עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by omer672,

יש את הלוח אם הזה: http://www.amazon.com/gp/product/B007RUG8CA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER מאמאזון ב 80$ + משלוח של MUSTOP עוד 20$, לוח Z77. השאלה האם משתלם לקנות אותו (לא אכפת לי שהוא מכוער), יוצא 360~ ש"ח. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by Impreza,

למה אין יותר מעבדים בסלוט 1? פעם אמרו לי עלויות וכל מיני דברים אבל לא קיבלתי תשובה סופית סתם מסקרן אותי כי יש לי אחד כזה של פנטיום 3 500MHZ ורציתי לדעת למה לא מייצרים מעבדים בשיטה הזאת

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  3. איזה מעבד נותן תוצאות טובות יותר במשחקים ושאר האפשרויות?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by avivboker,

יש לי 1500 שקל ואני מתלבט על איזה מעבד להשקיע אותו יש שני מעבדים טובם במחיר הזה שהם E6850 שהוא ב 1333 ו3 ג'גה הרץ ויש את ה Q6600 שהוא מרובע ליבות אבל הוא 1066 ו "רק" 2.4 ג'יגה הרץ איזה הכי כדאי לקחת ? ואל תגידו לי תלוי למה הוא מיועד אני מדבר בכללי הוא לא מיועד למשו ספציפי מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by ORrrr,

יש לי זכרונות ddr266 שתיאורתית אמורים להעביר 2.1 ג'יגה לשניה. כמובן שזה תאורתית ובמציאות זה פחות אבל, על פי memtest אני רואה שהמהירות היא 564MB/s. מהירות שלדעתי יותר מידי נמוכה אפילו שהיא לא אמורה להיות 2.1 ג'יגה... האם אני צודק?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  6. אני זקוק להמלצה למעבד למחשב HTPC שיפעיל סרטי Full HD בצורה חלקה. לא משנה לי AMD או אינטל. בנוסף אני רוצה שהוא יספיק גם למשחקים בהגדרות סבירות. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  7. שלומות אני כרגע עם 256X2 של GEIL במהירות 433MHZ ואני רוצה לשדג לגיגה (ניסיתי לשחק HL2 ) עכשיו אני צריך את העצה שלכם, האם להוסיף פשוט עוד 512X1 ואז אני יעבוד ב256X2 ועוד 512 (דרך אגב זה יעבוד טוב?) או להוסיף 256X2 ולעבוד ב256X4 (יעבוד טוב?) או לנסות למכור את הראם שיש לי כרגע ולקנות 512X2 (שאת זה אני הכי לא רוצה לעשות) מה אתם אומרים? דרך אגב אני כרגע חושב על לקנות ADATA וויסטה 500MHZ לא משנה איזה קונפיגורציה אני בוחר

8. שלום לכולם, אם תוכלו להסביר לי משהו קטן, קיימים ארבעה לוחות NF4 של ג'יגה כיום, Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset Gigabyte K8N Ultra SLI Nforce 4 (רק השבוע הופיע) אני יודע מה כביכול מבדיל ביניהם,אבל מה שקצת מוזר לי הוא מדוע ה-Gigabyte K8N Ultra SLI Nforce 4 עולה ב200 ש"ח זול יותר מגם ה ULTRA וגם ה SLI,שהוא כביכול מכיל את שניהם... עכשיו אני תוהה על מה כדאי לי ללכת,אני רוצה שבוע הבא להזמין,נכון אולי היה כדאי לחכות אבל הבנתי שהלוחות האלה של ג'יגה מעולים,במיוחד שאני לא אוברקלוקר ולכן אין טעם לחכות ל DFI או MSI שחוץ מ OC יהיו שווים לאלה. מבחינת המחיר,אני מעדיף לא להוצ…

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by *BYZ*,

אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שלא ממש כדאי לקנות מעבד ivy... תקנו אותי אם אני טועה... אז השאלה שלי זה האם יתאים מעבד sandy ללוח אם 77?? אני רוצה לדעת כי אני רוצה לקנות את הדור שייצא אחרי הivy

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by mc_elad,

איזה לוח יותר טוב??? ולמה..? והאם יש הבדל בצ'יפסט 790 לבין780???

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by stingeR-,

טוב , הלכתי אתמול לקנות לוח+זיכרון+מארז+מעבד מKSP ולקחתי לוח 8rda3 ועכשיו שאני מסתכל על הקופסא וגם בדגם הוא רושם של שהדגם של הלוח הוא EPoX 8rda3I ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם זה שללוח הזה יש DUAL DDR וNFORCE 2 ULTRA 400 ולא SPP מה יותר טוב בלוח הזה חוץ מהCHIPSET ? הוא עלה לי 470שקל

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by Swimmer,

שלומות, יש לי כרגע A64 3200+, ואני מעוניין לערוך פה ושם, האם יהיה שידרוג משמעותי אם ואני אחליף מעבד לX2 מבחינת וידאו?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  13. איך הלוח GA-EG43M-S2H ? ומה עדיף הלוח הזה או GA-EP43-DS3L בתוספת - nVIDIA GeForce 9400GT 512MB

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by BUNG,

השאלה בכותרת, תודה.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by הילה2000,

קבלתי 4 כרטיסי זיכרון של סמסונג עליהם רשום 1GB 2Rx8 PC2-5300U-555-12-E3 נראה לי שזה הדגם DDR2 1024MB 667MHZ CL5 מכירים איזשהו מדריך בנושא החלפת/הוספת זיכרון העניין הוא שאני לא יודעת אם מה שקבלתי מתאים למחשב שלי, עדיין לא פתחתי את המחשב לבדוק.. ובכלל אולי זה מסובך וכדאי לי לפנות לטכנאי מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by kimi,

שאלה בשביל חבר שרוצה לקנות מחשב.. על מה כדאי לו ללכת, על פנטיום סדרה D או על מעבד AMD ? באותו מחיר כמובן המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש סטנדרטי (אינטרנט, סרטים, מוסיקה וכו'...) איך בכלל הפנטיום D ? תודה.

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  17. אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת אם הזיכרון הזה של G.Skill יהיה טוב למערכת שלי G.Skill Sniper Series F3-14900CL9D-8GBSR - 8GB DDR3 1866 http://www.gskill.com/products.php?index=385 המפרט של המחשב הוא: מעבד: i5 2500k לוח אם: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 כרטיס מסך: SAPPHIRE TOXIC HD6950 CF ספק כוח: אני עדיין מתלבט איזה מבין שני אלה - ANTEC High Current Pro 750W או זה - Seasonic 850W M12D-850 אני קונה אותו מ-ebay והוא יעלה לי 320 ש"ח, אם יש זיכרון שיותר יתאים למחשב שלי אני ישמח לדעת

18. Started by PCguy,

אני עומד לרכוש מחשב עם: P-4 3GB LGA 775 MSI BOARD 915 DDR II-2X256 400MHZ XFX 5300 או RADEON X300 H.D-80GB 8BUFFER 7200 S-ATA CD CDRW FLOPPY מארז+מקלדת+עכבר אופטי מסך דק LCD BENQ 17 סה"כ 5700 ש"ח אבל הקטש הוא שזה מרשת אייבורי ששמעתי שהיא מוכרת חומרה משופצת אז אנה תתיחסו למרות שאולי אני לא בקטגוריה הנכונה אנה תומרו לי אם כדאי ותנו חוות דעת על החומרה המחשב למטרת אינטרנט וקצת משחקים ועזבו אם צריך את החומרה הזו או לא רק תגידו איך היא ומה אתם יודעים לגביה תןדה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by Pollik,

שלום. אני ראיתי שני לוחות אם GA-EP35C-DS3R ו GA-P35C-DS3R אז רציתי לדעת מה ההבדל.. שמעתי שהE אומר משהו על חיסכון בחשמל אבל האם זה מפחית בדברים אחרים?זה אותו דבר מבחינת ביצועים והE פשוט מפחית את חשבון החשמל? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by shar00750,

האם יש הבדל בפיסיקה עם QUAD לעומת DUAL ?

21. Started by preachers,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד והתלבטות הגדולה שלי היא בין שני דגמים שאין הרבה הבדלים ביניהם חוץ מהמעבדים. אולי תוכלו לעזור לי להכריע לפי המעבד. המעבד הראשון הוא 3317U והשני 3210M כמובן ששניהם i5 של intel. אשמח לתשובה ועצות מכם המומחים.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  22. ^^^ זה ממש חשוב לי כי המעבד שלי לא עובד כמו שצריך הוא עובד על 2.100 בימקום על 2.8, וראיתי שחייב לעשות עידכון ביוס ואני לא רואה איך עושים אותו.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by dino,

בשביל מה משמשים מעבדי ה-Itanium 2 של אינטל? מישהו יכול בבקשה לתת לי עליהם קצת מידע, למה הם מיועדים, את המפרט שלהם, וכאלה דברים......... תודה מראש. ;D

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. Started by eliran-f,

[move]שלום![/move] בלוח האם שלי 4 סלוטים לזכרון 533MHZ DDR2 CL4 , הרכבנו 4 יח' של 512MB זהים מחברת KINGSTON WINDOWS XP ראה 2GB אבל טען שאינו יכול לגשת לזכרון ונתקע, המחשב נשלח לטפול, הטכנאי ביצע עדכון BIOS והחזיר אותו באופן שהWINDOWS רואה רק 512MB, שאר כרטיסי הזכרון נבדקו ונמצאו תקינים. השאלה האם אפשר שעדכון הBIOS שגוי , או שמא אחת ההגדרות שגויות דבר שגורם לכך שהמחשב רואה רק 512MB. האם עדכון BIOS דורש החלפת רכיב פזי על הלוחאם או שהדבר אשרי ע"י החלפת גרסה באופן תוכנתי בלבד , באם קיים ברשותכם מדריך להעדכון BIOSמפרט טכני- p4 dual core 3.4 Ghz ddr2 ram 533 512 cl4 geforce innovision 7300 64 bit xp win MSI 945PL Neo-לוח האם

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  25. בדקתי את זכרונות שלי באוורסט ויצא ככה ולעומת זאת שאני מסתכל על דגמים הרבה יותר חדשים וחזקים וכאלה יוצא להם ככה http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/ocz_reaperx_pc2-6400_4gb_ddr2_kit/4 ומסתבר שככל שהדגם יקר יותר ואמור להיות טוב יותר יוצאות לו תוצאות פחות טובות. איך זה? או יש פה משהו שאני לא רואה?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים