עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RevBlue,

לפני כשבוע התלקל לי המחשב של 3 שנים ולפי בדיקת הטכנאי נאמר לי שהלוח אם שלי נהרס, רציתי להתייעץ לגבי לוח חדש: לוח נוכחי:Asus M4A78-HTPC מעבד:AMD Phenom II X3 710 כרטיס גרפי: ATI Radeon 4870 ספק כוח:CW 550W DDR (זכרונות):4GB של קינגסטון אם אני זוכר נכון DDR2 רציתי לשאול גם האם לדעתכם כדאי לי פשוט לקנות אותו דגם (שמצאתי בזאפ בסביבות 430 שקל) או שעדיף לשדרג כבר ללוח יותר חדש או בכלל לשדרג לוח/מעבד/כרטיס גרפי למשהו יותר מודרני (מדובר על מחשב לגיימינג), אני שואל כי ב-3 שנים האלו הספקתי כבר להחליף לוח אם ופעמיים כרטיס גרפי, זה לא קרה לי בחיים לפני זה עם מחשב אינטל, אז אולי כבר עדיף? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by slater,

המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2....... יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור? יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי? דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mm

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה יש לי זיכרונות ddr 2 sdram cl3 של spectec מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by AtomiX,

מחר אני טס לארהב יש לי 200 דולך לזכרונות... אבל איזה???????????????? לאוברררר

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by Refaelo,

שלום לכולם קיבלתי מעבד אינטל QX9770 ואני צריך להחליף את לוח האם שלי (ASUS COMMANDO ) מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על לוח אם שיתאים למעבד הנ"ל תודה מראש

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  6. http://www.fudzilla.com/content/view/17539/1/ אינטל משאירה מעבד 1 לשוק האולטרה גבוה למשך שנה שלמה ורק אז היא תחשוב אם לחליף אותו...

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by daniel123,

רציתי לדעת אם 50C מעלות זה מסוכן למעבד? ומה הטמפ' הנורמלית למעבד במאמץ ובמנוחה? יש לי מאוורר של ZALMAN מ"מ120 ( אם זה עוזר)

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  8. חשבתי בהתחלה לקנות כ.מסך לAGP (7600GT , אבל חשבתי לעצמי שזה לא קניה נכונה ועדיף כבר להשקיע במשהו לעתיד הרחוק יותר .., אז אני מתכוון לקנות 7600 בPCI E המעבד הנוכחי שלי CPU Type Intel Pentium 4 530, 3.0 MHz (15 x 199) עם זיכרון 1 ג'יגה של קינגסטון DDR1 .., קיצר על איזה לוח אם ללכת ..אם יש פתרון זול יותר מ600 ש"ח , אני אשמח . והאם יש כאן מישהו שחושב שעדיף לי לקנות כ.מסך AGP ולוותר על שדרוג של הלוח אם ..? הלוח הנוכחי שלי MSI 865PE Neo3-F ) קיצר אני אוכל סרטים קשים .. תודה .

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  9. שלום אני מעוניין בלוח אם שתומך בPHENOM II X3 710 בעל תושבת AM2+, חשוב שיהיה שם אפשרויות OC טובות עם ACC וציפ SB750 או SB790, או אם יש לכם הצעות אחרות, עד 600 ש"ח חנויות מאיזור ראשל"צ-רחובות תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  10. איזה מעבד נותן תוצאות טובות יותר במשחקים ושאר האפשרויות?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by chukun,

שלום לכולם!!! אני כבר יושב פה(HWzone) כמה ימים וקורא על ירידת המחירים שהולכת להתבצע במהלך השבוע הקרוב במעבדי AMD ועדיין לא הבנתי איזה מעבד עדיף לי לקנות ביחס למחיר/ביצועים. ההתלבטות היא בין AMD 3800 X2 AM2 ל 6300 מהסדרה החדשה של אינטל שתוכרז השבוע. תודה

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, עשיתי קצת קריאה על הלוח הנל, ומצאתי איזה נושא של Double Booting - שהבנתי שסודר רציתי לדעת אם יש עוד איזה אשיוס שקשורים ללוח הזה - הבנתי בגדול שזה לוח מאוד מומלץ אשמח לרשמים מאנשים יודעי דבר בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by avivboker,

יש לי 1500 שקל ואני מתלבט על איזה מעבד להשקיע אותו יש שני מעבדים טובם במחיר הזה שהם E6850 שהוא ב 1333 ו3 ג'גה הרץ ויש את ה Q6600 שהוא מרובע ליבות אבל הוא 1066 ו "רק" 2.4 ג'יגה הרץ איזה הכי כדאי לקחת ? ואל תגידו לי תלוי למה הוא מיועד אני מדבר בכללי הוא לא מיועד למשו ספציפי מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by OmerS,

שלום, יש לי מחשב ישן (פנטיום 133 מגה הרץ) שמתפקד כשרת וכ- Router ברשת הביתית שלי ומריץ Linux. כבר הרבה זמן שוכב לי בארגז מעבד פנטיום 266 מגה הרץ שהמאורר שלו לא עובד ואין לו Heat sink רציתי לדעת האם אני יכול להעביר את המעבד הזה לשרת ואת ה- Heat sink של ה 133 מגה הרץ לשים עליו והאם אני חייב לשים עליו גם מאורר?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by Athlon-WINGS,

לא נראה לי שבכלל הבנתי מה המשמעות של RAID. לפי מה שהבנתי לפני הרבה זמן זה בשביל לחבר יותר מ4 כוננים?!?? פתאום אני קורא באיזשהו אתר שזה משפר ביצועים? מה מי מו? בילבל אותי אחושרמוטה. הקיצר, יש לי RAID בלוח NF7-S2. מה אני יכול לעשות עם זה???? מה אני אמור לעשות עם זה יותר נכון??

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by yotam.m,

רציתי לדעת אם יש לוח אופטימלי למעבד Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit בסביבות לא המחיר הגבוהה גבוהה משהו סביר.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by Overkiller,

אהלן, איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיפים?, הDFI LanParty LT X48-T2R או הGigabyte GA-X48-DQ6 Intel® X48? או שבכלל עדיף ה ASUS Maximus Formula Intel X38? הסיבה שאני שואל מכיוון שבמקור הוזמן הלוח של ASUS אך הוא אזל במלאי, יש אפשרות לחכות זמן בלתי מוגבל, או לקחת אחת מהחלופות של GIGABYTק או DFI. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by IanCurtis,

שלום קניתי לפני כמה ימים את המפרט בצד אבל נראה לי שהטמפרטורה של הלוח חשודה במקצת וגם התוכנה הנלווית של הASUS מתריעה על טמפרטורה של הלוח!! וגם שאלה אחרת הזכרונות הם 1066 אבל WINDOWS 7 מכיר ב 800 אני צריך להעלות דרך הביוס את התדרים השאלה האם לקחת בחשבון עוד פרמטר שאני מעלה את התדר תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  19. הכוונה לכיסוי של החיבורים מאחורה, איפה שיש את החיבורים של המדפסת, המקלדת, הUSB, יש מין פאנל שחתוך בדיוק לפי הצורה של החיבורים לפי מה שהבנתי הם אמורים להגיע עם המארז או הלוח אם, מכיוון שהלוח אם משומש, ולא הגיע עם האריזה המקורית, אין לי פאנל מתאים. במארז יש לי פאנל כמעט זהה, אבל עם מקום לשלוש יציאות אודיו, במקום 6 שיש בלוח אם. זה מונע ממני לסדר את הלוח אם בצורה שאני אוכל להבריג אותו למארז, ובלי הכיסוי יש פשוט חור מאחורה... יש למישהו מושג אם ניתן לקנות דבר שכזה ? למי שלא הבין למה אני מתכוון (פשוט אין לי מושג איך זה נקרא, אני סתם מכנה את זה 'פאנל') אני מצרף תמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. על אילו הגדרות אני צריך לשים לב ? מתחים מעבד וגשר צפוני על V1.6 זיכרון לא מגביל אותי .. HT מכובה . לצורך העניין : אני מצליח להעלות את המחשב על 4 GHZ כאשר המכפלה גבוהה וה- FSB נמוך אך ההיפך בלתי אפשרי ( מכפלה נמוכה ו- FSB גבוהה ) לוח אם : GB 770-ud3 SB 710 מעבד 555 black edition - phenom 2 (פתיחת ליבות מגבילה אותי ) זיכרונות 1122 4GB pc2 - 8500 CL5 240PIN -BLUE kingston

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by mc_elad,

איזה לוח יותר טוב??? ולמה..? והאם יש הבדל בצ'יפסט 790 לבין780???

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  22. המחשב מיועד לעבודה רגילה, לא למשחקים. אולי חיבור HDMI לא יזיק על הלוח. יחוברו 2 דיסקים אחד SSD והשני 1TB רגיל 2X4GB זיכרון - לא צריך יותר מ2 סלוטים לזיכרון. לא יחובר כרטיס מסך למחשב. אני פשוט ממש ממש לא מעודכן היום, איזה לוח קונים? התקציב עד 400 יותר לכיוון 350 ש"ח. אשמח לקבל קצת מידע על ההבדלים בין ה core i3 הישנים לחדשים, מה ההבדל בינם. תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by davinci,

שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שמתאים לעבוד עם גרפיקה? מדובר על עבודות עם הרבה עריכת וידאו, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP, תלת מימד, עם מס' תוכנות במקביל וכמות הזיכרון הנצרכת מגיע גם ל- 2G בזמן עבודה. אני מחפש לוח אם חזק, מהיר ובלי תקיעות מעצבנות בגלל גישה לרכיב כזה או אחר. תודה רבה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת אם הזיכרון הזה של G.Skill יהיה טוב למערכת שלי G.Skill Sniper Series F3-14900CL9D-8GBSR - 8GB DDR3 1866 http://www.gskill.com/products.php?index=385 המפרט של המחשב הוא: מעבד: i5 2500k לוח אם: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 כרטיס מסך: SAPPHIRE TOXIC HD6950 CF ספק כוח: אני עדיין מתלבט איזה מבין שני אלה - ANTEC High Current Pro 750W או זה - Seasonic 850W M12D-850 אני קונה אותו מ-ebay והוא יעלה לי 320 ש"ח, אם יש זיכרון שיותר יתאים למחשב שלי אני ישמח לדעת

25. Started by 1nstall,

היי אני יכול לקבל את הלוחות הבאים בערך באותו מחיר ואני לא ודע מה לבחור. ASUS 875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "P4C800-E DELUXE" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-131-464&depa=1 או GIGABYTE i875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "GA-8KNXP Ultra" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-186&depa=1 אז השאלה שלי מה יהיה יותר טוב אם המחשב שלי ( מפרט בהמשך ויהיו שינויים!) במחשב יהיה אוברקלוק בעתיד, ואולי תציעו לוחות-אם אחרים יותר טובים מאלה. מפרט: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Intel p4 2.6c ht 512K ( שנה הבאה יש לי בר-מיצווה אז יהיה לי מספיק כסף לקנות Intel p4 3.4 EE PRESC…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים