עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שאלתי היא : בלוחות שיש ארבעה סלוטים אם אפשרות לשים זיכרונות DUAL ,לרוב הסלוטים הם : שניים בצבע אחד ועוד שניים בצבע שונה האם יש חשיבות היכן שמים כל זיכרון וזיכרון ,או שכל הסלוטים שווים ואין חשיבות למיקום הזיכרון ב- DUAL ?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by vladk,

הזמנתי את AMD Athlon XP 2000+ והיום קיבלתי אותו. התקנתי _אבל_ ב BOOT אני מקבל Athlon 1200MHz וגם ב SciSoft Sandra קיבלתי את הנתונים הבאים: AMD Athlon XP 1.26MHz Cache = 256KB FSB = 200MHz מה מסריח פה?? יתכן כי הבעיה בהגדרות ב BIOS? או שאין דבר כזה והם פשוט "טעו" כששלחו לי את המעבד? תודה..

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by KiDi,

עשיתי שטות ועכשיו אני צריך לשלם עליה... עקב כך יש לי 2 אופציות - או למצוא חנות שמוכרת פנטיום 4 לסוקט 478 או לקנות איזה פנטיום D יפה ולוח אם צנוע מאוד - עד 700 שקל.. חשוב שהלוח יהיה בעל AGP 8 ויתמוך DDR 400... תודה על ההמלצות מראש

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  4. שניהם עולים בערך אותו הדבר (הQUAD עולה 100 שקל יותר) מבחינת שעון הQUAD יותר מהיר אבל הI7 זה המילה האחרונה. על מה ללכת? ואיזה תושבת יש ל I7 אני מתכוון SOCKET

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by n0stredamus,

מה הקטע של זיכרון דו ערוצי ? ז"א ... אני מבין שחזרנו לשיטה של שתי זכרונות ... אני מניח שזה לניצול יותר טוב ... וממה שמשתמע מהשם לשתי ערוצים מקבילים של זיכרון ... מה זה : DDR2 ? האם אותו כנ"ל ? האם הדבר הבא בזכרונות ? .... כל השאלות הנ"ל כנראה בגלל שאני מזדקן ... טל. ;D ??? :-[

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BlacK_RaveN,

יש לי שני סטיקים של 256 MB. בתוכנה CPU-Z בלשונית memory הוא מראה לי ב TYPE: DDR-SDRAM אז זה אומר שאחד מהזכרונות הוא DDR והשני SDRAM ??? תמונה: http://members.lycos.co.uk/eli308/memory.jpg

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  7. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב עם לוח אם של ASUS כרטיס קול: Game Theater XP ו9700 RADEON. האם יש אפשרות לחסוך כסף ולקנות את הלוח אם ללא הכרטיס קול שעליו? ???

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by lipa,

יש לי כרגע 2X256 ואני רוצה להוסיף עוד 512M זכרון האם יש יתרונות משמעותים ל-2X512 ? (בהנחה , ש-4X256 יהיו מאותו יצרן ואותם תיזמונים )

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  9. שלוום! יש לי בעיה במעבד הוא מתחמם תוך שניות, אני מדליק את המחשב ובודק את הטמפרטורה בביוס והוא כבר על 90 מעלות, כשהמחשב מגיע ל100 מעלות קצת יותר הוא נכבה.. עכשיו מה אני צריך לבדוק על מנת לגרום למעבד להפסיק להתחמם בצורה כזו? ולמשל אם אין קירור בכלל זה הגיוני שהמעבד יגיע תוך שניות ל90 מעלות? המעבד הוא e8400 הלוח האם הוא GA-EP43-DS3L

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  10. רגע לפני שתערוכת CES 2025 נפתחת רשמית, אינטל מרחיבה את משפחת Intel Core Ultra (Series 2) עם סדרות מעבדים חדשות, ובהן דגמים ייעודיים לגיימרים, יוצרי תוכן ומשתמשים עסקיים. חידוש מרכזי בהכרזה הוא שילוב רכיב בינה מלאכותית (NPU) ישירות במעבדיםלכתבה

11. בתכנת Intel ID utility מופיע כך: מישהו יכול להסביר לי מה זה כל הקטע של ה-Proceesor classification? ומה זה Packaging?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by shark1011,

אני יודע שיש שני חיבורי PCI-E בלוח הזה. מה היא המהירות של חיבורים אלו?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by Noodlez04,

אז ככה, עברתי קצת באתרים של חנויות ישראליות, וראיתי שברוב הזכרונות רשום שהזכרון מותאם למעבדי אינטל. מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות 4GB KIT DDR3 1333Mhz שיעבדו בצורה אופטימלית עם AMD Phenom II X4 965 ולוח אם Gigabyte GA-790XTA-UD4 +SB750 CHIPSET או Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET? טווח מחירים: עד 650 ש"ח תודה רבה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by nesber,

קניתי AMD64 בזיגזאג והם תמיד מדגישים לא להתקין את הדרייברים של IDE שבאים עם הדרייברים של NFORCE. מישהו יודע למה? האם אתם מתקינים?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. שלום יש לי 2 זיכרונות 256MB, אחד מהם PC2100-266MHZ והשני PC3200-400MHZ. ולוח תומך דואל... המחשב עובד על האיטי מביניהם בסינגל, ואמרו לי שאני יכול לשים אותם לעבוד בדואל במהירות ששניהם תומכים (כלומר 266) האם זה אפשרי? ואם כן איך קובעים את זה בביוס? תודה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by oded900,

זה אפשרי להשתמש בזכרונות בגדלים שונים נגיד 256MB ו512MB? ואם נגיד אני משתמש בשלושה סטיקים של 512MB הDUAL CHANNEL יעבוד?... כנ"ל ארבעה...

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  17. Started by most,

קיבלתי את האטלון 3800+ שקניתי וראיתי שבצד של המעבד איפה ששמים את המשחה התרמית יש מדבקה של memory (החברה שממנה קניתי את המעבד). רציתי לדעת אם זה לא מסוכן שהמדבקה שם. זה ישפיע על המעלות של המעבד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by --Shadow--,

ודבר חשוב לא פחות: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=13977

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. טוב השאלה שלי היא כזאת בבקשה תענו אני קונה מחר על הבוקר! איזה לוח אם הכי שווה לקנות למעבד P-4 2,66 Ghz (512k 533MHz) ולזכרונות RDRAM?? תודה מראש!!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל…

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  21. Started by toppy,

כשקניתי את הD805, לא קיבלתי איתו מדבקה. אתם יודעים Intel Inside כזו. פעם היו נותנים, לא? זה לא אמור לבוא עם המעבד?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  22. למעבדי i5 סוקט 1155 חשוב לי sata3 ו-usb3 שיהיה בלוח לפחות 3 יציאות usb מאחור יצרנים מועדפים: אסוס , ג'יגבייט , אסרוק מה האופציות העדיפות

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by e.t,

(עריכה: גיא, דיר באלק אתה כותב שוב פעם עם היוזר שלי! ותלמד לתת כותרת מתאימה לא סתם את שם הלוח ) יש לי בעיה עם לוח זה, IDE 2 פשוט לא עובד הוא נבדק על 3 לוחות זהים ובשלושתם בעיה זהה, הרכיבים המורכבים על הIDE 2 לא עובדים, הרכיבים נבדקו על IDE 1 ועבדו, הוחלף הכבל ולא עזר, כמו שאמרתי גם את הלוח החלפתי פעמיים (כלומר 3 לוחות עם אותה בעיה).

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. המעבד יוחזר וכן שאר הרכיבים למעט לוח.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Oztriker,

היי, אני רוצה לשדרג את המחשב והחליף הכל חוץ מהמעבד (Core2Duo e6400) שמספיק לי מעל ומעבר. יש לוחות אם שתומכים בסוקט שלו וגם בכל הדברים החדשים?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.