עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לידיד שלי לוח אם של ג'יגה בייט דגם GA-7ZXE Rev 2.1 אבל אין לו מעבד, השאלה היא איזה מעבד מתאים לו? תודה

2. Started by avidan28,

בוקר טוב. אחרי שיטוט באתרים של יצרני חומרה יוקרתיים ובינוניים לא מובן לי דבר אחד. למה אנחנו משלמים על לוחות יקרים כמו אסוס וגיגבייט בדגמי יוקרה 1000 פלוס ומקבלים כרטיס קול עלוב כמו ה ALC -850. ועוד לגיימרים זה נחשב כרטיס טוב.לא ברור לי מה מונע מהיצרנים לשלב כרטיסים טיפה יותר איכותיים.הרי הלוחות עולים מספיק כדי לכלול גם כרטיס טוב. יש מגמה להפוך מחשב לבסיס מדיה (את זה אני כבר עשיתי מזמן..) אז למה שמים לנו כרטיס קול שהוא בתחתית הגרף מבחינת איכות??? ועוד לוקחים מחירים שלא מתקבלים על הדעת.האם הכל היום הולך רק למשחקים?? ואם אני חובב מוזיקה אז אני לא נחשב?? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  3. למישהו יש מפרט טכני שלהם ? קצת פרטים ?

4. אני בונה מערכת חדשה. לוח- נעול רק אסוס. חשבתי על P5B למיניהם, או P5LD. מעבד - רק אינטל, COR2DOU - חשבתי על ה E6300. זיכורן- 2 סטיקים של Kingston KVR667D2N4-512MB DDR-II DDR 667 Memory . מה דעתכם? איזה עוד לוחות טובים באותו סדר גודל מחיר יתמכו במעבד הזה? האם כדאי לקנות זה ה 6400? האם כדי לרכוש זיכרון 800? כאן הנושא המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237119.10 תודה

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  5. יש לי שתי אפשרויות לרכוש עוד לוח כמו שלי 6150 או לוח עם ציפסט של AMD 690G + ATI מה כדאי ?

• 15 תגובות
    • 871 צפיות
  6. פשוט מדהימות התמונות של הכרטיסים וגם המארז נראה רוצח

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by avidan28,

טוב...לפני שכולם עושים עליי עליהום אני לא מתכוון לחיבור כרטיס המסך !!!!!!! אני מתכוון לחיבורים המעצבנים שניראים כמו שליש מה PCI הלבן הכל כך שימושי בחברות הכרטיסים המקצועיים שחלקנו צריכים ויצרני הלוחות לא מספקים לנו. אולם מה קורה כאשר יש לנו 3 או ארבע הרחבות כאלה והלוחות החדשים באים עם אחד או במיקרה הטוב עם שניים.אבל את ה PCX הם שמים בכיף והוא ניראה לי כמו קוץ בתחת (סליחה על הביטוי ליאור\נמסיס).עוד לא ראיתי כרטיסים עליו ואם כן הם לא ממש פרקטיים ושווים את הכסף אז למה יצרניי הלוחות כל כך מאמצים אותו בחום??.ה PCI הקלאסי הלבן עדיין בשימוש אצל יצרני הכרטיסים הגדולים לשימושים יעודיים והם לא עברו ל PCX. חשבתי לשדרג לא מזמן לוח ואני מחזיק 3 כרטיסים והשוק לא ממש בא לקראת משתמ…

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  8. אומרים שלאחרונה יש הרבה זיכרונות kingston מזוייפים בשוק. קודם כל האם זה נכון ואם כן - אז איך אפשר להבדיל בין זיכרון מזוייף ומקורי? לפנות ליבואן ולבקש רשימת חנויות שהוא עובד איתם?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  9. כרגע אני יושב על שניים גנרים והם CL3, קיבלתי 512MB של CORSAIR XMS3200 CAS2. אני מניח שאם אני שם את שלושתם אז הם לא יעבדו לי ב DC? קיצור מה עדיף? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by שמואלל,

אז ככה יש לי שתי סטיקים שעובדים בdc 512 ועוד 512 (ביחד 1024) המהירות שלהם 533 אכשיו אני רוצה ליקנות עוד שתיםם או אחד כדי שיהיה לי 2 גיגה אז מה אני צריך ליקנות שזה יהיה באותו מהירות 533 ובאותה תזימונים?כדי שיעבוד בdc

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  11. אני רוצה לשפר את המעבד (ולהתאים לו גם לוח חדש כמובן) ולהוסיף זיכרונות תקציב 1500 ש"ח (אם יש משהו יותר משתלם בעוד נגיד 200 ככה אז סבבה). בקשר לזיכרונות יש לי כרקע 2 סטוקים של 512, ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה, על הלוח אם הקיים אין מקום לעוד סטוקים... אבל על החדשים יש לי מקום? כרגע הזיכרונות פחות חשובים לי, אפשר להקציב להם פחות, כי יש לי כבר ג'יגה, אבל המעבד ממש חשוב לי, שיהיה ליבה כפולה 2.8 ככה לפנק אותי אממממממ בקשר לשימוש, טוב אני לא משחק הרבה אבל אם אני כן משחק אז זה משחקים יחסית כבדים כמו BF2, אבל אני יותר רוצה מחשב שיעמוד בעומס של תוכנות, ויריץ לי את הויסטה ככה חלק וזה.... אם בכלל שווה לא להשתדרג לויסטה?! דרך אגב בקשר לזיכרונות, קינגסטון הכי עדיף לא? מבחינת איכות?…

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  12. שלום, לאחר מספר דחיות של קניית מחשב רציתי להתייעץ הבנתי שבסוף אפריל מחירי המעבדים של אינטל אמורים לרדת, באיזה סדר גודל מדובר? אם ה E6300 עולה בסביבות האלף בכמה הוא עשוי לרדת? שאלה שניה בקשר ללוחות אם של ג'יגהבייט- מישהו יודע מה משמעות הסיומות הבאות: GM, p, dsp, s2, s3 תודה!

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  13. הרצתי חיפוש כי משום מה זכרתי שהיה כאן ת'רד בנושא, אבל לא מצאתי אותו. השאלה היא: יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3. עד כמה שידוע לי, יש לו שני revים - 1 ו-3.3. איך אני יודע איזה מהם יש לי? רק פתיחה פיסית של המארז, או שיש תוכנה שיכולה להציג את זה?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  14. שוקל להחליף מעבד (רשום במפרט ,אוברקלוק ל-2600MHZ) למעבד-AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE עד כמה אני אראה שיפור והאם כדאי לשדרג עכשיו או לחכות לנחיתת המחירים הבאה?

• 13 תגובות
    • 641 צפיות
  15. זכרון עם תזמונים כלו הוא טוב? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 מה צריך להיות יותר נמוך או יותר גבוה - זכרונות זה לא הצד החזק שלי ועוד שאלה קטנה - אם כרגע יש לי 2*512 מה עדיף לקנות סלוט אחד של גיגה או עוד 2*512

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  16. Started by avner22,

איזה מעבד יותר טוב בלי שום קשר למחיר.. ואם אפשר לדעת למה... INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX או AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by Baz34,

האם למישהו ידוע מתי צפוייה ירידת מחירים של מעבדי אינטל (ליבה כפולה) הערכות אומרות שבעוד חודש האם נכון הדבר, במידה וכן מה סדר הגודל של הירידה?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. Started by 3p,

ירידת מחירי מעבדים של AMD, עולים כרגע בIQPC (אימתתי בטלפון) 622 ש"ח - 4200+ X2 661 ש"ח - 4600+ X2 לאור העובדה ש4600 משתווה ל-E6300, זו ממש מציאה!!

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  19. א. אני זקוק להמלצה מבין שלושת לוחות האם הבאים בעלי מעבד גרפי מוכלל- GA-M55PLUS של ג'יגהבייט ושני הלוחות של אסוס, M2NPV-VM M2V-MX בעיקר בין 2 לוחות האסוס, כשההבדל העיקרי הוא צ'יפסט של ויה לעומת נוידיה, ההבדל במחיר הוא 150 שקל. כשמדובר במחשב עם מגבלות תקציב חמורות, האם התוספת שוה? יש איפהשהו בנצ' על לוחות מוכללים? ב. האם ספק 400W של CHEIFTECH שווה ערך לספק דומה של HEC? ג. אם קונים רק ג'גה זכרון, עדיף לקנות 2 סטיקים של 512 בשביל הDC, לא? או שכדאי לחשוש ממחסור עתידי בסלוטים? תודה! _____________________________

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  20. Started by victory,

מה עדיף 1)ASUS STRIKER EXTREM 2)Asus P5N32-SLI SE Deluxe 3)GigaByte GA-965P-DQ6 4)ABIt IN9 32X-MAX 5)ABIT AW9D-MAX ההתלבטות היא כזאת להשקיע בלוח אם תותח ואז זה חוסך לי כרטיס קול או לקנות לוח אם בסביבות 1200 ש"ח ולהוסיף כרטיס קול תותח XFI לשאלה השניה מה עדיף בתור מעבד אינטל 6300 ולעשות לו OC עד ליציבות מערכת לעבודה שוטפת או להשקיע עוד קצת באינטל 6600 וזה ינגוס לי בכרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  21. מבקש המלצה לוח אם+מעבד ב 1000 עד 1200 ש"ח למשחקים, עם כרטיס מסך מובנה המחשב שאני בונה ישמש ל HTPC בסלון אז חשוב שהוא לא יתחמם יותר מידי עדיפות לAMD

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by kkffiirr,

מדובר בלטח שיש בו שני סוטים לשני הסוגים של הפנטיום שלוש. מה יקרה אם אחבר אליו שני מעבדים?

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  23. Started by avihneo,

יש לי E6400 נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו פתאום אני רואה בקטגוריית CPU בCORE SPEED זה כל כמה שניות משתנה לי בין 2143 ל 1600 ... למה ? אני צריך להיות מודאג ?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  24. שמתם לב לעליית מחירים בזכרונות 1GB? בחנות SKYPC, IQPC וכד' העלו מחירים משמעותית, או שפשוט כבר לא מוכרים כלל את הזיכרונות. המחירים הזולים של 380-400 ש"ח ל1GB כבר לא קיימים. חבל :-\ הם יעלו חזרה? למה העלייה בכלל? פעם שעברה שפתחו נושא על כך שיש ירידה ואמרתי שיכולה להיות עלייה, אמרתם לי שזה כמעט ולא ייתכן. מה קרה אם כך?

• 11 תגובות
    • 919 צפיות
  25. שמתי לב אחרי האוברקלוק שעשיתי למעבד שלי 6400 (8*400=3200) הNB פשוט רותח אשש! יש לי את הקירור TT EXTREAM SPIRIT II השאלה שלי האם שווה לפרק את הקירור עם ההיטפייפ של הלוח (למי שמכיר או ראה אותו) ובמקומו לדחוף את ה TT? כי אני חושב יהיה יותר תועלת לא? מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים