עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב, איך אני יכול לזהות את סוג הסוקט של המעבד ע"פ המידע הבא, והאם במקרה של שריפת הלוח אם, יש להשיג כזה לוח מבלי להחליף רכיבים אחרים? כמו כן איך אני יכול לדעת מהו סוג החיבור של כרטיס מסך מסוג Voodoo 3 3000? מידע מתוך EVEREST Home Edition על המעבד: ____________________________ CPU Properties: CPU Type Intel Pentium III, 450 MHz (4.5 x 100) CPU Alias Katmai, A80525 CPU Stepping kC0 Instruction Set x86, MMX, SSE Original Clock 450 MHz L1 Code Cache 16 KB L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 512 KB (Built-In, Half-Speed) CPU Physical Info: Package Type 242 Contact SEC Cartridge Package Size 12.82 cm x 6.28 cm x 1.64 cm Transistors 9.5 …

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by idle`,

חבר שלי רוצה את הלוח הבא כי הוא טוב ויותר זול מהSTRIKER EXTREME שהוא חשק בו אז אפשר להשיג אותו באיזה חנות?? עדיף כמה שיותר קרוב לפתח-תקווה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1558&modelmenu=1

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by *R.S,

ל G.Skill , לעומת שאר החברות יש ממש מלא סוגים של שבבי זיכרון... (שלכל אחד צבע אחר... ותאחלס צבעים יפים חחח...) איפה אני יכול למצוא דירוג שלהם-> מהכי טוב להכי פחות טוב יש ממש מלא... HK, HZ, NR, PK, NQ, PQ, MQ, LA, NT, GA, ZX, JS זה מה שמצאתי... אולי יש עוד אפילו אם מישהו לא מוצא אתר עם דירוג שלהם אבל הוא יודע את הדירוג שלהם (מהכי טוב להכי פחות טוב) אז אשמח אם הוא ירשום אותו פה תודה לעונים...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by חננב,

יש לי על המחשב (בן 3, מפרט ממוצע לאותה תקופה) 2 זיכרונות DDR 256 בתדר 400... השאלה היא אם יש סיכוי שאפשר לחבר לו זוג זיכרונות DDRII כלשהוא? או שזה רק למחשבים מודרניים יותר? תודה עריכה: הגעתי למסקנה שלא... אפשר למחוק אם אין לכם אינפורמציה להוסיף.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by Yaniv.E,

האם אפשר להרכיב זכרון 800MHZ DDR II בלוח של DDR I 400MHZ?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  6. אני רוצה להוסיף זכרון נוסף למחשב האם אני צריך לתאם אותו ללוח האם או לזכרון הראשון שיש לי לפני שאני מחבר אותו? אה ועוד משהו, כשהזמנתי את המחשב שלי אני רואה שרשום שהמעבד הוא INTEL P4 3G 64BIT 2M 775 אבל לפי מה שהבנתי אין לי מעבד 64BIT כי כשהורדתי תוכנה ל-64BIT זה אמר שהתוכנה לא מתאימה למערכת, ואחרי זה הורדתי ל- 32BIT וזה עבד. יכול להיות שלא שמו לי מעבד 64BIT? או שלא הבנתי נכון וזה בעצם לא מעבד 64BIT. הנה הפרטים של המחשב שלי:

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  7. שלום יש לי לוח אם p5b-vm והוא עם כרטיס מסך מובנה.. השאלה שלי היא האם יש לו יציאה לטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  8. את הא Athlon 64 X2 6000 הוא את Core 2 Duo E6600 ? ואני לא מתכנן oc אני רוצה לקנות מעבד טוב למשחקים

• 13 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by asafasaf29,

מה עדיף למשחקי מחשב משני מעבדים אלו? AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by weissby,

אז, מה זה? וניסיתי קצת ללמוד על זה במאמרים ולא כל כך הבנתי תכלס מה זה עושה.. מה המשמעות של זה, האם כשאני בוחר לוח אם הצ'יפסט זה דבר שאני צריך לשקול אותו בקנייה?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  11. מה אתם אומרים על זה? http://www.maxitmag.com/loose-wires/articles/intel-users-less-intelligent-than-amd.html "The survey concluded that AMD users tended to be more 'computer smart' and 'enthusiast' orientated having researched the market before purchasing their computer. Most people recognise the Intel brand and tend to purchase bog standard off the shelf computers knowing little about the details of the hardware. People who buy AMD are more creative and willing to adopt new technology more easily. "

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הבנתי שצפויות ירידות מחירים בחודש הקרוב, ואולי מישהו פה יוכל לענות לי על 2 שאלות: 1. כמה זמן יקח עד שנרגיש את הירידה פה בארץ? 2.הבנתי שהמחירים שכולם בונים עליהם הם רק לספקים, מה יהיה ההפרש לדעתכם פה בארץ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by shalbik,

שלום, יש לי כושיה אני כרגע עובד על 512X2 DDR בדואל צ'אנל, יש אפשרות שאני יכול לחבר גם את ה512 הקודם שלי שיוסיף לסהכ 1 וחצי ג'יגה זכרון אבל שהוא יעבוד על ערוץ בודד? מה מבחינת תזמונים האם זה אפשרי. אני מבקש עצות לפני שאני עושה משהו טיפשי למחשב הזה : הלוח שלי הוא ABIT דיי ישן, עם NFORCE 2 בזמנו... יש לי 3 סלוטים של ראם, 2 צמודים ועוד אחד לידם בנפרד, אם זה עוזר

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. באיזה מעבדים תיהיה מירידה הכי משמעותית? אני חשבתי על 6600 של אינטל אמרו שהוא ירד למחיר של ה6400.. כדי לחכות?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by choochoo,

שלום, בקרוב (לאחר ירידות המחירים של Intel והצגת ה-8600GT) אקנה מחשב חדש ;D את המחשב הישן אני רוצה לתת לאחותי. המפרט הוא: Athlon XP 1700 עם קירור סטוק (מאוורר יוחלף לחדש בעת ההעברה) 2x256MB DDR1 (רץ על 266MHz בגלל יציבות) Maxtor 60GB + Maxtor 120GB מלאים בתוכנות + הרבה מוזיקה ... צורב DVD מסך מאג 19" CRT כרטיס מסך nVidia MX440 (היה R9200 שנשרף ..) אחותי סטודנטית והשימושים העיקריים שלה יהיו אינטרנט + office. השאלה היא - מה אפשר לעשות על מנת לתת לה את המחשב במצב האופטימלי ? (אל תשכחו שמחשב הוא כבר כמעט בן 7 שנים) תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה לוח כמה שיותר זול שיהיה תותח בOC למעבד שלי. אין לי צורך שיהיה בו תמיכה בקונרו. רק שיהיה בוא איזה 3 PCI ועוד 1-2 PCI-E X1 ואחד PCI-E X16. כמובן שיהיה לו ביוס עם מגוון אפשרויות... זכרונות אפשר שהיו ל667 אבל עדיף עד ל800 אם יש... שוב, לוח רק למעבד הנ"ל ובלי שום התחשבות בעתיד.

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by Skippy,

יש לי לוח P965 S3 ו-e6300 עם אוברקלוק של 2800 מגהרץ השאלה היא האם עדכון ביוס (ל-rev 3.3) יתן לי תוצאות אוברקלוק טובות יותר?..

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

אני רק יודע שזה ראשי תיבות של FRON SIDE BUS.. ועוד קצת אבל אשמח אם מישהו יסביר לי על זה יותר D: וכן, חיפשתי בנעוץ ובאמת שלא מצאתי ואם יש שם תוכלו לעשות לי או העתק הדבק בבקשה או שתפנו אותי לאיזה מס' תגובה זה נכתב.. תודה ענקית מראש =]

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  19. יש לי את הלוח הזה http://www.motherboard.cz/mb/ecs/K7SOM75C.htm חלק מהקבלים התפוצצו במופע מהרהיב. איזה לוח כדי לקנות יש עלו מעבד של XP2000 כדי לקנות יד שנייה ...יש מה לעשות ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by BigDragoon,

שמתי לב שיש כמה דגמים דומים של DS3, במחירים שונים: GA-965P-DS3 rev3.3 - מחיר: 665 ש"ח GA-965P-DS3P rev3.3 - מחיר: 876 ש"ח GA-965P-DS3 - מחיר: 733 ש"ח רציתי לדעת מה ההדבל בין הדגמים? איך יכול להיות שה REV3.3 עולה פחות מה DS3 הרגיל?

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by bay,

אני מתחנן לקנות מחשב חדש עים מעבד core duo 2.40ghz ויש לי מישחקים שנועדו ל2.8גרז השעלה שלי הים הם יעבדו הוא אולי כדי לקנות pentium d

23. Started by Aviko,

יש לי דוד שעובד באינטל, ולכן, אני יכול להשיג כל מעבד שארצה בפחות מחצי מחיר... רציתי לדעת, מה המרובע ליבה הכי טוב הכי משתלם, שהכי יתאים לצרכים שלי (אם בכלל)?? עם זאת רציתי לקבל מידע אודות לוחות אם תואמים, משתלמים, ומתאימים לצרכיי (שוב, חייב שיהיה של Intel). הצרכים שלי: אני מתעסק המון עם תוכנות לכתיבת תוכניות כמו Visual c# express ותוכנות אופיס, אני גם חושב שאני גיימר לא קטן, ואני מפיל על המחשב המון משחקים כבדים, שאני ממש חושב שידרשו כח עיבוד גבוהה ממה שיש לי כרגע ( ראו מפרט [Amd Athlon 64 +3200 VeniceCore]). המון המון מוזיקה ומדיה בכלל: סרטים, מוסיקה, מצגות שונות. אינטרנט, והרבה!!! עכשיו: אל תתחשבו בקירורי סטוק, כי הם יוחלפו למערכי קירור טובים יותר, כנראה קירור מים. לא מתו…

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by Tomersoni,

כפי שכבר הזכרתי הe4400 כנראה הולך להיות המעבד שאקנה בעוד כ3 שבועות.. הוא מצויין בכל התחומים אך יש לו חולשה קטנה דווקא במשחקים (לעומת הe6320 שבשאר הדברים כמעט משתווה לו). (החולשה נעוצה כנראה בכך שחסרים לו 2mb cache) השאלה שלי היא האם בעזרת oc קליל עם קירור הסטוק אפשר לתקן את הבעיה ולהשוות את ביצועיו אל הe6320? (לוח האם יהיה כנראה ABIT IB9)

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by שחר אור,

אני קונה Asus M2NPV-VM עם AMD Athlon 3800+ X2 למשרדי\קולנוע. הבנתי שאין טעם לשים זכרונות יותר מהירים מ- 533Mhz. יש לי איזה 800 שקלקלים בתקציב לזכרון, ואני באמת לא מבין בזה מספיק כדי לבחור את הזכרון המתאים :s05: אשמח להמלצה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים