מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני שואל את השאלה כדי לדעת אם כדאי לי לקנות עכשיו מחשב....כי נאי לא רוצה יום אחרי שקניצתי לראות שיצאו לוחות חדשים זכרנות חדשים ואז אני אצטרך להחליף מחשב שוב... אז כדאי לחכות או לא?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, יש לי מחשב יחסית ישן: Pentium D 820 Asus P5VDC-MX NVIDIA GeForce 7600 GT AGP Western Digital 80 GB SATA Corsair ValueSelect 2X512MB DDR2-533 DDR2 SDRAM 4-4-4-12 קיצר יש לי על הלוח אם 4 סלוטים של DDR2, שתיי סלוטים בצבע צהוב ושתיים בצבע כחול. הצהובים תפוסים כרגע עם 2 זיכרונות של 512MB כמו שציינתי במפרט. אני מעוניין להוסיף למחשב עוד ג'יגה בייט זיכרון עבודה למחשב הזה. עכשיו מה יקרה אם אני קונה שתיי זיכרנות חדשים של 512MB בתדר 800MHz ושם אותם על שתיי הסלוטים הכחולים הפנויים שיש לי. איך המערכת תפעל? כ-Dual Channel הרגיל של הסלוטים הצהובים עם ה-Corsair ValueSelect 2X512MB 533MHz ועם ה-2X512 800MHz? בבקשה ענו לי על השאלות הבאות: 1. איך המערכת תפעל? כלומר…
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
I have to know what's the different . Thanks.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם אמין טוב ובעל התמורה הטובה ביותר לכסף עם הדרישות האלו: כמה שיותר יציאות SATA/IDE בלוח (יש לוחות עם יותר מ-4 יציאות SATA?) אפשרויות RAID שונות כרטיס רשת חזק 10/1000 כרטיס מסך מובנה אין צורך בכרטיס קול אבל אני מניח שבכל לוח היום יש חשוב כמובן אחריות טובה, אני נוטה לכיוון AMD AM2 אבל אם לדעת מישהו יש סיבה שאינטל עדיפה מבחינה כלשהי אני פתוח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ihave now 1gb of ram if i'll put 2gb the fps will be more highest for example in crysis?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
למי שיש את המעבד הזה, אני אשמח אם יספר איך הוא התרשם מהמעבד. איך המעבד מסתדר עם משחקים, תוכנות (פוטושופ, אופיס, הרבה יישומים פתוחים וכו'). האם לוקח למחשב הרבה זמן בהרצת תוכנות שונות, וכו'. המחשב שלי בקושי מתפקד עם תוכנה כמו פרמייר 2 של אדובי. אודה לתשובתכם!
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני קונה מע' מחשב עדכנית וחזקה מאוד עם מעבד כזה, האם אחרי שנתיים אני "אתקע" איתו ואגיע למצב שצריך לשדרג? אני חושב על הכיוון הזה כי אולי כדאי לי לקחת את ה-E6600 של אינטל. ה-AMD יצא ב-2005 וייתכן שלא יעשה את משימתו נאמנה לעוד הרבה זמן, ביחס ל-E660 שיצב ב-2006 שעוד בשיאו, וכנראה יחזיק יותר זמן. חשוב לי שהמחשב שאני אקנה יחזיק ארבע שנים בערך, ולא פחות. אם הוספת 1000 שקל וקניית מעבד אינטל (בהנחה שאני לא עושה OC) תעזור לאורך חיי המחשב (כי הרי שדרוג המעבד בעוד שנתיים יהיה לא רלוונטי בגלל הלוח אם, כנראה), אז זה כדאי. אשמח לשמוע דעתכם
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הבנתי שב-22 לאפריל תהיה ירידת מחירים במעבדי אינטל במיוחד במעבדי הC2D היקרים יותר. רציתי לדעת תוך כמה זמן מה-22 לאפריל ירידת המחירים הקרובה תורגש גם אצלנו בארץ אם בכלל? פשוט עמדתי לקנות מחשב עם הE6600 ועצרתי את הקנייה עקב כך,אין לי בעיה לחכות עד ה22 לאפריל מה גם שמדובר בירידת מחירים דיי רצינית במעבד הזה. כמו כן רציתי לדעת מתי בערך תתרחש אולי גם ירידת מחירים בסדרת ה-8800GTS של NVIDIA לאור יציאת סדרת הR600 החדשה של ATI? תודה לעונים וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
סליחה על הבורות ???
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שיכול לתמוך בקונרו אחד טוב אבל שלא יהיה יקר אה ואני כנראה יקנה בחו"K אז שהמחיר יהיה בהתאם תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כרגע יש לו כרטיס AGP 6600 רגיל מעבד P4 מסוג כל שהוא.. במהירות 3.0GHZ המלצתי לו בינתים לוח אם ASROCK 775DUAL-VSTA מעבד E6300 וספק ליברטי 400W מה עוד אפשר להוסיף / להחליף ממה שהצעתי?
-
- 12 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי 2 סטיקים של 512MB DDR400 של יונדאי CL3 גנריים לגמרי. יש לי גם סטיק אחד של Corsair XMS3200 CL2 512MB וראיתי שמישהו מציע בטריידזון עוד אחד כמוהו ב-300 שקל. רציתי לדעת אם אני אקנה ואשים אותם ב DUAL CHANNEL (בהנחה שהם יעבדו כמו שצריך), האם אני אראה שיפור בביצועים, והאם הסטיק שווה 300 שקל? תודה
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
hi... I have this memory in my computer..: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820144114 my question is will this memory fit into the newer systems .... ? (184 pin or all this stuff.... thx! Odedb52
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם הם טובים ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=F2-5400PHU2-1GBLA&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הלוח אם והוא צריך לקנות אחד חדש. יש לו מעבד AMD Athlon 64 Bit vanice core 939, איזה לוח אם הכי זול יש היום שתואם למעבד? הוא מחפש הכי זול ועם שלוש שנים אחריות... תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
גרפיקה מובנית, בקר זכרון מובנה, וגם HT חוזר. http://arstechnica.com/news.ars/post/20070328-intel-aims-nehalem-at-amds-fusion-integrated-graphics-on-die-memory-controller-smt.html דורון
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במחשב הראשון שלי יושב לוח-אם: P4V800D-X והצ'יפסט של לוח-אם זה הוא VIA PT880 ובאתר עצמו של אסוס לא כתוב שהוא תומך בDDRII אך במקומות אחרים קראתי שהוא כן תומך ואני כבר מבולבל אז תוכלו להסביר לי האם הוא תומך או שלא?? כי המעבד הוא סוקט478... שאלה שנייה בקשר ללוח-אם זה: האם הוא תומך גם SATAII כי כתוב תומך SATA??? שאלה אחרונה על לוח-אם זה יושב מעבד INTEL P4 2.4GHZ בחנות אמרו לי בשביל לשים כרטיס מסך PCI-E אני צריך מינימום מעבד 2.8GHZ בכדי לשים לב לשינויים...בינתיים יש עליו RADEON9600XT האם זה נכון???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. עד לפני כשלושה שבועות בערך היה לי מחשב שהיה ברשותי בערך כארבע שנים (קצת "זקן" לא?). עכשיו קניתי מחשב חדש עם Duel Core 2.8 ועם זכרון ג'יגה. פתחתי היום את המחשב הישן לראות איזה רכיבים אולי אני יכול לקחת משם לשים אצלי (כי יש לי ויסטה אז אני רוצה עוד קצת זיכרון). יש לי שם שני כרטיסי זכרון שבאחת השורות על המדבקה שלהם רשום ככה: האם אני יכול להכניס את הזיכרון הזה למחשב החדש שלי ולהפעיל אותו רגיל והזיכרון הזה יעבוד? אני פשוט לא מבין בזה כל כך אני רק יודע לאיפה מכניסים את הזיכרון בלוח-אם. אני לא יודע אם צריך איזה דרייברים או לעשות משהו לפני שהמערכת הפעלה עולה ואם בכלל הזיכרון הזה מתאים למחשב שלי. אשמח לקבל קצת תשובות. בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
eih bodkim ba mahshev et a meirut shel azikaron?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לא חייב צמר גפן נכון ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הגעתי למסקנה שהמחשב שלי כבר זקן ואומנם אני לא נמצא הרבה בבית אבל החלטתי לשדרג אותו . בגלל שמזמן אני לא מבין בחומרה ( לצערי מאז שהתגייסתי לא התקרבתי לנושא - ממתי יש DDR2 ?! ) אני צריך שתעזרו לי בבחירה . אני מחפש המלצות ללוח אם , מעבד וזיכרון . המטרה של המחשב יהיה למשחקים . תקציב מקסימלי בין 1500 ל 2000 שקל . אין לי העדפה לאינטל או ל AMD כל המחשבים אצלי בבית הם AMD אז יהיה נחמד לקנות מחשב של INTEL אבל באמת שזה לא משנה לי . תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה המעבד פנטיום 4 סוקט 478 הכי חזק שקיים? אפשר לקנות כזה? מה השווי שוק שלו?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו חברה אני מתכנן לשדרג ל 2GB זיכרון כדי שויסטה יעבוד על המחשב שלי יותר חלק... : : וחסכתי כסף כדי לקנות זיכרון מה שכרגע במחשב שלי זה Geil 1GB 667 Mhz 512X2 ואני רציתי לקנות את זה... KingSton 1GB 667 Mhz Cl5 http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 וגם איך זה יעבוד עם זה? ויש לי על לוח האם(P5LD2-Deluxe) עוד שני מקומות... כאילו בדיוק... מה אתם חושבים יספק אותי? וגם הוא יחסית זול מישהו ניסה או משתמש בו המלצות,משהו? אם יש משהו יותר טוב אז תגידו לי מה... אשמח לקבל תשובה מהירה תודה....
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום . חשוב לי לדעת מה ההבדלים בין לוחות ASUS P4P800-UAY לבין ASUS P4P800DLX-UAY . זה מאד חשוב לי מפני שקיבלתי לוח חלופי מתיקון והלוח שקיבלתי זה הלוח הראשון (P4P800) . ולי היה את השני . חשוב לי בעיקר ההבדל בביצועים תכונות וחיבורים . תודה.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-