עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AntiVir Guard,

משהו מכיר ויכול לשלוח לי קישור על לוח-אם , שככל הנראה נועד לשרתים שכולל 4 חיבורי PCI-E 2 שתי תושבות למעבדים של INTEL שרתים / שולחניים וארבע סלוטים של זיכרון. קיים דבר כזה? האם הוא יתאים למחשב ביתי? אני סתם מעוניין לדעת, מתוך סקרנות.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by arikm,

יש לי לוח אם ASRock Z68 Pro3 עם intel IGP. קניתי מתאם VGA ל-RCA ו-S-Video. בחיבור ל-RCA לא רואים דבר ובחיבור ל-S-Video התמונה לא תקינה, כהה ובשחור לבן. 1. אפשר להשמיש את זה? 2. יש עוד כרטיסי מסך עם יציאה אנאלוגית?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  3. מה אתם אומרים על אלה? 945P-S3 (מה ההבדל בינו לבין ה S2?) Abit IL9 מי שממליץ אם הוא יכול גם לפרט למה הוא ממליץ עליו, יעזור לי מאוד. תודה רבה!!!!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by HydroIT,

מבין כפולי ליבה, מי הכי חזק? ולמה? ומי הכי משתלם מבחינת עלות/תועלת?

5. בנוגע לLAPPING. כשניסיתי להוריד את הLIQUID ULTRA מהבסיס של הNH-D14 שלי, השתמשתי כמו טמבל במין סקוצ' כזה שבא איתו ושרטתי ממש בהעברה אחת חלשה את האמא של הבסיס של הנוקטואה. רציתי לנסוע לחפש נייר 2000 או משהו בסגנון אבל בסוף חשבתי על זה. אנחנו הרי משתמשים במשחה טרמית , היא נכנסת קצת יותר עמוק אל האיזורים היותר עמוקים (השריטות) בגוף קירור/במעבד כדי להעביר לשם גם את החום. אז למה זה אמור לתת שיפור כלשהו ? השריטות שעשיתי בכלל לא מורגשות עם היד אפילו אבל נורא בולטות לעין כי הבסיס של זה נורא נוצץ . בנוגע לLIQUID ULTRA . מרחתי משחה כזו בין המעבד לנוקטואה. אחרי שבוע לכל היותר אני בא להסיר אותה כי החלפתי לוח. רוב המשחה ירדה בסדר עם האלכוהול. אבל נשארו המון כתמים גדולים, מעין גושים כאל…

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  6. דור מעבדי Threadripper שלישי עשוי לאמץ שמות מעודכנים שיהיו מעט פחות מבלבלים מהקונספט הנוכחי המתחרה באינטל לכתבה

7. Started by liortaib,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם q9650(לא האקסטרים)ולוח ep43-ds3l של ga אז רציתי לדעת האם השילוב הזה יהיה קצת בעיה..אני לא מתכוון לעשות oc תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by spitzi,

שלום, יש לי מעבד Intel E8400 Core 2 Duo עם קירור סטוק קולני. אני רוצה להעביר אותו לקירור עם מאוורר שקט. אין לי כל כוונה להמהיר אותו אי פעם, מכיוון שלוח האם המיושן שלי לא יעמוד בהמהרה. לכן חשבתי לקנות ב-60 ש"ח את הקירור הפשוט הזה, מאוורר 12 ס"מ: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3714 הקירור הזה מספיק אמין ושקט ? תודה.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by stingeR-,

טוב , הלכתי אתמול לקנות לוח+זיכרון+מארז+מעבד מKSP ולקחתי לוח 8rda3 ועכשיו שאני מסתכל על הקופסא וגם בדגם הוא רושם של שהדגם של הלוח הוא EPoX 8rda3I ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם זה שללוח הזה יש DUAL DDR וNFORCE 2 ULTRA 400 ולא SPP מה יותר טוב בלוח הזה חוץ מהCHIPSET ? הוא עלה לי 470שקל

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by AMD-Z,

מה אמור להיות לי רוחב הפס של הזכרון: winbond pc2700 256*2 ברגיל וכמה עם דואל? ??? נ.ב. אותם זכרונות יעבדו לי בקאס 2? ואם כן, על איזה תזמונים לשים אותם? (כדי שיעבדו בצורה בטוחה, בלי חשש לקריסה! ) נ.ב. 2 אני קונה axp 2400+ שעובד ב133 מה"צ באס ולוח K7NCR18D. הזכרונות יעבדו לי ב333 מה"צ, או רק ב266 בגלל המעבד?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by eitanh1982,

1. יש הבדל בין הCORE I3 3220 ל3225 חוץ מהמנוע הגרפי? 2. אם כן, עד כמה ההבדלים משמעותיים? בהנחה שנניח עוד שנה וחצי שנתיים בכל מקרה ארכוש כרטיס מסך ולא אשתמש במובנה. 3. האם ישנם היום מעבדים שתומכים בכלל במהירות זכרון של מעבר ל1800MHZ(ידוע לי שאלו שציינתי תומכים עד 1600). 4. מה המקבילה בAMD לשני המעבדים שציינתי ואיך המנוע הגרפי שלהם בהשוואה, והאם העלות של הקירור ולוח אם תואמים לא מתקזזים בסופו של דבר מבחינת מחיר? אני צריך לציין שהמחשב שאקנה הוא לא בדיוק לגיימינג, אלא מחשב שאני מעוניין לטווח של לפחות 5-6 שנים. ככל הנראה אני לא מתכוון לרכוש מסך חדש אלא להשאר עם מסך CRT אבל כן מידי פעם לחבר אותו לLCD בסלון לשחק פיפא או משו פעם ב.... לכן המנוע הגרפי הוא אפשר להגיד שולי עבורי. הש…

12. אפשר לראות את זה ב Everest? הזכרונות הם 2X512MB DDR1 400MHZ של A-DATA והלוח הוא ABIT NF7-S. על הלוח יש 2 סלוטים צמודים ובצד ימין סלוט בודד. כרגע הזכרונות על 2 הסלוטים הצמודים. זה אומר שהדואל מופעל?

