עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, רכשתי את הלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 עבור HTPC רכשתי עבורו 2x2048M זיכרון מסוג DDR3 1333Mhz מערכת הפעלה Win 7 32Bit חשבתי שהיא תזהה 3G או 3.5G מתוך ה- Ram בפועל מערכת ההפעלה מזהה 4G אך יכולה להשתמש רק ב 2.75G - usable ב- Task Manager אני רואה שבזיכרון פיזי הוא מזהה 2814. האם זה המקסימום שניתן לעבוד איתו ? תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  2. Started by Bengo5,

מחפש לוח אם לאוברקלוק.. עם תושבת 775 וזכרונות DDR2 800 משהו שלא יגביל אותי באוברקלוק שאני יוכל להגיע לביצועים טובים.. לגבי תקציב אני רוצה לראות מה האופציות כי אני לא יודע איך הולך התקציב ללוחות שכמה שפחות יגבילו אותי

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  3. יש לי שאלה לגבי תמיכת מערכות ההפעלה החדשות בזכרונות שמעל ל3 ג'יגה בייט, אם כדאי לי לקנות לוח אם צ'יפסט p43 במחשבה על העתיד שמי יודע עוד כמה זמן המערכות הפעלה יתמכו ביותר מ3 ג'יגה זיכרון או שאפשרי ללכת על הG41 , למרות שאני יודע שהוא מאד מוגבל מבחינת שדרוגים... זה התלבטות כי זה הבדל רציני במחיר וראיתי הצעה שנראית מאד מפתה עם G41 , השאלה אם זה שווה... ומה דעתכם על הצ'יפסט P43 בכלל? (של ג'יגה בייט) המחשב המדובר בעיקרון זה למשחקים בין היתר, וזה מחשב חדש מהיסוד, וכל כמה זמן הרי מתחדשות הטכנולוגיות... אז, אני אשמח אם תייעצו לי.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  4. 1.עם נשפך לי על סטיק אחד סירופ(אל תצחקו אבל הוא פשוט היה בחוץ וזה קרא..) ונקיתי אותו טוב עם מים ומתלית ..אני יכול להחזיר אותו בחזרה ללוח? 2.ההבדל בין DDR2 556 לDDR2 667 בכלל לא יורגש במשחקים ובגלישה במחשב נכון?הבנתי שההבדל קטן ממש

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  5. התקציב של המחשב בכללי הוא כ 2300 חלק מהרכיבים (כנראה): 9600GT E7400 4GB 500GB HDD אז מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  6. אז ככה החלטתי לבדוק במחשב של אחי את הלוח אם שלו ואת הצי'פסט סבבה לוח אם ראיתי msi אוקיי עכשיו תראו מזה מציג לי בלשונית של הצ'יפסט http://www.siz.co.il/my.php?i=jmzmtwajjy3i.jpg אז מזה אמור להיות p45 p43 או G האלה למה מוצגים 4 ציפסטים מז"א? באמת תודה למי שיעזור לי שבסוף אני לא יגלה שרימו אותו :\ וגם חשוב לציין שהמחשב נקנה לפני 3 חודשים.

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by Benz0r,

ASUS או Gigabyte איזה חברה יותר טובה ??? ואיך אני בוחר לוח אם טוב כי כל מה שרשום שם בפרטים ניראה לי כמו קישקושים לא חשובים שיתאים גם לכרטיס מסך 4870... ולמעבד Q6600

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by ArtyPP,

אז ככה היום קניתי תE8400 דגם SLB9J בפוקס פי סי, ואחרי שהרכבתי הכל על הלוח שלי Abit IP35-E יש לי בעיות ממש רציניות. המעבד עובד על טמפרטורה של 98 מעלות קבוע לא יורד ולא עולה ולא זה לא הקירור יש לי סטוק וגם תפרייזר 7 פרו ועם שניהם אותה הטמפרטורה ממש לא מובן לי מה קורה כאן. מישהו אולי יכול להסביר לי ? וגם יש לי לוח GigaByte GA-945GCM-S2l שעשיתי לו עידכון באיוס לF6 והוא מראה תמעבד בטמפרטורה של 35 מעלות עם הסטוק. אולי צריך לעדכן תבאיוס בIP35-E גם ? ועם כן מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין תלוח הזה הוא מסובך מאוד. מה אתם אומרים על הבעיות שלי ?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  9. יש לי מחשב יחסית ישן פנטיום 2.4, 133/333 MHZ, ואני רוצה לשדרג את הזכרון מחצי ג'יגה ל-2 ג'יגה. הבעיה היא, שרוב הזכרונות המוצעים כיום, הם עובדים בתדר שעון של 400 והשאלה היא : האם הזכרונות של 400 יכולים לתפקד באופן מושלם במחשב שמוגבל ל-333 MHZ RAM ? תודה.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by NIR40,

מתלבט בקשר לרכישת הלוח. האם בAXTU בתוכנת המוניטורינג קיים LOG FILE שמתריע ומתעד תוצאות חריגות כגון נפילות מתח רגעיות וכיוב'?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  11. Started by boss,

בשביל משחקים כבדים ארה"ב אמרו לי עדיף אמד. אירופה אמרו לי עדיף אינטל.. אין לי מושג איזו מעבד מעולה ??? תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. שלום, אני מחפש אתרים אמינים שנותנים ציון למעבדים על פי מבחן מחיר מול ביצועים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by EsHSc,

שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש ומטורף עם Win7 64bit עשיתי Benchmark דרך Performance test 7 ובסיכום היה רשום שהמעבד שיש לי (i5 750) מכיל 3 ליבות. מישהו נתקל בכזו תופעה..? [דרך אגב, גם הזיכרון (2x2024 GB) מופיע כ-3GB למרות שמדובר ב-64bit] תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by eranir,

לקראת ההשקה של ה-i5, יש עד עכשיו בחנויות רק לוחות אם יחסית יקרים (כמו סדרת ה-UD של ג'יגהבייט ומקבילותיה). מתי להערכתכם יהיה ניתן למצוא לוחות זולים יותר (כמו ה-ds3 של ג'יגהבייט), או שהללו יוזלו משמעותית? ברור לי שאף אחד לא יודע באמת, פשוט מניסיון העבר

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  15. ישנם 2 מפרטים בשביל מחשב עריכה גרפית, כאשר אני צריך להוכיח שהמפרט השני הוא יותר טוב מהראשון... אז אני ישאל מספר שאלות: 1. לגבי המעבד- במה I7 920 יותר טוב מ-CORE 2 QUAD Q9550, אם אפשר גם עמוד השוואות ביניהם כדי שאוכל להדפיס ולהוכיח לבן אדם. 2. כמה זיכרון הקאש במעבד הוא רלוונטי בין אם יש 8MB או 12MB. 3. אם עושים השוואה בין QUADRO FX1700 256MB ל SAPPHIRE RADEON 4850 אבל עם 1GB, כמה הכמות זיכרון משפיעה? 4. כמה כמות זיכרון פנימי של HD משפיעה על הביצועים שלו, כלומר מה ההבדל בין 16MB ל-32MB?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by gggilad13,

קראתי בחדשות באתר שהחודש צריך לצאת מעבד חדש של אינטל (3.8 גיגה הרץ). היה כתוב גם שאחרי המעבד הזה אינטל הולכת להוציא מעבדי ליבה כפולה. האם כדאי לקנות מעבד החודש לאחר יציאת המעבד החדש (בגלל נפילת המחירים הצפוייה) (אני לא אקנה 3.8 אלה 3.2 או 3.4, תלוי כמה יעלה...) או שכדאי לחכות למעבדים של הליבה הכפולה? יש הבדל רציני בביצועים? מה זה בעצם אומר שתהיה להם ליבה כפולה? כיום אני עם P4 1.5 גיגה הרץ ואני רוצה לשדרג...

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by Royz,

שלום. אני צריך המלצה ללוח אם בשביל מחשב חדש: המעבד הוא amd 3800 dual core לא יודע עדיין איזה זכרונות אבל הם יהיו שני סטיקים של 1gig כל סטיק - ביחד 2gig כרטיס מסך כנראה7800 gtx כרטיס קול audigy 2zs הארד דיסק - לא יודע. שימוש: למשחקים בעיקר, לא לOC תקציב? עד 800 שקל. מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by marvje,

תקציב 1650 +- ש"ח מבוסס AMD 512MB RAM חובה לוח אם עם AGP (כי יש לי gf 6600nongt agp) הציעו לי את הלוח ASROCK 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E שיש בו גם PCI-E וגם AGP זה טוב שיש בזה את שניהם או לא ? תודה :-]

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. מה זה עושה ועוד שאלה איך מנטרלים את האופציה שהביוס מכבה את המאוורר כשהמעבד יורד לחום מסוים כלומר אני רוצה שהמאוורר יעבוד רצוף? תודה

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by AtomiX,

לאוברקלוק רציני... אין הגבלת מחיר.. שני סטיקים של 512 .. תודה רבה.. שיהיה הכי טוב שיש!

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by rikus,

ה 478 מגיע עד 800 FSB עם HT ו1M זכרון... 939 מגיע עם? ועד כמה זה משמעותי בביצועים?

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  22. שלום! לאח שלי יש מחשב Packard Bell Platinum, עם לוח-אם MSI MS-6309 ומעבד pentiumIII 733 MHz עם זיכרון SDRAM 64 MB 133 MHz. - ניסיתי להוסיף לו זיכרון SDRAM 256 MB, double sided 133 MHz גנרי (ללא שם) - המחשב מזהה אותו (סופר ובודק אותו) - אך לא ממשיך לעלות ל- Windows Me או 98SE - גם ב- safe mode. אם מכניסים רק את הזיכרון החדש (ללא ה- 64 מ"ב) - אין כלל תצוגה על המסך - מסך שחור... עדכנתי לו ביוס ללוח האם מהאתר של PB - אך ללא הועיל... לא מצאתי תיעוד לבעיה כזאת ב- PB או MSI ולפי MSI הלוח תואם לזיכרון של עד 1.5 ג"ב (3x512MB) - ב- single or double-sided. מיותר לציין שהזכרון שניסיתי להתקין הוא תקין ונבדק על שני מחשבי פנטיום 3 אחרים, עם לוחות-אם של אינטל (D815EPEA2) ו- Abit BE6. מי…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  23. סוף סוף אני הולך לקנות שרת חדש, כנראה שזה יהיה Xeon 2.4ghz x2... עכשיו, אני עדיין מחפש איזה לוח אם לקנות, ראיתי את ה ASUS PR-DLS אבל הוא ל ATX, ואני צריך ל 1U/2U המחיר אמור להיות בין 3000-4000 וחייב להיות עם SCSI אבל לא של ג'גהבייט. מקווה שלמישהו יש ידע בזה,

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by alexta-z,

could someone tell me what the diffrence between amd xp 1700 0.13 micron and amd 2000 (except the price ? ) and which one is better

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. במספר חנויות די גדול ה1700 מתחיל להעלם... הפסיקו את היבוא שלו? ואין סיכוי שהפסיקו את היצור... הם הרי עוד מייצרים 1700 ועכשיו גם חוזרים קצת ל 1600 או משהו כזה...

• 4 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים