מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
תסבירו לי את הדבר הבא (מדובר בשתי הצעות מאותה חנות): G.SKILL F2-6400CL5D-4GBPQ DDR2 4GB (2GBx2) 800MHZ CL5 מחיר: 1369 KINGSTON DDR2 667MHZ CL5 4GB (2GBX2) DUAL CHANNEL KIT PACK (KIT) מחיר:1990 GSKILL חברה יותר טובה מ-KINGTON. אז איך כרטיס יותר מהיר שלה עולה 600 שקל פחות??
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
האם הלוח הזה: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra טוב? אני מעוניין בלוח אם nforce 4 ultra וראיתי שהלוח הזה של asus לא יקר יחסית ללוחות nforce 4 ultra אחרים ורציתי לשאול האם הוא משתלם? האם הוא ocer טוב? תודה מראש לכל העוזרים.....
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני שוטטתי לי פה בפורומים (בעיקר בזה שמרכיב מפרטים) ושמתי לב למשהו מוזר, אף אחד לא המליץ על לוח אם של אינטל, בעצם, לא ראיתי אפילו איזכור אחד לטוב ולרע, מה העניין עם זה? יש משהו שצריך לדעת עליהם לפני שאני קונה מחשב עם לוח אם כזה? הרי הכי טבעי בעולם שמעבד של אינטל יילך עם לוח אם מאותה חברה, אז למה ממליצים בעיקר על אסוס\ג'יגבייט? אשמח לתשובה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני מקווה שהשאלה שלי קשורה לפורום הזה ולא לפורום הרשתות ואינטרנט , אם טעיתי אז תעבירו . אז ככה , יש לי את הלוח אם הנ''ל , ויש לו שתי יציאות LAN ומה שרציתי לשאול זה : מה ההבדל בין שתי היציאות האלו ? , ואם יש הבדל אז לאיזו מבין היציאות האלו יותר טוב לחבר את הראוטר שלי ? תודה לכל העוזרים .
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית וחלש(מן הסתם, 1.6G) וחשבתי לקנות מעבד טיפה יותר חזק, השאלה אם הוא יתאים ללוח אם יש לי לוח Asus P4B-M מידע למי שלא מכיר אם הייתי יכול הייתי עושה אובר קלוק למעבד אבל אמרו לי שהוא לא טוב לאובר קלוקים ושאני לא אגיע לתוצאות טובות... אז חשבתי לקנות אחד אחר, וראיתי מלא של 2.4, 2.6, עם חיבור 478. אבל הלוח בטוח לא יחזיק אותו אם מישהו יכול להיביא לי אתר עם מעבדים שיתאימו ללוח אם שלי אז בבקשה
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! ידידי היקרים, לפני כשבוע נהרס לי הלוח אם, gigabyte 7vrxp. מכיוון שהחנות לא מצאה את אותו הלוח בדיוק להחלפה, אני יכול לדרוש עכשיו לוח של חברה אחרת. אני צריך לוח אם שיתאים למעבד athlon xp 1800 palomino יש לי 2 סטיקים של 256 ראם DDR333 איזה לוח אתם מציעים? אני צריך כרטיס רשת מובנה... בתודה מראש, חברכם המתוסכל מתן נ.ב. (אגב, זה די דחוף אבא שלי לוחץ עלי לסכם איזה לוח עד מחר בבוקר. ואנ צריך מחשב דחוף לעבודה באקסס...
