מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לזכרונות... יש כמה שתי אפשרויות: בין ADTA לPQI מה עדיף? (בהנחה שהADATA יותר יקרים) בין SAMSUNG לTWINMOS מה עדיף? הזכרונות לא לאוברקלוקינג וכולם DDR 400MHZ
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה ללוח, מעבד, זכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. שימושי המחשב: בעיקר צפיה בתכני HD אך הייתי רוצה גם אפשרות להתקנת משחקי NFS. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב היא 720P מסך 42 פלאזמה. הגדרות גרפיות מיועד המחשב נמוכות אין צורך בציוד הקפי. אין צורך בשאר הרכיבים. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. אין העדפה לרכוש את החלקים מחנות ספציפית. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? צריכת חשמל נמוכה. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום האם זה הכי גבוה שהמעבד הזה יכול לעלות עם הטורבו ? הוא לא אמור להגיע עד ל3.9 .... שמתי לב כאשר אני עובד ומרנדר עם המעבד והוא על 100% המהירות יורדת ?! זה בגלל שזו לא הגירסא עם הK ? תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, לא ברור לי כל-כך נושא התאמת הזיכרון למעבד, 1. האם הוא יתמוך או ינצל זיכרון DDR2? או שעדיף לי כבר לרכוש איתו DDR רגיל? 2. האם כל מהירות זיכרון שאתאים לו תהיה מנוצלת? 3. האם כדי לנצל יכולת DUAL CHANNEL של הלוח יש לרכוש שני צ'יפים של זיכרון? ולא דווקא אחד גדול? תודה רבה לכל העונים טל
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
במערכת שלי מותקנים כרגע 2*64 ו2*128 סטיקים של זכרונות RDRAM על לוח אם אינטל d850gb(אני חושב שזה הדגם) לאחרונה קניתי שני סטיקים של 256 וניסיתי להתקינם(יש לציין שהם משומשים), ניסיתי להשתמש בהם במקביל עם הסטיקים של 128 וגם עם הסטיקים של ה64. לאחר ניסוי וטעיה העברתי את הסטיקים בין הסלוטים בכל הקומבינציות שיכולתי לחשוב עליהם והמחשב סירב לעלות(ליתר דיוק לא הדליק את המסך, לא היו ציפצופים או שרצים אחרים) בשלב מסויים המחשב התחיל להריץ את ווינדוס(XP אם זה משנה) וביצע איתחול באמצע. הפעלתי במצב בטוח והכל עלה כרגיל. אחר כך העלתי שוב במצב רגיל והמחשב עלה מעולה(כאשר הוא מזהה את כל 768 המגה) אך לאחר 5-10 דקות של פעולה המחשב קרס ושוב לא הצליח לעלות(שוב עם הבעיה שלא הדליק מסך). השאלות: האם…
-
- 12 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי את הלוח GA-8IRX 845 לוח קצת ישן אבל עדיין נותן מה שצריך שמעתי על דבר שנקרא עידכון ביוס ויש לי כמה שאלות בנושא: 1.במה העידכון עוזר? האם הוא משפר ביצועים נותן יותר אפשרויות או משהו אחר? 2.איך מתבצע עידכון הביוס והאם אני יכול להרוס משהו? (יש לי דואל ביוס על הלוח). 3.מאיפה אני יכול להוריד את הביוס המעודכן ביותר השמח ללינק ישיר להורדה. תודה לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש מחשב 2700 AMD עם ג'יגה זכרון לוח של NFORCE אבל מה המחשב איטי בטירוף ביחס לשלי גאשר לי יש 2000 AMD עם חצי ג'יגה זכרון ולוח פשוט של ג'יגה בייט עשיתי לה פירמוט... ועדיין אחר כך המחשב נחנק שוב פעם אחרי פעולה של כמה שעות דבר שלא קורה אצלי. בדקתי וחיטטתי בעזרת CPU-Z במחשב שלה ונדהמתי לגלות שהזכרונות שלה הם 166MHZ עם שם מוזר של DDR-SDRAM , בעוד שלי יש זכרונות של 333MHZ DDR. הידע שלי במחשבים הוא מאוד נרחב לגבי תוכנה אז אין מצב שהמחשב איטי סתם ככה בגלל תוכנה מסויימת, אבל שאלתי היא לכיוון הזכרונות: האם הגיוני שהזכרונות שלה גורמים למחשב שלה להיראות כמו שהוא כרגע...? האם שווה להשקיע על זכרונות מהירים יותר והתוצאות יהיהו בהתאם?.. יש מצב שזה גם נוגע לרכיב אחר של…