13. Started by tamiravigan,

כותרת... יש לי C2D E6300 GB GA-965GM-S2 2X512MB SUPERTALENT DDR2 667MHZ EZCOOL 420W הבבנתי שVT מפעיל 2 מערכות הפעלה ביחד? תקנו אותי אם זה טעות.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by kimi,

שאלה בשביל חבר שרוצה לקנות מחשב.. על מה כדאי לו ללכת, על פנטיום סדרה D או על מעבד AMD ? באותו מחיר כמובן המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש סטנדרטי (אינטרנט, סרטים, מוסיקה וכו'...) איך בכלל הפנטיום D ? תודה.

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by xray,

כשאני בא ליקנות מחשב למשחקים האם לשים את ה8400 או לנסות ו"ליגנוב" את טכנולוגית הQUAD עם ה6600 .נכון שהQUAD רק בתחילת דרכו ואין תוכנות עדיין בשבילו כיעודי ,אבל אם יש משהוא ש"למדתי" על אינטל זה שהם אוהבים להרדים אותנו ואין לי חשק לקום עוד כמה זמן ולגלות כי נכנס עידן הQUAD ואני לא ערוך . המחשב הוא רק למישחקים ואימיולים וכאלה לא לתוכנות גרפיות וכ"ו .

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  16. אם לא האם כדאי להשקיע עוד קצת כסף בAMD 3800 ? או שכדאי ללכת על הD920 ? עשיתי חיפוש בקשר לשאלה שלי לא מצאתי.. תודה

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  17. שלום לכם חברי הפורום . יש לי לוח אם חדש של ASUS-M2N-E ואני רוצה להרכיב מעבד של AMD 64 4000X2 65W אלו הפרטים שיש לי בנתיים על המעבד כי הוא עדיין לא אצלי ,השאלה שלי היא האים צריך להתקין ביוס אחר או שאין צורך הרבה אמרו לי שאין צורך ,אבל אני מעדיף את עצתכם. אני מצרף רשימת המעבדים התומכים בלוח .תודה לכם http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by KF,

שלום רציתי לדעת איזה זכרונות יותר טובים לאוברקלוק! http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3284&catcode=498 או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3407&catcode=278 תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  19. שלום לכולם האם לדעתכם ניתן להשתמש בלוח האם הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 שעליו מותקן כרטיס מסך GT9600 שאינו מכיל יציאת HDMI ולקבל אות HDMI דרך היציאה שבלוח האם אבל עם היכולות הגרפיות של הכרטיס החיצוני? כמו כן, האם ה GT9600 יכול לעבוד במקביל לזה המובנה בלוח ולקבל עיבוד גרפי חזק יותר וכן יותר יציאות? האם כאשר הכרטיס החיצוני מותקן, אני יכול להשתמש רק בחיבורים שלו ואלו שבלוח המובנה הופכים מיותרים? מיועד בעיקר לשימושי HTPC אשמח לשמוע אם יש למישהו קומבינציה דומה. תודה ח'ברה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by eXaLT,

What do u say about K7N2? www.tomshardware.com says that the k7n2 is better from the ABIT nf7-sl

21. Started by BigDragoon,

שלום, במקור רציתי לקחת את ה DS3 של GB. אבל הציעו לי את הלוח הזה (בכותרת). מה לדעתכם יותר טוב? ואיך ה MSI בכלליות?

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  22. כי נראה לי שהתשובה מראש היא שכן, אבל שמתי לב שזה נהוג ללכת בכפולות של ג'יגה, 2 ג'יגה, 4 ג'יגה וכו'... כרגע יש לי 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד, ואין סלוטים פנויים. חשבתי להחליף אחד מהם בסטיק של 2 ג'יגה, וככה יהיה לי 3 ג'יגה זיכרון במצטבר (גם ככה XP לא מסוגל להתמודד עם יותר, וזה כן יעזור לי ביישומים מסויימים). אז אני רוצה לוודא כאן שאין לי מה לחשוש ממהלך של שילוב 2 סטיקים בגדלים שונים, נכון?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשים בו Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit אני צריך לדעת אם זה יספיק להריץ את ויסטה ואת המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות בלי בעיה.... אני לא רוצה לקנות ואחר כך להצטער... דיי דחוף אני רוצה להזמין מחר...

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  24. שלום, ראיתי לוח אם DFI LanParty X38, ב 150 שקלים. עכשיו יש לי שאלה לגבי הלוח, האם כדאי עדין לקנות אותו למרות שהוא מיושן קצת?. ותגידו לי בבקשה, האם הוא יותר טוב מהלוח P5Q ? ויהיה ניתן להעביר אליו מעבד אינטל וכו'?.. תודה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  25. למשל הדבר הזה... שווה 470 ש"ח? עריכה: לינקים מהאתר של ATI IGP 320 - Integrated Graphics Processor for Desktop AMD® Duron , Athlon XP or Athlon Processors IGP 330/340 - High Performance Integrated Graphics Processors for Intel® Pentium® 4

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים