מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=201 תהנו.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אולי לוח אחד או שניים ? :-\ http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2490
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
במחשב ביתי בלי OC, שימוש בDynamic frequency scaling (on-demand) יכול פגום, אפילו קצת, בביצועים? מבחינתי אין שום הבדל בין אם להשתמש בזה או לא, חוץ מהמהירות של המאוורר של המעבד שעולה קצת, ועדיין נמוכה מ1000 rpm ככה שלא שומעים בכל מקרה. אז אם תכתבו שיכולה להיות פגיעה קטנה בביצועים אני יבטל את זה וזהו.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
בבקשה לא להיגד לי לקנות אחרים , כי זה מה שהתקציב מאפשר לקחתי 2X2048 של KINGSTON DDR2 800MHZ דעתכם על חברת KINGSTON? המחשב למטרות משחקים חדשים תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה הלוח אם שהכי כדאי לקנות אותו למעבד i7 היום במחיר הזה. הייתי מעדיף לוח של ג'יגה ביט, אבל אם לא אז גם טוב...
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מבולבל לגמרי שני לוחות עם אותם הפיצ'רים ......למה הג'יגבייט עולה חצי מה ABIT לעזזל ?????? איפה הקא'צ שאני בטח לא שם לב אליו משום מה ??? ג'יגהבייט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 אייביט http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של איפוקס, EP-3VBM+ http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-3VBMplus עוד מעט בא החופש הגדול ואני רוצה להתחיל להתעסק עם לינוקס ושרתים. בשביל שאני לא אקנה סתם שרת ב 800 שקל לחודש ואני אבזבז כמה חודשים בשביל להבין מה אני עושה, אני רוצה לבנות לי שרת מחלקים שיש לי בבית, ובהמשך אולי אני אהפוך את המחשב ל HTPC.. חסרים לי 2 דברים, שכרונות ודיסק קשיח. אין לי בעיה עם הדיסק הקשיח אבל יש לי עם הזכרונות. זה מה שכתוב באתר על הלוח הזה, מצאתי זכרונות PC 133 (הם מתאימים נכון?) אני לא חושב שאני צריך כאן יותר מ 256 מגה זיכורון ואני גם לא רוצה להשקיע הרבה, חיפשתי זיכרונות ומצאתי 2כמה סוגים, הנה ה2 שחשבתי עליהם: SDRAM 256MB PC133 OEM 8 Chips Memory SDRAM 256MB PC133 OEM 16 Ch…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי 4 חריצים. לוח האם תומך עד 8GB. אני רוצה לרכוש סט 2X2GB וסט 1X2GB (שש סה"כ). האם הזיכרון יעבוד ב-dual channel? (יש לציין שבלוח האם החריצים מחולקים לשני זוגות כך שבכל זוג יש שני צבעים, כלומר יש לי אדום צהוב + אדום צהוב, וכרגע יש לי 2X1GB כאשר כל כרטיס נכנס בחריץ צהוב). תודה
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בצעד בלתי צפוי ומפתיע בהחלט - אנו מקבלים מעבדי Excavator חדשים-ישנים שמיועדים לשמש מחשבים ניידים בסיסיים וזולים במיוחד עם מערכת ההפעלה מבית גוגל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2006/07/31/nvidia_to_support_sli_on_975x/
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה אני מבצע שידרוג קטן למחשב שלי ואני מחפש לוח אם שמאפשר OC - על מנת להתחיל להתעסק וללמוד קצת על הנושא וכמובן להשיג תוצאות טובות יותר מהרכיבים הקיימים . אני כבר שבוע בודק כתבות , חנויות ואת כל תגובות הפורום בנושא ועדיין לא הצלחתי להבין מה הלוח האידיאלי בשבילי . אני לא משתמש במשחקים במחשב אלא בעיקר תוכנות גרפיקה וישומים פשוטים , אני מעוניין בלוח אם שיתן תמורה מלאה להוצאה ( יכול להיות גם בסביבות ה 1000 שקלים ) , חשוב לי שיתמוך בCROSSFIRE , למרות שגם פה יש לי שאלה , לוח שתומך בטכנולוגיה הזאת זקוק למתאם בין הכרטיסים ? והאם זה עקרוני לרכוב X38 על מנת להנות לעוד הרבה זמן או שמספיק P35 אם אני לא משחק ? יש לי זכרונות 800 מגה הרץ מעבד E6600 ושני כרטיסי ATI 3650 . אש…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כי במפרט רשום: Intel Pentium® III/Pentium®4, AMD AthlonTM XP
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שעובד במאה מה"צ, ו 128 מגה בייט זיכרון עליו במהירות מאה מה"צ גם כן. שאלתי היא: האם אוכל להוסיף עליו זיכרון במהירות 133 (PC133)? אם כן, האם תהיה בעייה שהזכרונות לא יפעלו באותה מהירות? אמורה גם להיות בעיה עקב שוני בין החברות של הזכרונות? תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
או קיי תראו היום בבוקר פתחתי תראד על משהו בקשר לסירקולציה של המארז... ובסוף הגעתי להחלטה שאני עושה למעלה חור של 120 אז עשיתי ובשביל זה הייתי צריך להוציא הכל הכל הכל כולל ה-כ-ו-ל ושכחתי בכלל מהקטע של החומר טרמי ... והמחשב נכבה לי ככה פתאום. אחרי 3 פעמים רק נזכרתי בחומר טרמי מרחתי על... יעני רגיל הטמפרטוןרה הייתה 54 בערך ואז באתי לאתר מהר ולמדריך עשיתי כמו שצריך וזה ניהיה 44 עכשיו אני שואל איזה טמפרטורה צריכה להיות לי... בלי אוברקלוק... עכשיו רגיל... יש לי ולאח שלי אותו מעבד...(בארטון 2500+) אבל יש לו וולקנו 9 (כל זה על המחשב שלו)
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תראו Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 7VRXP עכשיו: System Chipset: VIA Technologies Inc VT8366 Apollo KT266 CPU to PCI Bridge למה KT266?! עוד משהו: Memory Bus Speed: 2x 134MHz (268MHz data rate) קניתי 333MHZ... Front Side Bus Speed: 2x 134MHz (268MHz data rate) זה הREV של הלוח?! Version: 1.x ?! אשמח אם מישהו ירגיע אותי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבחור זכרון למעבד AMD 7750 ולוח GA-MA790X UD4 המחשב מיועד למשחקים חשבתי על זכרונות עם תזמון 4-4-4-12 , אבל ראיתי שיש לחברות כמו A-DATA למשל, זכרון שלפי דעתם טוב יותר למשחקים עם תזמון 5-5-5-12 בשני המקרים מדובר בזכרון 800 מה טוב יותר? ולמה ? תודה לכל המגיבים.
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם הלוח הנ"ל ASUS P5B-V יכול לתמוך ב windows xp 64 bit האם יש צורך בחומרה אחרת מיוחדת לעניין בברכה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי, קודם כל: Celeron Taulatin 1200@1600Mhz (133FSB) 384MB SDRAM לוח אם מסריח של PC Partner Radeon 8500LE HD 20GB @ 5200RPM וכל שאר השטויות. בקיצר, יש לי תקציב של בערך 1000 שקל ולוח NF7 בבית. האם שווה לי להחליף את המעבד ולהזיכרון (נגיד למשהו בסביבות ה AXP 2500+? למרות שאני מעדיף מאוד מאוד משהו יותר זול)? עד כמה אני אראה שיפור? או שעדיף לי להחליף את ההרד דיסק (20 גיגה בימינו זה בערך כלום והוא גם איטי) ולחכות שנה עד לשידרוג המעבד (ובנתיים לא לשחק בשום משחק חדש :\) ?
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אין לי מה להוסיף מעבר לכותרת חוץ מזה שהמחירים של כל המעבדים מה12600K בארץ לא רלוונטיים ביחס לזה.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד gigabite ולכן אני בודק טמפרטורה עם EasyTune5 ואני בודק תטמפרטורה של הלוח אם באוורסט עכשיו כל פעם שאני בודק, הטמפרטורה של המעבד היא בדיוק כמו הטמפרטורה של הלוח אם וזה לא ממש נראה לי הגיוני אז מה נראה לכם ??? אולי אוורסט מראה את הטמפ' של הלוח אם לפי החיישן הל שמעבד?? או משהו כזה? ועד דבר שפחות קשור ראיתי תמונה של משהו שצילם את ה sansor באוורסט הקיצר יש לו שם משהו שקוראים לו aux חישן של מה זה??
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני אנסה לנסח את השאלה הזאת בדרך הקצרה ביותר. יש לי כרגע 2GB RAM 667Mhz ואני רוצה לשדרג ל4GB. שלוש אופציות: 1. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 800Mhz - במחיר של 196 ש"ח. 2. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 667Mhz - במחיר של 224 ש"ח. 3. לקנות 1GB + 1GB (שני כרטיסים) במהירות 667Mhz - כל אחד במחיר של 122 ש"ח, סה"כ 244 ש"ח. (וכך לאפשר Dual Channel ולא Triple Channel)
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
צריך עזרה איך עושים עדכון ביוס? אחרי שהורדתי למחשב את העדכון?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה כדאי לי יותר: AMD PHENOM QUAD CORE AM2+ 9500 או INTEL E8400 1333FSB CORE 2 DUO
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד e8400 ללא oc זיכרון 4gb ומתי שאני ניכנס לאינטרנט אז באחוזי שימוש ב cpu הם קופצים ל 57 ואז לאט לאט יורדים,ובכללי שאני באינטרנט זה נע בין 8-50 % תלוי עם אני נניח לוחץ על איזה קישור זה קופץ יישר לאיזה 47 ולאט לאט יורד ככה זה אמור להיות? גם ליפעמים זה על 60% שאני באינטרנט ולוחץ על קישורים אז זה קופץ לאיזה 57-60 ואז יורד לאט לאט יש לציין שאני על שולחן העבודה המעבד בין 0-4%
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
באתר זה מןפיע הלוח בשתי שורות בכל שורה תומך במעבדים שונים http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7ZXE.htm עם זאת עדכון התקנים באתר או הביוס מתיחס רק ללוח זה ללא אפשרות בחירה של זה ( GA-7ZXE (Rev 1.x/2.0 אז כיצד ניתן לדעת? תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-