מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי, קנו לאחותי מחשב חדש היום, ויש לה רק חצי ג'יגה, אנחנו מעוניינים לקנות ל-2GB ללוח אם- asus p5gz mx. התקציב הוא עד 600 שקל ( לפי מה שהבנתי התקציב אפילו גבוהה יחסית... ). על מה אתם ממליצים? ומה ההבדל בין CL5 ל-4? יש גם הבדל פיזי? אל תשכחו להתאים את הזכרונות ללוח. תודה וחג שמח ;D יובל.
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
זכרונות DDR2 עובדים ב-default על 1.8V , אך יש זכרונות שנמכרים שעובדים ב-default על מתח של 2.2V השאלה האם המחשב "נדלק" בכלל עם זכרונות כאלה ? , יש לי בכלל גישה לביוס בשביל להגדיר את המתחים ?
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחרונה 2 סטיקים ג'יגה כל אחד של זכרון ddr2 667mhz של קינגסטון לפי כל הבדיקות האפשריות קיבלתי באמת את הסטיקים שרציתי, אבל משום מה המהירות שלהם שאני רואה בBios או בתוכנות ניטור היא 533 ולא 667. אני רואה שהם בcpu-z שמהירות כל סטיק בנפרד היא 333, שלפי מה שרשם פה באתר שווה ערך ל667 ועדין בסך הכל אני מקבל מהירות קטנה יותר. יש סיבה הגיונית לזה? הלוח אם אגב, תואם 667 ומעבר לזה אני לא יודע מה עוד אפשר לבדוק..
-
- 12 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עדיין לא הבנתי בדיוק את כל העיניין של הבאס.. באס זה בעצם fsb? ואם נגיד הלוח אם שלי עובד על 133 , זה כותב לי שהזכרונות שלי ב DDR266 ויש לי בעצם זכרונות של ווינבונד 3200\400 אז אני בעצם לא מנצל אותם עד הסוף? כי אני רק על 266 והם מסוגלים ל400? או שזה משהו אחר...? 2) מה הכוונה ב 3200 בסוג הזכרונות? קצב העברת הנתונים? 3.2 גיגה לדקה? שניה? 3) אם יש לי זכרון אחד 256 מסויים עם תיזמונים של 5-3-2 ואני מוסיף עוד סטיק אחד 256 עם תיזמונים גבוהים יותר. אז מה יקרה? התיזמונים יהיו שווים? אחד יפעל יותר מהר? יווצר דילאי בין השניים? ושאלה אחרונה שהיא בעצם מתקשרת לשאלה הראשונה... זה שהזכרונות שלי הם 400 מגה הרץ או באס , כבר אין לי מושג זה אומר שהם עובדים ב400 (מה שזה לא יהיה) או שהם מסוגלים…
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מעבד+זיכרון+לוח אם+ קירור למעבד עד 1600 ש"ח עדיפות גדולה מאוד היא KSP אבל אם יש עוד חנות טובה בתל אביב\רמת גן\פתח תקווה אשמח לבדוק... לא אכפת לי אם זה יהיה AMD או INTEL... אני לא יעשה OC והשילוש ותחבר לספק טרמלטק TR2 600W מארז MID TOWR וכרטיס מסך HD6850 1GB... את הכרטיס אני אחליף בהמשך... המשחקים הם Far Cry 3 שפשוט לא עובד לי על המחשב שלי עכשיו וכו... תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי....אז ככה...רציתי לדעת..מה עדיף או יותר טוב..מעבדי הamd או הIntel עם כל הדיבורים האלה אני מבולבל ובדקתי בתרדים אחרים גם...חפשתי מידע..ומצאתי..אבל כל פעם משהו אחר... אז בבירור אני רוצה שמישהו יענה לי בבקשה.....ואותו הדבר לגבי הלוח אם...איזה לוח אם יותר טוב abit ic7 Gigabyte GA-8INXP או asus p4p800 איזה מהם מתהים יותר למעבד intel pentium 4 2.66 800 mhz תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מפתחת השבבים חברה לחברת Inventec בכדי להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול שגלום במוצריה החדשים עבור עולם השרתים והעיבוד עתיר העוצמה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
- 2 followers
-
-
.. עד כמה זה תומך.. עכשו יש לי 2 גיגה בסלוט אחד ואני מעוניין בעוד 2 לדואל צ'אנל .. [= עד כמה זה תומך? ||||| תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כן לוח אם ישן מאוד.. האם אני יוכל להרכיב עליו כרטיס מסך: nVIDIA GeForce EN8400GS HTP או: nVIDIA GeForce 8400GS 256MB ? איך אני בודק? נכנסתי לדף של הלוח אם אבל לא כתוב שם.. אתם מכירים כרטיסי מסך זולים וסבירים אחרים שאני יוכל להרכיב עליו?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הלוח אם - Dell.inc - 0KWVT8 -A03 זה יתמוך ב gtx 1060 ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני במקום הנכון .. יש ברשותי 4 לוחות אם שונים ו - 4 מעבדים שונים אני מעוניין לחבר בין הלוח ההכי טוב שקיים למעבד ההכי טוב שקיים מבינהם ... בתקווה שניתן כמובן .. אשמח לשמוע עצתכם.. מהשילוב ההכי גבוה וטוב לשילוב ההכי נמוך .. תודה רבה לעוזרים דגמי המעבדים הם : DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz DualCore Intel Pentium D 940, 3200 MHz דגמי לוחות האם : Asus P5LD2 SE Intel D945PSN MSI P6NGM-FD (MS-7366) Asus P5VD2-VM
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
E8500 vs amd 965 x4 מי יותר טוב מהם למשחקים כבדים ללא OC מעבד... אין^^ לוח אם..אין^^ כרטיס מסך HD 5870 זכרונות Kingston 4G ספק s s 500w
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
הרבה אומרים שה 775 מת כבר ולא שווה לקנות מחשב חדש שכזה. כמובן שהחלופה של אינטל היא רק לשוק הגבוהה, עם ה I7 (שנראה לי בזבזני למי שלא עושה חישובים כבדים / מולטימדיה). AMD בדיוק יצאו עם ה AM3 שלהם שהו הפלטפורמה העתידי שלהם (שאני מבין שגם תעבוד להרבה זמן, וגם תומכת בכל פלחי השוק). גם ראיתי אומרים שה I7 נורא יקר היום ולא משתלם, אבל בהנחה שאנשים מתכוונים גם ככה בעתיד לקנות I7, שהוא מיועד לפלח שוק הגבוהה, אז בכמה ירד כבר מחיר לוחות אם ? מ 1300 ל 800 שקל עוד איזה שנה/שנה וחצי ? המעבד ירד מ 1500 ל 1200 ? אולי 1000 ? אז גם ככה אם קונים מחשב ביצועיום היום ב 450 ללוח ועוד איזה 850 למעבד, כשישדרגו אותו בעוד כמה שנים יצטרכו להחליף הכל ואז ההפרש שחסכת עכשיו באי-קניית I7 (בהנחה שתקנה אז …
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
תקשיבו אני כבר יום שלם מחפש ללוח אם הזה דרייברים אני חושב שאני משתגע אפילו באתר של epox אין להם http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-9NPAplusULTRA שמעתי בכלל שהם פשטו את הרגל או משהו בקיצור כל מי שיכול לעזור לי אז בבקשה בבקשה! אולי למישהו יש את הלוח אם הזה ויש לו את הדיסק התקנה אז זה יהיה מצויין בקיצור כל עזרה ! תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי מעבד 3.2 ואני לא יודע אם הלוח שלי יקבל אותו כי הוא די ישן...\ לוח של intel 845 אם אני אחבר את המעבד מה זה יראה לי? אני לא רוצה סתם לשרוף דברים אז אם יש למישהו מושג תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מחשוב intel pentium 4 530 3000mh 1024mb ddr 400mh Asus P5S800-VM עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב אז אני רוצה להחליף לוח חשבתי על 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E עכשיו אמרו לי שאני צריך להחליף זיכרון בישביל הלוח זה נכון? עם המעבד שלי מתאים ללוח?
-
- 13 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב ומתלבט באיזה לוח אם לבחור. האופציות הם : GA-H55M-USB3 או GA-P55-USB3 . המעבד הוא I5 750 וכרטיס מסך GT 220 1GB. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין שני הלוחות ומה כדאי לבחור. תודה רבה על הייעוץ אמיר
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מחשב "קצת" ישן והוא מכיל רק 512 זיכרון פנימי חשבתי להוסיף קצת אבל אני די אדיוט בתחום יש לי לוח אם אסוס P4SPMXSE (אם מישהו מכיר) ואין לי מושג עד כמה זיכרון הוא תומך וגם אין לי מושג מה צריך לעשות בשביל לשדרג זיכרון פנימי. האם מספיק רק להכניס את הזיכרון או שיש צורך גם לעדכן בביוס? בנוסף חשבתי לשדרג כרטיס מסך בקטנה (תאמינו או לא יש לי GeForce 5200). עד איפה המגבלה שלו בתחום?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להוציא ת'יחידת קירור סטוק של המעבד שלי ושמתי לב שאפשר בטעות לשבור את הפלסטיק בצד של הסוקט(זה שמחזיק את היחידת קירור) כמו בתמונה פה איפה שהמברג מצביע עליו... ראיתי לא פעם אחת ולא פעמיים אנשים ששוברים את הסוקט בגלל זה ורציתי לדעת אם יש איזה דרך להוציא את זה בלי שזה ישבר או ינזק איכשהו כי זה נראה ממש עדין... תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=670 הוא תומך בזכרונות 800MHz ? אם לא עידכון ביוס או משהו יכול לפתור את זה ?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
נתקלתי בסוגי זכרונות של 667mhz ddr2 בסדרות PC5300 ן - PC5400 שניהם זכרונות 667MHZ
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
במספר הערות נכתב שהמעבדים המהירים ביותר עולים יקר להחריד בגלל סיבות תמחוריות, ולא בגלל סיבות טכנולוגיות. הדבר לא מדוייק, ואנסה להסביר. כאשר מעבד נכנס לייצור, לא יודעים מה תהיה מהירות פעולתו. המהירות בסופו של דבר נקבעת לפי חלקיקי אבק מיקרוסקופיים, לפי תהליכי דיפוזיה, וכו'. תהליך ייצור מסוים, ברמת בשלות נתונה, יכול לייצר מעבדים עם ממוצע מהירות מסויים וסטיית תקן מסויימת. בסוף שלב הייצור המעבדים נמדדים. חלק נפסלים ונזרקים. למשל, yiled של 95% משמעותו ש-5% מהמעבדים נזרקים. המעבדים שלא נזרקו מחולקים לקבוצות הנקראות bins. למשל, bin ראשון בקצב 2.0, bin שני בקצב של 2.2, ו-bin שלישי בקצב של 2.5. הסיכוי שמעבד יגיע ל-bin השלישי הוא למשל 10%. מעבדים אלו הם, בהגדרה, יקרים יותר. לא ניתן …
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
מה דעתכם על זכרונות של DIGMA (באופן כללי) ? - הם טובים ? מהירים ? יש בעיות ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת אם מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE מספיק טוב בשביל להריץ סרטים בHD 720P חלק ללא הפרעות לוח האם יהיה כמובן האסוס M2A-VM ואני לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק אציין שהמחשב לא נועד להקלטה של שידורים אלא רק לניגון תכנים שונים, בעיקר HD האמת שהייתי אפילו מסתפק במעבד חלש יותר הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב הזה הוא שינגן 720P בלי הפרעות
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב אם כבר אני מחכה ל DX10 אז אני אמתין כבר לזה..... (ממש לא) http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=764285
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-