מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים אני רוצה הצעה לשילוב טוב בין מעבד זיכרונות ולוח אם במחיר של 1500-1800 שח מעדיף לוח אם עם הרבה פיצ'רים כמו ESATA וכו' לשימושים עתידיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול אם ידוע לכם מה האיכות של המאוורר +צלעות קירור של המעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ומה עוצמת הרעש שמפיץ המאוורר שלו והאם שווה להשקיע בפתרון קירור אחר בשביל המעבד??? תודה ..........
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל הזמן שאלתי את עצמי מה זה אומר ואף פעם לא ממש טרחתי לברר, אשמח לתשובה בעניין. כי לפעמים אני רואה שיש הפרש מחירים בין 2 הגרסאות אפילו שהמעבד הוא אותו מעבד.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיון שהתחלתי לעבוד לא מזמן עם VMWARE אני זקוק לתוספת זיכרון למחשב כרגע יש 2 סלוטים של 512 667MHZ של KINGSTONE חשבתי להוסיף עוד 2GB מה אתם אומרים על הזיכרון הבא : KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 מחיר 164 לוח אם שלי GA-945P-S3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן, מעניין אותי לדעת לדעת מה ההבדל בין זיכרון מטמון ליזכרון ראם.. וגם מי מהם נמחק כאשר המחשב נכבה?אחד מהם? אף אחד מהם? ומה הקשר ביניהם? כל תשובה תתקבל בברכה בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
מעבד intel c2d e6600 זיכרונות 800MHZ כרטיס IEEE, ללא SLI/CF. OC קטן. איזה לוח אם יתאים לדרישות הבאות באיזור 1000 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 1GB RAM והשאלה שלי היא כמה יעלה לי להרחיב ל 2GB RAM (זאת אומרת כמה יעלה לי 1GB RAM) אם מישהו יודע אני אשמח לדעת... תודה..
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ככה אני בדילמה מעצבנת.. יש לי E8500 ו5770HD אני לא יודע אם לשדרג לquad אקסטרים כלשהו או פשוט לחסוך ללוח ומעבד חדש.. וכנראה זכרונות.. אם אני אקנה quad אז אני גם אקנה עוד 2 גיגה של ראם. מה לעשות בקיצור? שווה להשיג קוואד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח עם כרטיס מסך מובנה ו512MB זכרון.... המחשב אומר שיש לי רק 448... וחשבתי שאולי אחד הצ'יפים של ה64MB נהרס ורציתי להחליף ואז אמרו לי בחנות שהכרטיס מסך שהוא 64MB זכרון לוקח את הזכרון מהראם... זה נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של EVGA 8800GTS (ראה מפרט) אם אני אוסיף עוד כרטיס מסך 8800GTS אבל של Gigabyte אני אוכל לעשות SLI ? והאם הלוח שלי תומך בSLI אני יודע שבקרוספייר כן.... תעזרו לי בבקשה (:
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
נפתרה הבעיה. אין צורך להגיב....תודה :)))) ******************************************** אשמח לעצתכם. מעוניין לסגור סיפור בצורה הוגנת מול חנות מחשבים. שלחתי מחשב קיים לחנות מחשבים טובה לצורך העברת התכולה למארז חדש כך שישמש את הילד למשחקים ( העברת חומרה בלבד ממחשב קיים למארז חדש) עלות מארז 150 ש"ח + עבודה 150 ש"ח. סה"כ 300 ש"ח. החנות היום התקשרה ואמרה שלפני שהעבירו הדליקו את המחשב הקיים והכל עלה ועבד פיקס. לאחר ההעברה של החומרה למארז החדש, הדליקו את המחשב והוא לא נדלק והלוח אם לא הגיב יותר ניסו כל מיני דברים ומסתבר שבדרך שהל העברת הלוח משהו השתבש והלוח "מת" - כל שאר הרכיבים כנראה ( כנראה....) בסדר.... לוח האם במחשב הקיים (ש"מת" אצלהם במעבדה) הוא h…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברוכים הנימצאים ! שמי אלי(28) ואני מהגליל אמנם אני חדש כאן בפורום, אבל אני משוטט פה כבר זמן מה ומה אני אגיד לכם זה פשוט שיטפון של אינפורמציה ושל ואנשים שמבינים עיניין ואוהבים לעזור... אז תודה מראש לכולם ולעיניין אני כתחביב עוסק בעבודת אודיו עם מחשב בעיקר מוזיקה אלקטונית אך המחשב כבר ישן P3 והגיע הזמן לשדרג. בזמן האחרון אני נוטה להחשף המון לטכנולוגיה החדשה AMD ב-64 ביט והייתי רוצה לשאול באמת במיוחד אנשים שכבר יש להם נסיון של לפחות כמה חודשים עם A64 1)האם זה שווה כל כך ת'כסף ? 2)האם אתם מוצאים איזה שהם חסרונות חוץ מהיוקר ? מה עם התחממות ? 3)מי יודע אם זה כבר לא יהיה ישן עד שתהיה תמיכה מלאה ב-64 ביט ? אודה במיוחד על תשובות זריזות ועינייניות אני דיי על סף רכישה
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין שימוש בזיכרון ddr2 מסוג 667 מגה הרץ לעומת סוג 800 מגה הרץ במחשב עם מעבד core2duo? אין כוונה לבצע אוברקלוקינג.
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של asus p4t533-c ורציתי לדעת אם הוא תומך ב ddr??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
זה מה שכתוב החוברת : The CPU supports 100MHz system bus. The SDRAM DIMMs and DDRs can synchronously work with 100 MHz or operates over a 266 MHz system bus. זה או 100 או 133? ואם כן אז לה כשאני שמתי ddr 400 זה עובד רק על 100? תודה אחים שלי!
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
זה אמור להיות פנטיום 3, אבל לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית. המעבד נמצא ממחשב נייד של קומפאק משנת 2001 /2002 . תודה, דוד
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=98&p2=68 שקלתי שדרוג מעבד (בגלל הVT) , והופתעתי... מה גם שכיום אני בOC של 3G בE2180
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הלוח הנ"ל ורציתי לברר שני דברים 1. יש עליו חיבור שנקרא "gsata2" מה הוא עושה? 2. איך עושים ריסט לביוס בלוח הזה? (חוץ מלהרים את הבטריה) תודה
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
ל ATHLON XP 2200 או XP 1800 איזה מהירות של זכרון DDR אפשר לחבר ? מה מומלץ 266 333 400? יש גם יותר מהירים 666? זה דורש OVERCLOCKING של FSB ? זכרון מהיר יותר מתחמם יותר ? ולכן חיים יותר קצרים ?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
הי, לידעתכם, לפני מספר ימים בניתי (בהמלצתם ובעזרתם האדיבה של מספר אנשים מפורום מפרטים) מפרט מחשב שכולל בין השאר: - לוח אם של Epox 8KDA3J - 2 זכרונות 512MB של GEIL כבר הזמנתי את המפרט מהחנות, ואז במקרה הורדתי את ה USER MANUAL מהאתר של אפוקס, וגיליתי להפתעתי שהלוח לא יעבוד טוב עם שני רכיבי זכרון זהים (ראה תמונה מצורפת מתוך המסמך) בנוסף מסתבר שהפיצר CoolnQuiet לא מאופשר אם יש יותר מזיכרון אחד. לידיעת כל מי שמשתמש בלוח זה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד היום עם לוח אם מיושן (מדגם P45-8D) שתומך בזכרונות DDR2 או DDR3. אני מעוניין להחליף את ה4GB DDR2 שלי ב8 של DDR3 מהירים יותר. בדף ספציפיקציות של הלוח רשום שהוא מוגבל ל8GB של DDR3 (לעומת 16 של DDR2). * האם אני מוגבל ל2 ג'יגה פר סטיק? או שמה יכול לשלב 2 סטיקים של 4GB DDR3 במערכת אני מניח שאני מוגבל למהירות 1333 וזכרונות במהירות 1600 עדיין יעבדו. (המעבד במערכת הוא Q9550)
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
או שיחידה אחת יכולה לפעול לבד?
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם חדש למחשב משהוא נורמלי עד 600 שקל יש לי מעבד AMD אטלון 1200 יש לכם הצעות טובות??
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי ההתקן יוצא לארץ ובכמה הלוחות החדשים יהיו יותר יקרים....?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-