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
http://img450.imageshack.us/img450/8428/screenshot110zo0.jpg זאת תמונה שמצאתי באינטרנט בשביל המחשה אצלי זה ככה: cpu vid- default cpu vtt - 1.20 זה אומר שהמעבד שלי עובד על 1.20 במקום על 1.325 ?? במסך בביוס של PC HEALTH רשום לי שהמתח למעבד עומד על 1.29 בכלל תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 598 צפיות
-
-
עד עכשיו רציתי לרכוש מעבד dual core 3.4GHz D940 ולוח של Asus P5LD2 בתקציב של עד 2000 ש"ח בערך (כמה שפחות יותר טוב). אבל עם יציאת המעבד החדש אני תוהה אם אני יכול להשיג משהו יותר טוב באותו תקציב (או פחות). אני רוצה שהלוח יהיה אף הוא של Asus ושיתמוך כמובן במעבד בדור החדש, איזה מעבד כדאי לי לקנות (אני חושב על ה E6300 כדי לא לחרוג מהתקציב ולוח אני כבר לא יודע), יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בקשר ללוחות החדשים (P45) ראיתי שלרוב החנויות כבר הגיעו הדגמים של אסוס ורציתי לדעת מתי יגיעו אלה של Gigabyte.. עכשיו שאלה אחרת לגבי הזיכרונות, רציתי לדעת את ההבדלים ולמעשה מה מבין 2 הזכרונות האלה יותר טוב גם במצב של OC וגם ללא. http://tms.co.il/product/5259 http://tms.co.il/product/5513
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מחפש לוח אם הכי פשוט שאפשר שיתאים למעבד I5 6400 או 6500. 2 דרישות עיקריות: 1. יציאת VGA מובנה. יציאה דיגטלית נוספת תתקבל בברכה. 2. BIOS POWERON SCHEDULE - אפשרות לקבוע בביוס הדלקה של המחשב בימים ושעות מסויימים. אני מכיר פתרונות WOL וכדו' אבל אני מעדיף את זה ברמת הביוס.
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם יש מעבדיי קונרו יותר זולים מבksp? ,תנו חנויות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי ASUS P4P800 עם 865PE INTEL CHIPSET והארדיסק S-ATA שלא מוגדר כRAID. אני לא יכול להתקין לא את המאיץ עם ה-RAID ולא את המאיץ בלי ה-RAID. למה?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום הלוח אם שלי במפרט - תבדקו אם הוא בכלל תומך מעבד כפול ליבה, אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה שיציג לי חלק HDTV הכי כבד :H264, 1080P וכו'. שיהיה חזק יחסית, והכי סטנדרטי, לא משנה לי, שהמחיר יחסית יהיה נמוך. לא להתפרע, מעבד חזק וזול. תודה
-
- 16 תגובות
- 988 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2932&catcode=172 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3396&catcode=172 ???
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי שלום. מכרתי את הישן שלי וקניתי ממישהו ב YAD2 מחשב חדש (הוא קנה אותו חודש לפני מאיבורי ולא משתמש בו) המפרט: פנטיום 4 3.0 775 64 ביט HT. לוח אם ASUS P5VDC-MX זכרון 512 DDR2 533. HDD - היטאצי 80 גיגה. קניתי אותו ממש בזול והייתי מרוצה, בסופו של דבר החלטתי שלא מתאים לי המחשב כי שידרוג לערטיס מסך וכל זה ממש יקר . שהחלטתי למכור אותו התקשרו לשאול אם זה 3.06 או 3.0 ... ואכן האנשים צדקו בשאלתם הפותעתי לגלות שזהו 3.06 533 (כלי זיהוי של אינטל מראה שדגם המעבד הוא 524). בחשבונית כתוב בפירוש 3.0 ואיבורי שמו 3.06 ושמתי לב ב SANDRA שיש לי אזהרה שהזכרון והמעבד פועלים שניהם על 533. בקיצור האם זה משמעותי וכדאי לפנות לאיבורי? ומה להגיד להם הרי קניתי ממישהו הם יכולים לתרץ שהחליפו וכו למרות…
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת אם אני יכול לשים את המעבד הזה לוח אביט IS7-E מעבד Intel Pentium 4 3.2GHz E Prescott 1MB 800MHz Box
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה זה יחסי זכרונות ואיך אפשר לשנות את זה (ומה עוזר שמשנים אותם..)
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני עומד בפני דילמה, האם עדיף לקחת זכרון מהיר 4GB עבור OC למערכת שיקנה בקרוב (i7 2600K + GA-P67A-UD4) על מנת להשאיר יכולת לתת בוסט נדיב למעבד או שעדיף לקחת 8GB זכרון רגיל (לוותר על ה OC) ובכך להוריד את מספר הפניות לדיסק הקשיח... השימושים במערכת זאת, כמו שהבנתם, הם גיימינג וכרגיל שימוש שותף. VM בתדירות ממש נמוכה, כך שאין צורך לקחת זאת בחשבון. גם לא אתעסק בעריכות וכדומה על מערכת זו... תגובתכם ודעתכם תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין במידע על לוח אם ASUS Rampage II Extreme האם הוא טוב לעריכה וגרפיקה? תודה
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש משהו שקשה לי להבין וזה חשוב לי מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב נייד. ברור לי שפנטיום M בא עם חבילת סנטרינו. אבל יש מעבד נוסף ולא סנטרינו שנקרא פנטיום 4M שמגיע עד מהירויות של 2.6 מגההרץ (בדרך כלל על הסמל של אינטל תופיע האות M). חלק גדול מהניידים החדשים הם עם מעבד מסוג זה--- אבל חלק אחר של הניידים יכילו מעבד אינטל פנטיום 4 רגיל ללא M. אין לי מושג מה ההבדל הטכני ובביצועים. מישהו יודע יותר ממני? אשמח לקבל הפנייה למקום שבו אפשר לקבל מידע! למשל מה דעתכם על המחשב הבא שלא מכיל 4M ושם הדגם הוא HP PAVILION ZX5010 שעולה 8000 ש"ח: מעבד: Intel® Pentium® 4 - 2.66GHz מסך: 15.0 inch XGA זיכרון 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB ( הרחבה עד 2GB ) דיסק קשיח: 40GB , כונן אופטי: Co…
-
אהלן, האם יהיה הבדל מורגש אם אני אכניס לוח 965P במקום P43 למכונה עם E8400 ו 4870? מפרט בצד. פשוט שני הלוחות קיימים אצלי וב 965 יש פיצ'רים שחסרים לי ב P43, אבל הפיצ'רים לא חסרים לי מספיק בשביל ירידה בביצועים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר עדיף מבחינת ביצועים: AMD::ABIT::NF7/nforce2 FSB400 DUAL-DDR400 SOUND LAN או: AMD::GIGABYTE::GA-7N400L/ nForce2 Ultra400 chipset DUAL-DDR400 SOUND LAN ? מה זה ה-Ultra שמופיע לפני ה-FBS בלוח Gigabyte וכמה זה תורם לביצועים? ההפרש במחיר הוא שה-Gigabyte יקר יותר ב-11 שקלים מה-ABit. איזה לוח יותר עדיף?
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי E6300 גרסת BOX והוא הגיע ללא משחה תרמית (אפילו רשום בחוברת שלא נדרשים אמצעים נוספים לקירור מעבר למה שמגיע אם החבילה). האם זה נורמלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין המעבד Intel Core i7 3770K 3.5Ghz לבין Intel Core i5 3570K 3.4Ghz למטרת משחקים. האם ההבדל ביניהם משמעותי וכדאי להוסיף 500 שח כדי לקחת את ה- i7 ? בנוסף אני מחפש לוח אם למשחקים: 1. שיתמוך במעבדים האלה (שניהם s1155) 2. שיתמוך בכרטיס מסך מסוג: Gigabyte GTX670 OC 2GB GDDR5 3. שיהיה איכותי עם שם טוב ושמיוצר ע"י חברה איכותית ושניתן לסמוך עליו בעיניים עצומות. 4. שיהיה כמה שיותר זול אבל יעמוד בשאר התנאים קודם תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ברור לי שאף אחד כאן לא נביא ,אבל אם יש כאן למישהו צל של מושג או הערכה לגבי הגעת Q6600 STEP G0 , אזי הוא יבורך אם ישתף אותנו . החלטתי ללכת על Q6600, אולם העובדה שמרתיעה אותי מרכישתו היא שמדובר במעבד חם למדי שדורש קירור נימרץ למדי ולכן אני לא ממש מתלהב להציב מחשב שמבוסס עליו בחדר שינה (צריך שקט ) אני מצפה בקוצר רוח להגעת Q6600 STEP G0.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-