עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, עשיתי קצת קריאה על הלוח הנל, ומצאתי איזה נושא של Double Booting - שהבנתי שסודר רציתי לדעת אם יש עוד איזה אשיוס שקשורים ללוח הזה - הבנתי בגדול שזה לוח מאוד מומלץ אשמח לרשמים מאנשים יודעי דבר בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by big_vulva,

אהלן האים זה נכון שיש תוכנות שרצות על מעבדי INTEL אבל לא ירוצו או שיעשו "בעיות" על מעבדי AMD ?? האים בכל הנוגע למוצרי MicroSoft (כמו וינדוס , אופיס , אקספלורר וכו') יש הבדל אים הם רצים על "אח שלהם" - INTEL או שירוצו אותו הדבר גם על מעבדי AMD (האים יש מעבדי AMD ספציפיים שידוע שיש בעיות תאימות וצריך להיזהר ???) תודה

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by MrAlex,

שלום רציתי לדעת איך זה בא לידי ביטוי בזכרונות החדשים יחסית DDR3 1600 4GB 2 סטיקים של 4(כמו למעלה) מול סטיק אחד של: DDR 3 1600 8GB ואם מישהו יוכל להסביר לי איך בדיוק הדואל צ'אנל משפיע על הביצועים בגיימינג? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. Started by OmerS,

שלום, יש לי מחשב ישן (פנטיום 133 מגה הרץ) שמתפקד כשרת וכ- Router ברשת הביתית שלי ומריץ Linux. כבר הרבה זמן שוכב לי בארגז מעבד פנטיום 266 מגה הרץ שהמאורר שלו לא עובד ואין לו Heat sink רציתי לדעת האם אני יכול להעביר את המעבד הזה לשרת ואת ה- Heat sink של ה 133 מגה הרץ לשים עליו והאם אני חייב לשים עליו גם מאורר?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by gimdy,

איזה זכרון יותר מתאים למפרט שלי mushkin 2X1024 ddr2 800mhz cl 5-5-5-18 es או mushkin 2X1024 ddr2 800mhz cl 4-4-4-12 es אשמח להסבר קצר על ההבדלים בינהם. זה המפרט שלי : מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB זיכרון כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2 PCIe צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז ללא ספק NZXT Alpha ספק כח FSP BlueStorm II 400W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro קרור למארז arcting coolong 120mm

6. Started by galedri,

אני צריך לוח טוב עד 600-700 ש"ח

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by BigSag,

שלום לכולם! אני מעונין להרחיב את זיכרון המחשב שלי... על הלוח יש בקר זיכרון Dual-chanel. האם אפשר לשים בכל ערוץ זיכרון עם תזמונים שונים? תודה לעונים! שגיא

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by ronlvantal,

לווינדוס ויסטה 64 צריך 4 GB 3 זכרונות עם הקדומת 5-5-5-15 5-5-5-18 6-6-6-18 הזכרונות של יצרן OCZ 1. מה עדיף 2. מה נותן 18 מול 15 בפועל

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  9. שיפור אפשרי של עד 13 אחוזים בביצועי ליבה בודדת עבור Zen 2 עשויים לגנוב מאינטל את הכתר בו החזיקה מאז סוף העשור הקודם לכתבה

10. אז ככה ליפני למעלה משבועיים הזמנתי 2 זיכרונות של קורסייר ddr corsair cmx512-3500c2 512mb 434mhz pc3500 כול זיכרון כזה עולה 850 ש"ח (בלמיר.. www.lamir.co.il) אבל כול יום תרוץ אחר היום זה מגיע מחר זה באוניה מחרתיים זה במכס.. תבוא לקחת אופס קיבלנו רק אחד בטעות... בקיצור הבנתם את הפואנטה!! אז אחרי שהשקעתי כבר 18300 ש"ח על המחשב המזורגג הזה אני לא יכול להפעיל אותו בלי הזיכרונות ולא אני לא מוכן להתפשר!! אין על מה לדבר על התפשרות בכלל !!! כבר למעלה מחודשיים אני מרכיב את המחשב הנ"ל ורק הזיכרונות הארורים הנ"ל הם שחסרים לי!!! התקשרתי לכול העולם אבל לאף אחד אין...ובצר לי אני עדיין תקוע עם הלמיר המסריחים האילה!! מישהו מכיר מקום שיש לו במלאי את מבוקשי לבוא לקחת מזומן עכשיו ??!! אם כן …

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  11. אני שוקל לקנות נייד עם מעבד AMD Turion 64 לצורכי גרפיקה והיתי מעונין לדעת האם מישהו פה עובד עם נייד כזה בכלל ואם כן מה דעתו עליו ובכללי מה הדעה על מעבדים אלו

• 12 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by tom123,

האם הזכרון הזה יעבוד ב- 250 באס או מעל? ב- 1:1 ? Mushkin 3500 CL2 High Performance Level II Black והמערכת היא : P 4 2.8 Ghz 800Mhz ABIT IC7 MAX 3

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  13. במחשב החדש יהיה לי מעבד Q9300, כרטיסי מסך CF 4850, זיכרון OCZ DDR2 1066MHZ CL5. האם הלוח אם הזה מותאם בשבילי? אם לא מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  14. לפי הנתונים כל ההבדל ביניהם הוא פחות מ400 מגה הרץ, אז איך האחד מחירו 1550 והשני 6800, בקיצור מה הפסדתי פה בהבנת התמונה?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by deking,

מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה אומר צוואר בקבוק במעבד? איך זה נובע? ולמה זה גורם?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by ofeky1,

מה ההבדלים בין 2 הלוחות האלה? DFI JR P45-T2RS DFI BI P45-T2RS

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  17. אני מתכוון לזיכרון המחשב. ועוד שאלה האם הזיכרונות של החברה SUPER TALENT 800MHZ טובים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by IdolAdmin,

היי עד השבוע הייתי סגור שאני מזמין ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ - Retail Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M shared L2 Cache LGA 775 Processor - Retail וכרטיס מסך 8800 640MB GTS עדיין לא החלטתי איזה או SUPERCLOCKED EVGA או EVGA KO הבעיה שלי עכשיו זה שהשבוע צצו לעייני מללללללאאאא ביקורות לא טובות על האסוס סטריקר שעושה בעיות.. הקטע כספית אין לי בעיה, אני רוצה לוח אם מפציץ מצידי הכי טוב בשוק (מה שהיה אמור להיות הסטריקר)..ברגע שאני לומד איך אני גם עושה OC.. השאלה אם לקנות את הסטריקר או …

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by tomerbd,

קניתי DFI infinity nf4 ultra 939 ויש לי כמה שאלות: מה זה iEEE 1394? מה זה nVIDIA RAID? מה זה GiGABiT LAN? ומה עושים עם החיבורים S/PDIF-in, S/PDIF-out? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  20. קניתי מהיבואן שלי לוח ABIT + מעבד OB ב 500 ש"ח באתר היבואן היה רשום לוח K7 462 ומעבד 2800 XP 462 עשיתי הזמנה וביום שקיבלתי את הלוח והמעבד דיפדפתי בחוברת של היצרן MB והיה רשום על הקופסא ובחוברת תושבת 563 ! CPU OB ועל המעבד היה רשום " 2800 CPU MOBILE " מישהו שמע על הלוח הזה ? (תושבת 563 ) הקטע שהמעבד בכלל של נייד בקיצור סלט. < טוב 499 ש"ח :'( > *אולי הלוחות הישנים עם המעבדים שבאים OB הם 563 ? ה "XP" או ה "SEMPRON" הם בעצם MOBILE ובגלל זה הדיל נורא זול *AMD לא השתבחה אף פעם בייצור של ניידים ובטח ובטח ב CPU שלהם לעומת אינטל סנטרינו וכו'. **אה שכחתי לספר על כל רכישה של לוח ומעבד נתנו לי מערכת הפעלה ME חינם מי שרוצה WIN ME חינם אני מוכן לתת לו לא עובד עם זה (…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  21. מה אמור להיות יותר טוב, סלרון 333 עם באס 66 או פנטיום 233 עם בס 100?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  22. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני מצטער אבל לא מצאתי מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל... מי היה מאמין שאפילו באתר שלהם אני לא מצליח למצוא איך לעשות את זה... אם מישהו יכול לעזור לי אז אני אודה מאוד... אגב יש לי כבר את התוכנות שצריך ה: afudos והביוס המתאים/ tnx

• 11 תגובות
    • 725 צפיות
  23. שלום, ראיתי לוח אם DFI LanParty X38, ב 150 שקלים. עכשיו יש לי שאלה לגבי הלוח, האם כדאי עדין לקנות אותו למרות שהוא מיושן קצת?. ותגידו לי בבקשה, האם הוא יותר טוב מהלוח P5Q ? ויהיה ניתן להעביר אליו מעבד אינטל וכו'?.. תודה

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  24. עוד כמה זמן אני אמור לרכוש מערכת חדשה (בינתיים אוסף פרטים אבל עדיין מעכב בשביל לחכות ל Radeon HD 5800 Series וכאלו, אבל זה לא הנקודה), ואני מתלבט בין 2 לוחות אם במחירים שונים לגמרי. האמנם המחיר לא משנה- אני יכול לעבוד ולחסוך את המאיות הנוספות אם זה שווה את זה, העניין הוא מה יתן ביצועים הרבה יותר טובים בהשוואה למטרות. אז ככה, ההתלבטות היא בין הלוחות- GIGABYTE GA-MA790X-UD4P בסביבות 650 ש"ח ולא אחר מה- ASUS Chrossair Formula III, שאמנם החנות היחידה בארץ שמייבאת אותו היא KSP, אבל יש לי קרובים בחו"ל כך שאין לי בעיה להזמין משם. והוא עולה בסביבות ה-1K. יעבדו עם המעבד AMD Phenom 2 X4 965. אז ככה, המטרות שלי הם בכללי עבודה ותנועה מהירה מאוד במערכת. השימושים הם משחקים, מוסיקה גליש…

• 8 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.