מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
ככה אני בדילמה מעצבנת.. יש לי E8500 ו5770HD אני לא יודע אם לשדרג לquad אקסטרים כלשהו או פשוט לחסוך ללוח ומעבד חדש.. וכנראה זכרונות.. אם אני אקנה quad אז אני גם אקנה עוד 2 גיגה של ראם. מה לעשות בקיצור? שווה להשיג קוואד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח עם כרטיס מסך מובנה ו512MB זכרון.... המחשב אומר שיש לי רק 448... וחשבתי שאולי אחד הצ'יפים של ה64MB נהרס ורציתי להחליף ואז אמרו לי בחנות שהכרטיס מסך שהוא 64MB זכרון לוקח את הזכרון מהראם... זה נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של EVGA 8800GTS (ראה מפרט) אם אני אוסיף עוד כרטיס מסך 8800GTS אבל של Gigabyte אני אוכל לעשות SLI ? והאם הלוח שלי תומך בSLI אני יודע שבקרוספייר כן.... תעזרו לי בבקשה (:
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
נפתרה הבעיה. אין צורך להגיב....תודה :)))) ******************************************** אשמח לעצתכם. מעוניין לסגור סיפור בצורה הוגנת מול חנות מחשבים. שלחתי מחשב קיים לחנות מחשבים טובה לצורך העברת התכולה למארז חדש כך שישמש את הילד למשחקים ( העברת חומרה בלבד ממחשב קיים למארז חדש) עלות מארז 150 ש"ח + עבודה 150 ש"ח. סה"כ 300 ש"ח. החנות היום התקשרה ואמרה שלפני שהעבירו הדליקו את המחשב הקיים והכל עלה ועבד פיקס. לאחר ההעברה של החומרה למארז החדש, הדליקו את המחשב והוא לא נדלק והלוח אם לא הגיב יותר ניסו כל מיני דברים ומסתבר שבדרך שהל העברת הלוח משהו השתבש והלוח "מת" - כל שאר הרכיבים כנראה ( כנראה....) בסדר.... לוח האם במחשב הקיים (ש"מת" אצלהם במעבדה) הוא h…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברוכים הנימצאים ! שמי אלי(28) ואני מהגליל אמנם אני חדש כאן בפורום, אבל אני משוטט פה כבר זמן מה ומה אני אגיד לכם זה פשוט שיטפון של אינפורמציה ושל ואנשים שמבינים עיניין ואוהבים לעזור... אז תודה מראש לכולם ולעיניין אני כתחביב עוסק בעבודת אודיו עם מחשב בעיקר מוזיקה אלקטונית אך המחשב כבר ישן P3 והגיע הזמן לשדרג. בזמן האחרון אני נוטה להחשף המון לטכנולוגיה החדשה AMD ב-64 ביט והייתי רוצה לשאול באמת במיוחד אנשים שכבר יש להם נסיון של לפחות כמה חודשים עם A64 1)האם זה שווה כל כך ת'כסף ? 2)האם אתם מוצאים איזה שהם חסרונות חוץ מהיוקר ? מה עם התחממות ? 3)מי יודע אם זה כבר לא יהיה ישן עד שתהיה תמיכה מלאה ב-64 ביט ? אודה במיוחד על תשובות זריזות ועינייניות אני דיי על סף רכישה
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין שימוש בזיכרון ddr2 מסוג 667 מגה הרץ לעומת סוג 800 מגה הרץ במחשב עם מעבד core2duo? אין כוונה לבצע אוברקלוקינג.
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של asus p4t533-c ורציתי לדעת אם הוא תומך ב ddr??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
זה מה שכתוב החוברת : The CPU supports 100MHz system bus. The SDRAM DIMMs and DDRs can synchronously work with 100 MHz or operates over a 266 MHz system bus. זה או 100 או 133? ואם כן אז לה כשאני שמתי ddr 400 זה עובד רק על 100? תודה אחים שלי!
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
זה אמור להיות פנטיום 3, אבל לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית. המעבד נמצא ממחשב נייד של קומפאק משנת 2001 /2002 . תודה, דוד
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=98&p2=68 שקלתי שדרוג מעבד (בגלל הVT) , והופתעתי... מה גם שכיום אני בOC של 3G בE2180
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הלוח הנ"ל ורציתי לברר שני דברים 1. יש עליו חיבור שנקרא "gsata2" מה הוא עושה? 2. איך עושים ריסט לביוס בלוח הזה? (חוץ מלהרים את הבטריה) תודה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
ל ATHLON XP 2200 או XP 1800 איזה מהירות של זכרון DDR אפשר לחבר ? מה מומלץ 266 333 400? יש גם יותר מהירים 666? זה דורש OVERCLOCKING של FSB ? זכרון מהיר יותר מתחמם יותר ? ולכן חיים יותר קצרים ?
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
הי, לידעתכם, לפני מספר ימים בניתי (בהמלצתם ובעזרתם האדיבה של מספר אנשים מפורום מפרטים) מפרט מחשב שכולל בין השאר: - לוח אם של Epox 8KDA3J - 2 זכרונות 512MB של GEIL כבר הזמנתי את המפרט מהחנות, ואז במקרה הורדתי את ה USER MANUAL מהאתר של אפוקס, וגיליתי להפתעתי שהלוח לא יעבוד טוב עם שני רכיבי זכרון זהים (ראה תמונה מצורפת מתוך המסמך) בנוסף מסתבר שהפיצר CoolnQuiet לא מאופשר אם יש יותר מזיכרון אחד. לידיעת כל מי שמשתמש בלוח זה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד היום עם לוח אם מיושן (מדגם P45-8D) שתומך בזכרונות DDR2 או DDR3. אני מעוניין להחליף את ה4GB DDR2 שלי ב8 של DDR3 מהירים יותר. בדף ספציפיקציות של הלוח רשום שהוא מוגבל ל8GB של DDR3 (לעומת 16 של DDR2). * האם אני מוגבל ל2 ג'יגה פר סטיק? או שמה יכול לשלב 2 סטיקים של 4GB DDR3 במערכת אני מניח שאני מוגבל למהירות 1333 וזכרונות במהירות 1600 עדיין יעבדו. (המעבד במערכת הוא Q9550)
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
או שיחידה אחת יכולה לפעול לבד?
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם חדש למחשב משהוא נורמלי עד 600 שקל יש לי מעבד AMD אטלון 1200 יש לכם הצעות טובות??
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ההתקן יוצא לארץ ובכמה הלוחות החדשים יהיו יותר יקרים....?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, הסתכלתי על הבנצ'מארק של Tom's Hardware וראיתי של-AMD Athlon 64 x2 4800+ יש שלושה דגמים: (F2) Windsor , 2400/200, NF590, 800 EE (F2) Windsor , 2400/200, NF590, 800 EE (G1) Brisbane, (65 nm) 2500/200, NF590, 714 ההבדלים בבנצ'מארק הם עצומים, והייתי רוצה לדעת מה כל שאר המספרים האלה אומרים. אני מניח ש-NF590 מתייחס ל-Chipset אבל אני לא יודע כלום לגבי כל השאר. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כידוע, בגירסאות הנ"ל גוף קירור כלול בחבילה. מה שאני רוצה לשאול, גם אם זה נשמע קטנוני, זה האם הקופסא של המעבד (אני מדבר על AMD) מגיעה כשהיא עטופה הרמטית ע"י ניילון נצמד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום, האם כל שעלי לעשות בכדי לחבר את לוח האם למארז הוא לחבר בשלב ראשון את ה"ברגים הגבוהים" למארז לפי מיקום לוח האם ואחרי שאני מושיב את הלוח עליהם, פשוט להבריג את הברגים השטוחים שקיבלתי על הלוח? אני מקווה שהשאלה מובנת, אולי נשמעת קצת מוזרה אבל אני פשוט רוצה לוודא שלא אגרום נזק ללוח בחיבור ישיר שכזה כי אני לא רואה שקיבלתי בחבילה של הלוח עוד משהו שאמור להפריד בין הלוח לברגים תודה.
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
העיסוק בדגמי משפחת ה-Renoir של AMD עולה מדרגה נוספת עם מה שנראה כמו אישור רשמי למחצה של שמות הדגם הצפויים לנו בחודשים הקרובים, עם ליבות גראפיות מובנות - לצד פרטים נוספים עבור אלו ממשפחת Vermeer שיגיעו ללא יחידות עיבוד גראפיות בתוכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שומעים.. היום קניתי מחשב לגיימינג ב4300 שקל כולל מסך עכשיו יש לי שאלה יך המעבד הזה אל תפחדו תנו ביקורת אמיתית בבקשה מעבדי AMD - Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין להוסיף למחשב שלי צ'יפ של 512 MB ואני צריך עזרה בבחירתו. כרגע יש לי את הזכרונות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_703&products_id=6788 אני מעונין,מן הסתם בזכרון שיתןן ביצועים טובים ביחד עם הזכרונות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרגע 512mb אני חושב ddr 400 . האם זה מספיק? או צריך להוסיף זכרון? ואם להוסיף , להוסיף אחד של 512 , אחד של 1 gb או בכלל 2 של 512 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-