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מעבד אתלון 64 3500+, גרסת E6, "קריר ושקט מופעל", המחשב במנוחה. מארז אנטק סונטה 2, במערכת כרטיס 6800GS. טמפרטורת החדר נימדדת על ידי מד טמפרטורה פשוט, טמפרטורת המעבד נילקחת מתוכנת ה Easy Tune של גיגה בייט. איכות, זאת לא מילה גסה.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש המיועד לשימוש שוטף + גיימינג כבד. לוח האם הינו ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL ו- 2 כרטיסי מסך מסוג - Sapphire HD 7850 OC הלוח אם הוא לפי המלצה מפורום זה (הרכיבו לי את המחשב), שמתי לב שלוח אם זה תומך ב: - 3 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2/PCIE4: Single at x16(PCIE2) / x8 (PCIE4), or dual at x8(PCIE2) / x8 (PCIE4); PCIE5: x4 mode) - 2 x PCI Express 2.0 x1 slots - 2 x PCI slots - Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™ - Supports NVIDIA ® Quad SLI™ and SLI™ כמו שאני רואה הלוח אם תומך בכרטיס מסך אחד x16 (כמו שסימנתי באדום מוגדש למעלה מכיוון שאני רוכש 2 כרטיסי מסך אשר יחוברו ויעבדו ביחד, האם אני צריך ל…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי לוח של Asus נמצא אצלי כ 5 שניים וכבר יש לי בעיות עם הקבלים שלו.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, לוח אם של Asus מדגם P5B-E Plus מותקנים אצלי 2 צ'יפים של 2 ג'יגה כ"א (כלומר 2048 מגה כ"א). משום מה בביוס מזוהים 3072 מגה בלבד. האם זה סביר/תקין/הגיוני ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום! כרגע מערך הזכרונות שלי הוא 256X4 RDRAM והמחשב שלי די חדש אך רציתי לשאול אם יש הבדל שזה 2 זכרונות של 512 שמעתי פה כמה אנשים מדברים על זה שאם שמים 2 זכרונות המחשב עובד יותר מהר או משהו כזה ראיתי שיש פה תראד על זה אבל הוא באנגלית וכשמדברים על מחשבים באנגלית אני לא ממש מבין אז אם מישהו יסביר לי אני ישמח בתודה דוד
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]העבודה שלי מתמקדת בתוכנת maya2008/9 וכן בתוכנת After Effects[/glow].. אני עובדת על סצנות כבדות שמצריכות מחשב חזק. להלן המפרט שחשבתי עליו, וכן מפרט שקיבלתי מחברת מחשבים שהמחיר שלו די מחרפן, בקיצור... אני בבלאגן ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ולהיות ספציפיים כי אני אחרי כמה חודשים טובים של התעסקות עם הנושא (: אז הנה המפרט שלי והשאלות שיש לי לגביו. את המפרט שקיבלתי מהחברה אתם יכולים לראות בגדר "נספח" כי אם תוכלו לשדרג את מה שאני הכנתי אני מאמינה שזה יהיה הדבר הטוב ביותר עבורי! הנה- המפרט שלי: מעבד ארבע ליבות של חברת אינטל:Q9450 FSB1.333 2.66 GHz 12 MB of L2 cache 1333 MHz QDR QDR 1600 MHz לוח אם Intel® Desktop Board DX38BT- גם כן של אינטל …
