עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobt,

יש לי עכשיו 256 MB מהירות של 333 של KINGMAX אני רוצה לקנות עוד 512 מהירות 400 (לעתיד) כי גם ככה אין לי דואל צ'אנל אני רואה שיש CL2.5 וCL3 מה ההבדל בינהם?? ה3 יותר זול , למה?? מה שווה יותר לקחת?? עוד משהו יש את THOMSW משהו שניראה לי היא מוכרת ויש את KINGSTON איזה מהם לקחת יש הבדל של 50 שקל בערך בינהם... ואני לא יודע אם שווה לי להוסיף אותם לקינגסטון אני יודע שקינגסטון חברה איכותית , אבל השניה לא?? אני ירגיש הבדל במהירות בניהם?? אה ואני לא יודע איזה CL הזיכרון שלי זה משנה??

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by niv251,

אני קונה מעבד E6600 של אינטל ואני רוצה גם לוח אם של אינטל שמתאים למעבד הזה התקציב בערך 800-1000 תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  3. מה יותר כדאי? Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box ו ABIT AI7 Intel 865PE או AMD ATHLON 64 2800+ BOX ו EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin תודה.

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by LIOR1994,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הצרכים שלי זה הורדות,סרטים וקצת משחקים המליצו לי על מעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT האם הוא מומלץ או שעדיף לרכוש אינטל? ואם כן אז איזה לוח אם ומערכת קירור מומלצת איתו תודה ומקווה שלא הסתבכתי בשאלה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. המממ מעניין מאיפה הגיע השם ;D http://www.tgdaily.com/2006/04/26/intel_tavor_cellphone_processor/

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by maxwell10,

מה ההבדל בין שתי המשפחות האלו? ישנם מעבדים שלכאורה נראים זהים, למשל: Athlon II x4 635 ו Phenom II x4 925

7. Started by a-gold,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את הלוח הזה: http://www2.abit.com.tw/page/au/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IB9&fMTYPE=LGA775 ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? מה היתרונות והחסרונות שלו? ואיך הוא בכללי ? האם החברה הזאת אמינה? אני לא מתכנן שום OC למחשב.

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  8. ברצוני לשדרג את המעבד שלי (1700) למעבד 2400 (הלוח תומך).. הבעייה היא שלכל חנות שאני ניגש מציעים לי שידרוג מעבד במחיר המלא שלו...וזה כמו לקנות חדש.. האם יש אפשרות של שדרוג (כלומר החלפת מעבדים) שלא כמו לקנות מעבד חדש? איפה אפשר לעשות זאת? איזה חנויות באזור המרכז עושות זאת? ומה המחיר?? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by alone66,

מה עדיף OCZ \ kingsthon או patriot תודה מראש

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by JLIL,

ברשותי לוח אם MSI P45-8D המאפשר שימוש בזיכרון DDR2 או DDR3 כרגע מותקן 2GB DDR2-800 CL5 המעבד המותקן INTEL E8400 מע' הפעלה LINUX UBUNTU 10.4 32BIT השימוש העיקרי במחשב הוא עיבוד תמונה באמצעות GIMP בעיקר אך גם באמצעות תכנות גרפיות אחרות. כמו כן אני מפעיל מעת לעת SUN VIRTUAL BOX ואז ביצועי המחשב יורדים ביישומים הגרפיים (המופעלים במקביל לפעולת ה VB ) היות ובכוונתי לעבור למע' הפעלה 64BIT ולהרחיב את הזיכרון ל 4GB אני מבקש סיוע בהחלטה איזה זיכרון לרכוש. הרחבה ל DDR2 4GB או החלפה ל 4GB DDR3 בחיפוש ב ZAP מצאתי את ההצעות הבאות המתאימות להוצאה הכספית שאני מוכן להשקיע בעניין: KINGSTON DDR3 KVR1333D3N9/2G 2GB X1 1333MHZ CL9 PATRIOT PSD32G13332 DDR3 2GB Single Channel 1333MHZ CL9 יש ג…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. שלום לכם אולי מישהו יכול לעזור בחיבור חוטים מהפנל הקידמי של אוניות ומיקרופון הלוח- P5GD1 אסוס יש קובץ מצורף לפי חוברת הלוח על רישום החיבורים לא מדויק לדעתי .... ובפנל של המארז יש 2 כבלים שרשום ככה : כבל אחד 3 חוטים mic-power mic-ground mic-in והכבל השני ככה: באותו חוט שני חיבורים--r-out r-ret באותו חוט שני חיבורים--l-out l-ret חוט בודד--ground יש משהו מבלבל ב-pwr i +5v ןמהו חיבור nc [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  12. אהלן יש לי בחירה בין 2 המעבדים האלה (לא משנה מאיפה אני משיג אותם ) מה עדיף לקחת ? מתוכנן גם OC כנראה אבל לא משהו רציני ( 3GHZ )

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by LOL,

כמה זמן אני צריך להריץ את הPRIME 95 כדי שאני יוכל להחשיב את המערכת יציבה והאם 43מעלות זה גבוה מדי בשביל P4 2.4 אחרי 5 שעות של PRIME95

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  14. 1) מה ההבדל בין : Asus P5B-VM לבין Asus P5B-V ? 2) מה ההבדל בין: Asus P5B לבין Asus P5B-E ?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by MiGHTyDuCK,

אני יודע שעדיף אני לא יודע מה ההבלדים ביוק אומקיםVENICE ההפרש הוא 50 שקל שווה את ההפרש ? ATHLON 64 3000 WINCHESTER BOX 939 909 NIS ATHLON 64 3000 VENICE 939 BOX 959 NIS

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  16. היי יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום סלרון ישן המאוורר שלו התחיל להרעיש ולהסתובב לאט.... איזה מאורר בדיוק אני צריך לקנות? (אודה אם מישהו יתן לי לינק ישיר לחנות) כמובן מאורר ג'נרי פשוט תודה

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by ben007,

שלום אחים שלי מה קורה? אז ככה, יש לי מחשב לא חדש לא ישן ורציתי להוסיף לו זיכרון ( בזמן האחרון הוא קצת מפרפר... /:) זה המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400) Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 256 MB (SDRAM) BIOS Type AMI (05/29/02) והשאלה שלי: איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לקנות ( עד 500 שקל ) והאם אני חייב כרטיס מסוג SD-RAM תודה רבה ר…

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by Alroit,

שלום שוב לכולם קצת מחקר: שאלה ראשונה: מה עדיף 4GB בתדר 667 או 2GB בתדר 800? ואם לגבי OC עסקינן: למי עדיף לעשות 4GB בתדר 667 או 2GB בתדר 800? תודה מראש Alroit

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  19. היי, קנו לאחותי מחשב חדש היום, ויש לה רק חצי ג'יגה, אנחנו מעוניינים לקנות ל-2GB ללוח אם- asus p5gz mx. התקציב הוא עד 600 שקל ( לפי מה שהבנתי התקציב אפילו גבוהה יחסית... ). על מה אתם ממליצים? ומה ההבדל בין CL5 ל-4? יש גם הבדל פיזי? אל תשכחו להתאים את הזכרונות ללוח. תודה וחג שמח ;D יובל.

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by ozwrx,

ההתלבטות שלי היא לגבי הלוחות האלה: ASUS M2V AM2: VIA K8T890 הלוח הזה עולה לי 125 שקל פחות..... לבין MSI NEO K9N NFORCE 550 אני יודע שהMSI יותר טוב אבל השאלה שלי כמה יותר טוב כי התקציב שלי דל, אני יכול לבחור רק את שני הלוחות האלה בלבד אז בבקשה רק לדעת מה ההבדל בינייהם אם אני לא מתכוון לעשות OC ולא שידרוגים עתיידים שימושים רק אינטרנט אופיס וכאלה...המעבד שיהיה עליו הוא AM2 X2 3800

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  21. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי יש לי מארז של p4 עם החיבור הנכון ללוחות אם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4 השדרוג הוא בעבור משחקים וגרפיקה כמן פטושופ ודומים לה וכמובן אינטרנט וכו אני רוצה לקנות : לוח אם מעבד זכרונות כרטיס מסך את השאר יש לי על מה כדאי ללכת? שיתן לי את מירב הביצועים התקציב עד 3000 שח תודה

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by unbalanced,

האם מדובר בגירסת התוכנה בלוח האם ? או בחומרה עצמה על הלוח...?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by אני איני אני,

מה זה הלוח אם הזה? הוא טוב? ישן\חדש? אפשר קצת מידע :-|?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  24. קרה לי עם 3 חנויות: הראשונה פרסמה באנטרנט שהיא מוכרת box וכווידיתי אם יש להם במלאי אמרו לי "מה זה box, זה מעבד ו מאוורר ואנו ניתן לך מעבד ומאוורר". השנייה הבטיח לי box וכשהגעתי אליו אחרי תיאום התברר שלא הביא box, למרות שהגעתי במיוחד, וניסה לשכנע אותי שאין הבדל. השלישית בטלפון סיכמנו מחיר ל-box וכשהגעתי אליהם לעשות הזמנה ניסה לשכנע אותי שלא כדאי box אלא יתן לי מעבד עם מאוורר של zalman. מה שמתמיה אותי: נראה שכולם מתחמקים מ-box, האם יש לכם ניחוש למה ?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by FARKASH7,

יש לי את הלוח GA-8IRX 845 לוח קצת ישן אבל עדיין נותן מה שצריך שמעתי על דבר שנקרא עידכון ביוס ויש לי כמה שאלות בנושא: 1.במה העידכון עוזר? האם הוא משפר ביצועים נותן יותר אפשרויות או משהו אחר? 2.איך מתבצע עידכון הביוס והאם אני יכול להרוס משהו? (יש לי דואל ביוס על הלוח). 3.מאיפה אני יכול להוריד את הביוס המעודכן ביותר השמח ללינק ישיר להורדה. תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים