עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by boludo,

יש לי לוח אם -p5ad2 delux מצד שמאל למעלה יש 2 חריצים קטנים למה הם משמשים? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by Sven,

שלום, אבקש המלצה למעבד ולוח בתקציב הנ"ל, למחשב שייעודו העיקרי היא עבודה משרדית ומשחקים מזדמנים (סימס וסימולטור נהיגה/טיסה) כרגע ואולי עוד בעתיד. ממה שראיתי במספר חנויות בתקציב הזה מה שניתן להשיג הוא לוח H81 כלשהו ומעבד פנטיום שמתאים לתושבת 1150, אם זו אכן האפשרות הכי טובה, איזה לוח הכי מומלץ? (אני מניח שבין מעבדי הפנטיום ההבדל זניח). זה שדרוג מ- i3 540 - נקנה סטיק של 8 ג'יגה ראם ולמרות ציון שהלוח תומך ב- 8 ג'יגה, הוא מסרב לעבוד איתו. תודה.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by dorish,

למה המעבדים האלה הבנתי שזה ללוחות שעפשר להשים שני מעבדים אז אם אני שם שני מעבדים של 2000 אז זה טוב והאם זה עובד לבד או שצריך תוכנות מיוחדות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  4. בס"ד המחשב שלי כבר מתחיל לקרטע במשחקים כמו PES 14 וNFS המפרט הנוכחי שלי: מעבד CORE2DUE E7300 2.66GHZ לוח אם ASROCK G41M זכרון 4 ג"ב DDR 3 כרטיס מסך GF 630 GT 2 GB דיסק קשיח 500 GB מחשב עגלה לכל הדעות. אני מבקש המלצה ללוח אם איכותי ומעבד I5 מה שחשוב לי בלוח אם זה : 4 חריצים להרחבת זכרון יציאת HDMI הרבה כניסות USB הרבה חיבורי SATA כמה חיבורי PCI-E ושהוא יתמוך במעבד I7 שארצה לשדרג בעתיד אליו דבר שני אם אני משדרג לI5 אני צריך לקנות ספק כח יותר חזק וקירור מתאים או שהמעבד הזה לא מתחמם בצורה ניכרת ולא צורך בצורה מוגזמת חשמל?? נ.ב השימושים שלי במחשב הן לא רציניים: מוסיקה , סרטים בHD , סדרות , אינטרנט , מסמכים , משחקים כמו FIFA PES NFS GTA. ומה עדיף מעבד I5 או I7 לשימושים שלי ו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

תראו Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 7VRXP עכשיו: System Chipset: VIA Technologies Inc VT8366 Apollo KT266 CPU to PCI Bridge למה KT266?! עוד משהו: Memory Bus Speed: 2x 134MHz (268MHz data rate) קניתי 333MHZ... Front Side Bus Speed: 2x 134MHz (268MHz data rate) זה הREV של הלוח?! Version: 1.x ?! אשמח אם מישהו ירגיע אותי. תודה.

6. Started by TrancEnergY,

מפרט מספר 1 : cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat צורב לא משנה איזה השאלה היא האם במקום הלוח אם והמעבד של AMD היה כדאי לשים של intel מהבאים??: cpu: ?P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775 motherboard: ?ASUS P4P800SE sb,SATA,lan? ?? עוד שאלה האם אני יכול לפרמט את הארד דיסק של SATA בדיוק כמו שפירמטתי עד עכשיו הארד דיסק של IDE השאלה האם במהלך הפורמט צריך להתקין/להגדיר משהו או שאני יכול לפרמט כרגיל ? תודה

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  7. Started by Rage17,

שלום לכולם. יש במחשבי הנוכחי 2 זכרונות DUAL DDR3 של קינגסטון, 2 ג'יגה כל אחד. כשפתחתי את המחשב ראיתי שיש 4 סלוטים להכנסת זכרונות, ושני כרטיסי הזכרון הנוכחיים נמצאים על 2 סלוטים לבנים, כאשר 2 כחולים פנויים. אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי, ורציתי לשאול באיזה אופן לבצע זאת (אני רוצה לקנות עצמאית). האם אפשרי לקנות פשוט עוד 2 כרטיסים של קינסטון עם נפח גדול יותר, ולהוסיף אותם לסלוטים הכחולים (אני זוכר שניסיתי לשחק במיקום הכרטיסים והמחשב החל לצפצף)? האם יהיה עליי להחליף את הכרטיסים הנוכחיים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by most,

טוב אז כפי שניחשתם זה למפרט AMD. המפרט למשחקים ויהיה בו או 8800GT או HD3850. לא מתוכנן OC תקציב עד 500 ש"ח אם יש משהו מומלץ יותר ממה שבכותרת אשמח

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  9. אוקי אז יש לי מעבד וויליאמת' 0.18 באס 400 סוקט 478, זכרון DDR, ולוח אם דפוק. השאלה שלי היא אם לוחות חדשים עם סוקט 478 שכתוב שהם תומכי באס 400 יעבדו עם המעבד הזה?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by yellow acid,

הפעם החלטתי סופית להתקדם, ואני חושב שזה זמן טוב. הלוח כרגע. הוא ASRock - h61m-hvs עם מעבד מיושן מ2012. הדרושות מהלוח: להתאים למארז הנוכחי שכאמור יושב עליו הלוח הקודם שלי חיבור m2 אחד לפחות (כבר יש כונן ssd m2 חדש שמחכה בקופסא) וחיבור usb type c אחד לפחות יציאה שתאפשר לחבר את הכרטיס מסך המובנה של המעבד במידת הצורך דידיאר4 שיעבוד עם 13400 כבר מהמפעל בלי עידכון ביוס ווי פיי זה בונוס מקום לשתי סטיקים של זיכרונות יספיק תקציב אזור ה400 עם חריגה אם צריך לקבל משהו איכותי יותר מיועד לגיימינג קל תודה!

11. יש את זה asus a7n8x http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm# ויש את asus a7v8x http://www.asus.com/mb/socketa/a7v8x/overview.htm מה לקנות תסבירו את עצמכם אם אפשר אז גם מה חסרונות של כל אחד מול השני.. אני קונה עכשיו רק בגללכם אז בבקשה רק למבינים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by mayfree,

אני מתכוון להחליף את הפנטיום 3 הזקן שלי בAMD64/939 בערך בפברואר.מחשב שמיועד למשחקים בעיקר ושישרוד שנה-שנתיים מבלי להחליף MB . השאלה שלי האם כדאי להשקיע ב-SLI,מבחינת עלות מול תועלת.כלומר האם צריך שתי כרטיסי מסך בשביל משחקים שיצאו לשוק בשנה-שנתיים הקרובות או שאפשר להסתפק באחד וליהנות מביצועים טובים(בהנחה ששאר הרכיבים בשילוש הם איכותיים). איזה כרטיסים גרפיים אפשר להרכיב עליו-האם צריך שתיים מאותו סוג;או כרטיסים שתומכים אך ורק ב-PCI X. כרגע יש לי PNY FX5200ULTRA 128 האם אני יכול להשתמש בו במפרט החדש או שצריך לקנות כרטיס חדש.או שאולי אפשר להשתמש בו כמאיץ גרפי שני בSLI. תודה מראש על העזרה.

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  13. לידיעתכם https://www.youtube.com/watch?v=V7kLt8nthVI

14. Started by גדעון,

יש לי התלבטות בין 2 במעבדים מחיר לביצועים (שניהם כמעט אותו מחיר) ל-Q8200 יש 4 ליבות אבל זכרון מטמון קטן ל-E8500 יש 2 ליבות עם זכרון מטמון גדול יותר אבל תדר שעון גבוהה יותר מה כדאי יותר לשימוש גיימר/עיבוד תמונה וכד' ????

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  15. אהלן, נשרף לי השבוע הלוח אם [ ] שזה ממש מבאס... בקיצור אני מחפש לוח אם חדש למעבדי AMD עד 600 שקל. הלוח אם נשרף אחרי שנה וחודש.. (שזה חודש אחרי סוף אחריות!! ) אני לא יודע מה ההבדל בין לוח אם של 500 שקל ל600 שקל והאם באמת כדאי למישהו כמוני להשקיע עוד בלוח אם. ויש צריך להשקיע עוד איזה 50-100 בשביל לוח ממש איכותי תגידו. בעיקרון אני לא עושה OC וכלום... רק משתמש במחשב ומשחק משחקים. אני מעדיף שזה יהיה מKSP כי כבר יש לי משם חלקים אז שכל התיקונים יהיו במקום אחד. מחכה לתגובות, תודה

• 14 תגובות
    • 939 צפיות
  16. שלום. ברשותי לוח: giga-byte - k8ns (s754) (מעבד a64 3000+) ודיסק קשיח: WD 80GB 7200rpm 8mb-buffer SATA הבעיה: כאשר המחשב מחובר עם הHDD הזה נורית החיווי האדומה (פעילות HDD ) לא עובדת. הלכתי למעבדת החנות ושם בדקו עם IDE והנורית פעלה. שזה אומר - נורית תקינה שעובדת רק בחיבור לIDE. אנשי המעבדה לא ניתקלו בבעיה זאת והחליטו לעדכן ביוס. - מ-F6 ל -F9 לא עזר. בביוס ובEVEREST הHDD מזוהה כ IDE... מה מקור הבעיה? מה ניתן לעשות עם כך? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by hezi508,

