מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
היי, ראיתי פה באתר את הפרסום ללוחות אם של Biostar. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזו - מישהו מכיר אותה? איזה לוחות יש להם מומלצים ל-Core i7? אני מחפש לוח למחשב חדש באזור ה-800-1000 שקל, והשאלה אם אתם מכירים את הלוחות האלו. איפה אפשר לקנות אותם בישראל?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
טוב אז ככה.... התקנתי היום לוח אם + מעבד לוח האם הנ"ל + ATHLON 2600+ XP הכל היה טוב ויפה ....שמתי ווינדוס .... אבל בשביל שאני יוכל לשחק עם הוולטים של הזכרונו\מעבד\לוח אם הייתי צריך לשדרג את הביוס הבעייה שהיא ששידרגתי לגירסא הלא נכונה .... של הלוח אם .... ועכשיו אני תקוע עם מסך שחור ואני לא יכול לעשות לכום. בבקשה עזרה!!!!!
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כמו כן איך ה corsair value select ראיתי שלא בכל החנויות המחירים עלו , כך שהמחיר סביר . הצרכים מה- motherboard הם יציבות ,תוחלת חיים ארוכה ( כולל תמיכה של החברה מבחינת דרייברים ), oc בסיסי . לגבי הזכרונות אני מתכנן לקנות 2gb , על איזה אתם ממליצים ( 667 זולים וטובים ) . המחשב ישמש למעט משחקים , הרבה וידאו וטלויזיה , מעט גרפיקה ואינטרנט כמובן .
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה הלוח אם שהכי כדאי לקנות אותו למעבד i7 היום במחיר הזה. הייתי מעדיף לוח של ג'יגה ביט, אבל אם לא אז גם טוב...
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי אופציה לבחור בין לוחות האם הבאים - על מה הייתם ממליצים והאם שווה להשקיע מחיר כמעט כפול על ה 975 החדש המחשב מיועד למשחקים כבדים אינטרנט והורדות 1. D975XBXLKR 2. DQ965GFEKR 3. DG965WHMKR 4. DG965OTMKR כל המעבדים הם של אינטל והם תואמים למעבד הקונרו תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ומה בדיוק זה צריך להביע: כמעט הכל חמישים חוץ מהלוח אם שלי שהוא 30+ (תמונה מצורפת לדיון) מפרט: ASUS P5B 8800GTS 640MB INTEL CORE 2 DUO 1.86GHZ E6300 ENERMAX LIBERTY 500W 2GB OCZ 800MHZ [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני קו נה מחשב חדש כנראה עם 4850X 2 או 4870 .. ( אם מישהו יודע גם מה עדיף אני יישמח לדעת). ואני מחפש מעבד טוב וחזק למשחקים .... שלא יהיה יקר בטירוף ... אבל משהו טוב ( עד 1400 +-).. שמעתי שהi7 החדשים טובים .. אבל תמיד יש דגם אחד שהוא יותר טוב ואחד שהוא יותר מומולץ וכו' ... אשמח לקבל כמה עצות ואם תוכלו גםלהביחא לי לוח אם שיתאים לו זה ייעזור מאוד תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד i5 4750 + 8gb Ram האם כדי להשתמש בכרטיס מסך חדש או Rx480 או 1070, יש צורך בשדרוג שאר הרכיבים? האם המעבד הנ"ל לא יגרום לצוואר בקבוק? תודה רה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום רב השימוש העיקרי שלי במחשב הוא הדמיה ולכן אני משתמש ב VIRTUAL PC 2007 או ב VMSERVER קיים מחשב שנרכש : פאנום עם 4 ליבות אבל משום מה הויטואליזציה החומרה לא נראה שעובדת טוב למרות שתוכנה אחת אומרת שכן והשניה לא - זאת שאומרת זו שמדווחת שכן - לא עובדת טוב .. ה VIRTUAL PC 2007 . ב VMSERVER לא מצאתי שום מקום שמציין אפשרות כזו (מישהו מכיר ? יכול לעזור - מצורפת תמונה של VPC2007 ששם יש אופציה) הלוח הינו ASUS מדגם M3N78-EMH_HDMI עם 4 גיגה זכרון אין BIOS UPDATE באתר של ASUS (זה שיש שם יותר נמוך ממה שיש עם הדיסק וניסיתי להתקינו גם) האם למישהו פתרונות ? כמו כן כל התוכנות שיש באתר של AMD הותקנו גם .... ה CPU INFO מהאתר של AMD מדווח שיש AMD-V (הקיצור של AMD לוירטואליזצי…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים שלשה G.SKILL DDR2 1066MHZ 2*2048 במחיר של פחות מ 300 שקל היום רוצים על זה באותה חנות SKYPC יותר מכפול איך זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההדבל בין CHIPSET 965G לבין CHIPSET 965P? תודה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
נדמה לי שאפשר היה לשנות איתה גם מתח של המעבד?! יש לי בעיית חום עם מעבד 1700+ XP Thoroughbred שיושב על הלוח אם הזה בביוס הוא מראה 45 מעלות בסנדרה 71 במצב מנוחה איך אפשר להוריד את המתח למעבד, הוא ב-1.728 ונדמה לי שמספיק 1.5 כי אין אוברקלוקינג? בביוס החץ לא יורד ל-VCORE. מה עושים??
-
- 14 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש פה בפורום אני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לקנות לוח אם שמקבל 2 מעבדים כדי שאני לא אזרוק את המעבד כי הוא עדיין טוב, אני רוצה לקנות מעבד 3.0GHZ השאלה היא אם אני יוכל להשתמש בשנייהם??? תודה מראש J.Tribbiani
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מתלבט בין מערכת שתהיה מבוססת על: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤400 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤428 קרור למעבד GlacialTech Igloo 7310 Light ¤62 סה"כ מחיר לכל המוצרים ב סקי פי.סי. :890¤ לבין: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤422 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כרטיס גרפי GeCube ATI Radeon HD3450 256MB PCIe ¤192 סה"כ מחיר לכל המוצרים ב סקי פי.סי. :1112¤ 1. המערכת שמבוססת אינטל לא כוללת קירור למעבד כיוון שנאמר בפורומים שהקירור סטוק מספק. 2. אולי אפשר אפילו לקחת לוח זול יותר של אינטל. (לא מתוכנן OC) למשל: GIGABYTE GA-P35-S3G ¤399 או GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤342 יתרונות למערכת השיניה: 1. המעבד של אינטל חזק באופן משמעותי 2. אפילו HD3450 טוב יותר מהכרטיס מסך המשולב. …
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 2X256 ואני רוצה להוסיף עוד 512M זכרון האם יש יתרונות משמעותים ל-2X512 ? (בהנחה , ש-4X256 יהיו מאותו יצרן ואותם תיזמונים )
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האינטל D510MO עומד בדרישות הראשונות אבל תומך רק ב-SATA. האם קיים לוח דומה שתומך בדיסקים ישנים? המטרה היא שדרוג במינימום עלויות של מחשב ישן ורועש שמשמש לאינטרנט ואופיס. זכרונות (DDR2), דיסקים ומארז כבר יש.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרובבכוונתי לקנות מחשב חדש במפרט שהרכבתי בחרתי בלוח אם P7P55D של ASUS. לאחר סקר שוק קצר הגעתי לכמה שאלות שלא הצלחתי לענות עליהן בוודאות אשמח אם תוכלו לעזור לי. 2 הלוחות שאני מתלבט בינהם כרגע הם P7P55D וגרסת ה EVO . לפי מיטב ידיעתי ברגע שהchip זהה (P55), ההבדל בביצועים (ללא OC ) הוא שולי. תקנו אותי אם אני טועה. אז מה בכל זאת ההבדלים בין שני הלוחות? הייתם ממליצים לי לבחור בלוח שונה מהסדרה?( כמובן בסדר גודל של 1K) בנוסף קראתי בנושא הנעוץ על בעיית התושבת, עדיין רלוונטי? אשמח לתשובות תודה (:
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
. את המחשב שאני משתמש בו קניתי לפני שנה + עכשו אף פעם לא חשבתי על זה היום פתחתי את המחשב ואני רואה שהזיכרונות לא מחוברים ב Dual Channel עכשו הלוח אם הוא Intel DG965SS והוא תומך ב Dual Channel http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG965SS/DG965SS-overview.htm הזיכרונות הם 2GB שתי סטיקים של 1GB אין לי מושג איזה סוג רק אני יודע חברה Twinmos עכשו אני רוצה לדעת עם אפשר לעשות Dual c ועם כדי לעשות
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כולם באותה המהירות אותו הדגם ואותו יצרן, ז"א ה-2 של 1 GB וה-4 של 512.....
-
- 13 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים מה שלומכם ??? השאלה שלי היא פשוטה כאחד שגם חושב עליה הרבה זמן כאחד בעל כרטיס 6600 GT ומחשב ישן מאוד יחסית שלא מנצל תכרטיס בכלל טוב מעבד - 1.5 GHZ זיכרון 512 MB ו (128X4 RDRAM) AGP שלי 4X בלוח אם P4T דיסק קשיח לא חסר מקום ברוך ה' האם מעבר לאנשים כמוני פחות או יותר למחשב NFORCE 4 ע"י ידי מכירת הכרטיס ה AGP וקנית כרטיס חדש GT 6600 ל NFORCE 4 ביציאת PCIE יהיה מוצדק ??? מבחינת ביצועים למשחקים בלי שום קשר לעבודה עם OC ? כי למשל פה תראו סקירה מעניינת היא מצביעה על ביצועים כמעט שווים בין NFORCE-3 לבין 4 !!! http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2337&p=8 סקירה הזאת ללוח DFI האולטרה וה SLI אז זה ממש מפליא האמת וגורם לחשוב פעמיים לפנ…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2504&catcode=333&AdCat=&parentid= מה אתם חושבים על זה?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לזכרונות... יש כמה שתי אפשרויות: בין ADTA לPQI מה עדיף? (בהנחה שהADATA יותר יקרים) בין SAMSUNG לTWINMOS מה עדיף? הזכרונות לא לאוברקלוקינג וכולם DDR 400MHZ
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה עדיף זיכרון יותר גדול לדוגמא של 4 GB עם תדירות נמוכה או זיכרון עם אחד או שתי GB ותדירות גבוהה (נגיד 1333MHz)? למטרת משחק
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה ללוח, מעבד, זכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. שימושי המחשב: בעיקר צפיה בתכני HD אך הייתי רוצה גם אפשרות להתקנת משחקי NFS. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב היא 720P מסך 42 פלאזמה. הגדרות גרפיות מיועד המחשב נמוכות אין צורך בציוד הקפי. אין צורך בשאר הרכיבים. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. אין העדפה לרכוש את החלקים מחנות ספציפית. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? צריכת חשמל נמוכה. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-