עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם רציתי לבחור זכרון למעבד AMD 7750 ולוח GA-MA790X UD4 המחשב מיועד למשחקים חשבתי על זכרונות עם תזמון 4-4-4-12 , אבל ראיתי שיש לחברות כמו A-DATA למשל, זכרון שלפי דעתם טוב יותר למשחקים עם תזמון 5-5-5-12 בשני המקרים מדובר בזכרון 800 מה טוב יותר? ולמה ? תודה לכל המגיבים.

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  2. [glow=red,2,300]העבודה שלי מתמקדת בתוכנת maya2008/9 וכן בתוכנת After Effects[/glow].. אני עובדת על סצנות כבדות שמצריכות מחשב חזק. להלן המפרט שחשבתי עליו, וכן מפרט שקיבלתי מחברת מחשבים שהמחיר שלו די מחרפן, בקיצור... אני בבלאגן ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ולהיות ספציפיים כי אני אחרי כמה חודשים טובים של התעסקות עם הנושא (: אז הנה המפרט שלי והשאלות שיש לי לגביו. את המפרט שקיבלתי מהחברה אתם יכולים לראות בגדר "נספח" כי אם תוכלו לשדרג את מה שאני הכנתי אני מאמינה שזה יהיה הדבר הטוב ביותר עבורי! הנה- המפרט שלי: מעבד ארבע ליבות של חברת אינטל:Q9450 FSB1.333 2.66 GHz 12 MB of L2 cache 1333 MHz QDR QDR 1600 MHz לוח אם Intel® Desktop Board DX38BT- גם כן של אינטל …

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by kobi38,

השאלה שלי היא כזאת יש לי כרטיס רשת : Realtek RTL8168/8111 אשר מובנה על הלוח אם , האם ניתן לשים כרטיס רשת טוב כתוספת שם בנפרד כי ראיתי שיש שם שני מסילות לבנות ארוכות ? תודה לכל העונים ואני מקווה שאני בפורום הנכון , אם לא אז תפנו אותי לפורום הנכון . תודה

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  4. שלום מה ההבדלים בין המעבדים XNON מסדרת 5600 למעבדי I7 האם לאנשי מקצוע (גרפיקה,מוזיקה) לא עדיף לקנות מעבד XNON תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  5. שלום אז יש לי מחשב נייד מסוג HP Compaq nc2400 עם 1GB RAM עכשיו יש אתרים שרושמים שהאפשרויות הרחבה הם 512 עד 1GB ויש שרושמים 1GB עד 2GB, הזכרונות עובדים על 533 -איזה אפשרות הרחבה היא הנכונה ? -איזה זיכרון מומלץ לקנות ? -האם קיימת חשיבות שהסטיקים יהיו של אותה החברה ?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. במחשב ביתי בלי OC, שימוש בDynamic frequency scaling (on-demand) יכול פגום, אפילו קצת, בביצועים? מבחינתי אין שום הבדל בין אם להשתמש בזה או לא, חוץ מהמהירות של המאוורר של המעבד שעולה קצת, ועדיין נמוכה מ1000 rpm ככה שלא שומעים בכל מקרה. אז אם תכתבו שיכולה להיות פגיעה קטנה בביצועים אני יבטל את זה וזהו.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

יש לי את הלוח הבא: http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/DG45FC/DG45FC-overview.htm עם מעבד E7300 ו 4GB זיכרון על 800MHz חיברתי את המחשב לרשת של 1Gbps והעתקתי אליו חומר ממחשב אחר בעל חיבור במהירות זהה. שמתי לב שהמהירות הייתה מחרידה, קצת פחות מרשת של 100Mbps. מהירות העתקה של 8-9 מגה לשנייה לא משנה באיזה פרוטוקול. את העתקת הקבצים ביצעתי כאשר כרטיס הטלויזיה שמחובר ל PCIe X1 עבד. כאשר כיביתי את התוכנה פתאום המהירות קפצה פלאים ל 75-80 מגה לשנייה. ככל הנראה כרטיס הרשת וחריץ ההרחבה חולקים את רוחב הפס. יש פתרון כלשהו לבעיה הזו או שזה התכנון של הלוח ואין מה לעשות עם זה ?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by comablack,

אני מתכנן לקנות 4 גיגה זכרונות אני לא מתכנן אוברקלוק השאלה שלי אם שווה לי להוסיף עוד 50 שקל בשביל זכרונות עם סינקים מאלומיניום או שזה מיותר תודה

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  9. אני קו נה מחשב חדש כנראה עם 4850X 2 או 4870 .. ( אם מישהו יודע גם מה עדיף אני יישמח לדעת). ואני מחפש מעבד טוב וחזק למשחקים .... שלא יהיה יקר בטירוף ... אבל משהו טוב ( עד 1400 +-).. שמעתי שהi7 החדשים טובים .. אבל תמיד יש דגם אחד שהוא יותר טוב ואחד שהוא יותר מומולץ וכו' ... אשמח לקבל כמה עצות ואם תוכלו גםלהביחא לי לוח אם שיתאים לו זה ייעזור מאוד תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by GoldenAxe4000,

שלום רב האם אפשרי לבצע מקסימום ביצועים ועדיפות להתקן USB במערכת ? יש לי כרטיס לכידה USB ולפעמים יש מצב שיש OUT OF SYNC בין ה AUDIO ל VIDEO . המערכת הינה ASUS P5QLPRO עם מעבד QUAD Q6600 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מעבד e8400 ללא oc זיכרון 4gb ומתי שאני ניכנס לאינטרנט אז באחוזי שימוש ב cpu הם קופצים ל 57 ואז לאט לאט יורדים,ובכללי שאני באינטרנט זה נע בין 8-50 % תלוי עם אני נניח לוחץ על איזה קישור זה קופץ יישר לאיזה 47 ולאט לאט יורד ככה זה אמור להיות? גם ליפעמים זה על 60% שאני באינטרנט ולוחץ על קישורים אז זה קופץ לאיזה 57-60 ואז יורד לאט לאט יש לציין שאני על שולחן העבודה המעבד בין 0-4%

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  12. Started by or_kudai,

אהלן.. יש לי אפשרות בחירה בין שתי מעבדים של אינטל .. אשמח לקבל המלצה: 1. intel Core2Due E6600 box intel Core2Due Core 2 Duo E7500 .2 המעבד הראשון חדש והשני יד שנייה.

13. Started by yesman,

בניתי מפרט ב RSM עבור מחשב למשחקים ושימוש כללי כמעבד בחרתי באתלון 425 X3 איזה לוח אם יתאים למעבד כך שתשמר אפשרות לשדרוג עתידי ואקבל תמורה מקבימאלית לתקציב של 400+- ש"ח ללוח האם בינתיים לקחתי לוח אם של GIGABYTE עם CHIPSET 770 של AMD האם אין לוח אם דומה בתחום תקציב 300-500 ש"ח שנותן תמורה טובה יותר האם קיים לוח דומה עם כרטיס מסך OB? AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1211 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz …

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  14. מה לדעתכם יתן ביצועים טובים יותר? תודה ו... יום נעים.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  15. היי לפני כחודשיים הרכבתי במערכת שלי מעבד PHENOM X3,מאז אני מקבל הודעה מוזרה בPOST מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  16. שלום אני מבקש המלצה ללוח אם. אני מעוניין בלוח אם לסוקט LGA775 (למעבד Q6600). אני מעוניין שהוא יהיה בעל 2 סלוטים של DDR2 ו4 סלוטים של DDR3. במחיר של 600 ש"ח - יש אפשרות לחריגה קטנה. תודה מראש, אלי.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by pelor,

הנה המפרט שבניתי בKSP: אני מחפש כרטיס מסך קצת יותר זול שיתאים למפרט. אם אתם חושבים שאי אפשר למצוא יותר זול ושיעשה את העבודה כמו שצריך בלי בעיות ולא יפריע אז תגידו. אני מבקש שתמליצו על לוחות אם שנמצאים באתר של KSP בגלל ששם אני אקנה את המחשב וחשוב שיהייה להם אותו כתוב לכם שם גם מחירים והכל תודה רבה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by d0s,

שלום לכולם, אני יודע שאני קצת חופר בנושא אבל לא קיבלתי את התשובות שלי מהנושא הקודם - ( אולי הוא לא היה ממוקד מספיק ) , אז הנה סיבוב שני למי שלא הספיקה לא החפירה הקודמת : אני זקוק למעבד, המעבד שלי קיום הוא CELRON 3GHZ ( טוב נכון ) , ואני רוצה לשדרג אותו, אז כמו שאמרתי בכותרת, עד 300 ש"ח נראה לי סביר. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO שתומך רק PCI-1 . * חשוב להדגיש שאני משחק רק שני משחקים - COD4 &5 ששניהם רצים על אותו מנוע גרפי ככה שיש להם אותן דרישות, אני כנראה יקנה את הכרטיס מסך שהמליצו לי עליו בפורום כרטיסי מסך - HD2600XT. אני רוצה שהמעבד יהיה תואם לו, כלומר שלא יווצר צוואר בקבוק אז מה ההמלצות שלכם? עוד שאלה: איזה מעבד יותר חזק CELRON 3GHZ א…

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  19. שתי זכרונות, האחד יקר יותר מהשני, אבל אני לא מבין למה: http://www.skypc.co.il/pl_product~996640~15~0.htm 317 ש"ח לעומת ה- http://www.skypc.co.il/pl_product~996635~15~0.htm 369 ש"ח ההבדל היחידי ביניהם הוא ה CL, הזול יותר הוא 4 והיקר 5... חשבתי שיותר טוב ככל שהLATENCY נמוך יותר, לא?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  20. אהלן יש לי בחירה בין 2 המעבדים האלה (לא משנה מאיפה אני משיג אותם ) מה עדיף לקחת ? מתוכנן גם OC כנראה אבל לא משהו רציני ( 3GHZ )

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by tamirc,

רציתי לדעת עם הכרטיס 5850 מתאים ללוח UD3R. במפרטים המומלצים זו אחת המערכות המומלצות אולם מהתבוננות בתמונות של הלוח נראה כאילו אין מקום לכרטיס. יחידת הקירור שלו היא בצד הרחוק מהמעבד ונראה שיש על הלוח צלעות קירור שיפרעו לכרטיס שכן הוא קצת ארוך. האם מישהו התקין את הכרטיס הנ"ל על הלוח הזה. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. יש לי תלוח אם הזה http://www.gigabyte.co.nz/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-p35-ds3l_big.jpg Supports DDR2 1066* memory for outstanding system performance השאלה שלי אם יתמוך ב8 גי'גה ,לפי האתר היצרן לא כזה הבנתי אם אפשר או לא דרוש בשביל להפעיל מכונות וירטואליות

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  23. Started by erez_hazan,

שלום, אני אנסה לנסח את השאלה הזאת בדרך הקצרה ביותר. יש לי כרגע 2GB RAM 667Mhz ואני רוצה לשדרג ל4GB. שלוש אופציות: 1. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 800Mhz - במחיר של 196 ש"ח. 2. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 667Mhz - במחיר של 224 ש"ח. 3. לקנות 1GB + 1GB (שני כרטיסים) במהירות 667Mhz - כל אחד במחיר של 122 ש"ח, סה"כ 244 ש"ח. (וכך לאפשר Dual Channel ולא Triple Channel)

דיונים חדשים בפורומים