בשעה הקרובה...! תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 740 צפיות
  13. מי שיודע שיענה.

14. Started by omrij,

שלום אני משתמש בתוכנה של msi כדי לראות את ה vcore(אין לי מולטימטר המתח למעבד לא יציב וכאשר אני שם אותו על 1.45+5% הוא קופץ בין 1.5-1.54 כנ"ל לגבי תוכנות אחרות כמו everest ו cpu-z אני משתמש בספק הק 400W שנותן רק 15A ב 12V האם הבעיה היא שהספק חלש מדי/הספק לא תקין/הלוח פשוט לא קורא נכון את המתח? כמו כן האם הטמפרטורות שהלוח מדווח עליהם הן נכונות? אני משתמש בביוס האחרון 1.5X המעבד הוא 3200 תודה עריכה:בסטוק הוא נותן לי 1.36-1.37 במקום 1.4

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by x-system,

שאני קונה מחשב חדש, אני רוצה להתקין אותו לבד, עכשיו השאלה שלי היא: שאני קונה את כל החלקים... אני מקבל עם המעבד את המשחה הטרמית? או שאולי עם לוח האם? או לקנות בנפרד? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by gabig12,

שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון שבב של 512 כי בלוח אם יש לי כניסה רק של שתי כניסות זיכרון ואני לא רוצה למלאות את הכניסות עד הסוף אז השאולות שלי הם: 1). איזה זיכרון כדאי לי לקנות תמליצו לי על זיכרנות של 512 (שבב אחד) 2). אם אני לא טועה שמעתי שיש כל מיני סוגי זיכרון שיכולים לא להתאים למחשב יש ddr ויש sdr (אם זה נכון) בקיצור אני רוצה לדעת איזה סוג זיכרון יש לי איך אני בודק את זה בתודה GABIG12 מקווה שתענו לי במהרה :

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  17. prime95 תעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by nicirnTAL,

אלו השימושים העיקריים של המחשב... אפשר להבין שהמחשב לא למשחקים, ולא יועמס עליו הרבה - אבל השאלה האם זה יספיק (1700+ & 256MB)? הלוח הנבחר הוא ה ABIT nf7 בגלל שהוא חתיך וזול. אודה למי שיוכל לעזור לי בדילמה...

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, אני צריך מעבד+זיכרון+לוח אם+ קירור למעבד עד 1600 ש"ח עדיפות גדולה מאוד היא KSP אבל אם יש עוד חנות טובה בתל אביב\רמת גן\פתח תקווה אשמח לבדוק... לא אכפת לי אם זה יהיה AMD או INTEL... אני לא יעשה OC והשילוש ותחבר לספק טרמלטק TR2 600W מארז MID TOWR וכרטיס מסך HD6850 1GB... את הכרטיס אני אחליף בהמשך... המשחקים הם Far Cry 3 שפשוט לא עובד לי על המחשב שלי עכשיו וכו... תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  20. כמו שרשום בכותרת תקציב עד 2000 ש"ח עבור הלוח בלבד (הצעות נוספות עבור ספק כוח יכולות לעזור גם) תודה ABG

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  21. קרה לי עם 3 חנויות: הראשונה פרסמה באנטרנט שהיא מוכרת box וכווידיתי אם יש להם במלאי אמרו לי "מה זה box, זה מעבד ו מאוורר ואנו ניתן לך מעבד ומאוורר". השנייה הבטיח לי box וכשהגעתי אליו אחרי תיאום התברר שלא הביא box, למרות שהגעתי במיוחד, וניסה לשכנע אותי שאין הבדל. השלישית בטלפון סיכמנו מחיר ל-box וכשהגעתי אליהם לעשות הזמנה ניסה לשכנע אותי שלא כדאי box אלא יתן לי מעבד עם מאוורר של zalman. מה שמתמיה אותי: נראה שכולם מתחמקים מ-box, האם יש לכם ניחוש למה ?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  22. לפי סקר חביב של הדוד טום: http://www.tomshardware.com/2006/11/13/shootout_at_the_core_2_corral/ מתאים לי מאוד ה"מומלץ קנייה" שלהם... אממה אין בZAP. וגם המקום השני נעדר מZAP יש למישהו מושג על חנות-על שניתן להשיג שם את הלוחות האלו? Biostar TForce P965 Deluxe - 1 MSI P965 Platinum - 2

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  23. אני צריך לוח אם שתומך ב CF ומעבד של אינטל זה יכנס ב 1500 שקל? עכשיו יש לי AMD 4400+ ו לוח EPOX MF4 J3 וכרטיס 4850. אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד.חשוב שהלוח יתמוך ב CF ושהיה לאינטל.מעבד רק אינטל.מתכנן OC שימוש בעיקר למשחקים. ועוש שאלה הלוח אם והמעבד החדשים יצרחו יותר חשמל מעכשיו?ואם כן אני יצטרך להחליף את הספק?EZCOOL PS1000 500WATT אם צריך להחליף אז התקציב עומד על 2000 על הכל

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  24. שלום חבר'ה, רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מה האופציות הבאות ב BIOS עושות: USB Park Mode USB TD Reads USB Periodec Data Reads USB Asyn Data אני שואל זאת בעקבות בעיות שהמודם USB שלי עושה על המחשב הזה בלבד, ואני מסה אולי לפתור אותן, לפני שאני קונה מודם חדש. תודה!

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by Norm4nde,

יש לי לוח אם חדש DFI Ultra-D ואני רוצה לדעת אם אפשר להפוך אותו ל SLI שמעתי הרבה על כך שאפשר... אם כן איך??? זה סתם כדי לדעת אני לא מתכוון לקנות עוד כרטיס מסך...

• 9 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים