מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
וגם אם אפשר לדעת אם הלוח M תומך בצורב של SATA תודה
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב??? ולמה..? והאם יש הבדל בצ'יפסט 790 לבין780???
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני קונה מ-ksp בת"א את אחד המפרטים המצורפים... בהנחה שאני לוקח אינטל (לא מתכנן oc) ולא מוכן לקחת לוח abit, הייתם ממליצים על לי GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3, נכון? אבל ל-ksp אין אותו ב-rev 3.3 ולא נראה לי שהם מזמינים לפחות במחיר נורמאלי (את rev 2 הם מוכרים ב-750 ש"ח, לא מחיר שפוי)... אז זה מביא אותי להתלבטות הזו: GIGABYTE GA-965P-S3 Gigabyte GA-965P-DS3 ASUS P5B קחו שבחשבון ש-s3 משמעותית יותר זול מהשניים האחרים וביחד עם מבצע נקודתי מתקרב למחיר של ה-abit ib9. השאלות שלי הם: - איזה מהם עדיף? אני לא מתכנן oc. - למי יש את המוניטין הכי טוב: asus gigabyte או abit? - מה ההבדל בין ה-s3 ל-ds3, ומה ההבדל ב-rev1 לעומת 3.3 ב-ds3? ואם אני בכלל ייקח amd, לקחת asus m2n-e? תודה מראש. [a…
-
- 14 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי סוף סוף להחליף mother board מעבד וזיכרונות. אני צריך המלצות לכל השלושה: מעבד - אני מעדיף AMD אבל לא חובה mother board- כולל כ.מסך רשת וקול זכרונות - חשבתי על 2 GIGA , זה מספיק לויסטה??? המטרה היא עבודה משרדית אבל עם אפשרות להתקנת ויסטה בהמשך (כנראה עם שידרוג כ.מסך) התקציב המקסימלי 2500 ש"ח תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני יכול להביא זיכרונות של Kingstone ממש בזול, אבל יכול להיות שהם פחות טובים ל-OC? ואם אני לוקח של 800 במקום 1000 זה מגביל אותי ל-OC? ככה אמרו לי..
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מעבד כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם של חברת גיגהבייט השמח לקבל הצעות כרגע אני חושב על GA-P55-UD3 יש למישהו עוד הצעות טובות?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p5b http://www.hardwaresecrets.com/article/408 ורציתי לדעת אם הכרטיס מסך HD4350 יתמוך בלוח אם? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי אני יכול לקבל את הלוחות הבאים בערך באותו מחיר ואני לא ודע מה לבחור. ASUS 875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "P4C800-E DELUXE" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-131-464&depa=1 או GIGABYTE i875P Chipset Motherboard for Intel Socket 478 CPU, Model "GA-8KNXP Ultra" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-128-186&depa=1 אז השאלה שלי מה יהיה יותר טוב אם המחשב שלי ( מפרט בהמשך ויהיו שינויים!) במחשב יהיה אוברקלוק בעתיד, ואולי תציעו לוחות-אם אחרים יותר טובים מאלה. מפרט: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Intel p4 2.6c ht 512K ( שנה הבאה יש לי בר-מיצווה אז יהיה לי מספיק כסף לקנות Intel p4 3.4 EE PRESC…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לא יודע איזו רוח שטות נכנסה בי ועידכנתי במחשב החדש שלי את הביוס מגירסה 9F ל- 11F על לוח 8945-PG.... עשיתי את זה דרך WINDOWS, ז"א התוכנה @BIOS... טעווווות!! זה נתקע..... בקיצר... עשיתי RESET - אחרי שכבר רציתי לקבור את עצמי (וחיכיתי בהיתייסרות איזה חצי שעה בWINDOWS התקוע... "אולי" זה ימשיך... ממש), ותודה לאל נכנסה לפעולה מערכת ה RECOVERY. אבל עכשיו בBOOT זה נותן לי הודעה שהCMOS לא בסדר, יתענו הDEFAULTS.... ואז אני יכול להמשיך או להיכנס לSETUP... אם ממשיכים - זה מגיע להודעה חדשה - של GIGARAID, זה אומר שלא מזוהה אף IDE ואם להיכנס לתוכנה כדי להגדיר... יש שם כל מיני ARRAYS, MIRROR ודברים לא מובנים לי, הAUTO שם לא עושה כלום, וניסיתי להגדיר משהו ואז הוא כתב "אזהרה! כל המידע על הכ…
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא : מעבד : E6300 לוח אם : abit il 9 pro intel 945 DDRII 667 כרטיס מסך:8800GTS אני פשוט חשבתי שאולי לקנות את המעבד Core 2 Quad Q6600 אבל השאלה האם הלוח אם תומך? או שצריך גם לקנות לוח אם חדש? מה אתם חושבים? תודה לכולם....
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
What do u say about K7N2? www.tomshardware.com says that the k7n2 is better from the ABIT nf7-sl
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
למשל הדבר הזה... שווה 470 ש"ח? עריכה: לינקים מהאתר של ATI IGP 320 - Integrated Graphics Processor for Desktop AMD® Duron , Athlon XP or Athlon Processors IGP 330/340 - High Performance Integrated Graphics Processors for Intel® Pentium® 4
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
זהירות: חפירה לפניך שלום, חבר הביא לי מחשב שעושה לו בעיות בזמן האחרון ולא מאפשר העלאת מערכת הפעלה. עבדתי על המחשב בשבוע האחרון וניסיתי להתקין שלל מערכות הפעלה תוך כדי החלפת חומרה מגוונת, החלפתי זכרונות באחרים וגם בחריצים שונים, הארד דיסק, כונן אופטי, כרטיס מסך ושום דבר לא עזר , כלומר במהלך ההתקנה תמיד הייתה בעייה בדר"כ מסך כחול עם קוד שגיאה 0x00000124 . הצלחתי גם בשלב מסוים לעשות עדכון ביוס והתקנתי מערכת הפעלה על הדיסק דרך מחשב אחר כדי להעביר אותו, הצלחתי להכנס למערכת ההפעלה אבל שוב לאחר כמה דקות היה מסך כחול. אז חשבתי שהבעיה היא בלוח אם וכבר תכננתי לקנות היום לוח חדש, למרות זאת חשבתי שאולי כדאי לנסות להחליף מעבד והרכבתי מעבד E4400 ממחשב אחר, להפתעתי המחשב עבד יפה לאורך …
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של ASUS מדגם A7V333 (בלי רייד ו FireWire) הייתה לי גירס תביוס 1007, ושידרגתי לגרסה 1012.004 (גרסאת בטא). רציתי לשאול אם עוד מישהו ניסה את הגירסה הזאת, כי אני לא הכי מרוצה ממנה, אני כנראה ישדרג לגירסה 1011, כי היא לא בטא, למישה יש המלצות, הערות, הערות או כל דבר שיכול לעזור, אני ישמח לשמוע, תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת למה וכלם ממליצים על טכנולוגיית 64 ביט כאשר היא עדיין לא נתמכת על ידי שום מערכת הפעלה. האם היא מציגה ביצעוים טובים יותר גם בישומי 32 ביט? גם במשחקים ? למשל במצב היום, למה 2800 64 BIT עדיף על AXP 2800 רגיל. האם זוהי בעצם השקעה לעתיד ? ואם כן, מה ההגיון הרי שכאשר אכן יתמכו יישומיםב64 ביט וודאי יהיו המעבדים הללו מיושנים .
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2564 הם יצאו ברבעון האחרון.
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4845 ו http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8316 שניהם לוחות X58 שמתומחרים היטב מ2 יצרניות טובות, מה עדיף(בOC, פיצ'רים)?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רואה המון הצעות למפרטים ( ביחוד למשחקים ) בתקציב שבין 4000-6000 ש"ח המלצה למעבד AMD3000 64bit . רציתי לשאול כמה זמן יהיה ניתן לנצל מעבד זה ? האם הוא לא יהווה בעתיד ,אפילו הקרוב צוואר בקבוק לכל המערכת ? האם לא כדאי כבר עכשיו להשקיע במעבד חזק יותר ?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
ננעלתי על אחד מן הלוחות הנ"ל לפי המפרט אני רואה שהבבדל הוא בזיכרון DDR3 לעומת DDR2, ותמיכה בFSB של 1600 MHZ נכון להיום, האם יש טעם להשקיע בזיכרון DDR3 ? האם הביצועים שווים את התוספת של הכסף? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר (יש לי 4GB ), במידה ותמליצו לי ללכת על הדגם בעל התמיכה בDDR3, אעשה זאת, (אם כבר אז כבר? ) כמו כן, אשמח לקבל המלצות ללוחות דומים בתקציב הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שמתי לב שבכל הלוחות אם החדשים אין את היציאות האלה, מה עושים אם אני צריך אותן? LTP - למסך LCD COM - לשלט. האם יש איזה כרטיס PCI שיש בו את היציאות האלה? אם כן אז אם אפשר קישור בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של גיגה של מושקין 800 CL5 ויש לי עוד שני חריצים פנויים אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של שני גיגה אני צריך המלצה לזכרונות זולים וטובים רציתי לדעת איך ADATA? ובנוסף יש לי עכשיו VUSTA 32BIT אני צריך לעבור ל X68 נכון?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עכשיו סיימתי להרכיב את המחשב עם מעבד core 2 quad 2.4 ghz q6600 מרחתי משחה טרמית והנחתי עליו את הגוף קירור עם המאוורר המקורי של אינטל שהגיע איתו רק שעל הגוף קירור נמרחה קצת גם משחה כשהרכבתי אותו בהפעלה של המחשב ראיתי בביוס 51 מעלות זה תקין? ואם יש צורך לדלל קצת משחה טרמית מהמעבד כדי שלא תגע בגוף קירור?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אחוז? ואם כן האם זה יכול לגרום לירידה בביצועים או לקיצור חייו של המעבד? כי לפני כמה זמן חיברתי ארבע חלקים של שתי סרטים לחלק אחד לכל סרט וזה לקח 40 דקות,אני יודע שהמעבד אמור לעבוד כמעט בfull load אבל 100 אחוז? האם זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-