עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חבר'ה, ברשותי 2 מודולים של 1GB 800MHZ של pqi turbo במסמכים הם רשומים כ 4-4-4-12 אבל עובדים בתזמון זה רק ב 2.2V ואי אפשר להעלות בכלל את התדר שלהם ליותר מ800MHZ... עכשיו שאלתי היא מה עדיף יותר? הסיטואציה שלמעלה... או אותם הזכרונות בתזמון 5-5-5-15 על 960Mhz ב 2.2V ? ---- תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by Rיה,

1.הזיכרונות..איזה סוגי זיכרון הוא תומך?מה ההבדל בין ה-2 הסגולים לאדומים? פעם היה אפשר לדעת לפי הצבע של החריץ מה הוא..אבל עכשיו איך אפשר לדעת?(אני מתכוון לחריץ של הכרטיס מסך...מזה הירוק מזה החום מזה הלבן..אני יודע שחום זה agp ולבן זה pci אבל עובדה שב-k8nf-9 זה חום וזה pci-e..מה השיטה לזהות? והאם כדאי לעשות אויר עם קומפרסור(עוצמת אויר חזקה מאוד)לתוך גוף הקירור של המעבד..ובכלל במחשב?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by bbking,

היי מעוניין לקנות מעבד 12900ks לוח אם asus prime z690-p wifi איזה גוף קירור אני צריך להם ואם אפשר גם ספק? תודה

4. העלתי דרך הביוס 10 אחוז זרם למעבד.. האם זה יכול לשרוף? שאלה שניה האם העלת זרם לכרטיס מסך דרך הביוס יכול לעזור בהמהרה? בהתחשב בעובדה שיש לי אסוס גי פורס 3 200 אם טמפרטורה די נמוכה?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by Holography,

איך מגיעים לאופצייה של DRAM Clock בלוח EPoX 8kda3j? משום מה יש לי רק אופצייה של DRAM Configure אבל אין שם DRAM Clock...

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  6. יש לי תחלקים האלה דרוש לוח מעבד ומארז... W.D 500GB 7200 32MB Buffer S-ATA II GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ 9600GT OC 512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X3 80M

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by Burkey,

שלום, חשבתי לאחרונה לקנות את חלונות 7 ולשדרג את המערכת הקיימת. הבעיה שמונעת ממני לעשות זאת היא שאיני מוצא בשום מקום דרייברים ללוח האם שלי עבור חלונות 7. לוח האם שלי הוא: Asus P5LD2-SE הצ'יפסט הוא 945. המעבד שלי הוא Conroe E6300 1.86, זיכרון יש 3GB וכרטיס מסך HD4350, כך שמבחינת חומרה לא צריכה להיות בעיה להריץ את המערכת. באתר של ASUS אין דרייברים לחלונות 7, יש מקסימום ויסטה. מה עושים ?

8. Started by Yosi199,

מצד אחד מפרסמים אותו כאוברקלוקר מעולה ביחד למחיר ומצד שני קראתי שהוא לוח פשוט ובסיסי. איך הוא בOC? יוצא דופן בטווח מחירים שלו או שדומה לכל הלוחות בקטגוריה שלו?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. אהלן, בנוגע ללוחות אם מסדרת הX58 של MSI , הם מציינים שיש להם "Drive Booster" לSATA וכתוב בגדול "DOUBLE SPEED" - ברצוני לדעת עד כמה משפיע ה "the extra storage - drive booster" שלהם ואם בכלל ?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1406&ProductName=GA-8PE667 אני רוצה לקנות ללוח הזה שני סטיקים של 1GB. שמתי לב שזכרונות High Density זולים יותר מזכרונות Low Density אך לא נתמכים בכל הלוחות. בחוברת של הלוח רשום שהוא תומך (512Mbit(16Mx8x4 וב (512Mbit(8Mx16x4 עריכה: לא משנה, קראתי דברים רעים זכרונות High Density אז אני הולך להזמין זכרונות רגילים. אפשר לנעול. תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by tuvia,

שלום. יש לי שני סטיקים של 512*2 ואתמול קבלתי שניים של 256 אם אותה מהירות שניהם גגר 400 mhz. אני יכול להוסיף אותם בלי שיהיו בעיות? והאם זה בכלל מומלץ? תודה מראש טוביה.

• 35 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by natankk1,

אני בדרך לקניית מחשב נייד, ורציתי להתייעץ לגבי המעבד והזכרון הפנימי. השימושים הצפויים למחשב הם בעיקר כתיבה באופיס, גלישה, סרטים וגרפיקה ברמת פוטושופ. לפי מה שהבנתי, ההבדל בין i5 ו i3 הוא רק האופציה של הBoost. כיוון שגם ל i3 2 ליבות. תקנו אותי אם אני טועה. השאלה היא קודם כל האם לצרכים הנ"ל יהיה הבדל בין i5 ל i3? ובנוסף, האם יהיה הבדל בין 4G ל 6/8G בזיכרון ה RAM? אשמח אם תוכלו להרחיב מעט על משמעות הזכרון הפנימי והיחסים בינו לבין המעבד. (מה שלא הצלחתי להבין עד הסוף בדף השאלות הנפוצות)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by the_saint,

אני רוצה לקנות מעבד חשד ומתלבט בין אתלון 1700 עם ליבת Thoroughbred B או 2000 עם ליבת פאלמינו? ההבדל הכספי לא ממש משנה לי..

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  14. אני רוכש מערכת מבוססת Q6600, ומעוניין ב 4 ג'יגה זכרון : NCP DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 האם הנ"ל סביר ?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  15. אהלן, ראיתי ביד-2 בחור שמוכר AMD Phenom II X4 965 במחיר שמתאים לי. 1.איך המעבד בהשוואה לשלי במשחקים? (בעיקר RPG ואסטרטגיה) 2.איך המעבד בOC? עם ה4000 שלי הגעתי ל2.7 מ2.0. 3.האם הספק שלי יחזיק אותו? ובכללי אם יש אנשים בפורום שיש להם את המעבד הזה אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. טוב אז הגיע הזמן ואני מחליף את המחשב עכשיו אני בדילמה אני לא יודע מה לקחת P4 + RDRAM או P4 + DDR מה אתם ממליצים ??? ואם זה DDR אז מה אתם אומרים על הלוח הזה של GigaByte Gigabyte GA-8INXP intel E7205 הוא שווה את המחיר שלו ? יש תמורה יותר טובה מלוח במחיר כזה ? ועוד שאלה בנוגע ללוח מה המהירות שהוא מריץ זכרונות ? באתר רשום Dual DDR200/266 ECC support אבל מישהו אמר לי שהוא מריץ DDR 333 מישהו יכול לפרט לי על זה יותר ? זה הלינק לאתר של הלוח http://tw.giga-byte.com/products/8inxp_spec.htm תודה רבה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by R9547655G,

תגידו איך אני מבדיל בין תזמונים מהרים ללא? בערך: CAS-LOWER=BETTER ... ? תמיד רציתי לדעת. תודה וסליחה על השגיות.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by dog_foot,

אני מעוניין לקנות גיגה של זכרונות למחשב אבל לא יודע מה יותר טוב, 4 סטיקים של 256 או 2 סטיקים של 512, אשמח לשמוע תגובה שתעזור לי עם הסבר קצר למה.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by NHHEU,

אני לא מבין איך בארץ ה-XP 2400 עולה אחרי ירידת המחירים בסביבות ה1000 ש"ח ובחול רק 141$ שזה יוצא 141*1.18(מע"מ)*4.7=780 ש"ח זה נדמה לי או שחניות בארץ עושים כסף נוסף על חשבוננו

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  20. XTREME DDR CAS 2-2-2T1 PC 2700 אלה הזכרונות

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  21. אם אפשרי בתקציב אז תמיכה בפנום

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by NETANELKOREN,

שלום. אחרי כמה סקירות ראיתי שה-GHZ של CORE 2 DUO E6600 הוא 2.44. בעוד כמה חודשיים ה-GHZ יגיע ל3.00 GHZ ומתי יגיע ל3.2 GHZ ומתי יגיע ל3.4 GHZ ומתי יגיע ל3.6 GHZ תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by fatNjazzy,

האם לוח שתומך ב ECC מחייב שגם כרטיס הזיכרון יתמוך בזה? או שזה עניין לוח אם גרידא. תודה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by shaul,

טוב מכיוון שחבר שלי מתכוון לקנות באנדל חדש...הוא דיי בונה על הלוח אם הזה כקניה שלו, הוא לא מתכנן שום אוברקלוק....הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים שיש ברשותם את הלוח אם הזה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.