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הסיבה העיקרית לעליה בשימוש מעבדי AMD היא האפשרות לOC שלא כמו במעבדי אינטל אם הבנת טוב ואם לא אז אתה יותר טמבל ממה שאתה חושב ! ןבפעם הבאה שאתה קם הפוך לך לפורום אחר חוץ מזה שעד עכשיו דווקא אינטל שלטה כביכול בשוק המעבדים בגלל מניעים עסקיים של מיקרוסופט בארץ וכשל שיווקי ידוע שלAMD חוץ מזה שלא צריך בנצ"מרקים מספיק לטייל ברשת כדי להבין ש AMD היא מתחרה קשה של אינטל מזה שנים והיום תופסת את מקומה בשוק הישראלי בחו"ל AMD מחזיקה נתח שוק מכובד שלא נופל מאינטל ואפילו עולה עליה בכמה מדינות הסוף למונופול של אינטל+מיקרוסופט הגיע אלינו גם בברכה שתוק ולמד הפורומים באתר הטובים ברשת יום נעים לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח שיתאים למעבד שלי - 64 3400+ ושיתאים לכ.מסך שלי - RADEON 9800PRO יש מצב ?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
אז בשעה טובה שידרגתי את המעבד הישן שלי e6600 למעבד חדש q9550 ושאלה קטנה על טמפרטורות במנוחה כרגע על 35 ככה כי קצת חם פה היום ברגיל היה איזה 3-4 מעלות פחות,לפי הטמפרטורות של כל ליבה בנפרד אז יש לי 2 ליבות שהטמפרטורה שלהם תמיד גבוה יותר ב 2-3 מעלות מה2 האחרות האם זה תקין? במאמץ הוא על 47 מעלות... מבחינת הטמפרטורות מנוחה ומאמץ אני יודע שהוא ממש בסדר(המארז והאוורור אצלי מסודרים יופי)
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני צריך בבקשה המלצה על זכרונות שיתאימו גם לoc בינוני, שיתאימו ללוח של גיגבייט h77, שיהיו בשני סטיקים של 4. מחיר: בין 300-600 שקל מksp בקשר לmhz אשמח להסבר מה יותר טוב ולמה. בקשר לcl אני זוכר משנים עברו שככול שהcl נמוך יותר ככה זה יהיה טוב יותר לoc
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כל הבעיות במסגרת תהליך המעבר לליטוגרפיית 10 ננומטר והחוסרים של מוצרי הדור הנוכחי לא מונעים מיצנית השבבים לשבור שיאים כלכליים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לוח אם עד 850 ש"ח. הכי יציב הכי טוב. לא חובה ל OC. תודה.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש טעם לחכות למעבדים/לוחות מבוססי socket 939 או שביצועי ה 754 עדיין מספקים לטווח הקרוב ? האם ה 754 מהיר/איטי יותר ביחס ל AMD שעובד ב dual channel ? ( הבנתי שזה לא קיים ביחד )
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו יש ברשותי 1 ג'יגה DDR2-667 בסטיק אחד. (TwinMOS) אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 1 ג'יגה בקרוב, לא סגור עדיין של איזו חברה. האם יש משמעות כלשהי לעבודה ב-Dual Channel אם אני משלב שני סטיקים של שתי חברות שונות? בנוסף, על אילו פירמות של זכרונות הייתם ממליצים? אני מחפש זכרונות DDR2-667 סטנדרטיים, לא מתוכנן שום OC.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מישהו מוכן לתת לי הסבר קצר מה זה הIDE? שאני מתקין דרייברים של הלוח אם אני אף פעם לא מתקין אותם הבנתי שזה יכול לעשות בעיות שקשורות לביצועים של המחשב ..
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הבא של אסוס P8Z68-V LE http://www.asus.dk/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-