כשהלכתי לקנות מחשב חדש וביקשתי זכרונות במהירות 1600 המוכר טען שהמהירות הטבעית של הזיכרון היא 1333 וכדי שהם יעבדו במהירות 1600 אני צריך לעשות להם OC. האם זה נכון ? אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 אני צריך לעשות לו OC? או שהוא כבר בא מומהר מהמפעל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by simonldj,

שלום, יש לי 2 זכרונות (2 סלוטים) במחשב ישן (3 שנים+) יום אחד המחשב קיבל פריז, ואחרי זה לא עלה (אין צפצוף, רק מעבד וזכרון מחוברים) אחרי שהחלפתי את הזכרונות באחרים המחשב עובד. הבעיות עם הזכרונות לא חדש, יש עם המחשב הרבה בעיות אבל בדרך כלל הם עברו אחרי התעסקות של חיבור וניתוק רכיבים. עד עכשיו חשבתי שיש בעיות ללוח אם בכללי, כי גם הכ.מסך לפעמיים לא עובד, ועוד.. מה שמפתיע אותי פה שזה נראה ששני הזכונות הפסיקו לעבוד בו זמנית, מוזר לא? יש למישהו הסבר? והאם יש דרך אולי להחיות אותם? או לוודא שהבעיה באמת בהם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by omrij,

שלום אני משתמש בתוכנה של msi כדי לראות את ה vcore(אין לי מולטימטר המתח למעבד לא יציב וכאשר אני שם אותו על 1.45+5% הוא קופץ בין 1.5-1.54 כנ"ל לגבי תוכנות אחרות כמו everest ו cpu-z אני משתמש בספק הק 400W שנותן רק 15A ב 12V האם הבעיה היא שהספק חלש מדי/הספק לא תקין/הלוח פשוט לא קורא נכון את המתח? כמו כן האם הטמפרטורות שהלוח מדווח עליהם הן נכונות? אני משתמש בביוס האחרון 1.5X המעבד הוא 3200 תודה עריכה:בסטוק הוא נותן לי 1.36-1.37 במקום 1.4

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  20. שווה להשקיע עוד כ- 50ש"ח על ה- OCZ, או לקחת את ה- Transcend ? חוץ מהקירור הפסיבי של ה- OCZ יש עוד הבדלים בניהם ?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by Hakk,

טוב חברים! בדקתי את ה ASUS N32 E-SLI וכמובן הוא לא עובד, לאחר בדיקה מעמיקה בפורום באתר היצרן מסתבר שלהמון לקוחות שלהם הייתה אותה בעיה עם הלוח הנ"ל פשוט לא נדלק,לא משמיע BEEP ולא כלום,המחשב נראה עובד מאווררים וכו" אבל אין וידאו ואין כלום לכן החלטתי לשקול החלפה של הלוח(בתקווה שלא יעשו לי בעיות)ולקחת את ה GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 (N680SLI) - כמובן אשמח לשמוע דעות והמלצות תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני קונה לוח אם ASUS A7N8X DELUXE ודיסק קשיח WD 80 GB 7200 RPM 8 MB CAHE MEMORY וכבל עגול לדיסק קשיח ATA 133 האם אפשר לחבר את כל זה? כי אני הבנתי שללוח אם אין תמיכה ב- ATA 133 וגם הדיסק קשיח שלי עובד ב- ATA 100 מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  23. בעיקרון מדובר ברמה הבסיסית...וCL5 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ג'י סקיל זה שם ששמעתי רק לאחרונה >>> האם נכון שהם נחשבים הרבה יותר טובים מסמסונג / טווינמוס ואפילו קינגסטון? THX

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  24. Started by lipa,

יש לי לוח אם P4-PE של אסוס , הלוח תומך בזכרונות ,266 ,333 ו-355 DDR לא ראיתי בחנויות זכרונות של DDR 355 , אבל ראיתי שיש DDR 366 , השאלה היא אם אני יחבר ללוח את הזכרונות של 366 ,הלוח יזהה אותם בתור 355 ? תודה

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by 3gh,

יש לי לוח אם NFORCE 3 של EPOX כרגע יש לי את הדרייברים הרשמים של נבידיה5.10 רציתי המלצות על דרייברים יותר חדשים(בטא) תודמ מראש.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.