מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
ASUS STRIKER לEVEGA 680I מי מביניהם יותר טוב לOC ומגיע ליותר גבוה בקירור אוויר?
-
- 13 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 750 256 זיכרון ו GFORS MX2 64 אני בצבא ויש לי כמעט 2000 שקל מה כדאי לי לקנות כרטיס מסך TI4200 ואם שאר הכסף להנות או לקנות מעבד 1800 AMD לוח וזיכרון ולאשר אם ה כרטיס מסך שלי? בקיצור מתי המחשב יעבוד יותר טוב אם משחקים? אם כרטיס מסך חדש או מעבד? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הציעו לי לי זיכרון : 2GB (1024x2) DDR-2 667-MHz Dual Channel Compatible (Tested מה זה TESTED?
-
- 11 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לוח אם P5Q-E מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד? אני מעוניין בעיקר בפונקציות חיסכון בחשמל שיש לו להציע. הבנתי שהוא לא תומך ב PCIE X16 כפול 2. אלא רק אחד מהסלוטים הוא X16 ואם שמים שני כרטיסי ATI אז הם רצים על X8 כל אחד. בכלל, איזה לוח אם מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד ומעוניין בעיקר בחיסכון בחשמל ובשליטה על כמה שיותר מאווררים (מעוניין בשקט) תודה.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אמא שלי צריכה מחשב משרדי חשבתי ללכת על מחשב עם מעבד AMD Sempron כי הם יחסית זולים הםן נחשבים בסדר למשהו משרדי של רק word ואיימיל? דבר שני אני צריך המלצה ללוח אם תואם - אם יש לוח אם עם כרטיס מסך עליו אז עדיף יחסוך את הקניה של הכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שאני מסתכל על המפרטים של חברי הפורום אני רואה שכמעט כולם משתמשים ב AMD אז רציתי שתשתתפו בסקר ונראה באחוזים לכמה יש AMD ולכמה INTEL
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לדוגמא דואל קור 4200+, זיכרון 1 גיגה, לוח איכותי עם צ'יפסט טוב, אותו כרטיס מסך והכל. רק שאחד בסוקט AM2, והשני בסוקט 939. האם הפרש הביצועים יהיה רציני, ואם כן למה?.
-
- 13 תגובות
- 752 צפיות
-
-
asus P5LD2 SE בבקשה, ויש סיכון שאני מתקין את הדרייבר?
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היה לי לא מזמן ויכוח בנושא, והוא טען שהפנטיום יותר חזק ב בFPU ושה Athlon הוא טוב רק למשחקים (חחחחח....) עכשיו, אני יודע שזה לא נכון ואני צריך לינק לאיזה כתבה בנושא כדי שאני אוכל להוכיח לו את זה.. תודה מראש
-
לרוע מזלי (וטיפשותי) ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח שלי..וכעת המחשב עולה אך על המסך רואים רק נקודה לבנה בצד שמאל.. קראתי והבנתי שאפשר לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הג'מפר כך שהלוח נכנס למצב ריקברי , ואז אפשר או ע"י דיסק / דיסק או קי להתקין את הביוס שנית.. ניסיתי את הנ"ל אולם כל מה שאני מקבל זה מסך עם כתובית של אינטל של הביוס כמו שהיה תמיד אך לאחר מכן המסך שחור ולא קורה שום דבר יותר מכאן והלאה.. האם גרמתי לנזק בלתי הפיך?מה עליי לעשות? מבאס נורא..מה גם שהמחשב משמש לי לעבודה..זה קצת מלחיץ..
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם! על איזו חברה הייתם ממליצים יותר מבין השניים? או שהם זהים לחלוטין? אם זה רלוונטי מדובר על זיכרון Hynix 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי בהמלצת הפורום את הלוח הבא : GIGABYTE GA-945G-S3 אני קונה את זה עם מעבד E6300 וזכרונות 667 אני לא מתכנן OC מסיבי אולי קצת למעבד בכל מקרה שמתי לב שללוח יש רק יציאת AUDIO 1 כמו כן אין לו יציאת 1394 הייתי רוצה להחליף אותו ללוח בתקציב דומה (סביבות 600 ש"ח +- 500) שכולל יציאת AUDIO טובה ויציאת 1394 (לא חובה אבל רצוי) הזמנתי כבר את הלוח ככה שאין לי הרבה זמן להחליף אותו אז אודה לכם על תשובה מהירה תודה
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי מ3200+ ל4800 או יותר, האם אני יכול לשים מעבד סוקט AM2 על לוח של 939? או שאני מוגבל ל939? וכמו כן האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ומה שמו של הדגם של המעבד שמקביל ל קור תו דו של אינטל הכוונה מה השם שלו ? והאם amd הוציאה מעבד כפול ליבה כמו של אינטל ומה שמו? מה התושבת שאמורה להתאים למעבד כפול ליבה של amd והאם ניתן לשדרג למעבד עם 4 ליבות או שהלוח יצטרך תושבת אחרת משלזו של מעבד ה כפול ליבה ?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי, לפני שאני קונה מחשב שהתחלה רציתי ללכת על שילוב של i7 920 ביחד עם זכרנות DDR3 Tri channel ולוח אם X58, הבנתי שזה לא משתלם לי מבחינת מחיר תועלת. אני קונה מחשב לצורך משחקים, OC, multitasking, עבודה משרדית, ועריכת תמונה. הבעיה שהדבר היחידי שלוחום האם של אינטל מציעים לי ו-amd לא זה תמיכה בזכרונות tri channel שאני חושב שזה די חשוב לעיסוקים שלי לא? דבר שני, מבחינת התסכלות לעתיד הלוחום את של amd הם נחותים מאלה של Intel לא? כי אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש רק בעוד כמה שנים.. אני באמת לא יודע מה לעשות בנוגע לכל זה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום, כבר פתחתי נושא בעבר וראיתי את מה שאמרתם לי לעשות ניסיתי לפרמט ל64 ולבדוק את האפשרויות בBIOS וזה לא עזר הלוח אם שלי זה EX58-UD3R של Gigabyte הזכרונות שקניתי הם 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel CL8-8-8-24 לפי מה שראיתי הזכרונות כן תומכים בלוח אם שלי אך זה מזהה לי רק 2gb useable מתוך 6... ראיתי בנושא הקודם שמישהו פירסם שיש בעיה לפעמים אם הלוחות אם האלה ובסרטון הוא הראה פיתרון אך לא כל כך הבנתי אותו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
כמובן שבעדיפות ראשונה זה FF ואחרי זה LE...אבל הLE עולים מלא אצל נעה...1850 וצל זיגזג 1750...בולבול...וFF...לא מוצאים אצל אף אחד...חוץ מאצל מישהו שזה לא בטוח שזה זה... אז בעדיפות שלישית...מה כדאי...FR או LA... עם המפרט שבקרוב יהיה לי...ראו למטה...
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה שילוב של לוח אם ומעבד לבחור, המיועד למשחקים שעליו ישבו 2 9600GT / 8800GT ב-SLI: אופציה ראשונה: מעבד: Q9450, לוח: Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI אופציה שניה: מעבד: Q9300, לוח: Asus P5N-D chipset 750I. באופציה הראשונה המעבד יותר חזק, ובשניה הלוח תומך ב-SLI של X16 על שני הכרטיסים כלומר כוח גרפי חזק יותר. אז באיזה משנתי האפשרויות המחשב ירץ משחקים יותר טוב גם בעתיד? הערה: לא מתוכנן שום OC! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לבדוק את ערכי המערכת אך למרות שקניתי 3X2GB\1333MHZ\CL9\PC12800 התוכנה אומרת לי שיש לי זכרונות: 3X2GB\667MHZ\PC10700, עכשיו לא הבנתי מה קורה אז נכנסתי לBIOS וכתוב שם memory speed=1333MHZ ומתחת לזה היו את שלושת הסלוטים, אני ממש מקווה שזאת בעיה עם התוכנה כי אין לי כוח להסתובב עכשיו עם אחריות.. אבקש בבקשה חוות דעת.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי לוח חדש(ABIT IS7-E) והטמפ' של המעבד עלו בכמה מעלות בלוח הישן(ASUS P4PEX-TE) הטמפ' המקסימלית שהמעבד היה מגיע אליה בלוח הישן היא 55 ובלוח החדש היא 60 חשוב לציין שדלת המארז פתוחה כל הזמן. מה יכולה להיות הבעיה? הלוח מזייף?
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
אני יכול לשים את ה-,AMD 2400 עליו???? כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו!!!
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני היית רוצה לדעת אל איזה דריברים אתם הכי ממליצים ל-nf7 של abit תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש מחשב 2700 AMD עם ג'יגה זכרון לוח של NFORCE אבל מה המחשב איטי בטירוף ביחס לשלי גאשר לי יש 2000 AMD עם חצי ג'יגה זכרון ולוח פשוט של ג'יגה בייט עשיתי לה פירמוט... ועדיין אחר כך המחשב נחנק שוב פעם אחרי פעולה של כמה שעות דבר שלא קורה אצלי. בדקתי וחיטטתי בעזרת CPU-Z במחשב שלה ונדהמתי לגלות שהזכרונות שלה הם 166MHZ עם שם מוזר של DDR-SDRAM , בעוד שלי יש זכרונות של 333MHZ DDR. הידע שלי במחשבים הוא מאוד נרחב לגבי תוכנה אז אין מצב שהמחשב איטי סתם ככה בגלל תוכנה מסויימת, אבל שאלתי היא לכיוון הזכרונות: האם הגיוני שהזכרונות שלה גורמים למחשב שלה להיראות כמו שהוא כרגע...? האם שווה להשקיע על זכרונות מהירים יותר והתוצאות יהיהו בהתאם?.. יש מצב שזה גם נוגע לרכיב אחר של…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-